Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nekilnojamo turto vadybininkės
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
Pages: 1, 2, 3
*Citra*
Sveikos.
Mane labai vilioja NT sritis. Norejau pasidometi dirbanciuju toki darba, koks darbo pobudis? Ar sunku uzsidirbti priedus? Ir pan. Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
dontstop
Mano mama turi nekilnojamojo turto agentūra, tai apie darbo cpecifiką numanau gerai, nors ir nedirbau turto agento darbo 4u.gif Tiesą pasakius, ir nedirbčiau wink.gif Sąlygos ne pačios geriausios, nors galimybė užsidirbti tikrai yra. Didelis minusas - turėsi gainioti savo automobilį ir, nors agentūros dažniausiai padengia kūro išlaidas, pamiršta apie amortizaciją sleep.gif . Atlyginimas dažniausiai - tik procentai nuo pardavimų, jei ir būna bazė, tai labai maža. O su tuo nekilnojamu turtu taip yra, kad vieną menėsį gali daug uždirbti, o kitą - nieko wink.gif Sunku iškart įsivažiuot į darbą, tai pirmus kelis men agentai paprastai nieko ir neuždirba wink.gif Dar trūkumas - didelė konkurencija tarp bendradarbių, draugiškumo iš jų pusės nesitikėk gun_bandana.gif Bet jei iš esmės patinka pardavimų vadybininko darbas, NT sritį rekomenduočiau smile.gif
Artemidė
Aš irgi dabar ieškau darbo šioje srityje. Mano draugė dirba ir šiaip visai nieko, tik labai daug kas priklauso nuo NT agentūros dydžio: jei maža tai bus visiškas š... prieš metus siūlė man į tokią eiti dirbti, tai atsisakiau išgirdusi kokią jie apyvartą daro, o jei didelė kompanija, manau tikrai verta. Tik per pokalbį nepamirškit paklausti apyvartos ir darbuotojų skaičiau - tai labai svarbūs rodikliai, nors ir neižtikrinantys, kad bus gera kompanija, bet vis tiek verta į juos atkleipti dėmesį.
*Citra*
Na man irgi yra pasiulymas dirbti si darba. Bet nezinau, labai abejoju, moka siektiek per mazai g.gif Tai del to domiuosi, sio darbo subtilybemis. rolleyes.gif
Artemidė
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 30, 10:52)
Na man irgi yra pasiulymas dirbti si darba. Bet nezinau, labai abejoju, moka siektiek per mazai  g.gif  Tai del to domiuosi, sio darbo subtilybemis.  rolleyes.gif
*

Jei ne paslaptis - kokia kompanija ir kiek moka?
Sagitta
QUOTE(Artemidė @ 2006 08 30, 10:06)
Aš irgi dabar ieškau darbo šioje srityje. Mano draugė dirba ir šiaip visai nieko, tik labai daug kas priklauso nuo NT agentūros dydžio: jei maža tai bus visiškas š... prieš metus siūlė man į tokią eiti dirbti, tai atsisakiau išgirdusi kokią jie apyvartą daro, o jei didelė kompanija, manau tikrai verta. Tik per pokalbį nepamirškit paklausti apyvartos ir darbuotojų skaičiau - tai labai svarbūs rodikliai, nors ir neižtikrinantys, kad bus gera kompanija, bet vis tiek verta į juos atkleipti dėmesį.
*

O kaip darbuotojų skaičius įtakoja agentūros gerumą? g.gif Ir apyvarta ką rodo? Juk svarbiau uždirbamas pelnas mirksiukas.gif
Aš dirbu mažutėje agentūroje. Didžiausias minusas- neoficialus atlyginimas verysad.gif
Artemidė
QUOTE(Sagitta @ 2006 08 31, 20:41)
O kaip darbuotojų skaičius įtakoja agentūros gerumą?  g.gif  Ir apyvarta ką rodo? Juk svarbiau uždirbamas pelnas  mirksiukas.gif
Aš dirbu mažutėje agentūroje. Didžiausias minusas- neoficialus atlyginimas  verysad.gif
*

Rodo santykis darbuotojų ir apyvartos, nežinau kaip pas jus, bet pernai vienoje kur norėjo mane priimti, tai atlyginimas skaičiavosi kažkoks bazinis + procentas nuo apyvartos, tai aš paklausiau kokia jų bendra metinė apyvarta (nes šiaip skiedė kad gali ir tokią ir anokią padaryti), tai kai pasakė kokia + paklausiau koks darbuotojų skaičius tokią apyvartą sukuria, tai viskas labai gražiai ir susidėliojo - t.y. kiek vidutiniškai pas juos gali pasidaryti bapkių vienas žmogus. Nes šiaip tai aišku, kad atskirai apyvarta, ar tik darbuotojų skaičius nieko nerodo, jei ten pas juos pora žmonių būtų tokią payvartą darę tai kitas reikalas, bet kai išsidėliojo viskas ant tam tikro skaičiaus vadybininkų, tai suskaičiavau, kad nelabai iš ko turi ta įmonė mokėti daugiau.
Sagitta
Tada aišku 4u.gif
Nes paprastai skaičiuoja kiek kitaip mirksiukas.gif Bazinis+ sutartas % nuo padaryto darbo
Jurlin
Artemide, o kurioj NTA tu dirbi? Man irgi pasiule darba vienoje, tad nezinau ar laukti kitu firmu pasiulymu, ar sutikti?
Aristokratė
As dirbu NT srityje. NT agenturose niekas kas menesi tau atlyginimo nemokes ir apie minimumo mokejima per men. galit net nesvajot irnesakyk.gif. Nuo kiekvieno buto, sklypo ar namo pardavimo tu uzsidedi tam tikra procenta, pvz. 5000 Lt nuo buto kainos, tai 3000 Lt imonej, 2000 Lt tau 4u.gif . Viskas priklauso tik nuo tavo sugebejimo parduoti, o be to siuo metu rinka apspangus, parduoti gana sunku, kaip pvz. praeitais metais per NT pika agentas padarydavo po 5 ar daugiau sandoriu per men. Duok Dieve per puse metu dabar tiek padaryt doh.gif .
charlotte
sveikos,
as ir gavau pasiulyma dirbti NT vadybininke , labai norejau ismeginti save sioje sferoje, bet kai isgirdau visas salygas susimasciau ar verta... agentura man pasiule 30 % nuo pardavimu ir dar siek tiek padengs kitas islaidas...bet kol kas kazka parduosiu jauciu dar ilgai teks pakentet...
kaip manot ar verta bandyt ? g.gif
Jurlin
QUOTE(charlotte @ 2007 05 06, 08:41)
sveikos,
as ir gavau pasiulyma dirbti NT vadybininke , labai norejau ismeginti save sioje sferoje, bet kai isgirdau visas salygas susimasciau ar verta... agentura man pasiule 30 % nuo pardavimu ir dar siek tiek padengs kitas islaidas...bet kol kas kazka parduosiu jauciu dar ilgai teks pakentet...
kaip manot ar verta bandyt ?  g.gif
*

Jei tai nera tavo hobi, o tik eilinis darbas, tai nezinau, nes cia pamirsk apie savaitgalius, iseigines, normalu darbo grafika, nes dirbsi kartais ir iki 12 nakties. Jei sumastys kas 10 vakaro apziureti objekta-turesi aukotis mirksiukas.gif
Bet pardavus didesnius objektus-liuks alga. Cia tokia specifine sritis, darbas prie kompo ir masinoje isvien. Jei pardavinesi namus ir zeme-tai teks ir kemsynus isvazineti visus biggrin.gif teks rinka analizuoti, ismanyti ir kitas sritis, nors ir ne tu tai atliksi, kas is ko pastatyta ir kuo tai geriau ar blogiau. Tai didelis darbas. Jei tai visa TAU, tai pirmyn 4u.gif
katuksss
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 28, 20:13)
Sveikos.
Mane labai vilioja NT sritis. Norejau pasidometi dirbanciuju toki darba, koks darbo pobudis? Ar sunku uzsidirbti priedus? Ir pan. Pasidalinkite patirtimi  4u.gif
*

Mano drauge dirbo sita darba. Atsiliepimai nekokie: jokiu socialiniu garantiju, pagal darbo sutarti legali alga puse minimumo, tipo dirba puse etato. Uz telefona moki pats, uz kura pats, masina savo naudoji. Kai parduodi ka nors didzioji dalis tenka darbdaviui, be to savo dali labai sunku issireikalauti, nes tai nelegalus pinigai... zodziu ne kas doh.gif
charlotte
[quote=Jurlin,2007 05 06, 11:50]
Jei tai nera tavo hobi, o tik eilinis darbas, tai nezinau, nes cia pamirsk apie savaitgalius, iseigines, normalu darbo grafika, nes dirbsi kartais ir iki 12 nakties. Jei sumastys kas 10 vakaro apziureti objekta-turesi aukotis mirksiukas.gif
Bet pardavus didesnius objektus-liuks alga. Cia tokia specifine sritis, darbas prie kompo ir masinoje isvien. Jei pardavinesi namus ir zeme-tai teks ir kemsynus isvazineti visus biggrin.gif teks rinka analizuoti, ismanyti ir kitas sritis, nors ir ne tu tai atliksi, kas is ko pastatyta ir kuo tai geriau ar blogiau. Tai didelis darbas. Jei tai visa TAU, tai pirmyn 4u.gif

Tiesa pasakius noretusi darbo su normaliom darbo valandom, as turiu omeny 8-17 h ar panasiai blush2.gif ir norisi alga stabiliai gauti , o NT agente dirbant matau kad taip nebus... dar siuo metu neturiu automobilio, tai isvis manau sunku butu toki darba dirbti...ar ne? blush2.gif nezinau, jauciu teks atsisakyti pasiulymo.... g.gif ir ieskotis darbo toliau ... unsure.gif
Jurlin
QUOTE(charlotte @ 2007 05 07, 19:25)
Tiesa pasakius noretusi darbo su normaliom darbo valandom, as turiu omeny 8-17 h ar panasiai  blush2.gif ir norisi alga stabiliai gauti , o NT agente dirbant matau kad taip nebus...  dar siuo metu neturiu automobilio, tai isvis manau sunku butu toki darba dirbti...ar ne?  blush2.gif nezinau, jauciu teks atsisakyti pasiulymo.... g.gif ir ieskotis darbo toliau ... unsure.gif
*

Cia jei dirbsi pagal darbo valandas-vargu ar gausi alga kas menesi. masina butina, daugumoj firmu paciai reikia moketis uz bendzina ir tel ir kita cool.gif
Butu menesiu ir be algos. Vienu zodziu- ka paseji-ta ir pjauni. Tai tikrai darbas ne kiekvienam mirksiukas.gif
bialetti
vat idomu, o N T administratore kokias ji daugiausia funkcijas atlieka, ar jai tenka kur nors vazineti automobiliu pas klientus rodyti butus.?Ar ji tik ofise daugiau sedi prie telefono ir laikrasciu ir interneto. Jai turbut ir kazkoks % priklauso nuo parduoto ar isnuomoto buto? g.gif
Jurlin
QUOTE(coris @ 2007 05 09, 15:38)
vat idomu, o N T administratore kokias ji daugiausia funkcijas atlieka, ar jai tenka kur nors vazineti automobiliu pas klientus rodyti butus.?Ar ji tik ofise daugiau sedi prie telefono ir laikrasciu ir interneto. Jai turbut ir kazkoks % priklauso nuo parduoto ar isnuomoto buto?  g.gif
*

Na nemanau, kad administratores pardavineja biggrin.gif ir kad gautu procenta nuo kitu darbininku uzdirbtu pinigu. Turetu buti stabili alga ir darbas prie "stalelio"
bialetti
QUOTE(Jurlin @ 2007 05 09, 15:55)
Na nemanau, kad administratores pardavineja  biggrin.gif  ir kad gautu procenta nuo kitu darbininku uzdirbtu pinigu. Turetu buti stabili alga ir darbas prie "stalelio"
*

tai turbut ta stabili alga 600 lituku.? g.gif 4u.gif
Jurlin
QUOTE(coris @ 2007 05 09, 23:24)
tai turbut ta stabili alga 600 lituku.? g.gif  4u.gif
*

tai, kad tokiu algu jau nebera blink.gif
Maziausiai kiek isivaizduoju 1000 lt, o siaip nuo 1500 lt jau neblogai butu pradeti.
godule
QUOTE(Jurlin @ 2007 05 10, 00:46)
tai, kad tokiu algu jau nebera  blink.gif
Maziausiai kiek isivaizduoju 1000 lt, o siaip nuo 1500 lt jau neblogai butu pradeti.
*

na kažin kur gyveni moka ir 600,oi kaip moka,o šiaip visur pardavėjo darbas sunkus,tik man truputi atrodo nusikalbėta,kad procentas mokamas nuo firmos apyvartos,1 nedarys nieko ,kitas po 10sutarčių,tai ką per pusia dalins lotuliukas.gif kiek žinau visur mokamas komisas nuo asmeninių pardavimų,taigi nei darbuotojų skaičius,nei bendra apyvarta,atlyginimo neįtakoja,nebent,kažkokie ketvirtiniai ar metiniai priedai smile.gif
Jurlin
QUOTE(godule @ 2007 05 10, 01:02)
na kažin kur gyveni moka ir 600,oi kaip moka,
*

Tai kiek suprantu 600 yra minimumas- o administratore niekad negaudavo minimumo, net merdejanciose imonese ( ne NTA ), net jei kaime darbas butu- nesvarbu, juk gyventi vistiek reikia. O tokiam darbdaviui- paciam pasiulyciau uz tiek visa menesi padirbeti lotuliukas.gif
bialetti
as zinau,kad viena NT agentura sekretorei siulo 600 lt bet kazkokia rimtai nesamone.sedi tvarkai popierius, ieskai per interneta butu, skambineji, narsai po laikrasti ir jei tau neprideda dar tai tie 600 nesamone, niekas nei dirbti. lotuliukas.gif cool.gif
lassie172
na jus cia ir sudirbot biggrin.gif juk sitas darbas pats geriausias, nes pats matai savo darbo rezultatus biggrin.gif o siaip tai vienas draugas pirmus metus dirba, tai ir buta uz 300 000 isigijo ir masina uz 50 000 mirksiukas.gif cia reikia suktumo, daug nervu, psichologijos ir t.t. mes su vyru jau 2 metus sukames siame versle, tai galiu pasakyt, jog darbas ne kiekvienam, bet jei gerai isivaziuosi ir uzsiimsi stambiais objektais, tai 20 000 30 000 per men. garantuoti.. mes pradejom nuo smulkiu objektu ir per men iseidavo apie 10 000 smile.gif cia nereikia didelio rastingumo ir t.t., bet naglo snukucio ir apsukrumo bei saltu nervu. sekmes! mirksiukas.gif
VERADONA
As dirbu NT antra savaite ir turejau jau sandori, pas mus pirmus tris sandorius 35% paskiau 45% nuo proceno kuri uzdirbi pardavusi (gavau 1500lt) nez bet man atrodo kad apsimoka ir ant benzino uztenka ir sau lieka ir dar nusipirkt dar imanoma kazka, pamirsau pasakyt kad pas mane laisvas darbo grafikas ax.gif tam kartui esu patenkinta wub.gif
bialetti
na kas liecia NT vadybininkus tai aisku cia gali taip apsisukti kad oho, o kas dirba tai gal galetumete pasakyti kaip administratorei reikalai sekasi su alga, koks darbo pobudis galima man rasyti ir i az. aciu
Veila
QUOTE(coris @ 2007 07 09, 13:17)
na kas liecia NT vadybininkus tai aisku cia gali taip apsisukti kad oho, o kas dirba tai gal galetumete pasakyti kaip administratorei reikalai sekasi su alga, koks darbo pobudis galima man rasyti ir i az. aciu
*

mano subjektyvia nuomone, administratorė NT srityje ne kažinkuo skiriasi nuo administratorių iš kitų sričių biggrin.gif

aš galiu klysti
bialetti
QUOTE(Veila @ 2007 07 09, 21:05)
mano subjektyvia nuomone, administratorė NT srityje ne kažinkuo skiriasi nuo administratorių iš kitų sričių  biggrin.gif

aš galiu klysti
*

manau ir as, kad darba ju tikrai panasus. Tai va suku galva ar cia verta, ar ne eiti dirbti i NT administratores.Gal ten virsvalandziu neteks dirbti, arba sestadieniais jei ji yra ne darbo diena. Bet toks darbas man patiktu.
Astrėja
Sveikos, treciadieni einu y pokalbi del y NTA del darbo, bet kai paskaiciau jusu pasisakymus, tai dabar ir pasimeciau, ar tikrai gali neuzdirbt wisai nieko doh.gif
Jurlin
QUOTE(Astrėja @ 2007 07 10, 02:29)
Sveikos, treciadieni einu y pokalbi del y NTA del darbo, bet kai paskaiciau jusu pasisakymus, tai dabar ir pasimeciau, ar tikrai gali neuzdirbt wisai nieko  doh.gif
*

Tikrai gali neuzdirbti ir nieko biggrin.gif , o ypac pirmus pora menesiu. Ir darbas be iseiginiu, jei nori tikrai gerai dirbti ir gerai gauti. Arba atiduodi visa save arba isvis geriau ten neiti ax.gif , na cia mano nuomone, nes tai vienas sunkiausiu darbu, kol visuomeneje tokios blogos nuomones doh.gif
Astrėja
Bandysiu eit y pokalbi, y galwa gal negausiu biggrin.gif
bialetti
QUOTE(Astrėja @ 2007 07 10, 12:46)
Bandysiu eit y pokalbi, y galwa gal negausiu biggrin.gif
*

o tu Astreja i vadybininkes, ar i administratores ? g.gif 4u.gif
Astrėja
Darbo skelbime parasyta nekilnojamo turto brokeris g.gif
bialetti
na Astreja kaip sekesi pokalbyje? Ko klausinejo?
Astrėja
atrodo nieko tokio neklause, prase, kad papasakociau apie sawe, tai skeliau apie mokslus darbus ir praktikas biggrin.gif , poto kaip isivaizduoju darba, kaip ieskociau klientu, ai ir siaip tokiu klausimu, dabar laukiu skambucio, gal dar paskambins ax.gif bigsmile.gif
Jurlin
QUOTE(Astrėja @ 2007 07 11, 22:59)
atrodo nieko tokio neklause, prase, kad papasakociau apie sawe, tai skeliau apie mokslus darbus ir praktikas  biggrin.gif , poto kaip isivaizduoju darba, kaip ieskociau klientu, ai ir siaip tokiu klausimu, dabar laukiu skambucio, gal dar paskambins  ax.gif  bigsmile.gif
*

O kokia cia firma, jei nepaslaptis?
Man tai per pirma pokalbi prase pradeti kuo skubiau dirbti doh.gif O skubiai negalejau lotuliukas.gif Kokias salygas siule- kiek procentu, kiek stabili alga, ar su verslo liudijimu, ka ir kiek apmoka (benzas, telefonas ir t.t)
Jei cia nenori-parasyk i az notworthy.gif
Tiesiog noriu sulyginti kompaniju veikla ir tiek mirksiukas.gif Nes visose ziuriu labai skirtingai. Ir tiesa koks procentas imamas is klientu mirksiukas.gif
Astrėja
nesnekejome nieko dar nei apie alga< nors mzdg orentacijai buwo parase< bet dar nezinau nieko. Sake wisa tai kalbesime antro pokalbio metu, tai jei pakliusiu tai ir suzinosiu smile.gif o jei ne tai ne ax.gif
Ravada
Sveikos, skaitineju jusu mintis, kai po menesio grisiu i darba- tada tiksliau papasakosiu apie darbo specifika mazesniame mieste, pietu lietuvoje, nors musu uab per visa Lietuva skyriu kiekvienam mieste turi.. tik beda viena, pradirbusi 3 metus- metams dingau is eterio- ir dziaugiausi, kad manes niekas netrukdo skambinedamas.. tai zinote, visai atsilikau nuo kainu.. bijosiu pradeti vel si megstama darba dirbti.. Maza to, turiu vert.asist. kvalifikacija ir rudeni kelsiuosi karteli auksciau.. ir noriu pasakyti- jei patinka darbas NT - eikite ir dirbkite, nes po metu darbo vadybininku- NT vertintoju asociacijoje paduodi pareiskima- laikyti egzamina- ir po egzamino sekmingo islaikymo (kas nera labai sunku) tu jau tampi vertintojo asistentas- didesne juru zuvis! taip viena drauge padare- kaip jai pranesiau ta, dabar laimingai dirba ir gerai uzdirba. Gal net ir daugiau uz mane.. blink.gif
TAIGI- visada pradzioje- issikovokite geriausias salygas...nes veliau ju pasigerinti nelabai galesite...
malonu buvo surasti toki grazu skyreli.. bandysiu dazniau uzsukti... iki
Astrėja
Tai cia vertintojo asistentas panasiai kaip turto vertintojas ar kas cia? g.gif
Ravada
QUOTE(Astrėja @ 2007 07 14, 22:38)
Tai cia vertintojo asistentas panasiai kaip turto vertintojas ar kas cia? g.gif
*

Metus pradirbus nt vadybininke- gali laikyti egzamina ir tampi turto vertintoja - asistente (asistuoji vertintojui) dirbi drauge- kolektyviskai. o dar po 3 metu darbo- po turto vertintojo asistento- laikaisi- turto vertintoja! ir tampi turto vertintoju smile.gif
Astrėja
O gal zinai koks buna turto vertintojo atlyginimas, bent mazdaug...
Ravada
QUOTE(Astrėja @ 2007 07 15, 01:39)
O gal zinai koks buna turto vertintojo atlyginimas, bent mazdaug...
*

AISKU VISKAS PRIKLAUSO nuo apyvartos- jei uzsakymu vertinti daug ir geri (pvz 6000 lt-uz ataskaita) tai padarai viena ataskaita ir gali sedeti be darbo.. tongue.gif (tai buna 15-25 % nuo sumos...) paskaiciuok.. o juk ataskaitu daug per men.. ir apyvartos ivairios.. buna nuo buto (280lt- 20% ) maziau lieka.. tai kiek butu padaryti reikia- kad viena stambu atsvertu? ivairiai.. bent vert.asistente budama- milijonu nesutaupiau- nes didelius objektus(kur didesnis ir atlygis budavo) pasiimdavo vertintojas.. Aisku, turi tureti ir pazistamu, ir su bankais draugauti, ir maloni klientams buti- kad ir kazkokios sumos negali parasyti... mirksiukas.gif buvo visko.. Virsininko-vertintojo - grizus i darba po mot.atostogu jau nebus.. isejo.. tai gal ir didesnius obj.galesiu vertinti, dziaugiuosi ir tikiuosi...
Astrėja
QUOTE(Ravada @ 2007 07 15, 18:35)
AISKU VISKAS PRIKLAUSO nuo apyvartos- jei uzsakymu vertinti daug ir geri (pvz 6000 lt-uz ataskaita) tai padarai viena ataskaita ir gali sedeti be darbo..  tongue.gif (tai buna 15-25 % nuo sumos...) paskaiciuok.. o juk ataskaitu daug per men.. ir apyvartos ivairios.. buna nuo buto (280lt- 20% ) maziau lieka.. tai kiek butu padaryti reikia- kad viena stambu atsvertu? ivairiai.. bent vert.asistente budama- milijonu nesutaupiau- nes didelius objektus(kur didesnis ir atlygis budavo) pasiimdavo vertintojas.. Aisku, turi tureti ir pazistamu, ir su bankais draugauti, ir maloni klientams buti- kad ir kazkokios sumos negali parasyti...  mirksiukas.gif buvo visko.. Virsininko-vertintojo - grizus i darba po mot.atostogu jau nebus.. isejo.. tai gal ir didesnius obj.galesiu vertinti, dziaugiuosi ir tikiuosi...
*

Sekmes tau, kad butu taip kaip nori 4u.gif ir tikiesi. o as kol pasikesiu tai dar daug koses valgyt reiks. o tokios speciialybes kazin nera siaip studijuojant?
Ravada
aciu. vgtu turto vertinimas ir valdymas yra..
Herra
Sveikos, kaip malonu buvo pas jus uzklysti!! As pries 2 sav ieskojau supermamose tokio skyrelio , bet neradau, siandien tiesiog atsitiktinai biggrin.gif
reikalas tas, kad pati pradejau dirbti vadybininke NT, pati pradzia dar,nieko pasigirti negaliu, tik viena galiu pasakyti, kad kolektyvas nedidelis ir mergos nenori padeti! doh.gif
O tiek suzinoti reikia! Toj srity esu naujoke. verysad.gif Siaip darbas man patinka, bet kaip su uzdarbiu baisu, masinos neapmoka, tik telefona. As jauciu isvazinesiu benzo daugiau nei galiu isivaizduoti doh.gif
Reikes cia dazniau apsilankyti, gal man kas patars cia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ravada @ 2007 07 14, 22:38)
Metus pradirbus nt vadybininke- gali laikyti egzamina ir tampi turto vertintoja - asistente (asistuoji vertintojui) dirbi drauge- kolektyviskai. o dar po 3 metu darbo- po turto vertintojo asistento- laikaisi- turto vertintoja! ir tampi turto vertintoju smile.gif
*

Gal tikrai nebloga mintis! g.gif Visai gerasi butu but vertintoju biggrin.gif
Vėjė
Idomu kaip dabar sekasi naujam darbe. ar merginos dar vis nedraugiskos?

o cia klause apie galimybe studijuoti NT vertinima. taip, tikrai VGTU magistrantura yra. bet ar verta...
as pati studijuoju NT vadyba VGTU. bet zinant sistema, tai visiskai neverta, nes baigus vertinima vis tiek negali vertinti. nes reikia kaip jau cia anksciau mineta tureti 1 metu patirti nt vadybininko, tada vertintojo asistento egzus laikyti ir po 3 metu darbo asistentu vel egzai ir tada tampi vertintoju.
na, cia truputi sistema supaparstin tsa, nes dar daug kas priklauso nuo amziaus, issilavinimo ir pan. ivairiu kategoriju yra. jei kam reiketu tixliai galeciau kur paieskot, manau istatyme kokiam butu tai tikrai.
dar is patirties.. i ta nt vertinima stoja daugiausiai is vadybos. paprastos. tai jie neturi nei fizikos pagrindu, nei mechanikos nesimoke, o mes va zubrinam kaip inzinieriai. tuo dziaugiuosi, kad mokomes, bet kas is vertintojo, kuris nesupranta apie statinio ar pastato medziagu, ar is viso, nesupranta skirtumo statinio nuo pastato.

bialetti
Na NT vadybininkes papasakokit ka veikia koks darbo pobudis NT administratores ? Labai idomu.
Herra
QUOTE(Vėjė @ 2007 07 26, 08:01)
Idomu kaip dabar sekasi naujam darbe. ar merginos dar vis nedraugiskos?

o cia klause apie galimybe studijuoti NT vertinima. taip, tikrai VGTU magistrantura yra. bet ar verta...
as pati studijuoju NT vadyba VGTU. bet zinant sistema, tai visiskai neverta, nes baigus vertinima vis tiek negali vertinti. nes reikia kaip jau cia anksciau mineta tureti 1 metu patirti nt vadybininko, tada vertintojo asistento egzus laikyti ir po 3 metu darbo asistentu vel egzai ir tada tampi vertintoju.
na, cia truputi sistema supaparstin tsa, nes dar daug kas priklauso nuo amziaus, issilavinimo ir pan. ivairiu kategoriju yra. jei kam reiketu tixliai galeciau kur paieskot, manau istatyme kokiam butu tai tikrai.
dar is patirties.. i ta nt vertinima stoja daugiausiai is vadybos. paprastos. tai jie neturi nei fizikos pagrindu, nei mechanikos nesimoke, o mes va zubrinam kaip inzinieriai. tuo dziaugiuosi, kad mokomes, bet kas is vertintojo, kuris nesupranta apie statinio ar pastato medziagu, ar is viso, nesupranta skirtumo statinio nuo pastato.
*

O kiek pati laiko isdirbusi esi nt srity? Vadinasi, nebutinai studijuoti magistranturoj vertinina, uztenka padirbti metus, tada egzaminai ir t.t. beje, tada kur tuos egzaminus reiktu laikyti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(coris @ 2007 07 27, 21:20)
Na NT vadybininkes papasakokit ka veikia koks darbo pobudis NT administratores ? Labai idomu.
*

Pavyzdzui ,pas mus administratore priimineja skambucius, nukreipineja vadybininkem, dirba su skelbimais, visus ofiso reikalus tvarko ir svecius aptarnauja dar mirksiukas.gif Jei ko reikia, kreipiames i ja ir "prisiduodam" kas kur vaziuoja, ar uzsilaiko ir t.t. Zodziu ji- ofiso sirdis biggrin.gif
bialetti
QUOTE(Herra @ 2007 08 01, 14:39)
O kiek pati laiko isdirbusi esi nt srity? Vadinasi, nebutinai studijuoti magistranturoj vertinina, uztenka padirbti metus, tada egzaminai ir t.t. beje, tada kur tuos egzaminus reiktu laikyti?  blush2.gif
Papildyta:

Pavyzdzui ,pas mus administratore priimineja skambucius, nukreipineja vadybininkem, dirba su skelbimais, visus ofiso reikalus tvarko ir svecius aptarnauja dar  mirksiukas.gif Jei ko reikia, kreipiames i ja ir "prisiduodam" kas kur vaziuoja, ar uzsilaiko ir t.t. Zodziu ji- ofiso sirdis  biggrin.gif
*

labai aciu uz toki issamu aprasyma apie administratores darba. Gal ir neblogas darbelis. Ziuriu daug skelbimu dabar yra kad reikalinga administratore i NTA.
Vėjė
[quote=Herra,2007 08 01, 14:39]
O kiek pati laiko isdirbusi esi nt srity? Vadinasi, nebutinai studijuoti magistranturoj vertinina, uztenka padirbti metus, tada egzaminai ir t.t. beje, tada kur tuos egzaminus reiktu laikyti? blush2.gif
Papildyta:

nesu dirbusi nt. dabar ieskau darbo, bet tikrai ne nt vadyboj, nebent vertinime.
o vertinimo tikrai nebutina studijuoti magistranturoj, nes si spec atsirado palyginti neseniai, o vertintojo profesija jau senokai yra.
del egzaminu tai turetu but kokiam vertintojo atestavimo istatyme parasyta. tiksliai dbr nezinau. bet yra goole tem pasidometi smile.gif
bialetti
tai as dabar suku galva ar cia eiti darbintis i NTA i administratores ar ne, net dabar pati nzn, toks darbas man visai patiktu, prie kompiuterio, atsakineti i skambucius. g.gif g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.