Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno senamiesčio pagrindinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2
mamutas
Atsikėlėm į kitą Kauno rajoną, mokykla, kurią dukra lanko, liko toli. Patogiausia dabar būtų Senamiesčio pradinė (šalia abiejų tėvų darbo). Gal pasidalintumėte informacija, kiek šiemet yra trečiokų klasių, ar jos perpildytos, ar visų jų mokytojos geros, ar kartais vaikai nesimoko po pietų? Jei šiemet mokosi po pietų, tai lauktume iki kitų mokslo metų, atietume į ketvirtą klasę. Kokią mokytoją rekomeduotumėte? Ar sunku patekti į šią mokyklą?

Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją apie šią mokyklą.
zabke
Nepatingėkit, parašykit apie Senamiesčio pradinę, aš kitais metais planuoju leisti dukrą į pirmą klasę ir labai įdomu kokie atsiliepai apie mokyklą ir mokytojas.
dovi
mano vyrukas lanke sia mokykla ir butent trecia klase- pas puikia mokytoja- Rasa Burbiene. Issikeleme i kita miesta, todel teko keisti mokykla. Mokytoja vis dar paskambina mums ir mes jai kartais paskambinam, labai pasilgstame jos ir klases draugu:) Mokytoja reikli , bet vaikai ja tikrai myli. Labai sazininga ir nuosirdi. taip pat tikrai maloniai bendraujanti
mamutas
QUOTE(dovi @ 2006 09 29, 20:05)
mano vyrukas lanke sia mokykla ir butent trecia klase- pas puikia mokytoja- Rasa Burbiene.  Issikeleme i kita miesta, todel teko keisti mokykla.  Mokytoja vis dar paskambina mums ir mes jai kartais paskambinam, labai pasilgstame jos ir klases draugu:) Mokytoja reikli , bet vaikai ja  tikrai myli. Labai sazininga ir  nuosirdi. taip pat tikrai maloniai bendraujanti
*

Aciū, kad atsiliepėte. O kiek yra paralelinių klasių? Ar reikia mokytis po pietų? Kaip su anglų kalba? Koks maitinimas? Būčiau dėkinga, jei kuo išsamiau aprašytumėtė.
čikaga
mano dukra ketvirtokė, tai pernai pamokos buvo po pietų, anglų k. du kartus per savaitę ir gana silpnai, mes samdomės papildomai anglų mokytoją, o maistas gana normaliai, mano dukra prastai valgo ir namuose, bet mokykloje sakė randa ką valgyti, mes perkame kompleksinius pietus
dovi
sakyciau , kad siemet po pietu mokosi- tiksliai nezinau nes mes pernai viduryje mokslo metu issikrausteme.( pasiskambinti galite ir pasiklausineti) maistas geras gana ir pigus- mes irgi valgeme kompleksinius. siaip maniskis nevalgus bet valgydavo.. o del anglu tai yra burelis anglu. negaliu daug ka pasakyti apie anglu mokyma nes tik pusmeti mokemes ten anglu kalba.

klasiu gal 4 yra
zabke
Buvau nuvaziavus i sia mokykla pasiklausineti, tai dabar po pietu mokosi tik treciokai, bet kiekvienais metais vietoj keturiu pirmu klasiu renka tris ir greit popietinio mokymosi nebus.Paklausinejau koridoriuj stovinciu ketvirtoku apie mokytojas, tai labai gyre Regina Nikolaiciukiene
mamutas
QUOTE(zabke @ 2006 10 03, 16:43)
Buvau nuvaziavus i sia mokykla pasiklausineti, tai dabar po pietu mokosi tik treciokai, bet kiekvienais metais vietoj keturiu pirmu klasiu renka tris ir greit popietinio mokymosi nebus.Paklausinejau koridoriuj stovinciu ketvirtoku apie mokytojas, tai labai gyre Regina Nikolaiciukiene
*

O kaip i sia mokykla patenkama? Pagal gyvenama vieta mes netinkam, ar lieka tik pinigais gristi kelia?
zabke
QUOTE(mamutas @ 2006 10 03, 18:27)
O kaip i sia mokykla patenkama? Pagal gyvenama vieta mes netinkam, ar lieka tik pinigais gristi kelia?
*

Mums irgi ne pagal gyvenama vieta, tai is pradziu taip ir pasake, kad eitume i savo( mums priklauso Julijanavos vidurine), bet kai atsakiau kad manes netenkina pagal rajona, tai liepe ateiti vasario menesi, tai aisku kazka reikes duoti, nes norinciu daug ir pirmenybe pagal rajona.
mjs
Net nustebau, kad taip sutapo paskaityti šį puslapį.Šiais metais mes atvykome į Kauną.Mano vyresnioji dukra lanko Senamiesčio pradinę, 3 klasę pas mokytoją Rasą.Dar nelabi pati daug bendravau su mokytoja, bet pastebėjau kad labai lengvai ir maloniai bendraujanti.Dukra į mokyklą skrieja.Dėl anglų negaliu nieko dar konkretaus pasakyti,bet mokytoja vaikui patinka.Ankstesnė mokytoja buvo labai tyli, tai amzinai dejuodavo,kad nesusitvarko(čia kitame mieste).Į mokyklą patekome labai paprastai.Pagal rajoną mes nepriklausome, tad manėme bus problemų, bet nieko panašaus.Labai maloniai bendraujanti direktorė ir pinigų niekam nedavėme.Gal buvo lengva todėl, kad į trečią klasę?
Deje mokslai po pietų, tikrai labai bjauru,bet tik metus.Manau ištversime.
mamutas
QUOTE(mjs @ 2006 10 04, 15:23)
Net nustebau, kad taip sutapo paskaityti šį puslapį.Šiais metais mes atvykome į Kauną.Mano vyresnioji dukra lanko Senamiesčio pradinę, 3 klasę pas mokytoją Rasą.Dar nelabi pati daug bendravau su mokytoja, bet pastebėjau kad labai lengvai ir maloniai bendraujanti.Dukra į mokyklą skrieja.Dėl anglų negaliu nieko dar konkretaus pasakyti,bet mokytoja vaikui patinka.Ankstesnė mokytoja buvo labai tyli, tai amzinai dejuodavo,kad nesusitvarko(čia kitame mieste).Į mokyklą patekome labai paprastai.Pagal rajoną mes nepriklausome, tad manėme bus problemų, bet nieko panašaus.Labai maloniai bendraujanti direktorė ir pinigų niekam nedavėme.Gal buvo lengva todėl, kad į trečią klasę?
Deje mokslai po pietų, tikrai labai bjauru,bet tik metus.Manau ištversime.
*

Aciū labai, kad pasidalinote savo įspūdžiais. Šiemet bandysime pratempti senojoje mokykloje, nes labai nenorim mokytis po pietų, o kitais metais mėginsime prisijungti.
zabke
Sveiki,
Mano dukra nuo rugsejo lankys sia mokykla, tik del mokytojos dar neaisku, apie pasirinkima direktore nenorejo girdeti, atseit visos geros. Gal kas zinot ka nors apie sia mokykla konkreciau, kokia tvarka ir kokios tradicijos,o gal net zinot ka nors apie siemetiniu ketvirtoku mokytojas. Dekui is anksto.
NYLE MA
QUOTE(zabke @ 2007 05 28, 12:59)
Sveiki,
Mano dukra nuo rugsejo lankys sia mokykla, tik del mokytojos dar neaisku, apie pasirinkima direktore nenorejo girdeti, atseit visos geros. Gal kas zinot ka nors apie sia mokykla konkreciau, kokia tvarka ir kokios tradicijos,o gal net zinot ka nors apie  siemetiniu ketvirtoku mokytojas. Dekui is anksto.
*

Sveikutės, mano vyresnysis irgi šiemet keliaus į šią mok. Buvau pas dir., nunešiau dok, mums pagal rajoną thumbup.gif Bet dėl mokytojos nieko nžn, nes dir ir man sakė, kad visos geros ( klausiau apie R. Nikolaičiukienę, tai atsakė, kad ji šiais metais neturės pirmos kl blink.gif , nors buvau girdėjusi priešingai).
NYLE MA
Taigi, mano sūnus sąraše pas mokytoją Eglę Brazaitienę. Gal ką nors žinot apie šią mokytoją?
zabke
Mano dukra pas mokytoją Rasą Staniunaitienę, gal apie ją ką nors girdėję. Per birželio mėnesio susitikimą mano dukrai ji patiko iš visų mokytojų labiausiai.
la_bamba
QUOTE(zabke @ 2007 08 29, 13:58)
Mano dukra pas mokytoją Rasą Staniunaitienę, gal apie ją ką nors girdėję. Per birželio mėnesio susitikimą mano dukrai ji patiko iš visų mokytojų labiausiai.
*

Labai jums pasisekė su šia mokytoja
Mano vaikiukai kaip tik pernai baigė keturias klases pas ją. iki šiol vios prisimena tik iš geros pusės. Ir penktai klasei tikrai gerai paruošti. Nora tai turbūt labiau priklauso nuo vaiko. kaip sakoma "su šaukštu košės neprikrėsi". bet jei vaikas domisi, tai ši mokytoja tikrai labai nuoširdi, myli savo darbą ir rūpinasi vaikais, nei vieno "nenurašo"
jeigu
Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, bet... butent mano kardinaliai priesinga
mamutas
Gal zinote, kokios mokytojos nuo rudens mokys pirmokus? Kuri is ju geriausia, kodel? Buciau dekinga uz bet kokia informacija.
mamutas
Paklausiu konkreciai:

Rasa Burbiene
Julija Garsvine
Jolanta Grigaitiene

Jei neklystu, tai siumetiniu ketvirtoku mokytojos. Tiketina, kad visos jos nuo rudens tures pirmokus. Gal galite jas charakterizuoti, pas kuria is ju leisti savo vaika? Ar pas Rasa Burbiene? g.gif
zabke
mano dukra lanko sia mokykla, galesiu uzklausti mokytojos, kuria ji rekomenduotu, bet tai bus tik koleges nuomone.
mamutas
QUOTE(zabke @ 2008 02 01, 09:21)
mano dukra lanko sia mokykla, galesiu uzklausti mokytojos, kuria ji rekomenduotu, bet tai bus tik koleges nuomone.
*

buciau labai dekinga blush2.gif 4u.gif
urka
QUOTE(mamutas @ 2008 01 20, 12:58)
Paklausiu konkreciai:

Rasa Burbiene
Julija Garsvine
Jolanta Grigaitiene

Jei neklystu, tai siumetiniu ketvirtoku mokytojos. Tiketina, kad visos jos nuo rudens tures pirmokus. Gal galite jas charakterizuoti, pas kuria is ju leisti savo vaika? Ar pas Rasa Burbiene? g.gif

Mano dukra yra ketvirtoke. Ji mokosi pas Rasa Burbiene. Kaip mama, esu labai patenkinta sia mokytoja.
laumir
mokykla labai prasta,mokytojos puikios(ne visos)
direktore nuo rusu laiku cool.gif
sioje mokykloje yra visko,bet daug kas viesumon neiskylanes direktore bando uzspalvint savo spalvom cool.gif
Surfinija
QUOTE(laumir @ 2008 11 13, 22:50)

Labai keista nuomonė.
Mano manymu: prasta mokykla=blogos mokytojos (prastas paruošimas); ir atvirkščiai: gera mokykla=puikios mokytojos (puikus paruošimas) cool.gif
Mamce
QUOTE(laumir @ 2008 11 13, 23:50)
direktore nuo rusu laiku cool.gif
sioje mokykloje  yra visko,bet daug kas viesumon neiskylanes direktore bando uzspalvint savo spalvom cool.gif
*

laumir, papasakok placiau apie blogybes, apie mokytojas. Visa informacija idomi, o padaryt isvadas-kiekvieno asmeninis reikalas.
Laisvute
QUOTE(Mamce @ 2008 11 18, 18:42)
laumir, papasakok placiau apie blogybes, apie mokytojas. Visa informacija idomi, o padaryt isvadas-kiekvieno asmeninis reikalas.
*

Mamce, as savo sunu vedu i sia mokykla, mano nuomone - si mokykla pati geriausia mano vaikui. Antraji irgi vesiu ten pat. Mokytojos labai puikios, uzklasine veikla labai gera. Geografine mokyklos vieta patogi. Saugus kiemas.
Jei kas dar idomu, rasyk asmeniskai.
Mamce
Kam idomu, tai sioje mokykloje Atviru duru diena bus balandzio 30 d.
vita8
o ten norint mokytis, ar reikia kuo direktorę pamaloninti? nes ne visai tam rajonui priklausom
Mamce
QUOTE(vita8 @ 2009 04 13, 00:16)
o ten norint mokytis, ar reikia kuo direktorę pamaloninti? nes ne visai tam rajonui priklausom
*

Musiski uzrase gerai pazyzus.... mirksiukas.gif
Hariene.
tai si mokykla pradine ar pagrindine? iki keliu klasiu mokosi?
perziurejau mokytoju sarasa ir issigandau, socialine pedagoge - mano vaikystes siaubas fear.gif as baigiau Kupreviciaus vidurine. ten ji dirbo direktoriaus pavaduotoja, bijojom mes jos siaubingai, nes ji kaip gestapininke elkdavosi, musdavo mokinius, mano klasioke uz plauku pastverus tampe, nes mat sukuosena jai nepatiko, susitikdavom ja koridoriui tai is baimes kojas pakirsdavo, nes nezinai kas jai si karta nepatiks, o jei nepatiks, tai taip klius, kad mazai nepasirodys. nu siaubinga ji budavo. keista, kad toki zmogu geroj mokykloj laiko? g.gif o gal nera ji tokia jau gera? papasakokit mamos.
Siguldencija
mamytes papasakokit dar apie sia mokyklele, kada reikia eiti jau uzsirasyti uz ka kiek moketi ir kaip su busimais darbais planuotis, nuo kiek iki kiek kas ten vyksta. Lb aciu bus uz informacija, nes jau reikia pradeti dometis kokio kraicio reikes pradinukui
Laurita29
Mano nuomone, (mokėsi 2 vaikai) kad mokykla gera tuo, kad po audito gavo puikius įvertinimus, kaip viena stipriausių respublikoje, mokytojos geros, bet atmosfera mokykloje labai įtempta, tapus pagrindine jovalas pasidarė su pirmaisiais penktokais, bet tikiuosi, kad laikui bėgant susistyguos. Valgykla labai labai prasta ir plius brangu. Kiemas mono galva tragiškas, nes įspaustas tarp pastatų, vienintelis augalas - eglutė puode smile.gif antra vertus gal saugesnis schmoll.gif Sporto salės vaikai gauna tik kas antrą kartą. O direktorė tikrai labai sudėtinga asmenybė, ir kaip ji tiek laiko ten laikosi nebežinau. Vaikus ten leidau nes prie namų, jokių kitų privalumų tikrai nematau, ir po piertų mokėmės ir vaikas po klases buvo puse metų kilnojamas.
Tai tokios tokelės, bet kai neturi su kuo palyginti...
kazyte
Gal kas nors zinote apie mokytoja Jolanta Skirbantiene ir Odeta Rudzioniene? unsure.gif
miilunela
QUOTE(vita8 @ 2009 04 13, 00:16)
*

REIK MALONINT kad priimtu ir ,kad nesikabinetu prie vaiko''neuzsestu''reik pastoviu dovanikiu 4u.gif
QUOTE(smalsi77 @ 2009 04 15, 17:30)
tai si mokykla pradine ar pagrindine? iki keliu klasiu mokosi?
perziurejau mokytoju sarasa ir issigandau, socialine pedagoge  - mano vaikystes siaubas  fear.gif  as baigiau Kupreviciaus vidurine.  ten ji dirbo direktoriaus pavaduotoja, bijojom mes jos siaubingai, nes ji kaip gestapininke elkdavosi, musdavo mokinius, mano klasioke uz plauku pastverus tampe, nes mat sukuosena jai nepatiko, susitikdavom ja koridoriui tai is baimes kojas pakirsdavo, nes nezinai kas jai si karta nepatiks, o jei nepatiks, tai taip klius, kad mazai nepasirodys.  nu siaubinga ji budavo. keista, kad toki zmogu geroj mokykloj laiko?  g.gif  o gal nera ji tokia jau gera? papasakokit mamos.
*

jo SOC.ir dabar yra mokyklos siaubas,vaikai jos bijo,duoda rankom valia,net policijose ji yra zinoma aktiviste''mokyklos valimu''tiesiog abi su direktore viena ranka musa,todel ir dirba ten unsure.gif nepavydetina mokyka,bet senamiesty daugiau nera pradiniu,baigem pirma ir ketvirta klase,bet mastom apie kita mokykla
pirmokui dar puse velnio,bet viresniam mokykla(o tiksliau direktore ir soc.pedagoge)''tragedija''
NEREKOMENDUOJU!jai tik yra galimybe,veskit kitur 4u.gif
mokykla tragiska,kiemas baisus,valgykla baisi,bangi,prastas maistas,vidaus atmosera-bloga doh.gif
negaliu pasakyt nieko gero,nebent ,kad iki mokyklos 5 min.kelio cool.gif

gal kam reik,parduodu mokyklos pirmoko megztuka

Papildyta:
QUOTE(kazyte @ 2009 06 01, 10:55)
Gal kas nors zinote apie mokytoja Jolanta Skirbantiene ir Odeta Rudzioniene? unsure.gif
*

Jolanta Skirbantiene-
griezta,reikli pedagoge,puiki mokytoja,moka neklauzadas suimt i ranka biggrin.gif
siuolaikiska(ne senu paziuru)
miilunela
pakeitem mokykla,gal dabar bus geriau ax.gif
miilunela
Turim pirmokui megstuka,gal kam reik 116-122ugiui,galim perleist mirksiukas.gif
zabke
Mano dukra šiemet bus trečiokė, jokių nusiskundimų nei dėl direktorės nei dar dėl ko neturiu. Jokių pamaloninimų direktorei niekada nenešiau ir niekas neprašė. Taip pat esam iš kito rajono ir net, kad priimtų užteko gražiai paprašyti. Vaikus moko mokytoja, o ne direktorė ir neįsivaizduoju, kaip direktorė gali užsisėsti. Jokių santykių nei su direktore, nei su socialine padagoge. O jai vaikas turi elgesio problemų, tai mokyklos pakeitimas kažin ar padės. Aš esu labai patenkinta ir mokytoja ir mokykla.
dryyle
Sveikos mamytės,
mano dukterėčia pernai baigė Senamiesčio pradinės mokyklos pirmąją klasę, ir yra likęs šios mokyklos megztinis - uniforma, dydžio to megztinio nerandu, bet bus 116 ar 122, bet greičiausiai 116, išmatavimai: rankovė nuo peties - 42 cm, ilgis - 42 cm, plotis - 42 cm smile.gif tai va, megztinuką mielai padovanotume kam jo tikrai reikia, būklė jo puiki, užsidėtas kelis kartus, nes kai pirko buvo kaip tik ir greitai išaugo. Jei ką domina rašykit į AŽ. Gyvenu aš šilainiuose, o dirbu centre 4u.gif 4u.gif 4u.gif
miilunela
gal kam megztuku reik,rasykit i az biggrin.gif
uz sokolada 4u.gif
Mamce
Sveikos,

norejau pasidalint abejonemis, kurios mane grauzia. Ar jums nepasitaike, kad jusu vaikas pasakotu apie koki nors ivyki susijusi su mustynem, vienas kito zemininmu ir pan., o uzklausus mokytojos gauni uztikrinima , kad "sito pas mus tikrai nebuna". Viena syki savo sunaus klases mokytoja taip girdejau sakant per tevu susirinkima, kai vieno berniuko mama pasake, kad jos vaikas skundesi, pora sykiu maniskis irgi man pasakojo panasius ivykius, bet paklausus mokytojos vel isgirdau toki per daug kategoriska : "Ne, tikrai ne".... g.gif Tas kategoriskas neigimas man ir sukele itarimu. Gal esate susidurusios? Gal cia tokia mokyklos direktores "politika" ir mokytojos "privalo" neigti bet kokius neigiamus faktus.
Aisku, neatmetu galimybes, kad vaikai pajautrinti ir hiperbolizuoja ar prikuria, bet nenoreciau, kad kada pareitu su akivaizdziu tu faktu irodymu veide ar kur nors kitur... biggrin.gif
1evukas1
Laba diena mamytės, labai noriu jūsų paklausti apie šią mokyklą,aš vesiu savo atžalą į pirmą klasę. Todėl man labai įdomu nuomonės nes kiek skaičiau ir girdėjau tai per pusę tiek gerų ir tiek blogų.
Sakykit ar 1 oje klasėje vaikai bus su viena mokytoja? Ar jie būna viename kabinete, ar yra prailginta grupė?
Mamce
QUOTE(1evukas1 @ 2009 11 13, 14:28)
Laba diena mamytės, labai noriu jūsų paklausti apie šią mokyklą,aš vesiu savo atžalą į pirmą klasę. Todėl man labai įdomu nuomonės nes kiek skaičiau ir girdėjau tai per pusę tiek gerų ir tiek blogų.
Sakykit ar 1 oje klasėje vaikai bus su viena mokytoja? Ar jie būna viename kabinete, ar yra prailginta grupė?
*

Siaip neturiu nusiskundimu, be auksciau issakytos abejones...
Pirmokai mokosi vienoje klaseje, su viena mokytoja, gal tik tikybos kita ateina.
Prailginta grupe bent siemet yra iki 16 val. Galetu buti ilgiau... Kas dar domina?
1evukas1
Sveiki, manau kad man suteiksite visą informaciją. Visokių klausimų kyla, net nežinau nuo ko pradėti, juk pirmas vaikas ir dar mokykla. blink.gif
Norėjau paklausti kaip su priėmimu į tą mokyklą reikalai, jei mes gyvename ne centre.
O papildomai gal dar būtų galima palikti vaiką iki 17 val.?
Mamce
Mums problemu su priemimu nebuvo, nors irgi ne Centre gyvenam. Tiesiog, dokumentus nunesem ir pakalbejom su direktore anksciau , pries visas oficialias dok.priemimo datas. Tik tiek.
1evukas1
Sveiki dar kartą, vis dar kyla į vairiausių klausimų, todėl dar noriu paklausti gal žinote ar dabar nuėjus į mokyklą galėčiau gauti kokių reikia dokumentų norint ten mokintis. Ir kada būna atvirų durų diena. Iškarto dėkoju už info.
MIGA
Jau seniai, mamos, besidalinote informacija apie šią mokyklą rolleyes.gif .
Todėl noriu paprašyti pasipasakoti. Ypač domina pirmokėlių įspūdžiai apie mokyklą - kaip priėmė, ar vaikams patinka (kaip aplinka, maistas, kiemas, klasės būklė, rinkliavas ir pan.). Taip pat domina ir ketvirtokų nuomonės - kur mokysis 5 klasėje (ar toje pačioje mokykloje ar "Aušros" patalpose), kokios dabartinių ketvirtokų mokytojos (pliusai, minusai) ir viskas viskas.

Būčiau dėkinga. Turiu būsimus pirmoką ir penktokę, taigi labai viskas rūpi. g.gif
MIGA
Na, labai noriu sulaukti bent poros nuomonių.
Parašykit, nepatingėkit...
Ačiū iš anksto.
MIGA
Na, jau laikas pradėt rūpintis, į kokią mokyklą užrašyti vaikus.
Bet taip niekas ir nepapasakoja apie Senamiestį...
Tema turbūt nevisai atitinka man ("trečiokai ir jų mokytojos"), bet naujos temos kurti lyg ir nesinorėtų...
Tai laukiu laukiu nuomonių, žinių, informacijos 4u.gif
koskor
Apie pradine mokykla as jums nieko papasakot negaliu, nes maniske cia tik nuo 5kl., tai iskart ejom i "Ausros" gimnazija (ant sasiuviniu rasom, kad Senamiescio pagrindine), mokina gimnazijos mokytojai, klasej mokinasi 32 mokiniai. Rinkliavu dideliu tai tikrai nera: 5 litai menesiui, nes dabar mokykloj vyksta kapitalinis remontas. Maistas puse velnio (maniske kartais valgo), dazniau lekia po pamoku i koncervatorija valgyti. Siaip jokiu nusiskundimu dideliu neturiu smile.gif
MIGA
QUOTE(koskor @ 2011 01 07, 12:08)
Apie pradine mokykla as jums nieko papasakot negaliu
*

Labai ačiū, nors kažkas atsiliepė. Kadangi pradinės mokyklos jau nebėra, yra tik pagrindinė, tai ji ir domina smile.gif .
Ypač man svarbi dabartinių ketvirtokų nuomonė, nes mano dukra kitais metais bus penktokė, o mes norėtume čia ateiti iš kitos pradinės mokyklos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.