QUOTE(Monika852 @ 2010 07 31, 20:51) Aš pro nosį įkvepiu ir pro burną dūdele iškvepiu.  Kai vaikščiodavau į aerobiką, trenere liepdavo taip kvėpuoti ir sakė, kad visaip sportuojant idealus kvėpavimas yra toks. Mhm,zinau. Bet kiti nemoka gerai kvepuot begiojant ir apskritai sportuojant  Tai va,manau,jog toks kvepavimas yra gera zandu ir veido manksta
Monika852
2010 08 05, 08:05
Gali būti. Nelabai girdėjau apie tai  Tiesiog pastebėjau, kad bėgiojant sumažėja... Lygtais dar skaičiau apie tai
radviliux
2010 08 06, 12:17
QUOTE(Monika852 @ 2010 07 31, 19:51) Aš pro nosį įkvepiu ir pro burną dūdele iškvepiu.  Kai vaikščiodavau į aerobiką, trenere liepdavo taip kvėpuoti ir sakė, kad visaip sportuojant idealus kvėpavimas yra toks. Ar tikrai toks kvepavimas taisyklingas? Ar gerai begant ikvepti ora pro nosi? Mano treneris sake, ikvepti reikia pro burna, kad plauciams deguonies netruktu,. Taciau as rudeni salto oro prisigaudau ir pradedu sirgti.
Monika852
2010 08 09, 08:35
Taip, tikrai toks kvepavimas yra taisiklingas. Nežinau ką tavo treneris galvoja  Juk žymiai sunkiau bėgioti pro burną įkvėpiant, greičiau uždusti. Beto, tu teisi, galima lengvai susirgti. O pro nosį įkvėpiant deguonis labai gerai pasiskirsto, bei geriau dega kalorijos...
sveikos;D norėjau paklaust kokį masažiuką būtų galima daryt, kad sumažint pagurklį?
dewofsoul
2010 08 29, 13:26
Pas mane irgi yra panaši problemėlė dėl pagurklio, tiksliau dėl grakštaus smakriuko. Aš jo neturiu. Neturi nei tėtis, nei mama. Bet tėčio ir mamos, abiejų laikysena yra prasta kaip ir mano.Keista, bet sesės tokia problema nekamuoja, pas ją neatsiranda jokių pagurklių, tai aš galvoju, kad su genais gal galima kovoti  Tik man neaišku, ar ten gali būti pas mane riebaliukai, kai žemiau nulenkus galvą atsirandą tas pagurklis, nes esu labai labai liekna. Gal ten koks raumuo tiesiog toj padėty susiformavęs. Vienu žodžiu, planuoju registruotis pas ortopedą dėl laikysenos ir tuo pat užklausti ar tai turi įtakos kaklui, smakrui ir t.t. Nes pas mane šitas kompleksas, dėl žandikaulio ir pagurklio, tai....  Reikia atsikratyti  ir kuo greičiau
Amatevi
2010 09 11, 08:57
Vakar pasibaisėjau,kai pamačiau kątik darytose nuotraukose, koks pagurklis pas mane susidaręs  kokie yra ypač veiksmingi būdai greitai pagurklį išnaikinti?
SaulesSmiltys
2010 09 13, 13:28
maziau valgyti ir daugiaus sypsotis
amber123
2010 10 14, 18:33
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2010 09 13, 14:28) maziau valgyti ir daugiaus sypsotis  Deja deja, kad tik to uztektu  yra toks figuros tipas, kur pats zmogus gali but kudas, bet pagurklis yra.. genai tokie tiesiog.. pas mane tas pats.. siuo metu nesu kuda, bet pagurklis ar as kuda ar storesne mazai keicias.. aisku, apmazeja, negaliu sakyt, bet kad visai nebutu niekad nebuna  gyvas pvz Ruta Sciogoliovaite.. ji niekad nebuvo stora, bet pagurklis visada buvo.. dabar nera, bet tai manau ne dietu rezultatas..  kiek domejaus operascija kainuoja apie 1000lt.. bet kazkaip.. labai jau drastiskas budas taip mazint
QUOTE(amber123 @ 2010 10 14, 19:33) Deja deja, kad tik to uztektu  yra toks figuros tipas, kur pats zmogus gali but kudas, bet pagurklis yra.. genai tokie tiesiog.. pas mane tas pats.. siuo metu nesu kuda, bet pagurklis ar as kuda ar storesne mazai keicias.. aisku, apmazeja, negaliu sakyt, bet kad visai nebutu niekad nebuna  gyvas pvz Ruta Sciogoliovaite.. ji niekad nebuvo stora, bet pagurklis visada buvo.. dabar nera, bet tai manau ne dietu rezultatas..  kiek domejaus operascija kainuoja apie 1000lt.. bet kazkaip.. labai jau drastiskas budas taip mazint  Kokia konkrciai operacija? Gal galima butu daugiau informacijos, ir man aktualu
Justina_P
2010 12 27, 15:40
o atradau ir aš šią temutę pagaliau, nu tas pagurklis tai užmušt mane baigia..įvairių pratimukų čia radau, bet postas: kad pamatyti rezultatus gali praeiti metai ir daugiau.. išmušė iš vėžių  o ar yra merginų kurios tikrai bandė ir žino kad veikia?
MuzikALI
2011 03 24, 11:32
kristabela
2011 04 04, 14:58
QUOTE(Emka @ 2006 09 08, 20:06) asiukas reiks butinai isbandyt  yra toks tepalas nuo pagurklio su masazuokliu vadinas jenne piaubert expres slim, per 8 dienas gurlio nelieka
QUOTE(kristabela @ 2011 04 04, 14:58) yra toks tepalas nuo pagurklio su masazuokliu vadinas jenne piaubert expres slim, per 8 dienas gurlio nelieka Kur jo gauti ir kiek kainuoja?
Justina_P
2011 09 08, 22:40
QUOTE(kristabela @ 2011 04 04, 15:58) yra toks tepalas nuo pagurklio su masazuokliu vadinas jenne piaubert expres slim, per 8 dienas gurlio nelieka nelabai itikinamai skamba
parsisiunčiau "treniruoklį" - bandysiu naikinti tą siaubą
LaimingaMamyte
2011 10 11, 00:22
QUOTE(Juxt @ 2011 09 15, 13:09) parsisiunčiau "treniruoklį" - bandysiu naikinti tą siaubą  Labai domina, ar jau yra koks rezultatas?
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 10 11, 00:22) Labai domina, ar jau yra koks rezultatas? Taip, jau keli menesiai praejo, noretusi atsiliepimu
monkey-love
2012 02 20, 19:24
Sveikutės  Na ir aš turiu tą pagurklį, nors nesu stora, bet veidas apvalus ir tas pagurklis nu nekaip atrodo  Užsisakiau šiandien tą slimmer aparatą per ebay.com, bandysim laimę Jeigu kas nori, galiu užsakyti, jis šiandien kainavo 9 lt, tai paimčiau + 3 litukus ir atsiųstų tiesiai jums į namus
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 10 11, 01:22) Labai domina, ar jau yra koks rezultatas? QUOTE(tempo @ 2012 02 17, 11:27) Taip, jau keli menesiai praejo, noretusi atsiliepimu  aš tokį užsisakiau kažkada .jpg) spėkit kiek kartų jį naudojau  ogi 0 o pagurkils sumažėjo nuo kas vakarinio masažiuko ~3-5 min. tepantis veidą kremu, kalklą atskirai masažuodavau iš apačios iki smakro rodomųjų pirštų šonais. rezultatais patenkinta
|
|