matau kad patinkančių nuotraukų nėra
O man kaip tik patinka šis konkursas, nes visur vaikai tokie rimtuoliai (surežisuoti ar ne - bala nematė
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 14, 20:35) na, o kodel gi netinka? Du vaikuciai sutupe bando kazka rimto issiaiskint... Man atrodo, kad sita nuotrauka pats tas va todėl: QUOTE Temos "mokinukai" neišplėtojame iki visų įmanomų gyvenimo įgūdžių lavinimo, tema yra tradiciniai mokslai, dailė, rankdarbiai, ko būsimieji mūsų mokinukai mokosi namuose ir ankstyvojo ugdymo mokyklėlėse, ruošdamiesi būtent mokyklai: skaitymas, rašymas, piešimas, kt. dailės darbeliai ir pan. - Visa tai pateikta konkurso aprašyme. bet kartoju, man ši fotkė irgi labai
Lindra, a tu nežinojai, kad kompe galima piešt, rašyt, skaityt...
QUOTE(Lindra @ 2006 09 14, 14:41) va todėl: Na taip, mokslas nuotraukoje ne tradicinis, bet žinau daug ikimokyklinio auklėjimo įstaigų, kur dėstomas kompiuterio pradžiamokslis. QUOTE(Ode @ 2006 09 15, 00:56) Na taip, mokslas nuotraukoje ne tradicinis, bet žinau daug ikimokyklinio auklėjimo įstaigų, kur dėstomas kompiuterio pradžiamokslis. Na, čia turbūt ne tas kompiuteris, kurio pradžiamokslį dėsto auklėjimo įstaigose Man šita nebloga ![]() ir šita... ![]() Ale taip abi nostalgija kvepia QUOTE(Lindra @ 2006 09 14, 19:25) tai ši foto mano manymu mano dukra irgi turi tokį kompiuterį, tai lavinamoji piemonė, kuri moko abėcėlės: spaudžiant mygtukus ten vardijamos raidės A, B, C ir t.t. - vaikas pakartoja, taip pat angliški žodžiai, skaičiai ir kt. QUOTE(Rituxx @ 2006 09 14, 18:32) Aš turiu kol kas tik du favoritus...... Šitą nes komantaras tai superinis...Ir šita
O man, moterys, sitie du vyrukai sirdi suspaude
(man ši foto labiau nei blondinės patinka nes blondinių komentaras atsveria nuotrauką, o pvz šioj - nuotrauka su komentaru eina lygiosiomis bet aišku - kiekvienam savo QUOTE(Lindra @ 2006 09 15, 12:29) Aha-istikruju,kazkaip nemazai svaigsta del tu blondiniu..Ir manau ne vien del to,kad nuotrauka suzavejo,o tas pavadinimas.....Bet cia tai nuotrauku rinkimai QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 15, 13:45) Aha-istikruju,kazkaip nemazai svaigsta del tu blondiniu..Ir manau ne vien del to,kad nuotrauka suzavejo,o tas pavadinimas.....Bet cia tai nuotrauku rinkimai Komentaras šalia nuotraukos fotokonkurse, kaip rėmelis paveikslui......... Uždėjus netinkamą, ir meno kūrinį sugadinti galima, o jei jis tinkamas, tai ir paprastas piešinys gali atrodyti įpatingai.......
Oi, koiu graziu nuotrauku prisiziurejau
labai grazios visos nuotraukytes
Šita graži
Jau toooooks susikaupimas
O man šita
![]() Ir šita Tikrai matos įsijautę merginos paišo.......
Labai,labai grazute
ale ir knyga tokia nemaza pasiemusi...
Bet isties saunus vaikas!
Bet kiek nedauk si kart nuotraukeliu mamytes deda...tikriausiai iki balsavimo pradzios bent 100 nesulauksim
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 16, 12:22) Bet kiek nedauk si kart nuotraukeliu mamytes deda...tikriausiai iki balsavimo pradzios bent 100 nesulauksim O man patinka
nedaug deda, nes ne pas visas tokie jau prakute vaikiukai!
Man tai sitas konkurselis irgi patinka: ir ideja tikrai liuks, ir nuotraukytes zavios, ir issirinkt bus lengviau! Mes, deja, dar nei piesiam, nei skaitom, anei kalbam
Oj, o aš tikriausiai kažką ne taip kaip reikia padariau, išsiunčiau nuotrauką, parašiau tik pavadinimą, ir mano pateko į "Nepatvirtintos nuotraukos" be to, rašo: Neužpildytos dalyvavimo konkurse paraiškos. Ar tai reiškia, kad mano nuotrauka nedalyvaus konkurse?
Tikrai daug gražių nuotraukyčių
QUOTE(*Rita* @ 2006 09 16, 13:18) nedaug deda, nes ne pas visas tokie jau prakute vaikiukai! Man tai sitas konkurselis irgi patinka: ir ideja tikrai liuks, ir nuotraukytes zavios, ir issirinkt bus lengviau! Mes, deja, dar nei piesiam, nei skaitom, anei kalbam Nedaug deda todel kad daug atemta, nepatvirtina
Ir gerai, kad daug atmeta. Ir mano nuotraukyte tik trecia patvirtino. Bet pagaliau nematau ne vienos nuotraukos, kuri neatitiktu temos
istikruju esi teisi
![]() Grazi mintis, bet greiciausiai tiesiog idave vaikui knyga, uzdejo akinius r nufotkino
pagal maziaus veiduko israiska, nepasakyciau, kad jis labai jos nori skaityti ta knyga
Nuotraukų nedaug, už tai tikiuosi, kad visos bus pastebėtos, nebus taip, kad po balsavimo pamatai, kai kurias nuotraukas tik pirmą kartą
bet iš kitos pusės - yra tokis reiškinys, nes nuotraukos priimamos iki pat paskutinės dienos prieš balsavimą, o balsavimas iš kart sekančią dieną - tokiu atveju ir atsiranda pirmąkart matomų nuotraukų
Man tai visos mielos, gražios nuotraukytės
Aurėja, plyyyyyyyyz, paaiskink man, ar tikrai mano nuotrauka nedalyvaus? Nesuprantu kodėl. Tai duokit nors galimybę kitą išsiųsti.
QUOTE(Mildute @ 2006 09 17, 17:10) Nuotrauka ir jame esantis vaikas yra du skirtingi dalykai........ Man vaikai irgi visi fainučiai, bet nebūtinai nuotraukos visos gražios....... QUOTE(liucinka @ 2006 09 17, 19:19) Aurėja, plyyyyyyyyz, paaiskink man, ar tikrai mano nuotrauka nedalyvaus? Nesuprantu kodėl. Tai duokit nors galimybę kitą išsiųsti. Pažiūrėk, gal nuotrauka per didelė? O gal vaikas pernelyg gražus?
Oj, jau yra patvirtinta:valio , veltui jaudinausi, ačiū ačiū ačiū.
tiesiog tai buvo savaitgalis, ir reikėjo palaukti pirmadienio
Mano nuotraukytė kažkodėl dar nepatvirtinta, įdomu, kodėl ????????
QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 09 18, 13:53) Mano nuotraukytė kažkodėl dar nepatvirtinta, įdomu, kodėl ???????? Jūs kai pildėt paraišką, nebuvot išsiuntę nuotraukos patvirtinimui, ji taip ir gulėjo kurį laiką "Neužpildyta", kol nepaspaudėt "siųsti patvirtinimui". Dabar matau, kad jau viskas ok.
Ačiū, ačiū jau matau savo nuotraukytę prie visų.
QUOTE(Jūratė+Emilijus @ 2006 09 18, 15:04) Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane! QUOTE(l.buz @ 2006 09 19, 10:48) Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane! Tau gali padėti tik slapta kamerą........
Jau neuzilgo balsavimas, o nuotraukyciu vos puse shimto..
As jau sugalvojau kriterijus, pagal kuriuos balsuosiu
Pirma: uz labiausiai isijautusi "dailininka" Antra: uz rimciausia skaitova Trecia: uz netradicines mokslo sakos propaguotoja
PRIMINIMAS: Šiandien, paskutinę nuotraukų priėmimo dieną, atitinkančios konkurso reikalavimus foto bus tvirtinamos iki 17 val.
Po 17 val. atsiųstos nuotraukos konkurse nedalyvaus. QUOTE(l.buz @ 2006 09 19, 10:48) Aš nesuprantu, kodėl nepatvirtina nuotraukų, kuriose vaikas nežiūri į knygą, ar pan., nes mano mergaitės kad ir ką beveiktų, jeigu bandau fotografuoti, jos būtinai spokso į mane! tokia nuotrauka, kur vaikas žiūri į objektyvą, o rankom kažką daro yra patvirtinta, ir tikrai ne viena
nesuprantu, mano nuotraukos taip ir nepatvirtino, o šiandien jau leidžia kitą paraišką dalyvio pildyti, tai jei nuotrauka netinka, bent norėčiau žinoti kodėl? kai išsaugojau pakeitimus iš karto nuotrauka atsidūrė prie nepatvirtintų ir neleido man siųsti patvirtinimui
QUOTE(Ewute @ 2006 09 20, 12:21) nesuprantu, mano nuotraukos taip ir nepatvirtino, o šiandien jau leidžia kitą paraišką dalyvio pildyti, tai jei nuotrauka netinka, bent norėčiau žinoti kodėl? kai išsaugojau pakeitimus iš karto nuotrauka atsidūrė prie nepatvirtintų ir neleido man siųsti patvirtinimui nesupyk, bet ar gali metuku ir nepilnu 2 men vaikiukas buti isigilines i mokslus, menus ir pan.? Na, nemanau. Geriausia, ka daro tokio amziaus vaikai - tai beperstojo talzo klaviatura, grauzia piestukus ir pleso popieriaus lapus. Apie skaityma, piesima, rasyma ir t.t. negali buti ir kalbos. Tai gal cia ir buvo Tavo nuotraukos nepatvirtinimo priezastis? Ech, noreciau ir as dalyvauti konkurse. Bet jei jau netinkam, tai nieko nepadarysi. Paaugsim ir lauksim kito panasaus konkurselio! Leiskim dalyvauti tikriems maziesiems moksliukams. Juk jie taip stengiasi |