Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuo kada duodate vaikučiui silkę?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
kristinka
net neragavo,bet sako,kad neskanu.musu tetukas labai megsta silke,tai sunus liepia tetei valgyt lotuliukas.gif
mamiux
kolkas nedaviau dar g.gif
Eglucius
na nea , as dar neduodu, manau kad per anksti schmoll.gif
^Braškytė^
silkes beveik nevalgo ,tik karta suvalge padaryta su keptom morkytem ir svoguniukais .... bet ir tai tik truputeli o seip vienos jam neisiulysi doh.gif
Indijaa
as pati neatsimenu, bet tevai pasakojo, kad senelis man dave silkes paciulpt kai buvau IKI 1 metu laiko ( nes kai man suejo 1m -jis mire) blogo neatsitiko nieko, bet dabar pati silkes baisiai nemegstu biggrin.gif kazin kanors lemia vaikystei paragavimas....
ameliute
o mano maze valgo silke,tik as neduodu tu silkiu kurios paruostos pardavimui indeliuose.Ten jos chemijoj ismirkytos kad kauliukai suminkstetu.Perku su galva silke,kad nebutu labai suri ,darineju ir paruosiu.Valgo ,skanu ,patinka jai.Zinoma neduodu daug.
Basic
QUOTE(ameliute @ 2007 12 31, 18:06)
o mano maze valgo silke,tik as neduodu tu silkiu kurios paruostos pardavimui indeliuose.Ten jos chemijoj ismirkytos kad kauliukai suminkstetu.Perku su galva silke,kad nebutu labai suri ,darineju ir paruosiu.Valgo ,skanu ,patinka jai.Zinoma neduodu daug.
*

o kiek duodat?
gupija
Mano didžkė nemėgsta, o mažiui neduodu. Visgi per sūrus daiktas ta silkė.
vaivos juosta
Manoji valgo ( kažkur pirmą kartą paragavo 1,5 m).
daika
smile.gif mes paragavome 1 metukų ir 3 mėnesių.
darbsti
maniske visad prasosi silkes. Ir labai skaniai valgo. Tik baisu su kaulais!
FoxyLady
O aš sūneliui silkės pirmą kartą daviau visai neseniai, gal prieš porą savaičių (jam dabar 1 m. 5 mėn.). Daviau, nes jis man visai NIEKO nevalgė, o silkę su bulvėm pasičepsėdamas valgė. Po kelių dienų tėvelis pagamino silkę su saulėgrąžom - tai ir tą kuo puikiausiai valgė. Aišku, kiekis tai nedidelis buvo, bet svarbiausia, kad jam patiko thumbup.gif
mylimuke
Aš tokių patiekalų dar neskubėsiu duot. Jau man, kur daug druskos pridėta, tai patiekalai "vėžį varo". Pati nevalgau, ir man apskritai paranoja dėl druskos lotuliukas.gif vis atrodo, kad kiti labai daug jos visur deda (o gal iš tikrųjų) doh.gif
Tereza78
Nepamenu,kada pirmą kartą daviau paragauti silkės. Bet faktas tas,kad jos nemėgsta.
patiko
na silkes tai neduodu, ir dar nezinau kada duosiu, visgi per sūrus daiktas ta silkė mirksiukas.gif
*ssuzzi*
nesu davus doh.gif
Margareta
manau ne ansciau 2 metu o gal net ir 3 g.gif
aretat
schmoll.gif dar nedaviau, nes ir patys nevalgem jau seniai g.gif
Zuikis-Puikiss
Daviau kazkada paragauti, bet didelio susizavejimo neparode biggrin.gif
Aquarelle*
Labai mėgsta silkę.Gaminu ją pati.Išmirkyta , ji visai nesūri.Silkėje gausu naudingų medžiagų.Viena iš jų cinkas. smile.gif .
natuliona
Viena karta davaiu paragauti, bet nepatiko biggrin.gif
kastone
Paragauti silkės duodu nuo 1,5 metukų, bet dukrytė jos nevalgo, tik gabaliuką-kitą sulaižo. jeigu gera, nesūri silkė ir nedideliais kiekiais, manau, kad sveika. straipsniuose apie žuvų maistingumą silkė minima šalia lašišos, upėtakio, tuno.
tvini
Duodu truputi,kartais,nes maniske silkute megsta smile.gif
Averita
Daviau kažkada,bet kai spjovė lauk doh.gif
Riante
Man mama silkes paragaut dave,kai net metuku neturejau,todel ir as savo mergytei daviau paragaut jau metuku laiko,patiko lb,tai valgom abi,nes tevelis musu nevalgo,beje,ir lasisa megsta mergaite,rytais sumustinukus du suvalgo su lasisa thumbup.gif
doviliuke
Musu dukrytei 1m beveik 2men, bet silkes dar nedaviau ax.gif
Šypsenėlė24
Maniskiui 1mirbeveik 4 men, bet dar neragaves
Lineja 29
Neduodu, ir manau dar ilgai neduosiu biggrin.gif
Li_
Mum 1,6 men, tai nesenai davaiu nuo saves paragaut truputi, tai labai skaniai suvalge thumbup.gif
Meletė
maniske nuo 1m 6 men silke valgo. Idealiausia vakariene: silke su virtom, arba keptom bulvem biggrin.gif Aisku, ziuriu kad silke nebutu labai suri, ir nepiktnaudziaujam.
Elenchik
O maniskis silkes pirma karta paragavo kazkur 1m8men.Ir iki siol labai megsta
Indukė
neduodu schmoll.gif
Soni
nu aš neduodu- o kodėl nežinau biggrin.gif turbūt kad pati jos nemėgstu 4u.gif
loruto
Dar neragavom ir ilgai neduosiu ax.gif
ILGAPLAUKE
Dukryte 1.10m jau ragavo silke labai patiko rolleyes.gif
^Braškytė^
mano vyrukui 3 metukai ,o silkes nevalgo visiskai smile.gif
Kolibri
Maniske paragavo budama 1.5metu,bet nepatiko schmoll.gif
Daugiaziede
Sudyta ar silke marinatuose maziem vaikuciam neduodama maziausiai pirmus penkis metus..
Mrs Freken Bok
ne, neduodu unsure.gif
pina colada
kazkaip dar nebuvo minciu duoti... blink.gif
LinaJ.
Oi ne, manau dar ilgai neduosiu schmoll.gif
magreen
QUOTE(LinaJ. @ 2009 02 13, 10:12)
Oi ne, manau dar ilgai neduosiu  schmoll.gif
*

thumbup.gif mes irgi pries!
Zeta676
O manoji tai jau kokia 1m 2 men paragavo blush2.gif Pamate, kad visi valge, tai ir pradejo reikalaut, kadangi daviau su bulve ir grietine (pacios silkes tik ciuciut), tai nematau kazkokios tragedijos, taip i men bent karta padegustuoja ax.gif
manima
Neduodu kolkas, bet, manau, nieko tokio jei padegustuos karts nuo karto mirksiukas.gif
bimkutele
nedaviau,dar per anksti schmoll.gif manau,kad nėra gerai silkę mažiukams duoti unsure.gif
Ingulyte
Neduodu.
Armando mamyte
neduodu
plazma
o manasis jau ragavo.aisku,juk nekasdien valgom silke.tai kodel neduot.
gajane
Dukrytė paragavo silkės 2,5 metų. Retai patys valgom, o jei užmato, tai duodu kelis gabalėlius...
Nexta
Kazkada su bulvemis as algiau silkute ir mazoji uzsimane, tad daviau paragauti, suvalge pora gabaliuku smile.gif siaip mes ja valgom i menesy viena karta buna ir reciau tad paragauja kai nori smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.