Vieną dieną mano vyrui bus nebesvarbu kiek aš kainuoju,nes tą dien baigsis jo kraujas...jaigu dar sugebės kažką pasakyt tai tikriausiai pasakys,kad žmona kainuoja brangiausią kainą-vyro gyvenimą...
Vieną dieną mano vyrui bus nebesvarbu kiek aš kainuoju,nes tą dien baigsis jo kraujas...jaigu dar sugebės kažką pasakyt tai tikriausiai pasakys,kad žmona kainuoja brangiausią kainą-vyro gyvenimą...
QUOTE(swingteveliai @ 2010 01 11, 16:27) JAi kam idomu tai grynai teorinias paskaiciavimasi 1500 lt per menesi Nes tosk yra statistinis seimos biudzetas:) Na jei tik tiek kainuočiau vyrui per mėnesį, tai turbūt atrodyčiau kaip "brominė" Beje už tai jis turi puikią kulinarę, pedantiškai tvarkingą ir darbščią žmonikę QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 04, 10:14) Na jei tik tiek kainuočiau vyrui per mėnesį, tai turbūt atrodyčiau kaip "brominė" isvada: Kuo moteris baisesne , tuo brangiau ji kainuoja. QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 04, 11:14) Na jei tik tiek kainuočiau vyrui per mėnesį, tai turbūt atrodyčiau kaip "brominė" Beje už tai jis turi puikią kulinarę, pedantiškai tvarkingą ir darbščią žmonikę Na viska, ka isvrdinot, turi ir mano vyras, bet, pagalvojau, kad jam gal ir per pigiai apsieinu... Bet kitu atveju jau ir paciai butu nemalonu... na bet cia kiekvienam juk skirtingai.
cia tai bent tema, juokiausi nuo pradziu iki galo skaitydama. Amzina lyciu kova
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 04, 10:14) Na jei tik tiek kainuočiau vyrui per mėnesį, tai turbūt atrodyčiau kaip "brominė" Beje už tai jis turi puikią kulinarę, pedantiškai tvarkingą ir darbščią žmonikę tai sedit vyrui ant kaklo?
Idomus momentas, bet nemazai teko sutikti vyru, kuriem butina, kad zmonos butu nuo ju priklausomos. Tik pilnaverciai vyrai salia saves sugeba toleruoti, sugyventi, myleti savarankiska, protinga, sugebancia save islaikyti zmona.
Todel sis temos pavadinimas, man atrodo, kad tai vyru bandymas koketuoti. QUOTE(VytautasSt @ 2010 08 19, 15:34) Sprendziat is savo asmenines patirties... Manote,kad moterys nesugeba buti savarankiskos,nepriklausomos...,manau,kad kai kuriems vyrams, "tokios" visai patiktu...tada gali "reguliuoti" eisma : ka pirkti,ko nepirkti,vaziuoti - nevaziuoti ir t.t. Bet dabar ,moterys tampa emancipuotos,savimi pasitikincios...Ir tai ,suprantu,kad vyrus(ne visus) gasdina QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 18:44) Sprendziat is savo asmenines patirties... Manote,kad moterys nesugeba buti savarankiskos,nepriklausomos...,manau,kad kai kuriems vyrams, "tokios" visai patiktu...tada gali "reguliuoti" eisma : ka pirkti,ko nepirkti,vaziuoti - nevaziuoti ir t.t. Bet dabar ,moterys tampa emancipuotos,savimi pasitikincios...Ir tai ,suprantu,kad vyrus(ne visus) gasdina tiesiog pagal posta supratau, kad si moteris savo depiliacijom, soliariumams ir t,t, ima pinigus is vyro ir 1500 jai menesiui negana, ar kazkas netaip? Kur tada tas savarankiskumas, emancipacija ir t.t.? QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 06, 20:40) zmona -kaip automobilis. Kuo jis paprastesnis , tuo maziau kainuoja jo islaikymas. O kuo daugiau prikista visokiu navarotu, tuo dazniau genda ir tuo daugiau kainuoja. Todel reiketu ieskot tik paprastu moteru, nes kas paprasta- tas tobula. sutinku su paskutiniu sakiniu, bet del to, jog kuklumas ar paprastumas kainuoja maziau neaaaaa QUOTE(VytautasSt @ 2010 08 19, 22:49) tiesiog pagal posta supratau, kad si moteris savo depiliacijom, soliariumams ir t,t, ima pinigus is vyro ir 1500 jai menesiui negana, ar kazkas netaip? Kur tada tas savarankiskumas, emancipacija ir t.t.? O kodel gi ne...jei moteris sutinka buti nuo vyro priklausoma ir vyrui tai tinka QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 19, 23:36) jei nebutu islaikomu moteru,tai ka vyrai darytu.Manau tokie vyrai ,prarastu savo AS,nes jie jaucia ,kad yra valdovai.Nors ,abejoju,ar moteris taip galvoja... vat čia kažkas ant tavęs labai supyko už tokius postus Papildyta: QUOTE(dan00 @ 2010 08 19, 14:17) Aš irgi
Kažkaip kiek skaitau, tai pritariu daugiausia vyrų pasisakymams. Tirkai nesuprantų tų moterų, kurios nerealiai "pavargsta" namus tvarkydamos ir net neturi laiko susitvarkyt, plaukų išsiplaut ir nusišypsot. Plius dar vyras turim joms pinigus duot. Kažkaip yra daugybė moterų, kurios ir prisižiūri, ir namus sutvarko, ir darbą turi.
Na vyras mano uždirba šiek tiek daugiau, tai man nesunku namie šiek tiek daugiau dirbti. Bet tokiu atveju susilygina mūsų indėlis į šeimą. Ir tikrai nemanau, kad tuos namų ruošos darbus reikia taip baisiai perkainoti. Aišku, kai ateina namų tvarkytoja ar nešat ką į skalbyklą, tai kainuoja daugiau: juk reikia mokėt PVM, pelno mokesčius, soc. draudimą darbuotojams ir dar balažin kiek tų mokesčių. Namie viskas "tax free", tai atitinkamai ir kainos nereikia taip užsikelti. Ir dar, jei visą dieną užtrunka vien tik grindų plovimas ir dulkių šluostymas, tai arba per gerai gyvenat (namai per dideli) arba per lėtai dirbat. Turtingam kurmiui galiu pasakyti tik, kad reikėjo ambicingesnę žmoną susirast...
[quote=Balta balta,2010 11 08, 18:48]
Kažkaip kiek skaitau, tai pritariu daugiausia vyrų pasisakymams. Tirkai nesuprantų tų moterų, kurios nerealiai "pavargsta" namus tvarkydamos ir net neturi laiko susitvarkyt, plaukų išsiplaut ir nusišypsot. Plius dar vyras turim joms pinigus duot. Kažkaip yra daugybė moterų, kurios ir prisižiūri, ir namus sutvarko, ir darbą turi. Na vyras mano uždirba šiek tiek daugiau, tai man nesunku namie šiek tiek daugiau dirbti. Bet tokiu atveju susilygina mūsų indėlis į šeimą. Ir tikrai nemanau, kad tuos namų ruošos darbus reikia taip baisiai perkainoti. Aišku, kai ateina namų tvarkytoja ar nešat ką į skalbyklą, tai kainuoja daugiau: juk reikia mokėt PVM, pelno mokesčius, soc. draudimą darbuotojams ir dar balažin kiek tų mokesčių. Namie viskas "tax free", tai atitinkamai ir kainos nereikia taip užsikelti. Ir dar, jei visą dieną užtrunka vien tik grindų plovimas ir dulkių šluostymas, tai arba per gerai gyvenat (namai per dideli) arba per lėtai dirbat. Turtingam kurmiui galiu pasakyti tik, kad reikėjo ambicingesnę žmoną susirast... [/quote] aš irgi sutinku su daugeliu vyrų pasisakymais, bet daugelis atvejų vyrams yra priimtina tai, kad namų ruoša yra tik moters pareiga. Man asmeniškai dirbti, vaikus prižiūrėti, gaminti valgyt, namus tvarkyti, skalbti yra per sunku, o dar ir gražiai atrodyti, nepavargti iki vakaro, nes yra ir kita moters pareiga ir t.t. Man per sunku, todėl tenka kartais pababambėti ir pusę darbų permesti vyrui. QUOTE(EwaKaralewa @ 2010 11 19, 17:51) Man asmeniškai dirbti, vaikus prižiūrėti, gaminti valgyt, namus tvarkyti, skalbti yra per sunku, o dar ir gražiai atrodyti, nepavargti iki vakaro, nes yra ir kita moters pareiga ir t.t. Man per sunku, todėl tenka kartais pababambėti ir pusę darbų permesti vyrui. dazniausiai bobos vyram permeta tuos darbus, kuriu nesugeba . Kalbu apie seksa. QUOTE(Noire @ 2006 09 12, 14:27) Labas, Turtingasis kurmi, 1-2 punktai - nunešate savo skalbinius į skalbyklą ir sužinote kiek Jums kainuoja vienas kartas skalbiniu išskalbimo ir išlyginimo, tą sumą dauginate iš tiek kartų kiek naudojatės šia paslauga per mėnėsį. 3-4 punktai - samdotės namų tvarkytoją, vieno karto sumą dauginate iš numatytų tvarkymosi kartų per mėnesį. 5 punktas - samdotės auklę 6 paskaičiuojate kiek kainuos nusipirkti moterį (labai atsiprašau mamų, tai tik dalykinis paskaičiavimas) ir dauginate iš numatomų kartų per mėnesį 7-8 punktai - Jūsų investicija į Jūsų paties gerą nuotaiką (suma tiesiogiai proporcinga Jūsų norui matyti rezultato kokybę) Taigi sudėjęs visas minėtas sumas Jūs paskaičiavote savo žmonos "priskaičiuotą atlyginimą" (PS Jūs neįvertinote maisto gaminimo, tai irgi galite paskaičiuoti kiek suvalgote per dieną ir atitinkamai dauginate iš dienų skaičiaus). na va dabar viskas. Dėl vaikų, jiems skirtas išlaidas dalinate per pusę. Iš žmonai priskaičiuotos sumos atimate pusę vaikų išlaikymo išlaidų ir pusę bendrų namų išlaidų (pvz. komunalinės paslaugos, nuoma ir pan.). skaičiavimas galioja, jei namuose nieko pats nedarote PS tai yra mano moteriška logika pagrįstas ir į visišką tiesą nepretenduojantis atsakymas
Gera žmona kainuoja tiek pat, kiek geras vyras. Nauda - abipusė.
Moterytėms legviausia prisiimti tarnaitės vaidmenį, nes dauguma nepatraukia rimtesnių darbų. Kai vyrams tokia erudicija atsibosta ir atsiranda atitinkanti jų akiratį moteris, tai žmonos pradeda aiškinti apie paaukotą jaunystę. (Lyg vyrai neaukojo). Čia kalbu apie vyrus, kurie gyvenime siekia ir pasiekia. Apie liurbius gulinčius ant sofkos prie televizoriaus nekalbu.
QUOTE(Al Capone @ 2010 12 09, 00:15) Moterytėms legviausia prisiimti tarnaitės vaidmenį, nes dauguma nepatraukia rimtesnių darbų. Kai vyrams tokia erudicija atsibosta ir atsiranda atitinkanti jų akiratį moteris, tai žmonos pradeda aiškinti apie paaukotą jaunystę. (Lyg vyrai neaukojo). Čia kalbu apie vyrus, kurie gyvenime siekia ir pasiekia. Apie liurbius gulinčius ant sofkos prie televizoriaus nekalbu. Tokių vyrų žmonos ir vien tarnaitėmis nebūna,o pakankamai protingos ir veiklios moterys. QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 04, 10:14) Na jei tik tiek kainuočiau vyrui per mėnesį, tai turbūt atrodyčiau kaip "brominė" Beje už tai jis turi puikią kulinarę, pedantiškai tvarkingą ir darbščią žmonikę
isvis tema nesamoninga, yra vyru ir ju skaicius vis daugeja kaip ir panasiu moteru, kuriems seimos nereikia, tai skaiciuok neskaiciaves, jiems nei zmona nei vyras nereikalingi, kad ir nieko jie nekainuotu , nes jie gyvena savo pasaulelyje ir jiems uz save nieko nera brangiau, o jei zmogui reikia antros puses jis ja susiranda ir veda , o ne skaiciuoja ir neisvedzioja formuliu su apskaiciavimais, kai zmones kartu turi bendras islaidas, gyvena bendrom problemom ir jas sprendzia bendrai. Turtingam vyrui daznai reikia leles, todel jis ja ir turi, kaip ir koki bentley ar kita zaisla kuri rodo draugams, va toks gali mazdaug sudaryt sarasa kiek jam kainuoja to zaislo islaikymas
QUOTE(+333+ @ 2006 09 13, 22:10) Namų tvarkytoja 1 kartas (išvalo viską nuo iki) - 120Lt (jei nedidelis namas.. jei butas mažiau). Skalbimas ir lyginimas valyklos kainomis (nežinau kiek kainuoja, nes ten skalbinius veža vyras Maisto gaminimą šeimai įvertinčiau kaip pusė etato fizinio mažai apmokamo darbo.. tai kokie 400Lt Auklė vienam vaikui apie 900Lt mėnesiui (nors už tiek jau sunku surasti).. tai 2 be 1500Lt niekas neprižiūrės.. + naktinis tarifas. Dėl geros išvaizdos ir šypsenos veide... jei turėčiau auklę, namų tvarkytoją ir virėją.. visada atrodyčiau nepriekaištingai o dabar sėdžiu su 2 vaikais, miegu retai... namai suversti, valgyt būna retkarčiais.. savo išvaizda dažniausiai pasirūpinu, jei mažas nusprendžia pamiegot apskritai.. jei tau tokie klausimai atsiranda, tai ne žmonos supermenės tau reikia, o valymo ir maisto ruošimo įmonių paslaugų Kokia zmonos funkcija seimoje, be visu namo kampu laikymo? Be vaiku auginimo, maisto gaminimo, namu tvarkymo, ejimo i darba, darzu ir gelynu ravejimu? Dauguma tik tai ir atlieka, jei finansai neleidzia namu tvarkytoju samdytis. Ko pasekoje, vyras susiranda meiluze, visada svytincia ir grazia
Jai vyrai vis dar veda
As siulyciu vyrams samdytis tarnaites, bent zinos kiek darbas kainuoja. Apie aukles... vyrai brangu, gal nesigaminkit tu vaiku, tikrai neapsimoka, naudokit prezervatyvus, tikrai bus pigiau. Apie sexa, cia jau kaip kam patogiau, abipusis malonumas, bet del sexo veda dauguma vyru, nes pirkti kuniskus malonumus perbrangu , o ypac jai nori daugiau nei pats esi vertas isvis vyrai gyvenkit vieni, nes moteris yra perbranguj, todel islikt orus ir gyvenkit pigiai QUOTE(Vilokee @ 2011 05 07, 15:36) jo..pigiau ble. Isivaizduok- i kiema atklysta toks subloges suniukas, dreba visas, akytem tokiom ziuri ziuri...Nebyliai maldauja "nu pasilik mane". Ir pasilieki. Neziuri kiek jis kainuoja. O jei nepasilieki, tai bent pavalgydini. Taip ir su zmonom...is gailescio. QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 07, 16:18) jo..pigiau ble. Isivaizduok- i kiema atklysta toks subloges suniukas, dreba visas, akytem tokiom ziuri ziuri...Nebyliai maldauja "nu pasilik mane". Ir pasilieki. Neziuri kiek jis kainuoja. O jei nepasilieki, tai bent pavalgydini. Taip ir su zmonom...is gailescio. Gal tada užmigdyti verta? Iš gailesčio? QUOTE(Vilokee @ 2011 05 07, 13:36) Jai vyrai vis dar veda As siulyciu vyrams samdytis tarnaites, bent zinos kiek darbas kainuoja. Apie aukles... vyrai brangu, gal nesigaminkit tu vaiku, tikrai neapsimoka, naudokit prezervatyvus, tikrai bus pigiau. Apie sexa, cia jau kaip kam patogiau, abipusis malonumas, bet del sexo veda dauguma vyru, nes pirkti kuniskus malonumus perbrangu , o ypac jai nori daugiau nei pats esi vertas isvis vyrai gyvenkit vieni, nes moteris yra perbranguj, todel islikt orus ir gyvenkit pigiai
Kažkaip netyčia čia užklydau ir pasibaisėjau... Žmoną išlaikyt brangu, jos nieko nedirba, blogai atrodo ir visa kita...
Paprastai šiais laikais abu - ir vyras, ir moteris - dirba (auginant vaiką moteris gauna išmoką). ir dažnai uždirba panašiai. BET, nepaisant to, kad abu dirba nuo 8 iki 17 ir tempia pinigus namo, moteris vis tiek privalo suspėti ir valgyt padaryti, ir kambarius sutvarkyti, ir rūbus plauti lyginti, ir vaikais pasirūpinti... Ir dar po to kažkas burba, kad žmoną išlaikyti BRANGU... apšalau...
O kuo čia baisėtis... nieko tame ypatingo aš nematau. Kas tingi tvarkytis, uždirba kambarių tvarkytojos paslaugoms apsimokėti....
zmonos kaina atvirksciai proporcinga jos amziaus ir svorio sandaugai.
Aš tai nesuprantu, kam jūs tuokiatės, jei paskui žmonos/vyro kaštus skaičiuojat:tipo, atsipirko - apsimokėjo, ar ne... Nu taigi, nėra sutuoktinio - nėra problemos!
QUOTE(Nakviša @ 2011 05 26, 08:19) Jeigu jau juokais, tai kuris ten kurį perka? O rimtai- jeigu vyrui reikia tarnaitės, tai kodėl gi nepaieškojus namų ekonomės ar tvarkytojos?.. Kuo čia dėta žmona? Jeigu šeimoje vyrauja nelygybė, tai nėra tikra santuoka
Kuo vyrams daugiau nusileidi tuo labiau uzlipa ant galvos:
Namus tvarkau kas diena Maistas kas dien vis kitoks (nebuna kad ta pati valgytu 3dienas is eiles) Isskalbiu Indus isplaunu Gryzusiam is darbo maista atnesu prie teliko nes gryzes is darbo kaip atsiseda tai iki kol miegot reikia Ka uzsimano ta pagaminu (nors pastovei reikia pacia galvoti nes jis be nuomones svarbu sotus) Vaikas priziuretas nereikia jam net pirtelio pakrutintinesvarbu ar jis serga ar ne Blyn as net zole kieme pjaunu Baldus pati perstumadau jei reikia kazka pakeisti Jis nepajudinai nei pirsto visiskai nors uoj sumelavau kartais bet labai retai PATS nueina druskos atsinesti bet ir tai dazniausei vaiko praso zodziu viskas padaryta viskas atnesta pakista po nosim , net kojines smirdancias pati numaunu nes dazniausei jam px buna kad jos gadina namu kvapa ir ka as uz tai gaunu? ogi nieko.mes nieko net neveikiame kartu nes jam neydomu nei kur nors iseiti nei kazka pamatyti nes jis visur buves viska mates ir t.t... jei paprasau kur nors nuvesti tai pastovei prasyk kad atvaziuotu pasiimti arba kad kas nors nuvestu nes as sendien pavarges arba dar kazkas bet ne duok dieve paskambins draugas tai baigesi ir pavargimai ir visos kitos bedos.jam bandau tai paaiskinti kad man truxta tik nors laselio demesio kad bent i savaite viena karta nueitume kazkur kartu kad ir pasivaikscioti bet kur... bet jis to nesupranta sako kad issigalvoju QUOTE(pudrine @ 2011 05 29, 02:46) Kuo vyrams daugiau nusileidi tuo labiau uzlipa ant galvos: Namus tvarkau kas diena Maistas kas dien vis kitoks (nebuna kad ta pati valgytu 3dienas is eiles) Isskalbiu Indus isplaunu Gryzusiam is darbo maista atnesu prie teliko nes gryzes is darbo kaip atsiseda tai iki kol miegot reikia Ka uzsimano ta pagaminu (nors pastovei reikia pacia galvoti nes jis be nuomones svarbu sotus) Vaikas priziuretas nereikia jam net pirtelio pakrutintinesvarbu ar jis serga ar ne Blyn as net zole kieme pjaunu Baldus pati perstumadau jei reikia kazka pakeisti Jis nepajudinai nei pirsto visiskai nors uoj sumelavau kartais bet labai retai PATS nueina druskos atsinesti bet ir tai dazniausei vaiko praso zodziu viskas padaryta viskas atnesta pakista po nosim , net kojines smirdancias pati numaunu nes dazniausei jam px buna kad jos gadina namu kvapa ir ka as uz tai gaunu? ogi nieko.mes nieko net neveikiame kartu nes jam neydomu nei kur nors iseiti nei kazka pamatyti nes jis visur buves viska mates ir t.t... jei paprasau kur nors nuvesti tai pastovei prasyk kad atvaziuotu pasiimti arba kad kas nors nuvestu nes as sendien pavarges arba dar kazkas bet ne duok dieve paskambins draugas tai baigesi ir pavargimai ir visos kitos bedos.jam bandau tai paaiskinti kad man truxta tik nors laselio demesio kad bent i savaite viena karta nueitume kazkur kartu kad ir pasivaikscioti bet kur... bet jis to nesupranta sako kad issigalvoju 1.Jei jau vaikas druska atneša , tai vaikas tokio amžiaus kada mamai galima eiti dirbti. 2.Na ir viskas darba , abu pareigos per pusę. Gaminimas ir t.t.t.t.t.... 3.Jei Jūs esate su juo Jūs tai vadinasi tenkina , vyras buna toks koki mes pačios išsirenkame ir su laiku padarome . 4.Laikas arba keist , arba paverkt supermamoje ir vėl vaidint labai nusikalusia auka . O iš esmės tai tik pasirinkimas to, ką patys ir daryti norime arba ką turime ir kodėl.
Aš tai, pavyzdžiui, dar iki pirmo sekso vyrui viską atvirai pasakiau...
Taigi žinojo, kad nenaudingą ir niekam netinkamą perką, tai ko čia dabar virkauti, nervuotis ir plaukus rautis, kad padaryt pagal įsivaizduojamą šabloną nepavyksta...
mano zmona kainuoja 300 lt per valanda.
Gerai, kad tos valandos reikia tik karta per savaite...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|