QUOTE(Norima @ 2006 03 01, 19:23) VGN davė viską, paskui kelis kartus naujus davė, nes labai susipurvindavo ir suprakaituodavo, aš tuo labai džiaugiausi, savus drabužius apsirengiau tik antros dienos vakare, kai jau jaučiausi stipresnė ir norėjau susitvarkyti save  Labai džiaugiuosi, kad davė ligoninėj rūbus ir dar juos keitė, kam čia savo purvinti ir gadinti, beto jų būtų daug reikėję  Kai kalbejau su daktare del drabuziu (VGN), tai irgi pasake, kad duos visus drabuzius ir gimdymui ir po jo, ir vaikeliui, jei noresiu.
Gyvenimas yra gražus
2006 03 09, 14:01
RK, kaip supratau, jei neturi savo- duoda, tas pats ir su lialių rūbeliais(ir sauskelnėm).
Geisvilė
2006 04 03, 10:57
Mažeikiuose davė naktinius ir palą į tarpkojį, su kuria buvo laaaabai nepatogu, pagimdžius palas pakeitė. Mažiukę iš pradžių aprengė ligoninės rūbeliais, na bet kitą dieną jau ir savais, tik apatinius baltinukus paliko. Pati savo naktinius apsirengiau dar tos pačios dienos vakarą, kai tik pagimdžiau.
Mazius_
2006 05 07, 12:10
gimdžiau kauno II ligoninėj, ten davė tokius superiškus naktinius ir chalatą, galima buvo ir su savo - bet kam??? juk viskas būna ištepta, nereikia savo plautis, o rūbų grožis ar patogumas man asmeniškai mažiausiai rūpėjo
siluetas
2006 05 07, 12:30
Kaune, P.Mažylio GN gimdykloje (iš tiesų tai priimamajame) duoda naktinukus ir chalatą ir palą į tarpkojį (nelabai patogu...). Po gimdymo suteptus naktinius kasdien pakeičia ir palų duoda. Tapkes irgi gali duot (aš savo turėjau). Vyras už 11 Lt turi nusipirkt vienkartinį "kostiumą" į gimdyklą.
c@stell
2006 05 07, 18:35
RK gimdžiau daugiau nei prieš savaitę, tai man davė naktinius, nes kai apsivilkau savuosius, tai pasakė, kad gaila tokius sugadint
duoda drabužius tik gimdyvei,vyras turi apsimokėti.
Vakar buvau apsižvalgyt AK (Antakalnio klinikos, Vilnius) - ir priimamajame motera pareiškė, kad gimdymui neduoda NIEKO, tipo lėšų tam neskiriama. Absurdas visiškas. Man pasirodė, kad jie ten "iš akių" sprendžia kam duot ir kam neduot.
Laura.V.
2006 05 29, 14:41
Gimdžiau Klaipėdoje. Priimamajame iš karto paklausė ar būsiu su savo rūbais, ar reikia duoti. Pasakiau, kad turiu ir savo jei ką, bet jie pasakė, kad savų juk turėtų būti gaila, nes iš jų nieko gero neliks. Tai apsirengiau jų duotais baltinukais ir chalatu, jei jį galima taip pavadinti. Šiaip gerai, kad davė, nes po gimdymo rūbus tik išmesti galima. Aišku, atrodo tie rūbai nekaip, bet amn asmeniškai gimdymo metu visiškai nerūpėjo kuo esu apsirengusi.
ingridukas
2006 06 02, 15:46
kovo 8 gimdymo namuose gimdymui duoda naktinius(jei juos taip galima pavadint) ir chalata.drabuziai abdriske tai net nemalonu buvo detis
Stebukle
2006 06 06, 22:09
VGN duoda, bet jie tokie  bet ziurint i tai, kad tau bega vandenys ir t.t. tai ir tavo VS naktinukai po keliu gimdymu baisiai atrodytu. Kai pagimdai, persirengi savo drabuziais, nors gimdyti galima ir su savo drabuziais.
Na man mazylyje tai dave ir marska kazkokia ir chalata tai gal ir gerai, nes po gimdymo savuosius tikrai butu teke ismest,,,
grazina37
2006 06 08, 18:01
krikscioniskuose dave marskinius kuriu man reikejo 5 vnt nes kaiptik buvo saremis taip bego vandenys ,o visa kita turejau savo
indrutee
2006 06 10, 14:02
mergytes o vyrams reik kokiu spec drabuziu?
liepa18
2006 06 10, 19:00
Indrutee, paklausk savo daktarytes, nes pvz KLP jau kiek draugiu gimde,tai vyrams jokiu spec drabuziu nereikejo,tik tapkiu
Gimdziau Trakuose. Dave ir man ir vyrui. Vyrui tai is vis tokius grazius rubelius gavo zalius. Atrode kaip chirurgas. O man keite daznai tas marskas, nes istisai varvejo vandenys. Kai kurie buvo apdriske, kai kurie tvarkingi.
ingridukas
2006 06 15, 20:21
VGN su savo drabuziais gimdyti neleidzia,as gimdziau rudeni tai man neleido,liepe ju skarmaliukais vilktis
Hermion@
2006 06 15, 20:48
Aš gimdžiau su savo naktinukais, nors būtų davę ir ligoninės, ot durna buvau  Gerai, kad išsiskalbė
Katyte27
2006 06 19, 21:34
As gimdziau pries 3m KMUK tai dave ir man ir vyrui
indrutee
2006 06 20, 00:37
QUOTE(liepa18 @ 2006 06 10, 20:00) Indrutee, paklausk savo daktarytes, nes pvz KLP jau kiek draugiu gimde,tai vyrams jokiu spec drabuziu nereikejo,tik tapkiu  oi megyt kad tik galeciau paklausciau...bet neturiu dar tokios gyd pas kuria gimdysiu  ir seip turbut kiekvienam mieste skirtingai...  o as nezinau kur gimdysiu vilniuj kaune ar siauliuos....  todel net nezinau apie kuri miesta dometis....seip noreciau gimdyt kauno klynikose jei bus galimybe ir laiko nuvykt tai turbut tada vyksim i kauno klynikas...
a man rubu galima sakyti nereikejo per saremiau buvau su pizaminem kelnem ir bliuskute, per gimdyma tk su bliuskute, o kai gime mazyte gulejau visa plika ir glaudziau prie saves  galvojau bus geda bet nebuvo
As gimdziau su savais drabuziais,tam paciam Antakalny  ir vaikuciui gali rengti valdiskus, arba tavo, jei is anksto paduodi
catherina
2006 06 26, 14:33
As gimdziau su savais drabuziais Antakalny,gydyojas pasake,kad atsivesciau,mazyliui irgi turejau savo rubelius.
maister
2006 06 29, 22:13
indrutee
2006 06 30, 00:23
as turbut gimdymo metu nesidesiu savo drabuziu  geriau po gimdymo persirengsiu...
muminukas
2006 09 22, 22:52
QUOTE(indrutee @ 2006 06 30, 01:23) as turbut gimdymo metu nesidesiu savo drabuziu  geriau po gimdymo persirengsiu...   man savų gaila, ypač su pirmo gimdymo patirtimi. ir pagimdžiusi visą laiką su klinikų rūbais buvau - ir kraujavau, ir pienai upėmis tekėjo.
smėliukė
2006 09 23, 21:11
Nu man Kauno klinikose neleido su savais eit i gimdykla... Viska liepe i tase susidet, net chalata dave po gimdymo gali daryt kaip nori...
As skambinau i VGN, tai sake, per gimdyma duoda ligonines rubus, o paskui galima savais apsirengti
VGN davė rūbus ir gimdymui, ir pagimdžius gimdykloj davė persirengt švariais, tai savų tik kitą dieną prisireikė
Wildberry
2006 10 01, 02:14
Nors buvau specgimdymui pasiemus drabuzius,taciau man ju nepatare vilktis,ir liepe vilktis ligonines,nes manieji susiteps...Ir po gimdymo dar dave drabuziu-naktiniu tokiu,taciau po pirmos dienos as savais persirengiau
As abu kartus gimdziau su ligoines drabuziais. Po gimdymo mane perenginejo, nes tie rubai visi suprakaituoti, sutepti, sukraujuoti. Man atrodo neapsimoka su savo rubais gimdyt. Nebent daug tu savo naktiniu prisivezt.
RK gimdykloj liepė apsirengti ligoninės naktinukus - sakė, kad savus pasaugočiau
Zuikiosaulute
2007 02 08, 13:37
QUOTE(gupija @ 2007 02 08, 13:23) RK gimdykloj liepė apsirengti ligoninės naktinukus - sakė, kad savus pasaugočiau   Man taip pat patarė savus pasaugoti, bet po gimdymo dėjausi savo.
As VGN taip pat gimdziau su valdiskais, o ir paskui su valdiskais vaiksciojau. Mat mano atsivezti naktinukai nebuvo patogus vaikeliui maitint. O kai susitepe marskiniai, paprasydavau ir svariu atnese. Aisku tie valdiski baisoki, bet kadangi tu ten ne viena su tokiais, tai visai nieko
meskaite
2007 02 09, 13:24
KGN gavau nesuperinius,bet gana padorius rubus,savu nereikejo tepti
*Jalta*
2007 02 10, 18:46
Aš gimdžiau Antakalnyje, tai ten reikia savo naktinius ar kažką panašaus atsivžti, ligoninė rūbų neduoda.
VGN duoda savo drabužius- kažkokius marškinius, su kuriais ir gimdai. O savo atsivežtais naktiniais marškiniais persirengiau gal kokią antrą parą.
Vilniete25
2007 04 28, 00:49
Gimdziau Antakalnio klinikose su savais rūbeliais. Prieš puse metų.
Ferrari
2007 04 28, 19:54
Ir Antakalnio klinikose ir VGN gavau naktinius gimdymui - ir kitus dar po gimdymo duoda persirengt, kai jau apiplauna ir aptvarko. O savus užsidėjau po 5-6 val., kai jau nukeliavau iki dušo ir normaliai (kiek jėgos leido) apsiprausiau.
Pirma suneli kai gimdziau Raudonojo Kryziaus ligonineje, tai grieztai liepe apsirengti ligonines marskinius, kurie buvo labai nepatogus  . O kai gimdziau antra Antakalnio ligonineje, tai rengiausi savo
Brunhilda
2007 04 30, 20:51
KMUK gimdant reikėjo apsirengti ligoninės drabužiais, savais neleido.
Katyte27
2007 04 30, 22:36
Gimdziau Kauno II ligoninej tai savo rubu nereikejo, viska dave
donateja
2007 04 30, 22:39
as gavau ankstus marskinius jauciausi kaip surakinta,  savo sake nesideti nes istepliosiu
Smilga222
2007 05 01, 16:59
as tai desiuos ligonines.kazkaip nemanau,kad lb rupes man kaip apsiredzius busiu  bet po to kai tik leis jegos i dusa,ir i sawus drabuzius
man tai irgi dave valdiskus kad netepciau savu
man dave tokius kaip naktinius
Niekas neleidzia gimdyt su savais  Teko nestumo patologijos skyriuje gulet, vienoj palatoj kartu su niekaip nepradedancia gimdyt moterimi. Tai iskele ja i gimdykla leisti skatinamuju, pries tai liepe apsivilti duotus marskinius ir net liemenuko savo seget neleido
man taip pat KMUK sake kad gimdyti geriausia su ligonines,nes juk savus nepataisomai sugadinsi,tai as net nesivezu nieko,apart chalatuko
QUOTE(mikki @ 2007 06 25, 14:49) man taip pat KMUK sake kad gimdyti geriausia su ligonines,nes juk savus nepataisomai sugadinsi,tai as net nesivezu nieko,apart chalatuko  Tai turbūt ne dėl savų sugadinimo, o dėl sterilumo neleidžia. Gal kokius super - duper sterilius tuos marškinius duoda
QUOTE(jbs @ 2007 06 25, 08:11) gimdykla leisti skatinamuju, pries tai liepe apsivilti duotus marskinius ir net liemenuko savo seget neleido   o kam gimdykloj liemenukas? Drabužius duoda dėl sterilumo
|
|