O dėl kelnių, tai man pigiausia buvo iš JAV užsisakyti - su procentais ir pristatymu išėjo apie 70 lt. Kelnės labai fainos, storo velveto, medvilnė su 4% spandexo.
O jums "būk mama" 10 procentų nuolaidą visoms prekėms taiko? Buvau nuėjusi su lankstinuku iš žurnalo, tai sakė, kad tik viršutiniams rūbams, o kremukams ir apatiniam trikotažui neduoda išvis nuolaidos.
O dėl kelnių, tai man pigiausia buvo iš JAV užsisakyti - su procentais ir pristatymu išėjo apie 70 lt. Kelnės labai fainos, storo velveto, medvilnė su 4% spandexo.
gal galite atsiusti kokiu nuorodu kur galima uzsisakyti internetu rubeliu nestukei
www.olialiamama.lt buvau ten pries sventes, tai jau pasipuost issirinkau ir siaip ten malonus aptarnavimas ir yra i ka pasiziuret.
Papildyta: http://www.olialiamama.lt/kolekcija.html QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 05, 19:55) www.olialiamama.lt buvau ten pries sventes, tai jau pasipuost issirinkau ir siaip ten malonus aptarnavimas ir yra i ka pasiziuret. Papildyta: http://www.olialiamama.lt/kolekcija.html o kur ta oliamama randasi Papildyta: ir beje kaip kainos QUOTE(kariatide @ 2008 01 06, 20:45) nezinau kaip del Kauno, bet Vilniuj tai Basanaviciaus gatvej, kaip tik salia mano darbo Papildyta: QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 07, 10:08) ir kainos tai tikrai nera labai aukstos, nes ir prekes atrodo gan kokybiskos. QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 05, 18:55) www.olialiamama.lt buvau ten pries sventes, tai jau pasipuost issirinkau ir siaip ten malonus aptarnavimas ir yra i ka pasiziuret. Papildyta: http://www.olialiamama.lt/kolekcija.html man labai patiko olialiamama kolekcija
na del dydziu tai jau nezinau, bet jei nauja parduotuve tai turbut jau turetu tureti ivairiausiu dydziu. dar buvo nuolaida man bet nezinau ar dabar po svenciu vis dar yra
Sužinojau apie galimybę užsisakyti prekes nėštukėms paštu.
Puslapis www.otto.lt Skyrius Moterims - Laukiančioms vaiką Neblogios ir nelabai brangios prekės iš Vokietijos. Pristatymas į paštą per 3-4 darbo savaites. Dėl visokių mokesčių kaina didėja 18 procentais. Reikės pabandyti.... QUOTE(Nightwish19 @ 2008 01 10, 12:45) Sužinojau apie galimybę užsisakyti prekes nėštukėms paštu. Puslapis www.otto.lt Skyrius Moterims - Laukiančioms vaiką Neblogios ir nelabai brangios prekės iš Vokietijos. Pristatymas į paštą per 3-4 darbo savaites. Dėl visokių mokesčių kaina didėja 18 procentais. Reikės pabandyti.... Per 3-4 darbo savaites gali taip isaugti pilvukas ir neatitikti dydis, kad teks pardavineti paciai QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 05, 19:55) www.olialiamama.lt buvau ten pries sventes, tai jau pasipuost issirinkau ir siaip ten malonus aptarnavimas ir yra i ka pasiziuret. Papildyta: http://www.olialiamama.lt/kolekcija.html rubeliai pasakiski tik idomu kokios ju kainos? Bent jau apitiksliai tada bent jau zinociau ar verta vazuot i vilniu ar ieskot pas mus kazko QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 10, 22:45) Per 3-4 darbo savaites gali taip isaugti pilvukas ir neatitikti dydis, kad teks pardavineti paciai sutinku QUOTE(renate @ 2008 01 15, 11:39) rubeliai pasakiski tik idomu kokios ju kainos? Bent jau apitiksliai tada bent jau zinociau ar verta vazuot i vilniu ar ieskot pas mus kazko sunku pasakyt tas kainas, uz bridzus mokejau apie 160, suknele apie 200 tokia zebrine gal matet bliuskutes apie 100, kelnes turbut iki 170-180 o daugiau tai nezinau Papildyta: QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 15, 18:16) sunku pasakyt tas kainas, uz bridzus mokejau apie 160, suknele apie 200 tokia zebrine gal matet bliuskutes apie 100, kelnes turbut iki 170-180 o daugiau tai nezinau ir nesuprantu kodel tiek mazai foto idejo i www.olialiamama.lt nes parduotuvej tai tikrai daug daugiau , bent jau taip atrodo
saunuole Mamyyte, kad taip savim rupinies
Sveikutes besilaukiancios mamytes
Norejau paklausti, o kur KAUNIETES nestukes apsipirkineja, a? Nes kiek ieskojau info nete, tai tu parduotuviu, kaip nesciosioms, gal tik kelios yra. Na, jose dar nesilankiau, gal jos ir nieko, bet gal zinote platesni pasirinkima? QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 10, 23:45) Per 3-4 darbo savaites gali taip isaugti pilvukas ir neatitikti dydis, kad teks pardavineti paciai na zinokit del internetiniu parduotuviu gal buna visko, bet as labai patenkinta, siunciaus progine suknele is ten ir isties ji idealiai atrode ant mano jau nemazo
pritariu tikrai nieko gero pas mus nera...na va buvau radusi dzinsiukus i tema zaroj ten kolekcija skirta busimai mamai
As tai rubu sau padevetuose prisipierku. Bele ko neimu. labai neblogu radau ir esu patenkinta. Niu jie ne specialiai nestukem, o tiesiog daug vietos pilvuj
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 16, 18:39) As tai rubu sau padevetuose prisipierku. Bele ko neimu. labai neblogu radau ir esu patenkinta. Niu jie ne specialiai nestukem, o tiesiog daug vietos pilvuj na ir saunu...gaila juk metyti pinigelius , yra kur juos det ir taip.....kad nors grazaus butu o dabar uz tokius Papildyta: http://www.olialiamama.lt/kolekcija.html visai graziu rubeliuku yra
Nuo siandien parduotuveje Mamos stilius Flagmane, (2 a, uz Zygio batu) didziulis ispardavimas. Kelnes,dzinsai, megztiniai, bliuzkutes 30-60 Lt, apatinis trikotazas, kojines - nuo 20 Lt. Siulau paskubeti, nes dydziu ir pasirinkimo neliks.
QUOTE(krisstukas @ 2008 01 16, 14:36) Sveikutes besilaukiancios mamytes Norejau paklausti, o kur KAUNIETES nestukes apsipirkineja, a? Nes kiek ieskojau info nete, tai tu parduotuviu, kaip nesciosioms, gal tik kelios yra. Na, jose dar nesilankiau, gal jos ir nieko, bet gal zinote platesni pasirinkima? Uzlek i Kaune Vilniaus gatveje esancia MAMA+, gal ten rasi dzinsu. Ir klasikiniu kelniu pasirinkimas neblogas. O kainos kaip ir visur iki 150Lt
O aš labai gražius S dydžio džinsiukus nusipirkau gariūnuose 3 eilėj 56 namely už 130lt
QUOTE(Adore @ 2008 01 18, 12:52) Nuo siandien parduotuveje Mamos stilius Flagmane, (2 a, uz Zygio batu) didziulis ispardavimas. Kelnes,dzinsai, megztiniai, bliuzkutes 30-60 Lt, apatinis trikotazas, kojines - nuo 20 Lt. Siulau paskubeti, nes dydziu ir pasirinkimo neliks. katik gryzau is sios parduotuves ir tikrai galiu pasakyt, kad mazai kas belike. Dudziai tik L arba XL o taip norejosi kazka grazaus nusipirkri. Pagrinde isparduoda zieminius drabuzius, o tiems kuriuos galima bus nesiot pavasari - vasara nuolaidu nera QUOTE(akb @ 2008 01 21, 13:25) katik gryzau is sios parduotuves ir tikrai galiu pasakyt, kad mazai kas belike. Dudziai tik L arba XL o taip norejosi kazka grazaus nusipirkri. Pagrinde isparduoda zieminius drabuzius, o tiems kuriuos galima bus nesiot pavasari - vasara nuolaidu nera gaila kad negaliu pasinaudoti nuolaidomis QUOTE(pukuotukas @ 2008 01 16, 18:53) na ir saunu...gaila juk metyti pinigelius , yra kur juos det ir taip.....kad nors grazaus butu o dabar uz tokius Papildyta: http://www.olialiamama.lt/kolekcija.html visai graziu rubeliuku yra Vakar buvau sitoj parduotuvej QUOTE(puuupi @ 2008 01 27, 13:06) Vakar buvau sitoj parduotuvej Na as tai nezinau, bet ka maciau www.olialiamama.lt tai tas pats ir parduotuvej ir dar daugiau turbut. na bet cia musu kiekvienos skonis skiriasi turbut. Bet cia vis ne Buk mama, nes ten tai mados tai pries 30 metu praejusios, bet kaip sakau,
Aga, BUK MAMA tai tikrai nieko gudro nera....
Gal tik didesniu dydziu kam reikia, tai visa paguoda... o siaip rubai nepasakyciau,kad labai madingi.. NOrs nusipirkau as bridzus vienus... bet rinktis nelabai yra is ko. ![]() ![]() ![]() Manes taip nieks nepriverstu rengtis
kAd cia jos net ne nestukes...
TIkrai sutinku su tavim, kad skurdus pasirinkimas
Nu aisku del skonio nesigincysim, nes kievienai savo, jei Maximoj dirbat tai tikrai ten nerasit rubu sales darbuotojam, o kad skurdus pasirinkimas tai tikrai nepasakyciau, nes kur kitur ziurejau tai...
Papildyta: QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 27, 22:39) Na ta virsutine tai tikrai ne pati graziausia, bet tos dvi apacioj tai man tikrai visai nieko QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 28, 13:03) Nu aisku del skonio nesigincysim, nes kievienai savo, jei Maximoj dirbat tai tikrai ten nerasit rubu sales darbuotojam, o kad skurdus pasirinkimas tai tikrai nepasakyciau, nes kur kitur ziurejau tai... Papildyta: Na ta virsutine tai tikrai ne pati graziausia, bet tos dvi apacioj tai man tikrai visai nieko O kas čia per pykčiai O Jums tikrai patiko O lia lia mama, mes tai jau anksčiau pastebėjome QUOTE(delniukai @ 2008 01 28, 17:18) O kas čia per pykčiai O Jums tikrai patiko O lia lia mama, mes tai jau anksčiau pastebėjome Gerai skaiciuojat "delniukai" bet as kaip ir pati sakai tik norejau patirtim pasidalinti, bet.... likau uzpulta, tad taip ir gavos... o del reklamos tai
Aš irgi ėmiau ieškot rūbelių nėščiosioms Vilniuj. Tai pasidalinsiu patirtimi. Yra Madoj II a. iškart užlipus tokia lietuviškų rūbų parduotuvė, tai yra viena kabykla su rūbais besilaukiančioms. Bet man nelabai patiko, nes tokie šiek tiek sovietmečiu trenkiantys tie rūbeliai buvo ir dar lenkiški (lenkiškos produkcijos iš principo stengiuosi nepirkt).
Paskui prieš savaitę buvau Gedimino 9 parduotuvėje Polarn O. Pyret, kur yra ir rūbų būsimoms mamytėms (paskui mačiau juos visus internete: http://www.polarnopyret.se/Pages/Showroom/...ory.aspx?id=980 ). Buvo viskam nemažos nuolaidos ir mačiau tikrai dailių marškinėlių ir kombinezonų. Dar buvau Zaroj, bet ta kabykla su rūbais nėščiosioms didelio įspūdžio nepaliko, pardavėjos sakė, kad po švenčių (na, jau beveik mėnuo praėjo) viskas išpirkta, bet sudomino vienos elastinės juodos kelnės, kurios gali tikti ir į darbą ir po namus. Norėjau nusipirkti treningų tipo kelnes nėščiosioms sportui AUDIME. Nors skaičiau šiame forume, kad jų yra, bet pasirodo, jau seniai nėra ir neketina būti (perskambinau 3 jų parduotuves). Gal kas turi kokių patarimų? Galbūt tiktų ir paprastos didesnio dydžio, bet ateityje pilvas bus aptemptas, o užpakalis kabaluos turbūt? Kadangi turiu du sarafanus, kurių vieną pirkau Benettone Italijoje, o kitą turiu nuo pirmojo nėštumo, tai reikėtų nusipirkti kompresines pėdkelnes, kad venos nsiplėstų. Prie manęs čia Viršuliškėse yra ortopedinių prekių parduotuvė ir mačiau ten parduoda, reikės ryt nubėgt. O dėl maudymosi kostiumelio ką patarsit? Ar nėščioms jie išvis egzistuoja? Niekur neteko dar matyt, o kažkokio 5 dydžiais didesnio nesinori pirkt, nes per krūtinę turbūt kabės... Tai štai tokios mano naujienos QUOTE(Mamyyte @ 2008 01 28, 17:17) Gerai skaiciuojat "delniukai" bet as kaip ir pati sakai tik norejau patirtim pasidalinti, bet.... likau uzpulta, tad taip ir gavos... o del reklamos tai kad pirmiausiai pati uzpuoli, o tada sakai, kad tave uzpuole... Dalintis patirtimi niekas nedraudzia, bet cia svarbi ne tik tavo patirtis, o ir kitu mamyciu... Bukim tolerantiskesnes
Kaune Urmo bazėse Raudonajame pasaže yra rūbų nėščiosioms. Kažko labai išskirtinio nemačiau, bet kelnių įvairių pasirinkimo yra: tiek velvetinių, tiek džinsinių ar šiaip klasikinių medžiaginių. Tai vienas velvetines pirkausi ir aš už 130 Lt. Tiek gerai, kad iš jų galima pasidaryti ir bridžus, o ne tik ilgas kelnes nešioti...
QUOTE(Junda @ 2008 01 28, 19:41) Norėjau nusipirkti treningų tipo kelnes nėščiosioms sportui AUDIME. Nors skaičiau šiame forume, kad jų yra, bet pasirodo, jau seniai nėra ir neketina būti (perskambinau 3 jų parduotuves). Gal kas turi kokių patarimų? Galbūt tiktų ir paprastos didesnio dydžio, bet ateityje pilvas bus aptemptas, o užpakalis kabaluos turbūt? Tai štai tokios mano naujienos audimo sportines aprangos nesciosiosms yra parduotuveje "mamu zona" QUOTE(THAI @ 2008 01 29, 12:47) audimo sportines aprangos nesciosiosms yra parduotuveje "mamu zona" Dėkui, reikės užsukti, nes baisiai noriu jogą lankyt, o neturiu kuo apsirengt
Buvau Kauno Akropolio vienoj parduotuvėj, nu jau kokie baisūs rūbai
Siandien maciau olialiamama parduotuvej ispardavimas .paskubekite!
Atsimenu ir as kai ieskojau rubu spec parduotuvese, nu man visi jie pasirode siaubingi ir "bobiski"
O, kaip suaktyvejo tema
o aš labai linkus pirkt internetu, jeigu kas klausia va šiandien gavau iš jav per ebay pirktas gap maternity velvetkes ir marškinius tik dar porą mėnesių turbūt bus sunku pasakyt, ar tiko o kainos beje žymiai palankesnės negu čia visokių no name'ų
Grazu paziurinet tose
As tai kai laukiaus pirmojo maziaus, tai dzinsus radau Humanoj O dabar kai vel esu
Informuoju kad Mamos stilius dirba paskutine savaite Flagmane, todel viska, kas like parduoda uz savikaina sia savaite.
Ateityje prekyba bus perkelta i internetine erdve: www.mamosstilius.lt
niekad nesu pirkus internetu. nezinociau net kaip tai padaryti
skaiciau, kad kazkas apie kelnes sportui kalbejo
Siandien buvau Vilniaus Flagmane. Pirmam aukste (ne nesciu skyriuje) nusipirkau 3 bliuskutes po 31 Lt. Ten tu rubu toks stilius-tipo "atspek ar as ne nescia"
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|