Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Avies vilnos patalai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2, 3
MELDA
???
raganiukshte
Mes turime east con firmos patalinę. Gal ir nieko, tik per karšta po ja net ir man amžinai sušalelei. O pagalvės susigulėjo taip kažkaip įdomiai. Lyg puse pagalvės būtų. Gal kas žinot kaip jas atnaujinti?
Edelveis
QUOTE(raganiukshte @ 2006 09 16, 15:17)
Mes turime east con firmos patalinę. Gal ir nieko, tik per karšta po ja net ir man amžinai sušalelei. O pagalvės susigulėjo taip kažkaip įdomiai. Lyg puse pagalvės būtų. Gal kas žinot kaip jas atnaujinti?
*

turiu tą pačią bėdą - visiškai tikriausiai neatnaujinsi (patalus turiu jau kokį 11metų). aš juos skalbiu kaip ir vilną, vėdinu, purenu, bet vis tiek schmoll.gif
Saulytes
as irgi sios patalynes turiu, kaip ir nieko bet nieko ipatingo, mieliau iprastine.
o teko nemazai sumoketi uz visa komplekta ,kita karta manau jau geriau paprastos patalynes nusipriksiu komplekta 3 kart pigiau iseis
Pasišiaušęs
QUOTE(Saulytes @ 2006 12 13, 13:01)
as irgi sios patalynes turiu, kaip ir nieko bet nieko ipatingo, mieliau iprastine.
o teko nemazai sumoketi uz visa komplekta ,kita karta manau jau geriau paprastos patalynes nusipriksiu komplekta 3 kart pigiau iseis
*

Visiškai nesutinku schmoll.gif mes Bauer patalynę naudojam jau gal kokius 5 metus ir į paprastą nei už pusę karalystės nekeisčiau schmoll.gif O Bauer`is super minkštas šiltas wub.gif Atsiguli ir šilta jau o paprastoj patalynėj kol sušily doh.gif
O pagalvės tai irgi susigulėjo, bet juk nieko nėra amžina. Manau užtenka tą viduj pakeist ir bus kaip nauja tongue.gif
Genita
Turiu patalyne jau du metai,bet jau savaja padejau,nes man su ja per silta,prakaituoju ir dabar vel naudoju medvilnine antklode,man ji geriausia,o vyrui mano geriau vinone,jis megsta siluma.
Pasišiaušęs
QUOTE(Genita @ 2007 01 02, 18:05)
Turiu patalyne jau du metai,bet jau savaja padejau,nes man su ja per silta,prakaituoju

Pas mus namie +18 -20 tai man labai thumbup.gif manau jei butas gerai šildomas su dvipusiu Bauer`iu tikrai per karšta miegot
adrija
O va jūs man sakykit,kodėl vilnoniuose aviniuose pataluose ,parsinešus namo,atsiranda baisinė avies smarvė? blink.gif g.gif
Parduotuvėje lyg tai nėra,o namie tik parsinešus tuoj prasmirdo.Mistika kažkokia,bet tai tiesa.Nunešiau aš ją atgal į parduotuvę,ten buvo labai didelis konfliktas dėl to,bet atgal priėmė.Nes išsibūti prie jos jau nėjo.Beje,praėjo tik viena diena.Smarvė pasijautė iš karto,tik padėjus patalynę ant lovos.Turėjau BAUERIO pagalvę,tikrai taip nebuvo.Turiu vokiškas 3 kaldras,tikrai jokio kvapo.Čia gal apdirbimas blogas ar kas?
Na,žinovės,atsakykit biggrin.gif
Beje,pirkta FLOKATI parduotuvėje.Patalynė lenkų gamybos.
Pasišiaušęs
Na Bauer`io pataluose (naujuose) kažkoks kvapas buvo kiek pamenu mastau.gif bet per laiko dingo wink.gif
adrija
Buvau šiandien kitoje parduotuvėje"pašniukštinėti".Tai ,pasirodo,kad visuose iš pradžių būna,o paskui išsikvepia.Tai ,ko gera,be reikalo vėją pakėliau.
dominica
ne visai i tema- mes is kazkokio lenkijos kaimo parsivezem nusipirke avies kailiukus sofkutem uzkloti. tai jie taip ziauriai dvoke tikromis avimis, kad puse metu balkone laikem, kad issivedintu biggrin.gif
audiga
Tai pasirodo ne man vienai tos antklodės dvokia... O tai aš irgi nusipirkau "Merkio" koldrą, parsinešiau , tai kai išlupau tai vos ne iš namų išeit reikėjo... Smarvė kaip avių tvarte. Tai ryt nešiu pakeist taip pat į Merkio, bet dvigubai brangesnę (aš mokėjau 130, o ta kita 260...) Tai ta irgi iš avių vilnos, bet kitoks apdirbimas, ir smarvės nėra.
Pasišiaušęs
QUOTE(audiga @ 2007 01 04, 13:43)
Tai pasirodo ne man vienai tos antklodės dvokia... O tai aš irgi nusipirkau "Merkio" koldrą, parsinešiau , tai kai išlupau tai vos ne iš namų išeit reikėjo... Smarvė kaip avių tvarte. Tai ryt nešiu pakeist taip pat į Merkio, bet dvigubai brangesnę (aš mokėjau 130, o ta kita 260...) Tai ta irgi iš avių vilnos, bet kitoks apdirbimas, ir smarvės nėra.
*

Turiu ir aš Merkio kaldra, dovanų gavom, nenaudojama guli, nepatinka nes vilna yra viduj o viršus toks traškanti medžiaga užsiūta doh.gif kvpas buvo bet ne avių tvarte schmoll.gif
toja
QUOTE(audiga @ 2007 01 04, 14:43)
*

o tu geraiu isnesk i balkona porai dienu palik, issivedins
mes gavom Laledom "Siulo" vilnone kaldra, pirma nakti smarve buvo, kad feee. net mamai skambinau ka daryt, o dabar visai dingo tas kvapas nieko nera.
adrija
Bet tada jūs man sakykit,kodėl parduotuvėj to kvapo nėra,o pasirodo tik namo parsinešus.Va,ko aš nesuprantu.
audiga
Na pas mane balkone tai 2 sav. ta koldra kabo, ir kvapas nė kiek nesumažėjo... O draugės mama tai jau pusę metų garaže pakabinus vėdina ir nedingsta tas kvapas niekur... Natūralus produktas lotuliukas.gif ...
adrija
Iš visko supratau vieną dalyką-kaltas vilnos apdirbimas.Ji nėra tinkamai paruošta patalynei siūti.Pigią mėsą šunes ėda-labai gera patarlė.
Kitų firmų gaminių nesu turėjusi,bet turiu BAUER pagalvėlę.Nuo pat pirkimo dienos nebuvo jokios smarvės.Ną,iš pat pradžių gal,čiut čiut kažkas tai,bet tikrai ne vilna su Š--u.O toks malonus kvapas.
BAUERIO pagalvė kainuoja 400-500 litų,o kur aš buvau pirkusi FLOKATI,tokio pat dydžio ir tokio pat kailio -120 litų.Tai ko gi norėti?Kokybės?Visa tai juk viską ir pasako.
Vis tik gerai,kad atidaviau atgal į parduotuvę tongue.gif .Kad ir su triukšmais ,bet atsikračiau ax.gif .Tikriausiai iki pavasario būčiau vėdinus,vėdinus,vėdinus...... biggrin.gif

O garaže laikyti,tai nemanau,kad gera idėja.Nemanau,kad išsikvėps,nes ten juk paprastai nebūna tinkamos sąlygos vėdinimui blush2.gif
upe_5
QUOTE(adrija @ 2007 01 05, 18:10)
Iš visko supratau vieną dalyką-kaltas vilnos apdirbimas.Ji nėra tinkamai paruošta patalynei siūti.Pigią mėsą šunes ėda-labai gera patarlė.
Kitų firmų gaminių nesu turėjusi,bet turiu BAUER pagalvėlę.Nuo pat pirkimo dienos nebuvo jokios smarvės.Ną,iš pat pradžių gal,čiut čiut kažkas tai,bet tikrai ne vilna su Š--u.O toks malonus kvapas.
BAUERIO pagalvė kainuoja 400-500 litų,o kur aš buvau pirkusi FLOKATI,tokio pat dydžio ir tokio pat kailio -120 litų.Tai ko gi norėti?Kokybės?Visa tai juk viską ir pasako.
Vis tik gerai,kad atidaviau atgal į parduotuvę tongue.gif .Kad ir su triukšmais ,bet atsikračiau ax.gif .Tikriausiai iki pavasario būčiau vėdinus,vėdinus,vėdinus...... biggrin.gif

O garaže laikyti,tai nemanau,kad gera idėja.Nemanau,kad išsikvėps,nes ten juk paprastai nebūna tinkamos sąlygos vėdinimui blush2.gif
*

O tai kad Pilnas ,,MERKIO'' avies patalynės komplektas nėra taip jau ir pigus sakyčiau, bet dvokia taip kad apsivėmiau naktį, pamiegojau gal valandą, pakėliau vyrą , nuvilkau patalynę ir supakavau i tuos maišus atgal, paskambinau ir su didžiausiais triukšmais liepiau atsiimti ir grąžinti pinigus. Gal prieš metus laiko buvau užsisakiusi tai komplektas lygtai 2700 kainavo. Siūlė keisti į kupranugario vilnos, bet man vistiek smirdėjo, kam man gulėt ir spėliot ar aš tarp avių fermoj ar su vyru namie ... Fui , nenoriu net prisimint to šlykštaus kvapo. Pinigus grąžino.
adrija
QUOTE(upe_5 @ 2007 01 06, 01:40)
O tai kad Pilnas ,,MERKIO'' avies  patalynės komplektas nėra taip jau ir pigus sakyčiau, bet dvokia taip kad apsivėmiau naktį, pamiegojau gal valandą, pakėliau vyrą , nuvilkau patalynę ir supakavau i tuos maišus atgal, paskambinau ir su didžiausiais triukšmais liepiau atsiimti ir grąžinti pinigus. Gal prieš metus laiko buvau užsisakiusi  tai komplektas lygtai 2700 kainavo. Siūlė keisti į kupranugario vilnos, bet man vistiek smirdėjo, kam man gulėt ir spėliot ar aš tarp avių fermoj ar su vyru namie ... Fui , nenoriu net prisimint to šlykštaus kvapo. Pinigus grąžino.
*

Cha biggrin.gif .O kaip aš nunešiau saviškius grąžinti,tai mane apkaltino,kad aš tą vieną vienintelę dieną pati juos laikiau kažkokiam tvarte,kažkokioj smarvėj ir juos prasmirdinau.Paskui prisikniso,kad aš juos jau ir skalbiau ,mirkiau kokiam biese ir t.t.Tada pasiutau nerealiai.Priėjau prie pardavėjos ir liepiau jai ,kad mane apuostytų.Nes jei aš su ta pagalve prabuvau tvarte,tai turėtų dvokti ir nuo manęs.Bet nuo manęs kažkodėl žmonės nesitraukia,kaip kur einu.Reiškiasi,kad nedvokiu biggrin.gif Va,kaip būna.
Bet čia kita tema. g.gif Tik neiškenčiau. smile.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(adrija @ 2007 01 06, 10:42)
mane apkaltino,kad aš tą vieną vienintelę dieną pati juos laikiau kažkokiam tvarte,kažkokioj smarvėj ir juos prasmirdinau.Paskui prisikniso,kad aš juos jau ir skalbiau ,mirkiau kokiam biese ir t.t.
*

swoon.gif swoon.gif nu trūksta žodžių
audiga
Cha, pasirodo ne man vienai cirkai su ta smarve... lotuliukas.gif
another
OHO unsure.gif
Aš miegojau po merinoso antklode iš Merkio, tai jokio kvapo nei aš, nei vyras nepajutom unsure.gif Pagalvės irgi vilnonės buvo. Naujos. Mes pirmi miegojom, bet nieko nejutom unsure.gif
Gal čia priklauso nuo to, kokia ta vilna?
adrija
O va čia tai idėja mastau.gif
Būtų tikrai labai įdomu kažkaip sužinoti,kokį būtent kailį pirko vienos ar kitos mamytės.Nes tikrai-vienom labai smirda,kitom mažiau,o dar kitos visai nieko nejaučia.Uoslė ,manau,pas visus vienoda biggrin.gif .Taip gal ir išaiškėtų,ar kaltas apdirbimas,ar kailio rūšis.Juk ir kaina pagal kailio rūšį skiriasi vos ne dvigubai ar trigubai.Gal kokius balsavimus surengti ar sąrašą sudaryti? ax.gif lotuliukas.gif
Man,tai kažkaip labai aktualu,užtat čia ir įlendu vis.Nes labai jau smagi ta patalynė ir pagalvytės ax.gif .Tik ,kad pasitaikė taip sumautai verysad.gif
Na,aš pirkau ne merinoso,o paprasto ėriuko,pigiausią blush2.gif blush2.gif blush2.gif
toja
nu o as tikrai tada stebiuosi, gal pas jus uosle kokia ypatinga biggrin.gif

as jau kaip minejau musiske irgi dvoke, po nakties skambinau mamai klaust ar kada nors isisvedes, nes ji jau tokia turi
per savaite miegojimo laiko, tas kvapas dingo, nu tikrai neiko neuzuodziu ax.gif

o mano is paprastu lietuvisku aviu vilnos smile.gif

o del kvapo as manau, kad taip yra todel, kad jos buna maisuose, tas kvapas neisivedeja, o parduotuvej, ju pavyzdziai buna jau isimti, tai tas kvapas buna prasivedines.
adrija
O va klausimas toms,kurios skalbė.Jei patalus ar pagalves "su kvapu" išskalbi,tas kvapas nedingsta?O nesmirdantys smirdėti nepradeda?Na,šitie lenkiški,lietuviški....
another
QUOTE(adrija @ 2007 01 06, 16:17)
Būtų tikrai labai įdomu kažkaip sužinoti,kokį būtent kailį pirko vienos ar kitos mamytės.
*

Aš pirkau brangiausią, merinoso, bet pagalvės tai paprastos, nemačiau, kad iš merinoso gamintų unsure.gif
adrija
QUOTE(Will @ 2007 01 09, 10:33)
Aš pirkau brangiausią, merinoso, bet pagalvės tai paprastos, nemačiau, kad iš merinoso gamintų  unsure.gif
*

Nu,o kaip su tuo nelemtu kvapu?Ar skalbėt?Ir t.t. smile.gif
SUNmom
as turiu Merkio kainine pataline, t.y. ta kur kailis is virsaus
turiu ir pagalves ir kaldras ir paklota- nesmirdejo nei vienos dienos( gal del to kad tamsi vilna atrodo kupranugario...jeigu kazko cia nesumaisiau...

Mes miegam sioj patalinej jau du metus ir nevelkam..
bet puku kambariuose.....i diena gali pora kartu siurbti. metosi tokie gaurai, kaip menesi nebutu namai valyti

Ar kam nors toka merkio patalyne irgi taip pukuojasi?

bet man su ja miegoti tikrai nera per karsta +20 namie...pats tas..

dar del kvapo- tai kudikiui pirkau superine antkodele is aviuku vilnos LANA CARE- va sita tai smirda.. bet kazkodel vaikiukams smirdinti- vadinasi cia ne del kokybes..
Anafora
QUOTE(SUNmom @ 2007 01 13, 20:41)
as turiu Merkio kainine pataline, t.y. ta kur kailis is virsaus
turiu ir pagalves ir kaldras ir paklota- nesmirdejo nei vienos dienos.
*

Mes neseniai irgi Merkio nusipirkome pagalves ir antklodę - kol kas labai patenkinti - tas jausmas, kai nei karšta nei šalta - optimali temperatūra sakyčiau - mums labai patinka thumbup.gif
Mes pirkome antklodę pūkais tik iš vienos pusės - tai dabar mąstome, gal reiktų ją vietoj antklodės naudoti, ar SUmom turėtų būti atskiri paklotai? Gal jūsų antklodė iš abiejų pusių vilna - ar su tokia ne per karšta?
SUNmom
mano Kaldros is abieju pusiu kailiai.jos dvipuses. vienoj pusei rudas kailis kitoj margas.
Paklotas buna spec. atskiras. toks storesnis.
turim mes ir vienpuse, bet su ja kazkaip vyrui nepatiko.plonesne ji.

kai per karsta mes paklota nusiimam, ir aisku vasara kitas kaldras imam..

Anafora
Dėkui SUmom - ieškosime paklotų.
Man užtenka vienos pusės vilnos, bet maniškis užsikepęs pirkti iš abiejų pusių - bus žieminė.

Mūsų antklodė 170x200 - kaži ar tokia tilptų skalbti paparastoje skalbyklėje 5kg.talpos? g.gif

Bėje, čia moterys apie kvapus kalbėjo - tai jokių kvapų nejaučiame - vos vos kai prikiši nosį visai prie vilnos - tada tik schmoll.gif
another
QUOTE(adrija @ 2007 01 09, 10:51)
Nu,o kaip su tuo nelemtu kvapu?Ar skalbėt?Ir t.t. smile.gif
*

Pagalvę? g.gif Ne, neskalbėm, nes jokio kbapo nejutom schmoll.gif Be to, jų NEGALIMA skalbti- reikia vėdinti arba valyti sausu būdu 4u.gif
isola
gal galite parašyti kur jūs valote patalynę iš Bauer, aš anksčiau turėjau telefoną tai atvažiuodavo, paimdavo, išvalydavo ir parveždavo, o dabar skambinu tai sako kad nėra tokios firmos schmoll.gif , padėkit prašau, nes man jau laikas valyti pataliukus o kaip kitaip išvalyti nežinau g.gif išmatavimai 2x2 m.
adrija
QUOTE(kkriste @ 2007 01 16, 22:46)
gal galite parašyti kur jūs valote patalynę iš Bauer, aš anksčiau turėjau telefoną tai atvažiuodavo, paimdavo, išvalydavo ir parveždavo, o dabar skambinu tai sako kad nėra tokios firmos  schmoll.gif , padėkit prašau, nes man jau laikas valyti pataliukus o kaip kitaip išvalyti nežinau  g.gif  išmatavimai 2x2 m.
*

Kiek žinau,į valyklą neša.Tiesą sakant,nemanau,kad kitaip darė ir tos firmos atstovai blush2.gif biggrin.gif
O jei telpa,tai kiša į skalbimo mašinas arba skalbia rankomis ,o paskui tik skalbiankėse perplauna.Skalbia su spec.skysta priemone,kad nedingtų lanolinas(atsiprašau,jei neteisingai pavadinau).
O valyklose tai man atrodo,kad to kailio riebalo lanolino,dėl kurio mes tą patalynę ir perkam,tai nė kvapo nelieka.Nežinau,gal klystu g.gif
another
QUOTE(adrija @ 2007 01 16, 23:44)
O jei telpa,tai kiša į skalbimo mašinas arba skalbia rankomis ,o paskui tik skalbiankėse perplauna.Skalbia su spec.skysta priemone,kad nedingtų lanolinas(atsiprašau,jei neteisingai pavadinau).
*

Taigi tos patalynės neskalbiamos blink.gif Sausu būdu valomos 4u.gif
pabegusi nuotaka
pas mane pagalve vilnone, tai galva prakaituodavo, ir kazkoks po to keistas kvapas plauku, toks specifiskas budavo, as niekaip negalejau suprast, kodel plaukai smirda lotuliukas.gif , tai buvo jau pries gerus metus, tik dabar, kai pasiskaiciau iki manes daejo biggrin.gif Bet kad pati pagalve nejauciau, kad smirdetu
Augė
Pirkome vilnonę patalynę prieš 4 metus Merkio Pienę, tada ji buvo geriausia lietuviška
labai smagiai miegasi jokio kvapo nebuvo, visiškai nekanda , mažius mūsų irgi miega po tokia nevilkta

prižiūrim mes ją pagal patarimus smile.gif , bet kas metus vis tiek ją reik valyt ar skalbt , beje pristatyme nerekomendavo valyklos , geriau patiems skalbt jei galimybės leidžia , naudojant spec. priemones ir aišku tik rankom , jokios skalbiankos

beje tada dar nebuvo lietuviško pakloto tai pirkom lenkišką , nu nepaligint su lietuvišku ir kvapo biški buvo , pirkom jau išvėdinta , bet ..
ir kokybė nepatiko
Egle is Vilniaus
QUOTE(Dalbara @ 2006 12 16, 01:49)
Visiškai nesutinku  schmoll.gif  mes Bauer patalynę naudojam jau gal kokius 5 metus ir į paprastą nei už pusę karalystės nekeisčiau  schmoll.gif  O Bauer`is super minkštas šiltas  wub.gif  Atsiguli ir šilta jau o paprastoj patalynėj kol sušily  doh.gif 
O pagalvės tai irgi susigulėjo, bet juk nieko nėra amžina. Manau užtenka tą viduj pakeist ir bus kaip nauja  tongue.gif
*

viskam pritariu pilnai thumbup.gif

o del pagalviu, tai tokia pati problemele... doh.gif
(Agnieska)
Esu pirkus is Merkuritos patalyne, jau metus naudojam, dar dabar jauciasi tas avies, kaip as sakau suns kvapas blink.gif
Bet siiap normaliai, viena kladra ziemine, kita vasarine. Liuks
editabit
QUOTE((Agnieska) @ 2007 01 23, 15:43)
Esu pirkus is Merkuritos patalyne, jau metus naudojam, dar dabar jauciasi tas avies, kaip as sakau suns kvapas blink.gif
Bet siiap normaliai, viena kladra ziemine, kita vasarine. Liuks
*

O mes nusipirkom DORMEO. Ciuzini prestizini (labai gerai), pagalves memosan man labai patinka, o vyrui ne (jam reikia kad stacia stovetu) ir dormeo usklota (kur viena puse edvilnine kita merinoso vilnos) suneliui. Del to uzkoto vyksta karas, nes tikrai po juo nei silta nei salta pats tas. reikes pirkt visiems.
(Agnieska)
QUOTE(editabit @ 2007 01 25, 02:56)
O mes nusipirkom DORMEO. Ciuzini prestizini (labai gerai), pagalves memosan man labai patinka, o vyrui ne (jam reikia kad stacia stovetu) ir dormeo usklota (kur viena puse edvilnine kita merinoso vilnos) suneliui. Del to uzkoto vyksta karas, nes tikrai po juo nei silta nei salta pats tas. reikes pirkt visiems.
*

O ka reiskia "pagalve stacia stovetu"? g.gif
Pas mus pagalves gal ir yra tokios stacios, lateksines, jos visai nesusigula, man labai patogu, o vat vyrui pastoviai spranda skauda, nugara.. Negerai, o kainavo 1 pagalve virs 300 Lt verysad.gif
Ajurekiuke
mes nusipirkom eastkon firmos lamos vilnos patalyne, tai cia turbut buvo vienintelis nevykes mano pirkinys dry.gif miegoti neimanoma nes sitaip kanda, kad baisu, o puku ohmy.gif mad.gif visi namai pilni, plaukai po miego irgi pilni puku, kol nauja tai kosmaras kazkok buvo dabar tik po biski pradejo mazeti, smirdeti tai ji visai nesmirdejo, o ir plauti dave specialu skysti
bet patalyne man tai tikrai nepatiko schmoll.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Ajurekiuke @ 2007 05 11, 23:38)
mes nusipirkom eastkon firmos lamos vilnos patalyne, tai cia turbut buvo vienintelis nevykes mano pirkinys dry.gif miegoti neimanoma nes sitaip kanda, kad baisu, o puku ohmy.gif  mad.gif visi namai pilni, plaukai po miego irgi pilni puku, kol nauja tai kosmaras kazkok buvo dabar tik po biski pradejo mazeti, smirdeti tai ji visai nesmirdejo, o ir plauti dave specialu skysti
bet patalyne man tai tikrai nepatiko schmoll.gif
*

O nesakė naują patalynę nusiurbt siurbliu? Nepergyvenk tie plaukai paskui nebesišers schmoll.gif taip turi būt mirksiukas.gif mums irgi Buer``is šėrėsi o dabar thumbup.gif O plaut jos nereikia. Jums davė linolino tirpalą. Aš įpilu į vandenį su purkštuku papuškiu patalynę ir šukuoju metalinėm šukom aišku nesmarkiai. Paskui išpurtau išdžiovinu thumbup.gif
Ajurekiuke
tai neapsikente doh.gif pradejom siurbti i savaite karteli, galvoju gal dar i lauka isnesti ir gerai isdauzyti ja, o su tuo purskalu gal nuo jo irgi mazeja puku? g.gif
SUNmom
2 metus turiu Merkio siuvimo kupranugario vilnos patalus. pukuojasi iki siol.
pastoviai pilna puku. aisku maziau nei pries 2 metus, bet vistiek.
viena iseitis visus patalus ismesti. plovimas nepadejo.
Ajurekiuke
net nervas ima kokie pinigai ismesti i bala verysad.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Ajurekiuke @ 2007 05 12, 22:15)
tai neapsikente  doh.gif pradejom siurbti i savaite karteli, galvoju gal dar i lauka isnesti ir gerai isdauzyti ja, o su tuo purskalu gal nuo jo irgi mazeja puku? g.gif
*

gali išnešt papurtyt nusiurbliuok praeis gera savaitė dvi ir taip nebesišers mirksiukas.gif o tas skystis nepadės schmoll.gif Visai ne į balą schmoll.gif labai čiotka patalynė ypač dabar kai namie šalta thumbup.gif
Ajurekiuke
nu vasara dabar, reiks nesti i savaite karteli padauzyti, nors su ja bus per karsta miegoti vasara smile.gif
mamuke68
Aš dar tik ruošiuosi pirkti vilnonę patalynę, bet neturiu nuomonės kokios firmos. Norėčiau, kad kas patartų.Kiek ji kainuoja dabar, pvz Bauerio. g.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(mamuke68 @ 2007 05 15, 14:23)
Aš dar tik ruošiuosi pirkti vilnonę patalynę, bet neturiu nuomonės kokios firmos. Norėčiau, kad kas patartų.Kiek ji kainuoja dabar, pvz Bauerio. g.gif
*

Bauer patalynės kaina priklauso pirmiausia nuo to iš kokios vilnos ji pagaminta:merinosio, kupranugario dar yra daugiau rūšių ax.gif seniai pirkom pavadinimų nebepamenu doh.gif o mes už dvigulę kupranugario vilnos patalynę mokėom apie 2500lt jei gerai pamenu g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.