Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Skaičiuojam kalorijas 2
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Arinva
manau kad sausų 4u.gif čia bus tas pats kaip ir su džiovintais vaisiai, grybais džiovintų jau visai kitos kcal. o jei ant pakuotės duota tiek kcal tai ir bus džiovintų
talija
kiek jūs 100 gr avokado kal duodat . va ką radau:

avokado, šviežias, Florida 112
avokado,šviežias, Kalifornija 177

o pas mane užrašyta Izraelis lotuliukas.gif
meškutė_Nida
QUOTE(talija @ 2007 03 29, 14:04)
kiek jūs 100 gr avokado kal duodat . va ką radau:
avokado, šviežias, Florida 112
avokado,šviežias, Kalifornija 177

o pas mane užrašyta Izraelis  lotuliukas.gif
*

Mano turimi duomenys:
Izraelio- 170
Kalifornija-200
Mexika- 240

Ai, geriau nevalgyk tu to avokado... unsure.gif
ooo
kas zino, kiek reikia kcal normaliai suvartot norint po truputi sukust 27 m. moterai, ugis 168, svoris 95 blush2.gif darbas sedimas, sportas irgi yra ax.gif apie 2-3 val/savaite, kartais daugiau ax.gif
meškutė_Nida
QUOTE(ooo @ 2007 03 29, 15:41)
kas zino, kiek reikia kcal normaliai suvartot norint po truputi sukust 27 m. moterai, ugis 168, svoris 95  blush2.gif  darbas sedimas, sportas irgi yra  ax.gif apie 2-3 val/savaite, kartais daugiau  ax.gif
*

2 savaites gali pasėdėt ant 1200 kcal, o paskui- 1400- 1500 kcal mirksiukas.gif

Ateik į minus10- mes panašiu principu lieknėjam mirksiukas.gif
ooo
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 29, 17:49)
2 savaites gali pasėdėt ant 1200 kcal, o paskui- 1400- 1500 kcal mirksiukas.gif

Ateik į minus10- mes panašiu principu lieknėjam mirksiukas.gif
*

as prie naujokiu dabar sedziu rolleyes.gif gal butu logikos dar ir prie jusu prisijungt, gal tada dazniau pasispausciau nei karta svaaitej pries rezultatu pridavima blush2.gif o tai nepriestarautu taisyklems kokioms nors ir etikai? blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
meškutė_Nida
QUOTE(ooo @ 2007 03 29, 15:54)
  o tai nepriestarautu taisyklems kokioms nors ir etikai?  blush2.gif  4u.gif  biggrin.gif
*

laugh.gif Ne, mes tik pernelyg lieknų nepriimam ir prašom, kad merginos nesilaikytų jokių dietų mirksiukas.gif
Šiaip gali tiesiog pasiskaityt mūsų temos pirmą postą- po visokiais čia ten slepiasi labai daug info, yra ir kcal skaičiavimo puslapių nuorodų, ir šiaip straipsnių mirksiukas.gif
ooo
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 29, 18:05)
laugh.gif Ne, mes tik pernelyg lieknų nepriimam ir prašom, kad merginos nesilaikytų jokių dietų mirksiukas.gif
Šiaip gali tiesiog pasiskaityt mūsų temos pirmą postą- po visokiais čia ten slepiasi labai daug info, yra ir kcal skaičiavimo puslapių nuorodų, ir šiaip straipsnių mirksiukas.gif
*

OK, butinai paskaitysiu biggrin.gif
elzė 76
Klausimelis

Kiek cal turi dziovinta zuvis - pvz karsis ar eserys ar kuoja
aciu
pakasiukas
QUOTE(aurarud @ 2007 03 30, 10:16)
Klausimelis

Kiek cal turi dziovinta zuvis - pvz karsis ar eserys ar kuoja
aciu
*

radau toki varianta 339 g.gif
Kris908
sveikos,

kiek panasiai kaloriju turi juros kopustai su darzovemis aliejuje, pirkti parduotuveje, 100 gr

dekui 4u.gif
Cuba
Sveikos,

Kiek kalorijų turi vienas CEPELINAS su šaukštu grietinės ir spirgučiais.
Toks, pvz, kaip būna Čili kaime? mirksiukas.gif
okkey
QUOTE(Cuba @ 2007 04 04, 12:09)
Sveikos,

Kiek kalorijų turi vienas CEPELINAS su šaukštu grietinės ir spirgučiais.
Toks, pvz, kaip būna Čili kaime? mirksiukas.gif
*

nezinau koks cili kaime, bet ie standartinio dydzio, na nebombonesiai - tai apie 400 ckal ax.gif
Lekker Kontje
Sveikos mergaites skaiciuotojos.
ar galite padeti. gal buvo nezinau bet kiek kaloriju turi pietus kurie susideda is virtu bulviu ir saltibarsciu?
busiu labai dekinga ax.gif 4u.gif
okkey
QUOTE(Lekker Kontje @ 2007 04 04, 19:11)
ar galite padeti. gal buvo nezinau bet kiek kaloriju turi pietus kurie susideda is virtu bulviu ir saltibarsciu?
busiu labai dekinga ax.gif  4u.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na zinai viena suvalgo 2 bliudus saltibarsciu su viena bulve, kita 6 bulves ir tik samti satbirasciu lotuliukas.gif

taip kad reiktu bliudukais arba gramukais klausima formuluoti mirksiukas.gif
agniukutis
Sveikos, zinau, kad limonadas baisus blogis, taciau MB daznokai megsta patraukti situ cukraus lasu, tai man kilo klausimas, kaip yra, kad visi tik ir aiskina, kaip limonadas tukina smile.gif ir kiek daug daug daug jis turi kaloriju, bet palyginus populiariausiu limonadu su cukrumi kalorijas ir naturaliu sulciu be cukraus ir saldikliu kalroijas: 100 ml limonado turi vidutiniskai 40 kcal, o sultys 50 kcal ir daugiau, tai negi iseina, kad sultys dar daugiau storina nei limonadas? blink.gif biggrin.gif
visiskai_rami
rysium su tuo kiek tusciu kaloriju ir angliavandeniu turi abu mineti gerimai, ju negeriu jau kokie 7 metai
p. Kikimora
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 04 05, 14:25)
rysium su tuo kiek tusciu kaloriju ir angliavandeniu turi abu mineti gerimai, ju negeriu jau kokie 7 metai
*

bet jei gersi gyvas sultis - iš natūralių daržovių ir vaisių pačios spaustas - gausi krūvą vitaminų, mineralų, dar visokio gėrio. Kalorijos dar ne viskas.
GEISA
QUOTE(Lekker Kontje @ 2007 04 04, 20:11)
busiu labai dekinga ax.gif  4u.gif
*

vieni patys saltibarsciai turi mazdaug 100 kcal.kiek zinau o bulves virtas reiktu paziuret tiksliai bet tikrai nedaugiau 35 kcal....manau gali srebt drasiai smile.gif

opapa katik radau bulves 80 kcal pati negaliu patiketi unsure.gif
Utiuitiutė
QUOTE(GEISA @ 2007 04 06, 19:19)
opapa katik radau bulves 80 kcal pati negaliu patiketi unsure.gif
*

Viena nedidelė bulvė- 90 kcal.
Paloma:)
Siandien per radija girdejau,kad vienas kiausinis turi 50kcal,veliau atsiverciu Panele,o ten parasyta,kad 75kcal.Tai kiek is tikruju?
Utiuitiutė
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 07, 18:58)
Siandien per radija girdejau,kad vienas kiausinis turi 50kcal,veliau atsiverciu Panele,o ten parasyta,kad 75kcal.Tai kiek is tikruju?
*

100gr. kiaušinių- 136kcal. Šiaip vidutinio dydžio kiaušinis turi apie 90 kcal.
Aciu 4u.gif Labai daug ....siaip mirksiukas.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 07, 19:49)
Aciu 4u.gif Labai daug ....siaip mirksiukas.gif
*

Labai nedaug. Netgi labai normaliai. Pusryčiams kaip tik mirksiukas.gif
Kiaušinis 90kcal., riekelė duonos 100kcal, a.š. neriebaus majonezo- 30kcal. Viso labo 280kcal. smile.gif
Gregorij L.
kiek turi kaloriju 100g vedaru?
Šiurpė
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 13, 20:00)
*

Priklauso kaip gaminti ir ar spirgų viduj daug biggrin.gif g.gif Iš akies duočiau apie 100 - 150 kcal (be padažo)
Utiuitiutė
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 13, 20:00)
*

Bulviniai apie 400- 500, kruopų apie 300kcal./ 100gr.
Gregorij L.
tiek daug??? blink.gif bet tik ten bulves ir svogunai, keli spirgiukai unsure.gif
as daviau apie 200
Utiuitiutė
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 04 13, 23:23)
tiek daug??? blink.gif bet tik ten bulves ir svogunai, keli spirgiukai unsure.gif
as daviau apie 200
*

Jei ne namie gamintas, tai spirgiukai ne keli. O jei gamini namie liesą variantą, tai gali pasiskaičiuoti, kiek ko sudėjai
Nellie
Laba bigsmile.gif

Turiu klausimėlį profesionalėms 4u.gif Kiek gramų telpa a.š. ir v.š? Radau, kad skysčio 15-20g, o kieto - 10-20 g.gif Gali būt tiesa? Labai jau tingisi svert tokius kiekius rolleyes.gif Padėkit... 4u.gif
SilRa
noreciau paklausti:
KAIP REIKETU PASKIRSTYTI DIENOS KALORIJU NORMA, TAI YRA, MAZDAUG KOKIA DALI KALORIJU (PROCENTAIS AR PAN) REIKETU SKIRTI PUSRYCIAMS, PIETUMS, VAKARIENEI IR UZKANDZIAMS ax.gif
is anksto nuosirdziai aciu uz atsakymus aciuks.gif

dar pridursiu, kad man kazkodel labiausai valgyti norisi vakarais, o pusryciu maziausiai noriu, nors ir zinau, kad negerai ju nevalgyt doh.gif
Utiuitiutė
QUOTE(Eglužėlė @ 2007 04 14, 20:04)
Kiek gramų telpa a.š. ir v.š?
*

Priklauso nuo produkto.Pvz, grikių kruopų v.š. bus apie 30gr., o avižinių dribsnių- viso labo12- 15gr.
QUOTE(SilRa @ 2007 04 15, 09:53)
noreciau paklausti:
KAIP REIKETU PASKIRSTYTI DIENOS KALORIJU NORMA
*

Ir aš negaliu nevalgius vakare. Skirstau panašiai (1500- 1600kcal., bet būna ir įvairiausių lyrinių nukrypimų cool.gif ):
Pusryčiai 200
Priešpiečiai 100- 150
Pietus 500- 600
Pavakariai 100-150
Vakarienė 400
Naktipiečiai 100
SilRa
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 04 15, 10:20)
Ir aš negaliu nevalgius vakare. Skirstau panašiai (1500- 1600kcal., bet būna ir įvairiausių lyrinių nukrypimų  cool.gif ):
Pusryčiai 200
Priešpiečiai 100- 150
Pietus 500- 600
Pavakariai 100-150
Vakarienė  400
Naktipiečiai 100
*

friends.gif
labai labai labai aciu 4u.gif

ir dar klausimukas tada - o yra skirtumas, kurioje dienos dalyje (ryte ar vakare) pavalgai sociau? blush2.gif
Utiuitiutė
QUOTE(SilRa @ 2007 04 15, 10:34)
ir dar klausimukas tada - o yra skirtumas, kurioje dienos dalyje (ryte ar vakare) pavalgai sociau? blush2.gif
*

Kai kas sako, kad yra. Bet aš manau (o mano numesti kilogramai tam pritaria), kad skirtumo jokio- svarbiausia, KIEK tu jų suvartosi, o ne kada mirksiukas.gif
Šiurpė
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 04 13, 22:31)
Bulviniai apie 400- 500, kruopų apie 300kcal./ 100gr.
*

g.gif Niu, turint omeny, kad 100gr. lašinukų turi apie 600-700 kcal., išeina, kad tuose vėdaruose bulbių beveik nebuvo g.gif ?
Be to mūsuose, kai kurios šeimininkės spirgų visai nededa schmoll.gif - pliko pienu, ar dar ko prisigalvoja biggrin.gif mirksiukas.gif
Smaliziuke
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 04 15, 10:20)
Priklauso nuo produkto.Pvz, grikių kruopų v.š. bus apie 30gr., o avižinių dribsnių- viso labo12- 15gr.

Ir aš negaliu nevalgius vakare. Skirstau panašiai (1500- 1600kcal., bet būna ir įvairiausių lyrinių nukrypimų  cool.gif ):
Pusryčiai 200
Priešpiečiai 100- 150
Pietus 500- 600
Pavakariai 100-150
Vakarienė  400
Naktipiečiai 100
*

as irgi laikausi panasaus kcal skirstymo, nes labiausiai vakare norisi valgyt, o ir naktipieciai zalos nedaro, jei jie ''teisingi''- koks obuoliukas, jogurtas ar pan cool.gif
SilRa
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 04 15, 11:28)
Kai kas sako, kad yra. Bet aš manau (o mano numesti kilogramai tam pritaria), kad skirtumo jokio- svarbiausia, KIEK tu jų suvartosi, o ne kada  mirksiukas.gif
*

aisku 4u.gif o galima paklausti, per kiek laiko jums tai pavyko? blush2.gif
QUOTE(Smaliziuke @ 2007 04 15, 17:25)
as irgi laikausi panasaus kcal skirstymo, nes labiausiai vakare norisi valgyt, o ir naktipieciai zalos nedaro, jei jie ''teisingi''- koks obuoliukas, jogurtas ar pan cool.gif
*

dekui uz atsakyma 4u.gif
Man labai idomu kiek kaloriju turi kokosu pienas?Gal kas zino?
meškutė_Nida
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 16, 18:33)
Man labai idomu kiek kaloriju turi kokosu pienas?Gal kas zino?
*

44 kcal/100g.
Bet šiaip tokių produktų kaloringumą pasižiūrėk tiesiog ant pakelio mirksiukas.gif
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 16, 19:37)
44 kcal/100g.
Bet šiaip tokių produktų kaloringumą pasižiūrėk tiesiog ant pakelio mirksiukas.gif
*

Aciu blush2.gif
Bransha
o'lia, kaip smagu rasti bendraminciu thumbup.gif

va, o gal kas zino, kiek kcal gali turesi sushi gabaliukas? (su agurku ir avokadu)?
SilRa
mielosios skaiciuokles biggrin.gif

turiu pasiulyma: esu tarp jusu visai zalia naujoke, nezinau, gal jau jus tai darete, bet manau, kad butu visai smagu, jei pasidalintumem pusryciu, uzkandziu ir t.t. pavyzdziais su kiekiais, kalorijom ir t.t., kad butu ivairesnis musu meniu.

jei sudominau siuo pasiulymu, as galiu pateikti jau siai dienai apie 15 ivairiu pusryciu (200-250kcal) ideju. ax.gif tikiuosi, kad ir kitos siuo tuo pasidalins ax.gif
meškutė_Nida
QUOTE(SilRa @ 2007 04 17, 18:37)
bet manau, kad butu visai smagu, jei pasidalintumem pusryciu, uzkandziu ir t.t. pavyzdziais su kiekiais, kalorijom ir t.t., kad butu ivairesnis musu meniu.
*

Valgiaraščio temoje kai kurios valgytojos pateikia ne tik valgytus kiekius, bet ir kcal mirksiukas.gif
SilRa
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 17, 19:42)
Valgiaraščio temoje kai kurios valgytojos pateikia ne tik valgytus kiekius, bet ir kcal mirksiukas.gif
*

o toli jusu iekot ? mastau.gif ar priimsit be rekomendaciju? g.gif mirksiukas.gif
pasiziurejau jau, bet ten rasomi tik dienos valgiarasciai, bijau, kad su savo pasiulymu ir plepaliukais nebuciau "ne i tema" g.gif
Kelsey
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 04 15, 10:28)
Kai kas sako, kad yra. Bet aš manau (o mano numesti kilogramai tam pritaria), kad skirtumo jokio- svarbiausia, KIEK tu jų suvartosi, o ne kada  mirksiukas.gif
*

o visi tavo numesti kg. tik kaloriju skaiciavimo pagalba? ar dar sportuoji? smile.gif
Bransha
QUOTE(SilRa @ 2007 04 17, 19:37)
mielosios skaiciuokles biggrin.gif

turiu pasiulyma: esu tarp jusu visai zalia naujoke, nezinau, gal jau jus tai darete, bet manau, kad butu visai smagu, jei pasidalintumem pusryciu, uzkandziu ir t.t. pavyzdziais su kiekiais, kalorijom ir t.t., kad butu ivairesnis musu meniu.

jei sudominau siuo pasiulymu, as galiu pateikti jau siai dienai apie 15 ivairiu pusryciu (200-250kcal) ideju. ax.gif tikiuosi, kad ir kitos siuo tuo pasidalins ax.gif
*

liuks ideja thumbup.gif
as prisijungsiu prie sios idejos platinimo 4u.gif smile.gif

siandienos mano vakariene (receptukas, beje, is vienos forumietes nubezdzionautas, taigi prasau nekyti jog platinu geras idejas biggrin.gif )

idaryti pomidorai
2vid dydzio pomidorai (100gr=23kcal, tai 2vnt=46kcal)
1 kiausinis isplaktas su prieskoniukais, baziliku, pirpiriukais (90kcal)
nupjaunam pomidoro "kepurele" isskuobiam vidu ir supilam isplakta kiausini. uzdedam kepurele atgal biggrin.gif ir kepam 200 laipsniu orkaitej kol visiskai pabals kiausinis (15-20min). Skanaus! smile.gif
SilRa
QUOTE(Bransha @ 2007 04 17, 22:51)
idaryti pomidorai
2vid dydzio pomidorai (100gr=23kcal, tai 2vnt=46kcal)
1 kiausinis isplaktas su prieskoniukais, baziliku, pirpiriukais (90kcal)
nupjaunam pomidoro "kepurele" isskuobiam vidu ir supilam isplakta kiausini. uzdedam kepurele atgal  biggrin.gif  ir kepam 200 laipsniu orkaitej kol visiskai pabals kiausinis (15-20min). Skanaus! smile.gif
*

Bransha,panasu,kad tie pomidoriukai tikrai labai skanus essen.gif:bet tu nevisai supratai mano minti ax.gif receptams yra Lengvo maisto receptu temele,oas siulau tiesiog dalintisidejomis.
pavyzdziui, pusryciai 200-250kcal vertes:
1. 40g traiskytu grudu sausu pusryciu + 150g jogurto (230kcal)
2. 100g varskes+0,5stikl kefyro+skiltele cesnako+zalumynai (230kcal)
3. 1virtas kiausinis + 1 a.s.majonezo + 50g duonos (220kcal)
ir panasiai ax.gif
Hilde
Aš visai pasimetus košių kiloraže doh.gif gal galit kas pasakyti, kiek maždaug kcal bus jau isvirtoje košėje. Kiekis 5 valgomi šaukštai. tiek aš suvalgau, nes daugiau nelenda blush2.gif Košė netiršta.
1. avižiniai dribsniai virti vandenyje
2. grikių dribsniai virti vandenyje
3. 4 grūdų košė virta vandenyje
4. manų košė virta vandeny perpus su 2,5 proc. riebumo pieno.
gvidaa
gal zinot kiek kaloriju turi 1saukstas 15procentu grietine,dejau 60ne per daug<>? g.gif
SilRa
QUOTE(gvidaa @ 2007 04 18, 12:12)
gal zinot kiek kaloriju turi 1saukstas 15procentu grietine,dejau 60ne per daug<>? g.gif
*

per daug mirksiukas.gif 1 saukstas 18 proc grietines turi 48kcal,tai tavoliesesne grietine turi tikrai maziau rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.