*~sniege~*
2006 09 09, 17:20
Šiandien išneršėm pusę Vilniaus parduotuvių, o padorių demisezoninių batų 33-34 dydžio taip ir nenupirkom.
RENO situacija išvis tragiška, popieriniai batai. BIMBO vien leliukiniai dydžiai. GEOX, ECCO pasirinkimas nekoks ir aišku kainos kainos... BARTEK'ai irgi... Nu ką aš žinau...
Kur rasti normalius odinius (pageidautina mūsų orams ne verstos odos), storesnio pado, patogiai užsegamus aulinukus mergaitei?
Aš taip pat vakar išvažinėjau visą vilnių ir visas vaikiškas parduotuves,bet 33 dydžio aulinukų neradau,buvau išreklamuotoj kotrynoj ten kosminės drabužių ir avalynės kainos,net baisu pasidarė,Nieko neradom .Gal jau nusipirkot parašykit būtinai kur.Vienais metais pirkau mergaitei batukus senamiestį Vilniuje yra parduotuvė "Aš nupirksiu batukus tau",buvo labai geri aulinukai dar šiemet ten nebuvau.
*~sniege~*
2006 09 13, 10:43
Nusipirkom Gariūnuose rusiškus (nors kiek žinau, juos gamina Kinijoj rusų rinkai) SHALUNISHKA odinukus aulinukus uz 60 lt. (33 dydį). Vienintelėj vietoj radom odinius batus, visur odos pakaitalai, jau beveik važiavom namo be nieko. Ne grožio ir mados viršūnė, bet patogus, minkšta oda, storas padas, impregnavau nuo drėgmės ir dabar be baimės laukiam lietaus ir atvėsimo. Ir atsiėjo nerealiai pigiai, nes jau buvau pasiruošusi išleisti iki 200 lt. Va čia apie tuos batus daugiau: http://www.babym.ru/O čia mūsų naujieji batai (mes pirko raudonus):
Tikrai labai geri batukai aš sekmadienį ir gi buvau Gariūnuose vežiausi specialiai ir dukrą ,kad galėčiau pamatuoti,bet tokių tikrai nemačiau,kurioj vietoj pirkot būtinai parašykit ir aš važiuosiupirkti nes labai patiko peržiūrėjau internetinę svetainę kur atsiuntėt apie tuos batukus labai dėkui.Nes jau ruošiausi savaitgalį pavažiuoti į Lenkiją iki Suvalkų pažiūrėti gal ką rasčiau iš avalynės nusibodo lakstyti po parduotuves.Nes dar ir ne visi batai tinka kadangi aukštas kojytės pakilimas.
*~sniege~*
2006 09 13, 11:19
Atrodo 2 ar 3 eilė po stikliniais stogais. Pardavinėja dviese vyras ir moteris, pamatysi daug vaikiškų batukų. Dar ir nuderėsi porą litų  ) Sėkmės!
O ne bandete ''lietuviska avalyne'' paziureti? nezinau del didziu , bet visai fainu batuku yra ir kainos normalios. Kai ieskojau krykstinom baltu ar sviesiu bateliu nekur neradau tinkanciu, veliau nusipirkau BIMBO zveryne. O neseniai uzejau i Basanaviciaus g. lietuviskos avalynes parduotuve - ten ju pilna
Ne dar ten nebuvau, tik buvau senamiestį kur kažkada pirkau fainus batukus tokioj parduotuvėj "aš nupirksiu batukus tau",bet pardavėja pasakė, kad vaikiška avalyne neprekiauja jau gal pora metų,vienu žodžiu vaikai turi vaikščioti basi nes jiems normalių batų nupirkti negali.O bimbo buvau akropolį ir europoj tokių su auliukais nėra dydžių ,buvo vieni man patiko,bet kai parodė 33 išmierą tai ir noras pirkti praėjo nes labai ant kojos dideli atrodo kai pamatavau dukrai tai ta koja už ją pačią didesnė pasirodė.Mūsų diedukas išvarė į Lenkus gal ką parveš lauksim,ten gal ras barteko man tai jie patinka tik pas mus išmierų nėra,o jei ir yra tai labai grubūs daugiau gal berniukams tinka.Ačiū už pasiūlymą gal šian dar nulėksiu pažiūrėti į basanavičiaus g.
aš savo dukrytei vienus batukus pirkau gariūnuose,kitus Vaikutyje,abiem esu labai pateninta
Dar nebuvau uždėjusi tų batukų kuriuos gariūnuose pirkau nes jie yra su kailiu.Bet man jie patiko nes kailis mutoninis viduje,odiniai juodi.ateis žiema žiūrėsim kaip nešiosis.
*~sniege~*
2006 10 02, 12:43
Jau mačiau ir maximose atsirado rudeninių batų, labai nesidomėjau, nes neaktualu, bet manau, yra iš ko pasirinkti, ir kainos įkandamos. Kažkada esu pirkusi dukrai rudeninius odinius aulinukus SMILE firmos, tai tikrai jokių priekaištų, buvo puikūs batai.
Norėčiau paklausti ar Gariūnuose yra platus pasirinkimas batų, domintų žieminiai ir aukštesniu aulu
*~sniege~*
2006 10 02, 14:31
QUOTE(Ruta0 @ 2006 10 02, 14:29) Norėčiau paklausti ar Gariūnuose yra platus pasirinkimas batų, domintų žieminiai ir aukštesniu aulu Jei klausi apie vaikiškus, tai JOKIO PASIRINKIMO. Turiu omeny kokybiškus, odinius, patogius ir praktiškus batus.
Na va, po ilgų paieškų - tikrai surasti 33-34 dydžio batus mergaitei ne pats lengviausias "darbas", nupirkau batus Akropolio Maximoj už 89 lt, natūralios verstos odos, su kailiuku, tokiu ne per daug storu  manau, kaip tik dabar, kai orai nešalti, turėtų tikti. O ieškojau visur - Reno (visai nieko gero, prasti batai tokios išmieros, mažesnių gal ir neblogų buvo), Karolis - tokios išmieros yra Antylopa batai, bet pasirodė gan sunkūs, kailis storas, nu jei dabar būtų labai šalta, gal ir pirkčiau, nors abejodama... Ecco labai brangu, Bartec irgi brangūs ir labai jau šilti buvo - o tokiam orui kaip dabar nebuvo ką rinktis... Batų kalne esam nupirkę batus, iš pažiūros atrodė nieko, bet dermantinas, vaikui pradėjo kojytės labai prakaituoti  Ieškojau ten kitų, bet tinkamų neradau, tai išmieros nėra, tai nepatogūs vaikui labai... daugumoj vaikiškų parduotuvių batai iki 28,30 išmieros, didesnių mažas pasirinkimas arba iš viso nėra...  O kur batai suaugusiems, ten vaikiškų retai būna... Įdomu, o kaip gariūnuose?  Gal kitą kartą iš karto ten važiuot? Mažų batukų tai tikrai žinau, kad yra, bet kaip su 33-34 išmiera? Na, vėliau parašysiu, kaip sekasi maximoj pirktus batukus nešioti
QUOTE(Aumiga @ 2006 12 15, 15:34) Na va, po ilgų paieškų - tikrai surasti 33-34 dydžio batus mergaitei ne pats lengviausias "darbas", nupirkau batus Akropolio Maximoj už 89 lt, natūralios verstos odos, su kailiuku, tokiu ne per daug storu  manau, kaip tik dabar, kai orai nešalti, turėtų tikti. O ieškojau visur - Reno (visai nieko gero, prasti batai tokios išmieros, mažesnių gal ir neblogų buvo), Karolis - tokios išmieros yra Antylopa batai, bet pasirodė gan sunkūs, kailis storas, nu jei dabar būtų labai šalta, gal ir pirkčiau, nors abejodama... Ecco labai brangu, Bartec irgi brangūs ir labai jau šilti buvo - o tokiam orui kaip dabar nebuvo ką rinktis... Batų kalne esam nupirkę batus, iš pažiūros atrodė nieko, bet dermantinas, vaikui pradėjo kojytės labai prakaituoti  Ieškojau ten kitų, bet tinkamų neradau, tai išmieros nėra, tai nepatogūs vaikui labai... daugumoj vaikiškų parduotuvių batai iki 28,30 išmieros, didesnių mažas pasirinkimas arba iš viso nėra...  O kur batai suaugusiems, ten vaikiškų retai būna... Įdomu, o kaip gariūnuose?  Gal kitą kartą iš karto ten važiuot? Mažų batukų tai tikrai žinau, kad yra, bet kaip su 33-34 išmiera? Na, vėliau parašysiu, kaip sekasi maximoj pirktus batukus nešioti  Sveikutė Pirkau gariūnuose 34 išmiera kaip su kailiu galvojau paimsiu didesnius ,bet dabar matau,kad l.per dideli pradeda nunešioti į šoną,negalvojau ,kad bus tokie šilti orai ir nereiks dėti papildomai kojinytės,bet šiaip nieko bet kaina tai aukšta kaip turguj.190 lt.
boruzhe
2006 12 17, 22:39
QUOTE(pelytė @ 2006 12 15, 16:02) Sveikutė Pirkau gariūnuose 34 išmiera kaip su kailiu galvojau paimsiu didesnius ,bet dabar matau,kad l.per dideli pradeda nunešioti į šoną,negalvojau ,kad bus tokie šilti orai ir nereiks dėti papildomai kojinytės,bet šiaip nieko bet kaina tai aukšta kaip turguj.190 lt. Nu jau už 190 lt tai nesugalvočiau turguj pirkti. Jau geriau pridėt 60 lt ir ECCO nupirkt
QUOTE(boruzhe @ 2006 12 17, 22:39) Nu jau už 190 lt tai nesugalvočiau turguj pirkti. Jau geriau pridėt 60 lt ir ECCO nupirkt  Tai kad tokio išmieros Ecco reiktų ne 60lt, o virš 100 pridėti.. Žiūrėjau Ecco 34 išmieros 300 lt kainuoja.... (bent jau Akropolyje Ecco parduotuvėje).
QUOTE(Aumiga @ 2006 12 18, 13:45) Tai kad tokio išmieros Ecco reiktų ne 60lt, o virš 100 pridėti.. Žiūrėjau Ecco 34 išmieros 300 lt kainuoja.... (bent jau Akropolyje Ecco parduotuvėje). Tikrai,kad ne 60 ,100 lt reiktų dadėti,nes buvau aš toj parduotuvėj,ir jie net neodiniai ,o turguj pirkti su mutoniniu kailiu ir odiniai.dar kitiem metams manau turėtų užtekti nes dar gerokai didoki .
migliux
2007 07 16, 19:25
Tokioms šlapioms žiemoms kaip Lietuvos tai batai turi būti su Goretexu ar pan. Tų kailinių nelabai ir reikia. Žiemą aš su savo zamšiniais batais pastoviai kojas sušlapdavau. Jie tinka tik kai labai šalta. Tai pasirinkimas lieka tik Ecco arba Naturino
laura1979
2009 02 16, 08:46
Mazajai dukrytei perku Mada vaikams parduotuvej,o vyresnelej Ecco pardoj(nes turim nemaza nuolaidele  )
*Madmozela*
2009 05 20, 20:24
visad perku "mada vaikams" bartek firmos,iki siol patenkinta
erikiuxxx
2009 05 22, 01:42
QUOTE(pelytė @ 2006 12 18, 13:57) Tikrai,kad ne 60 ,100 lt reiktų dadėti,nes buvau aš toj parduotuvėj,ir jie net neodiniai ,o turguj pirkti su mutoniniu kailiu ir odiniai.dar kitiem metams manau turėtų užtekti nes dar gerokai didoki . jus nepykite,bet turginiu su ecco tikrai nereikai lyginti mes turejome bartek odinius su mutonu  i rvaiko koju galai visada salti buvo, o vat ecco kaip sakot neodiniai su gorotexu, suploniausia kojinaite kojos budavo siltutes man bartek avalyne is vis nepatinka ,nes tikrai labai nusinesioja, sunki, o ir kaina  , jau geriau prideti ir ecco pirkti Papildyta:QUOTE(boruzhe @ 2006 12 17, 23:39) Nu jau už 190 lt tai nesugalvočiau turguj pirkti. Jau geriau pridėt 60 lt ir ECCO nupirkt  Papildyta:QUOTE(Aumiga @ 2006 12 18, 13:45) Tai kad tokio išmieros Ecco reiktų ne 60lt, o virš 100 pridėti.. Žiūrėjau Ecco 34 išmieros 300 lt kainuoja.... (bent jau Akropolyje Ecco parduotuvėje). nu gi nebutinai pirkti parduotuveje  internete nauji ecco batukai ne tiek daug ir kainuoja,betnt jau tikrai pygiau nei pardei
Amelita
2009 11 11, 20:38
QUOTE(*~sniege~* @ 2006 09 13, 10:43) Nusipirkom Gariūnuose rusiškus (nors kiek žinau, juos gamina Kinijoj rusų rinkai) SHALUNISHKA odinukus aulinukus uz 60 lt. (33 dydį). Vienintelėj vietoj radom odinius batus, visur odos pakaitalai, jau beveik važiavom namo be nieko. Ne grožio ir mados viršūnė, bet patogus, minkšta oda, storas padas, impregnavau nuo drėgmės ir dabar be baimės laukiam lietaus ir atvėsimo. Ir atsiėjo nerealiai pigiai, nes jau buvau pasiruošusi išleisti iki 200 lt. Va čia apie tuos batus daugiau: http://www.babym.ru/Sudominot, reiks ir mums pasidairyt tokiu batuku. O kiek zieminukai kainuoja pvz. 26-28 dydis? Aciu. Tik dabar pamaciau, kad 2006 09 men. rasyta zinute. Idomu kokioj dabar jie eilej pardavineja?
Amelita
2009 11 14, 16:33
Sveikutes, siandien buvome turguje (Gariunuose) ir nupirkome dukrytei batukus. Labai faini, jau antri metai perkame pas ta pati vyra. Jis yra 5 eilej, prekiauja lyg 41 vietoj. Toks apie 40 metu. Turi daug batu. Ir labai kokybisku. Pardvineja Falcon, Bartek, Antilopa ir panasiais batukais.
vernela
2009 11 25, 19:36
uzsisakau is Japonijos,nes Lietuvoj tai baisu,ka nebrangaus ir kokybisko nusipirkti. Galimybe buti apgautai l.didele
erikiuxxx
2009 12 26, 18:44
QUOTE(Amelita @ 2009 11 14, 16:33) Sveikutes, siandien buvome turguje (Gariunuose) ir nupirkome dukrytei batukus. Labai faini, jau antri metai perkame pas ta pati vyra. Jis yra 5 eilej, prekiauja lyg 41 vietoj. Toks apie 40 metu. Turi daug batu. Ir labai kokybisku. Pardvineja Falcon, Bartek, Antilopa ir panasiais batukais. kad pas ta vyra labai brangiai viskas kainoja ,jus pasizvalgykite kitur,net nuejus pora eiliu nuo jo jau visi batai mazdaug 20-30lt. pigiau bus nei pas ta kur pirkote  Tiesa Bartekais gariunai neprekiauja
olgunia_2006
2010 01 13, 11:49
Mamkos, kur galima PRIMIGI Vilniuje nusipirkti? Tik Tindi Rindi?
Primigi as pirkau Batu kalne. nesu labai patenkinta siuo pasirinkimu, nes man jie tokie kietoki ir pastebejau, kad su siais batukais dukrytes kojytes labai prakaituoja.Esam tureje kelias poras, tai padukai nera minksti. gal tiesiog netinkamus modeliukus pasirinkom.
Ar esate kas pirke CHIPMUNKS batukus ar basutes?Kazin kokia ju kokybe,patogumas?
Laba diena, gal kas gali patart kur galima nusipirkt grazia, ir nelabai brangia avaline mergaitei?
|
|