Kalinka
2004 09 15, 08:27
Vakar mane pribaige...diena uztikau nuliovus batus(cia tik man pasirode..  ) ir vakare nuejom kartu su vaiku ju pasimatuoti ir nusipirkti. Buvo keletas modeliu, kuriuos norejau jam pasiulyti, bet nei vieno neisiuliau- vienas- sunku koja istraukti, kitu pirstai uzsiriete, treciais nepatogu begti(su visais palakste po parduotuve, teko padrebeti kad veidrodziu neisbarskintu...) galu gale netinka kad su raisciais ir kad nesviecia  Netekau kantrybes ir kai jau graziuoju nebesumasciau kaip ikalbeti buvau linkus prievarta nupirkti ir viskas. jau buvo bekylas barnis. jei ne pardaveja, pasiuliusi jam parsinesti namo, pavaikscioti, pabegioti po lauka ir jei tikrai nepatiks kita ryta grazinti....Namie tetis pagyre, kaimynai pagyre- tai atrodo, kad batai liks pas mus... Tai ir noreciau pasiteirauti -kaip jusu, ar isrankus? Gal zinote budu kaip patikrinti ar tikrai avalyne patogi vaikui, nes bijau kad maniskis piknaudziauja sakydamas, kad apavas nepatogus..Atrodo pirstus matau kad judina dar tolokai nuo galo, bet jam nepatogu, verzia ir pan.
Geriau neklausk. Du mėnesius aš jam apaudavau batus kiekvieną rytą, nes nupirkau jo nuomojne NEPATOGIUS, kurie sunkiai užsimauna  O sunkiai užsimauna todėl, kad raištelius reikia pravarstyti. Jam matote su čikčikais reikia, kur tik timtelėjai ir laisvi. Tai nuo šiol jei pats nenori - neperku. Nes paskui vieni nervai kankintis. Dėl visko lieki kaltas.
Aushrine
2004 09 15, 09:18
Nors musiskei dar tik 3.5 , bet jau seniai tariames del visko-pradedant maistu baigiant drabuziais. Jei koks drabuzelis net ir nuo seno nesiotas ta diena neitinka, gali ir i darza neiti-netempsi gi raudancios ir kelnes besimaunancios. O pirkti visada siulau tik tokius, kuriuos lengva apsirengti, batus tik su lipukais(nes raistelius "geda" prasyti kad aukletoja suristu, o paciai dar nei pro kur). Jeigu rubas pasitaiko koks fainas(man) ir pigus, tai paskui tenka lipdyti aplikacijas, siut rozeles ir pan. pagal "vyr. dizainerio" nurodymus
Pas mus tokių rūpesčių nėra- rengiasi bele ką, net ir mano brolio vaikystės batus iš mamos antresolės. Parduotuvėj džiaugiasi bet kokiu pirkiniu, jokių madų, jokių pageidavimų. Netgi džiaugiasi, kad jo batai, tokie kaip ir pusės darželio- iš Norfos... tokie be ryšio pigūs, pusei sezono, nes daugiau net ir brangiausi neatlaiko.
Kalinka
2004 09 15, 10:54
maniskis irgi nebrokija nei maximos nei norfos batu, tik jam tas patogumas nesvietiskai imponuoja_kad lakstyt butu gerai ir geriausiai jis jauciasi su ceskutemis tik sezonas kaip jau ir baigiasi ir reik rimtesniu batu, o kieciausia kad amziais griebia kuo didesnius ir net moteriskus jei jau nors 35 dydis yra
| QUOTE (Kalinka @ 2004 09 15, 10:55) | maniskis irgi nebrokija nei maximos nei norfos batu, tik jam tas patogumas nesvietiskai imponuoja_kad lakstyt butu gerai ir geriausiai jis jauciasi su ceskutemis tik sezonas kaip jau ir baigiasi ir reik rimtesniu batu, o kieciausia kad amziais griebia kuo didesnius ir net moteriskus jei jau nors 35 dydis yra |
Oi, Kalinka, jei turi skoni ir moki isrinkt gera drabuzi, batus, gal ir verta paskiau ikalbinet (kaip minetosios pardavejos ismintis)  Bet kai as pati nemoku pirkt sau: nusiperku, atrodo patogu, grazu, o paskiau  .Pavaiksciojus namuos, jau nebeatrodo taip patogu, prie drabuziu nesiderina ir t.t. Kai pati ne visad isrinkt sugebu, tai stengiuos ir su vaikais pasitart...  Jei man patinka vienoks, o vaikui kitoks (drabuzis, modelis...), tai, jei neiseina perkalbet, pasitariu su vyru, arba nusiperku abu (jei finansai leidzia). Tai va mano karcioji patirtis nelabai ka pagelbes...
kasiopeja
2004 09 16, 07:31
Mes tai perkam kitaip.  Vaikui sakom, kad einam i parduotuve pirkti batu ir jis gales pat issirinkti. Bet tas jo rinkimasis buna ne siaip is visu batu issirinkti vienus, bet pirma as apziuriu kaina, kokybe ir pan., ir tada vaikui siulau rinktis is dvieju MAN patikusiu modeliu. Tarkim "kokiu batu noretum: zaliu ar melynu?" arba "su raisteliais ar lipuckem?". Mazam vaikui buna lengviau issirinkti is riboto skaiciaus daiktu. O jei jam neitinka ne vieni mano pasiulyti, tada vaziuojam kitur. Musu bernui, kaip ir visiems vyrams, gan greitai igrista parduotuves, tai jau kokioj trecioj parduotuvej jis pasiduoda ir galu gale issirenka ka nors.  o del drabuziu tai isvis jokiu problemu - svarbiausia, kad butu arba melyni, arba militaristiniai
mums irgi problemos parduotuveje  sako nesimatuosiu ir viskas  viena karta per jega striuke uzdejom ir nupirkom  tai kai keli zmones pagyre, kad grazi, pradejo nesioti...dabar jei nenori, tai sakom, kad ko nors negaus, tada sutinka
Kai as randu ka tinkamo dukrai, visada paklausiu ar ji nori, kuris geriau... Bet si klausima uzduodu tada, kai jau pati neapsisprendziu O su avalyne. isrenku kelias poras ir paskui valanda matuojames, laksto, paskui nusibosta. Zodziu, kosmaras...
as turbut nuo kokio pirmo gimtadienio pries pirkdama rubus ar batus, atsiklausiu mazojo, ar jis nori  ne man gi paskui vaikscioti su tais rubais. nenori, tai ir neperku. kazkaip dar nebuvo jokios probelmos iki siol
Kasiopeja, tu tikra psichologe!
mažulka
2004 09 16, 19:11
Kaip mes renkamės?  Striukę žiemai nupirkau, nors panelei ir nepatiko, bet daugiau nebuvo iš ko rinktis, tai nuomonės net neklausiau, su plona nevaikščios per šalčius  . O batus renkamės panašiai kaip Kasiopėja: pirmiausiai išsirenku aš, o po to siūlau jai. Tačiau lipukai pas mus irgi- pirmoje vietoje  . Šiaip gerai pagalvojus, kažkaip madistė ta mano merga, bet gal skoniai mūsų panašūs  , kad didelių nesutarimų nebūna  .
Maziu 4 m.bet jau zino ko nori  ,Del drabuziu ar avalynes nelabai kila problemu, jam tik kartais uzsinori ko nors butent  ,Kedus isrinkom gal 5 variantus ir liepem rinktis pasimatavo ir nusipirko kurie labiausiai patiko,neblogus issirinko Va tik zaislu skyriuje prasideda tikras issirinkinejimas  kOsmaras kazkoks bet as ten neinu, nes nervus saugau,du viriskiai eina,tetis kantresnis ,bet ir jam kartais kantrybe truksta tada vaikas iseina be nieko nes negali issirinkti ,ar uzsimano tokia masynyte kures 2 jau turi tada negauna nieko, kelis kart pasomoke dabar biski greiciau,per ta laika visa kosmetikos skyriu apziurau
kasiopeja
2004 09 27, 09:02
| QUOTE (Žmogė @ 2004 09 16, 16:40) | Kasiopeja, tu tikra psichologe! |
Turiu gera mokytoja - savo MAMA Beje, man labiausiai patinka toks pasirinkimo principas: jei nera laiko rinktis ir randu tik vienus batus, kurie man patinka ir noriu, kad vaikas issirinktu butent juos, tai siulau rinktisi is tu patikusiu ir kitu batu, kurie zinau, kad 100 proc. nepatiks vaikui. Rezultatas buna visada "mano naudai", bet cia jau reikia buti visiskai tikrai, kad ta antroji pora tikrai visiskai nepatiks vaikui...
langana
2004 09 27, 10:12
Man rinkimosi problema irgi sunkiausia, kai reikia batus išrinkti. Nes sunku suprasti, ar nespaudžia, ar patogūs, Maniškis dažnai visai atsisako matuotis, o jei apauni, šaukia, kad spaudžia. Vienąkart supykusi apaviau tokius, kad beveik nuo kojos krito. Vis tiek šaukė, kad spaudžia  Tai, kai rudenį rinkom kedus, prižadėjau, kad, kai išsirinks, galės mašinyte pasivažinėti  Migom išsirinko. Nemanau, kad tai pats geriausias būdas, bet maniškis yra tragiškai užsispyręs, o man ne visada užtenka kantrybės ir išradingumo tą užsispyrimą įveikti
QUOTE(kasiopeja @ 2004 09 27, 09:03) Turiu gera mokytoja - savo MAMA Beje, man labiausiai patinka toks pasirinkimo principas: jei nera laiko rinktis ir randu tik vienus batus, kurie man patinka ir noriu, kad vaikas issirinktu butent juos, tai siulau rinktisi is tu patikusiu ir kitu batu, kurie zinau, kad 100 proc. nepatiks vaikui. Rezultatas buna visada "mano naudai", bet cia jau reikia buti visiskai tikrai, kad ta antroji pora tikrai visiskai nepatiks vaikui...  super mameles  ir as is jusu pasimokysiu. Maniskiui 3, kokius maisto produktus leidziu issirinkt.Bet jei pvz, pizama nepatinka kokia siulau, tai ir nerodau brangesnes  O jei randu koki tinkama daikta, tai atejus sakau- ka as tau nupirkau!!!!! Visada dziaugiasi  Zinama, paaugs reiks naudotis jusu patarimais
Maniske irgi is tokiu , kai jei jau daiktas ar rubas nepatiko, tai ir nenesios.....Mazdaug nuo triju metuku apsipirkinejam abidvi ir visada klausiu dukros nuomones....Aisku, neperku bele ko, kas jai atrodo tinkama, bet jei yra panasi preke, tik keliu rusiu, tai kam pirkt vaikui nepatinkanti daikta..... Juokinga situacija buvo ta pacia tema...nuvaziavom panelei zieminiu batu pirkt.Renkames, matuojames......As kazka su pardaveja uzsikalbejau, atsisuku, o maniske jau "issirinkus"-lakiniai violetiniai batai iki keliu su kulnu...  Pasirodo, dar ir tokius vaikam gamina.....  Jau, galvoju, teks gudrybiu imtis.....Bet uzteko jai tuos batus pasimatuot, pamate, kad eit nemoka-kojos lyg sugipsuotos...  Tai nutarem kitos ziemos palaukt tokiam pirkiniui.....
milabra
2004 12 17, 23:59
Man irgi labai patiko kai kurie jūsų patarimai  Nors man problemos nebūna, mano pana sutinka viską matuotis, kad tik būtų kas nors perkama. O rinkimasis būna toks - matau tinkamus, parodau. Tada pradeda galvoti - o gal šitus? Sakau, gerai, bet man jie baisūs  Arba paduodu matuotis 3 išmierom mažesnius  Nėraaaaaa tavo dydžio, ajajai, kaip gaila. O gal tuos fainuolius imam? Palauk, paklausiu pardavėjos, gal mano dydžio bus tokie patys, tada tau nepirksim. Greit tada problema išsisprendžia, nes pajunta, kad gali likti be nieko
Ir mums tokios problemeles pasitaiko. Ypač su batais. Vis delto, stengiuosi isiklausyti ir i dukters nuomone. Jei man tie batai grazus, atrodo ir minksti, ir ismiera gera, bet dukra sako, kad nepatogu, nepershu as jai ju. Gal tikrai nepatogus? Pasitelke kantrybe matuojames toliau, kol atsiranda geri patogumo, kainos ir kokybes atzvilgiu. O jei randu koki man patinkanti ruba, zinau, kad bus gera ismiera, tai nuperku ir be vaiko, ir dziaugiasi juo, ir nervu nereikia gadinti besimatuojant.
Neringucia
2004 12 27, 15:48
Maniškis irgi būdavo išrankus batams bei rūbams. Ypač tarp 2 ir 4 metų. Būdavo į darželį nuvesti tikra tragedija, nes nieko neįmanoma aprengti. Viskas netinka. Čia aprengi, čia jau vėl viską nusidraskęs. Aišku norėdavo eiti su tais drabužiais, kuriuos nešioja namie t.y. jau gerai panešiotais arba išaugtais. O jau kokį naują aprengti... Parduotuvėse drabužių nesimatuoja iki šiol, nors jam greitai bus 7. Tačiau tą problemą dėl darželio išsprendėm. Nors iki šiol jam rengtis ryte liepia tėtis, jo labiau klauso. Bet už tai atsirado dvi drabužių grupės "darželiniai" ir "naminiai" O batų su raišteliais iš viso nenešiojam. Tik su lipdukais. Tiesa, vienus turi, išeiginius lakuotus, bet jais tik ypatingom progom puošiamės.
Leidziu savo dukrelei issirinkti ko ji nori, taciau tik viena daikta.
QUOTE(luga @ 2005 01 10, 10:42) Leidziu savo dukrelei issirinkti ko ji nori, taciau tik viena daikta. Ups cia netaip na manoji nera "KAPRIZAS' galiu renkti ka noriu,bet svarbiausiai kad butu papuosta  Truputi sunkiau su plaukais,jau nori kad butu suristi,kaip ji nori
ga;liu pasidziaugti ,maniskis vaikinukas ismoko rinktis zaislus ,apsiziuri pasiima viena ir viskas, Savaitgali buvom senukuos Kaune ,ten dabar tikrai geras zaislu skyrius ,issirinko jis sau policininko reikmenys ir sako :''pavaikstom pasiziurim ,bet as daugiau nieko nenoresiu ''taip ir buvo
sandralita
2005 11 25, 20:07
viska leidziu paciam rinktis,nes jei pati isrenku tai ir metosi tie daiktai pakampem.
Leidžiu ir aš. Abiems.  Tik iš anksto viską aptariam namie, kad nepasitaikytų "ožiukų".
Leidžiu rinktis, ypač žaislus,nes jeigu nupirkau savo nuožiūra ir jam nepatiko tai ir mėtosi tas žaislas.O drabužiai batai tinka kuriuos išrenku,kol kas tinka  .Einant į parduotuvę leidžiu rinkis vieną daiktą kokio jis nori,sūrelį,kinderį ar dar ką nors.
Skaičiau, kad pateikus vaikui didelį pasirinkimą, jam ne savarankiškumas ugdomas, o atvirkščiai. Susimėtęs ir negalintis ilgai pasirinkti, jis įpranta ilgai dvejoti ir tampa toks mėmė, negalintis apsispręsti dėl kiekvienos smulkmenos. Todėl vaikui pasirinkimą reikia duoti, bet labai riboti (iš 2-3) daiktų.
Maniškiai nėra labai išrankūs. O gal tik man taip atrodo? Dėl drabužių ar batų problemų nekyla. o einant maisto prekių, tai nori labai daug ko ( sulčių, sūrelių, bananų ir t.t) ir tuomet man atrodo labai neteisinga, kad negalime kaskart visko prisipirkti. Manau, žmogus neturėtų savęs riboti dėl maisto (net jei tai nėra būtina).
Oiiiiiiiiiiii, jei dar tokių rūpesčių turėčiau, tai išprotėčiau  Kolkas mano gražuolę eina įtikinti, kaip pvz. : pasakai kokią nesamonę " Stebūklingi jūreivio batai"  ir limpa, vaikšto sau patenkinta. Jei pirkčiau pagal jos norus, tai avėtume tik " ružavus botus"  Vieno dalyko negaliu jai uždėti, tai vilnonių graužiančių megztinių, nors aš pati tai nešioju , pripratau prie griaužimo ir man tai visai nebetrukdo  Bet neverčiu savo voveraitės jų dėtis , nes jokie kvaili pasakojimai nepadeda
allegro
2006 01 02, 19:59
Kartais leidžiam, kartais neleidžiam... Priklauso nuo to, ką renkasi... Rūbams vaikai neišrankūs, maistui irgi, tad pasirenka sau kokių saldumynų, sūrelių, balionų... Problemų dėl to neturim
leidžiu visada. Einam į parduotuvę tai žinom ką pirksim, jei rūbus, tai labai neišrankus. O jei maisto, tai sutariam sausainiai, saldainiai, vaisiai, sultys. Pasakau ką nupirksiu, o jis išsirenka norimus produktus.
extraño
2006 01 03, 20:42
leidziu prie kasu pasirinkt saldumynu kokiu, kramtomu ar dar koki sh... Bet tai kapeikos, o jau zaislu skyriuj tai  dar tiesa renkasi pats pieno produktus.
Vaikai skirtingi, todel ir problemos skirtingos arba ju isvis nera  . Su maniskiu nuo pat mazumes jokiu problemu nekildavo - tikdavo viskas, ka nupirkdavau, turiu omeny apranga ir apava. Veliau, kai jau prakuto  , tuomet kartu rinkdavomes, klausdavau ir jo nuomones. Jei nepatikdavo, tuomet ir nepirkdavome. Bet kadangi nera labai isrankus, tai bedu nebudavo - issirinkdavome gana greitai. Ir dabar nera isrankus  . O del maisto produktu, tai visada leisdavau ir leidziu pasirinkti tai, ko nori. Bet, kaip ir minejau pradzioje, vaikai skirtingi ir ka gali leisti vienam vaikui, tai to negali leisti kitam vaikui ir atvirksciai, jei su vienu vaiku reikia gudrauti, tai su kitu to daryti visai nebutina ir t.t.  .
na o maniskei, tai kai as viena nuperku ir parnesu tai beveik visi tinka rubai, labai retas atvejis kad netiktu ir is tu retu atveju bent puse sugebu ikalbeti, kad visdelto grazu. na o batus tai perku savo nuoziura - modeli isrenku as o spalva leidziu paciai issirinkti. tik su striukem kai reikia issirinkti tai jau tenka pavaikscioti, nes kazkodel bet ko neisiulysi.
As tai visada stengiuosi rubus, batus, zaislus leisti paciai rinktis. Tik ne is visu esamu, o is tu, kuriuos as jau atrenku. Manau, tai optimaliausias variantas - ir vaikas svarbus ir savarankiskas jauciasi, ir visisko slamsto nenusiperkame.
Tetrahidro
2007 08 15, 22:43
Leidžiu, gana dažnai. Nes neverta išmesti pinigų nuperkant savo nuožiūra. Po daiktas mėtosi, voliojasi, nepriversi paimti. Šiaip, padeda gudrybės:"Jei tik didesni būtų, pati nešiočiau". Tada ikalbinėti nereikia
Leidziam ir mes, ir maista ir drabuzius, na aisku ir zaiskus ar zurnaliukus renkasi pati.
Aš visada išklausau savo dukrytės nuomonę ir gana dažnai mūsų nuomonės sutampa, tad leidžiu jai pasirinkti pačiai.
juoduke
2007 08 24, 16:08
leidžiu ir aš savo mažajam rinktis, bet apriboju pasirinkimą iki2 vnt: arba tą arba aną 1 iš 2. kitaip išleps ir ant galvos sės. tuo labiau vaiko nuomonė keičiasi dažnai.šiandien noriu rytoj nenoriu, tad dažniausiai perkam tai ko reikia.
mes tai netgi mazaji savo praminem nuomone visada beveik renkas viska pats,ipatingai rubus kokius,aisku buna kad ir daug ko nori tada jau liepi pasirinkt 1 is 2 ,kad nepasirodytu per daug taciau manau kad nuomone vaiam daug ka reiskia ,gal but tada pasitikejimo savimi daugiau igauna,kai pats issirenka ir nerieik pirst per prievarta
inkunai
2007 08 26, 16:07
Mes iki šiol kaip ir neturėjom problemų, ypač su drabužiais ir batais, jam aišku dažniausia norisi kokių sportbačių 40 dydžio arba kokių nors batų su gėlytėm, bet paaiškini, kad šitie skirti tėčiams, o kiti - mergaitėms ir sutinka pasiimti tai ką reikia. Namie, aišku, turi tokią mėgstamiausią nutrinta maikutę su piratu  bet paskutiniu metu negaliiiu eiti kartu su juo pirkti maisto, nes labai visko prireikia, anksčiau to nebūdavo, o dabar kai pagrasini, kad kitąkart sėdės namie, tai sako - aš pirma įlipsiu į mašia ir ten sėdėsiu  Aišku, suima juokas, pagalvojus, kaip jis bėgs i nebesinori ginčytis, bet ta pasiūla parduotuvėse ir visoks šlamštelis sudėtas trimečių akių lygyje - gali bet kurį išvaryti iš proto...
juoduke
2007 08 28, 16:54
tas tai tiesa
Staigmena
2007 08 29, 13:02
mes jau seniai perkam tik tai kas mažylei patinka ir ką ji pati išsirenka nes turi tokį nemergaitišką skonį: nieko blizgančio paraukto įmantraus... visi drabužėliai paprasti minimaliais papuošimais o dalį drabužėlių siuvam. nupirkom kelis drabužėlius be Gerdos tai ir guli nenešiojami nes keliose vietose blizga net per ašaras nesirengia  tai va pabandyk ką be jos nupirkti
O mes kol kas tokios problemos neturim Rūbai, batai, tiks viskas, svarbu, kad matuotis viską galima Maisto prekėse būna visko  bet leidžiu išsirinkti dvi prekes, jis iki kasos galvoja kuri jam reikalingesnė ir pasilieka vieną (nes žino, jei rekalaus abiejų - negaus nei vieno). Aš pikta  bet kaip gražu žiūrėt kai vaikas galvoja, kas jam šiandien reikalingiau ar Actimel ar Kinderis
Cia geras variantas.As dazniausiai taip pat pati pasiulau du mano nuomone tinkamiausius dalykus ir sakau rinktis.Matau kad nori abieju,bet issirenka
O pas mus visaip pasitaiko ir kartu perkam ir atskirai, bet atrodo viskas tinka...labai patinka jai batus matuotis, tai kartais einam man pirkti, o ir ji pasimatuoja, bet nupirkti neprašo, arba sutariam, kad kita kartą bus jos eilė Maisto pirkti irgi einam kartu, tai kaip ir daugelis minėjot gauna išsirinkti vieną iš dviejų ar trijų
Laurencijamiela
2007 09 02, 09:29
QUOTE(Kalinka @ 2004 09 15, 08:27) Vakar mane pribaige...diena uztikau nuliovus batus(cia tik man pasirode..  ) ir vakare nuejom kartu su vaiku ju pasimatuoti ir nusipirkti. Buvo keletas modeliu, kuriuos norejau jam pasiulyti, bet nei vieno neisiuliau- vienas- sunku koja istraukti, kitu pirstai uzsiriete, treciais nepatogu begti(su visais palakste po parduotuve, teko padrebeti kad veidrodziu neisbarskintu...) galu gale netinka kad su raisciais ir kad nesviecia  Netekau kantrybes ir kai jau graziuoju nebesumasciau kaip ikalbeti buvau linkus prievarta nupirkti ir viskas. jau buvo bekylas barnis. jei ne pardaveja, pasiuliusi jam parsinesti namo, pavaikscioti, pabegioti po lauka ir jei tikrai nepatiks kita ryta grazinti....Namie tetis pagyre, kaimynai pagyre- tai atrodo, kad batai liks pas mus... Tai ir noreciau pasiteirauti -kaip jusu, ar isrankus? Gal zinote budu kaip patikrinti ar tikrai avalyne patogi vaikui, nes bijau kad maniskis piknaudziauja sakydamas, kad apavas nepatogus..Atrodo pirstus matau kad judina dar tolokai nuo galo, bet jam nepatogu, verzia ir pan. norejau tik del isrankumo patogumo. savo mergiotei irgi sunkiai renku batus dazniausiai tie kuriu ji nori turi zibeti buti blizgantys ir su princesem (o patys batai yra prastos kokybes) pas mum parduotuvese labai paslaugus pardavejai (jiem juk reikia parduoti) tai uzsizaidzia su vaiku pasneka ir batai tinka... Toliau kad batas butu tinkamas dazniausiai istraukiu paduka (jei nebuna priklijuotas) tada pastatom pedyte ant to vidinio paduko ir zinau kad turi buti 1,5 cm iki didesni negu visa peda tada batas tinkamas kitap kojyte vystosi prastai jei per mazi ar dideli tai tik vietoj slidziu
simple26
2007 09 04, 15:06
Sveikutės mamytės
ir aš turiu tokiu pačių bėdu su savo mažiuke, nors jai tik 3,5 metuku, bet jau savo nuomone kad reiškai perkant tai oi oi oi
gluosnis
2007 09 05, 15:21
QUOTE(Deli@ @ 2007 09 01, 17:43) O pas mus visaip pasitaiko ir kartu perkam ir atskirai, bet atrodo viskas tinka...labai patinka jai batus matuotis, tai kartais einam man pirkti, o ir ji pasimatuoja, bet nupirkti neprašo, arba sutariam, kad kita kartą bus jos eilė O manoji atvirksciai baisiai nemegsta matuotis batu, pirk bet kokius tik einam is cia
Mes kai einam apsipirkti leidžiam pasirinkti vieną daiktą. Jei jau pasiėmė ten kokių sausainių, tai vadinsi tikrai nebepirksiu jokios gumos.
Maniškis renkasi kaip mergaitė žaislų skyriuose, susitariam iš anksto dėl sumos jis žiūrinėja renkasi, man jau tampa vienodai kokia bus mašina, svarbu kad tik greiciau issirinktu Bet uztat didziausia problema su rengimusi, neuzdesi ne vieno rubo, kurie jam nepatinka, esam ir su skirtingom kojinem nueje i darza
|
|