Kaip jus save priverciate sportuoti,kazkaip vis neprisiruosiu,tai laiko nera ,tai jegu.
Aš čia kažkada skaičiau, kad reikia taupyklę įsigyti ir po kiekvieno pasportavimo įsimesti po pinigėlį. Truputėlį padeda.
Kiek bandziau sportuoti namuose, tai tas "sportas" trukdavo savaite, na, maksimum dvi. O po to ir vel kiti reikalai tapdavo svarbesni.
Beje, zodi "sportas" i kabutes paemiau ne siaip sau. Kai syki po dvieju savaiciu strapaliojimo namuose nuejau i aerobika, tai pasirode, kad as namie suda maliau. Nes po pirmos treniruotes sporto saleje vaiksciojau kaip iszaginta, skaudejo ir tuos raumenis, kur maniau, jog ju net nera. Tuo tarpu po pirmojo pastrapaliojimo namuose raumenukus tik vos vos maude.
Tikrą tiesą Smurka prašė- namie tik š.... galima pamalt. Nes pagaili savęs ir nepersistengi (tik kaip tai vyrui paaiškint, kai klausia , o ko namie blogai sportuot?) Pamenu kažkada kai sportavau, po pirmų treniruočių savaitę laiko laiptais negalėjau lipti
Reikia kuo ryskesniam apsvietime, atsistojus nuogai pries veidrodi pradet save apziurinet
Nu as asmeniskai galiu ziuret i save nuoga kiek tik noriu ir rubus galiu isaugtus prie saves kasdien ilgesingai glausti, bet va namie sazningai sportuot neiseina ir viskas.
Jei nori sportuoti, tai pirmiausia ismesk is galvos zodi "PRISIVERSTI". Tiesiog yra daug sporto rusiu (aerobika, treniruokliai, baseinas, AQUA, tenisas, ciuozimas, rieduciai, sokiai, begimas, skoshas ir t.t.), klubu ar pagaliau treniruokliu, kuriuos galima namie tureti. Ir tikrai galima issirinkti kas tau patiktu, teiktu malonuma. Tikrai manau, kad netik sokolodu ir saldumynu naikinimas teikia malonuma
Taigi, pasirink tai kas tau patiktu, ir dziaukis gvenimu, sutvirtejusiu, stangriu savo kunu
Per Rusijos TV laidoje "Bolšaja stirka" pasakojo, kaip viena tokia motera pasiryžo mesti svorį. Ji nuėjo pas dietologę ir paklausė, kaip jau tai padaryti, nes iki tol niekaip neprisiversdavo, svorį mesdavo kaip ir dauguma "nuo ryt". Dietlogė pasiūlė nueiti turgun ir paprašyti, kad mėsos skyriuje jai pasvertų 29 kg lašiakų (tiek pas ją buvo viršsvorio)
Nu pas mane to viršsvorio tiek nėra, bet norėtųsi numesti apie pusę karučio
Sutinku su ta nuomone, kad sporto klube visai kitas sportavimas. Namuose gali saves siek tiek pagailet, s... malt, pasimuliuot, o sporto klube negali sau to leist
kaip prisiversti? uzsirasyk i pati brangiausia kluba, taigi eisi visa laik, nes bus gaila siaip pinigelius svaistyti
Jatus, kaip as sugebu sporto klube s... malti...
Neisivaizduojat, kokia palaima apima, kai pamatai, kad treniruoklis uzimtas...
Man prisiversti sportuot tai nesunku, bet nueinu 1-2 kartus ir prasideda: aj, tai siandien tikrai niekaip negaliu, tai reikia kazkur nueiti ir tt ir pan.
Uztai geriausiai nusiperki abonementa ir eini dantis sukandus, nes pinigeliu tai gaila
Sveikutės
aš manau,kad reikia labai didelio noro.mano noras po gimdymo susigrazinti formas-96-66-96.kovo gale buvau96-76-96.dabar96-70-96.kai matau rezultatą ir vyro palaikymą net nereikia savęs prievartauti.sportuoju namie 5 kartus per savaitę 40 min.
Vis tiek geriau jau namie pasportuot negu nieko. Aš stegiuosi namie, kasdien po kokį 20 min. Sporto klube nebuvau nė karto
Kažkaip ir aš vis negaledavau prisiversti sportuoti, bet viena kartą nueėjau ir užsidegiau juodai
Man sportas jau tapo įpročiu... Kai tenka padaryti pertraukas (sesijos, darbo keitimas - naujo sporto klubo paieška...), tai kažkaip stresuoti pradedu, kad negaliu nulėkti pasportuoti. Ir, kai pamatai rezultatus, tai tik dar smagiau
O kiek draugės sako, geriausias savęs drausminimo būdas - nusipirkti abonementą ir sportinę aprangą, tada kažkaip ir sąžinė graužia, jei to gėrio niekur nepanaudoji QUOTE(Faina @ 2005 05 13, 12:56) Vis tiek geriau jau namie pasportuot negu nieko. Aš stegiuosi namie, kasdien po kokį 20 min. Sporto klube nebuvau nė karto o man dar labai patinka kai išeinu pasivaikščioti su savo 3 dukrytėm ir nieks netiki,kad visos mano."3 vaikai,o taip gerai atrodai"tai pats geriausias stimulas pasportuoti.
tikrai reikia noro
Stovėjo pas mane nenaudojamas puse metų orbitrekas, jau tapo kaip interjero detalė... aš jo net nepastebėdavau, nors bandura nemaža ir kelią į balkoną užtveria. Vis galvojau nuo ryt... O po to susiėmiau, nuėjau pas dietologę, pradėjau laikytis dietos, o prie meniu buvo parašyta - "sportuoti su orbitreku 30 min kasdien." Tai dabar sąžingai tai ir darau. Uždedu kokį įdomų filmą ar TV laidą ir pirmyn, taip ir tos 30 min. greičiau praeina, nes kai monotoniškai mini tuos pedalus, tai jau po 10 min. žiūriu į laikrodį, nes nu jau taip nuobodu pasidaro Taip kad laikantis kompleksinių veiksmų - dietos, sporto, anticelliutinės programos, žymiai lengviai prisiversti, nes supranti kiek "vargo" kainuoja tau kiekvienas šokolado gabaliukas. Ir aš kokį saldumyną kartais suvalgau, tik tada dar papildomų 20 min. pridedu, ir taip jau sunkiai pasidaro, kad kitą kartą prisimenu ir atsisakau to gabaliuko vardan to, kad nereikėtų minti papildomus metrus...
Mano galva, yra du tipai moteriškių: tos, kurios noriau sportuoja ir tos, kurios noriau dietinasi. Aš priklausau prie pirmų, nes su sportu nesipykau, tik buvau pamiršusi, kaip tai faina.
O dėl fifų klubuose- taip, jos pagadina kraują replikomis ir mandrumu,bet tuoj medžioklės sezonas atviruose plotuose prasidės ir jos išnyks
Vakar pamačiau dvi senas pažįstamas-jos taip gerai atrodė, kad pavudo kirminėlis ėmė mane graužti. Taigi nusptrendžiau kažką daryti:mažiua valgau ir tuoj einu sportuot, iki
QUOTE(afera @ 2004 09 13, 07:31) Per Rusijos TV laidoje "Bolšaja stirka" pasakojo, kaip viena tokia motera pasiryžo mesti svorį. Ji nuėjo pas dietologę ir paklausė, kaip jau tai padaryti, nes iki tol niekaip neprisiversdavo, svorį mesdavo kaip ir dauguma "nuo ryt". Dietlogė pasiūlė nueiti turgun ir paprašyti, kad mėsos skyriuje jai pasvertų 29 kg lašiakų (tiek pas ją buvo viršsvorio) nu tikrai lėksiu ryt į turgų kalno lašinių pasižiūrėt....
Aš kaip sumoku pinigus tai vaikštau sportuoti nes pinigų gaila
Bet va, kaip padarau pertrauką, tai ojojoj kiek laiko praeina, kol vėl nueinu tą pirmą įmoką už sportą sumokėti. Tai nuotaikos nėra, tai galvą skaudą, tai draugės seniai nemačiau...žodžiu -n priežasčių Va ir šiuo metu po gero pusmečio pertraukos jau 3 mėnesiai kaip renkuosi naują klubą. Atrodo lyg ir išsirinkau...bvet vis nerandu laiko nueiti Nutempkite prašau mane i Šilainių Jėgos sportą..... QUOTE(zuikelisv @ 2006 01 12, 17:15) Aš kaip sumoku pinigus tai vaikštau sportuoti nes pinigų gaila Bet va, kaip padarau pertrauką, tai ojojoj kiek laiko praeina, kol vėl nueinu tą pirmą įmoką už sportą sumokėti. Tai nuotaikos nėra, tai galvą skaudą, tai draugės seniai nemačiau...žodžiu -n priežasčių Va ir šiuo metu po gero pusmečio pertraukos jau 3 mėnesiai kaip renkuosi naują klubą. Atrodo lyg ir išsirinkau...bvet vis nerandu laiko nueiti Nutempkite prašau mane i Šilainių Jėgos sportą..... Kai prisiversi nueiti, nusipirk būtinai metinį abonimentą...
Jeigu zmogui sportuoti nepatinka, tai kaip gi jam prisiversti?
QUOTE(Spyrga @ 2006 01 13, 17:06) Jeigu zmogui sportuoti nepatinka, tai kaip gi jam prisiversti? Dažniausiai iš pradžių būna tik užsidegimas, tada reikia kokio nors būdo save priversti sportuoti (paglostymo ar pagrūmojimo
Kaip prisiverst sportuot?
atsistoji nuoga pries veidrodi itrauki sedmenis ir apziuri save is visu pusiu kokia 10 min.Super padeda sakes kai sportuot uzsimanai ir leki i sporto sale arba prie radiatoriaus atsilenkimu daryt
Is pradziu ir as tingejau. Bet uzteko tik vienakart nueiti i kluba - o man ten taip patiko, kad tikrai verstis ir prievartautis nereikia
Manau, reikia tik vienakart nuvaziuoti i kluba, ir jei patiks, tai pati lauksi rytojaus, kada vel ten nuvarysi O namie sportuoti... SUnkus atvejis
o aš ėjau į sporto klubą, bet tai tikrai netapo mano mėgiamu užsiėmimu. Ir pinigų negaila buvo, kai nenueidavau. Tikrai kančia man buvo ten lankytis
Aną pavasarį sportuodavau kelis kartus per savaitę ir šiek tiek sumažinau porcijas, buvau labai neblogu rezultatų pasiekusi Dabar jau baisu žiūrėt į save (165 cm, daugiau nei 75 kg...), o ir visi drabužiai vasaros bus super aptraukti ir išryškins kiekvieną rinkį taigi šiandien pradėjau namie sportuoti, 30 minučių. Tikiuosi tai nebus vienadienis užziėmimas, nes kai pradedi , nėra taip jau blogai, tereikia pradėti. Pasižiūriu į liniuotes mamų, po 30 numeta, po 20 kg............ Man 10 užtektų, ale kaip sunku
Na, aš 1,68 ir sverdavau iki gimdymo 58-60kg. Normalus kūno sudėjimas. Nėštumo metu kūnas pasunkėjo lygiai dvidešimt kg. Dabar jaučiuosi tokia laiminga, kad tuos priaugtus svorius nenešioju. Kol kas darau tik atsilenkimus. Maitinu krūtim, tai sportuot kol kas neturiu jėgų. O plius dar naktinis kėlimasis per tuos sūnelio piktus dantukus. Vaikui kai bus pusantrų metukų, sportuosiu intensyviau. Man sportas pramoga.
[quote=Baltija,2006 01 18, 22:38]
Aną pavasarį sportuodavau kelis kartus per savaitę ir šiek tiek sumažinau porcijas, buvau labai neblogu rezultatų pasiekusi taigi šiandien pradėjau namie sportuoti, 30 minučių. turiu namuose fitball'a, box'a step'ui, hantelius surenkamus (15 kg!), suoliuka presui, gumas, sokdyne, diska... minigym'as! bet nesisportuoja man namie! vienintelis inventorius, ant kurio negula dulkes - svarstykles. ant fitball'o dukryte "patreniruoju" kasdien - patinka labai! imituoti sporta galima ir namie, tik su realiais ilgalaikiais rezultatais tas neturi nieko bendro... linkiu nenusivilti!
as tai internete pasiziuriu Kurnikovos nuotrauku ir kaipmat uzsimanau i kluba.
na ir aisku sumoketi pinigai uz abonementa. dar uzsimanau i soliariuma pasidegint, pirty pasikaitint. sporto klubas vienintele vieta kur galiu iseit viena, be vaiko (vyras ziuri), tai lekiu 3k. per savaite ir megaujuos.
Mano patarimas tikriausiai bus kaip ir daugelio: norint prisiversti sportuoti, reikia gerai pasižiūrėti į veidrodį
QUOTE(babouziuke @ 2006 08 26, 23:21) Mano patarimas tikriausiai bus kaip ir daugelio: norint prisiversti sportuoti, reikia gerai pasižiūrėti į veidrodį Man nepadeda gal turit kokiu kitokiu budu, a? Nes nepadeda net mintis, kad pinigeliai prapuls, abonementa nusipirkus Nuo ko geriau pradet?
Jau su sportu man kaip sunku! Nesu stora, bet kunas vis tiek ne toks kai sportuoji, reikia siek tiek raumenuku. Atsimenu kai studente buvau, nusipirkau abonementini, pasportuoju kokius du menesiu ir viskas, nebenoriu daugiau. Po metu ir vel uzsimanau, nusiperku, pasportuoju pora menesiu ir vel metu. Pasaka be galo.. Jau daug laiko praejo kai paskutinisyk sportavau, vel noriu, jau ir apranga turiu, reiks eit. Sakau gal su metais ir tos kantrybes daugiau atsiranda. Pradzioj 2 kartu per savaite tikrai uzteks, dar kokiam baseine paplaukiosiu, o paskui bus matyt..
QUOTE(anciux @ 2006 09 21, 16:58) Butent. Ir kaip ta nora islaikyt ir kur ta paskatinima atrast neisivaizduoju Tai gal ne tą sporto rūšį renkiesi.
Reikia, kad pats norėtum sportuot, o ne verstum save: va reikia eit, nes visi eina
QUOTE(gielux @ 2006 09 22, 09:59) Reikia, kad pats norėtum sportuot, o ne verstum save: va reikia eit, nes visi eina tai čia ir klausimas, kaip padaryti, kad pats norėtum
manau geriausia, jei sportuot eitum su kazkuo, na, kad ir su drauge, bus ne taip liudna o ir motyvacijos daugiau, ypac jei drauge lieknesne
QUOTE(MELDA @ 2006 09 23, 11:26) Atsakymas labai paprastas - pasirink tokia sporto saka, kuri tave pati trauktu. Tada ne prisiversti reikes i treniruote eiti, o negalesi sulaukti tos sekancios treniruotes Taip pat, bent jau man, labai svarbus yra varzybu (pradziai tarp megeju) elementas. Tuomet tikslas tampa ne svori reguliuoti, o aplenkti ar kitaip nugaleti varzova. Juk taip daug smagiau QUOTE(MELDA @ 2006 09 23, 12:26) Na, padaryti, kad pats norėtum, tai tik nuo tavęs priklauso
Manau, kad reikia susirasti kitą priežastį sportuoti nei vien dėl svorio metimo. Pavyzdžiui aš, einu sportuoti tam, kad pakelčiau savo kraujo spaudimą, kuris būna kartais tikrai labai mažas. Praeita mėnėsį nesportavau, nes neturėjau laiko (tiksliau, sakiau kad neturiu laiko
Todėl, manau, reikia priežasties, kodėl man reikia sportuoti. Ai, ir dar. Kai pagalvoji, eisi jauna ir aptukus. Na, negerai. Bet man dar baisiau pasidaro, kai pagalvoju, kad kai aš būsiu bobulytė ir pavyzdžiui kaip mano močiutė, neturėsiu jėgų apeiti aplink namą, nes niekada nesportavo, iš vis plaukai pasišiausia piestų: todėl ir varau beveik kas antra diena sportuoti Galiausiai, jeis sportuoji, tai ir laikysena net kitokia nepaisant to, kad esi apkūni.
geriausia prisiversti sportuoti - atsistoti kas vakara pries veidrodi ir pasibaisti lisnu kilu,lisnu celiulito gabalu
Sunkiai ir as prisiverciau sportuoti
QUOTE(shiva1 @ 2006 09 23, 21:17) manau geriausia, jei sportuot eitum su kazkuo, na, kad ir su drauge, bus ne taip liudna o ir motyvacijos daugiau, ypac jei drauge lieknesne Va va, man lygiai tas pats- jei su manim niekas neis, aš irgi neprisiruošiu
Toms,kurioms sunku pradeti patarciau vaikscioti.Nors 15 min,bet kiekviena diena ir bet kokiu oru.Tai irgi sportas,bet vaiksciot lengviau nei koki presa kacialint.
O kai gryztat is pasivaiksciojimo,ziurek,noras ir koki pratimuka padaryt atsiranda. Isbandyta.
Aha, vaikscioti
Beje, uzsieni labai populiaru vaiksciojimas su lazdomis, panasiom kaip slidinejimo. Tiesiog eini intensyviai, sportiskai, ir kartu rankom su lazdom remiesi, lyg slidinetum. Tai ypac tinka stambesniem ar vyresnio amziaus zmonem. Dirba kurkas daugiau raumenu grupiu, nei paprastai einant... |