Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Forumo kalendorius
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
LARA
Tikriauisiai atsakys viksrelis,tad dekoju wink.gif Kur yra kalendorius norejau paziureti ar ira irasyta mano mazytes-urtytes gimtadienis taciau neradau,gal todel kad ilgai nepakeiciau laukiuosiu,taciau noreciau kad ir ji butu itraukta Vasario 27 d wink.gif
Board
Tai gali padaryti ir pati. Suradus tinkama diena, paspausk kalendoriaus apacioje esanti "Prideti ivyki" ir irasyk tau rupima ivyki.
Ambro
Anksciau buvau suvedusi visus gitadienius. Bet kai persikelem i nauja foruma, viskas dingo sad.gif O ir nariu gauseja tiesiog valandomis. Tai neturiu tiek laiko, kad perziureti visus narius atskirai ir susirasyt visu vaiku gimtadienius, tuo labiau vaiksciot po temas ir ieskot vienos ar kitos mamytes vaikuciu rolleyes.gif
Milana
Viksreli, - SOS ohmy.gif
Norejau uzrasyt dukryte i kalendoriu (be to pora kart koregavau), tai ,kai paziurejau kas gavos, tai akys ant kaktos uzsoko swoon.gif Dabar matau, kad mano vaiko gimce kekviena diena g.gif (o gal tik as tai matau) g.gif Labai atsiprasau notworthy.gif nenorejau nieko pridirbti blush2.gif
Tai gal Viksreli galetum man pagelbeti ax.gif
Ambro
Reikėjo palikti varnelę ant "Įvykis prasideda". Nes buvai uždėjusi ant "Pasikartojantis įvykis...". Todė ir rodė kasdien biggrin.gif
Milana
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 06 09, 11:14)
Reikėjo palikti varnelę ant "Įvykis prasideda". Nes buvai uždėjusi ant "Pasikartojantis įvykis...". Todė ir rodė kasdien  biggrin.gif
*

Labai labai ACIU biggrin.gif
Ambro
Narių gimtadieniai įkeliami į kalendorių automatiškai . Tereikia registruojantis įrašyti savo gimimo datą.
Jei to nepadarėte iš karto, eikite į Mano nustatymai, susiraskite kairėje pusėje Redaguoti profilio informaciją ir irasykite:

user posted image

Jei norite įrašyti vaikų gimtadienius ar ypatingus įvykius, tai galite padaryti rankiniu būdu, nuėjus į kalendorių:

1, apačioj susirandat mygtuką pridėti įvykį,

2, įrašot antraštę. Geriausia keliais žodžiais, kad atspindėtų patį įvykį/gimtadienį, pvz: Augustė (Ambrozijos). Iškart matosi, kad narės Ambrozijos dukros gimtadienis wink.gif
Nerašykit tokios antraštės kaip: pirmasis gimtadienis ir pan. Mat nežinoma kieno tas gimtadienis, antra, gimtadienis praeina, kitais metais vėl matysis tas pats pavadinimas...

user posted image

3, nustatot gimtadienio/įvykio datą.
Nespauskit pasikartojantis įvykis, mat paskui tas įvykis kartojasi kasdien visus metus doh.gif Ir paskui nebūna aišku, kurią čią dieną tiksliai tas gimtadienis/įvykis unsure.gif

user posted image

4, nusistatot įvykio tipą - matomas visiems ar tik jums asmeniškai.

user posted image

5, kur yra įveskite žinutę įrašote patį tekstą wink.gif

Įvykį ar gimtadienį galima bet kada pašalinti ar redaguoti. Tiesiog nueikite į kalendorių, pasirenkat apačioj mėnesį, susirandat dieną ir paspaudžiat ant savo įvykio. Dėšinėj pusėj rasit galimybę trinti (delete) ir redaguoti (edit) wink.gif

user posted image
skaistute24
o kaip i kalendoriu irasyti mano vestuviu data?? aaa jau paskaiciau kaip su gimtadieniais daryt:)) tai padarysiu manu:)) xi xi
Cukraus pudra
Sveiki,nežinojau kur dar galėčiau parašyt.
Norėjau paklausti, ar į SM nėštumo kalendorių planuojate įtraukti 2011 metus ? Visgi jau trečias metų mėnuo, o 2011 taip ir neatsirado...
Borzika
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 04, 10:51)
ar į SM nėštumo kalendorių planuojate įtraukti 2011 metus?
*

Klausimas perduotas SuperMamai 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Borzika @ 2011 03 04, 12:20)
*

Labai ačiū 4u.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 04, 10:51)
Norėjau paklausti, ar į SM nėštumo kalendorių planuojate įtraukti 2011 metus ?  Visgi jau trečias metų mėnuo, o 2011 taip ir neatsirado...

*

QUOTE(Borzika @ 2011 03 04, 12:20)
*

Vis dar laukiu atsakymo ax.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 03 04, 11:51)
Norėjau paklausti, ar į SM nėštumo kalendorių planuojate įtraukti 2011 metus ?  Visgi jau trečias metų mėnuo, o 2011 taip ir neatsirado...

*

QUOTE(Borzika @ 2011 03 04, 13:20)
*

Kokia nauda iš to perdavimo doh.gif doh.gif doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.