Vaikai patys pasirenka kada jiems gimti, galim noret, nenoret. Mes buvom jau varda Ievos seniai sugalvoje, gal todel ji ir pasirinko gimti lapkricio 1d.
Manoji panele gime lapkricio 1d. mano pussesere dirba gimdykloje, tai sake, as dirbsiu 1d ir 2d. gimdyk. ne, ne, sakiau, nei 1d nei 2d as negimdysiu tikrai (terminas buvo lapkricio 8d)
Vaikai patys pasirenka kada jiems gimti, galim noret, nenoret. Mes buvom jau varda Ievos seniai sugalvoje, gal todel ji ir pasirinko gimti lapkricio 1d. QUOTE(snope @ 2009 12 13, 17:58) as pati neskaitau horoskopu,bet,kad jau labai tie zmones panasus pagal horoskopus. As tikrai manau,kad charakterio savybes panasios oziaragio su oziaragiu,avino su avinu... Papildyta: QUOTE(Balta balta @ 2009 12 27, 13:27) Koks skirtumas, kokia vaiko gimimo data, man tai atrodo visiška nesąmonė. Svarbu, kad sveikas vaikutis gimtų, o visa kita - buvę nebuvę. vel pasikartosiu! visos cia turbut sutinka,kad nesvarbu data,svarbu,kad vaikas sveikas gimtu. Bet pasvajot ir paplanuot juk galima
Aš gal kiek atsižvelgiu į horoskopus, bet juk nė vieno horoskopo ženklo kaip ir žmogaus nėra idealaus, visi su savais trūkumais ir privalumais. Manau meilė vaikui yra besąlygiška ir motina myli savo vaiką, koks jis bebūtų. O data nesvarbu, ji nuo mūsų nepriklauso. Manau, kad bet kuri diena, kai gimsta tavo vaikas, yra pati nuostabiausia šventė tavo gyvenime. Gal todėl taip mąstom su vyru, nes neateina ta diena vis
nelabai... Mes gime vasario 29
Nors labai norim abu Oziaragiuko,bet nebegaliu laukti kovo pabaigos.Turbut pradesim jau dabar planuoti! o kaip bus taip bus
Sveikos
mano 3 iš 4 vaikų gimė rugpjūtį, tai "užkibo" lapkritį, mėgstam tokį labai dviprasmišką eilėraštuką apie tą lapkritį, tik reikia gerai įsiskaityti
EI DĖDULE LAPKRITI, KAM TĄ ŠLAPDRIBĄ KRETI?? KAM MOJUOJI TUO RAŽU,- NESAKAU, KAD NEGRAŽU
Pirma vaika pagimdziau geguzes men, laikas labai greitai praejo
girdejau toki prietra, geriau kad vaikas gimtu po nauju metu, sako kad pries metu pabaiga blogai pvz paskutines dienos pries naujus metus, as tai netikiu bet vis tiek idomu
del darzelio, del mokyklos.
o man jau nebesvarbu kada gimtu vaikelis
musu leliukas zada ateiti i pasauli 2010 rugsejo antroje puseje. labai laukiam. nors visada norejau ad leliukas gimtu kaip ir vienai mamytei pavasari arba vasara, bet svarbu kad gimtu, juk nesvarbu kada gimsta.
Na, kaip ir dauguma mamyciu norejau mazylio susilaukti vasara. bet..kadangi nepavyko ir siaip jau gan ilga laika planuojam, dziaugsimes bet kuriuo metu laiku gimusiu leliuku.
Dukrytė gimė pavasarį,idealus laikas
Žinot, aš taip pat turėjau norą, kad mano mužutė gimtų pavasarį, vasarą, bet gavosi taip, kad gimė Kūčių išvakarėse, ji buvo lyg Kalėdų dovana, mūsų pirmagimė
pagal mano paskaiciavimus lelius turetu gimti lapkricio 1 diena, bet manes tai visiskai negasdina
musu leliukas ir yra kaledine dovana, nes patojau kuciu isvakarese
as labai noreciau, kad iseitu suplanuoti gimdyma vasario menesiui...
Šiuo metu man jau tikrai nebesvarbu kada mano stebukliukas gims, bet kol nebuvau
Pirmas: 2009-02-02 antrojo data numatoma 2010-10-10
Nenorėčiau gimdyt lapkritį, gruodį, sausį, vasarį, kai toj mūsų Lietuvėlėj saulutės nėr, orai baisūs, vaikas beveik gryno oro nemato, visokie rachitai tuoj gali užpult
man buvo svarbu, bet vat dviejų savaičių skirtumas vis tiek
Nesutikciau, kad sausi "tamsa ir tamsa", kaip rase viena dalyve. Mano mazyle gime ta menesi, tai kaip tik jau dienos ilgeja ir siaip po Naujuju jau po truputi atsiranda pavasario laukimas, na kazkaip sviesiai atsimenu pirmuosius pasivaiksciojimus, kai dar daug sniego buvo ir saltukas spaude, bet ant dusios taip silta buvo su lelyte
Turbut nera blogu gimimo datu, bet kai isisvarstau, tai nenoreciau gimdyt rudeni, ypac spali-lapkriti, kada dienos trumpeja ir saules nei sniego nera, va tada jau tamsa...
Taip, maniske irgi sausi gime, visai saunu.
O vat dekretinese kaip tik ir buvau nuo spalio... tai jo, dienos trumpos, greit temsta.... Vos kelias val sviesos speji pamatyt.... Niuru...
po skaudziu 1,5 metu nesekmingo planavimo, pagaliau musu vaikiukas issirinko gimimo data, ir terminas buvo (pagal echo, pagal mm, pagal ovuliacija )- 2009 09 09. Gime dviejm dienom veliau, ir ne bet kaip, o pries tai per meditacija pasakius:
AS GIMSIU 11 DIENA!!!! Pamenu, kuri laika grauziausi, kad 9 11, na bet nieko, irgi grazi data
Maniskis gime spali, tikrai ne koks metas, niuru, slapia, ypac lapkriti, kuomet nelabai ir i lauka isvaziuosi ir siaip kazkaip pogimdyvine depresija bande kabintis. Nezinau kaip butu jei butu gimes tarkim pavasari, bet pasirinko data tokia kokia pats norejo, mat visa laika sakiau, kad nenoriu tureti skorpiono, vat ir gavau
aistuzele, o kodel sakai, kad rudeni nelabai ir iseisi i lauka- as asmeniskai nepraleidau nei vienos dienos (tik pora, kai temperaturos leliukas turejo), ir praktiskai visus siuos 7 menesius KASDIEN, per lietu, sniega, veja, eidavau. Net kai budavo minus 17, nes paprasciausiai mano vaikas lauke miegodavo, namie- beveik niekada.
Jei jau labai bjaurus oras budavo, tai tas 2 valandas nevaiksciodavau, o balkone palikdavau, kadangi neistiklintas, tai liuks. QUOTE(Loveco @ 2010 04 21, 18:36) aistuzele, o kodel sakai, kad rudeni nelabai ir iseisi i lauka- as asmeniskai nepraleidau nei vienos dienos (tik pora, kai temperaturos leliukas turejo), ir praktiskai visus siuos 7 menesius KASDIEN, per lietu, sniega, veja, eidavau. Net kai budavo minus 17, nes paprasciausiai mano vaikas lauke miegodavo, namie- beveik niekada. Jei jau labai bjaurus oras budavo, tai tas 2 valandas nevaiksciodavau, o balkone palikdavau, kadangi neistiklintas, tai liuks. vat cia ir skirtumas, maniskis nuo kudikystes protestavo pries gulejima vezime
del vaiko protestavimo gulet vezime... kai gimsta - jie nezino kaip kas turi buti. tai jei pratinsit - taip ir bus. ir jokiu nuolaidziavimu
o del dienu gimimo... as gimus spalio 1d QUOTE(indica @ 2010 04 15, 21:33) Turbut nera blogu gimimo datu, bet kai isisvarstau, tai nenoreciau gimdyt rudeni, ypac spali-lapkriti, kada dienos trumpeja ir saules nei sniego nera, va tada jau tamsa... Nesutinku. Pamenu, kai per Kalėdas buvom su mažiuku lauke. Snaigės krenta, o mes sau vaikštom po parkelį. Ech. Smagu prisiminti. Bet dabar norėčiau pavasarinuko. Tada šeimoj visi metų laikai būtų.
Aš tai norėčiau pavasarį gimdyti, kai jau dienos ilgesnės, nebėra taip niūru ir jau šilčiau, galima su lelium vaikštinėti ir vaikštinėti po lauką
gimdziau rugpjuti
Man tai tarodo idealu išeit į dekretą anksti pavasarį, o vasaros pradžioj jau lauke su leliuko vežimėliu tra-lia-lia. Dienos ilgos, viskas žydi, nuotaika pakili
Mes abu nestumus planavom. Norejau arba veziuko, arba liutuko. Tai pirmoji gavosi vyziukas, dabar laukiam liutuko ir dar tigro metais
P.S. pirmoji tai gime per musu ketvirtasias vestuviu metines (vaisnes pagal reiksme), tai vis sakau, kad tai musu meiles vaisius Dabar idomu kaip bus
Pirmą gimdžiau gruodį. Tiek kad kūčios kalėdos praėjo ligoninėje, bet laikas ir nėtumui ir vaiko augimui puikus
as noreciau antra vaika pagimdyti anksti vasara arba jau pavasariau besitraukiant....ir todel,kad tada pastoji mazdaug rugpjuty-rugsejy,per ziema dar nereikia ziauriai dideliu rubu pirktis,o ir pavasary jau gali laisviau vaikscioti,plius jokiu karsciu nereikia istverti (kaip pvz vasara reiketu su dideliu pilvu)....
va o pirmoji mano gime kova,pastojau geguze,tai per ziema buvo nepatogu,nes jau reikejo labai dideles striukes,kad pilvas nesaltu ir pn...ziema nesmagu buti pilvotai
Labai noriu kad lelius gimtu siltu metu laiku..
Vos tik pradejus planuoti
Mano pirmasis gime balandzio menesi, na tai tikrai patogu buvo nereikejo apkutoti vezant i lauka, o ir siaip, pamenu, jeigu zirzimai prasideda, isimeti i vezima ir ratais po parkeli, ir man gerai ir maziukui. Kai paaugo iki poros menesiu, jau su drauge mama ir lauko kavinese pasededavom, kol maziukai miegodavo
Tuomet gal tiek ir neivertinau, bet buvo tikrai patogu!
O stai antrasis (oji) gims spalio pabaigoje ar lapkricio pradzioje. Gerai, kad as Anglijoje, tai cia paprastai nebuna labai zvarbaus rudens, bet kaip ziemos menesiais reikes uzsiimineti 2.5 metu berniuku ir tuo paciu leliuku, kol kas man nelabai aisku. Siaip tai planavom rugsejui
Mes planuojam kudiki, maniskis noretu kad gimtu balandzio men,nes jo gimtadienis balandi,isvis geriausia butu sake jei gimtu ta pacia diena kaip ir jis balandzio 17
kadangi mums jau kuris laikas nieko nesigauna, tai man taip nusispjaut, kokia butu gimimo data
QUOTE(anoli*** @ 2010 05 19, 15:13) Vos tik pradejus planuoti QUOTE(anoli*** @ 2010 05 19, 15:13) Vos tik pradejus planuoti Och..
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|