Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip prisiversti sportuoti?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ramaske
Kaip jus save priverciate sportuoti,kazkaip vis neprisiruosiu,tai laiko nera ,tai jegu.
oilylia
Aš čia kažkada skaičiau, kad reikia taupyklę įsigyti ir po kiekvieno pasportavimo įsimesti po pinigėlį. Truputėlį padeda. smile.gif Ypač kai gerai pasportavus, nebetinka rubai:), iš taupyklės pinigus ir naujų drabužių į parduotuve.
Smurka
Kiek bandziau sportuoti namuose, tai tas "sportas" trukdavo savaite, na, maksimum dvi. O po to ir vel kiti reikalai tapdavo svarbesni.

Beje, zodi "sportas" i kabutes paemiau ne siaip sau. Kai syki po dvieju savaiciu strapaliojimo namuose nuejau i aerobika, tai pasirode, kad as namie suda maliau. Nes po pirmos treniruotes sporto saleje vaiksciojau kaip iszaginta, skaudejo ir tuos raumenis, kur maniau, jog ju net nera. Tuo tarpu po pirmojo pastrapaliojimo namuose raumenukus tik vos vos maude.
asfaltuota
Tikrą tiesą Smurka prašė- namie tik š.... galima pamalt. Nes pagaili savęs ir nepersistengi (tik kaip tai vyrui paaiškint, kai klausia , o ko namie blogai sportuot?) Pamenu kažkada kai sportavau, po pirmų treniruočių savaitę laiko laiptais negalėjau lipti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pamatydavau laiptus ir pradėdavau isteriškai kikent....
maka
QUOTE (ramaske @ 2004 09 11, 16:11)
Kaip jus save priverciate sportuoti,kazkaip vis neprisiruosiu,tai laiko nera ,tai jegu.

Reikia kuo ryskesniam apsvietime, atsistojus nuogai pries veidrodi pradet save apziurinet laugh.gif Siaip tai, zinodama savo valia, paprasiau, kad vyras i subine ispirtu, jei pradesiu atsikalbinet smile.gif O paskui, kai pradeda matytis rezultatai, jokio stimulo issigalvot nebereikia smile.gif
Smurka
Nu as asmeniskai galiu ziuret i save nuoga kiek tik noriu ir rubus galiu isaugtus prie saves kasdien ilgesingai glausti, bet va namie sazningai sportuot neiseina ir viskas.
Monet
Jei nori sportuoti, tai pirmiausia ismesk is galvos zodi "PRISIVERSTI". Tiesiog yra daug sporto rusiu (aerobika, treniruokliai, baseinas, AQUA, tenisas, ciuozimas, rieduciai, sokiai, begimas, skoshas ir t.t.), klubu ar pagaliau treniruokliu, kuriuos galima namie tureti. Ir tikrai galima issirinkti kas tau patiktu, teiktu malonuma. Tikrai manau, kad netik sokolodu ir saldumynu naikinimas teikia malonuma wink.gif Kaip vienas protingas zmogus pasake, gyvenimas per trumpas, kad darytum tai kas nepatinka.
Taigi, pasirink tai kas tau patiktu, ir dziaukis gvenimu, sutvirtejusiu, stangriu savo kunu wink.gif
afera
Per Rusijos TV laidoje "Bolšaja stirka" pasakojo, kaip viena tokia motera pasiryžo mesti svorį. Ji nuėjo pas dietologę ir paklausė, kaip jau tai padaryti, nes iki tol niekaip neprisiversdavo, svorį mesdavo kaip ir dauguma "nuo ryt". Dietlogė pasiūlė nueiti turgun ir paprašyti, kad mėsos skyriuje jai pasvertų 29 kg lašiakų (tiek pas ją buvo viršsvorio) rolleyes.gif . Vienžo, moteriška sukūdo pamačius, kaip atrodo tas kalnas lašinių, kurį ji nešiojasi su savim blink.gif. Ir tuo metu į studiją įvežė 29 kg lašinių ... wacko.gif karutyje.
Nu pas mane to viršsvorio tiek nėra, bet norėtųsi numesti apie pusę karučio laugh.gif ... Lašinių karutyje vaizdelis labai sustiprino mano ryžtą fitness4.gif.
vedeja
Sutinku su ta nuomone, kad sporto klube visai kitas sportavimas. Namuose gali saves siek tiek pagailet, s... malt, pasimuliuot, o sporto klube negali sau to leist smile.gif
Žiedadulkė
kaip prisiversti? uzsirasyk i pati brangiausia kluba, taigi eisi visa laik, nes bus gaila siaip pinigelius svaistyti smile.gif smile.gif
nouvelle
Jatus, kaip as sugebu sporto klube s... malti...
Neisivaizduojat, kokia palaima apima, kai pamatai, kad treniruoklis uzimtas...
Vilione
Man prisiversti sportuot tai nesunku, bet nueinu 1-2 kartus ir prasideda: aj, tai siandien tikrai niekaip negaliu, tai reikia kazkur nueiti ir tt ir pan. blink.gif
Uztai geriausiai nusiperki abonementa ir eini dantis sukandus, nes pinigeliu tai gaila g.gif o paskui kazkaip savaime ipranti smile.gif
Miledi.N
Sveikutės 4u.gif Nu va, norėjau patarti nusirengti prieš veidrodį, kai nieko nėra namie ir pasižiūrėti į save, bet jau toks patarimas buvo. Man tai padeda kai pamatau kokią draugę trumpu sijonu, pasižiūriu į save ir iškart atsiranda noras sportuoti ax.gif tongue.gif Be je nuo šiandien pradedu lankyti sporto klubą drinks_cheers.gif
REDA 69
aš manau,kad reikia labai didelio noro.mano noras po gimdymo susigrazinti formas-96-66-96.kovo gale buvau96-76-96.dabar96-70-96.kai matau rezultatą ir vyro palaikymą net nereikia savęs prievartauti.sportuoju namie 5 kartus per savaitę 40 min.
Faina
Vis tiek geriau jau namie pasportuot negu nieko. Aš stegiuosi namie, kasdien po kokį 20 min. Sporto klube nebuvau nė karto blush2.gif, nors ir buvau kortelę nusipirkus, mat darbe įkišo. Taigi pati nežinau, kodėl neinu, rodos prieš miegą pasižadu, kad jau eisiu, bet kai darbas baigiasi, tai baigiasi ir visi norai, vien tik pagalvojus kokie darbeliai namie laukia.
Nilka
Kažkaip ir aš vis negaledavau prisiversti sportuoti, bet viena kartą nueėjau ir užsidegiau juodai tongue.gif Dabar net nekyla minčių nesportuoti. Puiku, kai jauti kad auga raumenukai ir gražėja figurytė. Be to, tai geriausias vaistas nuo streso thumbup.gif
Miaška
Man sportas jau tapo įpročiu... Kai tenka padaryti pertraukas (sesijos, darbo keitimas - naujo sporto klubo paieška...), tai kažkaip stresuoti pradedu, kad negaliu nulėkti pasportuoti. Ir, kai pamatai rezultatus, tai tik dar smagiau thumbup.gif .
O kiek draugės sako, geriausias savęs drausminimo būdas - nusipirkti abonementą ir sportinę aprangą, tada kažkaip ir sąžinė graužia, jei to gėrio niekur nepanaudoji biggrin.gif
REDA 69
QUOTE(Faina @ 2005 05 13, 12:56)
Vis tiek geriau jau namie pasportuot negu nieko. Aš stegiuosi namie, kasdien po kokį 20 min. Sporto klube nebuvau nė karto blush2.gif, nors ir buvau kortelę nusipirkus, mat darbe įkišo. Taigi pati nežinau, kodėl neinu, rodos prieš miegą pasižadu, kad jau eisiu, bet kai darbas baigiasi, tai baigiasi ir visi norai, vien tik pagalvojus kokie darbeliai namie laukia.
*

o man dar labai patinka kai išeinu pasivaikščioti su savo 3 dukrytėm ir nieks netiki,kad visos mano."3 vaikai,o taip gerai atrodai"tai pats geriausias stimulas pasportuoti. biggrin.gif tongue.gif
SuperMama
tikrai reikia noro 4u.gif .

Stovėjo pas mane nenaudojamas puse metų orbitrekas, jau tapo kaip interjero detalė... aš jo net nepastebėdavau, nors bandura nemaža ir kelią į balkoną užtveria. biggrin.gif
Vis galvojau nuo ryt...

O po to susiėmiau, nuėjau pas dietologę, pradėjau laikytis dietos, o prie meniu buvo parašyta - "sportuoti su orbitreku 30 min kasdien."
Tai dabar sąžingai tai ir darau. Uždedu kokį įdomų filmą ar TV laidą ir pirmyn, taip ir tos 30 min. greičiau praeina, nes kai monotoniškai mini tuos pedalus, tai jau po 10 min. žiūriu į laikrodį, nes nu jau taip nuobodu pasidaro ax.gif

Taip kad laikantis kompleksinių veiksmų - dietos, sporto, anticelliutinės programos, žymiai lengviai prisiversti, nes supranti kiek "vargo" kainuoja tau kiekvienas šokolado gabaliukas.
Ir aš kokį saldumyną kartais suvalgau, tik tada dar papildomų 20 min. pridedu, ir taip jau sunkiai pasidaro, kad kitą kartą prisimenu ir atsisakau to gabaliuko vardan to, kad nereikėtų minti papildomus metrus...
meškutė_Nida
Mano galva, yra du tipai moteriškių: tos, kurios noriau sportuoja ir tos, kurios noriau dietinasi. Aš priklausau prie pirmų, nes su sportu nesipykau, tik buvau pamiršusi, kaip tai faina. thumbup.gif
O dėl fifų klubuose- taip, jos pagadina kraują replikomis ir mandrumu,bet tuoj medžioklės sezonas atviruose plotuose prasidės ir jos išnyks mirksiukas.gif
A.IEVA
Vakar pamačiau dvi senas pažįstamas-jos taip gerai atrodė, kad pavudo kirminėlis ėmė mane graužti. Taigi nusptrendžiau kažką daryti:mažiua valgau ir tuoj einu sportuot, iki ax.gif kartais pavydas yra geras daiktas blush2.gif
Senti
QUOTE(afera @ 2004 09 13, 07:31)
Per Rusijos TV laidoje "Bolšaja stirka" pasakojo, kaip viena tokia motera pasiryžo mesti svorį. Ji nuėjo pas dietologę ir paklausė, kaip jau tai padaryti, nes iki tol niekaip neprisiversdavo, svorį mesdavo kaip ir dauguma "nuo ryt". Dietlogė pasiūlė nueiti turgun ir paprašyti, kad mėsos skyriuje jai pasvertų 29 kg lašiakų (tiek pas ją buvo viršsvorio) rolleyes.gif . Vienžo, moteriška sukūdo pamačius, kaip atrodo tas kalnas lašinių, kurį ji nešiojasi su savim  blink.gif. Ir tuo metu į studiją įvežė 29 kg lašinių ... wacko.gif karutyje.

nu tikrai lėksiu ryt į turgų kalno lašinių pasižiūrėt.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal tikrai didesnis stimulas bus rytais nors 5 atsispaudimais daugiau padaryt......... doh.gif
zuikelisv
Aš kaip sumoku pinigus tai vaikštau sportuoti nes pinigų gaila smile.gif
Bet va, kaip padarau pertrauką, tai ojojoj kiek laiko praeina, kol vėl nueinu tą pirmą įmoką už sportą sumokėti. Tai nuotaikos nėra, tai galvą skaudą, tai draugės seniai nemačiau...žodžiu -n priežasčių biggrin.gif
Va ir šiuo metu po gero pusmečio pertraukos jau 3 mėnesiai kaip renkuosi naują klubą. Atrodo lyg ir išsirinkau...bvet vis nerandu laiko nueiti blush2.gif
Nutempkite prašau mane i Šilainių Jėgos sportą..... lotuliukas.gif
Ida66
QUOTE(zuikelisv @ 2006 01 12, 17:15)
Aš kaip sumoku pinigus tai vaikštau sportuoti nes pinigų gaila smile.gif
Bet va, kaip padarau pertrauką, tai ojojoj kiek laiko praeina, kol vėl nueinu tą pirmą įmoką už sportą sumokėti. Tai nuotaikos nėra, tai galvą skaudą, tai draugės seniai nemačiau...žodžiu -n priežasčių biggrin.gif
Va ir šiuo metu po gero pusmečio pertraukos jau 3 mėnesiai kaip renkuosi naują klubą. Atrodo lyg ir išsirinkau...bvet vis nerandu laiko nueiti blush2.gif
Nutempkite prašau mane i Šilainių Jėgos sportą..... lotuliukas.gif
*

Kai prisiversi nueiti, nusipirk būtinai metinį abonimentą... biggrin.gif
fitness3.gif
zuikelisv
QUOTE(Ida66 @ 2006 01 12, 18:19)
Kai prisiversi nueiti, nusipirk būtinai metinį abonimentą... biggrin.gif
fitness3.gif
*

Metiniam pinigų neužtenka tongue.gif
Bezdžionė
QUOTE(zuikelisv @ 2006 01 13, 09:56)
Metiniam pinigų neužtenka tongue.gif
*

Pasiimk kreditą, vartojamąją paskolą ar pan. ir iš karto investuok į save tongue.gif Oi, eisi... lotuliukas.gif Nebus noro - bankas primins... biggrin.gif Paskui gal noras atsiras.
Spyrga
Jeigu zmogui sportuoti nepatinka, tai kaip gi jam prisiversti? g.gif Na gerai, per prievarta nueis i sporto kluba menesi ar du ir bus viskas. Jei is pradziu nera uzsidegimo, tai labai mazai tiketina, kad tas uzsidegimas atsiras veliau.
Bezdžionė
QUOTE(Spyrga @ 2006 01 13, 17:06)
Jeigu zmogui sportuoti nepatinka, tai kaip gi jam prisiversti?  g.gif Na gerai, per prievarta nueis i sporto kluba menesi ar du ir bus viskas. Jei is pradziu nera uzsidegimo, tai labai mazai tiketina, kad tas uzsidegimas atsiras veliau.
*

Dažniausiai iš pradžių būna tik užsidegimas, tada reikia kokio nors būdo save priversti sportuoti (paglostymo ar pagrūmojimo smile.gif ), o vėliau atsiranda poreikis.
pupiniukas
Kaip prisiverst sportuot?
atsistoji nuoga pries veidrodi itrauki sedmenis ir apziuri save is visu pusiu kokia 10 min.Super padeda sakes kai sportuot uzsimanai ir leki i sporto sale arba prie radiatoriaus atsilenkimu daryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na gal ir perdejau bet cia patikrintas budas ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
slyva
Is pradziu ir as tingejau. Bet uzteko tik vienakart nueiti i kluba - o man ten taip patiko, kad tikrai verstis ir prievartautis nereikia biggrin.gif Tik kartais tingisi vaziuoti, bet kai jau nuvaziuoji tai viskas ciki biggrin.gif
Manau, reikia tik vienakart nuvaziuoti i kluba, ir jei patiks, tai pati lauksi rytojaus, kada vel ten nuvarysi mirksiukas.gif
O namie sportuoti... SUnkus atvejis biggrin.gif Kazkada dar i mokykla kai ejau, tai kas ryta 20 min. bodyflexa darydavau. Buvo super! Ir gal kokius metus taip. Bet po to visokios permainos, egzaminai, studijos ir kt, tai buvau apsileidusi blush2.gif
Becel
o aš ėjau į sporto klubą, bet tai tikrai netapo mano mėgiamu užsiėmimu. Ir pinigų negaila buvo, kai nenueidavau. Tikrai kančia man buvo ten lankytis doh.gif

Aną pavasarį sportuodavau kelis kartus per savaitę ir šiek tiek sumažinau porcijas, buvau labai neblogu rezultatų pasiekusi smile.gif bet apsileidau ir ataugo visi kg.
Dabar jau baisu žiūrėt į save (165 cm, daugiau nei 75 kg...), o ir visi drabužiai vasaros bus super aptraukti ir išryškins kiekvieną rinkį verysad.gif
taigi šiandien pradėjau namie sportuoti, 30 minučių. Tikiuosi tai nebus vienadienis užziėmimas, nes kai pradedi , nėra taip jau blogai, tereikia pradėti. Pasižiūriu į liniuotes mamų, po 30 numeta, po 20 kg............ Man 10 užtektų, ale kaip sunku doh.gif
medasta
Na, aš 1,68 ir sverdavau iki gimdymo 58-60kg. Normalus kūno sudėjimas. Nėštumo metu kūnas pasunkėjo lygiai dvidešimt kg. Dabar jaučiuosi tokia laiminga, kad tuos priaugtus svorius nenešioju. Kol kas darau tik atsilenkimus. Maitinu krūtim, tai sportuot kol kas neturiu jėgų. O plius dar naktinis kėlimasis per tuos sūnelio piktus dantukus. Vaikui kai bus pusantrų metukų, sportuosiu intensyviau. Man sportas pramoga. thumbup.gif , kad tik laiko būtų. Nuo vaikystės mėgau sportuoti. Krepšinis žaist labai patinka. Gal ne tiesiogiai į temą, bet ar yra Kaune kokia grupelė merginų, kurios žaistų pvz vieną dieną per savaitę krepšinį?
Anastacia
[quote=Baltija,2006 01 18, 22:38]
Aną pavasarį sportuodavau kelis kartus per savaitę ir šiek tiek sumažinau porcijas, buvau labai neblogu rezultatų pasiekusi smile.gif bet apsileidau ir ataugo visi kg.
taigi šiandien pradėjau namie sportuoti, 30 minučių.

turiu namuose fitball'a, box'a step'ui, hantelius surenkamus (15 kg!), suoliuka presui, gumas, sokdyne, diska... minigym'as! bet nesisportuoja man namie! vienintelis inventorius, ant kurio negula dulkes - svarstykles. biggrin.gif
ant fitball'o dukryte "patreniruoju" kasdien - patinka labai! thumbup.gif
imituoti sporta galima ir namie, tik su realiais ilgalaikiais rezultatais tas neturi nieko bendro... linkiu nenusivilti!
Borderline
as tai internete pasiziuriu Kurnikovos nuotrauku ir kaipmat uzsimanau i kluba.
na ir aisku sumoketi pinigai uz abonementa.
dar uzsimanau i soliariuma pasidegint, pirty pasikaitint.
sporto klubas vienintele vieta kur galiu iseit viena, be vaiko (vyras ziuri), tai lekiu 3k. per savaite ir megaujuos.
babouziuke
Mano patarimas tikriausiai bus kaip ir daugelio: norint prisiversti sportuoti, reikia gerai pasižiūrėti į veidrodį bigsmile.gif .
Frosted
QUOTE(babouziuke @ 2006 08 26, 23:21)
Mano patarimas tikriausiai bus kaip ir daugelio: norint prisiversti sportuoti, reikia gerai pasižiūrėti į veidrodį  bigsmile.gif .
*

Man nepadeda doh.gif
gal turit kokiu kitokiu budu, a? Nes nepadeda net mintis, kad pinigeliai prapuls, abonementa nusipirkus doh.gif I baseina is 10 kartu vos ne puse liko nepanaudoti g.gif
Nuo ko geriau pradet? biggrin.gif
anciux
Jau su sportu man kaip sunku! Nesu stora, bet kunas vis tiek ne toks kai sportuoji, reikia siek tiek raumenuku. Atsimenu kai studente buvau, nusipirkau abonementini, pasportuoju kokius du menesiu ir viskas, nebenoriu daugiau. Po metu ir vel uzsimanau, nusiperku, pasportuoju pora menesiu ir vel metu. Pasaka be galo.. Jau daug laiko praejo kai paskutinisyk sportavau, vel noriu, jau ir apranga turiu, reiks eit. Sakau gal su metais ir tos kantrybes daugiau atsiranda. Pradzioj 2 kartu per savaite tikrai uzteks, dar kokiam baseine paplaukiosiu, o paskui bus matyt.. rolleyes.gif
Ida66
QUOTE(anciux @ 2006 09 21, 16:58)
Butent. Ir kaip ta nora islaikyt ir kur ta paskatinima atrast neisivaizduoju  blink.gif Sikart temsiuos ir savo vyra kartu, tai gal su jo pagalba daugiau menesiu istemsiu  biggrin.gif
*

Tai gal ne tą sporto rūšį renkiesi. lotuliukas.gif Na aš einu į sporto klubą kaip į šventę. Man sportas didžiausias malonumas. Lankau aerobiką, bet jei vaikščiuočiau į treniruoklių salę arba baseiną, tai turbūt irgi ilgai neištverčiau - kievieną dieną vis tas pats ir tas pats... O va aerobikoj treneriai vis sugalvoja kažką naujo. biggrin.gif
helena
QUOTE(latoya @ 2006 09 20, 22:59)
man tas pats doh.gif uzsidegu noriu noriu, po poros men ar net po men nebenoriu doh.gif
*

o as buvau kaip pasiryzus, tai 2 metus variau biggrin.gif ir dar kaip!o po to pradejau sau nuolaidziaut doh.gif bet dabar vel pasiryzau thumbup.gif kai labai tingiu, uzsimerkiu ir vaziuoju lotuliukas.gif
gielux
Reikia, kad pats norėtum sportuot, o ne verstum save: va reikia eit, nes visi eina doh.gif . Tie, kurie pradeda sportuoti tik dėl mados, ilgai neužsibūna. Čia jau reikia nusiteikti ilgam ir nuobodžiam darbui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O ne nubėgau, mėnesį pasportavau, po to mečiau. Taip rezultatų nebus blush2.gif mirksiukas.gif . Mano patarimas: nusiteik pasportuot nors pusę metų, pirmai pradžiai.
MELDA
QUOTE(gielux @ 2006 09 22, 09:59)
Reikia, kad pats norėtum sportuot, o ne verstum save: va reikia eit, nes visi eina  doh.gif .  Tie, kurie pradeda sportuoti tik dėl mados, ilgai neužsibūna. Čia jau reikia nusiteikti ilgam ir nuobodžiam darbui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . O ne nubėgau, mėnesį pasportavau, po to mečiau. Taip rezultatų nebus  blush2.gif  mirksiukas.gif . Mano patarimas: nusiteik pasportuot nors pusę metų, pirmai pradžiai.
*

tai čia ir klausimas, kaip padaryti, kad pats norėtum
shiva1
manau geriausia, jei sportuot eitum su kazkuo, na, kad ir su drauge, bus ne taip liudna o ir motyvacijos daugiau, ypac jei drauge lieknesne biggrin.gif
Sporty
QUOTE(MELDA @ 2006 09 23, 11:26)
*

Atsakymas labai paprastas - pasirink tokia sporto saka, kuri tave pati trauktu. Tada ne prisiversti reikes i treniruote eiti, o negalesi sulaukti tos sekancios treniruotes wink.gif Juk sportas - tai ne vien nuobodus musiskiai Sporto klubai smile.gif Juk yra begale alternatyviu sporto saku - begimas, dviratis, l. atletika, sokiai, orientavimosi sportas, slidinejimas, ciuozimas, rieduciai, ivairus kovu menai, plaukimas, tenisas, krepsinis, rankinis, tinklinis, ir t.t... ir pan...
Taip pat, bent jau man, labai svarbus yra varzybu (pradziai tarp megeju) elementas. Tuomet tikslas tampa ne svori reguliuoti, o aplenkti ar kitaip nugaleti varzova. Juk taip daug smagiau smile.gif O kai uzsikabliuoji - svoris pats sisireguliuoja biggrin.gif

gielux
QUOTE(MELDA @ 2006 09 23, 12:26)
*

Na, padaryti, kad pats norėtum, tai tik nuo tavęs priklauso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . ''Padaryti'' kažką labai sunku, nes yra arba nori, arba ne. Labai daug nuo žmogaus priklauso, tiksliau nuo jo valios. Pati atsėdėjau salėj tris metus beveik diena iš dienos (dirbau, ne tik sportavau lotuliukas.gif ). Tai atidirbau akį: žmogus ateina, pašneki su juo ir žinai ar ilgai vaikšios ar ne. Aišku aš kalbu apie rimtą sportą, t.y. kai sportuoji nuolatos. O ne porą mėn. per metus (nors mano nuomone ir tai yra gerai. Vistik kažko darymas yra geriau nei nieko).
hobite
Manau, kad reikia susirasti kitą priežastį sportuoti nei vien dėl svorio metimo. Pavyzdžiui aš, einu sportuoti tam, kad pakelčiau savo kraujo spaudimą, kuris būna kartais tikrai labai mažas. Praeita mėnėsį nesportavau, nes neturėjau laiko (tiksliau, sakiau kad neturiu laiko 4u.gif ) ir dėl to gėria daugiau kavos nei įprastai. Sh.... gavos. Vėl nuo spalio kačialinuosi ir jaučiuosi puikiai, ir be abejonės, svoris vėl mažėja, kad buvo prieš tai visai sustoję.

Todėl, manau, reikia priežasties, kodėl man reikia sportuoti.

Ai, ir dar. Kai pagalvoji, eisi jauna ir aptukus. Na, negerai. Bet man dar baisiau pasidaro, kai pagalvoju, kad kai aš būsiu bobulytė ir pavyzdžiui kaip mano močiutė, neturėsiu jėgų apeiti aplink namą, nes niekada nesportavo, iš vis plaukai pasišiausia piestų: todėl ir varau beveik kas antra diena sportuoti 4u.gif

Galiausiai, jeis sportuoji, tai ir laikysena net kitokia nepaisant to, kad esi apkūni. blush2.gif
Ingakalnis
geriausia prisiversti sportuoti - atsistoti kas vakara pries veidrodi ir pasibaisti lisnu kilu,lisnu celiulito gabalu ax.gif jeigu visa tai tenkina- tai toliau sedi namie prie teliko ar pan.. o jei ne- griebi sportine tase,isimeti kedukus ir leki greiciau sportuoti smile.gif padeda kartais bigsmile.gif
lauryna
Sunkiai ir as prisiverciau sportuoti blink.gif Bet uztat dabar, 4 metai lankau aerobika 5 k.per savaite ir kaifuoju thumbup.gif
elfė
QUOTE(shiva1 @ 2006 09 23, 21:17)
manau geriausia, jei sportuot eitum su kazkuo, na, kad ir su drauge, bus ne taip liudna o ir motyvacijos daugiau, ypac jei drauge lieknesne biggrin.gif
*

Va va, man lygiai tas pats- jei su manim niekas neis, aš irgi neprisiruošiu ax.gif O lašinukai be jokio gailesčio vis auga- per pusę metų +8kg doh.gif Bet dabar taip ant savęs supykau, kad jau pasiryžau sportuot fitness3.gif ir dar draugę šiaip taip prikalbinau. taigi eisim sporto klubo ieškot, nes iš sporto namie tik šnipštas išeina
-Rasinka-
Toms,kurioms sunku pradeti patarciau vaikscioti.Nors 15 min,bet kiekviena diena ir bet kokiu oru.Tai irgi sportas,bet vaiksciot lengviau nei koki presa kacialint.
O kai gryztat is pasivaiksciojimo,ziurek,noras ir koki pratimuka padaryt atsiranda.

Isbandyta. thumbup.gif
Sporty
Aha, vaikscioti thumbup.gif O pasivaiksciojus jau ir prasibegti galima, o poto ilgiau, greiciau.... ir nepastebesit, kai be to jau nebegalesit gyventi wink.gif
Beje, uzsieni labai populiaru vaiksciojimas su lazdomis, panasiom kaip slidinejimo. Tiesiog eini intensyviai, sportiskai, ir kartu rankom su lazdom remiesi, lyg slidinetum. Tai ypac tinka stambesniem ar vyresnio amziaus zmonem. Dirba kurkas daugiau raumenu grupiu, nei paprastai einant...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.