O aš kažkuriame žurnale buvau skaičius,kad putlių žandukų padeda atsikratyti šokinėjimas šokdyne ;DDD
QUOTE(Mekačka @ 2008 04 10, 13:12) LIUTAS- tai reikia nejudant kaklo i prieki galva ir isizuoti gan placiai.....palaukti 10 sek paskui didinti laika... mimikos tai tipo juokesi dantys sukandus.. pabandysiu nuoroda paieskot nes sunku paaiskinti
Sveikutes
Noras susidoroti su pagurkliu man kilo seniai, tik niekur neradau normaliu pratimu. Bet neseniai praverciau keleta knygu apie grozi ir tt, ir suradau Skelbiu visoms norincioms prisidet: 1. kaklo apsilimas- sukioti po 30kartu i abi puses galva, paskui lenkti nuo peties iki peties irgi 30 kartu 2. Suciaupus burna spausti liezuvi prie virsutinio gomurio(per visa ilgi, o ne tik galiuku 3. Palenkti galva prie krutines ir itempus pagurkli, tarsi po smakru butu priristas sunkus daiktas, palengva kelti galva aukstyn. 20 kartu Siaip, jei teisingai atliekama, rytojaus diena skauda pagurkli, atrodo kaip butu kas biski paspardes Tikiuos, pravers
Sveikutes
Noras susidoroti su pagurkliu man kilo seniai, tik niekur neradau normaliu pratimu. Bet neseniai praverciau keleta knygu apie grozi ir tt, ir suradau Skelbiu visoms norincioms prisidet: 1. kaklo apsilimas- sukioti po 30kartu i abi puses galva, paskui lenkti nuo peties iki peties irgi 30 kartu 2. Suciaupus burna spausti liezuvi prie virsutinio gomurio(per visa ilgi, o ne tik galiuku 3. Palenkti galva prie krutines ir itempus pagurkli, tarsi po smakru butu priristas sunkus daiktas, palengva kelti galva aukstyn. 20 kartu Siaip, jei teisingai atliekama, rytojaus diena skauda pagurkli, atrodo kaip butu kas biski paspardes Tikiuos, pravers [/quote]
o as pasakysiu sawo toki kai preceptuka
QUOTE(hi2hi @ 2008 06 20, 12:44) o as pasakysiu sawo toki kai preceptuka apie toki rasei?? o as dar pastebejau kad kartais reikia tesiog numesti pora kg ir pradingsta..pagurklis....bet yra zmoniu kurie turi pagurkli prigimtine ir nieko nepakeisi....tik pamazinti siek tiek galima...
kai numeciau svorio gan nemazai ir zanduku beveik neliko
o man kaip tik patinka putlus zandai
QUOTE(ziza @ 2006 08 30, 09:10) Nežinau kiek tai padeda ir ar ištikrųjų padeda, bet kai buvau Anglijoje girdėjau ir mačiau kaip vienas anglas mokė pažįstamą atsikratyti pagurklio. Mokė įtempinėti pagurklį į priekį ištempiant smakrą(kaip kiti, kad sako apatinis žandikaulis išvažiavęs) ir po to ištiesta rankos plaštaką smarkiai padaužyti tą pagurklį(bet ne su plaštaka paplekšnoti, bet su rodomojo piršto visa plokštuma. Nežinau tik ar aiškiai parašiau ar supratai aha butent taip as ir darau
Veido masazas specialus gi yra. Labai padeda.
Jums moterims geraiu, o pas mane nors is ryto nusiskutes, tai po pusvalandzio masazo pradejo seriuotus zandus skaudeti, tai paprasaiu nutraukti.
as iskart galiu pasakyt kada priaugau bent kaskiek svorio iskarto zandukai pasipucia
As tai nezinau ar tai tiesa, bet kai daznai kramtau guma laaaaaabai daznai, tai isryskeja zandikaulis, kazkaip ir zandai sumazeja ir pagurklis, nu nzn bet man taip pasirode labai ...
Štai kokį straipsnį delfyje radau:
Siekiant palaikyti veido tonusą, kartu su kosmetikos priemonėmis ir savimasažu efektyvu naudoti veido mimikos raumenų gimnastiką. Šią gimnastiką sudaro pratimų kompleksas, apie kuriuos ir kalbame šį kartą. Pirmasis pratimas: smarkiai užmerkti akis, pauzė (suskaičiuoti iki trijų), paskui plačiai atmerkti akis, pauzė. Pratimą kartoti penkis kartus. Antrasis pratimas: smarkiai užmerkti ir atmerkti akis, prilaikant išorinius akių kampučiuos rodomuoju ir viduriniu pirštu. Trečiasis pratimas: patraukti apatinį voką prie viršutinio žvelgiant į priekį; dviejų sekundžių pauzė; po pauzės atpalaiduoti voką jį paleidžiant. Ketvirtasis pratimas: galvą laikyti tiesiai, lėtai vedžioti akis ratu iš pradžių į kairę, paskui į dešinę, pratimą kartoti keturis-penkis kartus. Penktasis pratimas: žvelgti į priekį; lėtai nukreipti akis į kairę; pauzė; paskui grįžti į pradinę padėtį. Ketvirtąjį ir penktąjį pratimus reikia kartoti paeiliui akis nukreipiant į kairę, dešinę, viršų ir apačią. Visi penki pratimai stiprina akių raumenis, mažina patinimą, tonizuoja odą, saugo nuo raukšlių susidarymo. Esant dvigubam pagurkliui, nukarusiai odai, sudribusiems skruostams rekomenduojamas toks pratimų kompleksas. Pirmasis pratimas: įkvėpti per nosį, smarkiai išplečiant ir sutraukiant nosies šnerves; iškvėpti per burną. Antrasis pratimas: dantys sukąsti; įkvėpti per burną: burnos kampučiai smarkiai pakrypsta į šonus; iškvėpti per nosį. Trečiasis pratimas: dantys sukąsti; įkvėpti per burną, iškvėpti arba per burną, lūpas sudėjus vamzdeliu, arba per kairįjį ar dešinįjį burnos kamputį. Ketvirtasis pratimas: dantys sukąsti, įkvėpti per burną; iškvėpti per burną, išpučiant skruostus. Penktasis pratimas: įkvėpti per nosį išpučiant skruostus, iškvėpti per burną. Šeštasis pratimas: lėtai įkvėpti per nosį, užvertus galvą atgal; iškvėpti per burną, galvą sugrąžinant į pradinę padėtį. Septintasis pratimas: įkvepiant per nosį maksimaliai palenkti galvą link dešiniojo peties; peties nekelti; galva grįžta į pradinę padėtį iškvepiant per burną; tas pat kartojama priešinga kryptimi. Aštuntasis pratimas: sukti galvą ratu iš pradžių iš dešinės į kairę, paskui atvirkščiai. Devintasis pratimas: įkvepiant per nosį maksimaliai pasukti galvą į dešinę, iškvepiant per burną sugrąžinti į pradinę padėtį; kartoti priešinga kryptimi. Visus šiuos pratimus būtina kartoti kasdien. Pirmųjų seansų metu pratimai kartojami du tris kartus, vėliau iki dešimties kartų per seansą, rašo DELFI.ua. Atskirus pratimus, tarkime, šeštą, septintą ir devintą, esant dvigubam pagurkliui ar nukarusiems skruostams galima daryti iki dvidešimties kartų per seansą.
pabadziua pora pratimu,tai kai draugas pamate,galvojo isdurnejau ;DD agresyviai mat jam atrodziau ;D
sveikutes.as naujoke cia.iskojau informacijos sia tema ir radau.
oi dievuleliau ir as del tu skruostu kankinuosiu ir del to pagurklio ir svoris mano mazas.tesiog nezinau ka daryt ir dietu jokiu nenoriu kas baisiausia kaip pasiliankiu tai tie zandai tarsi "kaba" BAISU!!!PADEKITE
Labai geras pratimas - liezuviu stipriai stumti apatinius dantis - atleisti, galva laikant siek tiek pakelta. Labai geras pratimas, net galima pajausti kaip isitempia pagurklio raumenys. Kartokite ji perdiena po keleta kartu, turetu padet
QUOTE(Pievagele @ 2009 03 16, 14:47) Labai geras pratimas - liezuviu stipriai stumti apatinius dantis - atleisti, galva laikant siek tiek pakelta. Labai geras pratimas, net galima pajausti kaip isitempia pagurklio raumenys. Kartokite ji perdiena po keleta kartu, turetu padet
Sveikos, sportininkes:)
Nezinau ar buvo sioje temoje tokia nuoroda, bet as jau antra diena darau sita pratima, sakau, reikia pasidalint ir su jumis, kad kartu darytumem:) http://www.youtube.com/watch?v=QZkEdPotnDE
Man asmeniškai labai veikia šie viedui ir kaklui skirti bodyflex pratimai. Idedu taip pat ir viso kūno pratimus, gal kas norės ir kitus išbandyti. : )
Video: http://www.youtube.com/watch?v=PyxpXgS5deU...&playnext=1 http://www.youtube.com/watch?v=J7i9CiMneho...842&index=1 Straipsnis: 1) http://i158.photobucket.com/albums/t83/aas...42826084mo7.jpg 2) http://photobucket.com/albums/b255/ciausku...yflex/galas.jpg 3) http://photobucket.com/albums/b255/ciausku...flex/1-2psl.jpg 4) http://postimage.org/image.php?v=PqE6VJ9 5) http://postimage.org/image.php?v=aV_JsMJ 6) http://postimage.org/image.php?v=aV_JFfr 7) http://postimage.org/image.php?v=aV_JPe0 8) http://i158.photobucket.com/albums/t83/aastuliukas/8.jpg 9) http://postimage.org/image.php?v=aV_K0HJ
o šitie visi pratimai temoje nesivadina veido joga?
Mano sesuo turejo geroka pagurkli ir didelius zanduz.Padejo veido manksta ir masazas
nežinau..man toks jausmas kad blogai darau..ar ...?
sakai ilgai...na gal...dar tik daugiau nei savaite ..
na dar palauksim...kartais užtingiu..ir nieko ... QUOTE(charmingSmile @ 2009 08 20, 20:40) sakai ilgai...na gal...dar tik daugiau nei savaite .. na dar palauksim...kartais užtingiu..ir nieko ... Savaite? Kad rezultatai kokie pasimatytu gali prireikti net metu ir ne vienu. QUOTE(charmingSmile @ 2009 08 20, 20:40) sakai ilgai...na gal...dar tik daugiau nei savaite .. na dar palauksim...kartais užtingiu..ir nieko ... Labai geras pratimas is body flexo. Iskisti liezuvi, leisti ji zemyn. Tuo paciu metu su akimis ziureti i virsu. QUOTE(svete @ 2009 05 01, 22:31)
Turejau viena mokytoja, kuri 64-riu turejo grazu veiduka. Klauseme, ka gi daro, kad nenukaru oda, butu grazus pagurklis. O ji mums:" Mergaites, leiskime laika turiningai
QUOTE(Licca @ 2009 10 16, 11:00) Turejau viena mokytoja, kuri 64-riu turejo grazu veiduka. Klauseme, ka gi daro, kad nenukaru oda, butu grazus pagurklis. O ji mums:" Mergaites, leiskime laika turiningai
Skaičiau žurnale, jog atsikratyti putlių žandų padeda begiojimas : )
O aš skaičiau, kad padeda toks rytinis masažas
Rytais darome pasmakrės ir skruostų masažą su rankšluosčiu. Sudrėkinkite rankšluostį augaliniame antpile ir paimkite jį už kraštų. Padarykite keletą staigių judesių lyg tampytumėt armoniką: staigiai ištempkite rankšluostį, kad audinys plekšnotų per pasmakrę. Antpilui geriausiai tinka: ramunėlės, šalavijas, liepų žiedai, šimtalapis (užpilti valgomąjį šaukštą žolių 1,5 stiklinės virinto vandens, palaikyti 20 minučių arba pasiruošti iš vakaro). Sustiprinam efektą: žolines dienas pageidautina kaitalioti su druskos dienomis. Rankšluostį masažui sudrėkiname stipriame druskos tirpale (1 valg. šaukštas jūros arba joduotos druskos su 1 litru vandens). Bet šiuo atveju svarbu atsižvelgti į veido odos tipą; sausai odai skirtas tirpalas turi būti ne toks stiprus ir kambario temperatūros; normaliai ir riebiai odai tirpalą galima pasiruošti labiau koncentruotą; po procedūros patepkite veidą ir kaklą tinkančiu jūsų odai kremu. Dėmesio! Jei odos kapiliarai išsiplėtę netinka staigios temperatūrų permainos. Reikalavimai vandeniui tokie, kaip sausai odai. ir dar ten rašė apie pratimus specialius ir kaukes.
Sveikos.
Esu normalaus kūno sudejimo, bet mano veidas labai 'storas'. Nežinau net kaip paaiškint, tiesiog pas mane tokie 'burunduko žandai' ir pagurklis kaba... Noriu gražaus veiduko, bet nežinau ką daryt. Sveriu 47kg, ir tikrai nenoriu dar mesti svorio. Gal žinot kokių nors būdu, kaip 'pamažinti' tuos žandus? Dėkui už atsakymus.
top shope yra kazkoks prietaisas pagurkliui mazinti, gal kuri bandet? kazin koks jo poveikis
Žinokit yra tik du būdai atsikratyti pūstų žandukų
Pirmiausia mažiau valgyti visokių bandelių, blynų, čipsų t.y miltinių, bulvinių patiekalų, o daugiau žuvytės, vištytės vaisių ir pan. taip pat draugauti su sportu, bent po kelias minutes manie, pvz.: kad ir pasokinėti ir tikrai bus gražūs stangrūs žandukai GARANTUOJU QUOTE(jurune @ 2010 03 18, 19:10) Žinokit yra tik du būdai atsikratyti pūstų žandukų Pirmiausia mažiau valgyti visokių bandelių, blynų, čipsų t.y miltinių, bulvinių patiekalų, o daugiau žuvytės, vištytės vaisių ir pan. taip pat draugauti su sportu, bent po kelias minutes manie, pvz.: kad ir pasokinėti ir tikrai bus gražūs stangrūs žandukai GARANTUOJU sokinejimas mazina zandus? Na , as abejoju QUOTE(vijana @ 2010 03 25, 21:51) sokinejimas mazina zandus? Na , as abejoju Nieks vien tų žandų nesimažins. Kai krenta svoris nu viso kūno mažėja ir žandai, kitų variantų nėra. O pagurklį galima sumažint tempimo pratimais, BF kai kuriais, masažiukais. QUOTE(muurr. @ 2010 02 11, 10:43) Sveikos. Esu normalaus kūno sudejimo, bet mano veidas labai 'storas'. Nežinau net kaip paaiškint, tiesiog pas mane tokie 'burunduko žandai' ir pagurklis kaba... Noriu gražaus veiduko, bet nežinau ką daryt. Sveriu 47kg, ir tikrai nenoriu dar mesti svorio. Gal žinot kokių nors būdu, kaip 'pamažinti' tuos žandus? Dėkui už atsakymus. pas mane lygiai tas pats, esu kuda panle su labai storu veidu, irgi tas siaubingai erzina, bet manau, kad cia genetika ir tas veidas plonesnis tikrai nebus, belieka tik susitaikyti su tokiu koks yra,nes mesti svori nuo viso kuno tai jau butu blogai, kai tas svoris ir taip nera didelis
Labas rytas merginos, galiu pasidalinti savo patirtimi. Mano svoris pastaraisiais metais sviruodavo, bet žandai niekada nesikeitė. Buvo stori. Nežinau nuo ko tai priklauso, bet pažįstu ne vieną žmogu su tokia problema.
Pradėjau bėgioti, po pirmos savaitės visi šeimiškiai: "Ką tu padarei, kad pas tave žandų nebeliko?". Tikrai patariu BĖGIOTI !!! Rezultatai efektyvūs ir greitai pasirodo. QUOTE(Monika852 @ 2010 07 29, 09:19) Labas rytas merginos, galiu pasidalinti savo patirtimi. Mano svoris pastaraisiais metais sviruodavo, bet žandai niekada nesikeitė. Buvo stori. Nežinau nuo ko tai priklauso, bet pažįstu ne vieną žmogu su tokia problema. Pradėjau bėgioti, po pirmos savaitės visi šeimiškiai: "Ką tu padarei, kad pas tave žandų nebeliko?". Tikrai patariu BĖGIOTI !!! Rezultatai efektyvūs ir greitai pasirodo. O kiek laiko begiojate? t.y 1h ar 30min ?
Pas mane prie pat namų yra stadionas. Taigi prieš bėgimą nueidavau 2 ratus (1 ratas - 250m) pėsčiomis, tada 3 ratus nubėgdavau. Tada vėl 1 ratą pailsėjimui nueidavau, poto 2 nubėgdavau ir vėl 2 nueidavau. Iš viso gaudavosi 5 ratai nubėgti, 5 nueiti. Gal ir nelabai dideli normatyvai, bet nenorėdavau persitempti, kad poto nepaeičiau, nes šiaip neesu labai sportuojanti
QUOTE(Monika852 @ 2010 07 30, 01:23) Pas mane prie pat namų yra stadionas. Taigi prieš bėgimą nueidavau 2 ratus (1 ratas - 250m) pėsčiomis, tada 3 ratus nubėgdavau. Tada vėl 1 ratą pailsėjimui nueidavau, poto 2 nubėgdavau ir vėl 2 nueidavau. Iš viso gaudavosi 5 ratai nubėgti, 5 nueiti. Gal ir nelabai dideli normatyvai, bet nenorėdavau persitempti, kad poto nepaeičiau, nes šiaip neesu labai sportuojanti Tai nemazai. As begioju,bet ne tiek daug. Be to,tikriausiai kai begate verzliai iskvepiate ora pro burna (t.y ikvepiate ora pro nosi ,o kai iskvepiate, pilna burna padarote ikvepto oro ir iskvepiate [bet per burna.] Arba dudele iskvepiate (lupos suciauptos.) Nezinau,tikriausiai nieko nesupratote,bet gal taip Jus iskvepiate? Nes cia gaunasi kaip savotiska zandu manksta
Aš pro nosį įkvepiu ir pro burną dūdele iškvepiu.
|