Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pašilaičiai: Gabijėlė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
dauga
QUOTE(Mada @ 2006 09 27, 21:12)
Sveikos, mamytes,
Gal ka nors zinote gero ar blogo apie aukletojas Danguole ir Ramune?

Aciu.
*

Mano vienas sūnus pas Ramunę lankė 4 metus. Mums patiko 4u.gif Jinai, kai mes pradėjom lankyti, dirbo šeimininkėle. Po to, atsitiko taip, kad viena auklėtoja labai ilgai sirgo, ji pradėjo pavaduoti. O vėliau visą laiką dirbti ir dar 2 etatais doh.gif . Iki pietų vienoj grupėj, po pietų - kitoj. Apie Danguolę mažiau žinau, nes sūnui ji buvo vienus metus - paskutinius. O dabar mažiuką Ramunė prižiūri 4u.gif .
Fantalux
QUOTE(dauga @ 2006 09 28, 18:39)
Apie Danguolę mažiau žinau, nes sūnui ji buvo vienus metus - paskutinius.
*

O ji tokia grieztoka man pasirode, ar klystu g.gif .
JOVITA A.
Lankančių norėčiau paklausti - koks darželio darbo laikas ? Ačiū smile.gif
Mada
Jei neklystu - nuo 7 ryto iki 18.30 vakaro.
Daivika
Sveikos mamytės,

Gal ką nors žinote apie auklėtojas Inesa ir berots Jovitą. labai norėčiau gauti informacijos.
daiva_z
Sveikutes, nuo rytojaus man berniukas eis i gabijeles darzeli i ( atrodo) anciuku gr.) ten vaikuciai 2003m., antrame aukste. Aukletoja buvo Valerija, bet ten dirba 1/4 etato. Gal kas zinot apie pagrindine aukletoja tos grupes? Aciu
Mada
Mano mažoji eina kaip tik į šitą grupę. Ta auklėtoja Valerija būna labai retai. Parindinė auklėtoja Danguolė, o kita Ramunė. Šiaip auklėtojos neblogos, gal patys kai eisite i darželį ir susidarysite nuomonę. Nenorėčiau iš anksto primesti savo nuomonę - vieniems atrodo taip, kitiems kitaip. Jei vistik norėtum asmeninės nuomonės, galėčiau ją pareikšti asmeniškai.
Joruciomama
Labukas mamytems, mano sunus prades lankyti si darzeli nuo rugsejo men. Jam bus tik 1,7 m. Gal labai blogai nesijaus.
O nuo keliu metu jus vedet savo vaikucius i darzeli, kaip jie ten adaptuojasi? Papasakokit.
PONIUTE
SVEIKOS, NUO KOKIO AMŽIAUS PRIIMA Į LOPŠIUKĄ?? g.gif
ritocka
Visai geras darželis. Mano vyresnioji jį lankė. Dabar jau ketvirtokė, bet vis dar su ilgesiu prisimena nuostabias auklėtojas - Vidą ir Virginiją. O ir darbelių įvairių padarydavo ir programėles per šventes super paruošdavo. Geras darželis. Man patiko.
špulė
labukas.
mano abu vaikai lanko gabijele.
viskas priklasuo nuo aukletoju, bet su lopseliu ten liudna.
Dar manau kad problemele yra su serganciais vaikais.Priima vaikus net su temperatura.Bet manau kad viska isspresime tevu susirinkimo metu.Juk galima susitarti o jei ne tai lieka tik oficialus rastai.
vaikai serga visur.Mano giminaiciai vede vaikus i karoliniskiu darzeli, kur yra baseinas(pamisrau pavadinima)tai dukros nerealiai sirgo, nes net po miego lakste su triusikeliais neaprengtos. ir su melynem juodom ateidavo ir siuti burnyte katra reikejo, net tipo aukletoja nemate kad ji laksto,dar grybu darzelio kieme prisvalge.
o gabijeleje to nera, bent jau su musu aukletojomis.o vasara zinoma buna visokiu kurijozu nes ateina svetimos aukletojos ir vaikai buna sujungti i viena grupe.
tai budavo ir baisu incidentu, bet kadangi buvo ir liudininku tai mamos viska issiaiskino.
aas
Sveikos mamytes, esu naujoke siame forume. g.gif Norezciau jusu paklausti apie darzelius Virsuliskiu, Justiniskiu, Pasilaiciu. Gal kas galetu parekomenduoti kuri darzeli pasirinkti. Labai laukiu jusu atsakymo smile.gif
kgt
QUOTE(Daivika @ 2007 03 29, 09:32)
Sveikos mamytės,

Gal ką nors žinote apie auklėtojas Inesa ir berots Jovitą. labai norėčiau gauti informacijos.
*

Mūsų vaikas lanko lopšiuką pas šias auklėtojas. Na, kad visiškai nuomonę susidarytum, tikriausiai reiktų slapta pastebėt. Prie tėvų gal visai kitaip elgiasi, nei vien su vaikais.Net nežinau, Jovita (vyresnioji) man atrodo tokia daugiau svajojanti, dėl priežiūros aš ja mažiau pasitikiu, mums bent jau dažniau tekdavo rasti nedažiūrėtą vaiką su ja. kaip mano vyras sako, gal pasakas ir gražais seka, bet mums, o ypač dabar (po 4 mėn ligų maratono) svarbiau, kad vaikas nevaikščiotų apsisisiojęs, išvarvėjusia nosim ir neperšaltų. Inesa atrodo lyg geriau prižiūrinti, vistiek, pačios vaikas tokio pat amžiaus; dažnai su ja rasdavau šokančius vaikus, muziką pasileidusius. Tiesa, vakar vyras grįžo susinervinęs, nes rado vaikus lauke su Inesa, o mūsiškis buvo šlapiom kelnėm. Nežinia, ar tik ką buvo prisidaręs (pats bandė sakyti, kad tik kai tete atėjo, padarė, bet kiek čia tos tiesos?), ar anksčiau. Paprastai pasisako, kai padaro, tai būčiau linkus tikėti, kad tik vyrui atėjus prisidarė, bet vyro pasitikėjimas auklėtoja nukrito.
Jei vaikas daugiau kalbantis, tai pats daug ką dar gali pasakyti, ar klausiamas, ar visai netyčia, ką veikė, ką auklėtojos darė. Sunkiau, kai vaikas nekalba. unsure.gif

O jūs žadat pas jas lankyti?

QUOTE(PONIUTE @ 2007 04 12, 12:34)
SVEIKOS, NUO KOKIO AMŽIAUS PRIIMA Į LOPŠIUKĄ?? g.gif
*

Mes pradėjom lankyti 1,8m, bet buvo ir, jei neklystu mėnesiu jaunesnis vaikas. Šiaip, jei neklystu, nuo 1,5m. Tik užsirašinėt labai iš anksto reikia, arba rasti kitų kelių mirksiukas.gif

Dėl adaptacijos - aš vaikščiojau rugpjūčio pabaigoj kartu su vaiku, ateidavom po pusryčiu ir pabūdavom iki pietų, po savaitės jau palikau, pradžioj pusvalandžiui, paskui ilgėliau. Aišku, buvo ašarų tiek išeinant, tiek atėjus pasiimt, bet visiškai apsiprato gal per mėnesį, manau, gana greitai. Priklauso nuo vaikučio. Va vyras sakė, mūsų kaimynė dar rytais verkia verysad.gif
Dabar mes tik antrą savaitę einam į daržą po ilgo sirgimo, tai buvo baisu, kad vėl reiks jam iš naujo pratintis, bet nieko jau pirmą dieną sakė, kad smagu buvo.
Papildyta:
QUOTE(špulė @ 2007 05 11, 07:30)
labukas.
mano abu vaikai lanko gabijele.
viskas priklasuo nuo aukletoju, bet su lopseliu ten liudna.
Dar manau kad problemele yra su serganciais vaikais.Priima vaikus net su temperatura.Bet manau kad viska isspresime tevu susirinkimo metu.Juk galima susitarti o jei ne tai lieka tik oficialus rastai.
*

Su lopšeliu tai turbūt visur liūdna verysad.gif
O dėl sergančių... Na, sloguojančių (bent jau mažiukų) tai visada grupėje būna, taigi ir užsikrėsti nesunku. Gal dėl to mūsiškis nuo pat rugsėjo kas porą trejetą savaičių vis sirgo, kol adenoidai išbujojo. Aišku, baisiai nemalonu, kai atvedi vaiką, ypač jei tik po ligos, ir randi grupėje sergančių. Bet ir mes vedėm, žinoma, be temperatūros, bet ir pakosintį ir pasloguojantį, kol rimtai nesuserga, kartais tiesiog kitos išeities nebūna, jei nėra arti galinčių prižiūrėti pvz senelių, auklės neturi, bet kokiai palikt vaiko tikrai nesinori, o ir darbe biuletenių kas savaitę negali imti... verysad.gif Tik tada jau stengėmės kaip galima anksčiau pasiimt.
brasta
Gal darzelis ir nieko, bet del vienos siaubingos ir nepedagogiskos aukletojos man jis iki siol sukelia neigiamas emocijas...
Jau trys metai kaip mano sunus nebelanko darzelio, bet pasekmes jauciam iki siol. Jo aukletoja buvo Rima. Netaktiska, pagiezinga, daug sau leidzianti asmenybe. Vaikui privare siaubingu kompleksu. Bandymai pasikalbeti graziai ir taikiai atsisukdavo pries vaika. Ne karta is vakaro nuo nervu pakildavo auksciausia temperatura, kuri nukrisdavo is karto vos tik gydytojai isejus ir jam suzinojus, kad savaite i darzeli neis... Nors buvo mazas, atseke ir issifravo aukletoju darbo grafika ir tom dienom is ryto eidavo toks liudnas... kad dabar sirdi spaudzia prisiminus. Pirmus metus po baigimo pravaziuojant pro darzeli uzsimerkdavo.
Dabar laukiuosi ir jau dabar sunus vis zirzia, kad jo broliuko i ta darzeli jokiu budu neleisim...
O dukra lanke irgi ta pati darzeli, tik aukletojos buvo kitos ir jokiu neigiamu prisiminimu neturi...
Iki siol gailiuosi, kad nekovojau del savo vaiko, nes tokios aukletojos neturetu dirbti pedagoginio darbo...
JOVITA A.
Oi kaip tu liūdnai parašei verysad.gif Tikiuosi tavo berniukui mokykloje labiau patinka , nei daržely. Ir išvis berniukai daug jautresni man atrodo , nes dukra mano daržiuką lankė be problemų , o vat sūnus labai sunkiai adaptuojasi .
Daivika
[quote=kgt,2007 05 16, 10:00]
Mūsų vaikas lanko lopšiuką pas šias auklėtojas. Na, kad visiškai nuomonę susidarytum, tikriausiai reiktų slapta pastebėt. Prie tėvų gal visai kitaip elgiasi, nei vien su vaikais.Net nežinau, Jovita (vyresnioji) man atrodo tokia daugiau svajojanti, dėl priežiūros aš ja mažiau pasitikiu, mums bent jau dažniau tekdavo rasti nedažiūrėtą vaiką su ja. kaip mano vyras sako, gal pasakas ir gražais seka, bet mums, o ypač dabar (po 4 mėn ligų maratono) svarbiau, kad vaikas nevaikščiotų apsisisiojęs, išvarvėjusia nosim ir neperšaltų. Inesa atrodo lyg geriau prižiūrinti, vistiek, pačios vaikas tokio pat amžiaus; dažnai su ja rasdavau šokančius vaikus, muziką pasileidusius. Tiesa, vakar vyras grįžo susinervinęs, nes rado vaikus lauke su Inesa, o mūsiškis buvo šlapiom kelnėm. Nežinia, ar tik ką buvo prisidaręs (pats bandė sakyti, kad tik kai tete atėjo, padarė, bet kiek čia tos tiesos?), ar anksčiau. Paprastai pasisako, kai padaro, tai būčiau linkus tikėti, kad tik vyrui atėjus prisidarė, bet vyro pasitikėjimas auklėtoja nukrito.
Jei vaikas daugiau kalbantis, tai pats daug ką dar gali pasakyti, ar klausiamas, ar visai netyčia, ką veikė, ką auklėtojos darė. Sunkiau, kai vaikas nekalba. unsure.gif

O jūs žadat pas jas lankyti?

Taip mes jau lankom, tik daznai sergam, tai nedaug būname, bet 1k man jau teko saviškį rasti apsisisiojusį, tik ne lauke, o grupėje. 4u.gif

anuska:)
QUOTE(Asta S. @ 2007 05 31, 12:49)
.
Jau trys metai kaip mano sunus nebelanko darzelio, bet pasekmes jauciam iki siol. Jo aukletoja buvo Rima. Netaktiska, pagiezinga, daug sau leidzianti asmenybe. Vaikui privare siaubingu kompleksu. Bandymai pasikalbeti graziai ir taikiai atsisukdavo pries vaika.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
darzelis gal ir nieko, bet jei pateksit pas sita aukletoja doh.gif doh.gif Labai dziaugiuos, kad pervedziau sunu i kita darzeli.... neduok Dieve unsure.gif Tik poto suzinojau daug daugiau smulkmenu is vaiko apie ja doh.gif doh.gif doh.gif Nezinau, kodel tokie zmones eina dirbti toki darba ir kaip valdzia tokius darbuotojus toleruoja unsure.gif
Mada
QUOTE(anuska:) @ 2007 06 11, 20:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
darzelis gal ir nieko, bet jei pateksit pas sita aukletoja  doh.gif  doh.gif Labai dziaugiuos, kad pervedziau sunu i kita darzeli.... neduok Dieve  unsure.gif Tik poto suzinojau daug daugiau smulkmenu is vaiko apie ja doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nezinau, kodel tokie zmones eina dirbti toki darba ir kaip valdzia tokius darbuotojus toleruoja  unsure.gif
*

Nu butu lamai idomu suzinoti konkreciau ka nors apie ja. Ar cia ta pati apie kuria as galvoju - gana jauna, trumpais juodais plaukais. Karta teko saviske dukra pas ja palikti, pasirode labai faina aukletoja. Gal as ne apie ta galvoju??? g.gif
Mamaima
Sveikos mamytes,

jau rudeneja- rugsejo pradzia... uzrasiau as savo mazyle i si darzeli, gal kas vedate jau savo maziukus...pasidalinkite su manim: kaip jums sekasi, kaip aukletoja ir t.t.
Turbut kaip ir visos mamos nerimauju, tokia nezinia ir kazkas naujo tiek mano tiek mano mazytes gyvenime doh.gif
unita
Gal kuriu nors mamyciu vaikai lanke lopseli pas aukletojas Vida ir Virginija, labai idomu butu suzinoti kaip jos. Nes apie kitos grupes viena aukletoja esu labai prastos nuomones. Manau ji jau savo atidirbo su vaikais. Tuo labiau su lopselinukais taip kaip ji negalima elgtis, papasakociau smulkmenas tai ne viena mama pasiurptu, tiesiog nenoriu gadinti nervu toms, kuriu vaikai pas ja lanko.
dariukas
lotuliukas.gif aukl4toja Rima tiesiog siaubinga, kaip galima toki zmogu leisti prie vaiku.Suaugusius apkvailina savo saldziu liezuviu, o istikruju pilna pykcio ir siaubingai netaktiska. lotuliukas.gif
Osvile
Unita, iš savo draugės (ji vedė sūnų, kuris dabar antrokas) žinau, kad tikrai labai gera auklėtoja 4u.gif Nuolat iki šiol man ją giria, tik kad mes į kitą daržą eisim bigsmile.gif
unita
Osvile, o kuri cia aukletoja?kaip vardas?
anuska:)
QUOTE(dariukas @ 2007 09 11, 21:10)
lotuliukas.gif aukl4toja Rima tiesiog siaubinga, kaip galima toki zmogu leisti prie vaiku.Suaugusius apkvailina savo saldziu liezuviu, o istikruju pilna pykcio ir siaubingai netaktiska. lotuliukas.gif
*

bet ji tik pradzioje sugeba suaugusius apkvailint unsure.gif poto visas jos charakteris ir "meile" vaikams islenda unsure.gif unsure.gif Blogiausia , kad ji iki siol dar dirba su vaikais ir dauguma TEVU nieko nedaro verysad.gif
Bet ir direktore viska zino ir nesiima jokiu veiksmu mad.gif
Osvile
Oi, Unita, sorry, man visai jau kvankt doh.gif blush2.gif Virginiją turėjau omeny.
unita
QUOTE(Osvile @ 2007 09 11, 21:52)
Oi, Unita, sorry, man visai jau kvankt doh.gif  blush2.gif  Virginiją turėjau omeny.
*

Pabandysiu daugiau suzinot apie sita aukletoja. Kaip noretusi, kad ji isties butu geresne.

O apie aukletoja Rima irgi esu prisiklausiusi visokiu kalbu, tik pati nesu su ja turejusi jokiu rysiu, todel nelabai ka galiu papasakoti. Kalbos aisu baisios.

Gal kuri patartumet, kokios taktikos imtis, jei akivaizdziai matai, kad aukletoja tikrai elgiai ne taip kaip turetu? kalbeti su ja, kalbeti su vedeja? baisu, kad tai neatsilieptu vaikui.
Mada
QUOTE(unita @ 2007 09 11, 20:55)
Gal kuriu nors mamyciu vaikai lanke lopseli pas aukletojas Vida ir Virginija, labai idomu butu suzinoti kaip jos. Nes apie kitos grupes viena aukletoja esu labai prastos nuomones. Manau ji jau savo atidirbo su vaikais. Tuo labiau su lopselinukais taip kaip ji negalima elgtis, papasakociau smulkmenas tai ne viena mama pasiurptu, tiesiog nenoriu gadinti nervu toms, kuriu vaikai pas ja lanko.
*

Mano didzioji dukra si pavasari kaip tik baige darzeli su Vida ir Virginija. Galiu atsiliepti kuo geriausiai. Labai puikios abi aukletojos, vaikai jas labai myli, o teveliai irgi mylejo. Per isleistuves graudu buvo ne tik vaikams, bet ir tevams. Labai pasiseke, jei pakliuvote pas sias aukletojas. Sekmes.
Joruciomama
Sveikos mamytes, nuo sio rugesjo as irgi pradejau vesti savo sunu i gabijele pas aukletojas Inesa ir Jovita. Tai negaliu labai blogo ka ir pasakyti, kai i grupe atveda kokiu 13 mazyliu, tai vienai aukletojau susitvarkyti be sansu. Bet sios aukletojos saunules. Ne karto nepastebejau, kad maniskis butu labai nuskriaustas. Patenkinta kol kas as siomis aukletojomis. Visko buna ir kitiems vaikams, ir prisisisioja, ir uzpakaliuko nedaplauna, bet is esmes zmogiskai elgiasi. Yra blogesniu..... g.gif
špulė
labukas

zinoma yra blogesniu!!
bet kai as radau vaika kakuciais isteptu veidu nuo vienos ausies iki kitos verysad.gif ir ji man aiskino jog mane kad tai sokoladas!!! blink.gif tai kaip anegdotas,
nes lopselinukas is kur gaus sokolado>????????? biggrin.gif
o ir kvapas ne koks,
gerai zinoma kad viskas gerai.
Inesa yra nuostabi net jau Jovita tai atsiprasau schmoll.gif prie jos vaikai ir musasi ir draskosi ir .t.t.
super blogai nera.Ji ir zaidzia ir pasakas jiems skaito thumbup.gif
bet karta uzejau pas juos i lopsiuka pakalbeti del drauges vaiko tai kakuciu kavpas grupeje neimanomas.
o ji man sako: oj ir jus jauciat kaip cia smirda?matot per daug vaiku as nespeju kesti sauskelniu tai jie vaiskto pakakoje!!!!
nu labai atsiprasau, kur tada normalumas???
Deta_
Sveikutės 4u.gif

Papasakokit, kaip jūsų vaikučiams sekasi šiame darželyje, ar patenkinti esate, ar noriai vaikai eina, ar daug išmoksta?
špulė
QUOTE(Deta_ @ 2008 01 28, 15:45)
Sveikutės  4u.gif

Papasakokit, kaip jūsų vaikučiams sekasi šiame darželyje, ar patenkinti esate, ar noriai vaikai eina, ar daug išmoksta?
*

seip visko pasitaiko.ivairiu buitiniu problemu ir konflikteliu,
bet bendroje sumoje laaabai gerai,
mano vaikai pateko pas nuostabias aukletojas, dabar ir i priesmokykline grupe lanko vienas.
tai super gerai.
Deta_
QUOTE(špulė @ 2008 01 28, 17:07)
seip visko pasitaiko.ivairiu buitiniu problemu ir konflikteliu,
bet bendroje sumoje laaabai gerai,
mano vaikai pateko pas nuostabias aukletojas, dabar ir i priesmokykline grupe lanko vienas.
tai super gerai.
*

O kokios tos nuostabios auklėtojos, gal gali įvardinti? mano dukrytė nuo rudens turėtų eiti į šį darželį, tai bemaž pakliūsim pas tas auklėtojas... ax.gif

Sakyk, prašau, kiek paprastai vaikučių būna grupėje?
špulė
labai gera aukletoja asta ir ilona is zvirbliuku grupes ir dar viena kol kas nepmenu vardo, bet tikrai pas jas negalite pakliuti nes jos turi maziukus vaikus nuo 2.7m paeme rudeni tai dabar jiems apie 3.5metu rudeni bus.
nezinau kiek tavo vaikui metu?
o kita tai dangira nereali, bet ji paruosiamukus turi,
dar labai draugiska ir su vaikais uzsiimanti ramune.kiek grieztesne danguole bet jos tikrai fainos.
budami vaikai ju grupeje neprapuls
o apie kitas tai sutinku ka raso tiek apie lopseli tiek apie tikas.
visu neznau bet seip bendras darzelio vaizdas yra geras.tikrai nera dideliu priblemu.
vaiku zinoma plnos grupes po 25 vaikus ir tik dabar pakabino rastelius ant grupiu kad serganciu, sloguojanciu ir kosinciu vaiku aukletoja gali nepriimti, nes anksciau ir su bronchitais ir su visokiais triedimasi vaiksciojo, TIKRAS SIAUBAS
tikuosi dabar bus geriau,
Deta_
Labai ačiū, špule, už žinias smile.gif
mano dukrytei liepą sueis tris metai... bet šakės, kaip vaikų daržiuke padaugėjo verysad.gif aš kai užsirašinėjau prieš du metus, tai po kokius 15 būdavo ax.gif
špulė
QUOTE(Deta_ @ 2008 02 01, 13:04)
Labai ačiū, špule, už žinias smile.gif
mano dukrytei liepą sueis tris metai...  bet šakės, kaip vaikų daržiuke padaugėjo  verysad.gif  aš kai užsirašinėjau prieš du metus, tai po kokius 15 būdavo  ax.gif
*

tai gal ir pateksite pas tas aukletojas nors nuo rudens gal ir naujos ims vaiku.
8 grupeje dirba nuostabi aukletoja ji anglu kalba dar vaikams desto.
tai superine.
seip darzelis nera blogas, maistas geras, prieziura irgi, tik vaiku laabai daug:)))
linkiu sekmes!!!!!!!!!jei galesite rinktis grupe tai atsizvelkite i visus komentarus kuriuos skaitete:)))
twiggyam
o visos mamytes kurios uzrasete savo vaikucius i si darzeli esate registruoti savo gyvenamosiose vietose? g.gif . mes susidureme su tokia prolema, musu nenori priimti nes mes esame neregistruoti siame bute doh.gif ,kuriame gyvename, ji tik nuomojames. rolleyes.gif ka tokiu atveju daryti, nes neuzraso net i eile schmoll.gif verysad.gif
špulė
QUOTE(twiggyam @ 2008 02 04, 15:53)
o visos mamytes kurios uzrasete savo vaikucius i si darzeli esate registruoti savo gyvenamosiose vietose? g.gif . mes susidureme su tokia prolema, musu nenori priimti nes mes esame neregistruoti siame bute doh.gif ,kuriame gyvename, ji tik nuomojames. rolleyes.gif ka tokiu atveju daryti, nes neuzraso net i eile schmoll.gif  verysad.gif
*

nezinau kodel taip yra, bet kiti tiesiog pasako kad gyvena kur gyvena ir uzraso savo adresa o kai reikia tai pristato pazyma kur registruoti.
o jus vilniuje registruoti??
seip reikejo pagudrauti pasakyti adresa kur gyvenat.nes dabar dauguma zmoniu registruoti vienoje vietoje o gyvena kitoje.
tipo yra isaktymas kad tik pagal registracija vaikus imti nes perpildytas darzelis. kai pastate nauju namu aplinkui tai ir zmoniu atsirado.
nes as gyvenu avizieniuose, ir vezioju vaikus i si darzeli, bet tada kai as juos uzrasinejau tai darzelis buvo pustustis ir grupese buvo po 13-15 vaiku.
o lopselyje 7 ir laaabai prase kad tik atvestume nes negalejo surinkti grupes.
dabar matyt kitaip,
twiggyam
mano vyras vilniuje registruotas baltupiuose, bet mums patogiau i gabijele(cia tik 3 zingsniai). as kai neturiu vairuotojos pazymejimo tektu mazaja per 2 autobusus vezti i baltupius verysad.gif vasara dar vasara, bet ziema tai butu baisu doh.gif
as pati esu siauliuose registruota.
pasakiau ta adresa kur gyvenu, o jinai nubego prie kompo ir parleke akis isputus ir sako: ko tu man meluoji apie savo gyvenama vieta. doh.gif verysad.gif
as jai pasakiau kad nemeluoju ir kad mes nuomuojames buta, tai jinai man pries akis suplese mano parasyta prasyma, nors iki tol kol nesuzinojo kad mes neregistruoti sitam bute buvo viskas tvarkoje: va cia jus uzrasysiu, busit 36 tai tikrai pateksit.
vos neapsiverkiau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
prastai ismanau istatymus, bet nejau tokie vaikuciai neuzrasomi i eile. as suprantu kad registruoti turi pirmenybe unsure.gif
špulė
QUOTE(twiggyam @ 2008 02 04, 16:09)
mano vyras vilniuje registruotas baltupiuose, bet mums patogiau i gabijele(cia tik 3 zingsniai). as kai neturiu vairuotojos pazymejimo tektu mazaja per 2 autobusus vezti i baltupius verysad.gif vasara dar vasara, bet ziema tai butu baisu doh.gif
as pati esu siauliuose registruota.
pasakiau ta adresa kur gyvenu, o jinai nubego prie kompo ir parleke akis isputus ir sako: ko tu man meluoji apie savo gyvenama vieta. doh.gif  verysad.gif
as jai pasakiau kad nemeluoju ir kad mes nuomuojames buta, tai jinai man pries akis suplese mano parasyta prasyma, nors iki tol kol nesuzinojo kad mes neregistruoti sitam bute buvo viskas tvarkoje: va cia jus uzrasysiu, busit 36 tai tikrai pateksit.
vos neapsiverkiau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
prastai ismanau istatymus, bet nejau tokie vaikuciai neuzrasomi i eile. as suprantu kad registruoti turi pirmenybe unsure.gif
*

turiu drauge kuri dirbo svietimo ministerijoje teisininke tai bandysiu jos paklausti,
seip baltupiu darzelis nera geras.
as uzaugau baltupiuose ir pragyvenau ten nuo gimimo iki 22 metu.
dabar kai mano drauges veda ten vaikus tai yra pasibaisejusios!!!!!!!as rimtai, visika vaiku neprieziura. gerai atsiliepia tik apie vaikus vedamus i rusiskas grupes ir apie tas aukletojas.
o apie lietuvaites tai ne kas.galeciau papsakoti bet daug pasakojimu reikia:)))
bandysiu pasidometi drauges.manau reikia i prasyma p[arasyti taip tipo prasome leisti lankyti si darzeli nes salia jo nuomuojames buta nors esame registruoti kitur. ir pabandyti dar karta.
tuoj pasidomesiu drauges ir jei ka suzinosiu tai parasysiu.
Papildyta:
QUOTE(špulė @ 2008 02 04, 16:23)
turiu drauge kuri dirbo svietimo ministerijoje teisininke tai bandysiu jos paklausti,
seip baltupiu darzelis nera geras.
as uzaugau baltupiuose ir pragyvenau ten nuo gimimo iki 22 metu.
dabar kai mano drauges veda ten vaikus tai yra pasibaisejusios!!!!!!!as rimtai, visika vaiku neprieziura. gerai atsiliepia tik apie vaikus vedamus i rusiskas grupes ir apie tas aukletojas.
o apie lietuvaites tai ne kas.galeciau papsakoti bet daug pasakojimu reikia:)))
bandysiu pasidometi drauges.manau reikia i prasyma p[arasyti taip tipo prasome leisti lankyti si darzeli nes salia jo nuomuojames buta nors esame registruoti kitur. ir pabandyti dar karta.
tuoj pasidomesiu drauges ir jei ka suzinosiu tai parasysiu.
*

tai va suzinojau nebent sako savininkai leis jums prisiregistruoti 9pvz laikinai pusei metu)kas manau nerealu, ir tada uzsirasyti i darza ant smugio.o po pusmecio issiregistruoti niekam nieko nepranesant,
arba ieskoti pazystamu salia gyvenanciu , kas lesitu bentr jau pusmeciui isiregistruoti ir paskui issiregistruosit.
o kur vaikas registruotas?baltupiuose?
twiggyam
buciau dekinga, blush2.gif
Paukstuks
Ir maniškė nuo rudens eis į šitą darželį bigsmile.gif Kažin ta išpeiktoji auklėtoja Rima dar dirba g.gif , jei dirba tai kelių metų vaikučius dabar turi? Labai nesinori pas ją pakliūti schmoll.gif
špulė
QUOTE(Paukstuks @ 2008 02 06, 15:47)
Ir maniškė nuo rudens eis į šitą darželį bigsmile.gif Kažin ta išpeiktoji auklėtoja Rima dar dirba g.gif , jei dirba tai kelių metų vaikučius dabar turi? Labai nesinori pas ją pakliūti schmoll.gif
*

ji dar dirba
ir rudeni ims naujus vaikus nes dabar turi priesmokyklinukus
tai gaus naujus mazus vaikus 3 metu mazdaug.
jei galesite rinktis tai rinkites:))))))seip ji skaito ssituos komentarus tai gal jau kitaip viska daro:))))
???
twiggyam
musu vaikelis niekur neregistruotas verysad.gif o seimininke buto kuriame mes gyvename yra gavosi zalia korta ir isdumusi i amerika gyventi. ir greitu metu neplanuoja grizti i lietuva.kazin ar ji mus nores priregistruoti nes bijos. nors ir pusei metu bet gausimes kaip bendrasavininkai buto. o siais aferizmo laikais zmones labai bijo. isvis neviltis uzpuolusi, del tu nervu net apsirgau verysad.gif
Papildyta:
nebent mamyte kuri gyvena gabijos gatveja siuo klausimu mums padetu blush2.gif bet kazin ar kas nores verysad.gif ir mes jau adresa savo ten pasakem kai uzsirasinejome. kokia neteisybe verysad.gif doh.gif
špulė
QUOTE(twiggyam @ 2008 02 06, 17:13)
musu vaikelis niekur neregistruotas verysad.gif o seimininke buto kuriame mes gyvename yra gavosi zalia korta ir isdumusi i amerika gyventi. ir greitu metu neplanuoja grizti i lietuva.kazin ar ji mus nores priregistruoti nes bijos. nors ir pusei metu bet gausimes kaip bendrasavininkai buto. o siais aferizmo laikais zmones labai bijo. isvis neviltis uzpuolusi, del tu nervu net apsirgau verysad.gif
Papildyta:
nebent mamyte kuri gyvena gabijos gatveja siuo klausimu mums padetu blush2.gif bet kazin ar kas nores verysad.gif ir mes jau adresa savo ten pasakem kai uzsirasinejome. kokia neteisybe verysad.gif  doh.gif
*

labukas

bandykite i kita darzeli uzrasyti kuris yra dar kur nors salia jusu.
o del buto tai zinoma pasidarytumet bendrasavininkais, ir daug kas bijotu.
dar galima vaika rasyti i darzeli prie darbovietes.
paziurek darzeli prie darbo kur nors, dar geri darzeliai seskineje.prie poliklinikos.yra daug geru darzeliu ir kartais tas kas mums atrodo nesekme, per ilgesni laiko tarpa pamatome kad tai viskas isejo i pliusa!!!!!!
mano vaiko nepaeme i gabijos mokykla tai as parinausi laabai ilgai ir uzrasiau ji i medeinos pradine o dabar mano vaiko grupes vaikai bega is tos gabijos nes pirmokai eis i antra pamaina, klases perpildytos, ir nori isformuoti puse mokyklos, jokiu geru emociju is ten neiseina, nmnera uzklasines veiklos,
o ten net per daug visko.ir dabar manau kad ta mano nesekme pavirto i sekme:)))
manau taip gali buti ir tau, pabandyk!!
twiggyam
mes skambinomes i daugeli darzeliu justiniskese, seskineja ir kitur. visur vienas atsakymas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif sako kad pas juos pagal gyvenama vieta jau eiles didziules, o priimti vaikelius is kitu rajonu jiems jau prabanga verysad.gif buvome vejelyje ten irgi kalbejo be uzuolanku kad nepriims musu. unsure.gif o as i senaji darba neplanuoju grizti, nes ieskosiuos darbo pagal profesija, o tai uztruks.galvojau vaikeli isleisiu i darzeli o pati netrukdoma pradesiu ieskotis darbelio geresnio, o vyras dirba ivairiose vietose ax.gif unsure.gif
špulė
QUOTE(twiggyam @ 2008 02 07, 11:55)
mes skambinomes i daugeli darzeliu justiniskese, seskineja ir kitur. visur vienas atsakymas  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif sako kad pas juos pagal gyvenama vieta jau eiles didziules, o priimti vaikelius is kitu rajonu jiems jau prabanga verysad.gif buvome vejelyje ten irgi kalbejo be uzuolanku kad nepriims musu. unsure.gif o as i senaji darba neplanuoju grizti, nes ieskosiuos darbo pagal profesija, o tai uztruks.galvojau vaikeli isleisiu i darzeli o pati netrukdoma pradesiu ieskotis darbelio geresnio, o vyras dirba ivairiose vietose ax.gif  unsure.gif
*

tada siulau tau eiti pasilaiciu seniunijos svietimo skyriaus kuratoriu ir parasyti jam prasyma , kad nuomuojates buta tokioje tai gatveje ir aprasai savo situacija geriau rasyti kad saugote buta giminaiciu isvaziavusiu i uzsieni ir t,t, ir kad jums priklauso darzelis gabijele bet jusu neima .
manau pades:))tik suzinok pavarde to svietimo skyriaus kuratoriaus, nes darzeliai priklauso seniunijoms.o ne svietimo ministerijai
Upokšnis
QUOTE(špulė @ 2008 02 07, 11:57)
tada siulau tau eiti pasilaiciu seniunijos svietimo skyriaus kuratoriu ir parasyti jam prasyma , kad nuomuojates buta tokioje tai gatveje ir aprasai savo situacija geriau rasyti kad saugote buta giminaiciu isvaziavusiu i uzsieni ir t,t, ir kad jums priklauso darzelis gabijele bet jusu neima .
manau pades:))tik suzinok pavarde to svietimo skyriaus kuratoriaus, nes darzeliai priklauso seniunijoms.o ne svietimo ministerijai
*

Pataisysiu. Darželiai priklauso Vilniaus miesto savivaldybei, Kultūros ir ugdymo departamenui, švietimo skyriui. Už darželius atsakinga Ona Vaičekauskienė - vyriausioji specialistė (Koordinuoja ir kuruoja neformalaus (ikimokyklinio ir priešmokyklinio) ugdymo įstaigas. Teikia informaciją apie ugdymo įstaigų vadovų atestaciją.) ona.vaicekauskiene@vilnius.lt tel (8 5) 211 2404
8 680 61 404

Paskambinkit jai, gal ji galės pakonsultuoti dėl priėmimo.
špulė
QUOTE(Upokšnis @ 2008 02 07, 13:12)
Pataisysiu. Darželiai priklauso Vilniaus miesto savivaldybei, Kultūros ir ugdymo departamenui, švietimo skyriui. Už darželius atsakinga Ona Vaičekauskienė - vyriausioji specialistė (Koordinuoja ir kuruoja neformalaus (ikimokyklinio ir priešmokyklinio) ugdymo įstaigas. Teikia informaciją apie ugdymo įstaigų vadovų atestaciją.) ona.vaicekauskiene@vilnius.lt tel (8 5)  211 2404
8 680  61 404

Paskambinkit jai, gal ji galės pakonsultuoti dėl priėmimo.

*

ka tik norejau pasitaisyti:))))
aciu
Deta_
QUOTE(špulė @ 2008 02 07, 11:57)
*

nemanau, kad padės ta ponia Ona, juolab, kad ji yra su kai kuriomis darželių direktorėmis susikukavusi ir palaiko jas, o ne mus sad.gif taip sakau, nes teko asmeniškai susidurti. Nors man darželis priklauso pagal teritoriją ir turiu dar šiokių tokių privilegijų blush2.gif, bet darželio direktorė kategoriškai atsisakė užrašyti į daržą, paskambino tai p. Onai ir apsiskundė, kaip jai visi, t.y. mes, tėvai, atsibodome...
Upokšnis
QUOTE(Deta_ @ 2008 03 06, 13:20)
nemanau, kad padės ta ponia Ona, juolab, kad ji yra su kai kuriomis darželių direktorėmis susikukavusi ir palaiko jas, o ne mus sad.gif taip sakau, nes teko asmeniškai susidurti. Nors man darželis priklauso pagal teritoriją ir turiu dar šiokių tokių privilegijų  blush2.gif, bet darželio direktorė kategoriškai atsisakė užrašyti į daržą, paskambino tai p. Onai ir apsiskundė, kaip jai visi, t.y. mes, tėvai, atsibodome...
*

Tokiu atveju belieka skambinti į Švietimo ir mokslo ministeriją, priešmokyklinio ugdymo skyriaus vedėjai ir aiškintis.

Dar yra savivaldybės kontrolės skyrius, galima parašyti raštą dėl tokios situacijos. Keliai dėl priėmimo į darželį tikrai nesudeginti. Tik reikia tuo užsiimti mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.