Ir kazko man vis vaidenasi, kad tokiom dienom visi gydytojai buna labai pikti ir girti.
Man gimdyt ispuola per pacias Kaledas-gruodzio 25d.
Ir kazko man vis vaidenasi, kad tokiom dienom visi gydytojai buna labai pikti ir girti.
Aš turėjau gimdyti
Dėl viso pikto ir savo ramybės gali susitarti su gidytoja - tada ji žiurės į tavo gimdymus kaip į galimybė papildomai užsidirbti, tai būsi jai kaip kalėdų dovana
mano draugė turėjo gimdyt per Kalėdas, apgimdė 23 ir labai džiaugės. Nes sakė, kad per šventes tai ten iš personalo beveik nieko nebuvo ir visi šventė
Sveikos
As turejau gimdyt gruodzio 17, ir tiesa sakant del to labai nerimavau... Nu jauciau, kad gausis sventems.... Taip ir buvo---gimdyti atvaziavau antra KALEDU diena ryte,o pagimdziau nakti, jau po 1 val. Yra niunasu per sventes gimdyt...Tartis nesaugu, nes , aisku, gydytoja (-as) per Kucias-Kaledas negales. Man tai ir buvo didziausias galvos skausmas. Bet viskas baigesi gerai, islaukiau gydytojo kol grizo. Be to kazkaip man atrodo kad per pacias sventes budeti skiria naujokus, tai ir nesitarti nesaugu.... Gimdziau klinikose, su naujagimiu gulejau tarp kaledu ir nauju, tai naujagimiu prieziura nuline. Aisku seselem, kaip ir visiems zmonems, sventes galvoj. Nepavyko prisikviesti, net kad pirmakart parodytu kaip pampersa pakeisti....Ryte tik paskiepydavo ir dar viena faina sesele pasitaike, tai galva mazylei isplove ir ausytes isvale pirmakart po gimdymo... Ziauru, bet nemirtina...Isgyvenome Nu zodziu rupestingumo ir siulymosi padeti nesulauksite svenciu metu.... O del gimdymo vistik reiktu issirinkti gydytoja kuris atvaziuotu ir per sventes...bus ramiau
Pritariu dėl gydytojos. Ir dar gerai būtų iš anksto susitarti dėl tų visų niuansų - ar imsis atvažiuoti per šventes, kokia bus priežiura...
jei būsi susitarusi su gydytoju, jokios šventės nesutrukdys.
tik šiaip
Gimdžiau prieš Jonines. Po gimdymo kelias dienas praleidau VGN, tad teko pamatyti, kaip prižiūri per šventes. Poste buvo palikta viena sesutė, ir, ta jau buvo išlenkusi taurelę. Mano vaikiukui prireikė mišinuko, nuėjau paprašyti, o poste - alkoholio tvaikas. Seselė, pamačiusi mane, padarė didelę akį ir puolė į tualetą. Pasirodė po gerų 5 min, visa persigandusi, bet vistik sukūrė istoriją, kad staiga jai pasidarė labai bloga, todėl turėjo išbėgti.
Taigi reikia būti pasiruošus, geriausia, tartis su patikimu gydytoju, nes švenčių įkarštyje, gali būti sunku kažko reikalauti.
Alabama, tai kaip ten per šventes gimdyt?
ai, mes Klinikose eilines birželio dienas leidom. Tai tas pats buvo, kaip čia viena mama aprašė šventines... reikėjo ieškoti, prašyti... labai suprastėjus priežiūra QUOTE(naitas @ 2007 01 19, 18:58) Alabama, tai kaip ten per šventes gimdyt? ai, mes Klinikose eilines birželio dienas leidom. Tai tas pats buvo, kaip čia viena mama aprašė šventines... reikėjo ieškoti, prašyti... labai suprastėjus priežiūra O, tik dabar pamaciau. Pagimdziau sausio pirma diena QUOTE(Natuke @ 2006 09 16, 18:12) Ir mano terminas buvo Kalėdos
O aš kaip tik gimdžiau per Kalėdas. Labai nerimavau kad gydytoja gali neatvykti į gimdymą ir bus išvažiavusi kur nors pas gimines.
Bet kaip tik išpuolė jos budėjimas Dėmesio stokos tikrai nejaučiau, nes akušerė visą laiką buvo su manimi. Gydytoja irgi paskutines dvi valandas neišeidavo iš gimdyklos.
gimdžiau naktį iš sekmadienio į pirmadienį kuris buvo ne darbo diena.
tai 1. mano sutarta gydytoja buvo išvažiavusi iš miesto. 2. vaikų gydytoja tokiom dienom budi namie, tai iki antradienio vizitacijos niekas nepastebėjo, kad sūneliui lūžęs raktikaulis, o tik burbėjo, kad oi koks neramus vaikas
Gimdziau tai pries naujuosius, o 31 gruodzio turejo isleisti namo, tai jautesi tik per patikrinima.Daktare greit kystelejo rankas, nors rekiau, kad labai skauda, po to varyte isvare, net be triusikeliu isejau palaton, nes ponulkos skubejo i kazkoki kambareli, kur seseles nese visokius skanumynus. Va tau ir sventes, ta diena tik issisketus galejau vaikscioti po sventines apziuros
Dukrytę gimdžiau per Velykas. Dėmesio stoka tikrai nesiskundžiau. Su niekuo nesitariau, o beveik visą gimdymo laiką būdavo tai akušerė, tai daktaras. Netgi galiu palyginti, kad prieš 3 metus gimdant sūnelį ne šventinę dieną priežiūra buvo gal net menkesnė.
Pagimdžiau Velykų rytą, na 12.00 val., bet ir pogimdyvinėj palatoj nejaučiau dėmesio stokos. turėjau nemenką bėdą po gimdymo vidury nakties - užspazmavo šlapimtakis, negalėjau paeit, vaistai nebepadėjo, bet sesutės iškart puolė man padėt, iškvietė budinčią gydytoją.
Mano sūnus irgi gimė per Velykas. Buvau susitarusi su gydytoja, tai iš pradžių, ryte, ji kas valandą skambino į gimdyklą ir klausinėjo kaip ten aš. Kaklelis atsivėrinėjo labai lėtai, tai ji dar iškart nevažiavo, sakėsi norinti pusryčius pavalgyti su šeima. Žodžiu, vadovavo telefonu, tad priežiūra nesiskundžiau, ir akušerė dažnai žiūrėjo, kaip aš, ir dar kažkokia kita gydytoja, kol apie pietus pasirodė ir maniškė, ir toliau vadovavo paradui
manoji gime per jonines tai nieko ypatingo nebuvo
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2008 03 27, 16:15) gimdžiau naktį iš sekmadienio į pirmadienį kuris buvo ne darbo diena. tai 1. mano sutarta gydytoja buvo išvažiavusi iš miesto. 2. vaikų gydytoja tokiom dienom budi namie, tai iki antradienio vizitacijos niekas nepastebėjo, kad sūneliui lūžęs raktikaulis, o tik burbėjo, kad oi koks neramus vaikas As savo mazge gimdziau is sestadienio i sekmadieni nakti.Gydytoja atvaziavo iskart,nors ir buvo kazkur uzmiestyje,o be to sekmadieni jai visa diena budejimas nusimate
Turiu "Naujametinį" brolį, tai kai mama papasakoja, kaip "smagu" gimdyti buvo...
Pusseserė irgi tarpušvenčiu gimusi, tai irgi, kai teta papasakoja, kokie akyse linksmėjantys medikai gimdymą prižiūrėjo... Pati gimdžiau sekmadienio (nešventinio) rytą, bet visi, kam priklauso buvo darbo vietose...
Niu jo, vienas zymus medikas sake: " kai meldziates, tai melskite tik dvieju dalyku: nesusirgti penktadienio vakara ar per sventes ir greitos bei neskausmingos mirties"
Pasak jo per sventes budi tik vienisi, nelaimingi ir keistoki daktarai, o nelaimingas zmogus negali susikaupti ties savo darbu. Bet... cia ne i tema - santariskese dabar apskritai budi naktimis tik rezidentai.
Gimdžiau per Kalėdas ir tikrai negaliu pasakyti kad negavau dėmesio, kaip tik jo buvo net daugiau nei tikėjausi, visi tik užeidavo ir sveikindavo į palatą. Labai pasisekė, kad mano gydytojai kaip tik buvo budėjimas, nežinau ar važiuotų ji pas mane į gimdymą, jei jai būtų laisva diena.
Hmm man kaip tik terminas 25d
Mums taip "sekasi", kad mes nuolat (su vyresniuoju) gulam į ligoninę per šventes ir ilguosius savaitgalius, kai dėmesį ir tinkamą priežiūrą reikia išsimušinėti Bet nemanau, kad gimdyves paliktų likimo valiai
man irgi data nustayta 25 d.
Mums šiaip terminas sausio 6 d, bet kadangi laukiuosi dvynukių tai trumpėja laikas iki gruodžio 23 paskaičiau čia ir liūdna pasidarė.
Aš sūnų per Naujus metus gimdžiau.Nuvažiavom į ligoninę kelios min.po 12 nakties,dar suspėjom fejerverkus pažiūrėt,nors ir su sąrėmiais.Galiu pasakyt tik tiek - mano lelius patapo vieno miesto pirmuoju metų kūdikiu,gimdymo metu labai padėjo mūsų tėtukas,o akušerės negalėjau prisišaukt - sakė niekuo padėt negaliu,kentėk,vaistai jau nebepadės.Gal ir taip,nesiginčiju,bet to dėmesio norėjosi daugiau,visgi pirmas gimdymas.O kai suvažiavo žurnalistai ir valdžios atstovai,jau taip prieš mane vaipėsi ir šokinėjo,galvoju,kur jūsų surūgę veidai dingo?Iš esmės viskas gerai,pagimdžiau,susiuvo,jokių komplikacijų nekilo,bet tikrai jautėsi tai,kad neįdėjau vokelio į kišenę.Kitą kartą būsiu gudresnė.
Niu va aš irgi gimiau per naujus, na tiksliau šiek tiek po naujų
Jau epidūro per šventes tai neprašysiu
Rizika didėja
prisideda prie turinčių gimdyti per šventes. 31 gruodžio terminas, bet labai tikiuosi pratempt nors dvi dienas ilgiau
Sveikutės,
Man terminas gruodžio 26 d. tai pilna visokių baimių dėl ,,gerai nusiteikusio ,, GN personalo, pati ruošiuosi gimdyti Mažylio GN.....
Man taip pat gruodzio 31 diena numatomas gimdymas, bet as sakiau laikysiu uzspaudus bent pora dieneliu...
sveikutes, man taip pat terminas gimdyti per sventes, terminas gruodzio 27.
Tai baimiu labai daug, norisi, kad mazylis anksciau pasirodytu, bet manau jau pats pasirinks sau data kada jam pasirodyt QUOTE(Gintare^ @ 2008 12 11, 16:40) sveikutes, man taip pat terminas gimdyti per sventes, terminas gruodzio 27. Tai baimiu labai daug, norisi, kad mazylis anksciau pasirodytu, bet manau jau pats pasirinks sau data kada jam pasirodyt Manau, kad čia rašančios visos gali tą dieną gimdyti, juk vaikučiai patys pasirenka kada jiems ateiti...
[SUNELI PAGIMDZIAU VASARIO14.....GRAZI SVENTE LYDES VISUS GIMTADIENIUS
oi mamkos neišsigalvokit per daug .. kaip bebūtu tarybiniai laikai baigiesi ir daktarai tikrai darbo vietoj nei geria nei ką eiline darbo diena medikams.... nusiraminkit .. mažiau baisiu istorijų skaitykit kur neva kažkas būtent dėl šventės negero atsitiko ..tiesiog sutapimas.
QUOTE(Lera @ 2008 12 13, 22:59) oi mamkos neišsigalvokit per daug .. kaip bebūtu tarybiniai laikai baigiesi ir daktarai tikrai darbo vietoj nei geria nei ką eiline darbo diena medikams.... nusiraminkit .. mažiau baisiu istorijų skaitykit kur neva kažkas būtent dėl šventės negero atsitiko ..tiesiog sutapimas.
tureciau gimdyt gruodzio 30d.,bet zinant ,kad nustatyta data gimsta tik 5 procentai vaikiuku....nu bet vis tiek baisu darosi
man taip pat per sventes gimdyti, tikiuosi viskas bus tvarkoj, reiks su savo gydytoja kalbeti, ar vaziuos per sventes
Siaip tai sake, kad man gimdyti tik sausio 6d. Bet zinant, kad butent ta diena niekada negimsta, tai... Gine sake, kad nuo tos dienos galima savaite pries, svaite po. Taip noreciau, kad vaikutis gimtu po Naujuju.
jungiuosi prie jusu rato, nes musu mazylis taip pat laukia gruodzio 23 dienos
QUOTE(plooke @ 2009 09 11, 11:01) jungiuosi prie jusu rato, nes musu mazylis taip pat laukia gruodzio 23 dienos Kaip smagu Plooke, as savojo mazylio taip pat laukiu gruodzio 23d.
Mano terminas pirmomis sausio dienomis, bet kadangi laukia planinis CZ, kuris atliekamas apie 39 savaite, bandysiu kelti data i tarpusventi tarp Kaledu ir nauju metu
Man gimdyt sausio 1, biški neramu, aišku, kaip ir kada as lelius sugalvos gimti ir koks bus personalas. Tik gerai, kad antras, bent jau žinau, kaip viskas vyksta
|