Papildyta:
Gimiau 12.30, gimtadieniu praktiškai nešvenčiu...Nekokia data
As pati esu ožiaragis, mano vyras sako, kad tik lelius nebutu ožiaragis
Papildyta: Gimiau 12.30, gimtadieniu praktiškai nešvenčiu...Nekokia data
Va va.... man taip pat.... Pirmoji pries 5 metus gime sausio pradzioj.... Laukem laukem antro... Ir regis siemet stebuklas ivyko tuo paciu metu.... Vos ne ta pacia diena vaikai gimtadienius svestu.... Ir aisku kartu savo ragiukus rodytu....
Bet svarbiausia aisku, kad viskas gerai butu:)
na o as nenoreciau leliuko gimusio po dvyniu zenklu, nes kiek pazistu nelb kokie zmones
QUOTE(coco5 @ 2009 05 12, 13:17) na va as irgi tu oziaragiu privengdavau, o dabar va pati pilvinuka turesiu greiciausiai oziaragiuka.. nera oziaragiai tokie blogi o apie planavimo data. su vyru planavom leliuka kad gimtu pavasari, o kadangi ne taip greitai viskas gaunasi kaip nori, tai dabar leliukas gims rudeni
Man smagiau, kad vaikiukas gimtų link pavasario, kad nebūtų taip šalta
QUOTE(sundown @ 2009 05 13, 17:17) na o as nenoreciau leliuko gimusio po dvyniu zenklu, nes kiek pazistu nelb kokie zmones Cia vadinamasis 'zakon podlosti'- ko nenori, taip ir gaunasi QUOTE(Klaipeda @ 2009 05 09, 20:37) Mano močiutė gimusi vasario 29d, visad švenčiam artimiausią savaitgalį, nes ir ta 29d ne visad išeiginės gaunasi. taip kad manau ta diena skirtumo nesudaro, o ji pati sako, kad širdyje jos gimtadienis 28d O vaikus "nesmagiausia" gimdyt rugpjūčio, rugsėjo mėn. Mano draugė pagimdė rugpjūčio 30, tai gaila buvo žiūrėt, kaip ji vargšė visą vasarą pūškavo dyyyydžiulį pilvą nešiodama kartu O mane mama pagimdė rugsėjo gale, tai irgi sakė, niekad gyvenime nebepuoselėjo svajonių nėštumą atlaikyt vasaros metu.... aš sūnučio susilaukiau pavasarį, man tas laikas pats puikiausias Per vasarą labai greit vaikai auga ir lengvai auginami..... Antro irgi norėčiau tik pavasariui
As pagimdziau rudeni, tai dziaugiausi, per ziema numeciau likusius kg po nestumo, pasiruosiau vasarai, va vaikas paugejo labiau, gales smagiai vasarele dziaugtis
man nesvarbu vaiko gimimo data
as tai irgi noreciau antro pavasari
As visada norejau tik pavasarinuku (pirmas toks ir gavos
Dar as vis uzmetu aki del horoskopo zenklo, man labai imponuoja avinai ir jauciai ir tik del zuvyciu nelabai noreciau
as visada galvojau, kad vaikai, gime ziema yra atsparesni ligomis (pati tokia esu
Noreciau maziuko pavasariuko
Kadangi turiu stipria sienlige, kurios metu turiu vartoti vaistus, tai idealu butu leliaus sulaukti iki geguzes menesio
Man tai visiskai nesvarbi vaiko gimimo data
kai pradejom planuot, labiausiai norejau, kad gimtu pavasari- dienos ilgeja, lengviau augint tarsi..ir panasiai. Bet kai 1,5 metu nesulaukem to stebuklo ir gydytoju buvo visiskai nurasytas vyras, nei lytis, nei data, nei KADA uzkibs jau nebebuvo svarbu, svarbu buvo bent kiek vilties, kad isvis uzkibtu.
Ir-stebuklas- uzkibo. Pagal visus skaiciavimus, echoskopa, mm, gimdymo data turetu buti 2009 09 09. Juokiames, kad ne veltui tiek ilgai vaikiukas lauke, matyt, JAM buvo svarbi data QUOTE(kycia @ 2009 05 28, 16:20) labai labai sveikinu
man svarbi vaiko gimimo data, nes tai priklauso koks bus vaiko charakteris pgl. zodiako zenkla. O visa kita - aisku auklejimas.
Jei jau planuoji vaika, tai planuoji ir kada noretum, kad jis gimtu. Aisku, isskyrus tokius atvejus, kai negali ilgai pastot ar pan. QUOTE(mama_Carina @ 2009 05 28, 23:12) man svarbi vaiko gimimo data, nes tai priklauso koks bus vaiko charakteris pgl. zodiako zenkla. O visa kita - aisku auklejimas. Jei jau planuoji vaika, tai planuoji ir kada noretum, kad jis gimtu. Aisku, isskyrus tokius atvejus, kai negali ilgai pastot ar pan. pritariu QUOTE(mama_Carina @ 2009 05 28, 22:12) man svarbi vaiko gimimo data, nes tai priklauso koks bus vaiko charakteris pgl. zodiako zenkla. O visa kita - aisku auklejimas. Jei jau planuoji vaika, tai planuoji ir kada noretum, kad jis gimtu. Aisku, isskyrus tokius atvejus, kai negali ilgai pastot ar pan. taip iseina, jei nori mergeles, tai vienintelis menuo, kada gali BANDYT pastot yra gruodis. O juk statistika sako, kad is pirmo menesio tik 20-25 proc visiskai sveiku poru susilaukia atzalu...tada lauki kitu metu gruodzio, vel bandai..... ar verta? QUOTE(kycia @ 2009 05 29, 12:36) taip iseina, jei nori mergeles, tai vienintelis menuo, kada gali BANDYT pastot yra gruodis. O juk statistika sako, kad is pirmo menesio tik 20-25 proc visiskai sveiku poru susilaukia atzalu...tada lauki kitu metu gruodzio, vel bandai..... ar verta? ne taip supratai, nekalbu, kad jei nori tarkim, kad butu pgl zodiaka mergele - tai vsio, darai taip, kad tik ta men gimtu. Bet, jei man viskas tvarkoje, tai as su vyru bandysim, kad gimtu pavasari arba vasara. Jei nesigaus, tai kaip Dievas duos. Bet planuot, galvot kada noriu, kad gimtu vaikas niekas netrukdo.
is pradziu ir mes bandem pasireguliuoti busimo klecko gimimo data - as nenoreciau, kad vaikas gimtu apie Naujuosius, tuo sventiniu periodu, nes neturetu gimtadienio. Vyras nenorejo kai kuriu zodiako zenklu. O kai kelis menesius pradirbom tusciai, tai dabar jau niekas nebesvarbu - nei KADA, nei LYTIS, niekas, rupi, tik pagaliau pamatyti tas II, o veliau ir sveiko kudikelio susilaukti.
Sveikos
mes irgi planuojame veikelio gimimo data. Norime kad gimtu pavasari- vasara, vien del to kad mums svarbu zodiako zenklas, o tuo metu jie mums palankiausi. Jeigu nepavyks - vadinasi taip jau lemta. Mano vyras labiausiai nori avinuko, nes pats yra avinukas. O man tinka ir avinukai ir jautukai ir dvynukai ir veziukai Tai va- si cikla praleidziu ir jaunuo liepos menesio darbuosimes
Nesvarbu, svarbu vaikutis sveikas
Xixi...zmogus planuoja, o Dievas juokiasi
Mes su vyru abu gimem 29d., tik skirtingais menesiais. Susipazinome irgi 29d - na si data mums svarbi beveik kiekviena menesi Tai tiek to planavimo
pati esu gimusi vėlų rudenį, todėl norėčiau savo atžalėlei gražesnio gimtadienio mėnesio - pavasario, vasaros
pirmasims mums buvo nesvarbu norejau labai vaikelio tai gavosi zieminukas, o dabar galvojam apie antraji tai jau viska paskaiciavau turim bandymui sirtus 3men, kad gautusi velyvas pavasaris ar vasara Ziuresim kaip iseis.
as labai norejau liutuko
tarkim musu data numatoma 09-09-09 bet man kazkaip vienodai dabar.tegu tik sveikutis buna.banaliai skamba, bet Dieve Dieve kaip imi ir suprant, kad tik tai yra svarbiausia
labai noreciau jei pavyktu suplanuot, kad gimtu birzelio gale, liepa arba rugpjuti
Mes taip pat labai norim vaikelio, bet norim tik po vestuviou. Tai nedaug liko laukti, musu vestuves rugpjucio 22. O kaip butu smagu jei sutaptu su ''pirmaja naktim''. O siaip data tai tikrai nera svarbi, svarbu kad tik sveikas butu, kad viskas gerai butu ir viskas.
Mes su vyru geguzinukai.....
Labai noreciau pavasarines dovaneles abiems... Jau pradejom darbuotis ta linkme....
kadangi dar planuojam pirma vaikeli, tai mums nesvrbu nei jo lytis nei kada jis gims, svarbu sveikas, tvirtas ir laimingas
As labai norejau kad vaikutis gimtu geguzes men. kaip planavom taip ir padarem. Dukryte gime geguzes 23d.
turiu draugą, gimusį lapkričio 1 d.
O as turiu maziausiai 3 draugus, gimusius lapkricio 1d.
man labai svarbu..bet ne tiek dienos, kiek horoskopo zenklai...
kazkaip is patirties sunku bendrauti su tam tikrais zenklais, tai jeigu vaikas butu toks, is vis neusisnekeciau..o cia tai jau baisu butu As manau, kad tai bus tavo vaikas ir tau maziausiai rupes jo zodiako zenklas.... Ir viskas priklausys nuo to, kaip tu ji auklesi.... Toks ir bendravimas bus.....
As irgi taip maniau.... Bet su savo oziaragyte sunkiai susikalbu...
Iš pradžių planavom pavasariui, bet dabar visiškai nesvarbu, svarbu, kad pavyktų
Pirma dukryte gime balandzio pabaigoje,dabar jau planuojam antra vaikeli,jei pavyktu iskart,vel butu pavasarinukas
Planuojam waikeli,jei dabar pastosiu tai
Mes irgi norim leliaus geguze -birzeli... ir grazus metas, ir gamtoje gimtadieni svesti gales, o ir mamai visa vasara su dideliu pilvu vaikscioti nereiktu
Sverbu, kad 2010m gimtu
Aha, man irgi svarbiau kad gimtų 2010 metais...
Data kuo toliau, tuo mažiau svarbi darosi..Nors manyčiau, kad gerai gimdyt pavasarį, kokį balandį - gegužę...Gražus metas, šilta..nebereiktų su pilvu visur eit per karščius..Galima daugiau laiko grynam ore leisti..Daugiau šviežesnio maisto per vasarą..Žiemą gimusiam didesnis infekcijų pavojus..
Na, anksciau irgi panasiai maniau... Bet pirma mergaite turejau sausy gimusia, ir visai patiko toks metu laikas...
Ir is tikro tas laikasgeresnis prisitaikant prie tu infekciju. Uzsigrudinimas didesnis.. QUOTE(Eqlute:-) @ 2009 08 24, 11:56) Planuojam waikeli,jei dabar pastosiu tai del vasaros nezinau
Šiaip, gal čia ne į temą
|