ar jusu vaikuciai ziuri siuos filmukus  ? as savo dukros negaliu atitraukt nuo ju  . net lietuviskais multikais taip nesidomi, kaip siais. jie yra skirti mokytis vaikams anglu(ispanu) kalbos, padaryti zaidimo forma, veikejai sprendzia ivairias uzduotis, skaiciuoja, masto. super filmukas. man ir paciai patinka paziureti  . siulau ir jums parsisiusti  . dukra nuo 3 metu ziuri ir iki siol nenusibodo cia galima veikejus pamatyti  : http://nickjr.co.uk/shows/dora/index.aspx
SuperMama
2006 09 07, 13:06
Mano beveik 4 metų Kleo yra Doros fanė jau kokius metus. Prasidėjo viskas nuo filmukų, o po to jau kaip ir tikrai fanei pradėjau rinkti įvairius daiktus su Dora. Tai dabar jau turi sportbačius su Dora, lėkštę, šaukštą su šakute, gertuvę, stalo žaidimą, kelis rankšluoščius, daug filmukų ir kelis kompiuterinius žaidimus. Nors aš tiesa pasakiu nesuprantu ką ji tose multikuose atranda, nes nelabai aišku, kokia ten mokymo sistema, kodėl visą laiką kartojamas kelias iš 3 punktų, kurių pavadinimai niekaip tarpusavyje nesusiję, taigi vaikas gali įsiminti jų seka, bet kokia prasme? Doros daineles jau mintinai žino  : ir tą, kuri pradžioje būna (Dora-Dora-Dora the explorer) ir pabaigoje (We did it), na ir ten trumpasias šitas (I'm the map ir Backpack-Backpack). Tiesa, mačiau CUP Vilniuje vaikiškus rankinukus su Dora ir Dora-lėlė-kuprinė, o Maximose anksčiau buvo saldainiai su doros ir boots'o žaisliuku.
Ritulka
2006 09 07, 13:14
Aš parsisiunčiau turbūt trumpiausią filmuką su Dora, įdomu ir pačiai buvo, kas tai per daiktas ir kaip vaikas žiūrės? Tai kokybė labai prasta (kitų gal bus geresnė) bet manoji labai įdėmiai žiūrėjo. Taigi dabar parsisiuntus beveik visą senąją animaciją paleidau doros serijas pompuoti
QUOTE(SuperMama @ 2006 09 07, 14:06) Nors aš tiesa pasakiu nesuprantu ką ji tose multikuose atranda, nes nelabai aišku, kokia ten mokymo sistema, kodėl visą laiką kartojamas kelias iš 3 punktų, kurių pavadinimai niekaip tarpusavyje nesusiję, taigi vaikas gali įsiminti jų seka, bet kokia prasme? na, kiekvienas kelio punktas - uzhduotis, kuria reikia ishspresti (suskaichiuoti, surasti daiktus, ishmokti nauja zhodi ir tt). padarai uzhduotis - t.y., nueini kelia - ir gauni priza - kartais, pvz., zhvaigzhdute. plius, ta kelia eini noredamas padeti kokiam herojui... mano vaikai irgi ankschiau mielai zhiuredavo ir bezhiuredami spresdavo tas uzhduotis. ash jiems paaishkindavau, ka reikia daryti. bet dabar jiems jau nebeidomu, nusibodo.
QUOTE(ragnez @ 2006 09 07, 14:17) na, kiekvienas kelio punktas - uzhduotis, kuria reikia ishspresti (suskaichiuoti, surasti daiktus, ishmokti nauja zhodi ir tt). padarai uzhduotis - t.y., nueini kelia - ir gauni priza - kartais, pvz., zhvaigzhdute. plius, ta kelia eini noredamas padeti kokiam herojui... mano vaikai irgi ankschiau mielai zhiuredavo ir bezhiuredami spresdavo tas uzhduotis. ash jiems paaishkindavau, ka reikia daryti. bet dabar jiems jau nebeidomu, nusibodo. siaip idomu, kiek seriju turejot/turit  ?
QUOTE(Aina @ 2006 09 07, 14:20) siaip idomu, kiek seriju turejot/turit  ? zhiuredavom per kabeline tel. Nickelodeon kanala. ten iki pietu buna mazhiems vaikams skirta programa ir rodo tikrai labai simpatishkus "pedagogishkai teisingus" filmukus.
Ko tai nieko apie juos nežinau, gal kas galit pavyzdinį filmuką įkelti?Ačiū
Mano Smilte irgi Dora isimylejus. Bet kai persikelem kitur gyvent, kur neturim kabelines, tai primirso truputi  Bet pamacius parduotuvej, pvz, kuprine su Doros atvaizdu, abejinga nelieka
QUOTE(LukMa @ 2006 09 08, 00:03) Ko tai nieko apie juos nežinau, gal kas galit pavyzdinį filmuką įkelti?Ačiū vakare imesiu maza filmuka pasiziurejimui  . turiu apie 70 seriju parsisiuntus uzsienyje ziuredavom per nick jr kanala
Laukiu, ačiū
MAMA2T&T
2006 09 10, 02:15
Mes irgi Doros zemeje gyvenam  Vienu momentu vaikai buvo labai labai "uzsikabliave", dabar aciu dievui atslugo. Mano vyresnioji mokykleleje mokosi ispanu kalbos, tai gal jai tas filmukas tarsi savotiskas ziniu pritaikymas - "juk ir Dora mane supranta"  Treciasis jos gimtadienis buvo Doros tema  Tai darem meksikietiska maista, nusamdem aktore, kuri buvo pasipuoshusi Doros kostiumu  Dukros draugams ir bendraamziams tai buvo kazkas tokio neitiketino Yra naujesnis serialas, apie Doros broli "GO Diego GO"  Principas panasus, Diego didelis gyvuneliu myletojas, tai sitas filmukas daugiau apie laukine gyvunija. Tai dabar pas mus namie Diego karaliauja Nickelodeon kanalas bizniuka ir stai taip daro  Tik man idomu, kaip uzmigti tokio ryshkumo kambariuose
ikeliau parsisiuntimui viena is filmuku  . kokybe ne is geriausiu, nes keliau viena is maziausiai MB turinciu  . Dora the explorer - Pablos flute
Anksciau galvojau, kad Dora yra tik mergaitems, nes jos atributikos pilna ant mergaitisku daiktu. Bet siandien ziurejom Dora ir patiko mano sunui. Norejau paklaust mamu, ar Jusu suneliai ziuri Dora?
MAMA2T&T
2006 09 12, 20:08
QUOTE(Pelene @ 2006 09 12, 13:50) Anksciau galvojau, kad Dora yra tik mergaitems, nes jos atributikos pilna ant mergaitisku daiktu. Bet siandien ziurejom Dora ir patiko mano sunui. Norejau paklaust mamu, ar Jusu suneliai ziuri Dora? Mano sūnus tai žiūri ir mėgsta labai labai  Ir knygutes skaitom, ir spalvojam, ir dantų pasta tik su Dora, ir pleistriukai susižeidus, jau nekalbant apie puodukus, lėkštes, įrankius, Doros namą su visa "įranga", dviračius ir t.t.t.t.t. Bet manau, jog daug berniukų mamų pergyveno, kad Dora yra per daug mergaitiška jų sūnums, tad atsirado šou apie Diego... Jis tikrai identiškas, tik kad berniukas pagrindinis herojus.. Pabandyk, gal patiks taviškiui
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 09 12, 21:08) Mano sūnus tai žiūri ir mėgsta labai labai  Ir knygutes skaitom, ir spalvojam, ir dantų pasta tik su Dora, ir pleistriukai susižeidus, jau nekalbant apie puodukus, lėkštes, įrankius, Doros namą su visa "įranga", dviračius ir t.t.t.t.t. Bet manau, jog daug berniukų mamų pergyveno, kad Dora yra per daug mergaitiška jų sūnums, tad atsirado šou apie Diego... Jis tikrai identiškas, tik kad berniukas pagrindinis herojus.. Pabandyk, gal patiks taviškiui  kaip tiksliai vadinas tas filmukas apie diego. ieskojau pagal pavadinima go diego go, bet nieko neradau
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 09 12, 20:08) Mano sūnus tai žiūri ir mėgsta labai labai  Ir knygutes skaitom, ir spalvojam, ir dantų pasta tik su Dora, ir pleistriukai susižeidus, jau nekalbant apie puodukus, lėkštes, įrankius, Doros namą su visa "įranga", dviračius ir t.t.t.t.t. Bet manau, jog daug berniukų mamų pergyveno, kad Dora yra per daug mergaitiška jų sūnums, tad atsirado šou apie Diego... Jis tikrai identiškas, tik kad berniukas pagrindinis herojus.. Pabandyk, gal patiks taviškiui  Mums patinka Dora. Tad kol kas uzteks tik Doros  Juk su mergaitem berniukai draugaut gali, tad kodel filmuku apie mergytes nuveiktus zygius ziuret negali?
MAMA2T&T
2006 09 13, 03:14
QUOTE(Aina @ 2006 09 12, 14:59) kaip tiksliai vadinas tas filmukas apie diego. ieskojau pagal pavadinima go diego go, bet nieko neradau  Taip ir vadinasi, GO, DIEGO, GO!  Bet tai gan naujas serialas, gal kokis geras pusmetis, kaip pasirodes  Gal del to dar nera emulej... http://www.nickjr.com/shows/diego/index.jhtml
na stai dar viena neblogos kokybes serija  . Dora kartu su Diego 2dalys  . Meet Diego
Ritulka
2006 09 15, 13:35
Gal kas mokosi prancūziškai ir nori šitos serijos prancūzų kalba?
Alchemie
2006 09 15, 21:23
Maniskis irgi kreizejo del Doros, tik dabar pas mus neberodo rytais per kabeline  o ir siaip vaikui del logopediniu problemu reikia daugiau lietuviskos kalbos, bet manau, kad mokymosi sistema zaidimuose ten gera ir filmukai faini. Siaip maniskis nespalvina, o vat Dora spalvino net fona, viska nuo a iki z
Ritulka
2006 09 16, 16:41
QUOTE(pakalnutė @ 2006 09 15, 21:50) Prancūziškai suprantantiems Dora L'exploratrice - Cousin Diego
Ritulka
2006 09 18, 12:46
QUOTE(pakalnutė @ 2006 09 18, 13:12) Ačiū  Jau turiu  Tik kokybė, tai prastoka  Bet , kad širdis atsigautų tai galim ir taip pažiūrėti, paklausyti  Jo kokybė tai tikrai nekokia, tokius žiūrim tik per mažą ekraniuką
Ir maniškė "pasinešus" su ta Dora  Kaip ryte atsikelia, taip pirmas pageidavimas: "Einam Doros-Doros žiūrėt"  Jau metus žiūri vis tą patį 1ą sezoną, ir neatsibosta.. Jau kone kiekvieną seriją mintinai atsimena, ir skanduoja kartu, ir daro užduotis  O, klausykit, kartais ne tą Diego UK per kažkokį kanalą (ar ne BBC?) rodo? Nes kažkoks labai labai panašus yra.. Ten su muzikiniais terminais susiję..
Alchemie
2006 11 06, 20:05
Diego yra apie daug ka ir su gyvunais ir kitokiu temu, tik gaila, kad tik per TV rodo ir dienos metu, nes mes nespejam paziureti
QUOTE(Aina @ 2006 09 07, 13:20) siaip idomu, kiek seriju turejot/turit  ? As turiu kazkur 4 DVD, tik pas mane rusu kalba.
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 06, 18:05) Diego yra apie daug ka ir su gyvunais ir kitokiu temu, tik gaila, kad tik per TV rodo ir dienos metu, nes mes nespejam paziureti  Tada aš apie kažkokį kitą kalbėjau  Bet irgi labai panašus į Dorą, Diego ar The Mickey Mouse Clubhouse. Va šitą neseniai tėtis parsiuntė, tai nauja atrakcija  Pabandykit
Murgita
2007 10 01, 14:48
QUOTE(Aina @ 2006 09 08, 13:46) uzsienyje ziuredavom per nick jr kanala   Mes sita kanala net ir dabar ziurim  |Ir Dora ir Diego ir Blues Clue's ir Fifi ir Thomas ir daugeli kitu - gaila, kad ne vieno is siu multiku nerodo LT Bet kai gryztam i LT, tai parsivezam savo CD
Murgita
2007 10 19, 14:30
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 09 10, 02:15) Yra naujesnis serialas, apie Doros broli "GO Diego GO"  Principas panasus, Diego didelis gyvuneliu myletojas, tai sitas filmukas daugiau apie laukine gyvunija. Tai dabar pas mus namie Diego karaliauja Diego - Doros pusbrolis Bet  principas panasus
O mums labai reikia cd su Dora, nes ta vienintelį jaunėlė "sudorojo", tai vyresnėlei dabar laaaabai liūdna  help  , skolinga nelikčiau. Kalba nesvarbu. Nuorodos jau nebeveikia. O kur rasti Doros daiktų Vilniuje? Nes kol kas niekur nemačiau.
Tute --> ryt paieškosiu tamstai torrentų iš kurių nesenai sunčiaus (berods, turiu kompiuteryj), jie tikrai veikia.. Turiu visų trijų sezonų.
QUOTE(Brooke @ 2007 10 23, 03:58) Tute --> ryt paieškosiu tamstai torrentų iš kurių nesenai sunčiaus (berods, turiu kompiuteryj), jie tikrai veikia.. Turiu visų trijų sezonų. Tai būtų super  pati bandžiau ieškoti per LDC+, bet nieko nėra Ačiukas
Mes gyvenam Vokietijos, tai Dora orgo kiekvieną rytą žiūrim ir dukrai labai patinka, o ir žurnaliuką skaitom  irgi dažnai jau viską mintinai moka, bat patinka
nežinau, ar buvo čia paminėta, bet yra toks internetinis DOROS puslapiukas - www.nickjr.com - ten labai daug puikių žaidimų ir veiklos
Sniega1
2007 11 27, 08:31
QUOTE(Mazule @ 2007 11 26, 11:00) nežinau, ar buvo čia paminėta, bet yra toks internetinis DOROS puslapiukas - www.nickjr.com - ten labai daug puikių žaidimų ir veiklos  aciu
lupipita
2007 11 27, 08:56
o gal kas turit thomas and friends filmuku
sweikos, nu jau kaip sudomino sitie filmukai noriu paklausti, gal kas turi viska vienoj vietoj, labai noreciau issirasyti, arba, kad kas irasytu, skolinga nelikciau tikrai ACIU
saulytuke
2008 01 28, 09:40
QUOTE(saulytuke @ 2008 01 28, 07:40) Mano keturmetė taip pat pamišus dėl Doros, tiesą sakant tikrai šaunūs filmukai Naujausias Doros filmukų DVD Dora the Explorer: Undercover Dora
Jame yra keturi filmukai: "Super Spies," "Super Spies 2: The Swiping Machine," "Rojo, the Fire Truck," and "Pinto, the Pony Express." o kokia kalba cia tie filmukai?
saulytuke
2008 01 29, 18:00
QUOTE(Tynka @ 2008 01 29, 10:10) o kokia kalba cia tie filmukai? Filmukai anglų kalba, šiek tiek moko ispaniškai.
saulytuke
2008 01 29, 18:20
saulytuke
2008 01 30, 18:33
Sveikos DOROS myletoju mamytes, pas mane situacija ta pati. Kas ryta DOROS serija. Pritraukiau is interneto visokiu paveiksliuku su Dora ir jos draugais, bet gal galite pasakyti kaip persisiusti anglu kalba filmuka, nes per satelita rodo tik danu ir dar keliomis kalbomis, o anglu nera
Sveikos, maciau reklama per TV. Dora prades ir pas mus rodyti, Lietuviu kalba. Idomu ar nera pirkti kur nors LT kokiu Doros zaisliuku, mokykliniu prekiu ar siaip ko nors su jos atvaizdu?
QUOTE(Sara @ 2008 10 30, 17:39) Sveikos, maciau reklama per TV. Dora prades ir pas mus rodyti, Lietuviu kalba. Idomu ar nera pirkti kur nors LT kokiu Doros zaisliuku, mokykliniu prekiu ar siaip ko nors su jos atvaizdu? Maximose yra rūbelių, IKI teko pirkt toki kiaušini kur viduj įdėta mergytė su beždžionėle manau kad paieškojus tikrai yra...
Murgita
2008 10 30, 22:44
Aha, smagu bus ziureti gimtaja kalba si nuostabu filmuka O daikteliu su Doros atributika manau tuoj atsiras bet kur Tikiu, kad bus daug sio filmuko fanu kaip ir uzsienyje
Mama_Tania
2008 10 31, 08:39
My Webpage cia yra 75 serijos rusu kalba
Mama_Tania
2008 10 31, 09:48
nezinau, man klaidas meto visur QUOTE(saulytuke @ 2008 01 28, 10:40) QUOTE(saulytuke @ 2008 01 29, 19:20) QUOTE(saulytuke @ 2008 01 30, 19:33)
|
|