Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuo kada duodate vaikučiui silkę?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
JO/NE
Pas mus namie silkė irgi retas svečias smile.gif O šiaip jei neklystu tai silkę, grybus ir rūkytus mėsos gaminius patartina duot nuo kokių 3metų.
anilewe
Duodu silke jau nuo 11 menesio,nes labai megsta.
Sarlatane77
dar nedaviau, bet gal reiks pamėgint, visai pamiršus buvau šį patiekalą
JurSan
Silkes yra valgiusi gal 2 kartus. Jai buvo 1,4 menesiai kazkur.
rikutis
QUOTE(anilewe @ 2009 05 20, 14:20)
Duodu silke jau nuo 11 menesio,nes labai megsta.
*

O jeigu paragautų ir pamėgtų alaus, čipsų, - irgi duotumėt? Yra čia temos apie tai... verysad.gif
Silkė- ir suaugusiems nesveika. Ne dėl to, kad tai bloga žuvis, o todėl, kad daug druskos. Vaikams druską aplamai riboti reikia. Kepenis gi vaikui gadinat...
Maniškis RAGAVO silkės per šias Velykas. Bet pabrėžiu: RAGAVO, kąsniuką. Tai buvo ne valgymas, o smalsumo patenkinimas. Ir, ačiūdie, neliko jis ja sužavėtas... Taigi kai su MB sau taisom silkę su bulvėm, vaikui prie bulvių pasiūlau varškės/grietinės padažo blush2.gif ir thumbup.gif
twix'e
Kartais duodu ax.gif
ramyra
Prie progos duodu gabaliuka, bet daugiau cia ragavimas nei valgymas smile.gif
Miglee
karta daviau paragauti,labai patiko.bet daugiau ir nedaviau
gutė pinkutė
Mano mažoji dar neragavus.
O didysis svečiuose labai valgo silkę, o namie, jai ir būna, tai nevalgo
elingami
gal pora kartu yra tik ragaves silkes nes mes patys ja retai kada valgome schmoll.gif
Beautiful Life
Kadangi as beveik nevalgau silkes, o vyras labai retai, del to ir mazoji dar neragavo, be to manau, kad silke ne pats tinkamiausia maistas 1-2 metu vaikui 4u.gif
sraigiux/r
Kadani silke( ir seip zuvi) mes valgome retai tai ir vaikas jos nemegsta, net per sv.kucias nevalgo.Darzeli irgi retai duoda schmoll.gif
^Braškytė^
mano berniukas nuo silkes bega lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gelite
o maniskis tai labai megsta,ypac morkytes kur yra prie silkes.
Debesiukee
nedaviau dar, nezinau gal veliau truputi. mums 1m5men smile.gif
rentre
dar niekad nedaviau-idomu butu pabandyti, bet abejoju, nes jis labai sunkiai prie naujienu smile.gif
Ziedlapiux
dar neragaves ax.gif
marmelade
silkes maniskis nera dar ragaves 4u.gif
Meškašunis
Kol kas nekilo man mintis silke duot... Itariu, duosiu negreitai... g.gif
agurčikas
Mano grožis kokių 7 mėn. ragavo silkę. Mes valgėm, o jis tiesiog iš burnos išplėšė smile.gif ir jam laaabai patiko thumbup.gif Dabar jau jam 1.2 m. tai retkarčiais duodam po truputį, net laižosi kaip ksanu smile.gif
dominyka3
Pirmą kartą daviau paragauti gal kokių 8 mėn., labai patiko, o dabar jau raukosi , nebepatinka g.gif
irmaba
maniske pirmakart paragavo 2, 5 metuku
Agoja
mes paragavom dar nebuvo jam metuku is pradziu nepatiko, raukesi, paskui kito gabaliuko paprase, tai suvalge, bet dabar nebevalgo
nakvisa
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 06 18, 07:39)
Kadangi as beveik nevalgau silkes, o vyras labai retai, del to ir mazoji dar neragavo, be to manau, kad silke ne pats tinkamiausia maistas 1-2 metu vaikui  4u.gif
*

drinks_cheers.gif vien tik tai ,kad ta zuvis yra "zalia",labai baugina.... unsure.gif paparsta zuvyte valgom,bet silkes neragavom dar....ir neduosiu kol kas schmoll.gif
m@muk@s
Mažiukui 1,5m, o silkės neragavom ir nežadam ragaut bent pusmetį, o toliau dar pagalvosiu, ką daryt g.gif
dajna
dar nedrystu duoti silkes ....
Jacinte
As bandziau duoti paragauti per kucias, bet nepatiko, isspjove. biggrin.gif
Katleja*
Ne ir nemanau kad reiktu schmoll.gif
Sellija
Iki 3 metų tikrai tikrai neduočiau, nu nekalbu jei vieną kąsniuką kas duoda paragaut, bet kaip valgio - tikrai ne.
wyturelis
mums 1.9 men, bet silkes dar neragavome ir nematu reikalo artimiausius metus duot
kristeen
Ne ir neketinu schmoll.gif
audradra
Silkutes mazoji gabaleli paragavo budama 11 men ir visai jai patiko tongue.gif Dabar jai 1.2 m ir retkarciais duodam po trupineli, mirksiukas.gif nes su vyru labai ja megstam, tai nevalgysi juk pasislepes ax.gif Aisku perku ne file, ruosiu su eko morkytem ir svoguneliais tongue.gif O be to manau, kad maisto ivairove tik i nauda, juk kai paaugs ne to prisivalgys bigsmile.gif
saulegraz@
Idomi temele, net nepagalvojau apie silkute smile.gif Nesu net davusi ir dar minties nebuvo duoti. Na, jei duociau, tai tik ta is backos, kur isdarineti reikia biggrin.gif o kada duosiu nezinau, nematau butinybes smile.gif
vaivos juosta
Mums tuoj pusantrų metų - silkės dar neragavusi.
baronkyte
na siais metais tikrai negaus. negaus greiciausiai ir kitais. o paskui gal pas kokia mociute ir paragaus smile.gif bet tai tikrai nebus patiekta kaip patiekalas jai. nebent paragavimui... uz poros metu smile.gif
kad mes patys tos silkes nevalgom, o jei pavalgom skundziames pilvo skausmais smile.gif
kitule5
Mums 1.7m.mes jau ragave silkutes,daviau labai nedaug,patiko,bet manau dar ne laikas,duodu tik paragaut,kaip delikatesa
foccusiss
Gydytoja sake jau galim duoti silkes, tik reikia pirkti su galva ir gerai ismirkyti. Tik dar nebandziau.
aaistulis
Geras bigsmile.gif As galvojau,kad silke tik nuo 2 metu kokia galima doh.gif musu seimoje silke labai megstama ir jei ja valgydavome, sunui ruosdavau kazka kita, bet dabar reikes kada pabandyti duot paragaut bigsmile.gif
kitule5
Teisingai reikia pirkti silkes su galvom kur backutese buna,o ne jokiu budu jau isvalyta file,kur kaulai istirpinami chemija...ir aisku nemirkyti acte
****angeliuke****
Mes su vyru silkės nevalgom, tai kažkaip matau, kad ir vaikams poreikio nėra, nes svečiuose niekada jos nevalgė ax.gif
šiaip nelabai ten man kažkas naudingo pasirodė joje kad būtų blush2.gif
zhulikele
mano vyresnelis tik neseniai(per kucias) paragavo silkes.. nu jam laaabai patiko... per naujus pamate ant stalo silke ir is kart paprase: noriu silkes... irgi labai skaniai valge.. ir kai tik pamato niekad neatsisako,sakute i rankas ir jis jau draugas lotuliukas.gif
Gaske
Mano beveik pusantrų metų mergina irgi paragavo silkės, bet tik paragavo - kelis gabalėlius tam kartui, žinokit, jai visai patiko smile.gif Silkė pirkta su galva, namie ruošta su burokėliais buvo. Skoniui pajausti, manau, galima duoti vaikiukams silkės.
Ik
Mano trimetė irgi yra gavusi paragauti silkės, bet visiškai ja nesusižavėjo ir nevalgo jos schmoll.gif
O pirmą kartą daviau paragauti, kai dukrai buvo kokie 2,5 metukų.
tigrin
Maniškė taip pat ragavus, bet jai nepatiko.
Edysia
O mano 3 metukų vyrukas labai mėgsta silkę, pirmą kartą paragavo kai buvo nepilni 2 metukai
Black Swan
Maniškė net nežiūri į silkės pusę biggrin.gif
didile
mano didzioji silke lapnoja nuo kokiu 2 metuku, jai labai patinka... o maziuke net i burna neima... smile.gif
pingvinukas lolo
1,8 m. paragavo ir patiko. Tai dabar kai tik mes valgom tai ir dukrelė visuomet su mumis skanauja silkutės. Visada perku silkę su galva, pati išdarinėju ir paruošiu, niekada neperku ''gatavų'' indeliuose su visokiais priedais.
Jovani
silkės daviau paragauti kai buvo bemaž dviejų metukų. Aišku,jog skonis neįtiko, nes spjovė toliau negu mato ir vis kartojo kaka biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.