Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nugulėta galvytė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3
Lee
Mano suneliui suejus trims menesiams pastebejome, kad viena galvytes puse (desinioji) yra lygesne. Taip ivyko todel, kad jis labiau mego guleti ant desinio sono. Gydytoja patare guldyti ant kairiojo sono ir sake, kad viskas susitvarkys. Gal kam irgi taip buvo? Per kiek laiko atsistato galvytes forma?
Jurasius
Maniškiuj greit bus 3,5m. Jis jis galvą daugiausia sukdavo į dešinę pusę. Gydytoja prirašė masaža. Šiandien jau buvome 5 kartą biggrin.gif . Masažistė sakė, kad jau tiesiau laiko galvą ir pati pastebėjau, kad jau miegodamas suka galvytę į kitą pusę clap_1.gif .
zanet
Mumis jau kursuose pries gimdyma primoke, kad kiekviena karta vaikeli reikia guldyti skirtingai, viena karta ant desinio sono, kita ant kairio, trecia ant nugarytes, kad isvengtume galvytes deformavimo.
kregždutė
Nugulėta galvutė rodo, kad gali trūkti vitamino D, minkšti kauliukai. Stenkis neguldyti tik į vieną pusę, nes ilgainiui dar labiau plosis. Mano 1 vaikas sirgo ir ilgai gulėjo ant vienos pusės, tai galvutė susiplojo gana daug. Vėliau pasitaisė, bet ir dabar dar matau , kad neismetriška, neapvali. Dabar 2 vaikui padėjau labai mažą, delno storio pagalvėlę ir guldau ant skirtingų pusių. Gal tavo vaikelis mėgsta miegoti ant pilvuko, tada galvytė nesusiplos.
daivaja
maniskio biski susiplojes pakausiukas--aisku jis miega tik ant nugaros--jei kitaip guldau, tai atsivercia--tai irgi nezinau, kaip cia padarius... sad.gif
zanet
QUOTE (daivaja @ 2004 09 14, 20:34)
maniskio biski susiplojes pakausiukas--aisku jis miega tik ant nugaros--jei kitaip guldau, tai atsivercia--tai irgi nezinau, kaip cia padarius... sad.gif

Susuk ranksluosti ir pakisk uz nugarytes, tai neleis jam verstis nuo sono ant nugaros.
daivaja
aha--tada jis kaukia ir spardosi, dar stengiasi nuciupt ta kliuti--ne taip su tais gudruciais paprasta wub.gif
pa_radize
as ir buvau pastebejus,kad galvytes puses siek tiek skirias.bet,atrodo,susitvarke.jei pabandyciau ka nors uz nugarytes kist,tai iskart pasidarytu beviltiska-susiranda viska,kas aplink ja deta,kista ir pan.su skurliuku uskisdavau soske,kad nepamestu.padejo,kol nesuprato,kas cia daros.dabar viska nusitraukia...ir su kamsymu tas pats.nepadeda.miega kaip nori,pati pasivarto clap.gif
JDA
QUOTE (Lee @ 2004 09 13, 11:13)
Mano suneliui suejus trims menesiams pastebejome, kad viena galvytes puse (desinioji) yra lygesne. Taip ivyko todel, kad jis labiau mego guleti ant desinio sono. Gydytoja patare guldyti ant kairiojo sono ir sake, kad viskas susitvarkys. Gal kam irgi taip buvo? Per kiek laiko atsistato galvytes forma?

vit D daug vargo su juo, maniskio galvyte buvo , lyg kriausyte, bet kai pradejo galvyte judint sukinet, tai susitvarke, dar reikia stebet kaip auga vaiko galvyte, jei pgl lentele atitnka tai nieko blogo, arba kaip momenelis, tai labai svarbu, musu diedukas pasiziurejas pasake, kad momenelis yra per daug uzsitraukes, net buvo uždraudes gerti vit D, pradejom gert tik visai neseniai gal pries kokias dvi sav pradejau skaitinet literatura, kad jei jis per anksti uzsitrauks tai reikes daryti operacijas, bet po to paaiskejo, kad reikia sekti galvytes augima
pa_radize
kregzdute,mazo lialiaus negalima migdyt ant pilvo ohmy.gif juk visi gydytojai tik ir saukia,kad tai daryt grieztai draudziama-kudikiu,mieganciu ant pilvo,mirtys daznesnes
na,o mano maze susitvarke su savo galvyte.gerem vitamino d,bet ne del nugulejimo,o del plinkancio pakausiuko.svarbiausia guldyt ivairiau,nors,aisku,ne visad iseina.
Kleopatra
pas mus buvo labai nuguleta galvyte nes miegojo tik ant nugaros,net plaukuciai nuslinke buvo,bet nuo puses metu pamego miegoti ant sono,tai paguldydavau tai ant vieno sono,tai ant kito ir dabar susitvarke,ir plaukuciai ataugo ir galvutes forma normali
aqva17
QUOTE(Jurasius @ 2004 09 13, 21:07)
Maniškiuj greit bus 3,5m. Jis jis galvą daugiausia sukdavo į dešinę pusę. Gydytoja prirašė masaža. Šiandien jau buvome 5 kartą biggrin.gif . Masažistė sakė, kad jau tiesiau laiko galvą ir pati pastebėjau, kad jau miegodamas suka galvytę į kitą pusę clap_1.gif .
*

ar ne kreivakaklyste jums buvo?

maniskis irgi bubo nusigulejes, bet dabar jau beveik 11men ir jau nieko nebesimato, manau kad kai vaikas pradeda dazniau pats vartytis tai ir atsistato ta forma.
elge
Buvo sūnui susiplojusi viena pusė, bet atsistatė. Žinoma, reikia jau žiūrėti, kad kuo mažiau ant tos plokščiosios pusės gulėtų, keičiant pampersus, perrengiant, migdant ir pan. Aš į perspėjimus per kursus nėščioms nekreipiau į tai per didelio dėmesio blush2.gif , užtat su kitais vaikais jau iš karto žinojau, kad taip tikrai gali būti.
Germante
Mane jau isleidziant is ligonines, akusere "apsviete", kad reikia labai stebeti i kuria puse vaikas suka galvyte kai miega. Manoji irgi buvo linkusi sukti galvyte i viena puse. Bet as nepasidaviau jau nuo pat pradziu. Net nakti keldavausi vien del to, kad pasukti jos galvyte i kita puse, kad puse nakties miegotu i viena puse pasukusi, o kita - i kita. Uztat dabar rezultatas: galvytes forma nepriekaistinga.

Maciau kazkas siule migdyt kudiki ant pilvo. MERGINOS JOKIU BUDU NEMIGDYKIT KUDIKIU ANT PILVUKO - TADA LABAI PADIDEJA STAIGIOS KUDIKIU MIRTIES RIZIKA.
Lali
Mms buvo nuguleta kairioji puse, bet po menesiuko (kaitaliojom miego pozas) viaskas OK
Irmuska2
Kai musu mazajai buvo 1.5 men, vyras pastebejo kad jos galva "deformavosi". Ir tai delto, kad ji visad sukdavo galvyte i desine puse. Pradejau priverstinai sukti jos galvyte, kad miegotu pasukus i kaire. pirma savaite gana sunki buvo, pykdavo mazoji, nakti kas valanda mane keldavo doh.gif . dabar jau lyg ir nieko, miega tai pasukus i viena, tai i kita puse. bet as dar pakontroliuoju, daugiau dar i kaire suku, nes kolkas dar matosi tas susiplojimas ax.gif
Bet tikiuosi greitai turesim grazia apvalia galvyte smile.gif
Natutis
Mano sunus irgi megsta guleti pasukus galva i desini sona. Bet as ji pergudravau-pasukau lovyte taip, kad ziurint i desine jis matytu siena. Kudikiai instiktyviai suka galvytes nuo sienos arba i sviesos saltinius.
Siuo metu musu galvytes deformacija dal islikus, bet tikiuosi, ad po kokio menesiuko galvos forma susitvrkys
victoria
na mancius kai buvo kazkur 1.5 men ir mes pamatem kad isguletas galvytes desinysis sonas, aisku pasidare baisu. gydytojai sake kad turetu susitvarkyt per laika.
dabar jam beveik 9 men, galvyte atsitaise, bet nevisiskai, ir manau kad vistiek bent kazkiek matysis ir uzaugus, na gal matys tik saviskiai kurie apie tai zino, nes visiskai sako praktiskai niekada neatsistato, na bet gal...
MEŠKA
Man buvo taip su pirmuoju vaikeliu. Aš vis guldydavau ant vieno šoniuko, kad būtų atsisukęs į mane. Paskui po kokių 3 mėn. pastebėjau, kad galvytė tokia kreiva pasidarė- tas šonas plokštesnis. Tai tada pradėjau guldyti į kitą lovos galą (kad matyčiau vistiek), o paskui kas antrą naktį. Viskas susitvarkė, o dabar yra gudragalvis ohoho... Taigi, nepergyvenkite.
Rastė
Sveikos, as irgi labai pergyvenu del savo dukrytes galvos - nuguletas kairysis sonas. Kai 2 men uzdejo Freiko pagalvele gulejo tik ant nugarytes ir galvyte sukdavo i kaire puse. Ka tik mes su vyru nedarem ir voleli kisom, ir smelio pagalvele buvau pasiuvus ir visaip kitaip vaika kankinom, kad tik i ta puse galvytes nesuktu, bet viskas veltui doh.gif . Kai tik nakti as uzmigdavau ji visaip muistydavosi sukiodavosi, kol isipatogindavo ant kairiosios galvytes puses. Nuemus ta bjauria freiko pagalvele pradejau guldyti ant skirtingu soneliu, bet dabar jai smagiausia miegoti ant nugarytes, matyt taip priprato ir vis apsivercia ant nugaros. Dabar 7.5 men. o galvyte matosi kad nuguleta cry.gif . Labai tikiuosi, kad atsistatys, vistiek dabar daugiau sedi, vartaliojasi, sliauzioja.
Opusas
mano dukryte jau nuo 2 menesiu miega tik ant nugaros ir niekaip kitaip, nepadeda nei ramstymai nei dar kas nors schmoll.gif bet galvytes padeti ji pati keicia, galvyte lyg ir nenuguleta, bet ar negali buti kokiu problemikiu su nugaryte g.gif
iewa
Mano sūnelis irgi buvo nugulėjęs vieną galvytės pusę gal nuo 2 mėn,dėl vit D trūkumo ir sakyčiau dėl mano kaltės vis bijodavau kad nepaspringtų nes atpylinėdavo , keletą kartų mus su vyru buvo dėl to labai stipriai išgazdinęs,tai dažniausia miegodavo ant vieno šoniuko atsisukęs į mane..Po kurio laiko gydytoja nustačius rachitą liepė gerti padidintą doze vit d ir guldyti vaiką ant kito šoniuko.ilgokai gydėmės gal net 4 mėn...Konsultavomės su keletu gyd.Visa sakė vieną rachitas neišgydomas per savaitę ar dvi reikia laiko...tada jau guldydavau savo mažulį ant kito šoniuko.O kaip pradėjo pats vartaliotis jis jau dažniau ant vieno ar kito šoniuko atsiguldavo ir ant nugarytės,po truputką manau susitvarkė mūsų galvytės forma.Mums jau greit metukai, ir tik mes žinome kurią galvytės pusę buvo nugulėjęs kiti net nepastebi....
visiems sėkmės ir kad galvytės būtų labai gražios wub.gif
acte
Sveikos mamytes!
Mano mazius buvo nugulejes galvyte kai buvo 3-4men. Gyd. liepe duoti vitamino D po 6 lasus per diena, bet kazi ar tai butu padeje... nes isties vaikui truksta ne vitD, o kalcio, vitaminas tik padeda ji isisavinti. Tai as girdziau kalci kaip maisto papilda, kinietiska "Tianshi", gyd. nesakiau,bet po menesio ji vitD doze sumazino iki profilaktines, vadinasi padejo!
Be to plaukuciai pradejo labai greit ir stori augt, nors buvo nusitrynes taip vadinama rachitine plike.
Zodziu galvytes nugulejimas yra ne blogos prieziuros/ kad ant vieno sono guli/, o kalcio trukumo pozymis. Jei vaikutis sveikas ir nera rachito niekada nenugules kreivai galvytes! Jei mano mazius butu gulejes ant abieju soniuku vienodai taip ir nebuciau suzinojusi, kad jam truksta kalcio! Dabar jis stipruolis ir sveikutis biggrin.gif , nors galvyte, kai as zinau,truputi kreiva. cool.gif
svelni
Mes ir buvom nuguleje viena galvytes puse. Isleidziant is gimdymo namu niekas nepasviete, kad taip gali nutikti, o ir sesute, kuri atejo musu apziureti nieko nesake schmoll.gif As pati pastebejau, kad jam patinka miegoti ant vienos puses ir emiau grieztai guldyti ant kitos puses, aisku jis persisukdavo, bet kai imigdavo as ji paguldydavau ant tos puses, kuri buvo nenuguleta.Per koki 1-1,5 men. viskas susitvarke, vaikas iprato miegoti ant abieju pusiu.
astisius
oi kiek čia daug mėgėjų dešnės pusės. Mes jau tą problemytę kaip ir išaugom, taigi linkim kad ir jūsų vaikučiams viskas kuo greičiau pasitaisytų.
jurgiuxm83
Ir mums ta pati problemyte!Tikiuosi laimingos pabaigos
alexxxx
[pas mus nugulėtas pakaušis buvo,3,5mėn.dabar baigia atsistatyt,tuoj net neįtarsi kad buvo plokščia galvytė.o nugulėjo labai greit,net vartymai nepadėjo,vis muistydavos kol ant nugaros tiesiai neatsigula.o dabar vartos visaip,tai todel ir taisos sparčiau.o vit D tai po 5 lašiukus tebevartojam
Simon@
Deja, merginos, is patirties galiu pasakyti, jog ne visada "nugulejimas" kaltas del asimetriskos galvytes formos. Mes irgi pastebeje,jog vienas soniukas labiau pasiplojes, o kitas pasiputes vis klausdavome gydytojos, kuri ramino ir padidino vit D bei liepe guldyt ant "nenuguletojo' soniuko. Deje siokia tokia asimetrija matesi ir sulaukus metuku ir veliau. Gerai, kad issireikalavau siuntimo pas chirurga, pasidarem kompiuterine tomografija ir paaiskejo, kad "nenuguletame"sone yra cista...
Karosė
Tai ką dabar darys
Simon@
Dar nezinom, dar vyksime KMUK, gal teks operuoti, gal tiesiog seksim dinamikoje, bet visgi issityreme jei atsirastu koks pozymis neurologinis jau zinotume del ko.
Tikrai negasdinu kitu, tik papasakojau musu atveji, kad jei kyla abejoniu, verta tirtis, nes pediatre negali kiaurai matyti kas galvyteje dedasi.
hereja
Sveiki,
Mano abieju 5.5men mergyciu (dvynukes) galvytes yra stipriai deformuotos, beformes. Mergytes staiga pradejo galvytes sukti tik i desine puse, miega pasukusios tik i ta puse, neina nei su jokiais voleliais, nei ant soniuko pavertus kitaip migdyti. Blaskosi, kol nusuka galvyte i desine puse ir tik taip uzmiega. To pasekoje desinej puses kakta "isvaziavo" is prieki, gavosi toks lyg guzas, o uz des. ausytes visas tas plotas iki pakausio yra suplotas, nera jokio apvalumo, galvyte pasistume i kaire puse. Kairej pusej gavosi per didelis isgaubimas. Galvytes atrodo tikrai negraziai, juolab, kad ir veikukai tapo asimetriskom pusem, po tuo guzu des.akyte liko kiek giliau... verysad.gif Masazuoja masaziste vaikus, kad atpalaiduotu peciu juostos raumenukus, perstumdziau miegame lovas taip, kad ziuretu jos i mane ir i langa, bet vis tiek miega nusisukusios i siena sad.gif Gydytojai guodzia, kad dar vaiku galvos augs, prades sedet, susitvarkys viskas, bet AR TIKRAI SUSITVARKYS???
Nebezinau ka daryt.
Rodemes ortopedei, kreivakaklystes nera, liepe lankyt masazus. unsure.gif
Beje, abi mergytes turi rachita, gal dar ir tai itakojo galvyciu deformacija g.gif

Ar buvo taip nutike jusu vaikuciams? Ar susitvarke ta galvyte? unsure.gif
irmastan
Manau, jog tik rachitas įtakojo galvyčių deformaciją verysad.gif verysad.gif Po kiek lašiukų geriat vitamino D?
hereja
QUOTE(irmastan @ 2007 06 11, 20:08)
Manau, jog tik rachitas įtakojo galvyčių deformaciją verysad.gif  verysad.gif  Po kiek lašiukų geriat vitamino D?
*

Geriam aliejini po 3 lasiukus.
O siaip buvo paskirta 10 dienu po 5 lasus, paskui savaite po 4, ir likom pire 3 lasu.

M manau, jei jos pradetu miegoti ant kairiojo sono, tai kazkaip susitvarkytu ta asimetrija, bet kad niekaip neina ju priversti sad.gif
darbsti
dieve tokios mazyles tokias problemytes turi. Nu jei gydytojai sako, kad susitvarkis, tai taip ir bus. laikykites!
irmastan
QUOTE(hereja @ 2007 06 11, 22:58)
Geriam aliejini po 3 lasiukus.
O siaip buvo paskirta 10 dienu po 5 lasus, paskui savaite po 4, ir likom pire 3 lasu.

M manau, jei jos pradetu miegoti ant kairiojo sono, tai kazkaip susitvarkytu ta asimetrija, bet kad niekaip neina ju priversti sad.gif
*

Maniškiui irgi įtarė rachitą, tai mes jau gal nuo kokių keturių mėn. geriam po 4 lašiukus vandeninio vitamino D tirpaliuko.
O nebandėt migdyt ant pilvuko? Gal kitaip pasuktų galvytę?
mama_x2
mano gyd isvis tik po 2 lasus gert d vit liepe. o pasirodo baisus rachitas buvo - neapsirikau gydydama vaika pati su didesne doze, pasikonsultavus su nemazai kitu mamu... butu pinda man vaika nugydzius. ir taip galva plokscia, tik pas mane nugaros pusej. bet labai i dieduko panasi, tai nepergyvenu. pradejau vaika daugiau nesiot, neleist istisai gulet, tai biski pasitvarke. duok d vit kapsule pusmeciui kur - rimciausias dalykas. ir stenkis nesiot kuo daugiau, i sokliuka det ir pan - kad ant guletu tik kai miega
litavkasam
Rachitas tai tikrai įtakos turi. Aš pati taip sau nestipriai, net paglosčius galvą jaučiasi nugulėjau. Dukrytė mano irgi šiek tiek nugulėjo. Vedžiokit į masažiukus, gal padės. Bet turėtų susitvarkyt, bent jau rachitas tokiom saulėtom dienom praeis.
Hilde
Pasisakysiu ir aš kaip dviejų jau didelių vaikų mama blush2.gif Su mano sūnum irgi turėjom tokią bėdą. Suko galvytę į vieną pusę ( lyg ir dešinę, jau nepamenu doh.gif ) Galvytė taip pat buvo nesimetriška. Mes tuo metu gyvenom užsienyje. Klausiau gydytojų, ką daryt. Jie sako: nieko, taip kartais būna; kai atsisės, viskas susitvarkys ( prieš tai atidžiai apžiūrėjo vaiką). Maniškis atsisėdo 5 mėnesių ir maždaug po mėnesio jokios deformacijos nebesimatė. O apie rachitą niekam net minties nekilo.
O kai paklausiau dėl vitamino D, tai išpūtė akis blink.gif Profilaktiškai ten niekas vaikams neduoda, nes vitamino perteklius pavojingas. Ypač vasarą.
Bet manau, kiekvienas atvejis individualus. Jei pasitikit savo gydytoja, tai reiškia panikuot nereikia. Jei neramu, jūsų vietoje pasikonsultuočiau su dar vienu gydytoju. smile.gif
mama_x2
atkreipkit demesi i tai, kad vaikams ~5men wink.gif vakai zieminukai - manau tikrai truko vit d tada kada reikejo
Mažulėlė
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 12, 08:43)
atkreipkit demesi i tai, kad vaikams ~5men wink.gif vakai zieminukai - manau tikrai truko vit d tada kada reikejo
*

+ mergytės neišnešiotukės, tad vitamino D tikrai trūko, nes vaikutis vitamino D atsargas savo organizme susikaupia iš mamytės per paskutinį nėštumo mėnesį mirksiukas.gif

Herėja, jeigu stiprus rachitas, tai mažokai jūs to vitamino geriat, o jei ne - tai tikriausiai gerai ax.gif

Mano mažytei buvo žydintis rachitas, išsigydėm, bet vis dar geriam (kaip neišnešiotukės) po 3 lašus D3 (vandeninio) vitamino mirksiukas.gif o nugulėjimas tikrai dėl rachito gaunasi, tiesiog kauliukai minkštesni, o kai guli ant vienos pusės - tai ir plojasi.

p.s. herėja, užsuk pas neišnešiotukus, gi mums taip neramu...
mama_x2
na, dabar reiktu pamastyt ka daryt kad pasitaisytu galvyte...
manau, gal kaip ir minejau - daugiau nesiot, maziau leist gulet. sunku, uzknisa ir pan...namai apkakoti, nes vaikas istisai ant ranku ir pan, bet verta, patikekit.
as mieliau vaika tmpau nei tvarkaus smile.gif ir pasiteisinimas yra. be to turim manieza, tai vaikas mielu noru ant pilvo jame guli, zaidzia.
zodziu, guli tik kai butina - kai miega wink.gif

linkiu dideliausios sekmes mamytei ir kantrybes.
tik dabar vit d jau nedidinkit - jau ir saule ir pan. palaikykit ant saules, bet vakare - kai maziau pavojinga. galvyte pridengiat, kunelis isrengtas ir pateptas kremuku nuo saules apsauginiu wink.gif viskas bus gerai - tik reik tuo tiket
Mažulėlė
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 12, 09:13)
tik dabar vit d jau nedidinkit - jau ir saule ir pan. palaikykit ant saules, bet vakare - kai maziau pavojinga. galvyte pridengiat, kunelis isrengtas ir pateptas kremuku nuo saules apsauginiu wink.gif viskas bus gerai - tik reik tuo tiket
*

dėl vitamino D turi spręsti gydytojai smile.gif
anuska:)
HEREJA - kokios grazios tavo princeses wub.gif wub.gif wub.gif
Neesu daktare, tai nelabai ka galiu patarti..... unsure.gif bet tavo vietoje butinai pasikonsultuociau papildomai su geru spec ax.gif Yra Santariskiu pediatrai, kurie i namus vaziuoja.... arba siaip pasidomek ir nuvaziuokit ax.gif
Sveikateles tavo mergytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Wiolla
Bet perdaug D vitamimo irgi negerai, gali per greit ten kazkas sukietėt ( jau nepmenu kas tiksliai). Aš daviau ampolę viena kart ir man labai gerai buvo, nusipirkau iš pradžių po 2 lašus, kad duot, įpyliau juos į pienuka, nes kitaip nesupratau ar nuryja, tai tas pienukas liko neišgertas, tada pasitariau su gydytoja sakė duok ampolę, ir tai man buvo kur kas papraščiau ir geriau
sąvaržėlė
QUOTE(hereja @ 2007 06 11, 22:58)
niekaip neina ju priversti sad.gif
*

o guldyt iš kitos lovytės pusės ? - realiai gali žiūrėti ten pat kur įpratę, bet gulėti jau ant kito šoniuko. Nepasiduoda ir tam?
Trolėmolė
Mes ir esam nugulėję galvytę. Irgi suka galvą tik į vieną pusę. Dar rachitas prisidėjo. Bet dabar jau po truputį taisosi. Daugiau sodinu į kėdutes, jau vartosi, tai mažiau guli ant tos pusės. Kai pradės sėdėt, tai turėtų dar pagerėt. Tiesa, mums be vit, D dar prirašė gerti kalcio. Turėtų ir jum susitvarkyt galvytės 4u.gif .
hereja
Aciu uz patarimus 4u.gif

Ruta_vyshnia, pas mane vaikai tai du, juk nepanesiosiu as abieju vienu metu doh.gif O be to mergytes turi begale kitu problemu, vis tas neisnesiotuku pedsakas unsure.gif Ant pilvu nemegsta guleti, nes padidejes peciu juostos raumenu tonusas, kaip pingvinams tempoia rankytes atgal joms, neina islaikyti po krutine sulenktu rankyciu ilgai schmoll.gif

QUOTE(anuska:) @ 2007 06 12, 14:09)
HEREJA - kokios grazios tavo princeses  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Neesu daktare, tai nelabai ka galiu patarti.....  unsure.gif bet tavo vietoje butinai pasikonsultuociau papildomai su geru spec  ax.gif Yra Santariskiu pediatrai, kurie i namus vaziuoja.... arba siaip pasidomek ir nuvaziuokit  ax.gif
Sveikateles tavo mergytems  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

As Palangoj esu, tai nevaziuos is VLN daktarai cia. biggrin.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 12, 22:36)
o guldyt iš kitos lovytės pusės ? - realiai gali žiūrėti  ten pat kur įpratę, bet gulėti jau ant kito šoniuko. Nepasiduoda ir tam?
*

Bandziau, niekas nepadeda, tada ziuri i priesinga puse, nesuka vis tiek galvos i siena, nesvarbu joms koks vaizdas, bile tik galvos nereiktu sukinet doh.gif doh.gif doh.gif

Mazulele, nebeuzeinu pas neisnesiotukus, nes neturiu jokiu geru naujienu, vienos bedos veja kitas, atsibodo jau viskas verysad.gif Nesivarto maniskes, nors tuoj jau 6 men bus.
irmastan
O Jūs taip nepergyvenkit, maniškis nors ir sveikas, ir drūtas, vis vien tepradėjo vartytis šešių su trupučiu mėn. thumbup.gif thumbup.gif Tik sėdėt varliukas niekaip schmoll.gif schmoll.gif Pasėdi keletą sekundžių ir pradeda muistytis, o tada bum thumbup.gif thumbup.gif
anuska:)
QUOTE(hereja @ 2007 06 15, 11:13)

As Palangoj esu, tai nevaziuos is VLN daktarai cia. biggrin.gif
*

bet ir Klaipedoje turetu buti geru spec ax.gif Svarbiausia parodyti keliems daktarams . ax.gif
hereja
QUOTE(anuska:) @ 2007 06 15, 20:45)
bet ir Klaipedoje turetu buti geru spec  ax.gif Svarbiausia parodyti keliems daktarams .  ax.gif
*

schmoll.gif nera Klp nieko doro ir rimto. Jau kiek neurologu praejom ir pas neurochirurga buvom KLP. Kita sav. vaziuojam i KMUK pas neurochirurga unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.