cia visos serijos LT vienoje vietoje kur buvo ikelta
QUOTE(kuzka @ 2010 02 03, 22:26) Labai aciu
o kaip siust?
http://puzkarapuz.ru/114269-dora-the-explo...ate-48-igr.html
gal kas nors nori parsisiusti 48 zaidimus su Dora?
gal kartais kas zino kur gauti DORA lenku kalba?
labai reiketu
ieskome Smalsutes doros filmuku. Is 2shared psl. parsisiunteme visas 10
QUOTE(maiklas @ 2010 03 22, 12:47) Nepykit, iš tiesų negali gi visur dalyvauti ir aprėpti linkomaniją, avatarą, erdves, torrent ir t.t, tiesiog kompe vietos tiek nėra, kad galėtum viską, ką susisiuntei laikyti, kad duotum kitiems
labai labai aciu uz lietuviska dora
Ir mes labai dekojam uz Smalsute Dora lietuviskai
mes kartais parodom vaikui 10 men filmukus, kai ypac irzlus buna. dora labai megsta po 10 min uzmiega
Ačiū ir aš sakau už filmukus
O čia smagus saitas su žaidimukais, piešinukais su Dora
Gal dar kas galite pasidalinti lietuviškais "Smalsutė Dora" filmukais?
Labai faini zaidima jungesi prie televizoriaus Dora the explorer - Labai fainas zaidimas...Dedasi 4 AA batareikos,kalba angliskai,galima pasirinkti ziadeju skaiciu (1,2,3,4) ,mokina skaiciu,figuru pavadinimu ir panasiai. Spider-man - gaudo priesus,galima vaikscioti po labirinta ir daug kitu ziadimu. apie 8 Susidomejus rasykite i AZ.
Man neiseina parsisiusti lietuviskos Doros,gal kas gali paaiskinti?
QUOTE(menininke @ 2010 11 12, 13:08) kai paspaudziat saraso gale download, atsidaro kitas langas, tada gale kai uzsikrauna visas langas apacioj atsiranda uzrasas save file to PC ir spaudziat click here vaizdingiau: ![]() kitas langas: ![]() ACIU Megaites uz lietuviskas Doras.
Mielos mamytės gal galetumet kuri nors mums pakvietima pasiulyti kad galetume prisijung prie torento, nes negalime doros parsisiust o dukryte labai nori.
jai kuri galit prašau parašykit i až.
o gal kartais kuri turi parduoti dvd doros,rasykit i az.
QUOTE(piratus @ 2010 11 18, 12:26) Mielos mamytės gal galetumet kuri nors mums pakvietima pasiulyti kad galetume prisijung prie torento, nes negalime doros parsisiust o dukryte labai nori. jai kuri galit prašau parašykit i až. I kuri puslapiuka reikia pakvietimo, kad torentus siustis? Turiu kelis ir galeciau pasidalinti
AČIŪ už Dorą, mano dukrytė bus devintame danguje
QUOTE(kuzka @ 2010 02 03, 23:26) AČIŪ mano ir mano vaiko vardu
kur pirkti doros dvd?gali būti rusų,lietuvių kalbom,
Su NAUJAIS METAIS
GAL DAR KAS TURIT DOROS FILMUKU,BE SITU 10 SERIJU IR GALETU PASIDALINT,BUTUME LABAI DEKINGOS
Mergaites, gal zinot kur nusipirkti doros dvd arba gal jau kam nebereikalingi kompaktai? Kazkaip niekur nerandu kur butu galimia dvd nusipirkti butent su dora....
Rusų kalba žiūri, bet matyt nesupranta visko
Rusų ar aglų kalba - sezonais ar atsirais dvd įdėta O pirkti buna lietuviški DVD Doros? QUOTE(murkse @ 2011 02 08, 08:41) Rusų kalba žiūri, bet matyt nesupranta visko Rusų ar aglų kalba - sezonais ar atsirais dvd įdėta O pirkti buna lietuviški DVD Doros? maciau internete skelbima, 13 seriju doros pardavineja, 50 aviuko sono, teletabiu nezinau kiek ir senaja animacija , sake gera kokybe visu.. norejau pirkt, bet tiesiog i kita sali man atsisiuntimas gaunasi klaikiai brangus, nes man dar tektu i kita miesta vaziuot atsiimt... o ir sunus antrakart pamates ta pati treciakart neziuri beje, aviuka sona gal turit kuri? as turiu tik filma kazkoki... bet ne seriala... butu malonu jei kuri mamyte (arba tevelis
Nesuprantu mergaites, kodel man neduoda atsisiuti? Atsidaro sis langas ir viskas. VA CIA
QUOTE(Gutjera @ 2011 02 26, 21:19) Save file to your PC: Download apačioje yra, tai spausk Download
SVEIKTES
gal kuri turit "DORA" lietuviskai... mes labai norim paziuret... tos nuyorodeles kur sukeltos anksciau jau nebegaliojancios gal kas gali pakartot? butu dukryte mano labai dekinga
Maniškis irgi labai žiūri - ir lietuvišką, ir rusišką ir angliškas versijas. Kiek supranta, nežinau. Lietuviškos irgi labai gaila, kad turime tik kelias serijas, parsisiųstas iš linkomanijos. Ieškojau visur DVD pirkti, bet neradau. Nes kai LT versiją žiūri, tai jis taip noriai atsakinėja į Doros klausimus, sprendžia viską, kartoja. O kitom kalbom, tai tik spokso išsižiojęs - matyt ne ką ten supranta. Tada sėdžiu ir verčiu jam. Super tikrai šitas filmukas ir taip norisi lietuvišką DVD rasti
Labai norime Doros filmuku,bet...sakysit nuorodos veikia...taip,jos veikia,bet kazkodel neduoda siustis.kazka raso,kad limitas jusy baigesi.jei kas padetumete-parasykite i az.labai lauksiu:)
QUOTE(*Perla* @ 2011 06 21, 23:34) Labai norime Doros filmuku,bet...sakysit nuorodos veikia...taip,jos veikia,bet kazkodel neduoda siustis.kazka raso,kad limitas jusy baigesi.jei kas padetumete-parasykite i az.labai lauksiu:) is kazkurio portalo,leidzia tik 2 filmukus per diena atsisiusti ir raso,kad limitas isnaudotas palaukite iki rytojaus ir manau vel leis
Gal zinot kur rasti DORA anglu kalba. Cia puslapyje nebeveikia nuorodos, o tiek daug ikelta buvo vienoj zinutej
QUOTE(kuzka @ 2010 02 02, 19:09) laba diena, mes irgi pakvaise del doros, bet turiu kita klausimuka. atsisiunciau is cia tik 2 serijas ir viskas, nebeduoda daugiau siust.. raso, kad virsytas limitas. kaip suprast? visur kaip isprotejus ieskau as tu doru, bet niekur nerandu isskyrus cia. ar galetumete pagelbet man? Papildyta: QUOTE(Gutjera @ 2011 02 26, 22:19) man irgi lygiai ta pati rodo, po to, kai 2 serijas atsisiunciau QUOTE(Liinnuutte @ 2011 10 13, 16:59) laba diena, mes irgi pakvaise del doros, bet turiu kita klausimuka. atsisiunciau is cia tik 2 serijas ir viskas, nebeduoda daugiau siust.. raso, kad virsytas limitas. kaip suprast? visur kaip isprotejus ieskau as tu doru, bet niekur nerandu isskyrus cia. ar galetumete pagelbet man? Papildyta: man irgi lygiai ta pati rodo, po to, kai 2 serijas atsisiunciau palaukit 2-3 val ir vel leidzia siustis.
sveikos mamytes, gal ir mums kas nors galetu pakvietima i torrent. lt atsiusti. laabai pamegom Dora... norisi daugiau atsisiusti
kur rasti internetiniu parduotuviu,kur butu ko nors su dora, gal galit adresu parasyti?
Dora The Explorer 2 sezonas (anglų kalba)
1. The Big Storm 2. ¡Rápido, Tico! 3. The Magic Stick 4. The Missing Piece 5. Lost Squeaky 6. Rojo the Fire Truck 7. Lost Map 8. El Dia de Las Madres 9. The Golden Explorers 10. A Present for Santa 11. Dr. Dora 12. Pinto, the Pony Express 13. León, the Circus Lion 14. The Big Pinata 15. The Happy Old Troll 16. Super Map 17. A Letter for Swiper 18. To the Monkey Bars 19. Dora, La Musico 20. Hide and Go Seek 21. Click! 22. Egg Hunt 23. School Pet 24. Quack!
manajai jau šešeri,bet vis dar pamišusi dėl Doros
as atsisiunčiau per zMule (failų keitykla )10 lietuviškų Doros serijų, tikrai patinka mums
tai vienintelė vieta kur daugiausia jų radau kompe pasivadinau jau jas pagal filmuko temą: pvz. stebuklinga fleita, traukinukai, ferma ir t.t. man taip paprasčiau nei toks datos Doros pavadinime
manau kad būtų visai protinga, jei pasidalintumėte Doros serijų pavadinimais, gal kuri kokios neturi
Mano čia: 1. Smalsutė Dora gimtadienis 2. Smalsutė Dora 2009.01.31 stebuklinga fleita 3. Smalsutė Dora 2008.12.21 (2010.03.06) kelionė pas močiūtę 4. Smalsutė Dora 2008.12.20 Norai 5. Smalsutė Dora 2008.12.06 Ferma 6. Smalsutė Dora 2008.11.30 Traukinys 7. Smalsutė Dora 2008.11.29 Ledai 8. Smalsutė Dora 2008.11.22 kas čia per garsas? 9. Smalsutė Dora 2008.11.16 slepynės 10. Smalsutė Dora 2008.11 15 gera knyga 11. Smalsutė Dora 2010.03.20 -kelionė į biblioteką 12. Smalsutė Dora -2010.03.21 Vabalienės vaikams parašykite kas turi kitokių LT kalba
Gal kas žiūrite rytais 6,20 per LNK? Labai liūdna, kadtokiu blogu laiku rodu ir nekartoja niekada. Gal kas turite galimybę įsirašinėti?
|