Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Būsimo vaiko gimimo data
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
^Vakarė^
Manoji panele gime lapkricio 1d. mano pussesere dirba gimdykloje, tai sake, as dirbsiu 1d ir 2d. gimdyk. ne, ne, sakiau, nei 1d nei 2d as negimdysiu tikrai (terminas buvo lapkricio 8d)
Vaikai patys pasirenka kada jiems gimti, galim noret, nenoret. Mes buvom jau varda Ievos seniai sugalvoje, gal todel ji ir pasirinko gimti lapkricio 1d. smile.gif Nu ir ka, ir gime iskart sventa biggrin.gif
Betce
QUOTE(snope @ 2009 12 13, 17:58)
man tai juokas ima kai zmones skaito tuos horoskopus ir tiki noriu ozio arba avino doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

as pati neskaitau horoskopu,bet,kad jau labai tie zmones panasus pagal horoskopus. As tikrai manau,kad charakterio savybes panasios oziaragio su oziaragiu,avino su avinu...
Papildyta:
QUOTE(Balta balta @ 2009 12 27, 13:27)
Koks skirtumas, kokia vaiko gimimo data, man tai atrodo visiška nesąmonė. Svarbu, kad sveikas vaikutis gimtų, o visa kita - buvę nebuvę.
*

vel pasikartosiu! visos cia turbut sutinka,kad nesvarbu data,svarbu,kad vaikas sveikas gimtu. Bet pasvajot ir paplanuot juk galima 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(golfa @ 2004 07 20, 09:47)

Dabar pas mus labai idomu: Darija sves gimimo diena birzelio 1, as liepos 2, o tetukas-rugpjucio 3.
O ar buvo dienu kada jus norejot ar nenorejot susilaukt maziaus?
*

thumbup.gif bigsmile.gif
user posted image
nisė
QUOTE(golfa @ 2004 07 20, 10:47)

O ar buvo dienu kada jus norejot ar nenorejot susilaukt maziaus?
*

man,deja,buvo aplankes toks jausmas,kad galvojau,jog visai nenoriu pagimdyt sia diena tai 2006 06 06,nors esu neprietaringa,bet tie sesetukai...dziaugiuos kad dukryte palauke kelias dieneles
Glamour
Aš gal kiek atsižvelgiu į horoskopus, bet juk nė vieno horoskopo ženklo kaip ir žmogaus nėra idealaus, visi su savais trūkumais ir privalumais. Manau meilė vaikui yra besąlygiška ir motina myli savo vaiką, koks jis bebūtų. O data nesvarbu, ji nuo mūsų nepriklauso. Manau, kad bet kuri diena, kai gimsta tavo vaikas, yra pati nuostabiausia šventė tavo gyvenime. Gal todėl taip mąstom su vyru, nes neateina ta diena vis verysad.gif
agute07
nelabai... Mes gime vasario 29 lotuliukas.gif
indrutee
QUOTE(agute07 @ 2010 01 11, 14:39)
nelabai... Mes gime vasario 29  lotuliukas.gif
*

va cia tai linksma doh.gif lotuliukas.gif
Betce
Nors labai norim abu Oziaragiuko,bet nebegaliu laukti kovo pabaigos.Turbut pradesim jau dabar planuoti! o kaip bus taip bus smile.gif
&deimantelis&
Sveikos smile.gif mum visai nesvarbu,kokiu laiku gims leliukas,svarbu,kad jis ateitu sveikas ir viskas butu gerai biggrin.gif tai yra svarbiausia thumbup.gif
Veitė
mano 3 iš 4 vaikų gimė rugpjūtį, tai "užkibo" lapkritį, mėgstam tokį labai dviprasmišką eilėraštuką apie tą lapkritį, tik reikia gerai įsiskaityti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

EI DĖDULE LAPKRITI,
KAM TĄ ŠLAPDRIBĄ KRETI??
KAM MOJUOJI TUO RAŽU,-
NESAKAU, KAD NEGRAŽU smile.gif
indrutee
QUOTE(Veitė @ 2010 01 18, 12:26)
mano 3 iš 4 vaikų gimė rugpjūtį, tai "užkibo" lapkritį, mėgstam tokį labai dviprasmišką eilėraštuką apie tą lapkritį, tik reikia gerai įsiskaityti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

EI DĖDULE LAPKRITI,
KAM TĄ ŠLAPDRIBĄ KRETI??
KAM MOJUOJI TUO RAŽU,-
NESAKAU, KAD NEGRAŽU  smile.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif gerulis
Bussinkka
Pirma vaika pagimdziau geguzes men, laikas labai greitai praejo thumbup.gif vat dabar planuojam, tai jeigu viskas gerai bus tai pagimdyti tureciau rudeni, gal irgi neblogai per ziema vaikas paaugs ir vasara jau galima bus ir isvykti kur nors ax.gif

girdejau toki prietra, geriau kad vaikas gimtu po nauju metu, sako kad pries metu pabaiga blogai pvz paskutines dienos pries naujus metus, as tai netikiu bet vis tiek idomu blush2.gif
indrutee
QUOTE(Bussinkka @ 2010 01 19, 09:44)
girdejau toki prietra, geriau kad vaikas gimtu po nauju metu, sako kad pries metu pabaiga blogai pvz paskutines dienos pries naujus metus, as tai netikiu bet vis tiek idomu blush2.gif
*

idomu kuom geriau g.gif negirdejau tokio prietaro rolleyes.gif
Ziedlapiux
del darzelio, del mokyklos. ax.gif nes kur vaikas gimes tu paciu metu pradzioj ir tu paciu metu gale ax.gif
Itrea
o man jau nebesvarbu kada gimtu vaikelis ax.gif kazkaip anksciau norejau kad jis gimtu pavasari arba vasara, bet dabar jau nebesvarbu
GhostRider
musu leliukas zada ateiti i pasauli 2010 rugsejo antroje puseje. labai laukiam. nors visada norejau ad leliukas gimtu kaip ir vienai mamytei pavasari arba vasara, bet svarbu kad gimtu, juk nesvarbu kada gimsta. smile.gif
Migdols
Na, kaip ir dauguma mamyciu norejau mazylio susilaukti vasara. bet..kadangi nepavyko ir siaip jau gan ilga laika planuojam, dziaugsimes bet kuriuo metu laiku gimusiu leliuku.
Vygta
Dukrytė gimė pavasarį,idealus laikas bigsmile.gif dabar planuojam antrą vaikelį,ko gero,bus žieminukas,bet ir neblogai-iki vasaros jau paūgės mirksiukas.gif
Daivama
Žinot, aš taip pat turėjau norą, kad mano mužutė gimtų pavasarį, vasarą, bet gavosi taip, kad gimė Kūčių išvakarėse, ji buvo lyg Kalėdų dovana, mūsų pirmagimė wub.gif . Antra merdytė gimė 6 dienos iki mano gimimo dienos, o trečiasis sūniukas, gimė 3 nienos iki tėtuko gimtadienio-jubiliejaus, taigi mūsų vaikiukai mūsų dovanos, geresnių juk nebūna drinks_cheers.gif . Ydomiaiusia, kad mūsų šeimos nariai (mes su vyru) visi gimę po 20 dienos thumbup.gif . O dėl to, kad gimė žiemą, aš visai neišgyvenu, pavasarį mes pasitikdavom ūgtelėję, stiprūs ir guvūs wub.gif Taigi manu, kad blogo laiko nėra, lai tik mūsų angeliukai ateina į pasaulį laukiami, o jau kada, lai pasirenka patys wub.gif
egllute
pagal mano paskaiciavimus lelius turetu gimti lapkricio 1 diena, bet manes tai visiskai negasdina
GhostRider
musu leliukas ir yra kaledine dovana, nes patojau kuciu isvakarese smile.gif
[fillette]
as labai noreciau, kad iseitu suplanuoti gimdyma vasario menesiui... blush2.gif tikiuosi pasiseks ir uzkibs man kas nors wub.gif
Soffyyy
Šiuo metu man jau tikrai nebesvarbu kada mano stebukliukas gims, bet kol nebuvau nestuke.gif vis sakydavau, kad tik negimtų žiemą. Bet ne dėl to, kad sunku augint, o dėl gimtadienio lotuliukas.gif Pati esu gimus žiemą, be to iškart po didžiųjų švenčių, taigi apie gimtadienio šventimą jokių kalbų, nes visi per mano šventę dar vis guli "pachmielingi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
BonusGirl
Pirmas: 2009-02-02 antrojo data numatoma 2010-10-10 ax.gif Grazu butu
kroshkyte
QUOTE(BonusGirl @ 2010 03 06, 22:54)
Pirmas: 2009-02-02 antrojo data numatoma 2010-10-10  ax.gif  Grazu butu
*

thumbup.gif labai grazios datos 4u.gif
Gloris
Nenorėčiau gimdyt lapkritį, gruodį, sausį, vasarį, kai toj mūsų Lietuvėlėj saulutės nėr, orai baisūs, vaikas beveik gryno oro nemato, visokie rachitai tuoj gali užpult g.gif O ir pačiai - vien tamsa ir tamsa namie užsidariusiai unsure.gif
vasareja123
man buvo svarbu, bet vat dviejų savaičių skirtumas vis tiek
indica
Nesutikciau, kad sausi "tamsa ir tamsa", kaip rase viena dalyve. Mano mazyle gime ta menesi, tai kaip tik jau dienos ilgeja ir siaip po Naujuju jau po truputi atsiranda pavasario laukimas, na kazkaip sviesiai atsimenu pirmuosius pasivaiksciojimus, kai dar daug sniego buvo ir saltukas spaude, bet ant dusios taip silta buvo su lelyte wub.gif
Turbut nera blogu gimimo datu, bet kai isisvarstau, tai nenoreciau gimdyt rudeni, ypac spali-lapkriti, kada dienos trumpeja ir saules nei sniego nera, va tada jau tamsa... g.gif
iewike
Taip, maniske irgi sausi gime, visai saunu.
O vat dekretinese kaip tik ir buvau nuo spalio... tai jo, dienos trumpos, greit temsta.... Vos kelias val sviesos speji pamatyt.... Niuru...
Loveco
po skaudziu 1,5 metu nesekmingo planavimo, pagaliau musu vaikiukas issirinko gimimo data, ir terminas buvo (pagal echo, pagal mm, pagal ovuliacija )- 2009 09 09. Gime dviejm dienom veliau, ir ne bet kaip, o pries tai per meditacija pasakius:

AS GIMSIU 11 DIENA!!!!

Pamenu, kuri laika grauziausi, kad 9 11, na bet nieko, irgi grazi data 4u.gif
aistuzele
Maniskis gime spali, tikrai ne koks metas, niuru, slapia, ypac lapkriti, kuomet nelabai ir i lauka isvaziuosi ir siaip kazkaip pogimdyvine depresija bande kabintis. Nezinau kaip butu jei butu gimes tarkim pavasari, bet pasirinko data tokia kokia pats norejo, mat visa laika sakiau, kad nenoriu tureti skorpiono, vat ir gavau biggrin.gif Dabar planuojam antra ir realiai visai nesvarbu kada gims, svarbiausia, kad butu tas antras, pirma gaudem metus laiko, tai ant galo ir tas skorpionas visai nieko buvo biggrin.gif Bet jei taip nuosirdziai, tai noreciau, kad gimtu ziema arba ankstyva pavasari, vasara kazkodel manes nevilioja, negaleciau pakelt karscio nestumo gale.
Loveco
aistuzele, o kodel sakai, kad rudeni nelabai ir iseisi i lauka- as asmeniskai nepraleidau nei vienos dienos (tik pora, kai temperaturos leliukas turejo), ir praktiskai visus siuos 7 menesius KASDIEN, per lietu, sniega, veja, eidavau. Net kai budavo minus 17, nes paprasciausiai mano vaikas lauke miegodavo, namie- beveik niekada.
Jei jau labai bjaurus oras budavo, tai tas 2 valandas nevaiksciodavau, o balkone palikdavau, kadangi neistiklintas, tai liuks.
aistuzele
QUOTE(Loveco @ 2010 04 21, 18:36)
aistuzele, o kodel sakai, kad rudeni nelabai ir iseisi i lauka- as asmeniskai nepraleidau nei vienos dienos (tik pora, kai temperaturos leliukas turejo), ir praktiskai visus siuos 7 menesius KASDIEN, per lietu, sniega, veja, eidavau. Net kai budavo minus 17, nes paprasciausiai mano vaikas lauke miegodavo, namie- beveik niekada.
Jei jau labai bjaurus oras budavo, tai tas 2 valandas nevaiksciodavau, o balkone palikdavau, kadangi neistiklintas, tai liuks.
*

vat cia ir skirtumas, maniskis nuo kudikystes protestavo pries gulejima vezime doh.gif O miegodavo ramiausiai tik savo lovyteje biggrin.gif Kitas dalykas, kuomet gime maniskis, ruduo pasitaike nelabai koks, grizom is ligonines ir po keliu dienu orai subjuro, gan lietingas ruduo buvo. O ir siaip, kai jau tiek laiko praejo, galiu pasakyti, kad baisiai sudetingi man tie pirmi menesiai buvo emociskai, buvau tokia pervargus, pagalbos nelabai buvo is ko gauti, kazkaip labai apatiska viskam buvau, bet cia nelabai manau, kad prisidejo tas ruduo, bet ir dave to paciu savo. Na cia jau kita tema tikriausiai, jau tada reiktu eit pasisakyti i pogimdyvine depresija isgyvenanciu mamyciu tema.
mama_x2
del vaiko protestavimo gulet vezime... kai gimsta - jie nezino kaip kas turi buti. tai jei pratinsit - taip ir bus. ir jokiu nuolaidziavimu wink.gif

o del dienu gimimo... as gimus spalio 1d smile.gif mazius kai artejo gimdymas, bijojau kad negimtu gruodzio 12 d - su ta diena susije labai slykstus zmogus... bijojau, kad stogas pavaziuos ir pan. taciau taip gavos, kad reikejo skatint, ir arba 11 arba 12 diena. tai su gyd pakalbejom, kad 12 d gimdysim. ir kazkaip viskas gerai susikloste... gavos gruodzio 12 smile.gif
Medukas
QUOTE(indica @ 2010 04 15, 21:33)
Turbut nera blogu gimimo datu, bet kai isisvarstau, tai nenoreciau gimdyt rudeni, ypac spali-lapkriti, kada dienos trumpeja ir saules nei sniego nera, va tada jau tamsa... g.gif
Nesutinku. schmoll.gif Aš pagimdžiau spalio pradžioje. Ir labai šauniai viskas buvo. 4u.gif Nežinau, gal čia nuo mamos dar priklauso, bet jokios problemos aš tame nematau. Kaip tik geriau, kai šalta, o mažiukas užkutuliotas miega. wub.gif Vat kai jau pavasaris ateina - jau vaikutis sėdi, į sportinuką labai laiku persėsti galima. thumbup.gif
Pamenu, kai per Kalėdas buvom su mažiuku lauke. Snaigės krenta, o mes sau vaikštom po parkelį. Ech. Smagu prisiminti. wub.gif

Bet dabar norėčiau pavasarinuko. Tada šeimoj visi metų laikai būtų. lotuliukas.gif
Jūr@tė
Aš tai norėčiau pavasarį gimdyti, kai jau dienos ilgesnės, nebėra taip niūru ir jau šilčiau, galima su lelium vaikštinėti ir vaikštinėti po lauką thumbup.gif 4u.gif
kristalcik25
gimdziau rugpjuti thumbup.gif
Gloris
Man tai tarodo idealu išeit į dekretą anksti pavasarį, o vasaros pradžioj jau lauke su leliuko vežimėliu tra-lia-lia. Dienos ilgos, viskas žydi, nuotaika pakili 4u.gif
xingx
Mes abu nestumus planavom. Norejau arba veziuko, arba liutuko. Tai pirmoji gavosi vyziukas, dabar laukiam liutuko ir dar tigro metais thumbup.gif

P.S. pirmoji tai gime per musu ketvirtasias vestuviu metines (vaisnes pagal reiksme), tai vis sakau, kad tai musu meiles vaisius ax.gif O kai jai suejo 1metukai tai ta pacia diena tris sventes pasidarem: 1gimtadienis, krikstynas ir 5-tosios vestuviu metines smile.gif. Labiau ir suplanuot kazin ar butu iseje, bet taip gavosi ax.gif
Dabar idomu kaip bus g.gif
Ingutevi
Pirmą gimdžiau gruodį. Tiek kad kūčios kalėdos praėjo ligoninėje, bet laikas ir nėtumui ir vaiko augimui puikus thumbup.gif Laukiants vasarą dar nėra didelio pilvo, galima mėgautis gamta, nėštumo pabaiga - rami šiltai namuose, kol vaikas prakunta - jau pavasaris, laukas, vasarą prasideda šviežios uogytės daržovytės - vėl viskas jau ūgtelėjusiam kūdikiui. thumbup.gif Antras turėtų gimti sausio pradžioje. Laiku gimti ir nėtumo laiku jaučiuosi labai patenkinta, vieno ko nenorėčiau, kad gimtų per mylimos močiutės mirimo metines unsure.gif Nors tik pastojus sapnavau ją ir esu tikra, jog ji nuo debesų padėjo įsikurti ilgai siektam leliukui, bet per mirties dieną nesinorėtų vaiko gimtadienį švęsti...
Fifux'e
as noreciau antra vaika pagimdyti anksti vasara arba jau pavasariau besitraukiant....ir todel,kad tada pastoji mazdaug rugpjuty-rugsejy,per ziema dar nereikia ziauriai dideliu rubu pirktis,o ir pavasary jau gali laisviau vaikscioti,plius jokiu karsciu nereikia istverti (kaip pvz vasara reiketu su dideliu pilvu)....
va o pirmoji mano gime kova,pastojau geguze,tai per ziema buvo nepatogu,nes jau reikejo labai dideles striukes,kad pilvas nesaltu ir pn...ziema nesmagu buti pilvotai biggrin.gif
Buteryte
Labai noriu kad lelius gimtu siltu metu laiku.. ax.gif
anoli***
Vos tik pradejus planuoti nestuke.gif , tikejausi greit pastoti ir pagimdyti pavasari arba vasara... Taciau, kai nepastoju jau beveik metus verysad.gif ,tai jau nesvarbu, kada gims mazylis, kad tik jis atsirastu musu gyvenime ar salta ziema, ar niuru rudeni, bet kad jis butu...
Evi
Mano pirmasis gime balandzio menesi, na tai tikrai patogu buvo – nereikejo apkutoti vezant i lauka, o ir siaip, pamenu, jeigu zirzimai prasideda, isimeti i vezima ir ratais po parkeli, ir man gerai ir maziukui. Kai paaugo iki poros menesiu, jau su drauge mama ir lauko kavinese pasededavom, kol maziukai miegodavo… Tuomet gal tiek ir neivertinau, bet buvo tikrai patogu!
O stai antrasis (oji) gims spalio pabaigoje ar lapkricio pradzioje. Gerai, kad as Anglijoje, tai cia paprastai nebuna labai zvarbaus rudens, bet kaip ziemos menesiais reikes uzsiimineti 2.5 metu berniuku ir tuo paciu leliuku, kol kas man nelabai aisku. Siaip tai planavom rugsejui smile.gif bet pasivelinom smile.gif
stelute88
Mes planuojam kudiki, maniskis noretu kad gimtu balandzio men,nes jo gimtadienis balandi,isvis geriausia butu sake jei gimtu ta pacia diena kaip ir jis balandzio 17 biggrin.gif pradesim planuot birzeli,tikekimes pavyks nestuke.gif thumbup.gif pavasari manau gerai gimdyt,nreik renk vaikucio siltai,iki ziemos jau nebuna maziukas. Mnao nuiomone tokia,mano pacios gimtadienis sausio 29d,ziema nelabai idomu svest gimtadieni,pavasari vasara geriau mirksiukas.gif thumbup.gif
Krempudra
kadangi mums jau kuris laikas nieko nesigauna, tai man taip nusispjaut, kokia butu gimimo data schmoll.gif man dabar labiau rupi, kad aplamai gautusi
*Lukro*
QUOTE(anoli*** @ 2010 05 19, 15:13)
Vos tik pradejus planuoti  nestuke.gif , tikejausi greit pastoti ir pagimdyti pavasari arba vasara... Taciau, kai nepastoju jau beveik metus  verysad.gif ,tai jau nesvarbu, kada gims mazylis, kad tik jis atsirastu musu gyvenime ar salta ziema, ar niuru rudeni, bet kad jis butu...
*

4u.gif nenukabink nosies,tikrai leliukas pas jus atkeliaus.man irgi tie datos rinkimaisi atrodo tokie nereiksmingi,kai svajone sunkiai pildosi verysad.gif taciau tikiu kad mazylis pats pasirenka kokiu metu laiku pas mus ateiti 4u.gif
Maniakė*
QUOTE(anoli*** @ 2010 05 19, 15:13)
Vos tik pradejus planuoti  nestuke.gif , tikejausi greit pastoti ir pagimdyti pavasari arba vasara... Taciau, kai nepastoju jau beveik metus  verysad.gif ,tai jau nesvarbu, kada gims mazylis, kad tik jis atsirastu musu gyvenime ar salta ziema, ar niuru rudeni, bet kad jis butu...
*

Och.. verysad.gif Jis ateis kai to mažiausiai tikėsitės, viskas bus gerai. 2.gif wub.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.