Ko gero ne ten temą įkeliau, gal modernatoriai ją perkels į reikiamą vietą, Ačiū
Laba diena, aš nešioju spiralę apie 4.5 metų, iki šiol viskas buvo kaip normaliai, bet šį mėnesį kažkas jau ne taip, turėjau savo dienų sulaukt dienų rugpjūčio 14-16 dienomis, deja jų nebuvo, palaukus keletą dienų nusipirkau testą deja jis nieko neparodė, taip ir toliau laukiau savų dienų, pradėjo skaudėti nugarą ir pilvo apačią, bet ne taip skaudėti, bet kai užeidavo tokie skaumeliai tai nors rėk, tada nusipirkau antrą testa ir vėl pasidariau ir vėl nieko nerodo, vakar apie pietus pasirodė mėnesinių požymiai aišku labai apsidžiaugiau, pilvo su nugara skausmai nepraėjo, tačiau vakare buvo tokie požymiai ir tokios išskyros, kaip sakytum baigiasi mėnesines, per naktį ir ryte vėl jokių požymių apie jas nerastas. kas tai man galėtų būti kad neščia kažkaip abejoju, gal koks uždegimas o gal reikėtų kokių vitaminų pagert kad susitvarkytu mano ciklas.
Ko gero ne ten temą įkeliau, gal modernatoriai ją perkels į reikiamą vietą, Ačiū
Pirmiausiai Jūs turite pasirodyti ginekologui. Gal būt jau reikėtų pašalinti spiralę.
|