Kai gimdžiau prieš 7m., Antakalny, davė apdriskusią pošlą maikę prieš gimdymą, gėda net buvo prieš vyrą
aš antakalny gimdžiau su savais, nieks net nepyptelėjo
As gimdziau VGN, tai dave naktinius, ir kelis kartus dar persirenginejau nes tai suslapdavo kai i vonia lipdavau tai dar del kazkokiu priezasciu
VGN man davė marškinius ir chalatą, kol buvau gimdykloj, o palatoje persirengiau savais drabužiais.
As tai noreciau su sawais rubeliais gimdyti
Kai gimdai tai tikrai nerupi su kokiais rubais esi. Tik lauki savo angelelio
As gimdziau Klaipedoje. Tai irgi dave nutrintus naktinius ir chalata. Nu, labai negrazus.
Kai gimdai nerupi ka esi apsirengusi, kai pagimdai labiausiai rupi vaiko sveikata, o jau po to gal ir atsiminsi, kad atrodai baisiai. Nesmagu, tik kol apsirengi.
Mane irgi aprenge ligonines rubais. Ir labai gerai, nes is savu nelabai kas butu like. O paskui jau pasipuosiau kaip norejau, tikrai nerupi kokie tie drabuziai, svarbiausia kad ne per mazi butu, juk svarus.
Aš gimdžiau su savo naktiniais..bėda tame, kad po visko visi mano super nėriniai atrodė baisiai ir man jau buvo nebesvarbu kuom persirengt. Prašiau valdiškų, apiplyšusių ir lindėjau, kol vyras kitų naktinukų neatnešė..
Man gimdymo namuos niekas nieko nesiūlė ir nedavė..Tai aš persireginėdama išsitraukiau savus
As pries pora savaiciu gimdziau klinikose- dave ir naktinius ir chalata..savu tikrai nepatariu vilketi- is ju nelabai ka sliks po gimdymo.... geriau jau kai pagimdysi, nusprausi pasipuosi.....
as gimdziau Kaune 2 ligonineje tai ten duoda rubus ir jei reikia gymdymo mertu keicia kitus...
as manau kad gimdant geraikad duoda rubus, nes jie subega su krauju ir vaisiaus vandenimis... buna kad po to labai sunkiai issiplauna...o dar jei reikai ir vaistu kokiu leisti...ir apsitaskyti viskuo gali..... o po gimdymo kai jau buvau palatoje ir galejau apie save kiek savo jegom kiek vyro apsitvarkyti taip kad cia tik gimdancios teise su kuo gimdyti....
Prieš 3 metus gimdžiau rajono ligoninėje- ten drabužius davė, savų buvo negalima, tada pervažiavau į Vilnių, Raudoną Kryžių- ten vėl aprengė kažkokiais naktiniais. O prieš mėnesį gimdžiau Antakalny- ten buvau su savais drabužiais, tai buvo taip keista, ir taip patogu.
Gimdžiau prieš mėnesį Antakalny, norėjau valdiškų rūbelių, bet neturėjo. Teko vyrui važiuoti į pardę naktinių pirkt
aš irgi gimdžiau prieš 7 metus antakalnyje, tai davė kažkokius naktinius kurie per krūtinę buvo suplyšę, tai visą gimdymą mama rankiojo mano turtą ir užklodinėjo...
o aš gimdžiau (ne Lietuvoj) nuoga
Nieks nei išsitepa
Gimdziau su savais. Raudonam kryziuj. Nesiule nei valdisku, nei apskritai persirengt. Tiesiai is priimamojo nusiunte i gimdykla, nors tik 3 cm buvo atsidare. Gydytoja mat nenorejo gaist savo brangaus laiko ir norejo greiciau pabaigt.
gimdziau Mazyly, tai kiek supratau su savais drabuziai i gimdykla neileidzia del sterilumo. Vyra ir ta perrenge. O kaip jau ir buvo mineta nelabai tuo metu ir rupi kuo esi aprengta, visas mintis uzima kiti dalykai
su savais, Antakalny
Gerai, kad dar vyrams einant i gimdyklas neliepia steriliu ligonines pizamu apsivilkti.
Aš tai kai gimdžiau klinikose visus rūbus davė ir man, ir vyrui, tik reikėjo pasiimti savo švarias kojines (išlygintas karštu lygintuvu) ir tapkutes.
Gimdziau Krikscioniskuose su valdiskais. Leidzia tikrai ir su savais, ir vyro neperrenginejo, koks atejo is atves, toki ir i gimdykla ileido. Tiesa gimdziau nakti ir nuo atvykimo iligonine iki dukros praejo tik pusantros valandos... gal tiesiog neturejo laiko su mumis terliotis...?
Pries metus 2 lig.tai dave
2004 Lapkriti kauno II-oje klinikineje lig. tai man naktinius ir chalata dave ir vyra chalatu aprenge ir ant batu maiselius uzmove
gimdykloj naktinius ir chalata mums dave ir gimdymo metu keite ne karta, kai tik susitepdavo ar suslapdavo.O vyrui reikejo pirkti vienkartini chalata ir slepetes
Nors turėjau savus,bet priimamajam pasiulė apsirenkti bent naktinius ligoninės,taip ir padariau,tik apsirengiau savo chalata.Ir dabar vešiuos tik chalata,o jei reikės tai vyras atvež po gimdymo naktinius.
as nieko savo netutrejau.einant i gimdykla davo naktinukus ir chalata, gaila savo buvo veztis, vistiek ir kraujuojama, gaila istepti, tik veliau vyras grizimui atveze rubus ir viskas.
Prieš metus gimdžiau P. Mažylio gimdymo namuose kaune, tai aš norėjau rengtis savo, bet sako, kam tau savus tept tai ir apsirengiau ką davė, siaip marškiniai tai dar normal, tik chalatas toks apiplyšęs buvo, bet džiaugiuos, kad taip, po gimdymo pervilko kitais marškiniais ir taip kasdien, buvo kt. švarūs marškinai, tik vaikščiojau su savo chalatu.
Gimdžiau Kaune Krikščioniškuose gimdymo namuose. Gimdymo metu ir po jo naktinius marškinėlius davė ligoninės, o chalatą turėjau savo.
Darė Cezarį Antakalnyje. Drabužius davė, su savais neleido, gal net ir gerai, nes labai jau ištepti buvo
O man antakalny siule apsirengt savais. taip ir padariau. istepti enbuvo visa laime, nes siaip buvau atsivezus vienus, tai ta diena butu buve ne kas kol vyras but atvezes kitus. Ir ko taip skregina... nors kai paziurejau i vaiko rubelius skyletus, tai irgi is karto perrengiau savais.
As gimdziau vgn, tai teko persirengt keleta kartu. Vandenys bega, plius kraujuojama - kam savus gadint. I maikute ilindau tik vakare, kai atsigavau truputi.
Gymdziau Raudonajam Kryžiui, su savais rubeliais ir niekas nieko nesake
aš gimdžiau KMUKe, davė baltus marškinėlius ir chalatą...taipogi vaikutį visas 3 dienas irgi tik su valdiškais rubais laikė...
As gimdziau Kauno II klinikinej, viska savo buvau pasiemus, bet aprenge valdiskais - vsio, daugiau to nebus
Na ir kas kad savi susiteps, yra puikiu skalbimo priemoniu siais laikais
Man teko girdėti, kad Klaipėdoj paprašė atsinešti savo palutes, laukiant eilės gimdyti, taip pat ir savo patalynę atsinešti
Tai siūlyčiau nueiti į tuos gimdymo namus ir pasiklausti, kokia ten tvarka Kai aš gimdžiau Kaune, buvo prašymas, kad vyras turėtu šlepetes, o rūbelius ir man ir leliukui davė, gana normalūs. Dar ir pampersu pakį dovanų davė QUOTE(spyglinis @ 2005 06 14, 16:16) Man irgi. Praeitais metais siūlė apsivilkt ligoninės drabužius, tai šįsyk ir nepasiėmiau... Bet aš savo nebuvau pasiėmus, tai davė ligoninės.
Pas mus grieztai tik su ligonines naktiniais bei chalatu i gimdykla, nes jie tipo sterilizuoti ir t.t.
As gimdziau Antakalny pries 19 men, su savais. Net niekas nepasiule valdisku. Aisku jei buciau neturejusi, butu dave, negi nuoga buciau variusi. O vyra apvilko tokiu vienkartiniu chalatu ir ant batu uzmove tokias ale tapkes.
As irgi gimdziau Antakalnyje. Valdisku nieks nedave, turejau savo, bet taip gal ir geriau
Gimdžiau Trakų ligoninėje, tai savo naktinių nereikėjo, nes davė ir gimdant (kad nesutepčiau savų) ir po gimdymo duodvo kasdien pagal poreikius (ligoninėje gulėjau savaitę), o dažniausiai palikdavo kokiu 3-4, kada norėjau tada ir persivildavau. Dar davė chalatus ir palas, bet kadangi man darė cezarį, tai tų palų neprireikė, nes nekraujavau labai gausiai. Bet visvien sanitarė man atnešdavo tų palų krūvą, tam atvejui, jei netikėtai prireiktų.
Tad savo naktinių ir chalato taip ir nedėvėjau ligoninėje, veltui vietą lagamine užėmė.
VGN davė viską, aš tik paskui savo chalatą apsimoviau, o naktinius po gimdymo pakeitė švariais. Dar iki šiol namie be naktinių miegu, nes neturiu tokių, kurie maitint patogūs būtų, ir nepirksiu, tai ir gerai kad bent ligoninėj buvo ką apsivilkt
Gimdžiau Kauno 2 ligoninėj, tai viską davė - ir naktinius, ir chalatą. Šlepetes savo turėjau. Vyrui chalatą irgi davė.
Paskui kasdien ėjo klausti ar nereikia švarių naktinių ir chalato. Chalatą pasikeičiau į savo, o naktinius nešiojau valdiškus. Savo netepliojau
As taip pat gimdziau II ligoninej,tai man dave naktinius ir chalata. Po to palatoje kai gulejau po cezario taip pat kiekviena ryta svarius atnesdavo.
VGN tai duoda drabužius ir gimdykloje ir po gimdymo. Tik nelabai jau po gimdymo tokius baisius norisi vilkėti. O gimdymui savų tai tikrai, kad gaila
Man su savais neleido
VGN davė viską, paskui kelis kartus naujus davė, nes labai susipurvindavo ir suprakaituodavo, aš tuo labai džiaugiausi, savus drabužius apsirengiau tik antros dienos vakare, kai jau jaučiausi stipresnė ir norėjau susitvarkyti save
Antakalnio klinikose gimdžiau ir visą laiką buvau tik su savo rūbais, nieks jų nedavė ir nepasiūlė. Man sakyčiau su savais netgi maloniau, jeigu ir labai susitepė nesukau sau galvos išsiskalbiau, kitus išmečiau, o jeigu būčiau su ligoninės, tai būčiau jautusis kažkaip nepatogiai
|