Tikriauisiai atsakys viksrelis,tad dekoju
Tai gali padaryti ir pati. Suradus tinkama diena, paspausk kalendoriaus apacioje esanti "Prideti ivyki" ir irasyk tau rupima ivyki.
Anksciau buvau suvedusi visus gitadienius. Bet kai persikelem i nauja foruma, viskas dingo
Viksreli, - SOS
Norejau uzrasyt dukryte i kalendoriu (be to pora kart koregavau), tai ,kai paziurejau kas gavos, tai akys ant kaktos uzsoko Tai gal Viksreli galetum man pagelbeti
Reikėjo palikti varnelę ant "Įvykis prasideda". Nes buvai uždėjusi ant "Pasikartojantis įvykis...". Todė ir rodė kasdien
Narių gimtadieniai įkeliami į kalendorių automatiškai . Tereikia registruojantis įrašyti savo gimimo datą.
Jei to nepadarėte iš karto, eikite į Mano nustatymai, susiraskite kairėje pusėje Redaguoti profilio informaciją ir irasykite: ![]() Jei norite įrašyti vaikų gimtadienius ar ypatingus įvykius, tai galite padaryti rankiniu būdu, nuėjus į kalendorių: 1, apačioj susirandat mygtuką pridėti įvykį, 2, įrašot antraštę. Geriausia keliais žodžiais, kad atspindėtų patį įvykį/gimtadienį, pvz: Augustė (Ambrozijos). Iškart matosi, kad narės Ambrozijos dukros gimtadienis Nerašykit tokios antraštės kaip: pirmasis gimtadienis ir pan. Mat nežinoma kieno tas gimtadienis, antra, gimtadienis praeina, kitais metais vėl matysis tas pats pavadinimas... ![]() 3, nustatot gimtadienio/įvykio datą. Nespauskit pasikartojantis įvykis, mat paskui tas įvykis kartojasi kasdien visus metus ![]() 4, nusistatot įvykio tipą - matomas visiems ar tik jums asmeniškai. ![]() 5, kur yra įveskite žinutę įrašote patį tekstą Įvykį ar gimtadienį galima bet kada pašalinti ar redaguoti. Tiesiog nueikite į kalendorių, pasirenkat apačioj mėnesį, susirandat dieną ir paspaudžiat ant savo įvykio. Dėšinėj pusėj rasit galimybę trinti (delete) ir redaguoti (edit)
o kaip i kalendoriu irasyti mano vestuviu data?? aaa jau paskaiciau kaip su gimtadieniais daryt:)) tai padarysiu manu:)) xi xi
Sveiki,nežinojau kur dar galėčiau parašyt.
Norėjau paklausti, ar į SM nėštumo kalendorių planuojate įtraukti 2011 metus ? Visgi jau trečias metų mėnuo, o 2011 taip ir neatsirado... QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 04, 10:51) Sveiki,nežinojau kur dar galėčiau parašyt. Norėjau paklausti, ar į SM nėštumo kalendorių planuojate įtraukti 2011 metus ? Visgi jau trečias metų mėnuo, o 2011 taip ir neatsirado... QUOTE(Borzika @ 2011 03 04, 12:20) Vis dar laukiu atsakymo QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 04, 11:51) Sveiki,nežinojau kur dar galėčiau parašyt. Norėjau paklausti, ar į SM nėštumo kalendorių planuojate įtraukti 2011 metus ? Visgi jau trečias metų mėnuo, o 2011 taip ir neatsirado... QUOTE(Borzika @ 2011 03 04, 13:20) Kokia nauda iš to perdavimo |