Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar sakotės kolegėms, kad laikotės dietos?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
mamuke68
Tai paslaptis ar ne
Ampara
Niekam nesakau smile.gif Patirtis parodė, jog kam nors prasitarus dieta baigiasi smile.gif
Ciel Bleu
o tai kaip tada motyvuojate savo atsisakymą pasivaišinti šokolado gabaliuku, nueiti po darbo išsiurbčioti puslitrį sidro ar sukirsti porciją ledų?
mamuke68
Aš nevalgau ir viskas. Niekas perdaug dėmesio nekreipia, nors porai kolegių esu pasakius savo vargelį...
Papildyta:
Gal suprasit, kad visai nevalgau-valgau darbe vaisius.Geriu kavą.
Micha
As sakausi drasiai, nesakau, kad laikausi dietos, nes niekados nesu jos laikiusis tokios kaipo "dietos", bet leidziu zinoti, kad stengiuosi numesti svorio smile.gif Tik aplinkiniams zinant gali sulaukti palaikymo, o ne erzinancio maisto kisimo smile.gif Nors mano draugiu buryje visos prisilaikome, dietu ne, bet siaip - sveika mityba. Kai rengiam savaitini mergaiciu "vakareli" su vakarienem ar pan. visada akcentuojam, ka ruosiam ir kad tai sveika bus ir neriebu, zinoma, kartais pasmaguriaujam esant progoms smile.gif
SEKUNDE
as tai pasisakau kaikuriom kad vat db biski esu needantis padaras wink.gif palaikymas visada garantuotas,nes kadangi mano aplinkoj daugiausia moteru,tai jos pacios daznaij megsta pasidietinti bigsmile.gif tai buna lengva kai niekas tycia nekisa plytu sokolodu , o kaip tik palaiko lotuliukas.gif
flesi
kai laikiausi dietų - sakydavau, dabar - nesakau. niekas darbe primygtinai nieko nesiūlo, nepastebi, kas ką valgo - kiekvieno asmeninis reikalas, be to mano kolegės pačios rūpinasi savo formomis, todėl nesinešame koloringų užkandžių.
hobite
O aš pasakiau, ir manau, kad padariau klaidą. Nes mano kolektyve yra vyresnės moteriškės, kurios savo figūra nesirūpina. Padejuoja, kaip sunku su tuo maistu, bet vis tiek valgo absoliučiai viską. O kadangi mano darbas specifinis, tai pas mus būna tų bendrų arbatų ir kavų gėrimas kiekvieną dieną. Tai ne kas - visada visos prisineša visko ir .... blush2.gif aš nesugebu atsispirti. O dar patraukia per dantį, kad "pasikūdinsi" namie. Tai aš ir neatsispiriu. Manau, kad kai niekam nieko nesakai, gaunas geriau. Bent jau kas dėl dietų. bigsmile.gif
yyla
Aš tai darbe sakau ,kad šia savaitę truputį maistą prisižiūriu,bet šiaip niekam per dauk nerūpi cool.gif O kai dirbdavau kitam darbe,tai viena tokia būdavo doh.gif jeigu sužinodavo,tai paskui tave kiekvieną dieną kamantinėdavo doh.gif NA KIEK JAU NUMETEI doh.gif doh.gif doh.gif Tai erzindavo juodai,mat jinai buvo truputį apvaloka,ką čia apvaloka-tikra karvė[tikiuosi nieko neįžeidžiau 4u.gif ,nes apie ją pagalvojus siutas ima]o valios dietoms neturėjo.Tai gink dievę reikėdavo tylėti doh.gif
rikke
ne bigsmile.gif
lysaaja
laugh.gif mano paskutinis bandymas laikytis dietos buvo toks - "sukusijau" darbe moteriškes..... visos "ant dietos atsisėdo" rolleyes.gif thumbup.gif O aš......... aš supasavau doh.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif (atidėjau porai savaičių planuotą kūdėjimą) liezuvis.gif uo kokia aš begėdė lotuliukas.gif
O šiaip niekas nei per dantį traukia, nei šaiposi....... ir nekiša įkyriai saldumynų, jei jau dietiniesi assa.gif Daug sunkiau su namiškiais - kai ima samprotaut - taigi čia NIEKO NĖRA, jokių lyšnų kalorijų........... tipo valgyk........... gun_rifle.gif
Manola
Kol nesimato rezultato nors menkučio tai niekam nesakau, nes bijau jei nepasiseks, jų akyse liksiu bevalė...smile.gif Ir šiaip nenoriu, kad žinodamos apie dietą apžiūrinėtų kiekvieną lašinuką, "per lėtai" krintančius gramus ar skaičiuotu kąsnius. Žinau, kokios tos moterys. Va kai matosi rezultatai ir pradeda klausinėti tada ir pasigiriu smile.gif
liudnute**
Darbe daznai padiskutuojam apie kalorijas ,sveika ir nesveika maista,bet konkreciai niekada neverta sakyti kad jau tu ''dietiniesi'' nes tada kiekviena kasni tavo skaiciuoja ir toookiom uzjaucianciomis sipsenelemis palydi...Atrodo,kad taip ir nori pasakyt ''ziuresim ziuresim kiek sikart istversi...'''Pavydus daiktas tos moterys aplamai. dabar esu pasimokiusi ne karta ,tai niekam nesakau apie savo ketinimus,tiesiog toks mano gyvenimo,maitinimosi budas patapo mirksiukas.gif
Schroedingers Cat
QUOTE(Ciel. @ 2006 09 06, 07:57)
o tai kaip tada motyvuojate savo atsisakymą pasivaišinti šokolado gabaliuku, nueiti po darbo išsiurbčioti puslitrį sidro ar sukirsti porciją ledų?
*

aš irgi niekda nesakau apie savo planus, noriu, kad visi rezultatus matytų, ne procesą biggrin.gif
o dėl visų šokoladų ir t.t. - pasiimu gabaliuką ir nieko blogo jis man nedaro. ir atrodo normaliai ir nieko baisaus neatsitinka. nes šiaip mano dietos yra tiesiog valgymas nedaug, o ne kažkokių specifinių produktų pagal kažkieno sudarytą valgiaraštį (kurių aš dažniausiai negaliu pakęsti).
*greta*
as taip pat nesakau.
per kavos pertraukeles suvalgau gabaleli sokolado ar sauja riesutu (o tai ilgai uztrunka)
kartais kuri lepteli kad na imk dar koki saldaini/pyragaiti ar pan. ir buna kad paimu, rankoj palaikau, sakau veliau suvalgysiu ar pan.
Merii
Gaila, kad tokia gera tema, o apmirusi g.gif .
Merginos, drąsiau, rašykit savo išgyvenimus ax.gif
Martynos mama
O as visiems, kurie klausia - pasakau. Ir negailiu netgi papasakoti placiau apie dieta. ax.gif Galbut todel, kad yra akivaizdus rezultatai - niekam nei i galva nesauna juoktis ar tyciotis mirksiukas.gif O kadangi pati esu gana didele plepute, tai kartais pati is saves kolektyve pasijuokiu dietinimosi tema tongue.gif
Manau, kad svarbiausia - pasitiketi savimi mirksiukas.gif Jei savim nepasitiki, jauti, kad "supasuosi",- tada viesinti, jog dietiniesi tikrai neverta cool.gif
España
Na ash kolegiu neturiu,taciau MB kolegu zmonos,tikras siaubas doh.gif .Na pacios turi lashinuko,nemazai.Bet cia ju reikalas,nei kada kritikuoju,nei kasni ish burnos atimu,nei per preivarta kishu.Taciau,jos,siaubas kazhkoks,kiekviena karta kai tenka susitikti kokiam vakarelyje,tiesiog per prievarta kisha viska,i lekshte prideda.Nesvarbu kad lekshte pilna,vis tiek prikrauna dar schmoll.gif .Jau net kategorishkai,griezhtai atsisakau,Paaishkinu kad dabar to nevalgau,nes man dieta.Tai tuoj puola irodinet,kad tas nepakenks,anas nepakenks,kad ash ir taip plona,ka cia ishsigalvoju ir panashiai unsure.gif Kazhkoks koshmaras.Galu gale vos nesusipykstam lotuliukas.gif
Utiuitiutė
QUOTE(España @ 2008 04 21, 00:07)
Paaishkinu kad dabar to nevalgau,nes man dieta.
*

A ko aiškini? Krauna- tai ir lapnok. Va tada dar labiau sprogs iš pavydo- mat, kokiais kiekiais ryja ir lieknėja! mirksiukas.gif
likija
nelabai aiskinu, kad dietinuosi,nes kai tik apsiskelbu,tai tada Š.. ir gaunas ax.gif
Merii
QUOTE(Martynos mama @ 2008 04 18, 14:17)
O as visiems, kurie klausia - pasakau. Ir negailiu netgi papasakoti placiau apie dieta. ax.gif Galbut todel, kad yra akivaizdus rezultatai - niekam nei i galva nesauna juoktis ar tyciotis mirksiukas.gif O kadangi pati esu gana didele plepute, tai kartais pati is saves kolektyve pasijuokiu dietinimosi tema tongue.gif
Manau, kad svarbiausia - pasitiketi savimi mirksiukas.gif Jei savim nepasitiki, jauti, kad "supasuosi",- tada viesinti, jog dietiniesi tikrai neverta cool.gif
*

ir aš tokios pačios nuomonės biggrin.gif .
Sunkiausia būna atsilaikyti, kai kolegos kabinete lapnoja lašinukus ar kokią skanią rūkytą dešrytę, o kvapelis būna swoon.gif ir dar įkyriai siūlo biggrin.gif . O kai žino, tai dar kiekvieną kart kuris nors užmeta, a, ji juk ant dietos lotuliukas.gif , jai negalima lotuliukas.gif ir toliau lapnoja. O man nuo tų kvapų wub.gif swoon.gif.
Man nei skelbtis nereikėjo, patys matė kaip kudau ax.gif
garbana66
Sveikos,
as tai visada apsiskelbiu, kad nevalgau ax.gif ,
pas mus supratingi... kai kurios koleges netgi uztaria mane ir apgina nuo kitu ikyriai siulanciu maista... Ir siaip galiu pasigirti, jog as jau sumazejau 10kg, nuo velyku... bet liko dar tiek pat sumazeti, tai va ir stengiuosi...
nes visiems pasigarsinau, jog jei nenumesiu iki rudens -20kg, tai gales is manes juoktis lotuliukas.gif
Merii
QUOTE(garbana66 @ 2008 05 15, 17:05)
Ir siaip galiu pasigirti, jog as jau sumazejau 10kg, nuo velyku... bet liko dar tiek pat sumazeti, tai va ir stengiuosi...
nes visiems pasigarsinau, jog jei nenumesiu iki rudens -20kg, tai gales is manes juoktis lotuliukas.gif
*

garbana66, sveikinu numetus šitiek daug svorio clap_1.gif , Jūs šaunuolė thumbup.gif
jul-ija
ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif jūs šaunuolė, tikrai labai daug numetėtė smile.gif taip ir toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nepoli
sveikutes, as cia visai nesenai, tai dar truputi nesigaudau... blink.gif
as siaip kai nusprendziu pasikudinti, tj stengiuosi, kad per daug niekas nezinotu, nes patirtis parode, kad jei apie tai zino visi, tj kas 5 min gauni pasiulymu ko nors uzkrimsti...arba jei jau nusprendi pavalgyti, tj visi klausineja: - o kaip tavo dieta?????
manau daugelio supratimu laikantis dietos negalima visai valgyti g.gif
taigi, sudejus visus uz pries....pasakau tik keliom artimiausiom draugem.... thumbup.gif
ooo
as bendradarbius informavau,kad man savo valgomu sausainiu-sokoladu nekistu ax.gif klausima kaip mano dieta girdejau, bet labai geranoriska - gyvaciu ner thumbup.gif
nepoli
tj smagu... cool.gif as tj jei is seimos kam pasakau, tj vis sAko kad as kuda ir dietu laikytis nereikia..ir taip kartoja tol kol patikiu ir prisikemsu saldainiu ju akivaizdoj...va tada aprimsta.... biggrin.gif
merman
Aisku, kad visiems skelbtis nereikia, kai laikaisi. taciau , kai pasieki rezultatu, tai mintimis gali pasidalinti ir savo sekme pasidziaugti su kitais. smile.gif

Jei kartais drauges paklausia, ka darei, kad taip graziai atrodai, tai nejaugi gaila pasakyti, ar ne? biggrin.gif
Daiva R.
tikrai nesakau smile.gif
cookiller
Mes dirbame tryse viename kabinete ir viską viena kitai pasipasakojame. Visos kartu nusprendėme laikytis dietos ir laikomės, bet kitiems kolegoms nieko nesakome rolleyes.gif , nes tikrai tuomet gaunasi doh.gif . Vakar net svarstykles atsinešėm ir kas rytą priduodame kiekvienos svorį 4u.gif .
Merii
QUOTE(cookiller @ 2008 05 27, 21:18)
Vakar net svarstykles atsinešėm ir kas rytą priduodame kiekvienos svorį  4u.gif .
*

o čia tai kolektyvas drinks_cheers.gif
deltadu
Na, as tai niekam nesakau, net vyrui. schmoll.gif Nebent sunui, nes ir jam tai aktuali tema. blush2.gif
Irena85
Aš, kol tylėjau ir dietinausi, tai ir lieknėjau.. tongue.gif o kai pasakiau bendradarbei, o ta dar kitai bendradarbei, tai taip mano dietinimaisi ir baigėsi doh.gif blush2.gif
šarūnė
O as tai dabar sakau,kad nesilaikau dietos,tiesiog turiu problemu su sveikata,todel gydytojai neleidzia valgyt jokiu saldumynu,riebiu patiekalu.Is dalies tai tiesa,bet dar kai ir porcijas pamazini,svoris krenta.
adatiene
Aš taip pat nesakau lotuliukas.gif mes su kolegėmis nesame tokios artymos, kad sakytume apie dietas. schmoll.gif Gaila verysad.gif , bet gali likti nesuprasta.
linuke79
Sveikutes.Ir as nesakau, kai laikausi dietos, nes tada tikrai prasideda...gal nori to ar ano?Ir dar tipo tau nereikia nes tu ir taip liekna blink.gif
*Anila*
manau,kad nebutina zinoti kolegems,kad dietinames ax.gif maziau zinos,maziau bus noro apkalbineti biggrin.gif
IKT
apie mano dieta aplamai tik vyras zino. nesinori visur nuvaziavus rekti as dietos laikausi. nesamone
*Anila*
QUOTE(IKT @ 2009 10 05, 21:08)
apie mano dieta aplamai tik vyras zino. nesinori visur nuvaziavus rekti as dietos laikausi. nesamone
*

drinks_cheers.gif visiskai teisingai thumbup.gif
Avocado
Patirtis tokia, kad tikrai geriau nesakyti g.gif Tegul apkalbineja, kai sulieknesim, o ne proceso metu tongue.gif
Belwesta
QUOTE(Tobsita @ 2009 10 10, 20:39)
Patirtis tokia, kad tikrai geriau nesakyti g.gif Tegul apkalbineja, kai sulieknesim, o ne proceso metu tongue.gif
*

Pritariu mirksiukas.gif
Žaislų Karalienė
Kolegiu neturiu, bet draugems pasakau, nes tada buna geda mesti, kai visos drauges zino thumbup.gif
Tik vyrui nesakau, kol paciam nedaeina schmoll.gif
DAIVUZELE33
sveikutės...o aš pirmą apie dietą nieko nesisakiau nei kolegėms,nei draugėms...tik vyras žinojo...kažkaip supratau,kad tai man padeda atsispirti pagundoms...
*LOLITA*
niekam nesakau schmoll.gif jei kam prasitariu visa dieta nueina suniui an uodegos
Annee
Nesakau, o vat specialiai tongue.gif biggrin.gif tegul ziuri kaip liekneju ir pavydi lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.