Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: klausimas gydytojai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
aiste20
man skausmai pilvo apacioje prasidejo pries metus tada gydytojai gyde nuo pusles uzdegimo. Vat dabar vel prasedejo skausmai pilvo apacioje uzeina spazmai tokie ne nuolat skauda. Tyriausi pas ginekologa sake is ju puses viskas gerai tada dare slapimo tyrima tyrimas geras. Nusiunte pas Urologa del inkstu konkreciai lankiausi pas pona Bulotaviciu su inkstais viskas gerai sake kad cia slapimo pusle bet tai ne uzdegimas o kazkas tokio kad pusle dirgina kazkokie tai maisto produktai gali ir nuo streso spazmuoti jis paskyre man vaistus bet jie nepadeda. Ginekologe itare cistita o bulotavicius paneige kad tai ne tai prirase vaistu vieni 100lt kiti 90lt ir nieko nepadeda man jie pasimetusi esu labai
Rita Matulionytė
Juk urologas pripažino, kad tai ne uždegimas, tačiau vistiek šlapimo pūslės problema. taigi spręskite problemas su urologu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.