as savo berniukui i arbatele arba kompota kuri isverdu pati dedu fruktoze(vaisiu cukrus)manau<kad tai geresnis variantas.o kaip jus mamytes darote??
cukrus, kaip zhinia, bei produktai, turintys sudetyje cukraus, ishshaukia kariesa, vien del tos priezhasties fruktoze yra geriau
QUOTE(SuperMutteR @ 2006 09 16, 09:18) cukrus, kaip zhinia, bei produktai, turintys sudetyje cukraus, ishshaukia kariesa, vien del tos priezhasties fruktoze yra geriau o jus skaitet straipsnius apie fruktoze? cia forume kazkur yra tik tiksliai nepasakysiu kur
As uz fruktoze
Aš savajam į arbatą cukraus nededu, o ir į kitą maistą riboji, kad nebūtū perdaug, košes skaninu trupučiu cukraus, bet jei nededu į vidū tai kelias kruopeles užberiu ant viršaus, o šiaip tai mes daug vaisių ir uogų valgom tai net nebūna kada tą cukrų vartoti
As uz fruktoze!
Na, aš už cukriuko truptuką..
O į arbatytę dedu truputį medučio
Mes naudojam tik cukru ar medu, o fruktozes net nebadem. Kas geriau reiktu klausti gerai ismananciu
Cukraus tik į košes truputį įberiu. O arbatas su medumi saldinu.
geriau ir be to ir be to.
i arbatyte truputeli cukriuko idedu
Saldinu trupučiu cukraus, fruktozės niekada nebandžiau...
O mes tai vartojam fruktozę. Kadangi maniškis labai daug geria tai nutariau jog geriau fruktozė. Pasaldinu truputį arbatėlę.
O medaus tai kiek girdėjau kiekvieną dieną vaikui negalima duoti...... Nežinau ar tiesa.
Fruktozes niekad nevartojome, bet gal tikrai, naudingiau
As irgi jei yra reikalas dedu truputi fruktozes
Kol mano spirgelis buvo mažiulytis, kmynukų ir ramunėlių arbatytes pasaldindavau gliukozę, jos nusipirkdavau vaistineje. Kitaip jis negerdavo, mano pienelis tai saldutėlis
Konsultavausi su pediatre ir daktare alergologe, tai abi patvirtino, kad fruktoze sveikiau nei cukrus
Dazniau fruktoze, reciau cukrus, bedai prispaudus - medus
fruktozė išties sveikiau už cukrų, tačiau laisvina viduriukus. Taip kad ir ne visiems gali tikti.
As cukraus stengiuosi visai neduoti, o fruktozę tai tik su trintom uogytėm valgo
Mano maziukas arbateliu visiskai negeria, tai verdu jam kompotukus ir saldinu juos fruktoze, nes ji sveikiau. Na, o pieniska sriubyte ar kose skaninu trupuciu cukraus
As naudoju tik fruktoze, o cukraus aplamai stengiuosi ir pati maziau vartot.
Fruktozes niekada nebandem... gal tikrai ji sveikiau... reiks isbandyti...
Mes vartojame fruktozę
Dičkei 3m.9mėn jei labai reikia dedam fruktozę arba retkarčiais rudajį cukranendrių cukrų,o mažiukui 1m.10 mėn išvis niekuo nesaldinam...
Vietoj cukraus visada naudojam fruktozę arba medų
na mes vartojam cukriuka, bet stengiuosi jo deti kuo maziau
dazniausiai renkames fruktoze
As suneliui iki pusantru metu duodavau tik fruktoze,arba medu.
kiek skaiciau, fruktoze sveikiau, maziau kenkia dantims, kiek tiesos, nezinau...
Dažniausiai geriam arbatas iš uogienių, o ten būna įdėta cukraus..šiek tiek manau galima
as iki siol kosyciu nesaldindavau...
jei saldinsiu tai turiu fruktozes nusipirkus ...
maziukui visiskai nesaldinu arbatu.o siaip tai fruktoze naudoju.
Su saiku naudojam fruktoze
Mes irgi saldinamės gyvenimą fruktoze
fruktoze vartojam jei reikia ...
tik fruktoze
naudoju ir frutozeir cukru... nemanau kadmetuku laiko vaikeliui vandenukassucukrumi kenkia..
nemegstam cukriuko arbatyteje, sulciu saldintu irgi negeria,
Saldinimui naudoju naturalu medu, kartais cukru, fruktozes nebandziau
ir be vieno ir be kito gaunasi gardus sveiki patiekalai...
Cukrus , bet labai nedaug arba medus (bet gali berti)
KARTAIS FRUKTOZE,BET DAZNIAUSIAI CUKRIUKA VARTOJAM
Norincioms zinoti daugiau, siulau pasiskaityti homosanitus
fruktoze
As vis kartais pagalvoju ka geriau cukrus ar fruktoze?
mums seimos gydytoja grieztai uzdraude fruktoze duot, sake geriau jau cukrum skanint jei reikia
Visad galvojau, kad geriau fruktoze, medus
|