Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar dabar gimdykloj duoda drabužius?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Milda_Milda
VGN dave,bet as paprasiau,taip jauciu butu nedave.
Kreziukas
man VGN nieko nedave, dar taip grieztai priemime pasake, eik renkis uz sirmos g.gif
ziogelis2003
Panevėžy duoda, tik vyrui reikėjo 20 lt susimokėti už drabužius
Janushka_
Gimdziau siauliuose, dave ligonine ir manau gerai nes savu maziausiai kokiu triju butu reikeje. Net ir po visko palatoj buvo kruvele padeta atsarginiu biggrin.gif Bet as palatoj jau su savais buvau, nors maciau mamyciu su ligonines rubais ir nematau cia nieko blogo ax.gif
Gunia
Kai gimdziau Trakuose, iskart pasake, kad gimdykloj bunama su ligonines drabuziais, o jau veliau palatoj, pasirinkimo laisve, gali but su ligonines ar savo smile.gif
rircik
antakalny duoda drabuzelius, bent kai daro cp tai tikrai
tigrin
Aš 2010m. gimdžiau AK. Tai po visų popierizmų pasakė persirengt patogiais rūbais, nesiūlė ligoninės rūbų. Bet aš ir norėjau gimdyt su sava apranga 4u.gif
Aricci
Spalio mėnesį gimdžiau Lazdijuose, tai davė ir man, ir vyrui, ir vaikučiui marškinėlių pridėta buvo kiek širdis geidžia. Nieko visiškai netrūko.
vyykaam
As gimdziau 2011 05 men Klaipedos gimdymo namuose. Dave tik tokius juokingus naktinius. Visa klita ( chalata, slepetes,...) turejau pati. Taciau, jei reikia slepetes duoda. Tik chalato ne.
My Dream*
Duoda jei neturite savo 4u.gif
hegs
as gimdziau VGN, dar prie gimdyma buvau ten uzsukus isiklausineti kas kaip. Tai liepe savo atsinesti, na as su savais ir buvau smile.gif
zujkytia1985
man irgi dave, bet rubu kokybe tai zodziu tragiska!
Qwertyio
KMUK davė.
Sairella
Kauno klinikose dave smile.gif ir gerai, nes savo susipeckiotum biggrin.gif paskui tik savo apsirengiau, nes taip amn buvo jaukiau , jau po gimdymo smile.gif
WiniPuXe
Idomios kaikurios mamytes, gimdykloi ir madas pagaudyti nori, mano nuomone nesvarbu kaip jie atrodo svarbu svarus ir patogus... smile.gif
Lafe
RK dave naktynius o kai jau pervede i palata tai persirengiau savais drabuziais smile.gif
zvuika
VGN jei cezaris deda savo rubus, o jei naturalus gimdymas dediesi savo, bet nzn man gimdymo metu naktiniai visai neissitepe ir liko svarus. ax.gif
muminukas
QUOTE(zvuika @ 2012 03 27, 09:57)
VGN jei cezaris deda savo rubus, o jei naturalus gimdymas dediesi savo, bet nzn man gimdymo metu naktiniai visai neissitepe ir liko svarus. ax.gif
*

pasisekė - per visus tris gimdymus po kartą pakeičiau naktinius, t.y. sunaudojau dvejus smile.gif iškrito kateteris ir išsikruvino naktiniai, dar kitka. veiksmas KMUK.
kupriukas
Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje davė rūbus, bet jei nori, gali ir su savo gimdyti.
vegele
mano klausimas truputi ne i tema... ar galima i gimdykla eit su kojinem? man pastoviai salta... blush2.gif kazkada kai Antakalnio klinikuose mane operavo prisimenu nieks nepriestaravo, ant virsaus bachilus uzdejo ir tiek... idomu kaip gimdykloj... g.gif
uoga 3
QUOTE(kupriukas @ 2012 03 28, 23:30)
Klaipėdos Jūrininkų ligoninėje davė rūbus, bet jei nori, gali ir su savo gimdyti.
*

Klausimas ne i tema... poster_offtopic.gif
Nuo kada Jūrininkų ligoninėje yra priimami gimdymai? g.gif
vaivos juosta
QUOTE(vegele @ 2012 04 10, 09:27)
mano klausimas truputi ne i tema... ar galima i gimdykla eit su kojinem? man  pastoviai salta... blush2.gif  kazkada kai Antakalnio klinikuose mane operavo prisimenu nieks nepriestaravo, ant virsaus  bachilus uzdejo ir tiek... idomu kaip gimdykloj... g.gif
*

Aš kmuk į operacinę važiavau su kojinėmis. Ant jų užmovė tuos celofaninius batus .
Rinne
Trakuose dave drabuzius, ir labai dizaugiausi, nes tikrai daug kraujo pritepliojau. Ir dar po gimdymo su ju naktiniais vaiksciojau ir su tokiu senovisku nemadingu chalatu, bet mados man tada maziausiai rupejo smile.gif

QUOTE(vegele @ 2012 04 10, 09:27)
mano klausimas truputi ne i tema... ar galima i gimdykla eit su kojinem?

As gimdziau su kojinem. Buvo vasaros vidurys, labai karsta, nuo saremiu prakaitavau, o pedos vis tiek salo doh.gif lotuliukas.gif
zuikute1
QUOTE(vegele @ 2012 04 10, 10:27)
mano klausimas truputi ne i tema... ar galima i gimdykla eit su kojinem? man  pastoviai salta... blush2.gif  kazkada kai Antakalnio klinikuose mane operavo prisimenu nieks nepriestaravo, ant virsaus  bachilus uzdejo ir tiek... idomu kaip gimdykloj... g.gif
*

KMUK, net perspejo uzsideti kojines, kad nebutu salta, nors buvo rugsejo pradzia.
tulpe5
Duoda.Labai grazius smile.gif
Mikomama
Man dare CP, bet pradzioje nezinojau kad darys, tai aprenge valdiskais,naktiniais ir chalatu, na tokie ax.gif pagyvene lengvai tariant, bet..., Kai priejo reikalas iki CP, dar karta perrenge, tikslaiu su ta lova nuveze i operacine ir nurenge visai, o po reikalo viso ant virsaus uzmete kiutus naktinukus, va ir viskas, po to jau akusere palatoje ( gulejome trise), pries vizitacija, sako: persirekite, pasidazykite, jaunos mamytes, tuoj bus vizitacija bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vikulle
Mane tai aprengė tokiais nuskalbtais naktiniais, ir tokį pat chalatą davė lotuliukas.gif
Hellionn
Gimdziau su savais, VGN ir net uzuominu nebuvo, kad kazka gali duot smile.gif Maniskiai buvo trumpi, tai nesusikruvino.
Gintariukass
QUOTE(tulpe5 @ 2012 04 14, 22:10)
Duoda.Labai grazius smile.gif
*

Čia kur duoda?biggrin.gif
Man prieš metus antakalny nedavė, bet džiaugiuosi, kad viskuo pati apsirūpinus buvau blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.