Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
Temos "Nėščiųjų rūbai, parduotuvės" tęsinys.

Čia nėštukės dalijasi patarimais ir naujienomis apie viršutinius bei apatinius drabužius, skirtus nėščiosioms, specializuotas parduotuves.

Primename, jog šioje temoje griežtai draudžiami skelbimai apie parduodamus/atiduodamus drabužius nėščiosioms. Tam yra skirtas atskiras "Skelbimų lentos" skyrelis.

Aurėja

! 
Nukopijuoju čia anoje temoje surinktą svarbią informaciją:

Vilnius:

“Būk mama“ Kalvarijų g. 98 (tel.2757586)
"Mamų zona" Konarskio 4a - Vingio kino teatro aikšteles šone, šalia Pakruojo parketo įėjimo
"MamaLux" VCUP 5 a.

Apatinis trikotažas, kosmetika nėščiosioms ir maitinančioms - „Kotrynos” parduotuvių tinkle: „Kotryna“ ir „Mažylio pasaulis“.„Vaikų miestas“„Cipollino“

Ukmergės g. 279, Vilnius Antakalnio g. 64, Vilnius
Tel. (8-5) 243 04 05 Tel. (8-5) 215 92 06

„Bimbo Italija” Ozo g. 25, tel. (5) 2387991, Kęstučio g. 43, tel. (5) 2109143, Konstitucijos pr. 7A, tel. (5) 2487051

“United Colors of Benetton” Gedimino pr. 5a, tel. (5) 261 00 18; Ozo g. 25, tel. (5) 238 78 54.

“Thomas Philips” Šiaurės miestelyje

Turgus „Gariūnai“ (14 eilė 25 vieta; / 2 eilė (čia taip vadinamo naujojo turgaus), 48 vieta; /3 eile 56 vieta; / 17 eilė 24 vieta).

Kaunas:

"Dar ne mama" parduotuvė ir siuvykla, siuvanti pagal individualius užsakymus:
K. Donelaičio g. 91, Kaunas Tel. 8 37 423654, Mob. 8 686 32123

„Kotryna“: Kęstučio g. 87, Kaunas Tel. (8-37) 750 167

“Bimbo” Savanorių pr. 255, tel. (37) 307475, Vilniaus g. 41, tel. (37) 229597

“United Colors of Benetton” Laisvės al. 67, Kaunas, tel. (37) 322 395

“MEGA” ( Rūbai nėščioms moterims : „ Menonove“, „Sara“, „Attesa“) Islandijos pl. 32.

"Urmas" Pramonės pr. "Raudonojio galerija"

Klaipėda:

„BŪK MAMA” Taikos pr. 36, KLAIPĖDA tel. 46 382897

„VAIKŲ MIESTAS”, parduotuvė. Šilutės pl. 79

„Bimbo” Taikos pr. 61, PC AKROPOLIS, tel. (46) 469131

Šiauliai:

Tilžės g. 37A, parduotuve MAMA+. (prie žaidimų salono Aladinas).

Lyros g.13. Šalia "Senukų" (apačioj).

i 
! Gali būti kai kas pasikeitę, nes informacija nukopijuota iš temos, kurioje buvo rašoma keletą metų
kadabra
Žiūriu niekas čia nerašo, o aš parašysiu iš savo patirties:
Laaabai jau norėjosi pasipuošti, išleidau kostiumėliui apie 300Lt doh.gif , bet neįvertinau laikotarpio trumpumo. Kostiumėlis buvo nepatogus, jo beveik nenešiojau, o ir kur čia nešiosi klasikinį švarką, nors ir pritaikytą nėščiai. Prie puodų, ar skaitant knygą jis gi mažiausiai reikalingas.
Naudingiausiais pirkinys buvo Kauno bazėj nusipirktos šiltos kelnės su įdėklu pilveliui. Na o po to suėjo ir visi turimi platesni megztiniai mirksiukas.gif .
Laurytė
Pasidalinsiu patirtim: "Būk mama" Vilniuje nusipirkau 2 kelnes ir 2 trikotažines palaidines. Drabužiai nėra itin brangūs - kelnės apytikriai 129 -149 Lt, palaidinės po 79-99 Lt. Tikrai modernūs, šiuolaikiški drabužiai. 1 kelnės ir 1 palaidinė tai, manau, tiks dar ir po nėštumo. Tik nelabai radau megztinio. Norėtųsi užsegamo.
Apskritai buvo apėmusi pirkimo manija biggrin.gif Visgi norisi ir dabar jaustis gražiai, o ne vaikščioti su senom kelnėm atsegtu klynu.

Kelnių su pilvu patariu iš anksto nepirkti, nes iš pradžių su jomis nesmagu, o po to rizikinga išaugti.

"Bimbo" - nei Europoj, nei Akropolyje niekas nepatiko.

Galvoju dar nuvažiuoti nusipirkti Gariūnuose paltą-skarą rudeniui.
juraciux
As tai internetinius skelbimus pavarciau (skelbiu.lt -> drabuziai ir avalyne -> laukiancioms vaiko) ir nusipirkau padevetus, bet labai gerai atrodancius (beveik kaip nauji atrodo) ir kokybiskus firminius rubelius nestuke.gif Uz 2daliu kostiumeli (kelnes+liemene is "buk mama"), dzinsus ir palaidine sumokejau 100Lt. O kiek parduotuvej buciau isleidus??? blink.gif doh.gif Dabar atsidziaugti negaliu thumbup.gif
light blue
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 29, 11:48)
[“Bimbo” Savanorių pr. 255, tel. (37) 307475, Vilniaus g. 41, tel. (37) 229597

“MEGA” ( Rūbai nėščioms moterims : „ Menonove“, „Sara“, „Attesa“) Islandijos pl. 32.
*

Dėl BIMBO, tai ten gal kokie du klaikūs rūbai ir kabo, tikras bimbo kas itališkai nelabai gražiai reiškia (bent tai sakė man g.gif )
O Megoj paminėtų „ Menonove“, „Sara“, „Attesa“ net neesu mačiusi lens.gif

Kiek bevaryčiau apie bazę, bet...šiuo metu renkuosi ją, su raudoname pasaže esančia parduotuve thumbup.gif Kainos nėra žemos, bet bent jau jautiesi kaip žmogus, o ne kvazimodas kažkoks.
meduke
QUOTE(light blue @ 2006 09 15, 14:59)
Kiek bevaryčiau apie bazę, bet...šiuo metu renkuosi ją, su raudoname pasaže esančia parduotuve  thumbup.gif Kainos nėra žemos, bet bent jau jautiesi kaip žmogus, o ne kvazimodas kažkoks.
*

o kurioje gatveje tos bazes planuoju vaziuot i vilniu nes klaipedoje klaikus rubai doh.gif o pardaveju poziuris dar baisesnis , nors negrazu ir visai netinka vistiek privalai pirkt nes necioms nieko neprigalvosi tipo jokiu modeliu nera ko net ieskot.
Hermion@
Parduotuvėje "Būk mama" Vilniuje maloniai nustebino aptarnavimas, net kilo įtarimas, kad kainos "kosminės", jeigu pardavėjos taip aplinkui šokinėja biggrin.gif Pasirodo, normalios įkandamos kainos. Visus drabužius pirkau tenai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(meduke @ 2006 09 15, 17:16)
o kurioje gatveje tos bazes planuoju vaziuot i vilniu nes klaipedoje klaikus rubai  doh.gif o pardaveju poziuris dar baisesnis , nors negrazu ir visai netinka vistiek privalai pirkt nes necioms nieko neprigalvosi tipo jokiu modeliu nera ko net ieskot.
*

Čia bazės Kaune mirksiukas.gif
Skautule
QUOTE(Jovvita @ 2006 09 15, 17:20)
Parduotuvėje "Būk mama" Vilniuje maloniai nustebino aptarnavimas, net kilo įtarimas, kad kainos "kosminės", jeigu pardavėjos taip aplinkui šokinėja  biggrin.gif  Pasirodo, normalios įkandamos kainos. Visus drabužius pirkau tenai  wub.gif
Papildyta:

Čia bazės Kaune  mirksiukas.gif
*

Papildyta:
O aš pagūglinau ir pasisiuvau individualiai puikiausias kelnes ir palaidinę, tai visą vasarą prašliaužiojau biggrin.gif Rūbai buvo labai patogūs ir puikiai tiko visur, ar į parduotuvę ar į kavinę ar pas draugus visur galėjau juos nešioti ax.gif Tai dabar siūsiuosi sau rūbus ten ir toliau, nes siuvėja puikiai patarė kokius audinius išsirinkti, kokius siluetus, dizaino detales, o ir rūbas buvo išskirtinis thumbup.gif Kadangi esu auka išskirtinių rūbų tai man tikras išsigelbėjimas biggrin.gif Siūlyčiau tikrai visoms išbandyti biggrin.gif
light blue
QUOTE(Skautule @ 2006 09 18, 07:12)
Papildyta:
O aš pagūglinau ir pasisiuvau individualiai puikiausias kelnes ir palaidinę, tai visą vasarą prašliaužiojau biggrin.gif Rūbai buvo labai patogūs ir puikiai tiko visur, ar į parduotuvę ar į kavinę ar pas draugus visur galėjau juos nešioti ax.gif Tai dabar siūsiuosi sau rūbus ten ir toliau, nes siuvėja puikiai patarė kokius audinius išsirinkti, kokius siluetus, dizaino detales, o ir rūbas buvo išskirtinis thumbup.gif Kadangi esu auka išskirtinių rūbų tai man tikras išsigelbėjimas biggrin.gif Siūlyčiau tikrai visoms išbandyti biggrin.gif
*

ačiū, jau išbandžiau, gaila, kad mano pasakojimas liko senoje temoje doh.gif Šiaip aš daug ką siuvuosi pas dizainerę, bet šį kartą ji neapsiėmė manęs rengti, tai siuvo "Dar ne mama" siuvėja. Mėtosi sėkmingai tie rūbai kažkur spintoje. Tokio "išskirtinumo" net giliame kaime neužsivilkčiau lotuliukas.gif Man svarbiausios tai kelnės, o bliuzių ir paprastose pardose sočiai prisišaudžiau. Man reikia turėti daug rūbų, nes negaliu vis tuo pačiu kiekvieną dieną vaikščioti. Tai daug ir turiu, aišku be tų siuvėjos sugadintų doh.gif
dautan
QUOTE(light blue @ 2006 09 18, 09:50)
ačiū, jau išbandžiau, gaila, kad mano pasakojimas liko senoje temoje  doh.gif Šiaip aš daug ką siuvuosi pas dizainerę, bet šį kartą ji neapsiėmė manęs rengti, tai siuvo "Dar ne mama" siuvėja. Mėtosi sėkmingai tie rūbai kažkur spintoje. Tokio "išskirtinumo" net giliame kaime neužsivilkčiau  lotuliukas.gif Man svarbiausios tai kelnės, o bliuzių ir paprastose pardose sočiai prisišaudžiau. Man reikia turėti daug rūbų, nes negaliu vis tuo pačiu kiekvieną dieną vaikščioti. Tai daug ir turiu, aišku be tų siuvėjos sugadintų  doh.gif
*

Taigi, mano mintys sia tema irgi liko senojoje temeleje. As irgi nepatenkinta "Dar ne mama" siuvykla. Suknele dar siaip taip sugebejo pasiuti, o jau palaidinuke - niu net dabar per didele, nors siuvausi tik vasarai. Ieskojau pries rugseji ko nors grazaus - kazkokie maisai kabo. Taigi ir lieka medzioti rubeliu visais kitais imanomai budais. Taigi, mergaites, sekmes mums visoms paieskose, nes juk taip norisi buti grazia, net labiau, nei kol nebuvau nestuke.gif 4u.gif
likan
neblogu rubu pirkau Griunuose, kai ka is paciu mamyciu biggrin.gif
Neseniai uzsukau i isparduotuve Vakarai (Antakalnyje) - tai ten visai faina megztuka radau uz 70 Lt neprasegama, bet yra ivairiu. Siaip ten yra rubeliu pasirinkti ir kainos padorios 4u.gif
Supervyras
Parduotuvės BŪK MAMA thumbup.gif

! 
10 % nuolaida taikoma visoms prekėms, pateikus kuponą.
Nuolaidų kuponą galite rasti žurnaluose: “MAŽYLIS“, “MAMOS ŽURNALAS“, “PRADŽIŲ PRADŽIA“, “NĖŠČIA IR GRAŽI“

! Nuolaidos nesumuojamos. 4u.gif
dautan
Naudinga info. Tik ar yra "Buk mama" parduotuve Kaune?
Supervyras
QUOTE(dautan @ 2006 09 26, 21:56)
Naudinga info. Tik ar yra "Buk mama" parduotuve Kaune?
*

Ne, nėra, TIKRAI. Tiik Vilniuje ir Klaipėdoje.

! 
Nuolaidos galiojimo terminas: 2006 05 09 - 2006 12 31
ciurka
as irgi noriu pasidalinti patirtimi apie rubus nesciosioms smile.gif kai supratau, kad sis nestumas iskrito vasaros periodui - baisiausiai susinervinau, bet dabar galiu pasakyti - apsirengti kur kas lengviau nei ziema, bent jau nereikia pirkti dideliu paltu ar striukiu, kuriu paskui nenaudosi smile.gif kai pirma nesiojau ziema, aciu Dievui, kad buvo madoj kliosiniai kailinukai smile.gif dabar nezinau, ka buciu dariusi.

O vasara paprasciau - dauguma rubu pirkau iprastose parduotuvese, nes si sezona buvo daug sijonu su guma per liemeni, kuriuos puikiausiai nesioju iki dabar, guma po pilvu visiskai neverzia smile.gif o virsus - aptempti topai smile.gif man grazu aptemptas pilvukas smile.gif Tally Weill parduotuveje kazkaip kolekcija gera buvo - prailgintos trikotazines maikutes - puikiai tinka smile.gif) rudeniui esu nusipirkus skara-skraiste, bet kai toks ruduo - nelabai man reikia smile.gif)
kelnes nesciosioms pirkau, bet nenesiojau - kazkaip su storiu nepataikiau, per siltas isigijau smile.gifo paskui isgijau Audimo pasiutas treningines kelnes nesciosioms - man jos labai patogios kur i gamta, o sportuojanciom nesciosioms butu super thumbup.gif taip pat ir maikute spec., gaila tik, kad spalva viena kolekcijoje - juoda verysad.gif o man kaip tik ryskiu norisi smile.gif ko cia sleptis - man nestumas ne liga smile.gif
o del spec. nesciuju rubu - patyliu schmoll.gif buvau Kaune parduotuveje Dar ne mama, berodz, kur Kestucio gatveje - nu ziauru sad.gif kadangi pacios darbas su rubais ir dizainais truputi susijes, tai tas ju "dizaineres" noreciau pamatyti. atrodo, kad nescios buna bobuciu amziaus moterytes, tik skaros truksta. audiniai senoviski, sunkus, nemadingu spalvu, fakturu, atrodo, kad visus likucius sunaudoja. o kainos tikrai nemazos. "fasonai" - kaip musu mamu laiku nesciuju rubu smile.gif) gal jie nemoka inetu naudotis???? galima pasiziureti, kokiu rubu ir pasiuvimu siulo platusis pasaulis nesciosioms smile.gif

ai, dar keleta rubu isigijau paprasciausiose padevetose prekese smile.gif reikia tik pardaveju paklaust, ar nieko neturi nesciosioms - buna tikrai puikios kokybes smile.gif

Mažulėlė
QUOTE(light blue @ 2006 09 15, 14:59)
Dėl BIMBO, tai ten gal kokie du klaikūs rūbai ir kabo, tikras bimbo kas itališkai nelabai gražiai reiškia (bent tai sakė man  g.gif )
O Megoj paminėtų „ Menonove“, „Sara“, „Attesa“ net neesu mačiusi  lens.gif

BIMBO tai tikrai baisūs rūbai blink.gif Beje, ir aš Megoj tokiais pavadinimais parduotuvių kažkaip nepastebėjau ax.gif Megoj dar neypač storoms nėštukėms siūlyčiau užeiti į TAKO, esu ten nusipirkusi keletą bliuskučių, kurios net ir atrodo kaip specialiai nėščiosioms siūtos, tik jau paieškot tai tikrai laiko reikia doh.gif

QUOTE(ciurka @ 2006 09 27, 09:59)
o paskui isgijau Audimo pasiutas treningines kelnes nesciosioms - man jos labai patogios kur i gamta, o sportuojanciom nesciosioms butu super  thumbup.gif taip pat ir maikute spec., gaila tik, kad spalva viena kolekcijoje - juoda  verysad.gif  o man kaip tik ryskiu norisi smile.gif ko cia sleptis - man nestumas ne liga smile.gif

aš pirkau Audimo kelnes nenėščiosioms, nes nėščiųjų S dydis man buvo per didelis, bet ir tas nenėščiosioms dar ilgokai nešiosiu, tikrai patogios doh.gif o va maikučių nėščiosioms tai nepastebėjau, reiks pasidomėt mirksiukas.gif

beje, kiek matau, niekas nerašo, kad ir MERKURIJAUS 2 aukšte yra skyrelis būsimosioms mamos, na, nepasakyčiau, kad ypatingi, lyginti galima būtų su URMO bazių skyreliu, bet normalių rūbelių paieškojus rasti įmanoma mirksiukas.gif
light blue
Pritariu čiurkai, kad vasarą nėštuke būti tikrai žymiai lengviau rūbų atžvilgiu, nei vėsiais ir šaltais metų laikais. drinks_cheers.gif
O vat nesuprantu tų nestuke.gif , kurios per visą nėštumą iš treninginių kelnių neišlipa, man tai kaimų kaimas. Čiurka, čia Tau netaikau mirksiukas.gif blush2.gif , tiesiog paskaičiau, kad treningines kelnes pirkai ir prisiminiau vakar vienoje paskaitėlėje sėdėjusias kelias treningines doh.gif

Urmo skyriaus ir Merkurijaus skyriaus savininkas tas pats mirksiukas.gif Bet dėl Urmo...man ten tikrai gražių buvo rūbų, bent keletas (gal visus ir pasigriebiau lotuliukas.gif ). Pirkau rudeniui bridžus ir megztuką. Kainos didelės, bet...negaila, nes gerai nešiojasi. Ir džinsus prieš 2 savaites ten pirkau už 200lt. Nors šiaip į tokius nežiūrėčiau, norėčiau kitokios džinso faktūros, bet...tokiam reikalui sueis.
ciurka
QUOTE(light blue @ 2006 09 27, 13:18)
Pritariu čiurkai, kad vasarą nėštuke būti tikrai žymiai lengviau rūbų atžvilgiu, nei vėsiais ir šaltais metų laikais.  drinks_cheers.gif
O vat nesuprantu tų  nestuke.gif , kurios per visą nėštumą iš treninginių kelnių neišlipa, man tai kaimų kaimas. Čiurka, čia Tau netaikau  mirksiukas.gif  blush2.gif , tiesiog paskaičiau, kad treningines kelnes pirkai ir prisiminiau vakar vienoje paskaitėlėje sėdėjusias kelias treningines  doh.gif

Urmo skyriaus ir Merkurijaus skyriaus savininkas tas pats  mirksiukas.gif Bet dėl Urmo...man ten tikrai gražių buvo rūbų, bent keletas (gal visus ir pasigriebiau  lotuliukas.gif ). Pirkau rudeniui bridžus ir megztuką. Kainos didelės, bet...negaila, nes gerai nešiojasi. Ir džinsus prieš 2 savaites ten pirkau už 200lt. Nors šiaip į tokius nežiūrėčiau, norėčiau kitokios džinso faktūros, bet...tokiam reikalui sueis.
*

baik tu smile.gif as treningu net namie nenesioju, pirkau i gamta su draugais vaziuoti smile.gif man irgi negrazu, kai su treninginem kelnem vaiksto smile.gif gal mano jau amzius per solidus smile.gif siaip labai sijonus megstu, su jais ir vaikstau beveik visa nestuma smile.gif dar daugiau nei puse nestumo itilpau i vienus dzinsus, kuriuos kazkada nusipirkau, paskui sukdau, dar jie su elastanu, tai buvo labai gerai smile.gif o kadangi iki 30 savaites dirbau - praverte ir visi klasikiniai sijonai, kuriu medziaga su tamprumu, prisiperki klasikiniu marskinuku didesniu ir labai gerai smile.gif

Urme nbuvau, bet Merkurijaus skyriuje irgi labai kliuvo dzinsu faktura - kodel negalima is normaliu pasiut??? net norejau is OTTO puslapio aprsisiusdinti, bet sveikas protas nugalejo - nesimatavus gali sudas gautis ax.gif
zodziu, spec, nesciuju labai mazai pirkau, daugiau prisitaikiau iprastu rubu, kuriuos ir po nestumo galesiu panaudoti arba tiesiog atiduosiu mamai ;)jei ji tilps lotuliukas.gif
Juodulys
QUOTE(Skautule @ 2006 09 18, 08:12)
Papildyta:
*

O pas kokią siuvėją? Gal gali rekomenduoti? smile.gif
Linuxeee
O kuom blogai treningines kelnes namuose? blink.gif Nesuprantu, tai gal reikia klasikini kostiumeli apsivilkus vaikstineti? Man namie pats patogiausias rubas treningines kelnes. I gatve sutinku, man irgi negrazu kai nestuke su treningais eina, na bet jeigu finansai neleidzia isigyti kazka kitokio tai tikrai smerkti nereikia. Juk tose mamoms skirtose rubu parduotuvese kainos tikrai nerealios schmoll.gif ir ne kiekviena mamyte igali toki ruba nusipirkti. As tai pirkau Klaipedoj parduotuvej " Buk Mama" pora bliuskuciu nu labai man jos thumbup.gif bet kaina sakyciau tai nenormali kaip maikutei 80Lt g.gif Ir nusipirkau nestukiu kombinezona. Nu negaliu koks jis man patogus, neislipu is jo galima sakyti visa nestuma blush2.gif biggrin.gif nespaudzia niekur niekas neverzia, o svarbiausia NESMUNKA cool.gif Turiu dar nestukiu dzinsinius kaprus nu nesamone visiska gailiuosi dabar kad pirkau. Juosmuo toks ne zemas su saga ir uztrauktuku, zodziu visas virsus normalus kaip ir iprastu dzinsu, tik kisenes medziagines isiutos ir platinasi ten kiek reikia. Nu absurdas, smunka man tie kaprai, nepaeinu as su jais, kaip kokia kaimiete gatvej su jais eidama kas minute turiu tampyt i virsu nes smunka doh.gif nors ir susimazinu dydi kad net taip jau galima sakyti i sonus juosmuo isirezia vistiek smunka. Zodziu nepatarciau tokiu pirkti. Geriau arba medziagines kelnes su tokiu idekliuku pilvui arba dzinsai tokie pat su tuo idekliuku, tik ne tokios kelnes kur sonuose dydis reguliuojasi, man tai ziauriai nepatiko ir netiko. Is viso, kombinezonas yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bent jau man. Uz ji 200 lt sumokejau blink.gif bet tu pinigu jis vertas.
ciurka
Linuxee,

na niekas nesako, kad blogai treningai lotuliukas.gif kas megsta, tai puiku smile.gif o vat as net nescia nemegau, visad su kokais senais dzinsais slampinedavau smile.gif o nestumo metu po namus isigijau keleta trikotaziniu neilgu sukneliu is second hando (probangiai, ane lotuliukas.gif ) - man taip patogiausia smile.gif
o del smerkimo - tai is viso nesamone - kiekvienas vaiksto kaip patinka ir tinka, pagal skoni ir kisene drinks_cheers.gif

vat visad ziuredavau, kaip nesciosios megsta kombinezonus - taip ir neismeginau, kazkodel manau, kad man nepatiktu smile.gif gal be reikalo? blush2.gif na, jau dabar per velai bandyti, kai gimdymas ant nosies doh.gif

o del treninginiu kelniu kalba uzvedziau ne todel kad tai gerai ar blogai - norejau atkreipti demesi, kad rinkoje yra specialios sportuojanciom busimom mamom skirtos kelnes nestuke.gif nezinau, ar mamos atkreipe demesi, idomu, ar aks jas naudoja pagal paskirti? 4u.gif
light blue
aš čiurkai paantrinsiu. Niekas nekalbėjo apie treningų nešiojimą namie, nereikia čia la-la. Tokių sakinių nerasite schmoll.gif Paprasčiausiai, kai treninginės prie subinaitės visam nestuke.gif periodui priauga, va čia jau nelabai kaip schmoll.gif Tikrai kartas nuo karto galima jas pakeisti kažkuo ir netik nakčiai į naktinius mirksiukas.gif biggrin.gif
Linuxeee
O vat nesuprantu tų  , kurios per visą nėštumą iš treninginių kelnių neišlipa, man tai kaimų kaimas.

baik tu  as treningu net namie nenesioju, pirkau i gamta su draugais vaziuoti  man irgi negrazu, kai su treninginem kelnem vaiksto

Na is situ jusu pasisakymu kaip ir kazkoki smerkima nestukiu pastebiu, kurios treningus nesioja. Ir kalba apie treningu nesiojima namie buvo, pati paskaityk mirksiukas.gif Nenoriu as cia gincytis, bet nereikia neigti zodziu kuriuos pacios raset...
O del tu treninginiu kelniu nestukems kurios sportuoja, tai gal ir gerai, tik va, ne visos igali sportuoti tad tokias kelnes pranesioja visa nestuma nes labai patogu. Na ne is puosniausiu drabuziu, bet vistiek kazkas. Jau geriau kai vaiksto su treningais negu spraudziasi i kokius normalius ne nesciom skirtus rubus, apsivelka maikute maziausio dydzio ir eina pilvukas ant akiu uzlipes visas plikas maikute iki krutines susiraiciusi, o cia tai jau grazu lotuliukas.gif As kai UK gyvenu pastebejau, kad dauguma nestukiu kazkodel su treningais vaiksto, nors rubu nesciosioms pasirinkimas cia ypac didelis thumbup.gif Ir madingi stilingi, zodziu glima rasti nuo klasikinio kostiumelio iki paprasciausiu aktualiuju treninginiu kelniu lotuliukas.gif
Pitija
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 29, 11:48)
Nukopijuoju čia anoje temoje surinktą svarbią informaciją:

Vilnius:

Padėvėtų rūbų parduotuvė Arklių g-vėje – ant lango parašyta „prekiaujame rubais nėščiosiom“

"Pigūs rūbai" prekiauja "Next Maternity" drabužiais su etiketemis,
Naugarduko g. prie restorano "Rytai Rytai"
Vienuolio g. prie Operos ir Baleto teatro (į pusrūsį laiptais)
Pasaže pas Juozapą yra dvi parduotuvės.

NORĖČIAU TRUPUTĮ PAKOREGUOTI ŠĮ SĄRAŠĖLĮ:

* Arklių g-vėje nėščiųjų rūbeliais jau nebeprekiauja, turi tik vasarinių likučių, tiksliau - visiško šlamšto.
* "Pigūs rūbai" - čia tikriausiai turėta omeny "Geri drabužiai" arba jų pavadinimas pasikeitė.
Gana didelis kelnių, džinsiukų ir bridžų pasirinkimas yra jų filiale Vienuolio g. 14, šalia Operhauzo.
Naugarduko g. šalia restorano "Rytai rytai" nėščioms nieko neturėjo.
Dviejose parduotuvėse šalia pasažo "Pas Juozapą" pasirinkimas taip pat labai negausus.

Kainos kaip padėvėtiems drabužiams šiek tiek užkeltos, bet lyginant su lenkų "Būk mama" (kai kurie džinsų modeliai labai panašūs), tikrai verta pirkti...
jausma
taip šią temą atsidariusi noriu sužinoti apie dėvėtas ir nedėvėtas parduotuves prekiuaujančias patogiais nėštukių drabužėliais. Dabar bėgu pas Juozapą ieškoti tų parduotuvių... parasysiu ka radau.

Na kaip matau šio skyrelio nelebai kas pildo, negi jums neidomu kur nusipirkti drabužių? Mn tai labai aktulau, nes mėgstu turėti daug drabužėlių.
Buvau prie pasažo "Pas Juozapą" tose Gerų rūbų parduotuvėse, tai nieko neradau. Toje, kur prie maximos tai visai nėra, o kitoje keletas skudurėlių. Nieko tinkamo.
Na o sportinius drabužius galiu nešioti tik namie.
ciurka
QUOTE(iiinga @ 2006 10 03, 20:53)
Na kaip matau šio skyrelio nelebai kas pildo, negi jums neidomu kur nusipirkti drabužių? Mn tai labai aktulau, nes mėgstu turėti daug drabužėlių.
Buvau prie pasažo "Pas Juozapą" tose Gerų rūbų parduotuvėse, tai nieko neradau. Toje, kur prie maximos tai visai nėra, o kitoje keletas skudurėlių. Nieko tinkamo.
*

lotuliukas.gif teks ir tau rengtis is iprastu parduotuviu prisitaikius rubus 4u.gif tokios LT realijos, deja. na, gal pas jus Vilniuje ir geresne padetis.
dautan
Kaune, Bazeje, Raudonajame pasaze nestuke.gif skyrelyje maciau labai simpatisku megstuku nestuke.gif Kokybe kaip tik nestumo trukmei, nors as gal ir klystu, nes modelis toks, kad galima nesioti ir po nestumo. Kaina 90 ar 99 lt, nebepamenu, yra balti, roziniai, zydri ir juodi. Susisiaucia ir paskui susiseda sage. Man patiko thumbup.gif
*vandene*
QUOTE(dautan @ 2006 10 04, 17:16)
Kaune, Bazeje, Raudonajame pasaze  nestuke.gif  skyrelyje maciau labai simpatisku megstuku nestuke.gif Kokybe kaip tik nestumo trukmei, nors as gal ir klystu, nes modelis toks, kad galima nesioti ir po nestumo. Kaina 90 ar 99 lt, nebepamenu, yra balti, roziniai, zydri ir juodi. Susisiaucia ir paskui susiseda sage. Man patiko thumbup.gif
*

Man rubai daug grazesni siame pasaze negu parduotuveje "Buk mama".
likan
Pasikartosiu ax.gif Radau nestukems tinkanciu rubu (nenestukisku) Antakalnio isparduotuveje "Vakarai". Tikrai labai faina megztuka nupirkau ir dar daug liko thumbup.gif

QUOTE(jausma @ 2006 10 03, 20:53)
*

Šmikutis
QUOTE(likan @ 2006 10 08, 22:25)
Pasikartosiu  ax.gif  Radau nestukems tinkanciu rubu (nenestukisku) Antakalnio isparduotuveje "Vakarai". Tikrai labai faina megztuka nupirkau ir dar daug liko  thumbup.gif
*

O gal kainas ir tikslesnes parduotuvės koordinetes būtų galima sužinoti ax.gif Ačiū 4u.gif

Ir dar - gal kas nesenai buvot Gariūnuose? Ar ten yra rūbų nestuke.gif : ar nepasikeitė "adresai" (žr. 1 psl. biggrin.gif ), koks pasirinkimas ir kainos? Būčiau labai dėkinga už info wub.gif 4u.gif
Afrė
QUOTE(Šmikutis @ 2006 10 09, 10:02)
O gal kainas ir tikslesnes parduotuvės koordinetes būtų galima sužinoti  ax.gif  Ačiū  4u.gif

Ir dar - gal kas nesenai buvot Gariūnuose? Ar ten yra rūbų  nestuke.gif : ar nepasikeitė "adresai" (žr. 1 psl.  biggrin.gif ), koks pasirinkimas ir kainos? Būčiau labai dėkinga už info  wub.gif  4u.gif
*

Gariūnuose 48 eilėj, tikrai thumbup.gif džinsų kainos nuo 100-150lt, yra kombezonai džinsiniai, džinsai su guma plačia, sijonų netgi su šleikom yra. O kas svarbiausiai jie veža net ir stambesnioms nėštukėms rūbus thumbup.gif XXL dydžių turi blush2.gif
Beje, 14 eilėj, tai košmaras, 2 poros džinsų kaba ir tie patys man baisūs apsirodė, nieko verti, gaila net mokėt būtų 150lt, dar kažkokias juodas kelnias atitempė, tai iš vis baisu pasidarė doh.gif o kai paklausiau kainą, sako 150lt brr...
Šiaip "Būk mama" tikrai iš džinsų pasirinkimo yra kūdesnioms ax.gif
Beje, Antakalnio Humanoj yra nėštukių rūbų, bet aš ten nieko gero nemčiau, pavėlavau, nes reikia užlėkt,kai gavimas būna smile.gif
Šmikutis
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 10 09, 10:58)
Gariūnuose 48 eilėj, tikrai thumbup.gif džinsų kainos nuo 100-150lt, yra kombezonai džinsiniai, džinsai su guma plačia, sijonų netgi su šleikom yra. O kas svarbiausiai jie veža net ir stambesnioms nėštukėms rūbus thumbup.gif XXL dydžių turi blush2.gif
Beje, 14 eilėj, tai košmaras, 2 poros džinsų kaba ir tie patys man baisūs apsirodė, nieko verti, gaila net mokėt būtų 150lt, dar kažkokias juodas kelnias atitempė, tai iš vis baisu pasidarė doh.gif o kai paklausiau kainą, sako 150lt brr...
Šiaip "Būk mama" tikrai iš džinsų pasirinkimo yra kūdesnioms ax.gif
Beje, Antakalnio Humanoj yra nėštukių rūbų, bet aš ten nieko gero nemčiau, pavėlavau, nes reikia užlėkt,kai gavimas būna smile.gif
*

Ačiū wub.gif
Restar
QUOTE(Šmikutis @ 2006 10 09, 10:44)
Ačiū  wub.gif
*

O aš Gariūnuose buvau vakar 2 ir 3 eiilėj (o gal 3 ir 4), tai, tiesą sakant, nieko labai nemačiau. Gal nebent bridžai būtų suvilioję, tokie visai mieli atrodė.
Esu "Būk mamoj" nusipirkus pora normalių kelnių , ten ir džinsų ieškosiu, nes negaliu pakęsti kombinzonų, o džinsai Gariūnuose (bent kur aš mačiau) buvo tik toki stori su kažkokiu pašiltinimu, bet man tokius nemalonu būtų devėti, geriau pedkelnes, aki bus šalta apsiausiu.
vilmonca
O ką nestuke.gif nešiosim rudenį-žiemą? jau man neramu, kad keliems mėnesiams pirkti paltuka ar doblionke - neapsimoka, o su neužsegtu senu paltuku gi neisiu g.gif
Gal kas įkeltų foto ką sugalvojo šiai žiemai?
Gendre
QUOTE(vilmonca @ 2006 10 11, 11:31)
O ką  nestuke.gif nešiosim rudenį-žiemą? jau man neramu, kad keliems mėnesiams pirkti paltuka ar doblionke - neapsimoka, o su neužsegtu senu paltuku gi neisiu  g.gif
*

As irgi turiu tokia problema...Man gimdyt gruodzio gale, o iki to laiko tikrai reikes konors silto apsirengti, mama sako pasiimt mociutes palta, bet tikrai nenoriu vaiksciot apsirengus kaip bobute, jau geriau namie sedesiu... biggrin.gif
Pitija
QUOTE(vilmonca @ 2006 10 11, 10:31)
O ką  nestuke.gif nešiosim rudenį-žiemą? jau man neramu, kad keliems mėnesiams pirkti paltuka ar doblionke - neapsimoka, o su neužsegtu senu paltuku gi neisiu  g.gif
*

Va čia ir yra didžiausias nepatogumas būti nestuke.gif žiemą g.gif Visos su ta pačia problema susiduria. Vienos bando kažką iš padėvėtų tiems keliems mėnesiams susiveikti, nes ten būna neblogos kokybės didesnių dydžių paltų, o priaugusioms nedaug svorio išvis pavydu - gali savo senuosius kailinukus ar paltus "braškant" susisegti iš bėdos...
O aš, va, pasigirsiu, kad turiu kailinukus, kurie tokie tipo mandri, kad dar vieną nėštukę galėčiau priimti biggrin.gif Tokie karakuliniai, A formos, priklostuoti, neįliemenuoti. Nors nusibodę jie man ir "lenda per gerklę", teks nešioti, nes daugiau į nieką neįlįsiu verysad.gif
dautan
QUOTE(Pitija @ 2006 10 11, 16:36)
Va čia ir yra didžiausias nepatogumas būti  nestuke.gif žiemą  g.gif Visos su ta pačia problema susiduria. Vienos bando kažką iš padėvėtų tiems keliems mėnesiams susiveikti, nes ten būna neblogos kokybės didesnių dydžių paltų, o priaugusioms nedaug svorio išvis pavydu - gali savo senuosius kailinukus ar paltus "braškant" susisegti iš bėdos...
O aš, va, pasigirsiu, kad turiu kailinukus, kurie tokie tipo mandri, kad dar vieną nėštukę galėčiau priimti  biggrin.gif Tokie karakuliniai, A formos, priklostuoti, neįliemenuoti. Nors nusibodę jie man ir "lenda per gerklę", teks nešioti, nes daugiau į nieką neįlįsiu  verysad.gif
*

Taigi, as irgi issitraukiau mergautine striuke, tokia A tipo, labai smagi ji man dabar ir dar su kapisonu, o atsalus taip pat teks senuosius karakulinius kailinius traukti - jie irgi A formos. Taip ir issipres klausimas...
tlana
QUOTE(Gendre @ 2006 10 11, 15:20)
As irgi turiu tokia problema...Man gimdyt gruodzio gale, o iki to laiko tikrai reikes konors silto apsirengti, mama sako pasiimt mociutes palta, bet tikrai nenoriu vaiksciot apsirengus kaip bobute, jau geriau namie sedesiu... biggrin.gif
*

oi prajokinai mane, mat palyginau su savim, man irgi gruodzio gale gimdyt, ir tas pats, as mat uzsidesiu mamos palta, bet namie nesedesiu tongue.gif
Ziu Ziu
QUOTE(vilmonca @ 2006 10 11, 12:31)
*

Vilniuje parduotuveje ZARA II a. yra neblogu puspalciu, zinoma jie rudeniniai. Taciau smagiausia tai, jog toki puspaltuka galesi nesioti ir be pilvuko biggrin.gif nes jis yra lengvai platejantis, su viena saga ties krutine, vienu zodziu puspaltukas thumbup.gif
Gendre
QUOTE(tlana @ 2006 10 11, 21:30)
oi prajokinai mane, mat palyginau su savim, man irgi gruodzio gale gimdyt, ir tas pats, as mat uzsidesiu mamos palta, bet namie nesedesiu tongue.gif
*

Na cia priklauso kaip tas paltas atrodo... smile.gif Jei tureciau ka nors tinkamo tai tikrai nesukciau sau galvos, bet tikiuosi dar kanors rasiu apsirengt zima ir nereiks namie sedet... biggrin.gif
Pitija
QUOTE(Gendre @ 2006 10 11, 21:20)
Na cia priklauso kaip tas paltas atrodo... smile.gif
*

Paltukas a'la J.Kennedy. Dailus, bet plonutis, gal labiau tokiam orui, kaip dabar. Ir toms, kuriu nėštumas nedidelis arba laimingosioms, kurioms pasisekė neišsinešti smile.gif Pvz. man su mano arbūziuku be šansų jau dabar į tokį įlįsti. Nors trečias trimestras dar net neprasidėjęs... verysad.gif
Rimantė
QUOTE(Mymyte @ 2006 10 09, 12:33)
O aš Gariūnuose buvau vakar 2 ir 3 eiilėj (o gal 3 ir 4), tai, tiesą sakant, nieko labai nemačiau. Gal nebent bridžai būtų suvilioję, tokie visai mieli atrodė.
Esu "Būk mamoj" nusipirkus pora normalių kelnių , ten ir džinsų ieškosiu, nes negaliu pakęsti kombinzonų, o džinsai Gariūnuose (bent kur aš mačiau) buvo tik toki stori su kažkokiu pašiltinimu, bet man tokius nemalonu būtų devėti, geriau pedkelnes, aki bus šalta apsiausiu.
*

Nors mano pilvukas dar tik pradeda lyst, bet jau nusipirkau nestukes kelnes Gariunuose. Tiksliau bridzus. Turbut kaip tik tuos, kuriuos tu matei 3 eilej. Tokie rudi, plono smulkaus velveto. Labai mieli. thumbup.gif Kadangi nesu auksta (1.64) tai man jie vos ne kaip kelnes. tongue.gif Galetu but truputi trumpesni, bet vistiek labai gerai. biggrin.gif Aukstesnei mamkai butu super. Mokejau 120 lt.
2 eilej visai nieko gero ir grazaus.
nors reklamuojasi 14 eilej kazkas, bet jau nebeprekiauja nestukiu rubais.
O i dzinsinius kombinezonus nescioms net neziurejau- nenoriu atrodyt kaip statybininke. doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2006 10 11, 17:22)
Taigi, as irgi issitraukiau mergautine striuke, tokia A tipo, labai smagi ji man dabar ir dar su kapisonu, o atsalus taip pat teks senuosius karakulinius kailinius traukti - jie irgi A formos. Taip ir issipres klausimas...
*

man irgi pasiseke- turiu ziemai kailinukus placius, ir palta platoka. Tikrai uzteks. thumb_yello.gif
lawanda
O man viskas labai patinka "Būk mama" thumbup.gif O paltuką sakė mama paskolins, nes aš jokių palaidų drabužių nenešiodavau, tai dabar labai jau sunku, nes nieko pritaikyt negaliu ax.gif Gerai, kad mama iš stambesnių ir mėgsta pasipuošt lotuliukas.gif
Yanke
Man tai irgi gruodzio pabaigoj gimdyti, tai mes su viru paziurejom musu rubus zeminius (o mes beveik vienodo ugio), tai sakiua jei neilisiu ne i viena savo striukiu, tai paimsiu jo (sportine), tinka ir vyrams ir moterims tongue.gif
Gendre
O as siandien Maximoj nusipirkau striuke, nebrangi, silta ir visai grazi, pirkau didesnio dydzio tai iki kol gimdysiu turetu tikt smile.gif Ir po gimdymo manau galesiu panesiot...
pandorita
Sveikos, neštukės,

Tos, kurios jau spėjo įsigyti spec.liemenėlę nestuke.gif , gal galėtumėt pasidalinti patirtimi (kur pirkot, už kiek) bei patarimais (kas tiko/netiko, keliais dydžiais didesnę pirkote, ks reguliuojasi - petnešėlės, užsegimai)

Labai praverstų žinoti, nes štai sugalvojau įsigyti ir nežinau, nuo ko pradėt...
dautan
QUOTE(pandorita @ 2006 10 19, 15:31)
Sveikos, neštukės,

Tos, kurios jau spėjo įsigyti spec.liemenėlę  nestuke.gif , gal galėtumėt pasidalinti patirtimi (kur pirkot, už kiek) bei patarimais (kas tiko/netiko, keliais dydžiais didesnę pirkote, ks reguliuojasi - petnešėlės, užsegimai)

Labai praverstų žinoti, nes štai sugalvojau įsigyti  ir nežinau, nuo ko pradėt...
*

Man kol kas kitos neprireike, deviu ta pacia, kaip ir iki tapimo nestuke.gif
pandorita
QUOTE(dautan @ 2006 10 19, 16:12)
Man kol kas kitos neprireike, deviu ta pacia, kaip ir iki tapimo  nestuke.gif
*

mama mia... o man dvylikos savaičių jau nebetelpa ir lieka pėdsakai nuo petnėšėlių verysad.gif gal kas negerai?
smaliziautoja
Labai gera temele thumbup.gif
as irgi nezinau nuo ko pradeti ... kur ieskoti? (maciau tik maitinimui spec. liemeneles), Ar jos daug geresnes? kuo geresnes? kainos? brrrr... kiek klausimu ..

vakar nusipirkau liemenele, bet ne nesciosioms... Nes lankai jau krutis nuspaude, senos nebetinka... Gal nelogiskai pasielgiau , bet labai grazi buvo... ir su nuolaida.. blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.