QUOTE(Italy @ 2005 09 21, 18:43)
Ohooo kiek medziagos, net galvele susisuko
ACIU, Italy
QUOTE(Italy @ 2005 09 21, 18:43) Ohooo kiek medziagos, net galvele susisuko ACIU, Italy
Aš tai vakar pavariau +2900 kcal
Ir tai įmanoma? Na ką, negi žliumbsiu dabar Pasaka be galo.. Liko sutaupyti 29 000 kcal Aš čia viena "taupau"? QUOTE(yclius @ 2005 09 22, 15:53) Aš tai vakar pavariau +2900 kcal Ir tai įmanoma? Na ką, negi žliumbsiu dabar Pasaka be galo.. Liko sutaupyti 29 000 kcal Aš čia viena "taupau"? yclius, ne, neviena taupai Vakar matyt neblogai puotavai, jei tiek kaloryciu pritaupei QUOTE(yclius @ 2005 09 22, 15:53) Aš tai vakar pavariau +2900 kcal Ir tai įmanoma? Na ką, negi žliumbsiu dabar Pasaka be galo.. Liko sutaupyti 29 000 kcal Aš čia viena "taupau"? na jo gali.bet prisimink ,tai ,kad + ne tiek na,sakykim tavo busimam svoriui reikia 2000,o tu suvalgei 2300kcal,nors su stengiausi kitas dienas valgyti 1200kcal,tai vistiek + skaiciuoji nuo 2300kcal
Tik dar kilo klausimas,sakykim dabartiniam svoriui reikia 2700kcal
busimam-2300kcal...tai skaiciuot taupymus nuo busimo svorio? Bet tada kazkokia nesamone gaunasi,nes labai netikslu... QUOTE(Italy @ 2005 09 22, 16:03) Tik dar kilo klausimas,sakykim dabartiniam svoriui reikia 2700kcal busimam-2300kcal...tai skaiciuot taupymus nuo busimo svorio? Bet tada kazkokia nesamone gaunasi,nes labai netikslu... Na, kiek supratau, reikia skaiciuoti, t.y. taupyti nuo busimo svorio, tavo paminetame pavydzyje nuo 2300 kcal. O kodel sakai kad netikslu? Kaip tik tikslu, nes kalorijos taupomos nuo NORIMO svorio. O jei skaiciuotum nuo esamo svorio, tai kaskarta numetus kilograma reiketu vis perskaiciuoti dienos kalorijos norma, ir jos vis svyruotu: priaugi vienokia norma, numetant - vis kita. O cia skaiciuojant nuo busimo, - jos pastovios. Na nezinau, bet as taip supratau..
sveikutes, cia man idomu pasidare, nes budama kudute lieknute grazute pasidariau stora baisi boba, nes su gebejau priaugti 8 kg. todel HEELLPPP!! padekit man!!! nesuprantu kaip cia man pasiskaiciuoti kiek reiktu sutaupyti, as jums panickos surasysiu savo duomenis, o jus man padekit suskaiciuot kiek man reiktu sutaupyti, jauciu, kad milijonais reikes man taupyti
tai va, mano ugis 169, esamas svoris 60, o norimas 51-50, nes butent tiek ir sveriau visa gyvenimeli, Ach... GAJANA, o tu vis delto pasiziurek dar karta i veidrodi, jei tavo ugis 169 ir sveri 60 kg, tai ar verta tau laikytis dietos iki 51 kg? Na, nelabai isivaizduoju kaip tu atrodysi. O kiek kaloriju reik sutaupyt, tai labai paprasta: 1kg riebalu, kaip rase sio forumo autore - atstoja 7 000 kcal. taigi, jei nori numesti 9 kg QUOTE(GAJANA @ 2005 09 22, 17:41) sveikutes, cia man idomu pasidare, nes budama kudute lieknute grazute pasidariau stora baisi boba....... tai va, mano ugis 169, esamas svoris 60, o norimas 51-50, nes butent tiek ir sveriau visa gyvenimeli, Ach... tas "baisi boba" - grazus komplimentas i mano darza as tokio pat ugio ir sveriu truputi daugiau... nu neatrodau gi baisi boba... QUOTE(Beviltiska @ 2005 09 22, 18:37) tas "baisi boba" - grazus komplimentas i mano darza as tokio pat ugio ir sveriu truputi daugiau... nu neatrodau gi baisi boba... na gal tavo apimtys ne tokios ir kaulai gal sunkesni, o pas mane kaulai labai lengvi ir toki gelbejimosi rata uzsiauginau, kad baisu, apie uzpakali ir kitas kuno vietas patyliu siandien atsikeliau ir prisiminiau, kad i gimtadieni vakare turiu eit, tai toks pyktis ant saves uzejo, jog iki tiek apsileidau dar klausimelis, kaip suprantu as galiu per diena apie 2000 kaloriju suvartot, tai reiskias nuo to kiek sutaupau tai ta skaiciuka ir nurasyti nuo tu tuuuuukstanciu? QUOTE(GAJANA @ 2005 09 23, 09:04) na gal tavo apimtys ne tokios ir kaulai gal sunkesni, o pas mane kaulai labai lengvi ir toki gelbejimosi rata uzsiauginau, kad baisu, apie uzpakali ir kitas kuno vietas patyliu siandien atsikeliau ir prisiminiau, kad i gimtadieni vakare turiu eit, tai toks pyktis ant saves uzejo, jog iki tiek apsileidau dar klausimelis, kaip suprantu as galiu per diena apie 2000 kaloriju suvartot, tai reiskias nuo to kiek sutaupau tai ta skaiciuka ir nurasyti nuo tu tuuuuukstanciu? na tiesa, galim buti ir skirtingos kompleksijos.... na pas mane tikrai nera gelbejimosi ratu ant pilvo, bet apvalius klubus tai turiu.... na jei pvz per diena suvartojai 1300kcal, o tuo tarpu tavo antrasis skaiciukas buvo 2000kcal...vadinasi per diena sutaupei 700kcal...ir jas atimi is savo tu tukstanciu... o pvz jei suvartojai 2300kcal, vadinas padauginai 300kcal ir turi juos pripliusuoti prie savuju tukstanciu... va tokia teorija....lygtais aiskiai paaiskinau... Ir sekmes lieknejant!!! Stiprybes ir kantrybes.... QUOTE(Beviltiska @ 2005 09 23, 09:34) na tiesa, galim buti ir skirtingos kompleksijos.... na pas mane tikrai nera gelbejimosi ratu ant pilvo, bet apvalius klubus tai turiu.... na jei pvz per diena suvartojai 1300kcal, o tuo tarpu tavo antrasis skaiciukas buvo 2000kcal...vadinasi per diena sutaupei 700kcal...ir jas atimi is savo tu tukstanciu... o pvz jei suvartojai 2300kcal, vadinas padauginai 300kcal ir turi juos pripliusuoti prie savuju tukstanciu... va tokia teorija....lygtais aiskiai paaiskinau... Ir sekmes lieknejant!!! Stiprybes ir kantrybes.... supratau, na reikes bandyti
O as turiu toki klausimeli. O ar tikrai tas apskaiciuotasias kalorijas sutaupius, svoris priarteja prie norimo?
QUOTE(Beviltiska @ 2005 09 23, 09:34) na tiesa, galim buti ir skirtingos kompleksijos.... na pas mane tikrai nera gelbejimosi ratu ant pilvo, bet apvalius klubus tai turiu.... na jei pvz per diena suvartojai 1300kcal, o tuo tarpu tavo antrasis skaiciukas buvo 2000kcal...vadinasi per diena sutaupei 700kcal...ir jas atimi is savo tu tukstanciu... o pvz jei suvartojai 2300kcal, vadinas padauginai 300kcal ir turi juos pripliusuoti prie savuju tukstanciu... va tokia teorija....lygtais aiskiai paaiskinau... Ir sekmes lieknejant!!! Stiprybes ir kantrybes.... ka tik vel nuejau pasiskaiciuot ir supratau, kad 2000 tai dabartinio svorio dienos norma, o siekiamo 1413, na ka, konkreciai pradedu savo valgiarasti, tik kad turiu beda, as tu kaloriju taip gerai nemoku skaiciuot, atskirus produktus moku, bet pvz kaip paskaiciuot misraines is parduotuves ar patiekalus is kabako, na gausiu mokytis, oi gausiu jei noriu rezultatu, zodziu ilgai ir nuobodziai nuo 63000 teks arteti prie 0
Aš jau vėl gera mergaitė. Vakar sutaupiau 450 kcal.
QUOTE(braskel @ 2005 09 22, 15:56) yclius, ne, neviena taupai Vakar matyt neblogai puotavai, jei tiek kaloryciu pritaupei Kokia čia puota: šiek tiek chalvos (300 g), šiek tiek aliejuje permirkusių bulvinių blynų.. Fui, net purto dabar pagalvojus.. GAJANA, 1413 kcal dienai, kaip kaloriju norma visam gyvenimui- tikrai mažoka. Kaip tu čia skaičiuoji?
O as vakar sutaupiau tik 100kcal. Siandien reiks pasistengti
Chi, liniuote pasidariau cia pries pora dieneliu kaloriju taupymui
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
QUOTE(braskel @ 2005 09 23, 10:45) na as nuejau i ta puslapi kur nurode straipsnio autore, tada suvedziau duomenis tai virsuje nurode 1413, kaip supratau cia siekiamo svorio, o apacioj 1950-2300 (na panasus intervalas, tiksliai nepamenu) tai kaip supratau sitas intervalas ir yra kalorijos dabartiniam svoriui, o 1413 siekiamam, nezinau man irgi mazoka atrodo, gal todel kad labai jau nemazai numesti noriu... beje visai nesuprantu vokieciu kalbos, tai gali buti, kad kazka ne taip supratau, kai nuejau i lietuviska puslapi man parase pagal dabartinius duomenis kad reikia suvartoti 1950, nu zodziu as su tomis kalorijomis esu pasimetus, nes niekada ju neskaiciavau ir nemoku normaliai skaiciuot...nezinau....taupysiu ir tiek, bet gal tikrai nuo 2000 reikia skaiciuot? QUOTE(GAJANA @ 2005 09 23, 11:31) [COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue] virsuje nurode 1413, kaip supratau cia siekiamo svorio, o apacioj 1950-2300 Truputuka blogai supratai, ten tame vokiskame puslapiuke tavo DIENOS KALORIJU NORMA rodo antra eilute QUOTE(braskel @ 2005 09 23, 11:36) Truputuka blogai supratai, ten tame vokiskame puslapiuke tavo DIENOS KALORIJU NORMA rodo antra eilute aisku, o ka tada tas mazasis skaiciukas reiskia? sorry, kad uzduodu tiek klausimu, bet as labai noriu viska iki galo issiaskint, kad galeciau sekmingai skaiciuoti QUOTE(GAJANA @ 2005 09 23, 11:42) aisku, o ka tada tas mazasis skaiciukas reiskia? sorry, kad uzduodu tiek klausimu, bet as labai noriu viska iki galo issiaskint, kad galeciau sekmingai skaiciuoti Tas mažasis skaičiukas reiškai, kiek kalorijų reikia tavo organizmo medžiagų apykaitai. Tipo, mažiau suvartoti nerekomenduojama. Po truputį, bet užtikrintai. QUOTE(GAJANA @ 2005 09 23, 12:42) aisku, o ka tada tas mazasis skaiciukas reiskia? sorry, kad uzduodu tiek klausimu, bet as labai noriu viska iki galo issiaskint, kad galeciau sekmingai skaiciuoti cia maziausia kcal norma kuria turi suvartoti per diena, kad visos organizmo funkcijos normaliai vyktu ar pan...
aciu mergaites uz patarimus, na dabar liko didziausias darbas, tai valios stiprybe..
Prisjungsiu prie jusu
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 09 23, 13:10) Prisjungsiu prie jusu Na, siulyciau paprasyti pardavejo sudeties kebabo ir ten visas kaloringumas, riebalai ir pan turetu buti, bet nelabai tikiu kad jie toki dalyka turi, nors ir privalu jiems tureti QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 09 23, 13:10) Prisjungsiu prie jusu Oi aš irgi kebabus labai mėgstu
Kur taupytojos dingo,visos issilakstet ar kuri dar skaiciuojat,vakar sutaupiau 735kcal
o ka jus manote apie soju pasteta,prie sveiko maisto skyrelio buvo padetas
gal kuri ragavote?ar skanus?as mielai uzsitepciau jo ryte ant ryziu trapucio QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 10 02, 18:56) Nusiperki, paziuri, paskaiciuoji ir nebevalgai
Ech... geda
Ir isvis paradoksas! Pabandziau bent preliminaru poros dienu kaloriju kieki paskaiciuot ir kagi jus manot?! Pasirodo abi dienas vidutinis kiekis buvo virsytas, nors pati jauciau ir svarstykles rode, kad per tas pora dienu buvau atsikracius apie 0.5 kg. QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 09 26, 09:26) Ech... geda Ir isvis paradoksas! Pabandziau bent preliminaru poros dienu kaloriju kieki paskaiciuot ir kagi jus manot?! Pasirodo abi dienas vidutinis kiekis buvo virsytas, nors pati jauciau ir svarstykles rode, kad per tas pora dienu buvau atsikracius apie 0.5 kg. zinok ir man tas pats, dar penktadieni dziaugiausi, nes apie 700 kal sutaupiau, bet valgiau viena produkta todel buvo lengva, na sestadieni ir sekmadieni valgiau normalius patiekalus, taciau man irgi nesiseka apskaiciuoti ju kaloringumo, zodziu kas su kalorijomis susije ir man per sunku, tiesiog reguliuosiu maisto kieki ir produktus, taciau situ skaiciuku nebesiimsiu, man tai per daug sudetinga. QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 09 23, 12:10) Bet as nezinau kiek kaloriju turi ne produktas,o pvz patiekalas Aš ir taip galvoju. Taip ir darydavau, jai suvalgau kebaba tai poto kaško atsisakau. Nors ir visada galvoju kad čia labai daug koloriju. QUOTE(Italy @ 2005 09 23, 14:29) kazkuri rase atrodo 270-350kcal tiksliai neatsimenu,bet dar ir nuo rusies labai priklauso,bet kazkas tokio... Jai visas kebabas tai visai nedauk
Labas matematikės
Penktadienį pritaupiau 200 kcal. O šaštadienį ir sekmadienį nesutaupiau nieko. Bet ir skolintis neprireikė. Dabar visada stengsiuos taip daryti - darbo dienomis nors daugiau prisižiūrėti, o savaitgaliais tiesiog neperlipti dienos kalorijų normos. Ir viskas bus čiki. visam laikui QUOTE(GAJANA @ 2005 09 26, 10:00) zinok ir man tas pats, dar penktadieni dziaugiausi, nes apie 700 kal sutaupiau, bet valgiau viena produkta todel buvo lengva, na sestadieni ir sekmadieni valgiau normalius patiekalus, taciau man irgi nesiseka apskaiciuoti ju kaloringumo, zodziu kas su kalorijomis susije ir man per sunku, tiesiog reguliuosiu maisto kieki ir produktus, taciau situ skaiciuku nebesiimsiu, man tai per daug sudetinga. Man taip pat zymiai paprasciau reguliuot maisto kieki. Tik... turiu labai pasiryzt, nes daznai pritruksta valios
Budas geras,taciau reikia skaiciuot,taip daug laisviau nei skaiciuot kcal suvartojant 1200-1500kcal,bet manau rezultatai mazesni,juk buna taip ,kad tikrai leidi sau daugiau nei deretu...o skaiciuodama kcal vistiek labiau prisilaikai...
Na prasom kalbeti apie kalorijas toliau. Prisijungsiu ir as prie jusu.
Niu tai kalbam kalbam
SMURFIUKEI: Lietuviskas variantas man labiausiai patinka www.kmi.lt skaiciuojant kalorijas, ten taip pat rasi, kiek gi reikia suvartoti kaloroju ir kaloriju lenteles. Apibendrinant, jei nesikudini, maziausiai reikia suvartoti 2000kcal., jei kudiniesi - kita kalba. 1kg lasinuku numesti reikia 7000kcal deficito Taip pat dar naudojuosi www.fitday.com ar kituose amerikietiskuose variantuose. Man jie labiau patinka, nes kalorijos surasytos porcijomis, o ne 100g, tad nereikia sverti, neturiu visu pirma svarstykliu Toliau patarimas del visokiausiu kruopu, makaronu ir pan. Paprasciau yra skaiciuoti kalorijas sausu produktu pries verdant/kepant. Ant pakeliu paprastai ir buna sausu produktu kalorijos. Isvirus mase pakinta priklausomai nuo kiek isigere vandens (viena karta maziau, kita karta daugiau...), o nuo to mase labai skiriasi. TIC TAC saldainiai. Prisimenate reklama "tik 2cal"...??? Dar pirmam kurse skaiciavom, kad vienas saldainukas turi ne 2cal, o 2kcal (t.y. 1000 kartu daugiau) ir su destytoju kritikavom ta reklama
Aciu aciu aciu
sveikos merginos,
noreciau ir as prie jusu prisiungti, labai noriu numesti 6kg, labai man jau sunkiai sekas, bandziau kelias dietas, bet po ju taip pasiilgdavau normalaus maisto, kad greitai kg sugrizdavo. jau kelias dienas skaiciuoju kalorijas, lyg ir neblogai sekas, nusipirkau maistui svarstykles kad butu tiksliau, tik va nelabai iseina kai kuriu patiekalu kalorijas apskaiciuoti. gal kas zinot kiek apytiksliai lietiniuose su varske galetu buti kcal, arba bent patarkit kaip jas apskaiciuoti? buciau labai dekinga. QUOTE(miegale23 @ 2006 09 13, 15:37) sveikos merginos, noreciau ir as prie jusu prisiungti, labai noriu numesti 6kg, labai man jau sunkiai sekas, bandziau kelias dietas, bet po ju taip pasiilgdavau normalaus maisto, kad greitai kg sugrizdavo. jau kelias dienas skaiciuoju kalorijas, lyg ir neblogai sekas, nusipirkau maistui svarstykles kad butu tiksliau, tik va nelabai iseina kai kuriu patiekalu kalorijas apskaiciuoti. gal kas zinot kiek apytiksliai lietiniuose su varske galetu buti kcal, arba bent patarkit kaip jas apskaiciuoti? buciau labai dekinga. vidutinis kiausinis turi apie 65kcal (did. 75kcal, mazas 55kcal) stikline (250ml) pieno 1% :apie 100kcal., 2% apie 120kcal, 3.25% 150kcal miltai (auksciausios rusies) puodelis (250ml) turi 455kcal alyvu aliejaus 1 saukstas (15ml) turi 120kcal Niu tai kiek ko dedi i tesla, tiek ir turesi kaloriju.. o varske, vel atitinkamai, kiek ir kokios ten jos dedi
aciu uz pagalba, pasiskaiciavau kad nelabai tuos lietinius apsimoka valgyti, nu bet kartais galima.
sveikos merginos
kur gi dingot visos, nebeskaiciuojat kaloriju? as jau kazkur savaite skaiciuoju, pradedu suprasti esme, net svarstykles nusipirkau. vyras juokiasi kai kiekviena kasni sveriu. apie numesta svori dar man anksti kalbeti, bet maistas tapo sveikesnis, geriau jauciuos, nepersivalgau. tikuos jus irgi pasidalinsit savo patirtimi.
Kazkoki zioply pagavau ir atidariau tokia pacia tema
Nu tai ir skaičiuoji:
1. Kiek ir kokių produktų įdėjai į patiekalą. 2. Kiek porcijų patiekalo išėjo. 3. Visų produktų kalorijas dalini iš porcijų skaičiaus. O pačių populiariausių patiekalų kaloražas yra kalorijų knygelėse
sveikutes:) as noriu paklausti gal kas zinote kiek kaloriju yra vaisiu duonoje? Siaip rimi jei zinot jas kepa, bet neparasyta yra ir nei vienoj kaloriju lentelej negaliu rasti
Šiaip jei normaliai riekutėje yra apie 40kcal, tai vaisių duonoje automatiškai daugiau. Aš paprastai skaičiuoju apie 100kcal: džiovinti vaisiai kaloringi, visokie grūdeliai irgi duoda savo.
|