VGN dave,bet as paprasiau,taip jauciu butu nedave.
man VGN nieko nedave, dar taip grieztai priemime pasake, eik renkis uz sirmos
Panevėžy duoda, tik vyrui reikėjo 20 lt susimokėti už drabužius
Gimdziau siauliuose, dave ligonine ir manau gerai nes savu maziausiai kokiu triju butu reikeje. Net ir po visko palatoj buvo kruvele padeta atsarginiu
Kai gimdziau Trakuose, iskart pasake, kad gimdykloj bunama su ligonines drabuziais, o jau veliau palatoj, pasirinkimo laisve, gali but su ligonines ar savo
antakalny duoda drabuzelius, bent kai daro cp tai tikrai
Aš 2010m. gimdžiau AK. Tai po visų popierizmų pasakė persirengt patogiais rūbais, nesiūlė ligoninės rūbų. Bet aš ir norėjau gimdyt su sava apranga
Spalio mėnesį gimdžiau Lazdijuose, tai davė ir man, ir vyrui, ir vaikučiui marškinėlių pridėta buvo kiek širdis geidžia. Nieko visiškai netrūko.
As gimdziau 2011 05 men Klaipedos gimdymo namuose. Dave tik tokius juokingus naktinius. Visa klita ( chalata, slepetes,...) turejau pati. Taciau, jei reikia slepetes duoda. Tik chalato ne.
Duoda jei neturite savo
as gimdziau VGN, dar prie gimdyma buvau ten uzsukus isiklausineti kas kaip. Tai liepe savo atsinesti, na as su savais ir buvau
man irgi dave, bet rubu kokybe tai zodziu tragiska!
KMUK davė.
Kauno klinikose dave
Idomios kaikurios mamytes, gimdykloi ir madas pagaudyti nori, mano nuomone nesvarbu kaip jie atrodo svarbu svarus ir patogus...
RK dave naktynius o kai jau pervede i palata tai persirengiau savais drabuziais
VGN jei cezaris deda savo rubus, o jei naturalus gimdymas dediesi savo, bet nzn man gimdymo metu naktiniai visai neissitepe ir liko svarus.
QUOTE(zvuika @ 2012 03 27, 09:57) VGN jei cezaris deda savo rubus, o jei naturalus gimdymas dediesi savo, bet nzn man gimdymo metu naktiniai visai neissitepe ir liko svarus. pasisekė - per visus tris gimdymus po kartą pakeičiau naktinius, t.y. sunaudojau dvejus
Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje davė rūbus, bet jei nori, gali ir su savo gimdyti.
mano klausimas truputi ne i tema... ar galima i gimdykla eit su kojinem? man pastoviai salta...
QUOTE(vegele @ 2012 04 10, 09:27) mano klausimas truputi ne i tema... ar galima i gimdykla eit su kojinem? man pastoviai salta... Aš kmuk į operacinę važiavau su kojinėmis. Ant jų užmovė tuos celofaninius batus .
Trakuose dave drabuzius, ir labai dizaugiausi, nes tikrai daug kraujo pritepliojau. Ir dar po gimdymo su ju naktiniais vaiksciojau ir su tokiu senovisku nemadingu chalatu, bet mados man tada maziausiai rupejo
QUOTE(vegele @ 2012 04 10, 09:27) mano klausimas truputi ne i tema... ar galima i gimdykla eit su kojinem? As gimdziau su kojinem. Buvo vasaros vidurys, labai karsta, nuo saremiu prakaitavau, o pedos vis tiek salo QUOTE(vegele @ 2012 04 10, 10:27) mano klausimas truputi ne i tema... ar galima i gimdykla eit su kojinem? man pastoviai salta... KMUK, net perspejo uzsideti kojines, kad nebutu salta, nors buvo rugsejo pradzia.
Duoda.Labai grazius
Man dare CP, bet pradzioje nezinojau kad darys, tai aprenge valdiskais,naktiniais ir chalatu, na tokie
Mane tai aprengė tokiais nuskalbtais naktiniais, ir tokį pat chalatą davė
Gimdziau su savais, VGN ir net uzuominu nebuvo, kad kazka gali duot
|