Tai paslaptis ar ne
Niekam nesakau
o tai kaip tada motyvuojate savo atsisakymą pasivaišinti šokolado gabaliuku, nueiti po darbo išsiurbčioti puslitrį sidro ar sukirsti porciją ledų?
Aš nevalgau ir viskas. Niekas perdaug dėmesio nekreipia, nors porai kolegių esu pasakius savo vargelį...
Papildyta: Gal suprasit, kad visai nevalgau-valgau darbe vaisius.Geriu kavą.
As sakausi drasiai, nesakau, kad laikausi dietos, nes niekados nesu jos laikiusis tokios kaipo "dietos", bet leidziu zinoti, kad stengiuosi numesti svorio
as tai pasisakau kaikuriom kad vat db biski esu needantis padaras
kai laikiausi dietų - sakydavau, dabar - nesakau. niekas darbe primygtinai nieko nesiūlo, nepastebi, kas ką valgo - kiekvieno asmeninis reikalas, be to mano kolegės pačios rūpinasi savo formomis, todėl nesinešame koloringų užkandžių.
O aš pasakiau, ir manau, kad padariau klaidą. Nes mano kolektyve yra vyresnės moteriškės, kurios savo figūra nesirūpina. Padejuoja, kaip sunku su tuo maistu, bet vis tiek valgo absoliučiai viską. O kadangi mano darbas specifinis, tai pas mus būna tų bendrų arbatų ir kavų gėrimas kiekvieną dieną. Tai ne kas - visada visos prisineša visko ir ....
Aš tai darbe sakau ,kad šia savaitę truputį maistą prisižiūriu,bet šiaip niekam per dauk nerūpi
ne
O šiaip niekas nei per dantį traukia, nei šaiposi....... ir nekiša įkyriai saldumynų, jei jau dietiniesi
Kol nesimato rezultato nors menkučio tai niekam nesakau, nes bijau jei nepasiseks, jų akyse liksiu bevalė...
Darbe daznai padiskutuojam apie kalorijas ,sveika ir nesveika maista,bet konkreciai niekada neverta sakyti kad jau tu ''dietiniesi'' nes tada kiekviena kasni tavo skaiciuoja ir toookiom uzjaucianciomis sipsenelemis palydi...Atrodo,kad taip ir nori pasakyt ''ziuresim ziuresim kiek sikart istversi...'''Pavydus daiktas tos moterys aplamai. dabar esu pasimokiusi ne karta ,tai niekam nesakau apie savo ketinimus,tiesiog toks mano gyvenimo,maitinimosi budas patapo
QUOTE(Ciel. @ 2006 09 06, 07:57) o tai kaip tada motyvuojate savo atsisakymą pasivaišinti šokolado gabaliuku, nueiti po darbo išsiurbčioti puslitrį sidro ar sukirsti porciją ledų? aš irgi niekda nesakau apie savo planus, noriu, kad visi rezultatus matytų, ne procesą o dėl visų šokoladų ir t.t. - pasiimu gabaliuką ir nieko blogo jis man nedaro. ir atrodo normaliai ir nieko baisaus neatsitinka. nes šiaip mano dietos yra tiesiog valgymas nedaug, o ne kažkokių specifinių produktų pagal kažkieno sudarytą valgiaraštį (kurių aš dažniausiai negaliu pakęsti).
as taip pat nesakau.
per kavos pertraukeles suvalgau gabaleli sokolado ar sauja riesutu (o tai ilgai uztrunka) kartais kuri lepteli kad na imk dar koki saldaini/pyragaiti ar pan. ir buna kad paimu, rankoj palaikau, sakau veliau suvalgysiu ar pan.
Gaila, kad tokia gera tema, o apmirusi
Merginos, drąsiau, rašykit savo išgyvenimus
O as visiems, kurie klausia - pasakau. Ir negailiu netgi papasakoti placiau apie dieta.
Manau, kad svarbiausia - pasitiketi savimi
Na ash kolegiu neturiu,taciau MB kolegu zmonos,tikras siaubas
nelabai aiskinu, kad dietinuosi,nes kai tik apsiskelbu,tai tada Š.. ir gaunas
QUOTE(Martynos mama @ 2008 04 18, 14:17) O as visiems, kurie klausia - pasakau. Ir negailiu netgi papasakoti placiau apie dieta. Manau, kad svarbiausia - pasitiketi savimi ir aš tokios pačios nuomonės Sunkiausia būna atsilaikyti, kai kolegos kabinete lapnoja lašinukus ar kokią skanią rūkytą dešrytę, o kvapelis būna Man nei skelbtis nereikėjo, patys matė kaip kudau
Sveikos,
as tai visada apsiskelbiu, kad nevalgau pas mus supratingi... kai kurios koleges netgi uztaria mane ir apgina nuo kitu ikyriai siulanciu maista... Ir siaip galiu pasigirti, jog as jau sumazejau 10kg, nuo velyku... bet liko dar tiek pat sumazeti, tai va ir stengiuosi... nes visiems pasigarsinau, jog jei nenumesiu iki rudens -20kg, tai gales is manes juoktis QUOTE(garbana66 @ 2008 05 15, 17:05) Ir siaip galiu pasigirti, jog as jau sumazejau 10kg, nuo velyku... bet liko dar tiek pat sumazeti, tai va ir stengiuosi... nes visiems pasigarsinau, jog jei nenumesiu iki rudens -20kg, tai gales is manes juoktis garbana66, sveikinu numetus šitiek daug svorio
ir aš prisidedu prie sveikinimų
sveikutes, as cia visai nesenai, tai dar truputi nesigaudau...
as siaip kai nusprendziu pasikudinti, tj stengiuosi, kad per daug niekas nezinotu, nes patirtis parode, kad jei apie tai zino visi, tj kas 5 min gauni pasiulymu ko nors uzkrimsti...arba jei jau nusprendi pavalgyti, tj visi klausineja: - o kaip tavo dieta????? manau daugelio supratimu laikantis dietos negalima visai valgyti taigi, sudejus visus uz pries....pasakau tik keliom artimiausiom draugem....
as bendradarbius informavau,kad man savo valgomu sausainiu-sokoladu nekistu
tj smagu...
Aisku, kad visiems skelbtis nereikia, kai laikaisi. taciau , kai pasieki rezultatu, tai mintimis gali pasidalinti ir savo sekme pasidziaugti su kitais.
Jei kartais drauges paklausia, ka darei, kad taip graziai atrodai, tai nejaugi gaila pasakyti, ar ne?
tikrai nesakau
Mes dirbame tryse viename kabinete ir viską viena kitai pasipasakojame. Visos kartu nusprendėme laikytis dietos ir laikomės, bet kitiems kolegoms nieko nesakome
Na, as tai niekam nesakau, net vyrui.
Aš, kol tylėjau ir dietinausi, tai ir lieknėjau..
O as tai dabar sakau,kad nesilaikau dietos,tiesiog turiu problemu su sveikata,todel gydytojai neleidzia valgyt jokiu saldumynu,riebiu patiekalu.Is dalies tai tiesa,bet dar kai ir porcijas pamazini,svoris krenta.
Aš taip pat nesakau
Sveikutes.Ir as nesakau, kai laikausi dietos, nes tada tikrai prasideda...gal nori to ar ano?Ir dar tipo tau nereikia nes tu ir taip liekna
manau,kad nebutina zinoti kolegems,kad dietinames
apie mano dieta aplamai tik vyras zino. nesinori visur nuvaziavus rekti as dietos laikausi. nesamone
Patirtis tokia, kad tikrai geriau nesakyti
Kolegiu neturiu, bet draugems pasakau, nes tada buna geda mesti, kai visos drauges zino
Tik vyrui nesakau, kol paciam nedaeina
sveikutės...o aš pirmą apie dietą nieko nesisakiau nei kolegėms,nei draugėms...tik vyras žinojo...kažkaip supratau,kad tai man padeda atsispirti pagundoms...
niekam nesakau
Nesakau, o vat specialiai
|