Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Būsimo vaiko gimimo data
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Patriuki
Labas visoms,

Noriu paklaust ar atsizvelget planuodamos leliuka i tai, koks bus jo horoskopo zenklas? Nepagalvokit, kad man stogas paciuozes del tu horoskopu, bet juose irgi yra tiesos. Vakar kai uzsiminiau vyrui, jog jeigu pradetumem dabar daryt vaikiuka, jis butu - vezys, vyras soko piestu, jog jam antro vezio seimoj nereikia (cia supraskit, jog as vezys laugh.gif ) ...
Aida
Galima i tai atsizvelgt, taciau tai suplanuoti labai sunku, o ir juk kievienas horoskopo zenklas turi tiek savu pliusu, tiek ir minusu. Zmones gime po tais paciais zenklais daznai esti labai skirtingi wink.gif
Medetka
o as is bedos sutinku del dvyniu, kad butu. bet jau nei vezio, nei liuto nenoreciau unsure.gif apskritai, kas bus - ta pakrikstysim thumbup.gif
besiba
wink.gif o man tai nesvarbu, kokio zenklo - svarbu, kad butu sveikas gyvas kudikelis wink.gif
kasiopeja
Patriuki, pasakyk savo vyrui, kad jis oi kaip neteisus smartass.gif Mes visi trys viena savaite gime (veziai). Kai menulis "geras", tai visiems gerai, o kai pilnatis, tai batai irgi visiems kartu laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kitais klausimais, beje, vienas kita irgi kuo puikiausiai suprantam...

Tiesa, as ne uz ka nenoriu dvyniu ir liutu, o ir siaip vasara gimusiam vaikui ne itin smagu (bent jau darzely ir mokykloj). Savo kaiuliu abu su vyru patyrem. Tai planuojant tikrai bus pertrauka...
Skruzdeliukas
Sveikutes,
as kaip tik noreciau, kad mano vaikiukas gimtu po liuto zenklu.Kiek pazistu visi "liutukai" yra pasitikintys savimi zmones, drasus.Kas liecia vezi, nezinau, nepazistu tokiu.Bandysim planuoti vaikeli, kad gimtu liepos pabaigoje, bet ar iseis, nezinau.Labiausiai nenoreciau mergeliu ir svarstykliu.Pati esu svarstykles,ir siaip pazistu zmoniu, kurie gime po tuo zenklu, sunku jiems gyvenime....
megg
Mano nuomone, tu pati nieko nesuplanuosi. Tai jau kaip Dievulis duos. Nes pagymdyt gali ir anksciau laiko ir veliau. Tai ner ko spresti, koks tenai zenklas bus, is pradziu reikia pastoti. tongue.gif Atleiskit uz tiesmukiskuma unsure.gif
Patriuki
Zinoma, kad taip. Tiek mes ir pacios suprantam. Bet kartais juk galima pasvajot, o gal netgi pavyktu ir suplanuot... tongue.gif
stebukliuke
is esmes neatsizvelgiam i tai kokio zenklo bus vaikutis, bet, jei pavyktu suplanuoti is karto,mano vaikelis butu kaip ir as liutas biggrin.gif Na, o jei gimtu siek tiek anksciau, butu kaip vyras - vezys biggrin.gif bet toks planavimas pakoreguotas paties gyvenimo...
Aistilė
As nenoreciau beriuko avino ir mergaites skorpiones, o visi kiti zenklai dzin. Pati esu vezys ir as sau patinku, vyras mergele, ir as juo patenkinta visais atzvilgiais (ir prie pecio ir prie svecio), o kad mergelems sunku gyvenime, tai drysciau priestarauti, na gal sio zenklo zmonems vis kas pagalius tarp ratu kaiso, bet jie saunus zmones ir daug pasiekiantys gyvenime (giminej ir pazystamu rate labai daug mergeliu, bet visi kartu skirtingi ir kartu panasus).
glinglingas
mes norejome bezdiones metais gimusio ir, kad butu shaulys arba oziaragis. taigi pradejome paskaiciave ir dabar jau nedaug liko pamatyti kuris ten tupi ar user posted image ar user posted image
be to labai svarbus ir metai, jeigu jau ziureti pagal horoskopus wink.gif vienas zenklas mazai ka reishkia smile.gif
Pukė
o as norejau vandenio, kaip ir vyras, su kuriuo sutariu puikiai, bet jau siais metais nesigaus unsure.gif bet idomu, kaip sutartu du vandeniai? as tai avyte, man su jais butu thumbup.gif dar nepakenktu koks liutukas... bet "imsiu" bet koki, kad tik butu 2.gif tongue.gif
turtle
Mes su saviskiu abu vandeniai tongue.gif Sutariam gerai wink.gif , o ir siaip as su dauguma sutiktu vandeniu thumbup.gif sutariu. Siaip sis zenklas sako vienas is tokiu isskirtiniu smartass.gif , originaliu, uztai visi vandeniai skirtingi, originalus ir nepakartojami rolleyes.gif O ir kiekvienas i gyvenima atejes 2.gif vienetinis modelis, taigi jokio skirtumo, kada jis ateina i si pasauli tongue.gif Nors gal ir pabandyciau paplanuoti dar viena...vandeniuka g.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
besiba
QUOTE (megg @ 2004 09 14, 15:45)
Mano nuomone, tu pati nieko nesuplanuosi. Tai jau kaip Dievulis duos. Nes pagymdyt gali ir anksciau laiko ir veliau. Tai ner ko spresti, koks tenai zenklas bus, is pradziu reikia pastoti. tongue.gif Atleiskit uz tiesmukiskuma unsure.gif

Megg, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai puikiai pasakyta wink.gif ir tikrai buna, kad vaikai ir anksicau gimsta, tad ka cia planuot ir kam planuot... rolleyes.gif o mes abu veziai, tai reiktu irgi vandens zenklo atstovo... biggrin.gif bet tikrai specialiai nesistengsim... bus tada, kai Dievulis duos
gogra
Na as tai skorpiono tik nenoreciau, visi kiti man normalus zenklai...tikiuosi, spesim susisukti biggrin.gif bet kaip Dievas duos taip ir gerai, svarbiausia,kad tik duotu tongue.gif
besiba
QUOTE (rugija @ 2004 09 15, 08:16)
Na as tai skorpiono tik nenoreciau, visi kiti man normalus zenklai...tikiuosi, spesim susisukti biggrin.gif bet kaip Dievas duos taip ir gerai, svarbiausia,kad tik duotu tongue.gif

o kodel skorpo nenoretum? wink.gif as tai super su jais sutariu thumbup.gif
Etina
Mano sunelis yra sverstykles, o jei butu gimes 20 min veliau, jau butu buves skorpionas kaip ir mama smile.gif biggrin.gif
Alina1978
Manau, kad vaiko zodiako zenklas turi buti palankus tevu zenklams. Nors jei Liutas su Avinu sutinka santuokoje, nereiskia, kad Tetis Avinas sutars su vaiku Liutuku.
Esu Liutas ir labai nenoriu vaiko Dvynio, Vandenio, Saulio ar Oziarago. Todel nedaug kas man ir belieka wink.gif
Svajotoja
man atrodo kvaila, nori - nenori kazkokio zenklo wink.gif duok dieve, kad pastotumet ir kad gimtu sveikas 2.gif to ir linkiu
Patriuki
Svajotoja, zinoma, kad taip! Visos mes norim sveiko ir grazaus leliuko ir nesvarbu istikruju koks tai zenklas. Tiesiog snekuciuojames JEIGU planuotum zenkla, koks tai butu ir jeigu pavyktu suplanuot, ar SVARBU i tai atsizvelgt... wink.gif
Pievukas
QUOTE (rugija @ 2004 09 15, 09:16)

Mano vyras skorpionas - nuostabus zmogus thumbup.gif
Aistilė
Vyrai skorpionai labi faini zmones, na o jau moterys, (skorpiones, neisizeiskit) pats slyksciausias zenklas moteru tarpe, nes savo nuodais ne tik kitus apnuodyja, bet ir pacios gali sau isgelti.
Mes cia tik apie zenklus svajojam, o as nors vaiku dar neturiu, jau galvoju pas kuria aukletoja vaika i darzeli leisti tongue.gif turiu viena pazystama, vaiku labai mylincia, aukletoja, kuri nesenai pasigimde mergyte, tai pamaniau, kol as sulauksiu vaiku, josios jau paaugs ir ji galbut jau dirbs, tai bandysiu pasistengti, kad mano vaikai butu tokio amziaus ir leisti pas ja i grupe (kvaila, bet kol geresniu aukletoju nepazystu, kitomis nepasitikiu)...
VISOMS LINIU SVEIKU VAIKU IR KUO GREICIAU heart.gif
Fate
QUOTE (Svajotoja @ 2004 09 15, 10:11)
man atrodo kvaila, nori - nenori kazkokio zenklo wink.gif duok dieve, kad pastotumet ir kad gimtu sveikas 2.gif to ir linkiu

100 % tiesa wink.gif
Alina1978
QUOTE (Svajotoja @ 2004 09 15, 09:11)

Ne tame yra esme. Kiekviena nori sveiko vaiko, bet kuomet gali planuoti, ir esu ne 18-kos, tada kartais sau leidi pasvajoti. Savas vaikas 2.gif , koks jis bebutu, yra labai mylimas... Taip, kad nebukime tokios kritiskos ir nuobodzios...
Daiv@
Sveikos!!!

Visomos mamoms svarbu, kad gimtų sveikas vaikas, oužaugęs būtų geras ir laimingas žmogus. Tačiau daugelis moterų pasvajoja, kad labiau norėtų mergaitės ar berniuko. Tas pats ir su horoskopo ženklais. Pvz. kai susipažįsti su žmogumi po kurio laiko sužinai ir horoskopo ženklą, nors tai ir nesvarbu, bet vistiek smalsu. Visi ženklai turi + bei-, tačiau aš manau, kad labai svarbus ženklų tarpusavio suderinumas. Aš bei mūsų sūnus esame jaučiai ( planavome jautuką ),o vyras - svarstyklės. dabar planuojame antrą vaikelį. Tai pg. suderinumą mums l. tiktų mergelė, svarstyklės, šaulys (artimiausi ženklai). Bet čia forume perskaičiau,kad mergelę geriau praleisti, nes jei gimtų berniukas tai būtų mergelė, o pg. metus gaidys. Svarstyklės per daug geras ženklas, todėl jiems patiems sunku. Taigi lieka šaulys. Va kaip viskas sudėtinga su tais planavimais g.gif g.gif g.gif Taigi kaip iseis taip ir bus clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Cikadelė
Is pradziu klausimas atrodo lyg ir nelabai rimtas, taciau pasvajoti juk nedraudziama, arba jei apie tai pagalvosi, juk per galva neduos niekas ohmy.gif
as va irgi turiu svajoniu...noreciau kad vaikas gimtu pati nuostabiausia menesi visuose metuose- geguze .... nezinau, kodel bet tai pats nuostabiausias metas kai viskas atbunda, prazydi, gyvuoja...
arba jei neiseitu tai noreciau, kad vaikiukas gimtu vasara... regis kasiopeja rase, kad buna blogai jei esi gimes vasara (kasiopeja sako, kad tai pati patyre), taciau as galiu ta pati pasakyti apie savo patirti-esu gimusi lapkricio pabaigoje-kai niekas nebezydi, nei sniekgas, nei zole, o pliurza, visus apima niurzgli ir depresuojanti nuotaika... o as svajoju apie savo vakelio gimtadienius lauke, pievoje, tarp medziu ir zoliu bei geliu...
user posted image

del zodiako zenklu- mano norai del vasaros sutampa ir su zodiakais- veziai ir liutai yra vieni is paciu nuostabiausiu zmoniu, su kuriais as labai gerai sutariu, o juk esu viena is tu cia nemazai ispeiktu skorpioniu moteriskiu thumbup.gif skorpionai sunkus zmones, taciau jei jau jie tau patinka, tai buk isitikines, kad tavo pasirinkimas pasiteisins visu 200% thumbup.gif
kasiopeja
QUOTE (Cikadele @ 2004 09 24, 18:09)
arba jei neiseitu tai noreciau, kad vaikiukas gimtu vasara... regis kasiopeja rase, kad buna blogai jei esi gimes vasara (kasiopeja sako, kad tai pati patyre), taciau as galiu ta pati pasakyti apie savo patirti-esu gimusi lapkricio pabaigoje-kai niekas nebezydi, nei sniekgas, nei zole, o pliurza, visus apima niurzgli ir depresuojanti nuotaika... o as svajoju apie savo vakelio gimtadienius lauke, pievoje, tarp medziu ir zoliu bei geliu...

Is tikruju, tai ner taip tragiskai blogai. Bet buna liudna, kad ir darzely, ir mokykloj per tavo gimtadieni visi draugai buna issivazineje sad.gif Ir gimtadienis tampa tikrai svente su draugais tik studiju metais... Nors tada turbut uz visas praleistas vasaras atsigriebi laugh.gif
As labiausiai noreciau vaiko geguzes arba rugsejo menesi, bet tai ne nuo manes priklauso tongue.gif Duok Dieva, kad tik is viso gautusi.... wink.gif
Smiling
as tai noreciau bet kada wub.gif
o del vasaros tai skaiciau tik tiek, kad vaikai gime vasara labiau linke sirgti, sako, kad gime vesesniu oru igija imuniteta persalimui, na aisku, gal ne visi, bet va mano brolis, gimes vasara, tai vaikas budamas, ligu maisas buvo.
kasiopeja
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 27, 12:19)
o del vasaros tai skaiciau tik tiek, kad vaikai gime vasara labiau linke sirgti, sako, kad gime vesesniu oru igija imuniteta persalimui, na aisku, gal ne visi, bet va mano brolis, gimes vasara, tai vaikas budamas, ligu maisas buvo.

o as nebuvau... tongue.gif bet mano vyras buvo... doh.gif galima butu teigti, kad vyrai silpnesni, bet stai vyro vaikas sveikas auga... tongue.gif Tarp musu visu triju vos keliu dienu skirtumas. Va ir suprask, kad nori laugh.gif

Beje, o mano brolis gime lapkriti, tai vos nemire nuo visu savo ligu ligeliu... Net veliau i darzeli negalejo eiti, nes baisiai sirgdavo...
besiba
as gimus birzelio gale... ir tikrai budavo ir mokykloj, ir darzelyje liudna, nes jau visi isvaziuodavo i kaimus ir t.t... wink.gif bet vis tiek budavo gerai - pirmosios braskes... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man tai absoliuciai jokio skirtumo, kada lelius... svarbu, kad ji tik ateitu wub.gif

o del sirgimo... na, buvau sveika kaip ridikas wink.gif o sesuo irgi vasara gimus - bet ten tai ligu maisas vaikysteje buvo... wink.gif
kasiopeja
QUOTE (bonda @ 2004 09 27, 12:22)
bet vis tiek budavo gerai - pirmosios braskes... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O taip, braskes - JEGA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kasiopeja
As tai girdejau ganda, kad butent pirmagimiai visada sveikesni buna wink.gif
Pievukas
QUOTE (kasiopeja @ 2004 09 27, 15:25)

Sveikesni iki tol, kol gimsta kitas mazylis. Mano atveju, kai buvau ketveriu, gime brolis ir tada jau daugiau demesio budavo jam - tai va tada ir prasidejo visos man "ligos" laugh.gif
besiba
QUOTE (kasiopeja @ 2004 09 27, 14:25)

na, as kaip ir nei pirmagime, nei antragime... rolleyes.gif mano tevu pirmas vaikas mire per para po gimimo, o po nepilnu metu atsiradau ir as...
kasiopeja
QUOTE (bonda @ 2004 09 27, 12:30)
na, as kaip ir nei pirmagime, nei antragime... rolleyes.gif mano tevu pirmas vaikas mire per para po gimimo, o po nepilnu metu atsiradau ir as...

Bet augino tai tave pirma wink.gif
besiba
QUOTE (kasiopeja @ 2004 09 27, 14:33)
Bet augino tai tave pirma wink.gif

na, tai taip wink.gif sese tuik po 5 metu atsirado...
Rina
Aš va pirmagimė . Ilgai manęs mamytė mano laukė . pusę metų ir nervintis jau pradėjo , bet kai aš pamačiau , kad mano mamukas liūdnas toks tai ir atėjau pas ją. Gaila tik tėvelis mane dar pilvelyje paliko ...
Tai pirmagimė šiaip stipruolė ir sveikuolė buvau . Pirmą kartą ligoninėj gulėjau ir operaciją (negimd.n.) apturėjau tik 27 m pfiu , pfiu , pfiu .
Tai ir nežinau čia kaip gerai ar blogai .
Medetka
o as gimiau ziema ir vis tiek ligu maisas...
Patriuki
Gal gime vasaros pradzioj vaikiukai ne tokie stiprus, nes visi tikrieji naturalus vitaminai tik prasideda... g.gif
besiba
QUOTE (Patriuki @ 2004 09 30, 15:10)
Gal gime vasaros pradzioj vaikiukai ne tokie stiprus, nes visi tikrieji naturalus vitaminai tik prasideda... g.gif

nifiga, as sveika, kaip ridikas buvau ir esu wink.gif
Alina1978
Esu girdejusi draugiu tarpe kalbant, kad labai sveiki mazyliai buna tie, kurie pradeti rudeni. Mamos organizmas buna per vasara pilsejes, prikaupes vitaminu... todel ir vaikeliai buna atsparesni.
As pati esu rugpjucio menesi gimusi, taciau per savo amziu tik viena karta ligonineje gulejau ir tik 24 val., ilgiau neistveriau tongue.gif
Karmen
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 09 27, 14:19)

Manau, kad yra tiesos tame. As pvz esu gimusi ziema ir tikrai nuo pat mazens esu labai sveika tfu tfu tfu tongue.gif Kai buvau dar visai vaikas tai labai uzsigrudinus buvau, jokios ligos prie manes nekibo. Mano brolis gimes liepa tai tikrai kaip tu sakai - ligu maisas, dazniau serga nei sveikas buna.
Nors neseniai Lietuvos ryte berods skaiciau, kad geriausias metas pradeti vaika yra ruduo, nes tada organizmas prisisotines vitaminu, saules ir pan. tai labai jau atseit gerai, bet as kai paskaiciavau, kad tie rudeni "padaryti" vaikai gimsta vasara, o tie vasarinukai kaip ir minejau labai jau neatsparus ligoms......
As tai planuoju vaikeli po vestuviu. Uzsisakiau netgi Arbor vaisingumo indikatoriu, tai jau pradesiu po truputi ruostis laugh.gif Labai noreciau kad gimtu pvz gruodi, sausi arba vasari, bet kadangi vestuves liepa, tai niekaip neisipaisysiu i termina laugh.gif Dar visai neblogai gal pavasarinukai - gime balandi, geguze - sitie zmones buna labai tvirti is vidaus.
Bet cia tik mano planai, svajones....... o is tikruju tai kaip Dievulis duos. Svarbiausia, kad butu sveikas rolleyes.gif
_mamka_
Noreciau bet kurio zenklo, tik ne vandenio, saulio ar skorpiono. Vandenis mano brolis - mama sako, neduok dieve jums tokio judraus vaiko laugh.gif Skorpionai siaip nepatinka (bent jau tie, su kuriais bendravau, nes bendros kalbos nerandu unsure.gif ), o saulio nenoriu, nes tevas saulys buvo... nekoks zmogus... zinau, kad kiekvienas skirtingas, bet nors taip bandau apsidraust nuo dalyku pasikartojimo rolleyes.gif
FaJnuLka
dar vaikų nesiruošiu ateinančiu metu turėt, bet toks klausimas man dažnai iškyla biggrin.gif
tai vat, ar planuodami vaikelį, galvojat kokį mėnesį jis gims, ir koks zodiako ženklas jo bus? smile.gif
aš nežinau kodėl, bet man tai labai svarbu smile.gif
ko labiausiai bijau [ unsure.gif] ir nenoriu, kad vaikelis gimtu lapkritį [zodiako ženklas Skorpionas]. VISI žmonės, kuriuos pažystu [Skorpionai] MAN labai nepatinka... na netik man, bet ir visiems mano draugams... na net nemoku jų apibūdinti biggrin.gif ir šiaip pasiskaičius ką rašo įvairūs horoskopai apie Skorpionus, nuomonė taippat nesikeičia- niu nenoriu aš turėt vaikelio Skorpiono...
Vėžys unsure.gif na taippat nenorėčiau... Vėžys eina atbulai, tai ir žmonės kuriuos AŠ pažystu viska daro atvirkshciai. na dviveidžiai tokie...
tai va. NIEKO NENORĖJAU IŽEIST. čia tik mano nuomonė, man labai dažnai ishkylantis klausimas, tad įdomu, ar jus galvojat koks bus vaiko zodiako ženklas? smile.gif
Zhiema
praejus kuriam laikui po vestuviu emem galvoti apie vaikeli - "planuoti" ji wink.gif tai va norejau pastoti vasara, kad vaikelis gimtu pavasari thumbup.gif man patinka jauciai rolleyes.gif nes pati esu laugh.gif tai va. paskui kazkaip taip gavosi, kad tiesiog palikom viska likimo valiai ir emem nebesisaugoti - kaip bus taip, tuo labiau kai buvau prisiskaicius kad toli grazu is pirmo karto ne visiems "gaunasi". taigi as buvau matyt is tos mazesnes daugumos smile.gif pastojau pirma menesi (matavausi tempreratura wink.gif ) t.y. kove smile.gif dabar dziaugiuosi kad nebuvo to skrupulingo planavimo - vis tik manau tai neturetu nuo musu priklausyti - ta prasme jei jau nori susilaukti vaikelio, tai nereikia jam nulemti visko - kazkas is auksciau matyt tai turi spresti wink.gif taigi... maze turejo gimti gruodzio menesi.... Vos nepagimdziau lapkriti - gulejau ligoninej ir prasiau mazyles dar patupeti pilvuke (tikrai ir as nenorejau skorpiono, net nezinau kodel, o jau visa laika galvojau apie sauli - daug geru savybiu jie turi, reikalingu siandieniniam gyvenime wink.gif) tai va priprasiau laugh.gif po lapkricio 2x-osios (nepamenu kada tiksliai verciasi) atsipuciau ir pranesiau savo mergytei kad gali jau ir pasirodyt smile.gif netrukus ji taip ir padare thumbup.gif
$
aviną,aviną darykit biggrin.gif
skaičiau kažkur labai gerą apibūdinimą apie aviną,kad šio ženklo atstovas ,kad pasiektų bet kokį tikslą ne tik ,kad pats pramina takelį,bet paskui save ir kitus tempia thumbup.gif liuks apibūdinimas
Scarlett
aš irgi nenorėčiau Skorpiono. nes kai jis gimsta nutinka kažkas blogo. Šeimoje arba kas nors suserga arba net miršta unsure.gif kiek pažįstu skorpionų, taip buvo ir buvo nutikę huh.gif
rrrRRRRrrr
as tai noreciau kad papildytu mus su vyru:) butu trecias zemes zenklas seimoj:) bet siaip visiskai nesvarbu smile.gif
Iva
planuodami galvojom apie zenkla, man svarbiausiai buvo kad tik ne avinas arba skorpionas rolleyes.gif nesusisneku juodai su situ zenku zmonem, ypac su avinais.
tai va pralaukem avino tikimybes laikotarpi, dabar turetu but jautukas arba svarstykles smile.gif aisku as labiau noreciau veziuko, bet kad laukt dar ilgiau nesinorejo, be to juk ne visos is karto apnesteja, tai va ir gavosi.
ridzis
QUOTE (Scarlett @ 2004 11 21, 21:58)
aš irgi nenorėčiau Skorpiono. nes kai jis gimsta nutinka kažkas blogo. Šeimoje arba kas nors suserga arba net miršta unsure.gif kiek pažįstu skorpionų, taip buvo ir buvo nutikę huh.gif

Visiska nesamone.......Mano brolis skorpionas, bet kai jis gime pas mus seimoj kiek zinau nieko blogo neatsitiko, buvo labai grazi diena ir visi dziaugesi nauju 2.gif wub.gif Ir negaliu pasakyt kad jis labai blogas, juk kiekvienas zenklas turi savo gerybiu ir blogybiu smile.gif

Mes savo leliui zodiako visai neplanavom, o gausis oziaragis, nezinau ar cia gerai ar blogai, manyciau jokio skirtumo.Tik gal metai nelabai kokie- gaidzio biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.