Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Būsimo vaiko gimimo data
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Samanta-S
As pati esu ožiaragis, mano vyras sako, kad tik lelius nebutu ožiaragis biggrin.gif Gimdymo data 2009.11.30, labai noreciau leliu supt lapkričio men. nenoriu gruodžio men, bet kai bus tai thumbup.gif
Papildyta:
Gimiau 12.30, gimtadieniu praktiškai nešvenčiu...Nekokia data unsure.gif
iewike
Va va.... man taip pat.... Pirmoji pries 5 metus gime sausio pradzioj.... Laukem laukem antro... Ir regis siemet stebuklas ivyko tuo paciu metu.... Vos ne ta pacia diena vaikai gimtadienius svestu.... Ir aisku kartu savo ragiukus rodytu....smile.gif Na, bet dar daug laiko.... Bus matyt tas dienu tikslumas... Gali GI ir gruodzio galas but... Tai vat irgi ne kas... Kaip jau ir menejo, del gimtadienio.... Nors maniskes dabar ir sausio 5d, bet vis vien kazkaip per daug tu svenciu vienu metu....
Bet svarbiausia aisku, kad viskas gerai butu:)
sundown
na o as nenoreciau leliuko gimusio po dvyniu zenklu, nes kiek pazistu nelb kokie zmones blush2.gif Bet planuose kazkaip ir gaunasi taip biggrin.gif
daivadavija
QUOTE(coco5 @ 2009 05 12, 13:17)
na va as irgi tu oziaragiu privengdavau, o dabar va pati pilvinuka turesiu greiciausiai oziaragiuka..  mirksiukas.gif Dievo keliai nezinomi.. 4u.gif
*

nera oziaragiai tokie blogi smile.gif bet mano vyras sako nepasimokiau kad mama ozeragis dar ir zmona pasiemiau, tai dabar dvi kai pradeda badytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o apie planavimo data. su vyru planavom leliuka kad gimtu pavasari, o kadangi ne taip greitai viskas gaunasi kaip nori, tai dabar leliukas gims rudeni smile.gif bet mes labai laimingi kad pagaliau as nestuke.gif todel nesvarbu koki menesi kokia diena ir kokio zenklo smile.gif
inkunai
Man smagiau, kad vaikiukas gimtų link pavasario, kad nebūtų taip šalta smile.gif
coco5
QUOTE(sundown @ 2009 05 13, 17:17)
na o as nenoreciau leliuko gimusio po dvyniu zenklu, nes kiek pazistu nelb kokie zmones  blush2.gif  Bet planuose kazkaip ir gaunasi taip  biggrin.gif
*

Cia vadinamasis 'zakon podlosti'- ko nenori, taip ir gaunasi lotuliukas.gif Bet visos mes mamytes tikimes, kad viskas priklauso nuo auklejimo ir musu vaikai bus gero budo thumbup.gif
NORIKA
QUOTE(Klaipeda @ 2009 05 09, 20:37)
Manau, kad nesmagiausia tiems kas yra gimę vasario 29 d.
*

Mano močiutė gimusi vasario 29d, visad švenčiam artimiausią savaitgalį, nes ir ta 29d ne visad išeiginės gaunasi. taip kad manau ta diena skirtumo nesudaro, o ji pati sako, kad širdyje jos gimtadienis 28d biggrin.gif

O vaikus "nesmagiausia" gimdyt rugpjūčio, rugsėjo mėn. Mano draugė pagimdė rugpjūčio 30, tai gaila buvo žiūrėt, kaip ji vargšė visą vasarą pūškavo dyyyydžiulį pilvą nešiodama kartu doh.gif Lauke karštis iš koto vertė, o ji vos juda visa prakaitų išpilta doh.gif Jau ir pati keikė tą karštą vasarą ir gimdymo datą biggrin.gif
O mane mama pagimdė rugsėjo gale, tai irgi sakė, niekad gyvenime nebepuoselėjo svajonių nėštumą atlaikyt vasaros metu....

aš sūnučio susilaukiau pavasarį, man tas laikas pats puikiausias thumbup.gif Per žiemą išnešioji, atpūškuoji, o vos tik orams įšilt bepradėjus - bumt ir iškratai pilvūziko turinį thumbup.gif o per vasarą labai greit vaikiuas užaugo, lengva augint kai lauke šilta, dienas lauke leidom, mažai rūbelių tutuluot reikėjo, dažnai nuogutis būdavo net ir lauke, o kai rudenėlis vėsesnius orus atnešė, žiūriu kad mano kruopa jau vos ne pusmetinukas.
Per vasarą labai greit vaikai auga ir lengvai auginami..... thumbup.gif
Antro irgi norėčiau tik pavasariui 4u.gif
balsima
As pagimdziau rudeni, tai dziaugiausi, per ziema numeciau likusius kg po nestumo, pasiruosiau vasarai, va vaikas paugejo labiau, gales smagiai vasarele dziaugtis smile.gif Manau kiekvienas laikas geras vaikeliui gimti, bet antro noreciau irgi rudeni arba ziema smile.gif
*neva*
man nesvarbu vaiko gimimo data ax.gif
Bahara
as tai irgi noreciau antro pavasari mirksiukas.gif
Ingusia31
As visada norejau tik pavasarinuku (pirmas toks ir gavos ax.gif ) tai ir del saulytes trukumo issiprendzia ir del vitamino D ir vaikas nuo pirmu dieneliu gali dziaugtis grynu oru drasiai, plius buna praeje visos gripu epidemijos, maziau virusai gastroliuoja oru, ir siaip grudinti vaikiuka galima po trupuciuka. nes ziema labai reik saugot po vakariniu maudyniu, atsargiai vedinti patalpas, daugiau drabuzeliu rengti leliukui ko jie labai nemegsta ir judesiukai kaustomi siek tiek ir siaip nemalonu su kepurytem, pirstinytem kambaryje budraujant vaikiuka laikyti.... Kitas dalykas mamai atsigaut po gimdymo ir nuovargio daug lengviau esant geram orui ir turint galimybe daugiau laiko praleisti su vaikiuku lauke. Juk ziema iskart su kudikeliu negali buti lauke kiek noretum galbut pats, nes viska reguliuoja vaikelio galimybes.
Dar as vis uzmetu aki del horoskopo zenklo, man labai imponuoja avinai ir jauciai ir tik del zuvyciu nelabai noreciau ax.gif (toks trupuciuka melancholiskas zenklas ir raguotuju kompanija butu biggrin.gif )
*smilgele*
as visada galvojau, kad vaikai, gime ziema yra atsparesni ligomis (pati tokia esu smile.gif ). is tikruju man nera svarbu kada pastoti ir kada gims vaikelis smile.gif manau, svarbiausia yra sulaukti sito dziaugsmo.
LuckyOne
Noreciau maziuko pavasariuko ax.gif
Kadangi turiu stipria sienlige, kurios metu turiu vartoti vaistus, tai idealu butu leliaus sulaukti iki geguzes menesio 4u.gif
JulijaR
Man tai visiskai nesvarbi vaiko gimimo data
Loveco
kai pradejom planuot, labiausiai norejau, kad gimtu pavasari- dienos ilgeja, lengviau augint tarsi..ir panasiai. Bet kai 1,5 metu nesulaukem to stebuklo ir gydytoju buvo visiskai nurasytas vyras, nei lytis, nei data, nei KADA uzkibs jau nebebuvo svarbu, svarbu buvo bent kiek vilties, kad isvis uzkibtu.
Ir-stebuklas- uzkibo. Pagal visus skaiciavimus, echoskopa, mm, gimdymo data turetu buti 2009 09 09. Juokiames, kad ne veltui tiek ilgai vaikiukas lauke, matyt, JAM buvo svarbi data smile.gif aisku, gimti gali ir ne ta diena smile.gif
Chenelle
QUOTE(kycia @ 2009 05 28, 16:20)

labai labai sveikinu 4u.gif
mama_Carina
man svarbi vaiko gimimo data, nes tai priklauso koks bus vaiko charakteris pgl. zodiako zenkla. O visa kita - aisku auklejimas.
Jei jau planuoji vaika, tai planuoji ir kada noretum, kad jis gimtu.
Aisku, isskyrus tokius atvejus, kai negali ilgai pastot ar pan.
*smilgele*
QUOTE(mama_Carina @ 2009 05 28, 23:12)
man svarbi vaiko gimimo data, nes tai priklauso koks bus vaiko charakteris pgl. zodiako zenkla. O visa kita - aisku auklejimas.
*

pritariu 4u.gif kadangi mes jau planuojam gan ilga laika, tai visiskai nebera svarbu kada. svarbu kad tik butu smile.gif
Loveco
QUOTE(mama_Carina @ 2009 05 28, 22:12)
*

taip iseina, jei nori mergeles, tai vienintelis menuo, kada gali BANDYT pastot yra gruodis. O juk statistika sako, kad is pirmo menesio tik 20-25 proc visiskai sveiku poru susilaukia atzalu...tada lauki kitu metu gruodzio, vel bandai.....

ar verta?
mama_Carina
QUOTE(kycia @ 2009 05 29, 12:36)
taip iseina, jei nori mergeles, tai vienintelis menuo, kada gali BANDYT pastot yra gruodis. O juk statistika sako, kad is pirmo menesio tik 20-25 proc visiskai sveiku poru susilaukia atzalu...tada lauki kitu metu gruodzio, vel bandai.....

ar verta?
*

ne taip supratai, nekalbu, kad jei nori tarkim, kad butu pgl zodiaka mergele - tai vsio, darai taip, kad tik ta men gimtu. Bet, jei man viskas tvarkoje, tai as su vyru bandysim, kad gimtu pavasari arba vasara. Jei nesigaus, tai kaip Dievas duos.
Bet planuot, galvot kada noriu, kad gimtu vaikas niekas netrukdo.
KOBRAA
is pradziu ir mes bandem pasireguliuoti busimo klecko gimimo data - as nenoreciau, kad vaikas gimtu apie Naujuosius, tuo sventiniu periodu, nes neturetu gimtadienio. Vyras nenorejo kai kuriu zodiako zenklu. O kai kelis menesius pradirbom tusciai, tai dabar jau niekas nebesvarbu - nei KADA, nei LYTIS, niekas, rupi, tik pagaliau pamatyti tas II, o veliau ir sveiko kudikelio susilaukti. smile.gif
Gorgute
Sveikos smile.gif
mes irgi planuojame veikelio gimimo data. Norime kad gimtu pavasari- vasara, vien del to kad mums svarbu zodiako zenklas, o tuo metu jie mums palankiausi. Jeigu nepavyks - vadinasi taip jau lemta.
Mano vyras labiausiai nori avinuko, nes pats yra avinukas. O man tinka ir avinukai ir jautukai ir dvynukai ir veziukai smile.gif
Tai va- si cikla praleidziu ir jaunuo liepos menesio darbuosimes wink.gif
KaipGrazuMiske
Nesvarbu, svarbu vaikutis sveikas
Koce
Xixi...zmogus planuoja, o Dievas juokiasi lotuliukas.gif
Mes su vyru abu gimem 29d., tik skirtingais menesiais. Susipazinome irgi 29d - na si data mums svarbi beveik kiekviena menesi blush2.gif Netycia taip isejo, kad gydytoja pasake, kad planuojama gimdymo data irgi 29d. Niu labai norejau pagimdyti butent ta diena, bet deja... doh.gif Pagimdziau 31d biggrin.gif
Tai tiek to planavimo tongue.gif
*Astraja*
pati esu gimusi vėlų rudenį, todėl norėčiau savo atžalėlei gražesnio gimtadienio mėnesio - pavasario, vasaros wub.gif o iš tikrųjų tai svarbiausia sveikas vaikutis smile.gif tikiu, kad vaikai patys pasirenka kada jiems ateiti...
Panelė_Monika*
QUOTE(*Astraja* @ 2009 06 16, 13:28)
pati esu gimusi vėlų rudenį, todėl norėčiau savo atžalėlei gražesnio gimtadienio mėnesio - pavasario, vasaros wub.gif o iš tikrųjų tai svarbiausia sveikas vaikutis  smile.gif tikiu, kad vaikai patys pasirenka kada jiems ateiti...
*

Va taip pat manau drinks_cheers.gif
Kam
pirmasims mums buvo nesvarbu norejau labai vaikelio tai gavosi zieminukas, o dabar galvojam apie antraji tai jau viska paskaiciavau turim bandymui sirtus 3men, kad gautusi velyvas pavasaris ar vasara Ziuresim kaip iseis.
ciku_caku
QUOTE(KaipGrazuMiske @ 2009 06 16, 08:48)
*

teisingai pasakyta thumbup.gif
samadeva
as labai norejau liutuko wub.gif laukiam gimstant mergeles..dabar baisu, kad nesugalvotu liutuku gimti- butu siek tiek per anksti ax.gif
tarkim musu data numatoma 09-09-09 bet man kazkaip vienodai dabar.tegu tik sveikutis buna.banaliai skamba, bet Dieve Dieve kaip imi ir suprant, kad tik tai yra svarbiausia thumbup.gif
stormysky
labai noreciau jei pavyktu suplanuot, kad gimtu birzelio gale, liepa arba rugpjuti smile.gif dar skorpionas butu super smile.gif bet kaip sakoma: "mes planuojam, o dievas juokiasi is musu planu"...
Avalanche
QUOTE(KaipGrazuMiske @ 2009 06 16, 06:48)
*

drinks_cheers.gif labai norim vaikelio, todel tokie dalykai kaip data, lytis, akiu spalva ir kiti pageidavimai mums yra antraeiliai. Svarbiausia kad sveikas butu rolleyes.gif
I_N_A
Mes taip pat labai norim vaikelio, bet norim tik po vestuviou. Tai nedaug liko laukti, musu vestuves rugpjucio 22. O kaip butu smagu jei sutaptu su ''pirmaja naktim''. O siaip data tai tikrai nera svarbi, svarbu kad tik sveikas butu, kad viskas gerai butu ir viskas.
xxsxx
Mes su vyru geguzinukai.....
Labai noreciau pavasarines dovaneles abiems... ax.gif
Jau pradejom darbuotis ta linkme.... blush2.gif
nerva
kadangi dar planuojam pirma vaikeli, tai mums nesvrbu nei jo lytis nei kada jis gims, svarbu sveikas, tvirtas ir laimingas ax.gif
renatakuz1
As labai norejau kad vaikutis gimtu geguzes men. kaip planavom taip ir padarem. Dukryte gime geguzes 23d. smile.gif
viduku
turiu draugą, gimusį lapkričio 1 d. rolleyes.gif
iewike
O as turiu maziausiai 3 draugus, gimusius lapkricio 1d.
putvariukas
man labai svarbu..bet ne tiek dienos, kiek horoskopo zenklai...

kazkaip is patirties sunku bendrauti su tam tikrais zenklais, tai jeigu vaikas butu toks, is vis neusisnekeciau..o cia tai jau baisu butu ohmy.gif
xxsxx

As manau, kad tai bus tavo vaikas ir tau maziausiai rupes jo zodiako zenklas.... ax.gif
Ir viskas priklausys nuo to, kaip tu ji auklesi.... Toks ir bendravimas bus..... smile.gif
iewike
As irgi taip maniau.... Bet su savo oziaragyte sunkiai susikalbu...
pupune
Iš pradžių planavom pavasariui, bet dabar visiškai nesvarbu, svarbu, kad pavyktų nestuke.gif
Vygta
Pirma dukryte gime balandzio pabaigoje,dabar jau planuojam antra vaikeli,jei pavyktu iskart,vel butu pavasarinukas thumbup.gif
Sig
QUOTE(ViduKu @ 2009 07 22, 14:16)
turiu draugą, gimusį lapkričio 1 d.  rolleyes.gif
*

Tai gerai, visų šventųjų diena. Išskirtiniai žmonės būna - gimę tą dieną... smile.gif
Eqlute:-)
Planuojam waikeli,jei dabar pastosiu tai 2.gif gims per musu 5 metuku jubilieju thumbup.gif labai noreciau smile.gif o siaip linksmiau waikeliui swest gimtadieni manau pawasari arba wasara,nes linksmiau gamtoj swesti smile.gif
Linukas-0131
Mes irgi norim leliaus geguze -birzeli... ir grazus metas, ir gamtoje gimtadieni svesti gales, o ir mamai visa vasara su dideliu pilvu vaikscioti nereiktu blush2.gif
LuckyOne
Sverbu, kad 2010m gimtu thumbup.gif
Violeta*
Aha, man irgi svarbiau kad gimtų 2010 metais...smile.gif
Data kuo toliau, tuo mažiau svarbi darosi..Nors manyčiau, kad gerai gimdyt pavasarį, kokį balandį - gegužę...Gražus metas, šilta..nebereiktų su pilvu visur eit per karščius..Galima daugiau laiko grynam ore leisti..Daugiau šviežesnio maisto per vasarą..Žiemą gimusiam didesnis infekcijų pavojus..
iewike
Na, anksciau irgi panasiai maniau... Bet pirma mergaite turejau sausy gimusia, ir visai patiko toks metu laikas...
Ir is tikro tas laikasgeresnis prisitaikant prie tu infekciju. Uzsigrudinimas didesnis..
*WaWa*
QUOTE(Eqlute:-) @ 2009 08 24, 11:56)
Planuojam waikeli,jei dabar pastosiu tai  2.gif gims per musu 5 metuku jubilieju thumbup.gif labai noreciau smile.gif o siaip linksmiau waikeliui swest gimtadieni manau pawasari arba wasara,nes linksmiau gamtoj swesti smile.gif
*

del vasaros nezinau biggrin.gif as pati vasara gimusi ,kol buvau mokykloje tai labai nepatiko man tas metas vien todel,kad klasioku negalejau pasikviesti,juk visi atostogaudavo rolleyes.gif ,bet va kai suaugau tai gimke vasara thumbup.gif negali ir geriau buti 4u.gif
Sig
Šiaip, gal čia ne į temą cool.gif bet kodėl mamytės rašo žodį ne "vasara", o "wasara"?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.