tai tokia ir turi buti mokytoja. Blogai kai mokytoja isterike,bet kai mokytoja gera o klasej bardakas tai irgi nieko gero.
Mano sūnaus mokytoja gana griežta, reikli, bet aš manau teisinga.Žinoma, sūnui nevisada patinka, kad mokytoja nori geresnių rezultatų, užduoda daugiau, nes mano, kad vaikas pajėgus tai atlikti.Tačiau kitos veiklosmetu vaikui mokytoja labai patinka, nes yra paprasta, nepasipūtusi, natūrali.
Apie dukrelės mokytoja gero žodžio negaliu pasakyti. Metodininkė.Visada stengiasi parodyti kokia jinai puiki mokytoja(susirinkimai vyksta po 3 val.), įtikti tiems kirie ją liaupsina ar yra geresnė materialinė padėtis.O kai žmogus lįsti be muilo nemoki ir nenori, nes nematai už ką, tai tavo vaikas dažnai verkia per pasirodymus tėveliams, yra akivaizdžiai išskiriamas iš kitų.Tai mato ne tik mama, bet ir kiti.O kai mokytoja įspėjama už negražius, nepedagogiškus poelgius ,šypsosi lapės šypsena ir tikina, kad viskas bus gerai.Tačiau ir toliau dukra dažnai iš mokyklos grįžta įžeista mokytojos.
Namo mergickos mokytoja man labai patinka. Aisku mokytoja jau "metuose", kaip as sakau seno sukirpimo mokytoja. Griezta, reikli, skrupulinga. Kai reikia paglosto galvele..Niekada neisleis neuzsisaksciusio vaiko, visada informuos apie viska.
Kaip dukte sako, jei saukia ant vaiku, tik tuomet kai jie neklauso. Bet saukia nestipriai Matau, kad mano vaikas labai myli savo mokytoja.
Musu mergina siais metais paliks 4 klase,o tuo paciu ir pirma mokytoja.Neisivaizduoju kokia gaus 5klasei,nes si mokytoja buvo tiiiiikrai super
O dabar tai turbut bus vaikui strioko kai gaus kita,o jei dar bloga
aš džiaugiuosi ir gailiuosi kad jau 4kl. ir teks palikt nuostabią mokytoją.ji objektyvi,kūrybinga,neskirsto vaikų,sūnui ji autoritetas.Ko nepasakysi apie vidurėlio mokyt.ten palaida bala.nenori šiandien mokytis,tai papiešk....pratybose nenori spręsti užduočių,tai gal rytoj....betvarkė kažkokia
Mano pirmokė irgi gavo šaunią mokytoją. Draugiškumo puoselėjimas klasėje - pirmoj eilėj. Kai mano dukra pravirko prieš klasės pasirodymą, nes nenorėjo dėtis kaukės, kad subėgo būrys vaikų, kad pradėjo kudakuoti, kokia ta kaukė graži, o kaip jai tinka, o kur ji ją gavo ir pan., tai tiesą sakant apšalus buvau. Ir niekada neišskiria mokytoja lėtesnių, juos tik skatina
DUKROS PIRMOJI MOKYTOJA BUVO METODININKE.EINANT I 1 KLASE MUMS JA REKOMENDAVO.PIRMUS METUS BUVO KAIP NIEKO VELIAU /KAIP PRIES TAI PASAKOJO MAMYTEAPIE METODININKE/ PRADEJO SKIRTI VAIKUS.KAIP PAREJUS DUKRA PASAKODAVO PAMOKOJE KLASIOKAI TRIUKSMAUDAVO DARYDAVO KA NORI.MOKYT PER SUSIRINKIMUS ELLGDAVOSI SALTAI ABEJINGAI.KITAM VAIKUI TOKIOS MOKYTOJOS NENORECIAU
Kokią mokytoją geriau rinktis - ar griežtą, orientuotą į rezultatą, į tai kad vaikai būtų paruošti labai gerai. Ar jaunesnę, orientuotą labiau į bendravimą, bet nelabai reiklią, kažkaip pabendravus susidarė įspūdis, kad nereikalaus iš vaiko žinių.
apie jauną neturiu jokių atsiliepimų iš kitų apart kad ji yra švelni ir rūpestinga, o apie griežtesnę turiu skirtingus atsiliepimus, viena mama sakė, kad ji rūpinasi ne tik kad suteikti vaikui žinias, bet ir pareikalauti, ir kad vaikai išeina į 5 klasę paruošti. Kita mama sakė, kad neatiduotų savo vaiko tai mokytojai, nes kiek prabėgom teko susidurti, tai visą laiką buvo ne nuotaikoje ir visada labai griežta.
Is patirties galiu pasakyt kad pirma mokytoja labai svarbu , aciu dievui mums su abiem pasiseke , mazosios griezta bet nerekianti ( nes gretimai rekianti tai vaikai sutraumuoti nuo jos kaukimo ) , reikli , bet kartu ir labai kantri .Negerai nuolanki mokytoja ir ta kurios pamokose triuksmas . O siaip geriausiai pasako penktokai tu mokytoju paprasciausiai su ju tevais pasnekekit . Taip ir pasirinkau
taip, geriausiu atsiliepimus gali pasakyti penktokų tėvai arba mokytojai, kurie dirba su tais penktokais ir mato kokių spragų padarė viena ar kita pradinių klasių mokytoja.
Bet jei nėra pažįstamų, kurie turi penktokus, kaimynų vaikai irgi ne tokio amžiaus, tai kaip ieškoti tų atsiliepimų. QUOTE(Filia @ 2007 05 24, 08:48) Mano pirmokė irgi gavo šaunią mokytoją. Draugiškumo puoselėjimas klasėje - pirmoj eilėj. Kai mano dukra pravirko prieš klasės pasirodymą, nes nenorėjo dėtis kaukės, kad subėgo būrys vaikų, kad pradėjo kudakuoti, kokia ta kaukė graži, o kaip jai tinka, o kur ji ją gavo ir pan., tai tiesą sakant apšalus buvau. Ir niekada neišskiria mokytoja lėtesnių, juos tik skatina Pats geriausias dalykas, kuriuo deja negalime pasigirti. Vaiko klasėje vaikai spardosi, mušasi, skundžia vienas kitą mokytojai. QUOTE(Chloe @ 2009 06 03, 12:33) taip, geriausiu atsiliepimus gali pasakyti penktokų tėvai arba mokytojai, kurie dirba su tais penktokais ir mato kokių spragų padarė viena ar kita pradinių klasių mokytoja. Bet jei nėra pažįstamų, kurie turi penktokus, kaimynų vaikai irgi ne tokio amžiaus, tai kaip ieškoti tų atsiliepimų. Taigi toje pacioje mokykloje tie penktokai nueit ir paklaust , dar pas direktoriu . As kazkaip labai daug klausinejau , nes nesvarbu mokykla svarbu pirma mokytoja , ir pamatysi iskart kad vaikas su noru eis jei gerai parinksi . Buna atviru duru dienos Papildyta: QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 14:54) Pats geriausias dalykas, kuriuo deja negalime pasigirti. Vaiko klasėje vaikai spardosi, mušasi, skundžia vienas kitą mokytojai. Matyt musiskei pasiseke
Sūnus bus dabar antrokas. Mokytoja - nereali. Kiekvieną kartą ją pamačius klasėje kaip bendrauja su vaikais, kaip juos mokina, žaviuosi jos psichologinėmis žiniomis. Mums l.pasisekė. Nes ir klasė gera, ir mokytoja.
mano mergaitei su pirmąja mokytoja labai pasisekė
Mano dukrai (dabar bus II kl) patinka pirmoji mokytoja ir tai svarbiausia
QUOTE(Elfuze @ 2009 08 31, 13:21) Taip, daug ka lemia ir pirmas ispudis, ir klase, ir klasiokai, bet svarbiausia - mokytoja. Mes irgi, Tuskulenu mokykloj, uzsirasem pas I. Klimaitiene - nesuklydom! Papildyta: QUOTE(celesta @ 2009 06 20, 21:38) mano mergaitei su pirmąja mokytoja labai pasisekė Tai saunu. Bet ar anksciau taip budavo? Argi galima buvo rinktis mokytojus? As, kiek pamenu, nuejau rugsejo 1-aja i mokykla ir tik tada suzinojom, kas bus mano mokytoja. Kazkaip, pas ka papuolei - pas ta. O gal as kazko neprisimenu? Reikes mamos paklausti Siaip tai ir atsakomybe, isrinkti vaikui mokytoja 4-iems metams! Juk kol akis i aki nesusiduri, tai visa turima informacija buna dazniausiai pletku lygio, nebent kazkas is patikimu zmoniu tikrai kazka zino. Ko tik as darzely (paruosiamukuose) neprisiklausiau apie ta Tuskulenu mokykla ir mokytojus QUOTE(celesta @ 2009 06 20, 21:38) kažin ar gerai tos 7 išvykos į metus...
Man mokytoja patinka
[qMano sūnus dabar 10-okas iki šiolei nemėgsta savo pirmosios mokytojos.
O mums nerealiai pasisekė su pirmuoju mokytoju
Papildyta: QUOTE(Filia @ 2007 05 24, 08:48) Mano pirmokė irgi gavo šaunią mokytoją. Draugiškumo puoselėjimas klasėje - pirmoj eilėj. Kai mano dukra pravirko prieš klasės pasirodymą, nes nenorėjo dėtis kaukės, kad subėgo būrys vaikų, kad pradėjo kudakuoti, kokia ta kaukė graži, o kaip jai tinka, o kur ji ją gavo ir pan., tai tiesą sakant apšalus buvau. Ir niekada neišskiria mokytoja lėtesnių, juos tik skatina ir pas mus, t.y. pas mano dukrą tas pats
Kaip smagu kai mokytojas patinka, ko negaleciau apie musiske pasakyti
Kai atejome i pirma klase, ji iskart pasake, kad jai dar nera teke dirbt su sitiek daug vaiku, o ir pasimate jos nesusitvarkymas labai greit. Pastebejau, kad nevisus vertinimus suraso i pasiekimu knygele, paklausus kodel, teige, kad fiziskai nespejanti. Taigi, mokytoja nieko nespeja ko reikia, o skustis visada laiko randa (na nera mano sunus is tu pirmaujanciu Net galvojam, gal vaika kitais metais i kita mokykla vest, nes sioje tik viena pirmoku klase, be to, mokytoja jau turi suskirsciusi vaikus i dvi grupes, megstamus ir nelabai, o mes i pirmaja deja nepatenkam
prašau prabalsuoti peticijoje,kad mokyklose mokiniai būtų saugesni ir kad mokytojai mūsų vaikus bent jau matytų..http://www.peticijos.lt/naujausios/---Del nusižudžiusio mokinio Prienu Revuonos vid. mokykloje.
Būna gi taip, kad "geriau lai tėvai kalėjime , nei kur kaime gyvena"... Kas liečia "kalbėjimąsi " su mokytojais ir smurtautojų tėvais, nieko nepasieksite, tik blogiau bus. Mūsų vaikai tai žino geriau už mus, todėl nesipasakoja dauguma. Mano dukra vyresnių kl. mokinė ir daug susirašinėja ir šiaip vaikai jai pasiskundžia, bet tėvams pasipasakoti VISI atsisako... Žiūrėkit ketvirtadienį TV laidą"Valanda su Rūta. Keiskit mokyklą, nes pirma mokytoja gali padaryti taip, kad vaikui noras mokytis prapuola ir dar kompleksų visokių privaro, kad ilgai rakštis krapštysit.
Mano dukra dabar penktokė, bet pirmos mokytojos net nenori prisiminti dabar auklėtoja tai
Esu 3 kurso pradinio ugdymo pedagogikos ir ikimokyklinio ugdymo studentė, turinti daug praktikos mokant mokinius. Galiu padėti ruošti namų darbus ir/arba mokyti atskirų mokomųjų dalykų, kurie Jūsų vaikui sekasi prasčiau. Miestas - Šiauliai. Detalesnės informacijos galite kreiptis el.paštu viktorija.trusovaite@gmail.com Iki malonaus.
QUOTE(KLEVELIS @ 2010 02 28, 15:31) Mano dukra dabar penktokė, bet pirmos mokytojos net nenori prisiminti dabar auklėtoja tai Mano dukra dar trecioke bet vien del mokytojos sake nebelankys mokyklos. Vaiku skirstymas klaseje nenormalus jos klasioka kuris vargingai gyvena pries visa klase vadina smirdzium, mano dukra vien del to kad ne pirmune kasdien vadinama varna, ir visokia kitokia. Konkrciai sodinama ant mokslu patycios kasdien ne is vaiku o is mokytojos puses. Db ruosiasi kalediniam pasirodymui tai kiekvienas pirmadienis kai jai buna muzika kancia ir gryzta su asasrom. Vien kad ne taip zingsni padeda ar ten ranka pakelia per ta soki isvadinama debile, ar frazes tuoj tvosiu tau i snuki, ar uzmusiu tave jei gerai nesoksi . QUOTE(3 x mama @ 2011 12 06, 14:40) Mano dukra dar trecioke bet vien del mokytojos sake nebelankys mokyklos. Vaiku skirstymas klaseje nenormalus jos klasioka kuris vargingai gyvena pries visa klase vadina smirdzium, mano dukra vien del to kad ne pirmune kasdien vadinama varna, ir visokia kitokia. Konkrciai sodinama ant mokslu patycios kasdien ne is vaiku o is mokytojos puses. Db ruosiasi kalediniam pasirodymui tai kiekvienas pirmadienis kai jai buna muzika kancia ir gryzta su asasrom. Vien kad ne taip zingsni padeda ar ten ranka pakelia per ta soki isvadinama debile, ar frazes tuoj tvosiu tau i snuki, ar uzmusiu tave jei gerai nesoksi . ateikit stebėti tos mokytojos vedamų pamokų, jei tokie dalykai vyksta mokykloje, neleiskit traumuoti savo vaiko, tikrai padės! QUOTE(3 x mama @ 2011 12 06, 14:40) Mano dukra dar trecioke bet vien del mokytojos sake nebelankys mokyklos. Vaiku skirstymas klaseje nenormalus jos klasioka kuris vargingai gyvena pries visa klase vadina smirdzium, mano dukra vien del to kad ne pirmune kasdien vadinama varna, ir visokia kitokia. Konkrciai sodinama ant mokslu patycios kasdien ne is vaiku o is mokytojos puses. Db ruosiasi kalediniam pasirodymui tai kiekvienas pirmadienis kai jai buna muzika kancia ir gryzta su asasrom. Vien kad ne taip zingsni padeda ar ten ranka pakelia per ta soki isvadinama debile, ar frazes tuoj tvosiu tau i snuki, ar uzmusiu tave jei gerai nesoksi . negaliu patiketi, kad gali sitaip buti mokykloje
Sveikos na ka padarem isvada kad pakeitem mokykla, ir viskas
QUOTE(3 x mama @ 2011 12 06, 13:40) Jau mastom ka daryti ar eiti pas direktoriu ir prasyti kad ja i kita klase perkeltu nes dar liko 1,5m iki 5 klases ir jei taip kasdien tuoj vaika padarys traumuota ligoni nuo kasdieniu ujimu. Na jeigu tai, ką rašote yra tiesa, tai net svarstyti nereikia QUOTE(Treja @ 2012 01 12, 11:56) Na jeigu tai, ką rašote yra tiesa, tai net svarstyti nereikia Norejom pas direktoriu eiti skusti, bet pagalvojom priskusim ja tai vaikui isvis ne gyvenimas bus mokykloj dar daugiau puls. Tai pakeitem mokykla ir mergaite visiskai pasikeite deda visas pastangas i namu darbus padaro daugiau nei uzduota nes ten mokytoja su ja elgiasi kaip su zmogum. Jokiu vaiku skirstymo turtingas vargsas ar kitoks nes yra ir viena neigali mergaite.
Mamytės, iš kur tiek pykčio??
Papildyta: Negi jūs pačios esate idealios mamos, kad reikalaujate savo vaikučiams idealių mokytojų? QUOTE(skirmantenet @ 2012 01 16, 18:50) Mamytės, iš kur tiek pykčio?? Papildyta: Negi jūs pačios esate idealios mamos, kad reikalaujate savo vaikučiams idealių mokytojų? Mums nereikejo idealios mokytojos bet ar patiktu kad tavo vaika mokytoja vadintu debile, durne ar varna atsitrenkusia i tvora, ir gryztu vaikas namo ausim nutampytom. Ji ten per pamokas bijodavo savo nuomone isreiksti, pasisakyti. Nesakau kad esu ideali mama bet namie savo dukros debile tikrai nevadinu. Siuo atveju tik mokytojos kalte buvo nes perejus i kita mokykla dukra drasiai reiskia nuomone ir idejas pamoku metu sulaukia is mokytojos pagyrimu, ir pagalbos jei ko nesupranta. Senoj mokykloj buvo aiskus vaiku skirstymas vaikai is geriau gyvenanciu seimu buvo jos prioritetas, vaikai is gausesniu seimu jai buvo neidomus. Jei vyras sutiko ta mokytoja parduotuveje net nesisveikino. Nueidavau i tevu susirinkima ir net nesisveikindavo.
Mes patenkinti savo pirmąja Mokytoja ir lekiamės žemai Jai
QUOTE(3 x mama @ 2012 01 16, 08:18) Norejom pas direktoriu eiti skusti, bet pagalvojom priskusim ja tai vaikui isvis ne gyvenimas bus mokykloj dar daugiau puls. Tai pakeitem mokykla ir mergaite visiskai pasikeite deda visas pastangas i namu darbus padaro daugiau nei uzduota nes ten mokytoja su ja elgiasi kaip su zmogum. Jokiu vaiku skirstymo turtingas vargsas ar kitoks nes yra ir viena neigali mergaite. manau labai teisingai padarete,kad pakeitete siuo atveju ne mokytoja ,bet mokykla,tik nesupratau kodel tiek delsete?Mano viena gera pazistama turejo tokia pacia problema,mergaite nuo 1 klases buvo zeminama ,ujama ir t.t.,as jai sakiau darai klaida kad nieko neketi,tai zinot kiek ji istempe? -iki 4 klases vidurio ir vistiek teko keisti mokykla,kantrybe truko,tik pasekmes tokios ,kad pradinio mokslo pagrindai pas vaika minimalus,bet dabar labai dziaugiasi nauja mokyklair zinoma nauja mokytoja ,kuri beje sutinka dirbt su vaiku po pamoku kad tik vaikas pavytu savo bendramokslius ,rezultatai stulbinantys ir dar viena detale,pirmoji mokykla buvo salia namu,dabar tenka vaziuoti kokias 8 stoteles,bet tai sunkumu nesudaro svarbu kaip jusu vaikas jauciasi Papildyta: as savo vaikams visada rinkau mokytojas,rudeni maziausia iseis i mokykla,jau zinau kur ir pas ka leisiu,beje pirmomis sausio dienomis begom uzsirasyt kai jie jau kokie 6-7 vazineja savarankiskai,kai turiu daugiau laiko pavezu QUOTE(direktoriusg @ 2012 01 19, 14:45) manau labai teisingai padarete,kad pakeitete siuo atveju ne mokytoja ,bet mokykla,tik nesupratau kodel tiek delsete?Mano viena gera pazistama turejo tokia pacia problema,mergaite nuo 1 klases buvo zeminama ,ujama ir t.t.,as jai sakiau darai klaida kad nieko neketi,tai zinot kiek ji istempe? -iki 4 klases vidurio ir vistiek teko keisti mokykla,kantrybe truko,tik pasekmes tokios ,kad pradinio mokslo pagrindai pas vaika minimalus,bet dabar labai dziaugiasi nauja mokyklair zinoma nauja mokytoja ,kuri beje sutinka dirbt su vaiku po pamoku kad tik vaikas pavytu savo bendramokslius ,rezultatai stulbinantys ir dar viena detale,pirmoji mokykla buvo salia namu,dabar tenka vaziuoti kokias 8 stoteles,bet tai sunkumu nesudaro svarbu kaip jusu vaikas jauciasi Viskas pas mus buvo lygiai taip pat. Mokykla buvo prie namu db jai tenka vazineti, bet problemos tame nematom nei as nei ji svarbu vaikas mokykloje jauciasi gerai. Isejo ji is senos mokyklos ir su minimaliom ziniom nes ko nesuprasdavo bijodavo paklausti mokytojos kad ne butu apsaukta durne. Cia visai kitaip mokytoja padeda kiekvienam atskirai, ir net klaseje vaikai padare uzduoti bega padeti draugui kuris dar jos nepadare ar nesuprato. Senoj mokykloj jau grasino ja palikti antriems metams, o cia ji po truputi vejasi klasiokus ir manau palaipsniui pasivys nes deda visas pastangas. QUOTE(direktoriusg @ 2012 01 19, 13:45) as savo vaikams visada rinkau mokytojas,rudeni maziausia iseis i mokykla,jau zinau kur ir pas ka leisiu,beje pirmomis sausio dienomis begom uzsirasyt kai jie jau kokie 6-7 vazineja savarankiskai,kai turiu daugiau laiko pavezu Kur gauti informacijos apie mokytojas/-us??? QUOTE(Onora @ 2012 01 20, 11:26) Kur gauti informacijos apie mokytojas/-us??? Kalusinėti draugų, pažįstamų ir pan. Aš būtent taip rinkau informaciją apie galimas savo vaiko mokytojas. QUOTE(Onora @ 2012 01 20, 12:26) kokiamjus mieste?Klaipedoj siek tiek per savo mamiska praktika esu prisirinkus info Papildyta: QUOTE(3 x mama @ 2012 01 20, 08:39) Viskas pas mus buvo lygiai taip pat. Mokykla buvo prie namu db jai tenka vazineti, bet problemos tame nematom nei as nei ji svarbu vaikas mokykloje jauciasi gerai. Isejo ji is senos mokyklos ir su minimaliom ziniom nes ko nesuprasdavo bijodavo paklausti mokytojos kad ne butu apsaukta durne. Cia visai kitaip mokytoja padeda kiekvienam atskirai, ir net klaseje vaikai padare uzduoti bega padeti draugui kuris dar jos nepadare ar nesuprato. Senoj mokykloj jau grasino ja palikti antriems metams, o cia ji po truputi vejasi klasiokus ir manau palaipsniui pasivys nes deda visas pastangas. tai
Dekui, galvojau, gal koks mokytoju feisbukas su atsiliepimais yra ar kas
QUOTE(Nireglina @ 2012 01 20, 15:07) Kalusinėti draugų, pažįstamų ir pan. Aš būtent taip rinkau informaciją apie galimas savo vaiko mokytojas. QUOTE(direktoriusg @ 2012 01 20, 20:42) kokiamjus mieste?Klaipedoj siek tiek per savo mamiska praktika esu prisirinkus info Papildyta: tai Nea, ne tame mieste as. Realiai tai mokykla nebloga pagal gyv. vieta priklauso, tai bandau tik is jos 4 galimu mokytoju pasirinkti. Dar turiu siek tiek laiko, gal kas atsilieps QUOTE(Nireglina @ 2012 01 20, 16:07) Kalusinėti draugų, pažįstamų ir pan. Aš būtent taip rinkau informaciją apie galimas savo vaiko mokytojas. Mes pvz. pasirinkom sita mokykla is dukros draugiu pasakojimu apie ja, kurios sia mokykla lanko jau nuo pirmos klases, o db jau penktokes. Radau info ir daug geru atsiliepimu forume. Svarbiausias faktas man buvo kad daug mamu rase kad cia lb gerai paruosia pradinukus 5 klasei
Musu mokytoja tai tiesiog nuostabi
Svarbiausia,kad dukrai patinka,man tai geriausias rodiklis. Dar pries einant i mokykla klausinedavausi pazistamu ir rinkau informacija apie potencialias mokytojas
geriausiai apie mokytojas pasakytu ju buve mokiniai, o ne forume pasisakancios "mamytes", t.y. pacios mokytojos...
mes palikom likimo valiai
Nepasiseke mums su pirmaja mokytoja,4 metai nuejo suniui ant uodegos,nes vis viliausi ,kad kas pasikeis...
liko ir yra geru mokytoju...tik jums, deja, nepasiseke...bet kodel nepasipraset pas kita mokytoja,
Mano vaiko pirmoji mokytoja yra tapati kuri buvo ir mano su vyru pirmoji(prieš 30 metų)Labai superinė mokytoja.Ir nors daugelis mano,kad sena mokytoja būna jau ištampytais nervais ir biški jau nučiuožusi,tai apie šią mokytoją tikrai to nepasakyčiau,ji labai jaunatviška ir šauni.
manau tai labai svarbus zmogus vaiko gyvenime
Pirmoji mokytoja labai svarbi vaiko gyvenime.Prisiminkime pačios,kad pirmoji mokytoja yra išlikusi mūsų prisiminimuose,nes ji pirmoji mokytoja
|