atsiusk man i pasta pervezamu nameliu foto...
ir dar vienas kl ji kur jus radot toki pigu nama uz2000svaru mes toki pati mateme ebay uz32000svaru?
Sveiki!
skaityinejau skeitinejau Jusu pokalbius ir nusprendziau pats parasyti tai va, esu vienas is siu zmoniu, kurie uzsiima siu namuku pardavimais ir uzsakymais, tai jei kas yra susidomeje, mielai atsakysiu i visus klausimus, o jei reikes ir foto su kainomis atsiusiu
Man labai rūpi. Parašiau AŽ.
[quote=Siba,2007 02 19, 15:09]
[quote=Ji,2006 09 07, 19:57] Na mes irgi ziurinejom toki namuka, bet tai tik kol vyksta statybos, galima apgyvendinti meistrus arba patiems laikinai pagyventi, cia nusifotografavom viena, jo kaina apie 2000svaru ![]() ![]() Sveikute,kaip supratau jus toki norite isigyti did.britanijoj,o gal jau turite,norejau paklausti gal zinot kokios kainos karavanu parkuose uz pastatyma ar pan. [/quote] Sveiki, Tikrai netikiu,kad tokio namuko kaina yra 2000 svaru. QUOTE(Siba @ 2007 03 03, 22:32) LABA GAL GALI PARASYTI KELIS INTER.PUSLAPIUS KUR JUS IESKOT TOKIU NAMUKU ANGLIJOJ MAN LABAI IDOMU,O DAR NEBRANGIAI Na nežinau tiklsiai, nes mes iekšojom bet nieko nesaugojom, tada draugo prašėm kad ten pažiūrinėtų,o patys buvom nuvažiavę kur pardavinėja namukus, pažiūrėjom pavadinimus ir per google
Mus labai domintų toks namukas į sodą
Gal kas esat susiduręs su apsauga? Kaip taisyklė, iš sodų velka viską, kas įmanoma. Taip kad baldus nerizikuočiau palikti .... O ir namelio sienos aliuminio dėl pamatų .... tai įtariu, kad bent jau kažkiek privirinti/įkasti galima. Baisu tik, kad sumokėjus 30,000 LTL po sezono gali neberasti. Be to labai praverstų langinės ar kas nors panašaus. Gal kas turit patirties? QUOTE(aistuzka @ 2007 03 12, 18:10) Mus labai domintų toks namukas į sodą Gal kas esat susiduręs su apsauga? Kaip taisyklė, iš sodų velka viską, kas įmanoma. Taip kad baldus nerizikuočiau palikti .... O ir namelio sienos aliuminio dėl pamatų .... tai įtariu, kad bent jau kažkiek privirinti/įkasti galima. Baisu tik, kad sumokėjus 30,000 LTL po sezono gali neberasti. Be to labai praverstų langinės ar kas nors panašaus. Gal kas turit patirties? Na pamatu tai jiem stikrai nereikia,jie su ratais buna, na kitokiu nemaciau. Baldai ten jau buna, taip kad savo nelabai ka ir beprikiši, nes kitaip praeit nebus vietos. Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau QUOTE(wilike @ 2007 03 12, 18:22) Na pamatu tai jiem stikrai nereikia,jie su ratais buna, na kitokiu nemaciau. Baldai ten jau buna, taip kad savo nelabai ka ir beprikiši, nes kitaip praeit nebus vietos. Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau Tai tuomet ne daiktas, o tikra pagunda kitiems Nebent kurtis šalia visus metus gyvenančių ir tartis, kad vis užmestų akį. QUOTE(rusaite @ 2007 02 18, 20:48) sendien buvau namuku apziuret, kur stovi prie Berneliu uzeigos prie Kauno. Zinot is vidaus jie man visai nieko Mes rudenį ten pirkom namuką. Jei gerai pamenu tai jis 45 kvadratų, su trim miegamais ir visais baldais. Artimiausiu metu vešim jį į sklypą, kur prasidės tikrojo namo statybos ir kol statysime, gyvensime ten Manau, kad problemų nebus. Jame galima normaliai gyventi ir žiemą, tik reikia sienas papildomai apsišiltinti. Savo patyrimus galėsiu parašyti kitą pavasarį, kai būsiu pergyvenusi arba numirusi iš šalčio per žiemą Papildyta: QUOTE(wilike @ 2007 03 12, 18:22) Na pamatu tai jiem stikrai nereikia,jie su ratais buna, na kitokiu nemaciau. Baldai ten jau buna, taip kad savo nelabai ka ir beprikiši, nes kitaip praeit nebus vietos. Būna plastikiniais langais. Durys rakinamos. Na su apsauga tai nežinau Mūsų namelyje jau buvo signalizacija kai pirkom O jį pavogti tai tikrai ne taip jau ir lengva, jis belenkiek sveria ir jiems pakelti reikia specialių tralų
Vaitai, gal gali ir man i maila atsiusti mobiliu namuku nuotraukas? mane domintu apsildinti namukai 3kambariu 40-50kv.m moiros@one.lt moiros@mail.ru
Vaitai, man irgi man irgi
dar saitų adresų:
www.armindina.lt www.caravan.lt QUOTE(Marti @ 2007 03 29, 19:06) Mes rudenį ten pirkom namuką. Jei gerai pamenu tai jis 45 kvadratų, su trim miegamais ir visais baldais. Artimiausiu metu vešim jį į sklypą, kur prasidės tikrojo namo statybos ir kol statysime, gyvensime ten Manau, kad problemų nebus. Jame galima normaliai gyventi ir žiemą, tik reikia sienas papildomai apsišiltinti. Savo patyrimus galėsiu parašyti kitą pavasarį, kai būsiu pergyvenusi arba numirusi iš šalčio per žiemą Mūsų namelyje jau buvo signalizacija kai pirkom O jį pavogti tai tikrai ne taip jau ir lengva, jis belenkiek sveria ir jiems pakelti reikia specialių tralų Labai įdomu, ar jau gyvenat tam namuke? Norėčiau sužinoti kaip sekasi? Dar, ar yra kas gyvenę žiemą...? Šių atsiliepimų labiausiai norėčiau
Mes taip pat toki namuka turim
Del gyvenimo ziema tai namukai turi buti gerai apsildyti, nors tai padaryti galima ir patiems ir dar pigiau kainuos. Musiskis su sildymu, tik neapsildytos sienos, nes kolkas tik vasara ruosiames ten gyvent Labai graziai atrodo lentelem apkalti namukai, bet tai irgi geriau daryti patiems nes toki nupirkt brungiai kainuoja ir neapsimoka.Mes planuojam kitais metais apsisildyti ir apkalti lentelemis tadu jau kaip tikras namas atrodys, nes pas mus jis nemazas su trim miegamaisiais QUOTE(Karablikas @ 2007 05 24, 08:53) Mes taip pat toki namuka turim Del gyvenimo ziema tai namukai turi buti gerai apsildyti, nors tai padaryti galima ir patiems ir dar pigiau kainuos. Musiskis su sildymu, tik neapsildytos sienos, nes kolkas tik vasara ruosiames ten gyvent Labai graziai atrodo lentelem apkalti namukai, bet tai irgi geriau daryti patiems nes toki nupirkt brungiai kainuoja ir neapsimoka.Mes planuojam kitais metais apsisildyti ir apkalti lentelemis tadu jau kaip tikras namas atrodys, nes pas mus jis nemazas su trim miegamaisiais O išsprendėt reikalus su vandeniu, nuotėkom ir elektra? QUOTE(mazgis @ 2007 05 24, 16:45) Nu su elektra tai taip, a del tualeto tai niekur prabliemu ner, kur sodyboje tai issikasei gilia duobe iki smelio isbetonavai sonus dugne dar i sonus griovelius uzdengi atvedi vamzdi isgrezi skyle betone ir ikisi psio
Ale tai man pasidarė įdomu: ar tas namelis nė kiek nekleba, kai miegamuose kas nors rimtesnio vyksta?
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 24, 19:17) Ale tai man pasidarė įdomu: ar tas namelis nė kiek nekleba, kai miegamuose kas nors rimtesnio vyksta? Nu ziurint kaip ten rimtai vyksta Na o jai rimtai tai mes ji betonuosime i zeme ta prasme ne ant kojyciu statysim bet betonuosim sonus
aaa , supratau, o tai pagalvojau , kad ant ratų anas yra
Bitute,
Jie vežami specialiais treiliariais. Teko būti Molėtuose žiemą, ten įsikūrusi firma, vežanti juos įš Anglijos, tad apžiūrėjome net ne vieną namuką, man patiko. Kaip supratau - mūsų tautiečių fantazija beribė
Nieko nebesuprantu tai ant ratų , ar ne ?
O vaikių migdymo būdas tai interasnas, reiktų išbandyti
Vis galvoju, kuo šie namukai skiriasi nuo mano sukaltos 36m2 būdos ir nesuprantu, už ką tokias babkes mokate? Nebent kad po tos Būdos apačia nėra ratelių...
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 27, 12:13) Ant ratuku bet tik tam kad sklype laviruot galetum QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 27, 12:30) Vis galvoju, kuo šie namukai skiriasi nuo mano sukaltos 36m2 būdos ir nesuprantu, už ką tokias babkes mokate? Nebent kad po tos Būdos apačia nėra ratelių... Niu jie didesni nei buda musiskis 40m2
O kodėl šitam daiktui Projekto nereikia, o mano Būdai reikia?
Mūsėt prikalsiu su jiezusiniais čviekais 4 ratus prie Būdos šonų ir bus psio (ratus turiu nuo seno Moskvičo) . A tiktų? QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 28, 09:36) O kodėl šitam daiktui Projekto nereikia, o mano Būdai reikia? Mūsėt prikalsiu su jiezusiniais čviekais 4 ratus prie Būdos šonų ir bus psio (ratus turiu nuo seno Moskvičo) . A tiktų? jei turi ratus, tai jau yra kilnojamas turtas ir jam leidimų ir jokių projektų nereikia. jei kam nepatinka, tiesiog pasiimi namuką ir nuvažiuoji kitur Papildyta: QUOTE(mazgis @ 2007 05 23, 17:42) Labai įdomu, ar jau gyvenat tam namuke? Norėčiau sužinoti kaip sekasi? Dar, ar yra kas gyvenę žiemą...? Šių atsiliepimų labiausiai norėčiau Mes savaitgalį jau namelyje gyvenom ir man asmeniškai labai patiko. dulkes nusivalei, išsisiurbei, rūbus ir indus susitempei ir viskas - gyveni. Man labiausiai patinka, kad nereikia baldų ten tempti. Patirties žiemą neturiu, tai kitą pavasarį, jei būsiu gyva, parašysiu
A senais britų bezdalais ten nesmirdži?
Girdėjau, kad Labanoro reg.parke jau tokių namukų miestelis atsirado.
Jaučiu, greit šią skylutę JIE užrauks.... AM svetainėje, kaip ir mačiau projektą, tiksliai nepamenu ko ten pribūrta, pasižiūrėkit, prieš insgydami . QUOTE(ūkio bitė @ 2007 05 29, 13:14) Girdėjau, kad Labanoro reg.parke jau tokių namukų miestelis atsirado. Jaučiu, greit šią skylutę JIE užrauks.... AM svetainėje, kaip ir mačiau projektą, tiksliai nepamenu ko ten pribūrta, pasižiūrėkit, prieš insgydami . Na taip jie jau masto ir siem namukam projektus uzdet QUOTE(Karablikas @ 2007 05 30, 00:40) Laba diena QUOTE.Esu susidomejas siais nameliais ir noreciau jus paklausti ka jus galetumete pasiuliti mazdaug uz 20000-28000lt,pageidautena 3 mieg.Gal galetumete atsiusti nuotraukas i mano el.pasta? cradion@yandex.ru Ir dar klausimas - kaip su pristatimu?Mes gyvenam Klaipedoj ir cia ne labai didelis pasirinkimas tu namuku tai gi galvojam kad reikes ziureti Vilniuje ar Kaune.Lauksiu atsakimo su jusu pasiulimais.Aciu. QUOTE(cradion @ 2007 05 30, 11:54) Laba diena QUOTE.Esu susidomejas siais nameliais ir noreciau jus paklausti ka jus galetumete pasiuliti mazdaug uz 20000-28000lt,pageidautena 3 mieg.Gal galetumete atsiusti nuotraukas i mano el.pasta? cradion@yandex.ru Ir dar klausimas - kaip su pristatimu?Mes gyvenam Klaipedoj ir cia ne labai didelis pasirinkimas tu namuku tai gi galvojam kad reikes ziureti Vilniuje ar Kaune.Lauksiu atsakimo su jusu pasiulimais.Aciu. I uosta vaziuok, nes bent jau mes tai tiesiai is ten griebem, ta prasme tik atplaukusi
Taip, juos keltais plukdo iš ES senbuvių. Kaip ir mašinas. Naudoti lauželiai....
Ale dar noriu Jūsų paklausti.
Kur tenajaus K-utis dedasi? A yra koks sloikukas kur viskas renkasi ir po to reik kur tai išpilt? Ar reikia duobe po namuku iškasti, o kai prisipildo , kasti kitą o namuką perstumti? QUOTE(ūkio bitė @ 2007 06 01, 09:29) Ale dar noriu Jūsų paklausti. Kur tenajaus K-utis dedasi? A yra koks sloikukas kur viskas renkasi ir po to reik kur tai išpilt? Ar reikia duobe po namuku iškasti, o kai prisipildo , kasti kitą o namuką perstumti? Tai saipais is musu
dar vienas adresiukas - www.caravan.lt
man gan įdomi idėja, tik kyla klausimas, jei pasistatai ant žemės ūkio paskirties žemės, kaip elektra atsivest? jei ne ūkininkas esi
sveikutes,
isigijome zemes sklypa ir ten noretume pasistatyti toki darbininku vagoneli, kad atvaziavus butu galima pasideti ivairius daigtus ar siaip pabuti, tik niekur nerandame kur ju gauti... GAl kuri esate su tuo susidurosius ar zinote kur butu galima isigyti, tik zinoma tas vagonelis toks paprastas turetu buti ir jo kaina zinoma ne kosmine busiu dekinga uz info QUOTE(ūkio bitė @ 2007 06 01, 09:29) Ale dar noriu Jūsų paklausti. Kur tenajaus K-utis dedasi? A yra koks sloikukas kur viskas renkasi ir po to reik kur tai išpilt? Ar reikia duobe po namuku iškasti, o kai prisipildo , kasti kitą o namuką perstumti? tai jei duobė prisipildo, nieko tempt ir kast nereikia
Dėl elektros tai galima panaudoti akumuliatorius su įtampos (12V DC/220V AC) keitikliu. Akumuliatorius įkrauti mažnėtų ir ir iš nedidelio vėju varomo generatoriaus.
QUOTE(Karablikas @ 2007 05 31, 06:41) I uosta vaziuok, nes bent jau mes tai tiesiai is ten griebem, ta prasme tik atplaukusi O tai uoste kaip ten juos rast? Juk juos firmos plukdosi, tai čia kaip, iš anksto reik susitart ar kaip?
Tai kaip su tuo uostu yra.
Aš tai girdėjau, kad Molėtuose didelė kontora randasi šitų namelių.
Kiekviena firma turi ,na beveik didziuosiuose miestuose kontoras. Moletuose turi Elindre, jie taip pat yra ir Kaune ir Klaipedoje vienas zmogus dirba : 8-68641231 Airidas, 8-69815886 Saulius
|