Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažieji mokinukai
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
Rituxx
matau kad patinkančių nuotraukų nėra schmoll.gif vien tik nepatinkančios arba netinkančios doh.gif toks fainas konkursas o tokios neigiamos diskusijos doh.gif gyvenkime draugiškai mirksiukas.gif mums jau daug sykių dalyvaujant konkursuose nesisekė schmoll.gif bet mes vis vien bandom ir bandom laimę smile.gif ir nepykstam kad mūsų nuotraukėlės niekam nepatinka mirksiukas.gif
Ode
O man kaip tik patinka šis konkursas, nes visur vaikai tokie rimtuoliai (surežisuoti ar ne - bala nematė biggrin.gif ), stropuoliai wub.gif , ir svarbiausia - natūralūs. Jokių padailinimų, kurių pasitaiko profesionaliose nuotraukose, ir kurie po to taip išsiskiria iš masės. ax.gif
Chanson
QUOTE(Lindra @ 2006 09 14, 19:25)
tai ši foto
user posted image mano manymu  schmoll.gif netinka šiam konkursui, nors man asmeniškai ji patinka  smile.gif
*

na, o kodel gi netinka? Du vaikuciai sutupe bando kazka rimto issiaiskint... Man atrodo, kad sita nuotrauka pats tas thumbup.gif
Lindra
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 14, 20:35)
na, o kodel gi netinka? Du vaikuciai sutupe bando kazka rimto issiaiskint... Man atrodo, kad sita nuotrauka pats tas thumbup.gif
*

va todėl:

Temos "mokinukai" neišplėtojame iki visų įmanomų gyvenimo įgūdžių lavinimo, tema yra tradiciniai mokslai, dailė, rankdarbiai, ko būsimieji mūsų mokinukai mokosi namuose ir ankstyvojo ugdymo mokyklėlėse, ruošdamiesi būtent mokyklai: skaitymas, rašymas, piešimas, kt. dailės darbeliai ir pan. - Visa tai pateikta konkurso aprašyme.

bet kartoju, man ši fotkė irgi labai thumbup.gif
jėga
Lindra, a tu nežinojai, kad kompe galima piešt, rašyt, skaityt... blink.gif biggrin.gif
Ode
QUOTE(Lindra @ 2006 09 14, 14:41)
va todėl:

Na taip, mokslas nuotraukoje ne tradicinis, bet žinau daug ikimokyklinio auklėjimo įstaigų, kur dėstomas kompiuterio pradžiamokslis. smile.gif
jėga
QUOTE(Ode @ 2006 09 15, 00:56)
Na taip, mokslas nuotraukoje ne tradicinis, bet žinau daug ikimokyklinio auklėjimo įstaigų, kur dėstomas kompiuterio pradžiamokslis. smile.gif
*

Na, čia turbūt ne tas kompiuteris, kurio pradžiamokslį dėsto auklėjimo įstaigose smile.gif Matyt Lindrai tas ir užkliuvo mirksiukas.gif

Man šita nebloga user posted image

ir šita... user posted image
Ale taip abi nostalgija kvepia lotuliukas.gif thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(Lindra @ 2006 09 14, 19:25)
tai ši foto
mano manymu  schmoll.gif netinka šiam konkursui, nors man asmeniškai ji patinka  smile.gif

mano dukra irgi turi tokį kompiuterį, tai lavinamoji piemonė, kuri moko abėcėlės: spaudžiant mygtukus ten vardijamos raidės A, B, C ir t.t. - vaikas pakartoja, taip pat angliški žodžiai, skaičiai ir kt.
Vėtružė
QUOTE(Rituxx @ 2006 09 14, 18:32)
  mirksiukas.gif mums jau daug sykių dalyvaujant konkursuose nesisekė  schmoll.gif bet mes vis vien bandom ir bandom laimę  smile.gif ir nepykstam kad mūsų  nuotraukėlės niekam nepatinka  mirksiukas.gif
*

laugh.gif Na mes irgi niekad nieko nesam laimėję, ir balsų ne mases surenkam...... Vat ir pagalvojau, ko aš čia taip pergyvenu........ irnesakyk.gif Ale šian pažiūrėjau nuotraukas žiū mano jau įkelta....... Pabambejau, ir įkėlė, matyt dėl šventos ramybės unsure.gif Na ačiū žinoma......

Aš turiu kol kas tik du favoritus......
Šitąuser posted imagenes komantaras tai superinis...

Ir šita user posted image
Lindra
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 15, 08:37)
mano dukra irgi turi tokį kompiuterį, tai lavinamoji piemonė,  kuri moko abėcėlės: spaudžiant mygtukus ten vardijamos raidės A, B, C ir t.t. -  vaikas pakartoja, taip pat angliški žodžiai, skaičiai ir kt.
*

supratau, ačiū už paaiškinimus 4u.gif aciuks.gif
B.Egis
O man, moterys, sitie du vyrukai sirdi suspaude tongue.gif ...Tokie mieli-paziurekit i ta maziuka biggrin.gif ...
Lindra
user posted image thumbup.gif komentaras atitinka veiksmą lotuliukas.gif

(man ši foto labiau nei blondinės patinka 4u.gif )
nes blondinių komentaras atsveria nuotrauką, o pvz šioj - nuotrauka su komentaru eina lygiosiomis

bet aišku - kiekvienam savo thumbup.gif
kristina-buziene
QUOTE(Lindra @ 2006 09 15, 12:29)

Aha-istikruju,kazkaip nemazai svaigsta del tu blondiniu..Ir manau ne vien del to,kad nuotrauka suzavejo,o tas pavadinimas.....Bet cia tai nuotrauku rinkimai doh.gif ..Nu,bet istikruju kiekvienam savaip sviecia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vėtružė
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 15, 13:45)
Aha-istikruju,kazkaip nemazai svaigsta del tu blondiniu..Ir manau ne vien del to,kad nuotrauka suzavejo,o tas pavadinimas.....Bet cia tai nuotrauku rinkimai  doh.gif ..Nu,bet istikruju kiekvienam savaip sviecia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Komentaras šalia nuotraukos fotokonkurse, kaip rėmelis paveikslui......... Uždėjus netinkamą, ir meno kūrinį sugadinti galima, o jei jis tinkamas, tai ir paprastas piešinys gali atrodyti įpatingai....... mirksiukas.gif
SuperTruper
Oi, koiu graziu nuotrauku prisiziurejau bigsmile.gif
Medona
labai grazios visos nuotraukytes thumbup.gif , bet Blondines, dvynukai ir ant puoduko mergyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jėga
Šita graži user posted image Jau toooooks susikaupimas lotuliukas.gif thumbup.gif
Vėtružė
O man šita
user posted image

Ir šita
user posted image

Tikrai matos įsijautę merginos paišo.......

g.gif O gal pirmoje vaikinas? unsure.gif Kažkaip sunku nustayti...... ax.gif
v*i*j*a
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 13, 21:47)
o man tai tavo avataras labai grazus wub.gif Gal cia tavo mergyte?
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif

O jau mergytes grozis wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
kristina-buziene
Labai,labai grazute wub.gif
Chanson
ale ir knyga tokia nemaza pasiemusi... bigsmile.gif
Bet isties saunus vaikas!
kristina-buziene
Bet kiek nedauk si kart nuotraukeliu mamytes deda...tikriausiai iki balsavimo pradzios bent 100 nesulauksim verysad.gif
jėga
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 16, 12:22)
Bet kiek nedauk si kart nuotraukeliu mamytes deda...tikriausiai iki balsavimo pradzios  bent 100 nesulauksim verysad.gif
*

O man patinka good.gif Konkursas tam tikrai amžiaus grupei - nei per mažiems, nei per dideliems. Nuotraukų mažiau, konkursas neperkrautas, išsirinkt favorites bus lengviau... didis.gif
Chanson
nedaug deda, nes ne pas visas tokie jau prakute vaikiukai!
Man tai sitas konkurselis irgi patinka: ir ideja tikrai liuks, ir nuotraukytes zavios, ir issirinkt bus lengviau! thumbup.gif
Mes, deja, dar nei piesiam, nei skaitom, anei kalbam tongue.gif Ir vargu ar artimiausiu metu tai darysim. Nebent, ismoksim kalbet mirksiukas.gif
liucinka
Oj, o aš tikriausiai kažką ne taip kaip reikia padariau, išsiunčiau nuotrauką, parašiau tik pavadinimą, ir mano pateko į "Nepatvirtintos nuotraukos" be to, rašo: Neužpildytos dalyvavimo konkurse paraiškos. Ar tai reiškia, kad mano nuotrauka nedalyvaus konkurse?
Julira
Tikrai daug gražių nuotraukyčių smile.gif thumbup.gif
Krisliukas
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 16, 13:18)
nedaug deda, nes ne pas visas tokie jau prakute vaikiukai!
Man tai sitas konkurselis irgi patinka: ir ideja tikrai liuks, ir nuotraukytes zavios, ir issirinkt bus lengviau! thumbup.gif
Mes, deja, dar nei piesiam, nei skaitom, anei kalbam tongue.gif Ir vargu ar artimiausiu metu tai darysim. Nebent, ismoksim kalbet mirksiukas.gif
*

Nedaug deda todel kad daug atemta, nepatvirtina
ArTutė
Ir gerai, kad daug atmeta. Ir mano nuotraukyte tik trecia patvirtino. Bet pagaliau nematau ne vienos nuotraukos, kuri neatitiktu temos thumbup.gif Konkursas thumbup.gif
Krisliukas
[quote=Tute,2006 09 16, 19:48]Ir gerai, kad daug atmeta. Ir mano nuotraukyte tik trecia patvirtino. Bet pagaliau nematau ne vienos nuotraukos, kuri neatitiktu temos  thumbup.gif  Konkursas  thumbup.gif
*

Daug panašių nuotraukų lotuliukas.gif Kai kuriose tikrai nėra gilaus įnikimo į mokslus, ko reikalauja taisyklės lotuliukas.gif
ArTutė
istikruju esi teisi g.gif kad ir si nuotraukyte
user posted image
Grazi mintis, bet greiciausiai tiesiog idave vaikui knyga, uzdejo akinius r nufotkino g.gif
Chanson
pagal maziaus veiduko israiska, nepasakyciau, kad jis labai jos nori skaityti ta knyga g.gif
Lindra
Nuotraukų nedaug, už tai tikiuosi, kad visos bus pastebėtos, nebus taip, kad po balsavimo pamatai, kai kurias nuotraukas tik pirmą kartą biggrin.gif

bet iš kitos pusės - yra tokis reiškinys, nes nuotraukos priimamos iki pat paskutinės dienos prieš balsavimą, o balsavimas iš kart sekančią dieną - tokiu atveju ir atsiranda pirmąkart matomų nuotraukų smile.gif
jėga
QUOTE(Tute @ 2006 09 17, 09:07)
istikruju esi teisi  g.gif kad ir si nuotraukyte
Grazi mintis, bet greiciausiai tiesiog idave vaikui knyga, uzdejo akinius r nufotkino  g.gif
*

Nuotrauka išprievartauta lotuliukas.gif
Mildute
Man tai visos mielos, gražios nuotraukytės thumbup.gif
liucinka
Aurėja, plyyyyyyyyz, paaiskink man, ar tikrai mano nuotrauka nedalyvaus? Nesuprantu kodėl. Tai duokit nors galimybę kitą išsiųsti.
Vėtružė
QUOTE(Mildute @ 2006 09 17, 17:10)
Man tai visos mielos, gražios nuotraukytės thumbup.gif
*

Nuotrauka ir jame esantis vaikas yra du skirtingi dalykai........ Man vaikai irgi visi fainučiai, bet nebūtinai nuotraukos visos gražios.......

QUOTE(liucinka @ 2006 09 17, 19:19)
Aurėja, plyyyyyyyyz, paaiskink man, ar tikrai mano nuotrauka nedalyvaus? Nesuprantu kodėl. Tai duokit nors galimybę kitą išsiųsti.
*

Pažiūrėk, gal nuotrauka per didelė? O gal vaikas pernelyg gražus? g.gif Bijo kad be konkurencijos laimėsi, visus balsus surinksi, ir kitoms neliks balsų? rolleyes.gif tongue.gif
liucinka
Oj, jau yra patvirtinta:valio , veltui jaudinausi, ačiū ačiū ačiū. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Aurėja
tiesiog tai buvo savaitgalis, ir reikėjo palaukti pirmadienio biggrin.gif Taisyklėse taip pat yra įrašas apie tai, kad savaitgaliais nuotraukų patvirtinimas užtrunka.
Jūratė+Emilijus
Mano nuotraukytė kažkodėl dar nepatvirtinta, įdomu, kodėl ???????? verysad.gif g.gif
Aurėja
QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 09 18, 13:53)
Mano nuotraukytė kažkodėl dar nepatvirtinta, įdomu, kodėl ???????? verysad.gif  g.gif

Jūs kai pildėt paraišką, nebuvot išsiuntę nuotraukos patvirtinimui, ji taip ir gulėjo kurį laiką "Neužpildyta", kol nepaspaudėt "siųsti patvirtinimui". Dabar matau, kad jau viskas ok.
Jūratė+Emilijus
Ačiū, ačiū jau matau savo nuotraukytę prie visų. thumbup.gif
l.buz
QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 09 18, 15:04)
Ačiū, ačiū jau matau savo nuotraukytę prie visų. thumbup.gif
*

Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane! biggrin.gif Bet gal patvirtintų, jeigu matytųsi kad rankytėm kažką daro, pvz. rašo? bigsmile.gif
Vėtružė
QUOTE(l.buz @ 2006 09 19, 10:48)
Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane!  biggrin.gif  Bet gal patvirtintų, jeigu matytųsi kad rankytėm kažką daro, pvz. rašo?  bigsmile.gif
*

Tau gali padėti tik slapta kamerą........ cool.gif laugh.gif
Pinacea
Jau neuzilgo balsavimas, o nuotraukyciu vos puse shimto.. ax.gif Na, bet gerai, lengva favoritus ishsirinkti.. savo jau turiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Balsuosiu uz isijautusius (nepozuojancius) vaikucius.. rolleyes.gif
Astraja
As jau sugalvojau kriterijus, pagal kuriuos balsuosiu rolleyes.gif
Pirma: uz labiausiai isijautusi "dailininka" biggrin.gif
Antra: uz rimciausia skaitova ax.gif
Trecia: uz netradicines mokslo sakos propaguotoja bigsmile.gif
liucinka
QUOTE(Astraja @ 2006 09 19, 18:08)
As jau sugalvojau kriterijus, pagal kuriuos balsuosiu  rolleyes.gif
Pirma: uz labiausiai isijautusi "dailininka"  biggrin.gif
Antra: uz rimciausia skaitova  ax.gif
Trecia: uz netradicines mokslo sakos propaguotoja  bigsmile.gif
*

O aš atvirkštine tvarka biggrin.gif
Aurėja
PRIMINIMAS: Šiandien, paskutinę nuotraukų priėmimo dieną, atitinkančios konkurso reikalavimus foto bus tvirtinamos iki 17 val.
Po 17 val. atsiųstos nuotraukos konkurse nedalyvaus.
Veitė
QUOTE(l.buz @ 2006 09 19, 10:48)
Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane!  biggrin.gif  Bet gal patvirtintų, jeigu matytųsi kad rankytėm kažką daro, pvz. rašo?  bigsmile.gif
*

tokia nuotrauka, kur vaikas žiūri į objektyvą, o rankom kažką daro yra patvirtinta, ir tikrai ne viena blink.gif Ką tada reiškia reikalavimas, kad vaikas įsijautęs kažką darytų g.gif Ai, man tai dzin biggrin.gif Tik nesuprantu mamyčių noro, žūt būt sudalyvauti fotokonkurse doh.gif
Ewute
nesuprantu, mano nuotraukos taip ir nepatvirtino, o šiandien jau leidžia kitą paraišką dalyvio pildyti, tai jei nuotrauka netinka, bent norėčiau žinoti kodėl? kai išsaugojau pakeitimus iš karto nuotrauka atsidūrė prie nepatvirtintų ir neleido man siųsti patvirtinimui
Chanson
QUOTE(Ewute @ 2006 09 20, 12:21)
nesuprantu, mano nuotraukos taip ir nepatvirtino, o šiandien jau leidžia kitą paraišką dalyvio pildyti, tai jei nuotrauka netinka, bent norėčiau žinoti kodėl? kai išsaugojau pakeitimus iš karto nuotrauka atsidūrė prie nepatvirtintų ir neleido man siųsti patvirtinimui
*

nesupyk, bet ar gali metuku ir nepilnu 2 men vaikiukas buti isigilines i mokslus, menus ir pan.? Na, nemanau. Geriausia, ka daro tokio amziaus vaikai - tai beperstojo talzo klaviatura, grauzia piestukus ir pleso popieriaus lapus. Apie skaityma, piesima, rasyma ir t.t. negali buti ir kalbos.
Tai gal cia ir buvo Tavo nuotraukos nepatvirtinimo priezastis? g.gif
Ech, noreciau ir as dalyvauti konkurse. Bet jei jau netinkam, tai nieko nepadarysi. Paaugsim ir lauksim kito panasaus konkurselio! bigsmile.gif
Leiskim dalyvauti tikriems maziesiems moksliukams. Juk jie taip stengiasi 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.