QUOTE(pandorita @ 2006 10 19, 16:38) mama mia... o man dvylikos savaičių jau nebetelpa ir lieka pėdsakai nuo petnėšėlių  gal kas negerai? Nesijaudink, as turejau viena tokia iprastinio dydzio, bet ji kazkokia siek tiek didesne buvo, todel ir uztenka. Beje, dar idomus dalykas - iki 18 sav. krutine buvo padidejusi, o paskui palaipsniui atsileido ir dabar tik siek tiek didesne, nei buvo iki nestumo. Siaip geriau butu medvilnine, platesnemis petneselemis, bet tuomet ji nebus seksusali, taigi teks rinktis. Is kitu  girdejau, kad jos liko patenkintos Triumf pasiula. Sekmes renkantis
pandorita
2006 10 20, 08:10
QUOTE(dautan @ 2006 10 20, 08:59) Nesijaudink, as turejau viena tokia iprastinio dydzio, bet ji kazkokia siek tiek didesne buvo, todel ir uztenka. Beje, dar idomus dalykas - iki 18 sav. krutine buvo padidejusi, o paskui palaipsniui atsileido ir dabar tik siek tiek didesne, nei buvo iki nestumo. Siaip geriau butu medvilnine, platesnemis petneselemis, bet tuomet ji nebus seksusali, taigi teks rinktis. Is kitu  girdejau, kad jos liko patenkintos Triumf pasiula. Sekmes renkantis   savaitgalį reikės užsukti į Triumph... o dėl seksualumo -mielai dieną darbe leisčiau su patogia, o vakare galima ir gražesnę užsidėt... dar vakar per paskaitėlę  akušerė pasakojo, jog neštumo metu krūtinė padidėja 1-2 dydžiais ir vėliau, maitinant krūtine - dar 1-2 dydžiais. Kaip suprantu, viena nauja liemenėle čia neapsieisi, greičiausiai teks įsigyti keletą, bet gal yra kokių universalių besireguliuojančių modelių (ir kur jų yra, jei išvis tokie egzistuoja)?
as nestumo metu pirkau iprastas, tik didesnes  pagimdzius prisinesiosit tu ne itin seksualiu
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 08:10)  savaitgalį reikės užsukti į Triumph... o dėl seksualumo -mielai dieną darbe leisčiau su patogia, o vakare galima ir gražesnę užsidėt... dar vakar per paskaitėlę  akušerė pasakojo, jog neštumo metu krūtinė padidėja 1-2 dydžiais ir vėliau, maitinant krūtine - dar 1-2 dydžiais. Kaip suprantu, viena nauja liemenėle čia neapsieisi, greičiausiai teks įsigyti keletą, bet gal yra kokių universalių besireguliuojančių modelių (ir kur jų yra, jei išvis tokie egzistuoja)? Man irgi iš pradžių krūtinė ryškiai padidėjo, pirkau Triumph'e nėščiom skirtą gal 1 dydžiu didesnę. Tai ji man super gerai prilaiko, platesnės petnešėlės, nesmunka. O kitą turiu, kur vyras anskčiau yra pirkęs truputį per didelę.  IŠsiplaunu ir tampau, svarbu patogu, daug nesinori prisipirkt. Maitinimui vėl kitokių reiks. Dėl seksualumo tai, ačiū Dievui, kad mums su vyru rūbai beveik nerūpi  .
QUOTE(smaliziautoja @ 2006 10 19, 17:31) Labai gera temele as irgi nezinau nuo ko pradeti ... kur ieskoti? (maciau tik maitinimui spec. liemeneles), Ar jos daug geresnes? kuo geresnes? kainos? brrrr... kiek klausimu .. vakar nusipirkau liemenele, bet ne nesciosioms... Nes lankai jau krutis nuspaude, senos nebetinka... Gal nelogiskai pasielgiau , bet labai grazi buvo... ir su nuolaida..  dar būna liemenėlės specialiai nėštukėms?  kuo jos ten tokios specialios? mano krūtinė padidėjo, bet turėjau vieną didesnę liemenėlę tai ir nešioju kol kas. Žinau akd maitinimui specialios būna liemenėlės, nu kuo nėštukės krūtinė skiriasi nuo ne nėščios  tas pats, tik dydis gal kitas ir viskas. Aš tai nematau jokio reikalo ieškot kažkokių spec liemenėlių
QUOTE(murmur @ 2006 10 20, 11:54) dar būna liemenėlės specialiai nėštukėms?  kuo jos ten tokios specialios? Aš tai nematau jokio reikalo ieškot kažkokių spec liemenėlių  Šiaip didelio reikalo gal ir tikrai nėra, aš tik šio nėštumo metu jom susidomėjau ... radusi SM, kad tokių yra  . Bet kai pasimatavau, tai man tikrai patiko, patogiau pasijaučiau (tuo metu krūtys dar gana jautrios buvo), viskas truputį plačiau, užtat geriau laiko  . Bet dabar kai krūtys vėl nebejautrios ir kažkokios lyg atslūgę, tai galėčiau nešioti be vargo ir paprastas liemenėles. Taigi, specialios - daugiau reklama. Bet gi yra amų, kurios labai įsijaučia į savo nėštumą ir ieško visko specialaus, tai esant paklausai, yra ir pasiūla  .
pandorita
2006 10 20, 12:06
QUOTE(Mymyte @ 2006 10 20, 13:00) Šiaip didelio reikalo gal ir tikrai nėra, aš tik šio nėštumo metu jom susidomėjau ... radusi SM, kad tokių yra  . Bet kai pasimatavau, tai man tikrai patiko, patogiau pasijaučiau (tuo metu krūtys dar gana jautrios buvo), viskas truputį plačiau, užtat geriau laiko  . Bet dabar kai krūtys vėl nebejautrios ir kažkokios lyg atslūgę, tai galėčiau nešioti be vargo ir paprastas liemenėles. Taigi, specialios - daugiau reklama. Bet gi yra amų, kurios labai įsijaučia į savo nėštumą ir ieško visko specialaus, tai esant paklausai, yra ir pasiūla  . na jau na jau... pati būtent todėl ir domiuosi, jog užėjus į parduotuvę (tuo savaitgalį ir ketinu užsiimti) galima apsvaigti nuo pasirinkimo, informacijos srauto ir tvankumo. todėl norisi daugiau sužinoti iš anksto - ir teigiamo, ir neigiamo, kad negriebčiau bele ko... o kitas dalykas - prieš kažką nubrokuodama, norėčiau būti su tuo susipažinusi... kad ir neakivaizdžiai...  dabar vaikštau su megztukais ir maikutėm po jais, nes speneliai atrodo kaip žirniukai. nieko kito, išskyrus liemenėles su pakietinimais, kurių nemėgstu, neįsivaizduoju... gal įmanoma juos atpalaiduoti kokiais magiškais būdais?
QUOTE(dautan @ 2006 10 20, 08:59) Is kitu  girdejau, kad jos liko patenkintos Triumf pasiula. Sekmes renkantis  Bent jau aš, tai pirkau iš Triumph, ir likau tirkai patenkinta, vieną nusipirkau +1 dydis, ir dar viena +2 dydžiais, tai dabar nešioju ir niekas man nespaudžia, niekas neveržia, o ir kaina prieinama už 2vnt 110lt. Kaip triumph'e ir dar su mano tokia krūtine tirkai pigiai atsėjau.
pandorita
2006 10 20, 12:22
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 10 20, 13:16) Bent jau aš, tai pirkau iš Triumph, ir likau tirkai patenkinta, vieną nusipirkau +1 dydis, ir dar viena +2 dydžiais, tai dabar nešioju ir niekas man nespaudžia, niekas neveržia, o ir kaina prieinama už 2vnt 110lt. Kaip triumph'e ir dar su mano tokia krūtine tirkai pigiai atsėjau. gal galėtumei parašyti iš ko jos pagamintos? ar speneliams malonu, ar krūtinę palaiko? pagal ką rinkaisi?
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 13:22) gal galėtumei parašyti iš ko jos pagamintos? ar speneliams malonu, ar krūtinę palaiko? pagal ką rinkaisi? Jos medvilninės, krūtinę, net labai palaiko,o kai mano dydis "D", tai aš net nustebusi,kad taip gerai nešiojasi, gaila,kad dėžutę išmečiau, ale nuskenuočiau ir paridyčiau. Beje, aš pernais prikau tokią pat, o dabar kai šiemet užsuaku vėl į triumph ir sakau,kad aš nėščia ir mano dydis toks, apimtis tiek, man reikia patogios liemenėlės, dar pasakiau,kad man būtina su lankeliu,nes kitaip krūtinė nesilaiko. Tai man iš kart parodė kokios, o kai pamačiau vienas,kurias jau buvau pirkusi iš vis patenkinta likau, o dar tokią pat leimenėlę net MB sesutė pirko, ji irgi nėščia, tai labai jai patiko. O kai bai nėščios ir dar jiani pasigyrė kokią yaptingą jau nusipirkusi,tai ir aš pakėliau savo maikę, vat sakau žiūrėk,o abi pirkom atskirai ir net nesitarėm  Siūlė liemenėlių,kurios kainavo nuo 100-200lt
pandorita
2006 10 20, 12:35
QUOTE([LTU) Afre,2006 10 20, 13:30]Jos medvilninės, krūtinę, net labai palaiko,o kai mano dydis "D", tai aš net nustebusi,kad taip gerai nešiojasi, gaila,kad dėžutę išmečiau, ale nuskenuočiau ir paridyčiau. Beje, aš pernais prikau tokią pat, o dabar kai šiemet užsuaku vėl į triumph ir sakau,kad aš nėščia ir mano dydis toks, apimtis tiek, man reikia patogios liemenėlės, dar pasakiau,kad man būtina su lankeliu,nes kitaip krūtinė nesilaiko. Tai man iš kart parodė kokios, o kai pamačiau vienas,kurias jau buvau pirkusi iš vis patenkinta likau, o dar tokią pat leimenėlę net MB sesutė pirko, ji irgi nėščia, tai labai jai patiko. O kai bai nėščios ir dar jiani pasigyrė kokią yaptingą jau nusipirkusi,tai ir aš pakėliau savo maikę, vat sakau žiūrėk,o abi pirkom atskirai ir net nesitarėm  Vadinasi, medvilninė, pageidautina su lankeliu, plius vienas dydis. Ryt tardysim pardavėjas  Ačiū už info P.S. o kas yra MB? na už 200 Lt turėtų būti kažkas superinio, kad užsinorėtų įsigyti...
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 12:22) gal galėtumei parašyti iš ko jos pagamintos? ar speneliams malonu, ar krūtinę palaiko? pagal ką rinkaisi? Man atrodo, kad tu geriausiai užeitum pati ir pasižiūrėtum, pasimatuotum, kiek vienos gi skirtingi norai ir pojūčiai. man bent poroj Triumph parduotuvių (Flagman'e ir Jasinskio g., netoli IKI) labai malonios ir normaliai paslaugios pardavėjos pasitaikė, tai keletą pasimatavusi ir išsirinkau, kas ir tiko, ir patiko.
pandorita
2006 10 20, 12:50
QUOTE(Mymyte @ 2006 10 20, 13:45) Man atrodo, kad tu geriausiai užeitum pati ir pasižiūrėtum, pasimatuotum, kiek vienos gi skirtingi norai ir pojūčiai. man bent poroj Triumph parduotuvių (Flagman'e ir Jasinskio g., netoli IKI) labai malonios ir normaliai paslaugios pardavėjos pasitaikė, tai keletą pasimatavusi ir išsirinkau, kas ir tiko, ir patiko. Aš tai tikrai užeisiu, ir žiūrinėsiu, ir matuosiuos, tik iš anksto noriu daugmaž apsispręsti, ko man reikia. bent apytiksliai, kad nenusipirkčiau kokio rariteto su banginio ūsais... beje, vat nevisai į temą, o kaip su diržais - ar reikalingi? jų gi taip pat visokių yra - triusikėlių pavidalo arba kažkas, panašaus į korsetą pilvui... Jūsų manymu, ar čia gamintojų atsakas į paklausą ar išties reikalingas daiktas?
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 13:50) Aš tai tikrai užeisiu, ir žiūrinėsiu, ir matuosiuos, tik iš anksto noriu daugmaž apsispręsti, ko man reikia. bent apytiksliai, kad nenusipirkčiau kokio rariteto su banginio ūsais... beje, vat nevisai į temą, o kaip su diržais - ar reikalingi? jų gi taip pat visokių yra - triusikėlių pavidalo arba kažkas, panašaus į korsetą pilvui... Jūsų manymu, ar čia gamintojų atsakas į paklausą ar išties reikalingas daiktas? Diržas reikalingas, o kai aš ir taip stambi,o mano pilvas tada gali tik smukti į apačią,net gyd. jau 12sav,kai mums buvo liepė nešioti,tačiau sunku man su tuo diržu, nerandu,kad man tiktų
pandorita
2006 10 20, 13:02
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 10 20, 13:55) Diržas reikalingas, o kai aš ir taip stambi,o mano pilvas tada gali tik smukti į apačią,net gyd. jau 12sav,kai mums buvo liepė nešioti,tačiau sunku man su tuo diržu, nerandu,kad man tiktų  mmm... o mano pilvas anksčiau kažkaip truputuką nusmukęs atrodė, o dabar pasidarė kietesnis, tarsi (kodėl tarsi?) kuo užpildytas.... o kokios kainos tų diržų? ar jų būna tik vaistinėse? (dėl būtinumo, kaip supratau, reikėtų su gydytoja tartis) dar girdėjau apie spec. pėdkelnes, bet čiau jau tikriausiai tom, kam su inkstais negerai...
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 12:50) beje, vat nevisai į temą, o kaip su diržais - ar reikalingi? jų gi taip pat visokių yra - triusikėlių pavidalo arba kažkas, panašaus į korsetą pilvui... Jūsų manymu, ar čia gamintojų atsakas į paklausą ar išties reikalingas daiktas? Na, dėl diržo, tai aš vienareikšmiškai UŽ. Gal nuo 20 sav. pradėjau nešiot ir jaučiuosi super, nors pilve -dvynukai, bet nugaros neskauda, net prie viryklės galiu ilgokai stovėti, kai man ne nėščiai nuo to nugara įskausdavo. TIk eidama miegoti nusiimu jį. Ir naktį kai keliauju į tualetą, tai jau susiėmusi už pilvo einu - tempia jis mane žemyn  .
pandorita
2006 10 20, 13:11
QUOTE(Mymyte @ 2006 10 20, 14:03) Na, dėl diržo, tai aš vienareikšmiškai UŽ. Gal nuo 20 sav. pradėjau nešiot ir jaučiuosi super, nors pilve -dvynukai, bet nugaros neskauda, net prie viryklės galiu ilgokai stovėti, kai man ne nėščiai nuo to nugara įskausdavo. TIk eidama miegoti nusiimu jį. Ir naktį kai keliauju į tualetą, tai jau susiėmusi už pilvo einu - tempia jis mane žemyn  . mmm... dvynukai... Dievulis dvigubą dėmesį parodė  o iš kur tas diržas ir už kiek? kas gamintojas?
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 13:11) mmm... dvynukai... Dievulis dvigubą dėmesį parodė  o iš kur tas diržas ir už kiek? kas gamintojas? Aha, iškart 2 davė už vieną prarastą... Apie diržus kažkur čia yra daugiau atskira tema. Aš, pasiskaičiusi kitų mamų atsiliepimus, pirkau latvišką Eurovaistinėse už gal 30 lt. "Būk Mamoj" toks pats gal 45 lt kainuoja... Man patogiau diržas, nors kelnaičių ir nebandžiau, bet įsivaizduoju, kad jas gal nelengva taip dažnai, kaip reikia, nusimaudinėti. Bet kitos tau gal ką kitą pasakytų -pasiieškok kitoj temoj.
Kelnaitės ar diržas - tai priklauso kas patogiau nešioti  . Aš tai turiu abudu. Tačiau mano diržas labai nepatogus. Nušuoliavusi į Eurovaistinę už 44 Lt nusipirkau kelnaites. Nors esu ne iš mažųjų ir strainų  , tačiau jaučiuosi super. Manau, kad reikia išbandyti abu daiktus ir tada nuspręsti, kas maloniau ir patogiau devėti.
Diržas labai naudingas daigtas. Pati atnešiojau TONUS ELAST diržą, reguliuojamą. Super, jei iki to tempė pilvą žemyn, net skaudėdavo atsistojant, tai kai pradėjau nešiot, galėjau ir pabėgėti  . Vyras net pabardavo, kad vaiką iškratysiu  , bet labai lengvai jaučiausi  . O "Būk mamoj" galima visus diržus pasimatuoti ir išsirinkti tinkamiausią  . Ir su nuolaidėle 10procentų iš kokio žurnalo būtų pigiau. Maniškis be nuolaidos kainavo 39 lt., o kelnatės diržas kainuoja 63lt.. Pėdkelnes ir nešiojau, kompresines 70denų. Bet jos nebuvo storos tik gerai apspausdavo kojas, nes turėjau problemų su venom, ir dabar turiu  . Ir tai nereiškia, kad reikia nešioti jas, tik kai blogai su inkstais. Tai tiek iš mano patirties
Forgete
2006 10 23, 07:41
Sveikos visos, na ziuriu per savaitele jau ir pilvukas nemazas atsirado, visos senosios kelnes tinkamos nesioti tik po pilvu (dabar suprantu kodel vyrai po pilvu kelnes nesioja), o tai baisiai nepatogu. Tad Kaunietes be to sarasiuko kur pradzioj gal dar kokia nestukem parduotuve atsirado? O dar noriu paklausti kur supermamoj rasti skelbimu su nestukiu rubais? Aciu labai
QUOTE(Forgete @ 2006 10 23, 08:41) O dar noriu paklausti kur supermamoj rasti skelbimu su nestukiu rubais?
spauskite čia:
ojjjjjj,visai netycia Vilniuje Mados parduotuvej antram aukste radau dideliu dydziu rubu parduotuvej drabuziu nestukems skyreli su visai padoriom kainom ir drabuzeliais  tai nusipirkau velvetines kelnes ziemai uz 130 lt ir palaidine uz 80 lt berods ir dabar labai patenkinta kolkas pasirinkimas dar nebuvo labai didelis,nes dar tik pradejo jie veztis prekes  ,bet man paliko gera ispudi palyginus su visom kitom brangininkem pardem su visiskai priestvaniniais modeliais arba kosminem kainom
kolkas pasirinkimas dar nebuvo labai didelis,nes dar tik pradejo jie veztis prekes ,bet man paliko gera ispudi palyginus su visom kitom brangininkem pardem su visiskai priestvaniniais modeliais arba kosminem kainom O kokios čia parduotuvės jau tokios
QUOTE(agno @ 2006 10 26, 18:24) ojjjjjj,visai netycia Vilniuje Mados parduotuvej antram aukste radau dideliu dydziu rubu parduotuvej drabuziu nestukems skyreli su visai padoriom kainom ir drabuzeliais  tai nusipirkau velvetines kelnes ziemai uz 130 lt ir palaidine uz 80 lt berods ir dabar labai patenkinta kolkas pasirinkimas dar nebuvo labai didelis,nes dar tik pradejo jie veztis prekes  ,bet man paliko gera ispudi palyginus su visom kitom brangininkem pardem su visiskai priestvaniniais modeliais arba kosminem kainom  O kur ji yra ta Mados parduotuvė? Ne vilnietė esu, nežinau:)
r@siukas
2006 10 30, 11:10
QUOTE(nicas @ 2006 10 30, 09:55) O kur ji yra ta Mados parduotuvė? Ne vilnietė esu, nežinau:) Viršuliškėse
Smulkmena
2006 10 30, 16:12
Ojoj! Su nėštukių rūbais kažkas baisaus! Ar mes jau tokiu laikotrapiu visai nurašytos iš gyvenimo?! Buvau vakar Gariūnuose-2 eilej tokiam padoresniam nėštukių skyrely radau keletą rūbelių ir...visi jie šiltesniems orams. Bridžai, kelnės visai plonų medžiagų, kai atšalo, visai nebetinka, žiemai ten nieko neradau. Kitose vietose net baisu žiūrėt-kabo kosminiai rūbai-nei stiliaus, nei patogumo... Dar aplėkiau ir Šeškinėj prie poliklinikos ir prie Operos teatro dėvėtų parduotuves-baisu ir tiek! Būk Mama man irgi nepasirodė išganymas-nelabai jau ten stilingi tie rūbeliai...O man norisi į darbą tinkamai apsirengti. Medžiagos tokios senovinės, bet labiausiai nepatiko užsegimai tie kur gumos pasitempia kiek reikia... Žinoma, iš bėdos galima apsirengti,bet... Geriausia kas man tiko ir patiko-United Colours of Benetton parduotuvė. Įsigijau spec rūbų nėštukėms-šiltus šortus (niekuo nesiskiria modelis nuo ne nėščiųjų, bet yra spec.guma viršuje), fantastinį bliuzoniuką (net ir ne nėščia tokio įsigeisčiau!), maikoną ilgom rankovėm po bliuzonu. O jau kokios medžiagos! Viskas taip maloniai prie kūno priglunda. Tiesa, visi rūbeliai pasiūti po pilvuku (tokia plati guma po pilvuku, viduje raišteliai, jei reikia susimažint), gal kitos labiau mėgsta, kai ant pilvo apsitempia, tai čia tokių nerasit. Ir svarbiausia - labai padorios kainos!  Apsirengiu ir jaučiuosi stilingai, patogiai! Deja, ten mažoka klasikinių kelnių, mat man į darbą reikia tokių ne laisvalaikio rūbų, tai teks dar kažkur ieškot...
Rudeninė
2006 10 30, 20:31
O aš kažkaip United Colours of Benetton parduotuvėje buvau (Gedo prospekte), bet neradau, kur ten nėštukių rūbai  Smulkmena, gal gali parašyti, kur tiksliai tuos išgirtuosius rūbeliu pirkai? Šiaip, tai man su kelnių ir rankovių ilgiu ir taip problema, nes esu aukšto ūgio, o dar jei pridėsime požymį, kad dar ir nėščia, tai pasirinkimas visiškai nulinis Va nusipirkau iš "Būk Mama" džinsus ir širdį skauda. Džinsas iš kurio jos pasiūtos turbūt nenusileidžia pačiojo pirmo džinso, atsiradusio ant šio svieto, kokybei...o kaina, tai tokia, kad patys krūčiausi BigStar džinsiukai būtų išėję.
Smulkmena
2006 10 31, 07:39
Užjaučiu, Rudenine! Pasirodo, ne aš viena noriu gražiai nebobiškai atrodyti Jo, UCB rūbų yra tik Gedo pr. Ieškoti reikia vaikų skyriuje-ten viena kukli pakaba skirta nėštukėms (turėjai pamatyti nėštukę manekenę). Deja, jau keletą kartų buvau, bet nepapildo jų, o ir tuos pačius išperka, tai nebežinau kaip bus toliau Man atrodo, tu ten turėtum rasti-man beveik visi tie rūbeliai per dideli-reikia pačių mažiausių dydžių, tai, manau, tu rasi Sėkmės stiliaus paieškose! Beje, taip laukiu parodos "Vaikų šalis"-ten irgi bus nauja kolekcija nėštukėms!
r@siukas
2006 10 31, 10:02
As praeita savaitgali Gariunu 2 eilej pirkau bridziukus ir golfa, esu labai patenkinta, ypac kai po to pabuvojau "Buk mama". Siltesniu rubeliu zadejo atvezti lapkricio 2, tai zadu vel vaziuoti. O va vakar buvau UCB, tai tu grozybiu, apie kurias pasakoji, jau nemaciau, tik sortukus ir kelnes.
Smulkmena
2006 10 31, 10:38
QUOTE(r@siukas @ 2006 10 31, 12:02) As praeita savaitgali Gariunu 2 eilej pirkau bridziukus ir golfa, esu labai patenkinta, ypac kai po to pabuvojau "Buk mama". Siltesniu rubeliu zadejo atvezti lapkricio 2, tai zadu vel vaziuoti. O va vakar buvau UCB, tai tu grozybiu, apie kurias pasakoji, jau nemaciau, tik sortukus ir kelnes. Tai bėda ta, kad Gariūnuose nebuvo garžesnių šiltesnių rūbelių, kelnės su lykra ir bridžai buvo ploni, neverta man jų žiemai pirkti. O tą golfą (baltos ir juodos sp.) kur piršo man, nu nepatiko man ir viskas, negražios, turgiškos tokios. Sorry, čia tik mano nuomonė, o gal tu ir ne tą pirkai Sutinku, kad UCB rūbelių mažai...Ir vis mažėja, jų nepapildo kažkaip. Aš užtaikiau, kai ir dydžių dar buvo, ir modelių, ir spalvų. Tai likau labai patenkinta. Po kelių sav. vėl nuvažiavau, o ten jau nebebuvo iš ko rinktis-vos keletas dydžių ir modelių. Tikiuosi, atsiveš jie dar. Reikia jų paklausti kitą kartą
r@siukas
2006 10 31, 13:24
QUOTE(Smulkmena @ 2006 10 31, 11:38) Tai bėda ta, kad Gariūnuose nebuvo garžesnių šiltesnių rūbelių, kelnės su lykra ir bridžai buvo ploni, neverta man jų žiemai pirkti. O tą golfą (baltos ir juodos sp.) kur piršo man, nu nepatiko man ir viskas, negražios, turgiškos tokios. Sorry, čia tik mano nuomonė, o gal tu ir ne tą pirkai Sutinku, kad UCB rūbelių mažai...Ir vis mažėja, jų nepapildo kažkaip. Aš užtaikiau, kai ir dydžių dar buvo, ir modelių, ir spalvų. Tai likau labai patenkinta. Po kelių sav. vėl nuvažiavau, o ten jau nebebuvo iš ko rinktis-vos keletas dydžių ir modelių. Tikiuosi, atsiveš jie dar. Reikia jų paklausti kitą kartą  mano pirktas golfas rudas  su karoliais liuks atrodo UCB klausiau, ar ketina gauti papildyma, tai sake, kad cia ir buvo papildymas ziemai ir nelabai tikisi gauti daugiau
juratija
2006 10 31, 14:42
mums jau 29sav, pilvukas tikrai nemazas (mat leliukas didelis zada buti). Bet dar nepirkau ne vieno spec drabuzio. Tiesa, vienas nestukiu kelnes turiu (is Gariunu). Labai gerai issiverciu su pazeminto liemens dzinsais bei paprastais marskineliais ar maikutemis, nes dar iki siol nepriaugau pradinio svorio, tureto iki nestumo- labai daug pameciau per pykinimus. Tai dabar vis dar tinka beveik visi marskineliai is anksciau. Tiesa, pilvas truputi sviecia, tai salta buna. Gal zinot, kur buna ilgesniu apatiniu maikuciu? Na kad tik pilvo apaciai pridengti, bet nesimatytu per iskirpte ar siaip nesviestu per marskinelius? Vis gi norisi likti graziai
Padangė
2006 11 02, 07:57
Sveikos busimos mamytes:) As taip pat turiu tokiu problemikiu kaip jus su rubeliais  , nors man tik 14 sav, nors pilvukas dar nedidelis bet jau lenda lauk  o problema kaip apsirenkti zadu isspresti paprastai tiesiog ju pasisiuti Pati rubelius kuriu ir siuvu , ir po parduotuves vaiksciot nereik ir bereikalo nervuotis kad nieko ner normalaus.
r@siukas
2006 11 02, 09:56
QUOTE(juratija @ 2006 10 31, 14:42) Gal zinot, kur buna ilgesniu apatiniu maikuciu? gal pabandyk Utenos trikotazo, ar specializuotose  parduotuvese paklausti
nike_mike
2006 11 02, 11:58
juratija, apatiniu ilgesniu maikuciu yra Utenos trikotazo parduotuvese
KRISTELA
2006 11 03, 16:19
Sveikos nestukes! Neseniai ir as buvau  , o dabar jau supu savo pupa ant ranku  Tad galiu pasidalinti patirtimi, kaip pati sprendziau savo garderobo problemas. Kadangi buvo antras nestumas, tai pilvelis nebetilpo i iprastus drabuzius jau nuo 4 menesio  , taigi, nusipirkau dzinsiukus nestukems( is SM skelbimu  ), kelnes nestukems-pagaliau pasijutau kaip zmogus  , keleta trikotaziniu ilgesniu palaidinukiu (neblogu variantu buna Maximoj) ir uzsisakiau puosnia megzta skraiste, kuri puikiai tiko ir i darba ir pasipuosti. Idedu skraistes nuotrauka, tik as cia jau be pilvuko, bet  atrode O vasaros sezonui nusipirkau lenva elegantiska kostiumeli is Buk mama, ten kartais buna ispardavimo skyrelis(praeitos kolekcijos modeliai), tai as toki nukainuota nusipirkau uz 29lt Linkiu visoms lengvo nestumo , dziaukites pilvukais ir lepinkit save  - tai nuostabus moters gyvenimo etapas!
kamilyte9
2006 11 05, 12:56
sveikutes, jus rasote apie vilniaus, kauno , klaipedos, siauliu pardavkes, o Panevėžyje ar nezinote kur butu galima rasti nestukems prekiu??? Dekui jei kas padesite
faina kad yra kuom pasipuosti lietuvoje.Gal yra busimu maycu anglijoj?Butu smagu suzinot kur jos apsipirkineja.Kazkaip cia nieko nerandu.  aciu
Sveikos busimos mamytes,  dziugu isijungti i jusu gretas ir kartu aptarti iskilusius klausimus.  as nescia jau 18 savaite,tai ir man jau svarbus laisvesni rubai, todel pasiskaiciusi jusu patarimu, pameginsiu apsiprk parduotuveje "buk mama" esancioj klaipedoj. tada parasysiu kokia mano nuomone
jurate4
2006 11 07, 13:53
o gal kuri naudojasi interneto parduotuvemis? pvz. is usa? gal kuri zinot kie gali kainuoti parsisiuntimas ir banko paslaugos? per koki laika atsiuncia? nemegstu slankioti po parduotuves ,o ypac po tas kur silta.is kart silpna pasidaro,o kur dar pasimatavimai visokie?
Supervyras
2006 11 10, 23:14
Lapkričio mėn. 24-26 dienomis Litexpo parodų rūmuose, parodoje Vaikų šalis , BŪK MAMA skyriuje nuolaidos 30%
QUOTE(r@siukas @ 2006 10 31, 11:02) As praeita savaitgali Gariunu 2 eilej pirkau bridziukus ir golfa, esu labai patenkinta, ypac kai po to pabuvojau "Buk mama". Siltesniu rubeliu zadejo atvezti lapkricio 2, tai zadu vel vaziuoti. O va vakar buvau UCB, tai tu grozybiu, apie kurias pasakoji, jau nemaciau, tik sortukus ir kelnes. Aš užvakar irgi gariūnuose džinsus pirkau. 9toje eilėje vyriškis džinsais prekiauja. Labai maloniai aptarnauja  ir didelis pasirinkimas pas ji neščioms.
Smulkmena
2006 11 20, 08:59
UCB šeštadienį aptikau nėštukių papildymą  Nors nedaug modelių ir dydžių mažai, bet nusipirkau labai cool džinsinius bridžus nėštukei, atrodo  tokie patrinti, su kišenėm prieky, atlenkti, žodžiu super-net nesuprasi iš pirmo žvilgsnio kad čia nėštukei. Stiliovi ir labai labai patogūs! Tik aš įsigijau paskutinius S dydžio... Dar yra gražių bliuzoniukų su mielais užrašais ant pilvukų  Ir nebrangūs, ir stilingi!
QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 20, 08:59) Dar yra gražių bliuzoniukų su mielais užrašais ant pilvukų  Ir nebrangūs, ir stilingi!  O kaip su dydžiais? L, XL, XXL yra? ar tik S, M?  Ir kokios kainos būtų?
UCB - išverskite man, nors ir neblondinė berods
QUOTE(mst @ 2006 11 20, 16:35) UCB - išverskite man, nors ir neblondinė berods  Manau, kad tai yra United Colors of Benneton.
Smulkmena
2006 11 21, 08:40
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 11 20, 11:03) O kaip su dydžiais? L, XL, XXL yra? ar tik S, M?  Ir kokios kainos būtų? Ten kaip tik ir kabo visi dideli dydžiai. Pvz. aš nešioju šiaip M dydį, bet UCB man reikia S, taigi visi dar kaip ir vienu dydžiu didesni. Labai fainos tamsiai žalios kelnės (brangokos, gal 229 ar 299..) su kišenėmis, raištukais (ant manekeno pamatysi) yra tik didelės  gal L, o gal ir XL, aš jau nepamenu, nes man neaktualu. Nauji bliuzoniukai tai tik XS dydžio  Bet yra tokiu ilgesnių žydrų ir rausvų, tik dydžių nepamenu, o kaina tai berods 80 Lt. Kelnės ir sijonai (nors tik keli modeliai, bet gražūs) yra tik didelių dydžių. Būkit gražios! UCB-United Colors of Beneton
Šmikutis
2006 11 22, 09:12
O gal kas matėt ar pirkot golfą (ne palaidinę, bet megztuką...), tokį prigludusį ir labai ilgą, beveik iki kelių? Ir jei kartais kas pirkot, tai kiek mokėjot? Nu kaip užsinorėjau, šakės
|
|