Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek kainuoja žmona
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
indrealex
QUOTE(mindudo @ 2008 12 02, 14:47)
drinks_cheers.gif  smile.gif
*

Dažniausiai Jūsų pasisakymai būna išsamesni , nei šis biggrin.gif ...
As_tik_as
QUOTE(pugaciova @ 2008 12 02, 14:44)
zmona ar tarnaite?  vyras ar santechnikas?  g.gif
*

Ogi idealiausias ir harmoningiausias junginys: žmona - tarnaitė, vyras - santechnikas... lotuliukas.gif
Danto
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 02, 16:27)
Ogi idealiausias ir harmoningiausias junginys: žmona - tarnaitė, vyras - santechnikas...  lotuliukas.gif
*

thumb_yello.gif biggrin.gif
LiepaNight
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 02, 15:27)
Ogi idealiausias ir harmoningiausias junginys: žmona - tarnaitė, vyras - santechnikas...  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif
zmona-tarnaite-meiluze=supermama
vyras-santechnikas-psichologas=supermenas
lututė
HMMMMM.....
Ta proga senas nuvalkiotas anekdotas :
"Tarybiniai laikai.Iš Amerikos pas lietuvį atvažiuoja giminaitis.Butukas kuklus,tačiau viskas idealiai švaru.Amerikonas ir klausia,kas gi tuos namus tvarko.Žmona,atsako lietuvis.Kur buvę kur nebuvę atbėga du simpatiški vaikučiai.
_ Ooo,kokie dailūs tavo vaikai,-pasigėri amerikonas.-O kas juos prižiūri?
_Žmona,-sako lietuvis.
Pietūs namuose.Į stalą nešama gausybė skanių patiekalų.Svečias sužavėtas :
_ Ir kas taip skaniai ir daug prigamino ?
_Žmona...
Pavalgę visi važiuoja apžiūrėti kolektyvinio sodo.Ten-lysvės,pilnos daržovių,gėlynas,vaismedžiai,idealiai sutvarkytas sodo namelis.Švaru,gražu visur.
Giminaitis nustebęs žvalgosi:
_Ir kas čia viską taip gražiai tvarko ?
_Žmona...,-vėl burbteli lietuvis.
Amerikonas kumšteli jam alkūne ir tyliai klausia :
_ Tu ką...ar su tuo darbiniu arkliu ir miegi ?..."
blink.gif visai nejuokinga...tiesiog didesnės dalies šeimų realybė. unsure.gif
As_tik_as
QUOTE(LiepaNight @ 2008 12 02, 16:14)
lotuliukas.gif
*

Aha, kas yra viskuo, tas yra niekuo... lotuliukas.gif
O šiaip, geriausiai yra tai, kurio neturi, bet laaaabai sieki... Visa kita - gryniausi nusivylimai bei nuostoliai. lotuliukas.gif

Pirmyn į kaimynų sodus... tongue.gif
Obuolių Delčia
QUOTE(MamaDiana @ 2006 09 13, 09:12)
na tu dirbi nuo 8.00 iki 17.00, turi laisva vakara ir savaitgalius
tai visa esme ir yra tame, kad mes viska darome kiekviena diena, ir vakare ir savaitgaliais... tai tesiasi amzinai, rutina, grindys,dulkes, puodai, indai, skalbimas, lyginimas, vaikai...
tai visiskai neidomus mechaniniai darbai, nereikalaujantys jokio kurybiskumo, kurie bukina, sekina moraliskai...
tikrai nera sunku isplauti grindis ar indus, bet kai plauni indus po 5 kartus per diena, 7 katus per savaite, 30 kartu per menesi....
o dar vyras grizta burbuliuojantis,kuris aiskina, kad tu sedi visa diena namie ir nako nedarai, vel palieka pilna kriaukle indu, pakampemis primeto kojiniu...
patikek manim... tikrai nesinori sypsotis...
o ir pasigrazinti tiesiog neuztenka laiko, kur ten pasigrazinti, galvos issiplaut, norint karstoje vonioje paguleti karta per savaite, reikia nusukineti laika nuo vaiku arba ko nors nepadaryti...
tiesiog jums vyrams reikia pakeisti poziuri i buities darbus, kur nebuna pietu pertraukos, iseiginiu, ar atostogu..
mes visus darbus darom nemokamai ir prasom vienintelio uzmokescio - meiles, supratimo ir IVERTINIMO
taigi kiek kainuoja moters darbas? tiek kiek kainuoja meile
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
NU PAVARIAU...
*

siaip pasirasau po tokia zinute drinks_cheers.gif
bet neduok, dievuli, tokio vyro, kuris dar pareina nepatenkintas ir drista sakyti - tu pavargai?gi, nieko nedirbi,s edi cia kiaura diena.
konkreciai tokiam diedui kliutu gun_smilie.gif
Papildyta:
QUOTE(LiepaNight @ 2008 12 02, 17:14)
lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif negali kazkam kelti aukstos karteles, jei pats neatitinki tokiu rekalavimu g.gif
Brigita110
na va ir netikek kaledu seneliu wink.gif
As_tik_as
QUOTE(rimasss @ 2008 12 04, 00:11)
Darbas namuose
Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,
butinai tai perskaityk, nes naudinga.
Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima!
Tai pakeite mano gyvenima.
As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.
Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,
kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu
per keleta savaiciu idedant tik 12litus. Skaitalai, pagalvojau,
tai turetu buti eilinis budas apmauti,
bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti
kas siuloma.
Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita ,
kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma
saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute,
ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose.
Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir
nusprendziau pabandyti.
*

Šis piramidės metodas yra senas ir LT buvo gan skandalingai praeitas. Nemanau, kad viešint savo sąskaitą yra protinga.
indrealex
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 04, 15:01)
Šis piramidės metodas yra senas ir LT buvo gan skandalingai praeitas. Nemanau, kad viešint savo sąskaitą yra protinga.
*

Taigi ne visi yra pakankamai protingi mirksiukas.gif
As_tik_as
QUOTE(indrealex @ 2008 12 04, 15:26)
Taigi ne visi yra pakankamai protingi mirksiukas.gif
*

Bet godūs tai pakankamai... lotuliukas.gif
LiepaNight
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 04, 16:10)
Bet godūs tai pakankamai...  lotuliukas.gif
*

va va drinks_cheers.gif thumbup.gif
Danto
QUOTE(LiepaNight @ 2008 12 05, 16:45)
va va drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Žmogiška ax.gif visi nori daug ir be vargo lotuliukas.gif
As_tik_as
QUOTE(Danto @ 2008 12 05, 16:15)
drinks_cheers.gif  Žmogiška  ax.gif visi nori daug ir be vargo  lotuliukas.gif
*

Todėl ir krizė tokia įsisuko (-a). Daba tai daug kam - vamzdiec. Tik varguoliams dzin. Anie kaip knisos atliekose, taip ir knisis. Jie niekad godūs nebuvo... Jiems netgi bus geriau - juo didesnė krizė, juo apsčiau atliekų... blink.gif
astor
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 05, 20:12)
Todėl ir krizė tokia įsisuko (-a). Daba tai daug kam - vamzdiec. Tik varguoliams dzin. Anie kaip knisos atliekose, taip ir knisis. Jie niekad godūs nebuvo... Jiems netgi bus geriau - juo didesnė krizė, juo apsčiau atliekų...  blink.gif
*

Jaigu taip ne į temą tai labiausiai nukentės visokios maximos,nes kas mėnesį praras po kokį milijoną pelno,tai jiem teliks kažkiek milijonų doh.gif vargšai.Man tai vienodai šviečia,nes milijonų nevartau,tai milijonų ir neprarasiu,o tas 1proc. pakiles PVM man nė nepasijus. mirksiukas.gif
indrealex
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 04, 16:10)
Bet godūs tai pakankamai...  lotuliukas.gif
*

...žadnost pogubila frajera...
As_tik_as
QUOTE(indrealex @ 2008 12 06, 12:10)
...žadnost pogubila frajera...
*

Na taip, bet tai kiek kainuoja žmona? blush2.gif
indrealex
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 06, 17:23)
Na taip, bet tai kiek kainuoja žmona?  blush2.gif
*

Aš esu dirbanti "tikrame" darbe žmona.Namuose darau tik tai , kas jau "mirtinai" būtina.Į temą objektyviai "pasižiūrėti" negaliu. smile.gif
As_tik_as
QUOTE(indrealex @ 2008 12 06, 17:33)
Aš esu dirbanti "tikrame" darbe žmona.Namuose darau tik tai , kas jau "mirtinai" būtina.Į temą objektyviai "pasižiūrėti" negaliu. smile.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O į kokias temas moterys žiūri objektyviai? Prajuokinot, dėkui... thumbup.gif
indrealex
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 06, 17:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O į kokias temas moterys žiūri objektyviai? Prajuokinot, dėkui...  thumbup.gif
*

Na,bent jau prajuokinau.Tik nežinau,gerai tai ar blogai...Beje,jei aš įkainuočiau savo buvimą namų šeimininke,tai atsakant į temą ,geriau-tarnaitė...pigiau...
As_tik_as
QUOTE(indrealex @ 2008 12 06, 17:44)
Na,bent jau prajuokinau.Tik nežinau,gerai tai ar blogai...Beje,jei aš įkainuočiau savo buvimą namų šeimininke,tai atsakant į temą ,geriau-tarnaitė...pigiau...
*

Juokas yra labai gera būsena... biggrin.gif
Kad tarnatė pigesnė, abejonių manyčiau niekam ir niekada nekilo. Tai - aksioma. Tačiau gi ne viskas tiesioginiais kaštais matuojama. Yra ir brangumo tam tikri pranašumai, ir kai kurie vyrai tai puikiai suvokia. Todėl svarbesnis dalykas yra išsiaiškinti kiek pati moteris tos kainos reikšmę ir aprėptį nutuokia. Toks žinojimas vyrams labai padėtų, ypač dvejojantiems... blush2.gif mirksiukas.gif
indrealex
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 06, 18:19)
Juokas yra labai gera būsena... biggrin.gif
Kad tarnatė pigesnė, abejonių manyčiau niekam ir niekada nekilo. Tai - aksioma. Tačiau gi ne viskas tiesioginiais kaštais matuojama. Yra ir brangumo tam tikri pranašumai, ir kai kurie vyrai tai puikiai suvokia. Todėl svarbesnis dalykas yra išsiaiškinti kiek pati moteris tos kainos reikšmę ir aprėptį nutuokia. Toks žinojimas vyrams labai padėtų, ypač dvejojantiems...  blush2.gif    mirksiukas.gif
*

O man pasirodė , kad vyrai( kai kurie ) ne dvejoja "kiek"...Jie iš vis nenori mokėti smile.gif
As_tik_as
QUOTE(indrealex @ 2008 12 06, 18:33)
O man pasirodė , kad vyrai( kai kurie ) ne dvejoja "kiek"...Jie iš vis nenori mokėti smile.gif
*

lotuliukas.gif aha, kaip tamstai atrodo, taip ir yra - vyrams svarbu yra ne kaina, o pirkinio džiaugsmas. Nėr džiaugsmo, nėr mokėjimų... lotuliukas.gif
indrealex
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 06, 18:38)
lotuliukas.gif  aha, kaip tamstai atrodo, taip ir yra - vyrams svarbu yra ne kaina, o pirkinio džiaugsmas. Nėr džiaugsmo, nėr mokėjimų...  lotuliukas.gif
*

Tai jau rašiau...pasižiūri į veidrodį , o ten " šlykšti boba iš pub'o..."....tenka pačiai dirbti ir užsidirbti pinigus...
As_tik_as
QUOTE(indrealex @ 2008 12 06, 18:49)
Tai jau rašiau...pasižiūri į veidrodį , o ten " šlykšti boba iš pub'o..."....tenka pačiai dirbti ir užsidirbti pinigus...
*

O Jūs mažiau į tą veidrodį žiūrėtumėt, mažne palengvėtų tų pajamų kelias? Ba žmogus nuolat gabus sau ligą įkalbėt... mirksiukas.gif
indrealex
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 06, 19:06)
O Jūs mažiau į tą veidrodį žiūrėtumėt, mažne palengvėtų tų pajamų kelias? Ba žmogus nuolat gabus sau ligą įkalbėt...  mirksiukas.gif
*

Geriau jau aš dirbsiu biggrin.gif
As_tik_as
QUOTE(indrealex @ 2008 12 06, 21:28)
Geriau jau aš dirbsiu biggrin.gif
*

... "ariau, ariau, ariau, lygiuosius laukeliuuuus, atėėėėjo mergelėėėė, atnešė pu...", - sėkmės darbuose 4u.gif
miilunela
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Danto
biggrin.gif
M-D
As ne tetis, as mama, bet vistiek parasysiu smile.gif

Kurmi, nepyk, bet tu - apgailetinas stuobrys. Kuris negerbia savo zmonos. Kokio velnio lendi i ineta aptarinet savo seimos reikalu? Debilizmas absoliutus. Nereikia nesamoniu tokiu issigalvoti ir skaiciuoti kiek tau zmona kainuoja. Reikia paprasciausiai bendrauti tarpusavyje. Aiskinti problemas seimoje, o ne skalbtis savo purvinus rubus forumuose.

Tarpusavio santykiai niekada nera lengvi ir paprasti, cia tik mums atrodo, kad vat pas kitus tai buna tiesiog fantastika, idealu, vat pas ja tai vyras ir klozeta isvalo, ir valgyt padaro ir bla bla bla.. O gal tas vyras varo nalieva, gal jis alkoholikas retkraciais pabuna ar pan.. O pas ta vyra tai zmona kaip skaniai valgyt daro, dulkes valo, bet gal ji degradas paskutinis, kuris apart to valymo ir maisto gaminimo daugiau ir nemoka nieko?..

Viskas seimoje priklauso nuo poziurio vieno i kita. Vyras ir zmona turi vienas kita gerbti, visu pirma. O ne ziureti, kaip i "tarnaite" ir "babkiu neseja". Visi mes neidealus, turim savu +/-. Nes tai priklauso tik nuo taves su kuom tu taikstaisi, o su kuom ne.

Ir dar pamastymui - atsimenu labai geras buvo pokalbis is filmo "Bridzitos Dzouns dienorastis - Ties proto riba": (galbut netiksliai pacituosiu, bet svarbu esme) Sedi merginos kalejime, tarp ju ir Bridze, kuri pasakoja, kad jos vaikinas yra labai blogas. Viena is merginu sako "mano vaikinas buvo irgi labai negeras, versdavo dirbti prostitute, versdavo narkotikus vartoti", kita irgi panasiai "mano irgi negeras, versdavo pardavinet narkotikus, musdavo.. o tavo vaikinas ka negero tau dare?" paklause jos Bridzes. Bridzita: "mm.. mano vaikinas susilankstydavo kiekviena karta trusikus pries miega.. hm.. ee.. ir dar neapgyne manes per teisininku vakareli.." ir ziuri, kad niekas jos nesupranta.. tada tesia toliau "bet siaip tai irgi ta pati, musdavo, versdavo dirbt"

Tai vat. Jeigu pas tave blogai - paziurek, pas kitus dar blogiau, o vat kad geriau pas kitus - tai to jau tikrai nebuna - tai tik iliuzija, kuria mes patys sau susikuriam, kad gyvent lengviau/sunkiau (cia jau kaip kam) butu..

Tikiuosi supratot, ka norejau pasakyt.

Sekmes seimoje wink.gif

P.S. O ka sioje temoje veikia viengungiai-senberniai tai isvis nesuprantama.. kokio velnio cia dar savo nuomone skleidzia, jeigu net vedes niekada nebuvai ir nesiruosi?!

P.P.S. Turiu vyra, 2 vaikus, suni ir visa paketa giminieciu, bet niekada net negalvojau, kad man reik tarnaite pasisamdyt, cia jau kazkoks iskrypimo laipsnis, nebent pas tave Bekingemo rumai ir sodas 100 akru ar kazkas panasaus.. Ir isvis, negaleciau pakest, kad kazkoks svetimas zmogus kuiciasi po mano rubus ir priziuri mano vaikus. Ypac paziurejus, kaip zmones slaptas kameras isideda patikrint savo aukles.. Na bet cia ne apie tai dabar.

Pats seima susikurei, vaiku pasidarei - tiesiog privalai pats toje seimoje ir gyventi, ir problemas spresti, ir dziaugtis kartu, ir liudet, ir siaip daryt viska, kad jums visiem butu tik gerai wink.gif
LiepaNight
QUOTE(M-D @ 2008 12 08, 11:13)

Kurmi, nepyk, bet tu -  apgailetinas stuobrys. Kuris negerbia savo zmonos. Kokio velnio lendi i ineta aptarinet savo seimos reikalu? Debilizmas absoliutus. Nereikia nesamoniu tokiu issigalvoti ir skaiciuoti kiek tau zmona kainuoja. Reikia paprasciausiai bendrauti tarpusavyje. Aiskinti problemas seimoje, o ne skalbtis savo purvinus rubus forumuose.

Tarpusavio santykiai niekada nera lengvi ir paprasti, cia tik mums atrodo, kad vat pas kitus tai buna tiesiog fantastika, idealu, vat pas ja tai vyras ir klozeta isvalo, ir valgyt padaro ir bla bla bla.. O gal tas vyras varo nalieva, gal jis alkoholikas retkraciais pabuna ar pan.. O pas ta vyra tai zmona kaip skaniai valgyt daro, dulkes valo, bet gal ji degradas paskutinis, kuris apart to valymo ir maisto gaminimo daugiau ir nemoka nieko?..

Viskas seimoje priklauso nuo poziurio vieno i kita. Vyras ir zmona turi vienas kita gerbti, visu pirma. O ne ziureti, kaip i "tarnaite" ir "babkiu neseja". Visi mes neidealus, turim savu +/-. Nes tai priklauso tik nuo taves su kuom tu taikstaisi, o su kuom ne.

Ir dar pamastymui - atsimenu labai geras buvo pokalbis is filmo "Bridzitos Dzouns dienorastis - Ties proto riba": (galbut netiksliai pacituosiu, bet svarbu esme) Sedi merginos kalejime, tarp ju ir Bridze, kuri pasakoja, kad jos vaikinas yra labai blogas. Viena is merginu sako "mano vaikinas buvo irgi labai negeras, versdavo dirbti prostitute, versdavo narkotikus vartoti", kita irgi panasiai "mano irgi negeras, versdavo pardavinet narkotikus, musdavo.. o tavo vaikinas ka negero tau dare?" paklause jos Bridzes. Bridzita: "mm.. mano vaikinas susilankstydavo kiekviena karta trusikus pries miega.. hm.. ee.. ir dar neapgyne manes per teisininku vakareli.." ir ziuri, kad niekas jos nesupranta.. tada tesia toliau "bet siaip tai irgi ta pati, musdavo, versdavo dirbt"

Tai vat. Jeigu pas tave blogai - paziurek, pas kitus dar blogiau, o vat kad geriau pas kitus - tai to jau tikrai nebuna - tai tik iliuzija, kuria mes patys sau susikuriam, kad gyvent lengviau/sunkiau (cia jau kaip kam) butu..

Sekmes seimoje wink.gif

P.S. O ka sioje temoje veikia viengungiai-senberniai tai isvis nesuprantama.. kokio velnio cia dar savo nuomone skleidzia, jeigu net vedes niekada nebuvai ir nesiruosi?!

P.P.S. Turiu vyra, 2 vaikus, suni ir visa paketa giminieciu, bet niekada net negalvojau, kad man reik tarnaite pasisamdyt, cia jau kazkoks iskrypimo laipsnis, nebent pas tave Bekingemo rumai ir sodas 100 akru ar kazkas panasaus.. Ir isvis, negaleciau pakest, kad kazkoks svetimas zmogus kuiciasi po mano rubus ir priziuri mano vaikus. Ypac paziurejus, kaip zmones slaptas kameras isideda patikrint savo aukles.. Na bet cia ne apie tai dabar.

Pats seima susikurei, vaiku pasidarei - tiesiog privalai pats toje seimoje ir gyventi, ir problemas spresti, ir dziaugtis kartu, ir liudet, ir siaip daryt viska, kad jums visiem butu tik gerai wink.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rashkyte
QUOTE(M-D @ 2008 12 08, 02:13)

Kurmi, nepyk, bet tu -  apgailetinas stuobrys.
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
blogas vyras
parasysiu nevyriskai smile.gif

o siaip askritai mastau, kam gi reikalinga tokia zmona, kuri tik namus tvarko, skalbia, valgyt daro......
Cia nebent norint namus didelius ir grazius islaikyt, kad pasipuikuot pries kitus. Atsimennant studiju metus, kai visas gyvenimas telpa vienoj didelej tasej, kazkaip lengvai eidavo viska paciam pasidaryt sugaistatnt per diena keliolika minuciu max.
ar ne geriau butu kad zmona butu idomi, ar ne geriau kur nors nueiti suja. patirti kazka nauja. Argi nesinori jausti tu virpuliuku, jaudinimosi, kaip pazinties pradzioj.
Deja ta buitis (kuri galbut ir nera tokia jau neisvengiama ir butina) uzmusa viska.

cia siaip pamastymai. atsakymo nereikia smile.gif
MacGyver

Kurmi, nepyk, bet tu -  apgailetinas stuobrys. Kuris negerbia savo zmonos. Kokio velnio lendi i ineta aptarinet savo seimos reikalu? Debilizmas absoliutus. Nereikia nesamoniu tokiu issigalvoti ir skaiciuoti kiek tau zmona kainuoja. Reikia paprasciausiai bendrauti tarpusavyje. Aiskinti problemas seimoje, o ne skalbtis savo purvinus rubus forumuose.

thumbup.gif tongue.gif thumbup.gif tongue.gif thumbup.gif
ingurok
[COLOR=red]

Sekmes seimoje wink.gif

*

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Laaila
Idomu kiek Pinkeviciui jo zmona kainuos.....
Vintazh
QUOTE(Laaila @ 2009 02 28, 15:54)
*

pranasas pabure kad tipo prie suskilusio geldos liks lotuliukas.gif vadinasi nieko nekainuos schmoll.gif
Nedorele

Sekmes seimoje wink.gif

*

Saunuole mirksiukas.gif
given444
nu ką žinau mergos...nueikit pasiskiatykit apie "turtingas antras puses" skiltį...tai toks jausmas kad tarnaitė tuomet tikrai pigiau kainuoja...ten kai kurios moteros vyro nori nuo 10,000uždirbančio...nes kitaip atseit nei proto nei mentaliteto neturi. dar viena mintis: vyrui iki 30ties "leidžiama" uždirbt 3000-5000lt, bet jau toliau, jei peržengi 30mečio ribą...tai su tokiais elgetos pinigais nelįsk moteriai į akis

ai vyrai geriau jums tarnaitė... išpindėjimas ir tike...gerai kad ekonominė krizė pasitaikė...gal kam jei ne vertybes perkratys tai bent nusileidimą ant žemės -sveikos logikos dozę - įkrės... g.gif
LumiLumi
QUOTE(zuzu @ 2009 03 07, 14:39)
nu ką žinau mergos...nueikit pasiskiatykit apie "turtingas antras puses" skiltį...tai toks jausmas kad tarnaitė tuomet tikrai pigiau kainuoja...ten kai kurios moteros vyro nori nuo 10,000uždirbančio...nes kitaip atseit nei proto nei mentaliteto neturi. dar viena mintis: vyrui iki 30ties "leidžiama" uždirbt 3000-5000lt, bet jau toliau, jei peržengi 30mečio ribą...tai su tokiais elgetos pinigais nelįsk moteriai į akis

ai vyrai geriau jums tarnaitė... išpindėjimas ir tike...gerai kad ekonominė krizė pasitaikė...gal kam jei ne vertybes perkratys tai bent nusileidimą ant žemės -sveikos logikos dozę - įkrės... g.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
As_tik_as
QUOTE(zuzu @ 2009 03 07, 15:39)
...nes kitaip atseit nei proto nei mentaliteto neturi.
*

Nu jeigu jau protas atskiriamas nuo mentaliteto, ir da tokiame kontekste, tai tikrai, kad yra apie ką ir su kuo, ir da už babkes... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2009 02 28, 15:54)
*

Kodėl kainuos? Viskas ten yra gerai. Ten svarbesnė ne kaina, o vardas nuosavybės dokumentuose. mirksiukas.gif Visa kita - "muilo opera po litovski" biggrin.gif
astor
QUOTE(zuzu @ 2009 03 07, 15:39)

*

uoj geras lotuliukas.gif nu ir pasakei tu čia thumbup.gif
given444
QUOTE(astor @ 2009 03 20, 18:46)
uoj geras lotuliukas.gif nu ir pasakei tu čia thumbup.gif
*

na kaip pasakiau ne super, pasakiau realiai. atsizvelgiant, kad yra tokiu moteriskiu. aisku, yra ir tokiu, kurioms uztenka. kurios sako: gerai, pradedam nuo 2000 kartu paemus ir viska uzdirbsim kartu. tuomet ate tarnaitei. (pasitvarkysim abu kambarius pa kolkas ir nenumirsim)

p.s. ir apskritai : toks retorinis klausimas. zodis "tarnaite" , skirtas, kaip orfesijai apibudinti, implikuoja teigini, kad visad bus moteru, kurios atliks tokias paslaugas (uz mokesti)...ir bus laimingos. gal. bet ar jos vertinamos? nu daivai ,pamastykim. ar vetinamos kasininkes maximoj, kurios sukaiciuoja, jums, biznio zmones, prekes. ar dekingi esat slavejams, kurie jums takus nusluoja. ar tiems, kas masinas nuplauna (anksciau, kai sersiu nebudavo.)

gal cia truputi ir off topic.
vaivullka
schmoll.gif nu nerealiai doh.gif zmona juk neikainojamas lobis thumbup.gif
_Foxy_
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 12, 13:48)
Žodžiu, užkabino jautrią vietą. Vienu žodžiu, noriu išsiaiškinti, kiek, mielos žmonos ir šiaip mamos vertinate savo "paslaugas". T.y. kiek turėtų atnešti (ar atneša  blink.gif ) jūsų vyriškis, kad:
- jūs sumestumėte drabužius į skalbyklę,
- išplautus skalbinius išlygintumėte,
- kartą per porą dienų išplautumėte grindis,
- kartą per dieną - indus,
- prižiurėtumėte ir lakstytumėte paskui vieną vaiką, kol antrasis - mokykloje ir paskui su abiem,
- kartą per savaitę ar rečiau leistumėtės pamylima,
- tvarkingai ir gražiai atrodytumėte,
- butumėte giedros nuotaikos.

Šiaip niekad nelendu į tėvelių forumą, bet šį kartą susigundžiau. Kadangi šioje temoje klausiate būtent moterų nuomonės, tai pasisakysiu ir aš.
Visų pirma, jei jau norėtumėte, kad moteris reguliariai, nesvarbu nuo jos savijautos, sąžiningai vykdytų šias sąlygas, tai bet kokiu atveju tiek neuždirbate.
Ačiū Dievui, kad turiu normalų vyrą, kuris tokių nesąmonių nereikalauja, kaip kad visą dieną šypsotis, būti geros nuotaikos ir reguliariai vykdyti darbus, kuriuos turėtų atlikti abu sutuoktiniai pasiskirstę. Na nebent tik Jūs išlaikote šeimą ir dar pats esate nuostabus vyras, kartais pradžiugindamas žmoną vakariene, gėlėmis (ne kartą ir ne porą per metus). Pas mus šeimoje tikrai nėra jokių griežtų nuostatų nei dėl pinigų, nei dėl namų ruošos darbų ar dar kažko. Bet kokie įsipareigojimai kažką daryti numatytu laiku yra pasikesinimas į žmogaus laisvę. O jei jis/ji tuo metu tiesiog blogai jaučiasi? Jei Jums taip blogai, nemanote, kad Jūsų žmona taip pat negyvena labai gerai?
given444
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 03 24, 17:54)
Bet kokie įsipareigojimai kažką daryti numatytu laiku yra pasikesinimas į žmogaus laisvę. O jei jis/ji tuo metu tiesiog blogai jaučiasi?
*

nu kažkas nerealaus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei sąmoningi įsipareigojimai neatspindi brandos ir teigiamų dalykų, ir lieka tik jūsų pasiūlytas požiūris, pasakykit man...kaipo neimt tais jausmais piktnaudžiaut. vat, žiūrėkit jei vyrui blogai, dažniausia moteriai turi būt gerai. jei man blogai, ir vyrui blogai, tuomet šakės... kas padarys valygt ar išneš šiukšles ar nupirks tualetinio ar kelsis prie vaiko naktį...lai patys mūsų bambliai kiek jiems metų ar mėnesių bebūtų taip daro, svarbu į mūsų laisvę nieks nesikėsintų, sutuoktinis ir vaikai - ypač! tongue.gif tongue.gif tongue.gif cool.gif cool.gif cool.gif
_Foxy_
QUOTE(zuzu @ 2009 03 25, 00:30)
nu kažkas nerealaus... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jei sąmoningi įsipareigojimai neatspindi brandos ir teigiamų dalykų, ir lieka tik jūsų pasiūlytas požiūris, pasakykit man...kaipo neimt tais jausmais piktnaudžiaut. vat, žiūrėkit jei vyrui blogai, dažniausia moteriai turi būt gerai. jei man blogai, ir vyrui blogai, tuomet šakės... kas padarys valygt  ar išneš šiukšles ar nupirks tualetinio ar kelsis prie vaiko naktį...lai patys mūsų bambliai kiek jiems metų ar mėnesių bebūtų taip daro, svarbu į mūsų laisvę nieks nesikėsintų, sutuoktinis ir vaikai - ypač!  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif
*

Vaikai yra kas kita. Tačiau šioje temoje autoriua aiškina apie pasidažiusią, susišukavusią, visada besišypsančią moterį. Štai čia ir yra pasikėsinimas į žmogaus laisvę.
astor
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 04 05, 17:48)
Vaikai yra kas kita. Tačiau šioje temoje autoriua aiškina apie pasidažiusią, susišukavusią, visada besišypsančią moterį. Štai čia ir yra pasikėsinimas į žmogaus laisvę.
*

O gal jūs dar kart paskaitykit temos autoriaus pirmajį posmą.Jis klausia kiek vertinat žmonos darbus ir pasidažymas ir atrodymas gražiai priskiriamas prie žmonos pareigų.
Turtingasis kurmis
QUOTE(As_tik_as @ 2008 11 30, 11:23)
Tada prasmingiau tvarkytis segmentiškai: meilei - prostitutė (draugė), namams - tarnaitė, paguodai - motina (močiutė, sesė ir etc.), dalykiškumo pasipuikavimui (koketavimui) - bendradarbė...
*

Puikus atsakymas biggrin.gif lotuliukas.gif
manoli
Sudėtinga, kai ateina iš skirtingų šeimų du žmonės. Ir tvarkos suvokimas yra skirtingas, kas vienam betvarkė, kitam pusėtina tvarka.Tai atitinkamas užmokestis moterį paskatintų geriau tvarkytis, nes ji į tai žiūrėtų, kaip į darbą, o ne prievolę. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.