taip Gedimino pr. Kainos 20-50 Lt mazesnes nei Mama Lux. Su mamu zona net nelyginu, nes ten is vis kosmosas (buvau gal 4 kartus) bet nei daiktelio neisigijau.
QUOTE(Renpzs @ 2007 09 22, 19:22) Taigi ten turbut vienintele parduotuve, kurioje aptikau pasirinkima ne vien balta/kuno spalvu liemeneliu. Yra roziniu, juodu, violetiniu, su nerinukais ir komplektais. Labai nemegstu nesukomplektuotu apatiniu, tai cia radau ir liemenele ir kelnaites komplektuose. Plius dar gavau dovanu apyranke maitinanciai mamai. Labai įdomu, o kokios kainos, pvz. tų komplektukų su nėrinukais arba tiesiog spalvotų ? nes man visuomet norisi su gražiais apatiniais
Kaune Akropoly 3 aukste yra nebloga busimu mamyciu drabuziu parduotuve-vadinasi kazkaip panasiai: DAR NE MAMYTEMS, ten yra drabuziu ne tik laisvalaikiui, bet ir klasikinio stiliaus-toms mamytems,kurios dar dirba.
As vakar irgi buvau parduotuvėje Gedimino pr. Flagmane nu tikrai labai gražių rūbelių yra, smagu kad tokių parduotuvių daugėja ir nėštukės gali būti gražios
QUOTE(Vaidula @ 2007 09 27, 12:28) As vakar irgi buvau parduotuvėje Gedimino pr. Flagmane nu tikrai labai gražių rūbelių yra, smagu kad tokių parduotuvių daugėja ir nėštukės gali būti gražios Kuriam aukšte tas Mamos stilius? Vakar apėjau visą Flagmaną, bet neradau, ir pardavėjos apie
Mamos stilius yra Flagmane, Gedimino pr. Vilniuje, uz Zygio batu ir apatiniu rubu parduotuves prie siuvyklos 2 aukste.
Gal kas matet pirkti timpu storesniu Siauliuose ar Klaipedoje, prie ilgu batu ir ilgesnio megztuko butu liuks manau...
QUOTE(Ingredd @ 2007 09 29, 09:30) Gal kas matet pirkti timpu storesniu Siauliuose ar Klaipedoje, prie ilgu batu ir ilgesnio megztuko butu liuks manau... esu macius siauliuose mama+ parduotuvej juodas iki vidurio blauzdu
reiks Siauliuose aplankyt mama+, nors jau 4 menuo kai laukiuos, bet i tas specialias parduotuves dar nebuvau uzsukus, o be reikalo.....
na nezinau ka jus radote ten toj mamu parduotuveje flagmane, as uzsukau sestadieni ir kainos man pasirode dar didesnes nei buk mamoj ar mama plius... kelniu pasirinkimas gal ir nemazas, bet ir kainos
QUOTE(ajuka @ 2007 10 01, 10:20) na nezinau ka jus radote ten toj mamu parduotuveje flagmane, as uzsukau sestadieni ir kainos man pasirode dar didesnes nei buk mamoj ar mama plius... kelniu pasirinkimas gal ir nemazas, bet ir kainos O ir firmos tai tokios pat kaip Mama liux ir Buk mama turi. Siaip nieko naujo nesugeba pasiulyt tie pardavejai
nežinau man tai patiko ta parduotuvė ir nemačiau as džinsų po 199 lt. visi tikrai pigiau buvo
Na pigiausius maciau po 160, tai nezinau ar cia labai jau pigu
gal pigesnius ispirko
o jus vilniuj buvot buk mama parduotuveje? nes nelabai suprantu, kaip ten kainos itinka
tikriausiai nieko brangiau nesu macius kaip ten, mamos stiliuje zymiai pigiau vakar nusipirkau sijona labai ciotka ten: gali nesioti is dvieju pusiu (skirtingos spalvos), o kiek kainavo tai net negaliu tiksliai pasakyti (nes vyras mokejo as tai labai dziaugiuosi, jog atsidare dar viena parduotuve, gal dabar buk mama ir mamaliux nuleis kainas, nes kosmosas kazkoks
As visai fainus dzinsus pirkau Gariunuose, kaina 110 lt. Ten visokiu modeliu ir spalvu, ir mazesniam pilvukui, ir jau tokiems 8-9 menesiu.
www.mamosstilius.lt
Aptikau siandien
O as is nauju gal tik pora bliuzeliu nusipirkau (abi BIGe, New Yorker'y). Vienas puikiausias nestumines NEXT kelnes (naujas beje!) uz 65 Lt nusipirkau devetu rubu parduotuvej "APRANGELE", prie Seskines poliklinikos (rubai nesciosioms ten nauji), kitas tiesiog pora dydziu (40 vietoj 38) didesnes ne nestumines paemiau ir puikiausiai iki 28 sav. tiko. O jau golfu, siltu megztuku dabar turiu nors vezimu vezk. Labdarynuose uz kelis ar keliolika litu be skrupulu prisiperku ir vaikstau vargo nematydama. Niekas netiki, kad viena ar kita ruba tik uz 12 ar 20 Lt pirkau
QUOTE(Paulita @ 2007 10 11, 06:34) O as is nauju gal tik pora bliuzeliu nusipirkau<...>Taip kad manau, jog nebutina pinigu i bala metyti, kai galima puikiausiai pigiai prasisukti. Visada sakiau: kiekvienas durnius gudrus uz tukstancius gerai atrodyti, bet tu pamegink mazai isleisti ir dar komplimentu sulaukti!
Sveikos!
Gal kuri buvo nesenai Gariunuose? Ar nepasikeite "musu" vietos ? 14 eile 25 vieta 2 eile 48 vieta 3 eile 56 vieta 17 eile 24 vieta
O kur tiksliai ta devetu drabuziu parduotuve APRANGELE? Kazkur seskines komplekse prie turgaus?
Vakar buvau keliose parduotuvese nesciosioms. Mamos linijos drabuziai pasirode grazus, bet labai brangus, be to jie turi dar tik vasaros asortimenta, jokiu siltu rubu. Parduotuveje Buk mama labai ikirus aptarnavimas, yra neblogu kelniu ir bridziu, nebrangu, bet va maikuciu ar siltu megztiniu visiskai nera ir sake nebus. Tik kazkokios bobiskos palaidines ir pora skraisciu. Siaip del kelniu atvaziuoti verta..
Ieskosiu toliau kazkiu padoriasniu rubu - dar girdejau yra Zaroje ir Benetone Gedemino pr.
Aš šį savaitgalį įsileidau į paieškas
man taip pat prireikė rubeliutai visa klaipėda aplaksciau visas parduotuves
QUOTE(jaukuciukas @ 2007 10 19, 10:59) man taip pat prireikė rubeliutai visa klaipėda aplaksciau visas parduotuves sveikute, parasyk tiksliau kur ta parduotuvele Kretingoj. Gal savaitgali sulakstysiu iki ten, nes Klaipedoj - verkt noris iki siol JOKIOS striukes nenusipirkau
sakykit, o kur mažyliams pirkti rūbelius?
na kur nebrangiai galima pačių einamiausių - kaip smėlinukų, šliaužtų įsigyti Vilniuje?
Paulina
O as is nauju gal tik pora bliuzeliu nusipirkau (abi BIGe, New Yorker'y). Vienas puikiausias nestumines NEXT kelnes (naujas beje!) uz 65 Lt nusipirkau devetu rubu parduotuvej "APRANGELE", prie Seskines poliklinikos (rubai nesciosioms ten nauji), kitas tiesiog pora dydziu (40 vietoj 38) didesnes ne nestumines paemiau ir puikiausiai iki 28 sav. tiko. O jau golfu, siltu megztuku dabar turiu nors vezimu vezk. Labdarynuose uz kelis ar keliolika litu be skrupulu prisiperku ir vaikstau vargo nematydama. Niekas netiki, kad viena ar kita ruba tik uz 12 ar 20 Lt pirkau Is naujucpaskutiniu metu tik demisezoninius batus zema pakulne Kalvariju turguj isigijau. Taip kad manau, jog nebutina pinigu i bala metyti, kai galima puikiausiai pigiai prasisukti. Visada sakiau: kiekvienas durnius gudrus uz tukstancius gerai atrodyti, bet tu pamegink mazai isleisti ir dar komplimentu sulaukti! -------------------- Zaliaake25 as tau pritariu : "Visada sakiau: kiekvienas durnius gudrus uz tukstancius gerai atrodyti, bet tu pamegink mazai isleisti ir dar komplimentu sulaukti! " Man jau 13 savaitele kaip laukiuosi Papildyta: Paulita atsiprasau varda ne taip parasiau
viena pazystama sake kad reitavo turguj yra visai neblogu kelniu bliuzeliu megstuku lygtais 140 eile jei gerai prisimenu
Sveikos,gal kas galetu patarti kur Vilniuje galima nusipirkti korseta po gimdymo skirta devet?Kokios firmos ir pan.Kas jau gal esate isbande.Su pirmu tai jo nedevejau-tai gailiuosi labai.
QUOTE(FenG @ 2007 10 30, 16:35) Sveikos,gal kas galetu patarti kur Vilniuje galima nusipirkti korseta po gimdymo skirta devet?Kokios firmos ir pan.Kas jau gal esate isbande.Su pirmu tai jo nedevejau-tai gailiuosi labai. Buvau nusipirkus is Eurovaistines. Lyg ir nieko, bet vaikstant karsta vasara pasidare bloga. Teko mes is galvos ta paikyste. Geriau veliau daryti pratimus pilvo presui stiprinti.
pirkau Klaipedos turguj dzinsus, bet nepasakyciau jog jie patogus- zemo liemens, nors pilva visiskai pridengia... tai jei atsitupi, tai ziurek kad ne tik stringai pasimatys bet ir bruksnelis
Demesio toms, kam reikia paltu ir striukiu nestukiniu. Siandien buvau Mamos stiliuj, Flagmane pirkt liemenuko maitinanciai, tai kaip tik maciau, kad atveze paltus zieminius. Plius sake kita savaite tures ir striukiu. pasidomekit.
maciau ju puslapyje, yra nuotraukos, bet jauciu brangus tie paltai
reiks nuvaziuot paziuret QUOTE(Renpzs @ 2007 11 09, 21:43) Demesio toms, kam reikia paltu ir striukiu nestukiniu. Siandien buvau Mamos stiliuj, Flagmane pirkt liemenuko maitinanciai, tai kaip tik maciau, kad atveze paltus zieminius. Plius sake kita savaite tures ir striukiu. pasidomekit. aciu brangioji, reikes nulekt... labai noreciau silto palto, nes nesioti leliuka reikes visa ziema
As tai siulyciau palaukti vaiku salies parodos ir apsilankyti busimu mamyciu stenduose, manau kazka pasiulys
QUOTE(Adore @ 2007 11 10, 10:39) pernai tai apskritai is rubu nieko nebuvo nescioms, nemanau, kad galima butu kazko isgyti, isskyrus priemones Na, tai gal ir nebuvote pernai metais parodoje, jei nematete. Mes su seima kai lankemes tikrai buvo rubeliu ir mamytems. Ir siais metais ju bus jei netingit pasiskaitykit apie visus dalyvius cia http://www.litexpo.lt/lt/main/fairs?ID=282&view=vinfo QUOTE(Paulita @ 2007 10 11, 06:34) O as is nauju gal tik pora bliuzeliu nusipirkau (abi BIGe, New Yorker'y). Vienas puikiausias nestumines NEXT kelnes (naujas beje!) uz 65 Lt nusipirkau devetu rubu parduotuvej "APRANGELE", prie Seskines poliklinikos (rubai nesciosioms ten nauji), kitas tiesiog pora dydziu (40 vietoj 38) didesnes ne nestumines paemiau ir puikiausiai iki 28 sav. tiko. O jau golfu, siltu megztuku dabar turiu nors vezimu vezk. Labdarynuose uz kelis ar keliolika litu be skrupulu prisiperku ir vaikstau vargo nematydama. Niekas netiki, kad viena ar kita ruba tik uz 12 ar 20 Lt pirkau o kur tiksliau ta parduotuvė, labai įdomu butų QUOTE(tusiukas8 @ 2007 11 09, 23:38) As tai siulyciau palaukti vaiku salies parodos ir apsilankyti busimu mamyciu stenduose, manau kazka pasiulys gerai jums sostins gyventojams... yra didesnis pasirinkimas, didesnes galimybes... buvau spec.mamyciu parduotuvej, tai kolekcijos dar vasarines, is zieminiu- tik sarafanai... o man taip noretusi siltu kelniu QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 11, 22:34) gerai jums sostins gyventojams... yra didesnis pasirinkimas, didesnes galimybes... buvau spec.mamyciu parduotuvej, tai kolekcijos dar vasarines, is zieminiu- tik sarafanai... o man taip noretusi siltu kelniu Na Klaipedoje tikrai yra ne viena spec. rubeliu parduotuve. Mama lux, Buk mama ir dar viena yra tik pavadinimo nezinau. Pati lankiausi pries 2 sav. siose parduotuvese ir siltesniu rubeliu jau buvo.
klausykit, merginos, o realiu nuolaidu kazin galima tiketis parodos metu nestukiu rubams?
Sveikutes,siandie pamaciau reklama http://www.mamuzona.lt/apie.html gal jau buvo si nuoroda,bet neturiu kada skaityt
Laba diena visoms.
As tai labai retai cia uzzsuku, tik kai reikia kokios info susirasti. Bet šį sykį noriu ir pasidalinti. Šiuo metu LINDEX paeduotuvėje yra daugybė suknelių su paaukštintu liemeniu tinkančių nėščiosioms. Ir maudymukų yra (nukainuotų). Labai puikiai vakar apsipirkau
sveikutes, butu gerai man kaip nors is lietuvos nusipirkti, bet turbut atsiuntimas kainuoja neblogai:(
Buvau parodoj... kainos tai ziauriai uzlenktos, net tas pats megztinis, kuri pirkau vienoj parduotuvej, cia parodoj beveik 30 lt brangesnis...
nieko sau...ir sako - lauk parodos, nusipirksi rubu rytoj vaziuoju i parduotuves QUOTE(Paulita @ 2007 10 11, 06:34) O as is nauju gal tik pora bliuzeliu nusipirkau (abi BIGe, New Yorker'y). Vienas puikiausias nestumines NEXT kelnes (naujas beje!) uz 65 Lt nusipirkau devetu rubu parduotuvej "APRANGELE", prie Seskines poliklinikos (rubai nesciosioms ten nauji), kitas tiesiog pora dydziu (40 vietoj 38) didesnes ne nestumines paemiau ir puikiausiai iki 28 sav. tiko. O jau golfu, siltu megztuku dabar turiu nors vezimu vezk. Labdarynuose uz kelis ar keliolika litu be skrupulu prisiperku ir vaikstau vargo nematydama. Niekas netiki, kad viena ar kita ruba tik uz 12 ar 20 Lt pirkau Na ištikruju faina parduotuvytė, nusipirkau sau 3 daiktus, ir sumokėjau tiek kiek vien už džinsus mokėjau, tai kad tikrai neverta pirkti kažko naujo QUOTE(tusiukas8 @ 2007 11 12, 12:27) Na Klaipedoje tikrai yra ne viena spec. rubeliu parduotuve. Mama lux, Buk mama ir dar viena yra tik pavadinimo nezinau. Pati lankiausi pries 2 sav. siose parduotuvese ir siltesniu rubeliu jau buvo. o kur parduotuve Buk mama? Pries 3 metus buvo Manto gatveje, o dabar jos nerandu, gal gali psakyti. Buvau tik vienoje parduotuveje priesais batu kalna. labai noreciau silto palto
parodoj tikrai buvo nestukiniu rubu ir nuolaidu buvo
QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 19, 18:10) o kur parduotuve Buk mama? Pries 3 metus buvo Manto gatveje, o dabar jos nerandu, gal gali psakyti. Buvau tik vienoje parduotuveje priesais batu kalna. labai noreciau silto palto Buk mama randasi Tiltu g. 21, Klaipeda http://www.bukmama.lt/kontaktai.html |