Taxi veze... vargsas
Kadangi eme teketi vaisiaus vandenys, o vyras buvo darbe, tai issikvieciau taxi. Man tai pasirode greiciausias budas nukakti i ligonine (greiciau nei sulaukti "greitosios pagalbos")
QUOTE(Brigitte @ 2009 07 04, 21:59) Kadangi eme teketi vaisiaus vandenys, o vyras buvo darbe, tai issikvieciau taxi. Man tai pasirode greiciausias budas nukakti i ligonine (greiciau nei sulaukti "greitosios pagalbos") Man lygiai taip pat atrodo
as tai planuoju, kad mane vyras nuveztu
Dekui
vyras nuveze
Vyras nuveš, nebent pasaulio pabaiga ateitų, tvanas ar gaisras koks
Nuvežė vyras
Vyras vez
Mes su vyru jau susitarę kad ir kur jis būtų į ligoninę veš jis
Siandien pradejo eiti gleiviu kamstis, o vyras ketvirtadieni darbo reikalais islekia i Kauna, tai nezinau kaip cia dabar bus. Sakiau, kad turesi parlekt namo per valanda jeigu ka
kvietemes taksi, nes masinos tada dar neturejom. Tai taksistas labiau bijojo, nei mes
su taksi važiavom
Abu kartus vežė vyras
Vyras veze
Mazdaug pries 11 metu tai vaziavom su greituke.Dabar tikiuosi MB nuves
Iškilo klausimas
QUOTE(benmama @ 2009 06 16, 10:27) Nu moteriskes, kokias "briednias" jus cia varot ir dar negimdziusias gasdinat Tai gal is pradziu vandenys nuteka namie, pardoj ar kur ten bebutumet, bet ne vaziuojant pakeliui su taksu... Oi nesakyk, būna visko. mano puskė gimdė pirmą vaiką. Atsigulė miegoti kaip visada, ramia širdimi ir staiga veriantis skausmas ir noras tuštintis. Vyras ją į mašiną ir lėkė į ligoninę, gerai, kad buvo naktis. nes kai įlėkė į gimdymo namus, jau galvutė matėsi O šiaip tai tikrai. Nėra čia ko panikuoti, pajutot sąrėmiukus, ramiai sėdat į mašiną ir vyras nuveža, jei vyras negali - taksi.
o jei ligonine kitam mieste, uz 40 km?manau greitoji tokiu atveju kaip tik
vaziavau pati, pernesiojau 10 dienu, ir nors liepe laukti dar 4 dienas, as atvaziavau ir liepiau stimuliuot
Mano vyras tuo metu turėtų atostogauti, tai mane ir nuveš
Mes su MB nuėjome pėskute,ligonine labai arti
Man i GN prireike nakti,issikvieciau greitaja.Greitosios pagalbos stoties operatore paklause kur noriu kad nuveztu,pasakiau kad i Mazyli.Atvaziave greitosios darbuotojai irgi klause kur vezti,pasakiau. Nuveze be jokiu pretenziju,greitai ir saugiai.Jei ka,tai cia buvo viskas Kaune
Vaziavome savo masina.Tik ilgokai teko belstis,nes buvo ankstyvas rytas
mes abu kartus kvieteme greitaja,nes savo auto neturim.Abu kartus teko vaziuoti nakti,diena turbut kvietus nebuciau.Pirmakart tai nelabai patenkinti atvaziavo,gal kad daremiai dar nebuvo labai stiprus,visa issisiepus buvau,kad pagaliau turesiu leliuka
Man visa diena po truputi vis skaudejo skaudejo. Ant vakaro kazkur 20 val dar labiau, kad 5 min, bet toks negilus skausmas. Su vyru gulim lovoj ir galvoju ka daryt, ar gimdyt, ar eit miegot
Sugalvojau paskambint i gimdymo namus ir pasiteiraut ka daryt. Man patare pagulet siltoj vonioj ir atvaziuot. As taip ir padariau. Galejau dar pati ir nuvairuot. Bet vyras vairavo, ir kaip tycia visi zali sviesaforai dege Kai atvaziavau , sako per gerai atrodau kad gimdyt. Bet istikruju jau 4 cm buvo prasivere. Ir 6 ryte pagimdziau. Tai ir po gimdymo man sako, kad neatrodau kad buciau katik pagimdzius, sake vyras blogiau atrode
as tuo metu buvau pas tevus atostogu ir kita diena turejau vaziuoti namo,nieko jokiu simptomu nebuvo diena,i vakara apie 23val tevai miega as irgi guliu,kazkaip jau labai uzsimaniau i tulika viena karta nueinu,nieko.antra karta nieko,tai ir sakau mamai man turbut saremei po biski prasideda,kad i tulika reikia,na tai ka tevai i masina ir i ligonine....
Pirmaja pagimdziau su mikriuku nuvaziavus, nes kazkaip net nenumaniau, kad jau.. O antras kartas, bus matyt pagal situacija: savo transportu pati ar su vyru.
dar ir dabar atsimenu.atsikeliu apie pietus.ir oba.skauda.tase kraustyta.deta.milijonus kartu buvo.bet kadangi dar buvo trys savaites likusios tai per daug i plaucius neemiau.kad gimdymas ryt prasidet turetu.tuo labiau nei parengiamuju saremiu nei dar kazkokiu skausmu nebuvo ir net nekvepejo jais. o cia dabar raizyt pilva gerokai pradejo.o vyras zvejyboj savaitgali buvo.skambinu greitajai.per telefona klausia kas nutiko.sakau-lyg tais saremiai prasidejo.klausia toliau-tai gimdote.sakau tai jau turbut.atvaziavo greitoji.supakavo.tik sudetinga biski laiptais buvo nulipt.
Aš pirmą važiavau su mikriuku gimdyt
Vyras nuveze, kai pajutau reguliarius saremius. Nors dar nelabai tikejau, kad tai jau gimdymas, bet nuvykus i ligonine paaiskejo, kad jau 5 cm kaklelis atsiveres. Po poros val jau laikiau rankose savo mazyte coliuke
MAN GIMDYMAS PRASIDEJO NAKTI,TAI KVIECIAUSI GREITAJA,ATVAZIAVO PER 15MIN,JAI BUTU DIENA BUTUME VAZIAVE SU SAVO MASINA.
Nematau tikslo kviestis greitąją, jei yra savas teansportas
Mums iki Klaip. apie 70km. Gyvenam mažam miestelyje. Na nemanau, kad greitąją laiku prisikviesiu. Teks mano vyrui vežti mane. O gimdyt tai per pati viduržiemį. Nu čia tai situacija, net nežinau ką reiks daryt, kad laiku suspėt.
man vandenys nubego anksti ryte,nei vyro nei tevu namie jau nebebuvo
QUOTE(Pušūnė @ 2009 11 10, 14:22) Mums iki Klaip. apie 70km. Gyvenam mažam miestelyje. Na nemanau, kad greitąją laiku prisikviesiu. Teks mano vyrui vežti mane. O gimdyt tai per pati viduržiemį. Nu čia tai situacija, net nežinau ką reiks daryt, kad laiku suspėt. patarciau vieniems nevaziuoti,pasiimkite ka nors kartu(broli,drauga ar kaimyna),o jei bus daug sniego ir uzklimpsite...baisu net pagalvoti,o greitoji labai ilgai vaziuoja
Vat to labaiusiai ir bijau, kad nebutu daug sniego, nors keliai pas mus gerai valomi ir iki autostrados 7 km, bet vistiek kazkaip nejauku. Reiks kazka galvot
As skambinau vyrui ir pasakaiu, kad nekaip jauciuosi ir tegu grizta namo, nes jei gimdysiu tevystes atostogas gales iskatyti nuo sios dienos, kai pasake, kad turi darbo, rimtu balsu pasakiau, kad vaziuotu namo, nes GIMDAU
Tai jau tiesa! Ilgai, bet kazkaip nuobodu nebuvo
Man diena pries gimdyma nuotaika sliksti buvo. Maude juosmeni, strenas, vis vietos nerasdavau, nerimas kazkoks buvo. O nakti vandenys nubego. Nuvarem su greituske, bet dar miegojau puse nakties- veiklos vis nebuvo. Tai dar stimuliavo oxitocinu. Oj, pirma karta visoms buna linksma ir idomu! Taip nauja
Abu kartus vežė vyras, nes turi galimybę baigti darbą kada nori, o ir gimdėm kartu, tai savaime suprantama atrodė, kad jis ir veš
Vargsai taksistai, kurie turi dalyvauti tokiam ivyke
Mane pirma karta nuveze vyras. O kaip bus si karta..., tkiuosi MB spes, bet kaip atsargini varianta laikau greituske, jos pas mus per 5min atvaziuoja...
Kažkaip net toks klausimas neiškilo... visus 3 kartus vežė vyras...
Aisku,kad vyras nuveze
Manau kad nuveš vyras... tik jei vyskas prasidės dieną, teks palaukti kol griš iš darbo
greituke. del prieslaikinio
taxi, nes automobilio neturim
Abu karytus vaziavom savo automobiliu
|