Turim suniuka
turi zuvyte
Mes tai turim dideli suni, katyte ir zuvytes
turim juros kiaulyte
Dar neturi, bet nenorėčiau, kad ateityje norėtų kokį didelį gyvūną. Gal kokią jūros kiaulytę ar žiurkėną...
gavo dovanų žuvyčių, tai labai jomis džiaugiasi
gal aš gyvūnų snobė, bet manau kad mažam vaikui reikia TIK DIDELIO ŠUNS. visokie ten kurmiai ir žiurkytės -- nu ką žinau, gal ir faina. bet didelio šuns niekas neperspjaus
mes turime katyte vaikai labai ja myli
neturime mes jokio gyvuno, bet ka jau ir kalbeti apie vaika, as pati labai noreciau laikyti suni dideli, bet kad galimybiu dabar jokiu tam reikalui nera
turim šuniuką,bet maniškis mėgsta labai jį erzinti,ko pasekoje lieka sudraskyti rūbai
turim degučių gėjų porelę
šiaip kai turėsim nuosavus namus norėčiau didelio šunio ir katytės
taip mes turim papugeliu,nes mazasis labai norejo.
dar neturim, ateity gal bus koks kaciukas
Mes turim kalytę (Vokiečių aviganį), Siamo katiną ir žuvį Gaidelį
Turiu šuniuką.
Keista, tėtis kačiuko norėjo, tai čia ne kiek man to katino reikia,bet kiek jam..
Mano vaikiukai neturi, bet labai nori suniuko. Galbut ir tures, tik reik issirinkt tinkama gyvuneli vaikams i draugija.
6-ojo gimtadienio proga nupirkom 2 juros kiaulytes
Kol kas neturi, bet labai prašo kačiuko
Mes neturim, ir dar manau nereikia bent jau kokį porą metelių, nes buvo čia toks atvejis atklydo katinukas į kiemą, tai maniškė aišku ir gražiai jį glostė ir kalbino, bet paskui tai už uodegos pasičiupus nuneše ir įmetė į tokią metalinę dėžę,pagailo gyvunėlio
Mes turim prancuzu buldoge ir ziurke
Turi ir tures. Turime suni, dvi kates, degu.
Turime žuvytes ir nesenai pirkom šuniuką. Vaikas patenkintas, bet kartais gaila šuniuko, nes tampo, glamžo jį.... Manyčiau su šuniuku reikėjo palaukti bet jau iki kokių 8 metų.
Papildyta: QUOTE(Milky-Way @ 2009 10 21, 19:26) Mes neturim, ir dar manau nereikia bent jau kokį porą metelių, nes buvo čia toks atvejis atklydo katinukas į kiemą, tai maniškė aišku ir gražiai jį glostė ir kalbino, bet paskui tai už uodegos pasičiupus nuneše ir įmetė į tokią metalinę dėžę,pagailo gyvunėlio Dar labai maza dukryte ir gyvuneli ji priima kaip eilini ,minksta zaisliuka,tik kad jis idomiasnis-jis juda
Namuose auginame 2 degučius, lauke dar yra katytė ir šuo.Asmeniškai vaikas savo augintinio neturi,manau dar anksti,bet kai jau bus pasirenges būtinai pasirūpinsim tuo.
mano vaikiukai turi kaciuka o anksciau turejo juros kiaulyte
maniskei reikia suniuko, bet as pries kolkas, nes namuose kudikis yra, o suniukas butu papildomas rupestelis
Manau, kad gyvūno tikrai reikia, jei vaikas šeimoje vienas. Mes turim šunį, bet pirkom jį sau, vaikas vėlai gimė
esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa
http://www.######/apklausa-15-4af433b41e654.html ten kur #### publika "taskas"lt Papildyta: esu mamyte studente ir man reikia atlikti apklausa apie zalingu iprociu paplitima, tad prasau jusu pagalbos uzpilgyti anketa http://www.######/apklausa-15-4af433b41e654.html ten kur #### publika "taskas"lt
maniske labai nori ar kaciuko ar suniuko - daugiau kaciuko, bet paaiskinau, kad kai atsiras leliukas tai bus labai daug bedeliu, o siaip manau, kad atsiradus sesytei ar broliukui nebereikes jokio gyvunelio
kai gavome dovanų vieną žuvytę, tai dabar jau tris
Mes turim kate namuose. Sunus labai megsta tiek katinus, tiek suniukus, tiek zuvytes (turi seneliai, draugai, gimines)
Manau vaikams labai naudinga turet namie augintini. Jie mokosi savarankiskumo, atsakomybes. Juk ir pasert reikia, ir sukuoti, ir vedzioti.
Mes namuose irgi turime katyte. Ji pas mus atsirado gerokai anksciau nei vaikutis
Pritariu, kad gyvunai vaikui teikia naudos, moko ji atsakomybes. Jis vis paseria katyte. Myluoja, glosto. Kai jis miega, katyte atsigula salia jo
Maziukas musu jaucia silpnybe gyvuneliams, bet jauciu kad su prieziura butu prastai
neturim - bet suniuko kasdien praso...Kol kas pasidziaugiam senelio ir draugu padariukais, bet ateity tikiu to neuzteks
QUOTE(bordine @ 2010 01 12, 05:30) neturim - bet suniuko kasdien praso...Kol kas pasidziaugiam senelio ir draugu padariukais, bet ateity tikiu to neuzteks musu panele ir wis praso suniuko, jau nebepatinka ir seneliu sunukas, nes jai per didelis, nezaidzia su ja
Turėjom kačiuką, tai bent jau mano sūnus tikrai per mažas buvo jam
Šuniuko niekada nepirkčiau tik dėl vaiko, nes pati žinau, kam tektų juo rūpintis...o gi pačiai
Mes musu maziukei 2,5metuku nuprikome Vakaru skotijos baltaji terjera, tai esu suzaveta kaip pasikeite buvimas namie, ji turi drauga, zaidzia su suniuku, rupinasi, kad butu visada gerti, pavalgyti pati apziuri kad butu duota, pati saukia kada reikia vesti i lauka, nes iprato suo jei nori stovi prie duru, tai dukryte stebi visada, is darzelio grysta kasdiena saukdama Pradute kur musu, pasitinka viena kita.
na pradzioje bijojau kad per anksti bus, kad skriaus suniuka (aisku kliuvo nekarta ir kliuna kai kantrybe zaisti baigiasi - bet nepiktybiskai ir nesmarkiai), bet dabar super. Siaip galiu patarti del sios veislles-myli vaikus, greit dresuojasi, svarus begalo (balti kad balti tai greit susitepa) turiu omenyje kad nera kvapo, plaukai nebyra.
as tik uz augintini...mes savo sunui suni padovanojom 2 metu proga... pats valydavo suns sysius , pamtydavom jau tik tada kai pavalydavo...maista kratydavo ir kratydavo , kad tik suo neliktu alkanas....patys netikejom , kad 2 metu vaikas gali tureti tokia atsakomybe...
mes nupirkom triusiuka tai kai pamato kad nera gerti arba valgyti pasako arba paty eina viska padaryti.
As irgi uz tai, kad namuose turi buti gyvunelis. Tik viskas priklauso nuo noru ir galymibiu. Mano vaikai irgi labai nori koki gyvunelio. Bet suniukas atkrenta, nes ji reikia vedzioti i lauka. O dukrytes dar per mazos, kad eitu vienos. O ir jei kartu, tai kol mes apsirengsime visos" ziema"
QUOTE(puškis @ 2010 01 25, 19:29) As irgi uz tai, kad namuose turi buti gyvunelis. Tik viskas priklauso nuo noru ir galymibiu. Mano vaikai irgi labai nori koki gyvunelio. Bet suniukas atkrenta, nes ji reikia vedzioti i lauka. O dukrytes dar per mazos, kad eitu vienos. O ir jei kartu, tai kol mes apsirengsime visos" ziema" as turiu du katinius,,,,jokiu problemu, jokiu nesamoniu, bviska atlieka savo dezuteje, niekur kitur...labai gerai
Mes turim zuvyte
Na o didesniam augintiniui turbut nesirysciau as QUOTE(200505 @ 2010 01 14, 11:57) musu panele ir wis praso suniuko, jau nebepatinka ir seneliu sunukas, nes jai per didelis, nezaidzia su ja Mes irgi turim nykstukini pinceriuka,tai vaikai beglo laimingi Tik perkant neapsigaukit,nes daznai ju neatskiria nuo toijterjeru,o toijterjerai netokie draugiski su vaikais kaip pinceriai
Pirma nupirkom triusiuka, bet jau nebelabai idomu pasidare, nes dukrytei jau 5 metukai, jai reikia "veiksmo"
dar nieko neturim bet planuojam isigyti suniuka
na, mes turejom pelyte, bet atsitiko taip, kad prispaude, ir jin numire
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|