Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Temų paieška forume
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Board
Forume yra paieškos sistema. Galima ieškoti visam forume iškarto, arba jei maždaug žinote kur tema turėtų būti iškokite tik tame forume. Kaip tai padaryti?

Viršutinėje "meniu" juostoje (po supermamos logotipu) yra mygtukas
user posted image Paspaude šį mygtuką patenkate i atskirą langą - "Paieškos formą". Jeigu žinote (arba bent nuspėjate) žodį temos pavadinime įrašykite jį į langelį "Ieškoti pagal raktažodžius" Išsirinkite kuriame forume norite iškoti, žinučių "amžių, galite nurodyt ir kitus filtrus. Raktažodis turi būti netrumpesnis kaip 5 simboliai.

Kiekvienam vidiniam forume - skyrely, yra savo paprastesne paieska:
Po temu sarasu yra laukelis "Paieška šiame forume" , įvedat raktazodi, ir ieskot. Ismeta visas temas, kur buvo paminetas jusu ivestas raktazodis, ne tik pavadinime, bet ir paciuose postuose.

user posted image
bea
is patirties galiu pasakyti, kad labai svarbu yra pazymeti "senesnes" zinutes, nes automatiskaj paieskoj buna naujesnes. O tose naujesnese ir nebuna dazniausiai ko ieskai sad.gif
Virdzinija
Ne pirmą kartą bandau vykdyti paiešką forume, kaip paieškos žodis - vos 3 raidžių, pvz., zip. Išmetė pastabą, kad per mažai radžių blink.gif Bandžiau kitaip - zipfailas, - aišku, tokio išvis nerado verysad.gif O eiti per visą "Mamos kompiuterį" - nei laiko, nei kantrybės... unsure.gif
Elzė
ar vis dar veikia ta paieška? nes man vis išmeta pranešimą, kad:
Forumų pranešimas

Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nesate tikras, kaip naudotis šia galimybe, arba nežinote, kodėl gavote šį klaidos pranešimą, informacijosa ieškokite pagalbos failuose.
Įvyko klaida:

Atsiprašome, tačiau šiuo metu administratorius išjungė paieškos variklį. Pabandykite vėliau

tai kaip čia yra? nebėra tokios galimybės? Kaip susirasti tada norimą temą?
Board
Šiandien ir gal rytoj paieška ir dar kai kuriom funkcijom naudotis negalėsim. Vyksta šiokie tokie "tobulinimo" darbai.
Mama_Tania
QUOTE(Auges @ 2006 01 25, 22:35)
Šiandien ir gal rytoj paieška ir dar kai kuriom funkcijom  naudotis negalėsim. Vyksta šiokie tokie "tobulinimo" darbai.
*

tai gal galėtumėt pasakyti, kokie tie "šiokie tokie" tobulinimo darbai g.gif
Ambro
Diegiamos naujovės, keičiamos esamos galimybės. Kad tik mažiau apkrautų serverį ir geriau krautųsi SM user posted image
ViShy
O kada vel bus galima naudotis paieska? ax.gif
Becel
paieškoje galėtų būti ne 4 minimalūs simboliai, o 3 ax.gif jei man reikia susirasti temą apie pvz. PMS arba YSL tušą, tai negaliu, nes būtini 4 simboliai doh.gif 4u.gif
Ambro
QUOTE(ViChy @ 2006 01 27, 13:09)
O kada vel bus galima naudotis paieska?  ax.gif
*

Sunku dabar pasakyt... Nes dar neaisku, kiek laiko uzims tie atnaujinimo darbai rolleyes.gif
Keberiokšt
Dabartine paieskos sistema man kazkokia keista...As irgi,a isku netobula, bet ji, tai....

Ka tik diskutavau temoje Valdorfo pedagogika.. Dabar neberandu tokios temos. Ieskau per savo zinutes- nerandu tokiu zinuciu... (gal istryne moderatore)
Ieskau per paieska, man tokios temos nerodo nei pagal zodi "Valdorfo", nei "pedagogika". Ka patarsite? Gal palaukti kitos menulio fazes?
Buciau dekinga uz mano minimos temos nuoroda..
Kutuliukas
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 02 06, 22:56)
(gal istryne moderatore)
*

Nugis neištrynė - techniniai nesklandumai biggrin.gif Pareis ta tema 4u.gif
88888
O aš šiandien paieškos išviso nematau blink.gif blink.gif
Pagalba Dienoraščiai Galerija Favorites Nariai Kalendorius Fotokonkursai

O kur Paieška dingo, nieko nebesuprantu? g.gif
SuperMama
Dingo, nes labai apkrauna serveriuką ypač piko metu.
Bet užtat veikia paieška skyreliuose (apačioje) ir pirmame puslapyje. Tiesa dabar ji vyksta per Google paieškos variklį. bigsmile.gif
NeRiUkE-UK
g.gif manau Supermama komanda turetu atsizvelgti i mamyciu prasymus ir sugrazinti pa paieska kur buvo... wub.gif Nes dabar labai sunku kazka susirast...o po visa tinklapi narsyt tiesiog doh.gif per google nieko gero,patikekit... protest.gif tikiuosi greitai bus pakitimu thumbup.gif notworthy.gif Aciu uz demesi! aciuks.gif
fukuotukaf
Aišku, galima grąžinti senąją paiešką ir per parą po keletą valandų sėdėti su neveikiančiu forumu, nes būtent senoji paieška labiausiai apkrovė serverį. Arba galima bandyt priprasti prie naujos paieškos ir mažiau laiko per dieną turėti neveikiantį forumą.
NeRiUkE-UK
doh.gif ziauru bet manau biednai bet teisingai unsure.gif kad ir apkrauna bet lengviau narsyti forume o naujoji nelabai priimtina ir nemanau kad man vienai... g.gif as uz tai kad liktu senoji paieska thumbup.gif thumbup.gif
SuperMama
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar. Pati forumo programa nėra gerai pritaikyta tokiam didžiuliam forumui ir tuo labiau Paieškos variklis parašytas visai netinkamai.
Paiška veikia skyreliuose. Jei man reikia rasti informaciją apie tam tikrą vaistą, aš eisiu į Sveikatos skyrelį ir apačioje įrašysiu vaisto pavadinimą, ji apie žaislą - eisiu į žaislų skyrelį.
ypata
Paiška veikia skyreliuose. Jei man reikia rasti informaciją apie tam tikrą vaistą, aš eisiu į Sveikatos skyrelį ir apačioje įrašysiu vaisto pavadinimą, ji apie žaislą - eisiu į žaislų skyrelį.[/b]
*

[/quote]

O jaigu reikia informacijos apie kazkoki gydytoja arba gydymo istaiga, tai eisiu i Nestumo ir gimdymo, Vaiku sveikatos, Seimos ir moters sveikatos ir dar velniazin koki skyreli ir galu gale nieko nerasiu :/ Aisku, cia viskas daroma musu patogumui, o diskutuoti draudziama... sad.gif Puikiai !
Vasara
Negi taip sunku nueit į tuos kelis skyrelius?
Ir ką daugiau galima diskutuot, jei techninių galimybių kitokiai paieškai nėra. Kitaip būtų juk likus ankstesnė paieška.
leu
Na,mielosios, naujoji paieskos sistema tikrai nėra gera verysad.gif
kol nueini į dominantį skyrelį, kol jame randi ką reikia... blink.gif
Nei vaizdo, nei patogumo...
Gal taip norima forumiečių apmažinti... bigsmile.gif
Tiesiog liūdžiu cray.gif
NeRiUkE-UK
blink.gif nius LEU pritariu tau... g.gif nesuprantu kodel stengiasi SuperMama komanda daryti priesingai negu nori forumietes.... Tikrai sumazes lankytoju vien delto kad neina normaliai susirasti norimos temos. dry.gif Jeigu as noriu susirasti mamytes is mano miesto jokios paieskos nepades per google blush2.gif o eiti ir ieskoti per kiekviena skyreli tai tik susinervuosiu negu apsidziaugsiu wacko.gif group.gif taigi gal raskime kompromisa... thumb_yello.gif drinks_cheers.gif
Vasara
Na supratau, per skyrelius tingu eit. Ok. Kuo blogai paieška pagrindiniame forumo psl. ? Atrodo, įvedus žodį, daro paiešką per visą forumą. Gal blogai kad ne taip vaizdą rodo? Tada lango apačioje reikia nuspaust šitą

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.

ir bus įprastas forumo vaizdas.
Ramunita
nezinau ar situo sprendimu bus kas nors laimeta...tiesiog bus labai daug besikartojanciu temu...bent jau kol visos pripras prie naujos sistemos...bet...kaip sakoma-ir suo kariamas pripranta
Elina
Man irgi labai nepatinka ši pertvarka. Nu man tooks pazoras: sena SM "gyventoja"- o nieko neberandu doh.gif . Dar kažkokia nesamonė padaryta ir skelbimų skyrelyje blink.gif , pvz. neberandu kvepalų temos blink.gif . K čiortu jau kantrybė baigiasi cool.gif : ieškau, knisu ir ko ieškau- nerandu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 21, 09:17)
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar
*

o kas balsavo už tokią nesamoningą pertvarką skelbimų skyriuje? Buvo labai gerai, kai populiariausios temos visad buvo "po ranka", o dabar viršuje visokios naujesnės nesamonės doh.gif . Kalbu ir apie drabužių pardavimo skyrelį ir apie skyrelį "kita", sakau, pvz. nerandu kvepalu arba dar gražiau- savo parduodamų rūbų temos blink.gif
Fannya
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 21, 07:17)
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar.
*

Nezinau kiek ta paieska apkraudavo serveri, bet mano manymu bet kuriame forume tokia paieska - privalomas atributas. Zinoma, lengviausias sprendimas paimti ir ja panaikinti, bet ar ne pats laikas tiesiog pagalvoti apie galingesni serveri? Juolab neabejoju kad bent 80% dazniau besilankanciu mamyciu tikrai to pasigedo. Nejaugi jums i tai nusispjaut? g.gif
Keiti
QUOTE(Elina @ 2006 03 05, 15:16)
pvz. nerandu kvepalu arba dar gražiau- savo parduodamų rūbų temos blink.gif
*

O ne patogiau savo sukurtą skalbimą iš karto užsiprenumeruoti? mirksiukas.gif
Fannya
QUOTE(Keiti @ 2006 03 05, 14:40)
*

Gal ir patogiau, jeigu tokiu temo yra viena - dvi, na kelios maksimum. Bet jeigu viena diena Tau norisi susirasti viena, kita dien - kita, kaskart poreikiai specifiniai, tai uzsikastum ir tarp tu prenumeratu, kaip ir su sita paieska. Prenumerata labai specifinis sprendimas, kad atstotu paieska. Gal man sendien supuliavo akis ir as ieskosiu info apie ja, rytoj noresiu susirasti tema apie maudymosi kostiumelius, o poryt pietums noreisu pasidaryt darzoviu salotu. Sutinku, sitos temos nera tiek specifines, kad nenuspetum skyrelio, kurioje jos butu, bet juk toli grazu ne visos temos tokios!
Keiti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 05, 16:44)
Gal ir patogiau, jeigu tokiu temo yra viena - dvi, na kelios maksimum. Bet jeigu viena diena Tau norisi susirasti viena, kita dien - kita, kaskart poreikiai specifiniai, tai uzsikastum ir tarp tu prenumeratu, kaip ir su sita paieska. Prenumerata labai specifinis sprendimas, kad atstotu paieska. Gal man sendien supuliavo akis ir as ieskosiu info apie ja, rytoj noresiu susirasti tema apie maudymosi kostiumelius, o poryt pietums noreisu pasidaryt darzoviu salotu. Sutinku, sitos temos nera tiek specifines, kad nenuspetum skyrelio, kurioje jos butu, bet juk toli grazu ne visos temos tokios!
*

Nesupratai manęs, Forumietei aš norėjau patarti užsiprenumeruoti savo sukurtą temą, ne ji minėjo, kad savo skelbimo negali susirasti.
Fannya
QUOTE(Keiti @ 2006 03 05, 14:57)
Nesupratai manęs, Forumietei aš norėjau patarti užsiprenumeruoti savo sukurtą temą, ne ji minėjo, kad savo skelbimo negali susirasti.
*

Na tada tikrai ne tiap supratau, nes pamaniau, kad ji minejo skelbima, sukurta ne savo sukurtoje temoje. Va kaip painiai issireiskiau doh.gif Na bet kuriuo atveju, cia jau krypstam nuo tiesiogines temos. Pasikartosiu, kad temu prenumerata gali padeti, deja, ne visais atvejais tongue.gif
Elina
QUOTE(Keiti @ 2006 03 05, 16:40)
*

betgi ne tame esmė blink.gif . Savo temą suradau ir kvepalus radau, bet noriu pasakyt tai, kad pertvarka- absoliučiai nepatogi vartotojui doh.gif ....ir " vyriausybės" atsakymai į skundus, mažų mažiausia, pribloškia cool.gif unsure.gif , pvz. jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar .
Dėl pakeitimų " skelbimuose" niekas nebalsavo, niekas neklausė ar pirkėjams- pardavėjams tiktų šita pertvarka schmoll.gif . Kam trukdė ankstesnė tvarka? Ar ir ji serverį užkrauna doh.gif . Žodžiu....fonas forume patampa kažkokiu diktatorišku g.gif . Nepatinka man cool.gif
Fannya
QUOTE(Elina @ 2006 03 05, 16:36)
ir " vyriausybės" atsakymai į skundus, mažų mažiausia, pribloškia cool.gif  unsure.gif , pvz. jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar .<...> Žodžiu....fonas forume patampa kažkokiu diktatorišku g.gif . Nepatinka man cool.gif
*

Sitas ir man labiausiai uzkliuvo. Idomu ka pati "valdzia" i tai atsakytu?
Elzė
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 17, 14:40)
Dingo, nes labai apkrauna serveriuką ypač piko metu.
Bet užtat veikia paieška skyreliuose (apačioje) ir pirmame puslapyje. Tiesa dabar ji vyksta per Google paieškos variklį.  bigsmile.gif
*

jau ta naujoji paieška tai visiškas nesupratimas. Pvz ieškojau anąkart apie židinius temoje Namai. Nu tai ir išmetė visas temas, kur toks žodis paminėtas doh.gif O seniau juk buvo galima pažymėti kad rodyti tik žinutes, ar tik temas. Žodžiu paskelbiau naują temą, paskui ją sujungė, nes pasirodo tokiaj au kaip ir buvo doh.gif
QUOTE(SuperMama @ 2006 02 21, 10:17)
jūsų balsavimas tikrai nepadės, paieška liks tokia kokia yra dabar. Pati forumo programa nėra gerai pritaikyta tokiam didžiuliam forumui ir tuo labiau Paieškos variklis parašytas visai netinkamai.
*

čia tai aš išvis be žodžių blink.gif blink.gif Kaip tarybiniais laikais- pardavėjas dievas- o tu tik menkas žmogelis perkantysis. Šiaip jei ne forumietės, tai ir to forumo nebereikėtų... Nors gal čia to ir siekiama blink.gif g.gif
QUOTE(Elina @ 2006 03 05, 16:16)
Man irgi labai nepatinka ši pertvarka. Nu man tooks pazoras: sena SM "gyventoja"- o nieko neberandu doh.gif . Dar kažkokia nesamonė padaryta ir skelbimų skyrelyje blink.gif , pvz. neberandu kvepalų temos blink.gif . K čiortu jau kantrybė baigiasi cool.gif : ieškau, knisu ir ko ieškau- nerandu schmoll.gif
[b]Papildyta:

o kas balsavo už tokią nesamoningą pertvarką skelbimų skyriuje? Buvo labai gerai, kai populiariausios temos visad buvo "po ranka", o dabar viršuje visokios naujesnės nesamonės doh.gif . Kalbu ir apie drabužių pardavimo skyrelį ir apie skyrelį "kita", sakau, pvz. nerandu kvepalu arba dar gražiau- savo parduodamų rūbų temos blink.gif
*

o tai va, kodėl aš niekaip nerandu temos apie kosmetiką! o maniau kad jos ir nebėra, nes dabar atskiros temelės- parduodu pudrą, parduodu šešėlius ir pan atsirado. vadinasi ne aš viena čia nerandu doh.gif

ė!!!!!!!!!!!!!!!!! tai kur ta tema apie kosmetikos pirkimus- pardavimus? kaip ją rasti? Per paiešką randu, bet paskui jei vėl normaliai įėjus tai nėra. Tai čia nebe taip kaip seniau- pagal naujumą paskelbtos būdavo? Nes dabar matau vakar dienos pasisakymus, o savo ką tik ten parašyti nerandu blink.gif
SuperMama
Take it easy, baby. biggrin.gif

Paieška bus kaip ir anksčiau, kai tik techninės galimybės leis. O dabar sąlygų tam nėra ir balsavimai būtent todėl nepadės. O jei jums balsavimas reikalingas tik tam kad pasijusti reikšmingais be konkretaus rezultuto, tai žinoma galite atidaryti, man tikrai ne gaila.
Mano pasirinkimas buvo - sklandesnis ir pastovesnis serverio veikimas, o anos paieškos metu jau vienas ieškantis ko nors žmogus forumo piko metu galėjo parklupdyti serverį ant kelių ir visi 1200 sedėjo po 5-10 minučių be forumo visiškai, kol serverio adminas atstatinėjo viską.

Galingesni serveriai nepadės vien jau dėl to, kad forumo skriptas neturi galimybių dirbti su 4 serveriais padalinant funkcijas, o mes jau ir taip turime du pačius galingiausius pagal savo konfiguraciją serverius.

O jums vien tik SuperMama kaip diktatorė prieš akis... doh.gif

seeva
man ta pati rodo.kodel?
noredama surast tai ko reikia,bandau ieskot ten kur surasyti visi moderatoriai ir ju turimos temos.butu gal ir gerai,bet pasirinkus"pagalba"labai ilgai reikia laukt iki puse valandos,kol tie moderatoriai ten pasirodo.
mane domina rankdarbiai,sita tema bandziau rast ir visu temu apacioje,kur jie ir yra,bet ten tik rankdarbiu skelbimai.
kur yra visu temu sarasas?as vis dar nepakeiciau nuomones.cia tikrai sunku rast tai ko ieskai.gal kazko nezinau,nemoku,jei galit paaiskint,labai aciu.
Board
QUOTE(seeva @ 2006 03 21, 16:33)
man ta pati rodo.kodel?
noredama surast tai ko reikia,bandau ieskot ten kur surasyti visi moderatoriai ir ju turimos temos.butu gal ir gerai,bet pasirinkus"pagalba"labai ilgai reikia laukt iki puse valandos,kol tie moderatoriai ten pasirodo.
mane domina rankdarbiai,sita tema bandziau rast ir visu temu apacioje,kur jie ir yra,bet ten tik rankdarbiu skelbimai.
kur yra visu temu sarasas?as vis dar nepakeiciau nuomones.cia tikrai sunku rast tai ko ieskai.gal kazko nezinau,nemoku,jei galit paaiskint,labai aciu.
*

Ką tą patį rodo? g.gif
Kodėl ieškai per moderatorius? Visai nesuprantu logikos.
Peržiūri pagrindinį forumo puslapį, kur surašyti visi skyreliai ir randi skyrelyje NAMAI
"Rankdarbiai
Siuvimas, mezgimas, siuvinėjimas, nėrimas ir t.t
Forumą prižiūri: Aga
"

Forumo apačioje yra skelbimų lenta, kurioje yra išskirti Rankdarbiai - ten tik skelbimai.
egluzei
Sveiki,
kiek pamenu, anksčiau "įrankių juostoje" budavo "paieškos" skyrelis. Tačiau jau kuris laikas jo nematyti.
Todėl kreipiuosi pagalbos į Jus: kaip atrasti temas, kuriose jau buvo kalbėta rūpimais klausimais anksčiau (pvz., mane domina tema - "Skraistės, šaliai , jų nėrimo schemos.." )
Ačiū iš anksto aciuks.gif
Ambro
Paieškos ir nebus viršutinėje meniu dalyje. Nes ją naudojant, striginėja visas forumas, jis tarytum pakimba ir nebeveikia kelias min. Šiuo metu padaryta paieška kiekvienam skyrelyje atskirai. Paspaudus ant pasirinkto skyrelio, apačioj kairėj gali pamatyti:

user posted image

Tavo atveju ieškok skyrelyje "Rankdarbiai" wink.gif
Kvaki
Norėjau surasti narių iš tam tikro miesto, bet nepavyko. Galima pagal vardą, prisijungimo datą, paskutinio buvimo datą, net vaikų vardus, ar iš kur sužinojo apie forumą, o pagal vietą - negalima. g.gif Gal ne ten ieškojau?
Board
Narių paieška veikia pagal nario vardą - nicką, žinučių skaičių, arba prisijugimo datą, arba dar vienas atrankos kriterijus - pagal nario grupę - nariai, dalyviai, moderatoriai ir t.t.
Kvaki
Nuėjus į "Nariai" ir paspaudu mygtuką "Daugiau nustatymų..." galima ieškoti narių ir pagal tinklapį, parašą, narius su nuotraukomis, pranešimų gaviklių numerius, žinučių skaičių, paskutinės žinutės datą, prisijungimo datą, paskutinio prisijungimo datą, pagal įrašus prie vardų, pagal įrašą iš kur sužinojo apie forumą, pagal tikrą vardą.
Bet nėra vietovės ax.gif . Todėl norėjau paklaust argalima būtų tai padaryti? Gal yra įmanoma? Būtų tikrai vertingesnė tokia paieška, nei pagal vaikų vardus ar "iš kur sužinojote apie mus". 4u.gif

Gal galite patarti kaip rasti narių iš tam tikro miesto? Kaiynuose tokio skyrelio nėra blush2.gif
Board
Pradėti naują temą su kaimynių paieška g.gif
aitta
Jau buvo apie tai klausta, bet pasikartosiu. Ar imanoma rasti tema, kai raktazodis tik 3 raides. Man pvz rupi rasti tema apie PMS. Bandziau visaip. O gal tokios temos is vis nera?
Becel
QUOTE(aitta @ 2006 10 31, 13:10)
Jau buvo apie tai klausta, bet pasikartosiu. Ar imanoma rasti tema, kai raktazodis tik 3 raides. Man pvz rupi rasti tema apie PMS. Bandziau visaip. O gal tokios temos is vis nera?
*

kad paieška būtų vykdoma, žodis turi susidaryti iš mažiausiai 4 raidžių smile.gif
Tokia tema yra čia ax.gif Aš jei noriu rasti kažką SM, kas yra iš 3 raidžių, einu į google.lt ir paieškos langelyje įvedu "PMS supermama.lt" ax.gif
aitta
Whow kaip operatyviai. Aciu mirksiukas.gif
Gintarasa
Taip, ir aš pasigendu tokios galimybės susirasti savo kraštiečių rolleyes.gif . Tarkim, naujokai SM dar nelabai gaudosi ir paprasčiausiai gali nerasti kaimynuose savo miesto atstovų, tai paprasčiausiai būtų imti juos ir pakviesti.
SuperMama
Vakar buvo įdegtas naujas paieškos variklis forume, kuris nepkrauna serverio.
Rezultatai ganėtinai džiuginantys - visame forume atliekant paiešką, paieška trunka iki 1-2s. Taigi, jau galite naudotis Forumo pilnu paieškos variantu.
Taigi, prieš atidarant naują temą forume, patikrinkite ar tokios dar nebuvo Paieškos pagalba.
krita
QUOTE(SuperMama @ 2006 12 14, 19:06)
Vakar buvo įdegtas naujas paieškos variklis forume, kuris nepkrauna serverio.
Rezultatai ganėtinai džiuginantys - visame forume atliekant paiešką, paieška trunka iki 1-2s. Taigi, jau galite naudotis Forumo pilnu paieškos variantu. 
Taigi, prieš atidarant naują temą forume, patikrinkite ar tokios dar nebuvo Paieškos pagalba.
*

Visur apacioje yra langelis (iveskite raktazodi) ka jis reiskia?Ar tikrai reikia kazka ivest? Koks raktazodis,mano loginas?Nesuprantu? Turbut per prastas klausymas,kad nerandu atsakymo.Atleiskit uz toki jokinga klausyma.Buna ir tokiu,jug as naujoke.
Kutuliukas
QUOTE(krita @ 2007 01 20, 11:45)
Visur apacioje yra langelis (iveskite raktazodi) ka jis reiskia?Ar tikrai reikia kazka ivest?  Koks raktazodis
*

Raktažodis yra: paieška2006
Frosted
QUOTE(krita @ 2007 01 20, 12:45)
Visur apacioje yra langelis (iveskite raktazodi) ka jis reiskia?Ar tikrai reikia kazka ivest?  Koks raktazodis,mano loginas?Nesuprantu? Turbut per prastas klausymas,kad nerandu atsakymo.Atleiskit uz toki jokinga klausyma.Buna ir tokiu,jug as naujoke.
*

Tas "raktažodis" ir yra žodis ar žodžio dalis, pagal kurį bus vykdoma paieška mirksiukas.gif paspaudus ant to langelio, užrašas "Įveskite raktažodį" dingsta, ir gali įrašyt, ką nori

QUOTE(Patieška @ 2007 01 21, 17:57)
Raktažodis yra: paieška2006
*

biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.