Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mobilūs namukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
asanke
atsiusk man i pasta pervezamu nameliu foto... smile.gif
Siba
ir dar vienas kl ji kur jus radot toki pigu nama uz2000svaru mes toki pati mateme ebay uz32000svaru?
valdass
Sveiki!
skaityinejau skeitinejau Jusu pokalbius ir nusprendziau pats parasyti smile.gif
tai va, esu vienas is siu zmoniu, kurie uzsiima siu namuku pardavimais ir uzsakymais, tai jei kas yra susidomeje, mielai atsakysiu i visus klausimus, o jei reikes ir foto su kainomis atsiusiu thumbup.gif
Ulma
Man labai rūpi. Parašiau AŽ. bigsmile.gif
RENATA11
[quote=Siba,2007 02 19, 15:09]
[quote=Ji,2006 09 07, 19:57]
Na mes irgi ziurinejom toki namuka, bet tai tik kol vyksta statybos, galima apgyvendinti meistrus arba patiems laikinai pagyventi,ax.gif galima pajungti ir elektra ir kanalizacija smile.gif

cia nusifotografavom viena, jo kaina apie 2000svaru ax.gif user posted image

user posted image
*

Sveikute,kaip supratau jus toki norite isigyti did.britanijoj,o gal jau turite,norejau paklausti gal zinot kokios kainos karavanu parkuose uz pastatyma ar pan. 4u.gif dekui,nes mes kai domejomes namas su sklypu apie 60tukstanciu bet uz zeme vel turi atskirai moket na jei zinai gal gali daugiau info mestelt aciu mirksiukas.gif
*

[/quote]

Sveiki,

Tikrai netikiu,kad tokio namuko kaina yra 2000 svaru.
wilike
QUOTE(RENATA11 @ 2007 03 03, 18:16)
Sveiki,

Tikrai netikiu,kad tokio namuko kaina yra 2000 svaru.
*

Mes ir žiūrinėjom namukų kainas anglijoj, airijoj, tai lyginant su mūsų kainom, ten kapeikas kainuoja. Tik kažkaip atsivešt reik g.gif
Siba
QUOTE(wilike @ 2007 03 03, 17:10)
Mes ir žiūrinėjom namukų kainas anglijoj, airijoj, tai lyginant su mūsų kainom, ten kapeikas kainuoja. Tik kažkaip atsivešt reik  g.gif
*

LABA GAL GALI PARASYTI KELIS INTER.PUSLAPIUS KUR JUS IESKOT TOKIU NAMUKU ANGLIJOJ MAN LABAI IDOMU,O DAR NEBRANGIAI g.gif DEKUI rolleyes.gif
wilike
QUOTE(Siba @ 2007 03 03, 22:32)
LABA GAL GALI PARASYTI KELIS INTER.PUSLAPIUS KUR JUS IESKOT TOKIU NAMUKU ANGLIJOJ MAN LABAI IDOMU,O DAR NEBRANGIAI g.gif DEKUI rolleyes.gif
*

Na nežinau tiklsiai, nes mes iekšojom bet nieko nesaugojom, tada draugo prašėm kad ten pažiūrinėtų,o patys buvom nuvažiavę kur pardavinėja namukus, pažiūrėjom pavadinimus ir per google mirksiukas.gif na radom nemažai, bet niekaip neįsivaizduojam kaip juos pargabena.Nes skambinom į uostą, tai kai pasakė kainą, žagtelėjom.Na galvojam nesąmonė būtų, tada pas mus tie namukai dar ne tiek kainuotų. Tai matyt juos kitaip veža.
aistuzka
Mus labai domintų toks namukas į sodą smile.gif

Gal kas esat susiduręs su apsauga? Kaip taisyklė, iš sodų velka viską, kas įmanoma. Taip kad baldus nerizikuočiau palikti ....

O ir namelio sienos aliuminio wink.gif , o vietiniams drinks_cheers.gif pilstuko gerbėjams aliuminis kaip tik ... neprisaugosi gun_smilie.gif

dėl pamatų .... tai įtariu, kad bent jau kažkiek privirinti/įkasti galima.

Baisu tik, kad sumokėjus 30,000 LTL po sezono gali neberasti. Be to labai praverstų langinės ar kas nors panašaus.

Gal kas turit patirties?
wilike
QUOTE(aistuzka @ 2007 03 12, 18:10)
Mus labai domintų toks namukas į sodą smile.gif

Gal kas esat susiduręs su apsauga? Kaip taisyklė, iš sodų velka viską, kas įmanoma. Taip kad baldus nerizikuočiau palikti ....

O ir namelio sienos aliuminio wink.gif , o vietiniams  drinks_cheers.gif pilstuko gerbėjams aliuminis kaip tik ... neprisaugosi  gun_smilie.gif

dėl pamatų .... tai įtariu, kad bent jau kažkiek privirinti/įkasti galima.

Baisu tik, kad sumokėjus 30,000 LTL po sezono gali neberasti. Be to labai praverstų langinės ar kas nors panašaus.

Gal kas turit patirties?
*

Na pamatu tai jiem stikrai nereikia,jie su ratais buna, na kitokiu nemaciau.
Baldai ten jau buna, taip kad savo nelabai ka ir beprikiši, nes kitaip praeit nebus vietos.
Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau g.gif
aistuzka
QUOTE(wilike @ 2007 03 12, 18:22)
Baldai ten jau buna, taip kad savo nelabai ka ir beprikiši, nes kitaip praeit nebus vietos.
Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau  g.gif

Tai tuomet ne daiktas, o tikra pagunda kitiems wink.gif

Nebent kurtis šalia visus metus gyvenančių ir tartis, kad vis užmestų akį.
Marti
QUOTE(rusaite @ 2007 02 18, 20:48)
sendien buvau namuku apziuret, kur stovi prie Berneliu uzeigos prie Kauno. Zinot is vidaus jie man visai nieko  thumbup.gif , o isore, tai ka as zinau  g.gif . Va man tas namelis patiko kur salia tu vagoneliu stovi. Ten ju ofisas gal ar kas. Va, kad kas parasytu, kiek toks namelis kainuotu  g.gif labai susidomeciau  ax.gif
*

Mes rudenį ten pirkom namuką. Jei gerai pamenu tai jis 45 kvadratų, su trim miegamais ir visais baldais. Artimiausiu metu vešim jį į sklypą, kur prasidės tikrojo namo statybos ir kol statysime, gyvensime ten biggrin.gif
Manau, kad problemų nebus. Jame galima normaliai gyventi ir žiemą, tik reikia sienas papildomai apsišiltinti. Savo patyrimus galėsiu parašyti kitą pavasarį, kai būsiu pergyvenusi arba numirusi iš šalčio per žiemą lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2007 03 12, 18:22)
Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau  g.gif
*

Mūsų namelyje jau buvo signalizacija kai pirkom biggrin.gif
O jį pavogti tai tikrai ne taip jau ir lengva, jis belenkiek sveria ir jiems pakelti reikia specialių tralų
joske
Vaitai, gal gali ir man i maila atsiusti mobiliu namuku nuotraukas? mane domintu apsildinti namukai 3kambariu 40-50kv.m moiros@one.lt moiros@mail.ru
Zitlali
Vaitai, man irgi man irgi lotuliukas.gif gintare.dainelyte@gmail.com . Domina namukai nuo 30 kv.m. iki kiek būna didžiausi. Realiai kambarių baldų nereikia (jeigu įmanoma be jų ir be buitinės technikos jei būna) . Ačiū.
sdr
Straipsniukas
Nuotaikinga
dar saitų adresų:

www.armindina.lt

www.caravan.lt
balla
QUOTE(Marti @ 2007 03 29, 19:06)
Mes rudenį ten pirkom namuką. Jei gerai pamenu tai jis 45 kvadratų, su trim miegamais ir visais baldais. Artimiausiu metu vešim jį į sklypą, kur prasidės tikrojo namo statybos ir kol statysime, gyvensime ten biggrin.gif
Manau, kad problemų nebus. Jame galima normaliai gyventi ir žiemą, tik reikia sienas papildomai apsišiltinti. Savo patyrimus galėsiu parašyti kitą pavasarį, kai būsiu pergyvenusi arba numirusi iš šalčio per žiemą lotuliukas.gif
Mūsų namelyje jau buvo signalizacija kai pirkom biggrin.gif
O jį pavogti tai tikrai ne taip jau ir lengva, jis belenkiek sveria ir jiems pakelti reikia specialių tralų
*

Labai įdomu, ar jau gyvenat tam namuke? Norėčiau sužinoti kaip sekasi? Dar, ar yra kas gyvenę žiemą...? Šių atsiliepimų labiausiai norėčiau ax.gif
Karablikas
Mes taip pat toki namuka turim 4u.gif
Del gyvenimo ziema tai namukai turi buti gerai apsildyti, nors tai padaryti galima ir patiems ir dar pigiau kainuos. Musiskis su sildymu, tik neapsildytos sienos, nes kolkas tik vasara ruosiames ten gyvent biggrin.gif
Labai graziai atrodo lentelem apkalti namukai, bet tai irgi geriau daryti patiems nes toki nupirkt brungiai kainuoja ir neapsimoka.Mes planuojam kitais metais apsisildyti ir apkalti lentelemis tadu jau kaip tikras namas atrodys, nes pas mus jis nemazas su trim miegamaisiais drinks_cheers.gif
balla
QUOTE(Karablikas @ 2007 05 24, 08:53)
Mes taip pat toki namuka turim  4u.gif
Del gyvenimo ziema tai namukai turi buti gerai apsildyti, nors tai padaryti galima ir patiems ir dar pigiau kainuos. Musiskis su sildymu, tik neapsildytos sienos, nes kolkas tik vasara ruosiames ten gyvent biggrin.gif
Labai graziai atrodo lentelem apkalti namukai, bet tai irgi geriau daryti patiems nes toki nupirkt brungiai kainuoja ir neapsimoka.Mes planuojam kitais metais apsisildyti ir apkalti lentelemis tadu jau kaip tikras namas atrodys, nes pas mus jis nemazas su trim miegamaisiais  drinks_cheers.gif
*

O išsprendėt reikalus su vandeniu, nuotėkom ir elektra?
Karablikas
QUOTE(mazgis @ 2007 05 24, 13:00)
O išsprendėt reikalus su vandeniu, nuotėkom ir elektra?
*

Tai kad ner ka sprest g.gif jis prie visko puikiausiai pasijungia.Elektra turim sklype taigi prijungi ir viskas, taip pat ir kanalizacija prijungi prie vietines i psio mirksiukas.gif
balla
QUOTE(Karablikas @ 2007 05 24, 15:36)
Tai kad ner ka sprest  g.gif jis prie visko puikiausiai pasijungia.Elektra turim sklype taigi prijungi ir viskas, taip pat ir kanalizacija prijungi prie vietines i psio mirksiukas.gif
*

Aišku, jei viskas yra-tai liuks. Turbūt kokiam sode problemų ir nėra...
Karablikas
QUOTE(mazgis @ 2007 05 24, 16:45)
Aišku, jei viskas yra-tai liuks. Turbūt kokiam sode problemų ir nėra...
*

Nu su elektra tai taip, a del tualeto tai niekur prabliemu ner, kur sodyboje tai issikasei gilia duobe iki smelio isbetonavai sonus dugne dar i sonus griovelius uzdengi atvedi vamzdi isgrezi skyle betone ir ikisi psio mirksiukas.gif vanduo gali buti is sulinio o jai ir to ner velgi nebeda galima atsivesti, o jai sulinys tai nuo jo pasijungi mirksiukas.gif
ūkio bitė
Ale tai man pasidarė įdomu: ar tas namelis nė kiek nekleba, kai miegamuose kas nors rimtesnio vyksta? biggrin.gif
Karablikas
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 24, 19:17)
Ale tai man pasidarė įdomu: ar tas namelis nė kiek nekleba, kai miegamuose kas nors rimtesnio vyksta?  biggrin.gif
*

Nu ziurint kaip ten rimtai vyksta lotuliukas.gif Bute gi kambarys irgi dundet gali biggrin.gif A nameli jai ciut siubuoja tai da geriau vaikai greiciau uzmiega besiubuodami biggrin.gif
Na o jai rimtai tai mes ji betonuosime i zeme ta prasme ne ant kojyciu statysim bet betonuosim sonus mirksiukas.gif
ūkio bitė
aaa , supratau, o tai pagalvojau , kad ant ratų anas yra smile.gif
Nuotaikinga
Bitute,
biggrin.gif tai kad ratukai tik per to namuko vidurį, ir tie - du, kad vietoje truputį pastumdyti nameliuką į jo vietą, niekas netempia didelių atstumų ratukais.
Jie vežami specialiais treiliariais.

Teko būti Molėtuose žiemą, ten įsikūrusi firma, vežanti juos įš Anglijos, tad apžiūrėjome net ne vieną namuką, man patiko.

Kaip supratau - mūsų tautiečių fantazija beribė bigsmile.gif - stato ant trinkelių, į krūvą sudėtų šaligatvio plytelių, pabetonuotų specialių atramų i panašių įtvirtinimų.

ūkio bitė
Nieko nebesuprantu tai ant ratų , ar ne ?
O vaikių migdymo būdas tai interasnas, reiktų išbandyti smile.gif
ūkio bitė
Vis galvoju, kuo šie namukai skiriasi nuo mano sukaltos 36m2 būdos ir nesuprantu, už ką tokias babkes mokate? Nebent kad po tos Būdos apačia nėra ratelių...
Karablikas
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 27, 12:13)
Nieko nebesuprantu tai ant ratų , ar ne ?
O vaikių migdymo būdas tai interasnas, reiktų išbandyti smile.gif
*

Ant ratuku bet tik tam kad sklype laviruot galetum ax.gif
biggrin.gif
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 27, 12:30)
Vis galvoju, kuo šie namukai skiriasi nuo mano sukaltos 36m2 būdos ir nesuprantu, už ką tokias babkes mokate? Nebent kad po tos Būdos apačia nėra ratelių...
*

Niu jie didesni nei buda musiskis 40m2 biggrin.gif su baldais dusais i vsio takoje, ai da zidinys wub.gif ai da jiem projekto nereikia, su centriniu sildymu, tuoletas, viskas vienoj vietoj. Viduj jauku, kaip namie wub.gif
ūkio bitė
O kodėl šitam daiktui Projekto nereikia, o mano Būdai reikia?
Mūsėt prikalsiu su jiezusiniais čviekais 4 ratus prie Būdos šonų ir bus psio (ratus turiu nuo seno Moskvičo) . A tiktų? smile.gif
Marti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 28, 09:36)
O kodėl šitam daiktui Projekto nereikia, o mano Būdai reikia?
Mūsėt prikalsiu su jiezusiniais čviekais 4 ratus prie Būdos šonų ir bus psio (ratus turiu nuo seno Moskvičo) . A tiktų? smile.gif
*

jei turi ratus, tai jau yra kilnojamas turtas ir jam leidimų ir jokių projektų nereikia. jei kam nepatinka, tiesiog pasiimi namuką ir nuvažiuoji kitur lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mazgis @ 2007 05 23, 17:42)
Labai įdomu, ar jau gyvenat tam namuke? Norėčiau sužinoti kaip sekasi? Dar, ar yra kas gyvenę žiemą...? Šių atsiliepimų labiausiai norėčiau  ax.gif
*

Mes savaitgalį jau namelyje gyvenom ir man asmeniškai labai patiko. dulkes nusivalei, išsisiurbei, rūbus ir indus susitempei ir viskas - gyveni. Man labiausiai patinka, kad nereikia baldų ten tempti.
Patirties žiemą neturiu, tai kitą pavasarį, jei būsiu gyva, parašysiu biggrin.gif
ūkio bitė
A senais britų bezdalais ten nesmirdži?
Karablikas
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 28, 21:00)
*

Taigis Abipiuro yra biggrin.gif
O jai rimtai, tai bent jau musu namelyje jokio negero kvapo ner schmoll.gif Nors aisku visokiu jauciu pasitaiko g.gif
Marti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 28, 22:00)
*

pas mus šiaip turėtų olandų bezdalais smirdėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet jokio kvapo nėra, (netgi mūsų ) namelyje labai gera ventiliacija. tik pyrst ir į lauką tiesiai per ventiliaciją išeina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ūkio bitė
Girdėjau, kad Labanoro reg.parke jau tokių namukų miestelis atsirado.
Jaučiu, greit šią skylutę JIE užrauks....
AM svetainėje, kaip ir mačiau projektą, tiksliai nepamenu ko ten pribūrta, pasižiūrėkit, prieš insgydami .
Karablikas
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 29, 13:14)
Girdėjau, kad Labanoro reg.parke jau tokių namukų miestelis atsirado.
Jaučiu, greit šią skylutę JIE užrauks....
AM svetainėje, kaip ir mačiau projektą, tiksliai nepamenu ko ten pribūrta, pasižiūrėkit, prieš insgydami .
*

Na taip jie jau masto ir siem namukam projektus uzdet doh.gif Reik gi piniagu kuo daugiau isplest blink.gif
cradion
QUOTE(Karablikas @ 2007 05 30, 00:40)
Na taip jie jau masto ir siem namukam projektus uzdet  doh.gif Reik gi piniagu kuo daugiau isplest  blink.gif
*

Laba diena QUOTE.Esu susidomejas siais nameliais ir noreciau jus paklausti ka jus galetumete pasiuliti mazdaug uz 20000-28000lt,pageidautena 3 mieg.Gal galetumete atsiusti nuotraukas i mano el.pasta? cradion@yandex.ru Ir dar klausimas - kaip su pristatimu?Mes gyvenam Klaipedoj ir cia ne labai didelis pasirinkimas tu namuku tai gi galvojam kad reikes ziureti Vilniuje ar Kaune.Lauksiu atsakimo su jusu pasiulimais.Aciu.
Karablikas
QUOTE(cradion @ 2007 05 30, 11:54)
Laba diena QUOTE.Esu susidomejas siais nameliais ir noreciau jus paklausti ka jus galetumete pasiuliti mazdaug uz 20000-28000lt,pageidautena 3 mieg.Gal galetumete atsiusti nuotraukas i mano el.pasta?  cradion@yandex.ru    Ir dar klausimas - kaip su pristatimu?Mes gyvenam Klaipedoj ir cia ne labai didelis pasirinkimas tu namuku tai gi galvojam kad reikes ziureti Vilniuje ar Kaune.Lauksiu atsakimo su jusu pasiulimais.Aciu.
*

I uosta vaziuok, nes bent jau mes tai tiesiai is ten griebem, ta prasme tik atplaukusi biggrin.gif Musu su trim miegamaisiais ir i si kainu intervala telpam, be to pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas 4u.gif
ūkio bitė
Taip, juos keltais plukdo iš ES senbuvių. Kaip ir mašinas. Naudoti lauželiai....
Karablikas
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 31, 07:22)
Taip, juos keltais plukdo iš ES senbuvių. Kaip ir mašinas. Naudoti lauželiai....
*

Na kodel lauzeliai g.gif Aisku yra visokiu, bet ne visi jau ir lauzeliai schmoll.gif
ūkio bitė
Ale dar noriu Jūsų paklausti.
Kur tenajaus K-utis dedasi? A yra koks sloikukas kur viskas renkasi ir po to reik kur tai išpilt?
Ar reikia duobe po namuku iškasti, o kai prisipildo , kasti kitą o namuką perstumti?
Karablikas
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 06 01, 09:29)
Kur tenajaus K-utis dedasi? A yra koks sloikukas kur viskas renkasi ir po to reik kur tai išpilt?
Ar reikia duobe po namuku iškasti, o kai prisipildo , kasti kitą o namuką perstumti?
*

Tai saipais is musu biggrin.gif Gi rasem anksciau, kad viskas kuo puikiausiai jungiasi prie vietines ar bendros kanalizacijos biggrin.gif
-Radė
dar vienas adresiukas - www.caravan.lt
man gan įdomi idėja, tik kyla klausimas, jei pasistatai ant žemės ūkio paskirties žemės, kaip elektra atsivest? jei ne ūkininkas esi g.gif elektros linioja eina, bet ar ves iki vagonelio? ax.gif
Ninkasi
sveikutes,
isigijome zemes sklypa ir ten noretume pasistatyti toki darbininku vagoneli, kad atvaziavus butu galima pasideti ivairius daigtus ar siaip pabuti, tik niekur nerandame kur ju gauti... GAl kuri esate su tuo susidurosius ar zinote kur butu galima isigyti, tik zinoma tas vagonelis toks paprastas turetu buti ir jo kaina zinoma ne kosmine blush2.gif

busiu dekinga uz info
-Radė
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 06 01, 09:29)
*

tai jei duobė prisipildo, nieko tempt ir kast nereikia biggrin.gif pasisamdai dedę su traktoruku ir išveš, juk kaimuose daug kas turi tik vietinę kanalizaciją, bet naujų duobių nekasa mirksiukas.gif
ūkio bitė
Dėl elektros tai galima panaudoti akumuliatorius su įtampos (12V DC/220V AC) keitikliu. Akumuliatorius įkrauti mažnėtų ir ir iš nedidelio vėju varomo generatoriaus.
audiga
QUOTE(Karablikas @ 2007 05 31, 06:41)
I uosta vaziuok, nes bent jau mes tai tiesiai is ten griebem, ta prasme tik atplaukusi  biggrin.gif Musu su trim miegamaisiais ir i si kainu intervala telpam, be to pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas  4u.gif
*

O tai uoste kaip ten juos rast? Juk juos firmos plukdosi, tai čia kaip, iš anksto reik susitart ar kaip? g.gif
ūkio bitė
Tai kaip su tuo uostu yra.
Aš tai girdėjau, kad Molėtuose didelė kontora randasi šitų namelių.
skyler
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 06 07, 11:41)
Tai kaip su tuo uostu yra.
Aš tai girdėjau, kad Molėtuose didelė kontora randasi šitų namelių.
*

gal moletuose koki kontakta turi?
Karablikas
Kiekviena firma turi ,na beveik didziuosiuose miestuose kontoras. Moletuose turi Elindre, jie taip pat yra ir Kaune ir Klaipedoje vienas zmogus dirba : 8-68641231 Airidas, 8-69815886 Saulius 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.