Ramunėlė*
2007 02 23, 09:30
ezra - tada noriu tavęs pakalusti...mes gyvename Naujakiemio g rajone, kaip suprantu mums prikaluso -"darželis-mokykla" Nykštukas",bei Gedminų pagrindinė ...tai siūlytum rinktis ...Gedminų?...sakyk drąsiai savo nuomonę...  ..o gal apskritai šis rajomas neturi geros mokyklos??... Čia visoms mamytėms apmąstymui...jei žadat vaikus vežiot į pradines klases visai kitą miesto dalį...sakykit ,kaip jūs juos po pamokų pasiimsit????....na takim 13-15 val  ...gi ne visur ,kaip suprantu yra tos prailgintos grupės...  ..mano viena pažįstama veda į mokyklą, kurioje prailginta grupė yra iki 15 val....  ..o jos ir vyro darbai iki 17 val...tai gerai,kad mokykla beveik kieme....nes kitu atveju... Ar čia man reik susitaikyt su tuo,kad jei vaikus vedžioju į darželį, tai ir į mokyklą reiks nuvežt-parvežt...  ...tik dabr vėl klausimas iki kelintos klasės..taip juso vežiot.....
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 23, 09:30) ezra - tada noriu tavęs pakalusti...mes gyvename Naujakiemio g rajone, kaip suprantu mums prikaluso -"darželis-mokykla" Nykštukas",bei Gedminų pagrindinė ...tai siūlytum rinktis ...Gedminų?...sakyk drąsiai savo nuomonę...  ..o gal apskritai šis rajomas neturi geros mokyklos??... Čia visoms mamytėms apmąstymui...jei žadat vaikus vežiot į pradines klases visai kitą miesto dalį...sakykit ,kaip jūs juos po pamokų pasiimsit????....na takim 13-15 val  ...gi ne visur ,kaip suprantu yra tos prailgintos grupės...  ..mano viena pažįstama veda į mokyklą, kurioje prailginta grupė yra iki 15 val....  ..o jos ir vyro darbai iki 17 val...tai gerai,kad mokykla beveik kieme....nes kitu atveju... Ar čia man reik susitaikyt su tuo,kad jei vaikus vedžioju į darželį, tai ir į mokyklą reiks nuvežt-parvežt...  ...tik dabr vėl klausimas iki kelintos klasės..taip juso vežiot.....  Tai va, dėl visų šių minėtų priežaščių ir galvoju rinktis mokyklą arčiau namų. O vežioja vaikus pirmus kelis metus, o poto jau gali bandyti su mikriukais važinėtis. Žinoma, jei vienas iš tėvelių yra laisvesnis ir gali tiek nuvešti, tiek ir parsivešti vaiką, tai labai puiku, bet jei iki 5 val dirbantys, tai jau problemėlė... Beje, netoliese jums yra Balsio mokykla, tai gal ją rinkitės. O šiaip tėvelių patogumui- darželis-mokykla, ir vaikas pavalgęs, ir galės iki pat 18 val pabūti.
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 23, 09:30) Čia visoms mamytėms apmąstymui...jei žadat vaikus vežiot į pradines klases visai kitą miesto dalį.. Aš jau praktiškai nusiteikiau, kad teks tąsyt į kitą rajoną visai, nes šiaurinėj nieko gero nėra  nu dar liko apmąstymuose d-mkla Varpelis, bet nu grynas daržas ten  Kaip paskui vaikui persiorientuot iškart ir 5 klasė ir visiškai priešinga aplinka darželiui  vat šitai mane stabdo QUOTE(mutti @ 2007 02 23, 10:39) Tai va, dėl visų šių minėtų priežaščių ir galvoju rinktis mokyklą arčiau namų. O vežioja vaikus pirmus kelis metus, o poto jau gali bandyti su mikriukais važinėtis. Žinoma, jei vienas iš tėvelių yra laisvesnis ir gali tiek nuvešti, tiek ir parsivešti vaiką, tai labai puiku, bet jei iki 5 val dirbantys, tai jau problemėlė... Aš dabar rinkdamasi žiūriu ir kur geriausias susisiekimas, kad gatvės su šviesoforinėm perėjom būtų ir pageidautina tik viena, kad neblūdinėtų vaiks  Tam atvejui, jei situacija pasikeis ir teks grįžinėt pačiam
zuikispuikis
2007 02 23, 17:34
As irgi prisidedu prie reklamos Vydunui, teko ir matyt pamokas ir bendraut su mokyt is tiesu visos labai siltos moterys, beje ir jaunos. o del patekimo i mokykla jei vaikas gabus ir nori mokytis dailes ar muzikos bedu su patekimu i mokykla nebus, tik nepraleisti "stojimo" Antireklama duociau masiotui (nors keletas mokyt yra nuostabiu) o apie privacias esu neigiamos nuomones
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 23, 17:34) As irgi prisidedu prie reklamos Vydunui, teko ir matyt pamokas ir bendraut su mokyt is tiesu visos labai siltos moterys, beje ir jaunos. o del patekimo i mokykla jei vaikas gabus ir nori mokytis dailes ar muzikos bedu su patekimu i mokykla nebus, tik nepraleisti "stojimo" Antireklama duociau masiotui (nors keletas mokyt yra nuostabiu) o apie privacias esu neigiamos nuomones tai tipo tik muzikalius ir meniškus verta ten vest  ir kada tas "stojimo laikas" pas juos o kas dėl privačių?
Baltike
2007 02 23, 18:02
QUOTE(Slapux @ 2007 02 18, 16:24) Kažin kokie atsiliepimai apie mokyklą-darželį "Varpelis"  Nors skeptiškai žiūriu į tokį variantą, bet gal be reikalo Kadangi irgi neseniai aktualu buvo, tai domėjausi mokyklomis šiaurinėje dalyje ir aš. Apie "Varpelį" gali net negalvoti, jei darželio ten nelankei, nes net ir lankę darželį ne visi pakliūna, kadangi iš 2 darželinukų grupių formuoja tik vieną pradinę klasę. Apie "Verdenę" atsiliepimai skirtingi, nes pradinukų mokytojos labai skirtingos, būna metų, kai viena už kitą prastesnės (kaip tik mano Simonui tokie metai išpultų  ), bet yra keletas, apie kurias visai neblogai atsiliepia. Nemažai vaikų iš Miško rajono į Dacho mokyklą važinėja, mūsų laiptinėje nebuvo nei vieno besimokančio "Verdenėje" - visi Dacho, Gorkio arba Vydūno mokyklose mokėsi.
zuikispuikis
2007 02 23, 19:16
QUOTE(Slapux @ 2007 02 23, 18:38) tai tipo tik muzikalius ir meniškus verta ten vest  ir kada tas "stojimo laikas" pas juos o kas dėl privačių?  na yra pas juos dvi klases muzikine ir dailes, jei nemuzikalus gal dailininkas nors kaip cia rase muzikinems klasems daugiau yra kaip pasireikst koncertai iv renginiai bangeles ir t.t tuo labiau kad direktoriai muzikantai, vistik manau vaikas turi linkt i muzika arba i daile kitaip sunku bus, nes ten siek tiek daugiau atitinkamai muzikos ar dailes pamoku o jei vaiku nepatinka  tai kankyne o stojimai reiktu pasidometi paprastai geguzes men buna del privaciu tai ten mokytojai pries tevus ant ausu vaiksto, taip pat pries vaikus (kad neduokdieve neiseitu 600 ar kita stavke ) ir paprastai susirenka daugiau problematisku vaiku, mokyt bijo tiesa pasakyt tevams ( na turejau draugiu dirbanciu privaciose ) o finale vistiek eina nuo penktos i tas pacias valdiskas mokyklas ir jau su jais nebesicackina o ir programa privaciose ta pati, as nemanau kad verta ismesti tiek pinigu, na nebent visai nera kur deti.
Klaipėdiete
2007 02 24, 17:24
O kuo bloga P.Mašioto vid.m-la?  Mums taip pakeliui ši mokykla, nesinori kaškur vaiką vežioti i kitą miesto galą ir apsisunkinti save ir vaika  .
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 24, 17:24) O kuo bloga P.Mašioto vid.m-la?  Mums taip pakeliui ši mokykla, nesinori kaškur vaiką vežioti i kitą miesto galą ir apsisunkinti save ir vaika  . Va va ir man aktualu  Beje, esam beveik kaimynkos
Klaipėdiete
2007 02 24, 20:39
QUOTE(mutti @ 2007 02 24, 20:27) Va va ir man aktualu  Beje, esam beveik kaimynkos  Tikrai taip  , ar Varpų g. gyveni? Jei nepaslaptis kokiam name?
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 24, 20:39) Tikrai taip  , ar Varpų g. gyveni? Jei nepaslaptis kokiam name?  Mes Liubeko gatvėj, arčiau Bigo
Klaipėdiete
2007 02 24, 21:00
QUOTE(mutti @ 2007 02 24, 21:57) Mes Liubeko gatvėj, arčiau Bigo  Nu mes tada tikrai kaimynes  , as tarp Liubeko ir Varpų, bet taip pat arčiau Bigo
QUOTE(Baltike @ 2007 02 23, 18:02) Kadangi irgi neseniai aktualu buvo, tai domėjausi mokyklomis šiaurinėje dalyje ir aš. Apie "Varpelį" gali net negalvoti, jei darželio ten nelankei, nes net ir lankę darželį ne visi pakliūna, kadangi iš 2 darželinukų grupių formuoja tik vieną pradinę klasę. Apie "Verdenę" atsiliepimai skirtingi, nes pradinukų mokytojos labai skirtingos, būna metų, kai viena už kitą prastesnės (kaip tik mano Simonui tokie metai išpultų  ), bet yra keletas, apie kurias visai neblogai atsiliepia. Nemažai vaikų iš Miško rajono į Dacho mokyklą važinėja, mūsų laiptinėje nebuvo nei vieno besimokančio "Verdenėje" - visi Dacho, Gorkio arba Vydūno mokyklose mokėsi. pasirinkimo amplitudė sparčiai siaurėja  Ačiū už komentarus  gal dar kas kokių minčių apie Gorkio, Vydūno ir Dacho mokyklas turi
zuikispuikis
2007 02 25, 23:21
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 24, 18:24) O kuo bloga P.Mašioto vid.m-la?  Mums taip pakeliui ši mokykla, nesinori kaškur vaiką vežioti i kitą miesto galą ir apsisunkinti save ir vaika  . Na mokykla grazi, nestandartine  , o jei rimtai tai as esu tos nuomones kad baisiai daug kas priklauso nuo mokytojos, pas kuria paklius vaikas, nesakau kad Masiote mokytojos blogos, bet pati buciau sutikus tik pas pora vesti savo vaika. (viena is ju vilkiene, jei kas zinot parasykit jos varda pasakysiu ar tikrai ji-nuostabi mokytoja)Kaip sakiau senai besidomejau sia mokykla, bet jei pradinems dar vadovauja Baranauskiene tai tas pats likes- yra be proto didelis noras pasirodyti pries tevelius - organizuojami grand koncertai,kuriems repetuotis negailima pamoku laiko, mokytojai atrpusavyje nesutaria, ai daug galeciau pasakoti, bet labiausiai nepatiko vaiku ir mokytoju santykiai. Siaip aisku suprantu mamas kurioms salia mokykla ir idealiausia salia butu, na tuomet tik ieskokit geros mokytojos,ten kazkaip pirmokeliu tevams buna parodomosios pamokos- nepatingekit nueit. Papildyta:QUOTE(Slapux @ 2007 02 25, 16:48) pasirinkimo amplitudė sparčiai siaurėja  Ačiū už komentarus  gal dar kas kokių minčių apie Gorkio, Vydūno ir Dacho mokyklas turi  sakykit ar gorkio ne rusu mokykla??? ji tiktu??? kiek zinau ji nebloga bet rusu.
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 25, 23:21) bet jei pradinems dar vadovauja Baranauskiene tai tas pats likes- yra be proto didelis noras pasirodyti pries tevelius - organizuojami grand koncertai,kuriems repetuotis negailima pamoku laiko, mokytojai atrpusavyje nesutaria, ai daug galeciau pasakoti, bet labiausiai nepatiko vaiku ir mokytoju santykiai. sakykit ar gorkio ne rusu mokykla??? ji tiktu??? kiek zinau ji nebloga bet rusu. Man rods man draugė būtent apie šitą mokytoją ir pasakojo, stilius "mokytojavimo" tai tip top rusų rusų Mums belieka Dacho rinktis  papasakokit kas nors ką nors
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 23, 10:30) ezra - tada noriu tavęs pakalusti...mes gyvename Naujakiemio g rajone, kaip suprantu mums prikaluso -"darželis-mokykla" Nykštukas",bei Gedminų pagrindinė ...tai siūlytum rinktis ...Gedminų?...sakyk drąsiai savo nuomonę...  ..o gal apskritai šis rajomas neturi geros mokyklos??... Rinkčiausi Gedminų pagrindinę. Papildyta:QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 00:21) Siaip aisku suprantu mamas kurioms salia mokykla ir idealiausia salia butu, na tuomet tik ieskokit geros mokytojos,ten kazkaip pirmokeliu tevams buna parodomosios pamokos- nepatingekit nueit.
Parodomosios pamokos ir yra parodomosios - "pakazucha"
zuikispuikis
2007 02 26, 11:05
QUOTE(ezra @ 2007 02 26, 01:38) Rinkčiausi Gedminų pagrindinę. Papildyta:Parodomosios pamokos ir yra parodomosios - "pakazucha"  Na sutinka kad pakazucha, bet juk mamai nesvarbu o ir nelabai supras ar taisyklingai pagal pamokos struktura vedama pamoka. Man svarbiausia butu bendravimo stilius tarp mokytojos ir vaiku(tas tikrai pasimatytu pamomoje) o ne vaizdiniu priemoniu gausa.
Klaipėdiete
2007 02 26, 20:14
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 00:21) Na mokykla grazi, nestandartine  , o jei rimtai tai as esu tos nuomones kad baisiai daug kas priklauso nuo mokytojos, pas kuria paklius vaikas, nesakau kad Masiote mokytojos blogos, bet pati buciau sutikus tik pas pora vesti savo vaika. (viena is ju vilkiene, jei kas zinot parasykit jos varda pasakysiu ar tikrai ji-nuostabi mokytoja)Kaip sakiau senai besidomejau sia mokykla, bet jei pradinems dar vadovauja Baranauskiene tai tas pats likes- yra be proto didelis noras pasirodyti pries tevelius - organizuojami grand koncertai,kuriems repetuotis negailima pamoku laiko, mokytojai atrpusavyje nesutaria, ai daug galeciau pasakoti, bet labiausiai nepatiko vaiku ir mokytoju santykiai. Siaip aisku suprantu mamas kurioms salia mokykla ir idealiausia salia butu, na tuomet tik ieskokit geros mokytojos,ten kazkaip pirmokeliu tevams buna parodomosios pamokos- nepatingekit nueit. Papildyta:sakykit ar gorkio ne rusu mokykla??? ji tiktu??? kiek zinau ji nebloga bet rusu. Aciu uz info  , bet jau nieko turbut nekeisiu, uzrasiau pas Lingiene, kaip bus taip bus
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 12:05) Na sutinka kad pakazucha, bet juk mamai nesvarbu o ir nelabai supras ar taisyklingai pagal pamokos struktura vedama pamoka. Man svarbiausia butu bendravimo stilius tarp mokytojos ir vaiku(tas tikrai pasimatytu pamomoje) o ne vaizdiniu priemoniu gausa. Viską galima sivaidinti...
zuikispuikis
2007 02 27, 15:58
QUOTE(ezra @ 2007 02 27, 00:49) Viską galima sivaidinti...  nzn ar viska, na as pastebeciau... igudusi akis stebejau viena karta pamoka kai studente buvau, mokyt sauni skraido po klase, priemoniu prisiruosus, tempas didelis...o vaikai bijo akis pakelt, neatsakineja,na ne velnio nesuprantam.. po to isgirdau kaip ji staugia ant vaiku. Vaikai nevaidina, o ir ju paklausinet pertraukos metu galima
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 27, 16:58) nzn ar viska, na as pastebeciau... igudusi akis stebejau viena karta pamoka kai studente buvau, mokyt sauni skraido po klase, priemoniu prisiruosus, tempas didelis...o vaikai bijo akis pakelt, neatsakineja,na ne velnio nesuprantam.. po to isgirdau kaip ji staugia ant vaiku. Vaikai nevaidina, o ir ju paklausinet pertraukos metu galima  Juk ne visos mamytės - mokytojos, jų akis neįgudusi.
Cikadelė
2007 03 07, 21:30
QUOTE(Baltike @ 2007 02 23, 18:02) Apie "Verdenę" atsiliepimai skirtingi, nes pradinukų mokytojos labai skirtingos, būna metų, kai viena už kitą prastesnės (kaip tik mano Simonui tokie metai išpultų  ), bet yra keletas, apie kurias visai neblogai atsiliepia. o gal galima sužinoti, kurios čia geresnės, kurios prastesnės?  galima ir į a.ž sveika kritika niekada nepamaišė dar QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 27, 15:58) nzn ar viska, na as pastebeciau... igudusi akis stebejau viena karta pamoka kai studente buvau, mokyt sauni skraido po klase, priemoniu prisiruosus, tempas didelis...o vaikai bijo akis pakelt, neatsakineja,na ne velnio nesuprantam.. po to isgirdau kaip ji staugia ant vaiku. Vaikai nevaidina, o ir ju paklausinet pertraukos metu galima  jei turi įgudusią akį ir šviesią galvą, tai turėtum žinoti kam tos pamokėlės yra ruošiamos
pandutė
2007 04 04, 18:05
sveikutes,gal kas zinot kaip dabar vadinasi nezinau 8vidmokykla,kokie atsiliepimai apie ja?ar ten nepadare gimnazijos priima i pirma klase ar jau nebe?
Klaipėdiete
2007 04 05, 19:51
QUOTE(pandutė @ 2007 04 04, 19:05) sveikutes,gal kas zinot kaip dabar vadinasi nezinau 8vidmokykla,kokie atsiliepimai apie ja?ar ten nepadare gimnazijos priima i pirma klase ar jau nebe? Sveika pandute, 8-ta vid.m-kla man atrodo Aukuro vid. vadinasi, labai stipri ir gera mokykla ir ten priema tik nuo 5 klases. Mano puseseres sunus ten lanko, sake sustiprinta matematika ten yra
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 04 05, 20:51) Sveika pandute, 8-ta vid.m-kla man atrodo Aukuro vid. vadinasi, labai stipri ir gera mokykla ir ten priema tik nuo 5 klases. Mano puseseres sunus ten lanko, sake sustiprinta matematika ten yra  Nebebūna mokyklose sustiprinti ar pasislpninti dalykai. Vyresnėse klasėse tiesiog yra profiliuojama (dar pakolkas).
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 23, 20:16) del privaciu tai ten mokytojai pries tevus ant ausu vaiksto, taip pat pries vaikus (kad neduokdieve neiseitu 600 ar kita stavke ) ir paprastai susirenka daugiau problematisku vaiku, mokyt bijo tiesa pasakyt tevams ( na turejau draugiu dirbanciu privaciose ) o finale vistiek eina nuo penktos i tas pacias valdiskas mokyklas ir jau su jais nebesicackina o ir programa privaciose ta pati, as nemanau kad verta ismesti tiek pinigu, na nebent visai nera kur deti. Čia tokios žinios iš naujienų tarnybos VBS (viena bobutė sakė)?  Trečius metus lankom Universa Via - Dieve padėk, kad visos rastumėt TOKIAS mokyklas savo vaikams Aš iš mokytojos apie savo vaiką žinau viską- ir gerus, ir blogus dalykus. Reiks regėjimą pasitikrinti, nes per tris metus mačiau tik savo kojom, o ne ant ausų vaikštančias mokytojas Vaikas per tuos metus padarė neįtikėtiną pažangą- ir tai didžiąja dalim mokyklos nuopelnas. Problemiškais vaikais aš vadinčiau tuos, kurių tikrai netrūksta valstybinėse mokyklose- vaikus, kurie nerūpi savo tėvams- privačioje tokių nė su žiburiu nerasi. Universa Via- pagrindinė mokykla. Kai ateina metas rinktis gimnaziją, daugumai tenka pakeist mokyklą. P.S. Kai pinigų nebėra kur dėt, jais galima sienas klijuoti- žinia, kai namas didelis, tai ir sienų daug
Sveikos mamos Ketiname važiuoti gyventi į Šilutę, ir labai bijau aš savo jautrų būsimą trečioką, kuris mokėsi rusų mokykloje ir lietuviškai nedaug tepakalba siusti į lietuvių mokyklą  Ar yra Klaipedoje arba K apskrityje (kur nors arčiau mūsų) geros mokyklos kur rusų kalba būtų pagrindinė?
QUOTE(Natuke @ 2007 05 14, 15:39) Sveikos mamos Ketiname važiuoti gyventi į Šilutę, ir labai bijau aš savo jautrų būsimą trečioką, kuris mokėsi rusų mokykloje ir lietuviškai nedaug tepakalba siusti į lietuvių mokyklą  Ar yra Klaipedoje arba K apskrityje (kur nors arčiau mūsų) geros mokyklos kur rusų kalba būtų pagrindinė?  Klaipėdoje yra tikrai rusų mokyklų ir visai neblogų
Papasakokit daugiau apie Gilijos pradinę. Nes jau pradėjau galvoti kur vesti savąją. Mes neturim čia nei arti nei senelių, nei vyresnių brolių, sesių, todėl mums aktualu, ką vaikas veiks pasibaigus pamokoms. Ar ten yra kokios prailgintos grupės? Nuo kada prasideda pamokėlės ir kada baigiasi?
QUOTE(Lina72 @ 2007 06 24, 09:32)  Mums jinai arčiausiai. Du metai mums dar iki mokyklos, o jau galiu negauti vietų? O kada užsirašyti ir ar galima rinktis klasę?
QUOTE(širšė @ 2007 05 09, 17:25) Čia tokios žinios iš naujienų tarnybos VBS (viena bobutė sakė)?  Trečius metus lankom Universa Via - Dieve padėk, kad visos rastumėt TOKIAS mokyklas savo vaikams Aš iš mokytojos apie savo vaiką žinau viską- ir gerus, ir blogus dalykus. Reiks regėjimą pasitikrinti, nes per tris metus mačiau tik savo kojom, o ne ant ausų vaikštančias mokytojas Vaikas per tuos metus padarė neįtikėtiną pažangą- ir tai didžiąja dalim mokyklos nuopelnas. Problemiškais vaikais aš vadinčiau tuos, kurių tikrai netrūksta valstybinėse mokyklose- vaikus, kurie nerūpi savo tėvams- privačioje tokių nė su žiburiu nerasi. Universa Via- pagrindinė mokykla. Kai ateina metas rinktis gimnaziją, daugumai tenka pakeist mokyklą. P.S. Kai pinigų nebėra kur dėt, jais galima sienas klijuoti- žinia, kai namas didelis, tai ir sienų daug  stai ir atsiskleidzia skirtumas tu tevu, kuriu vaikai eina i privacias mokyklas, mes tai gyvename eiliniame bute o ne name, be to ir vaikas eis i eiline mokykla, o i ne privacia. pati dirbau Universa via mokykloje, bet isejau ir ne delto, kad kolektyvas blogas, ar buvau niekam tikusi mokytoja, bet neapsikenciau tevu poziurio i mokytojus, kurie yra tarsi ju vaiku aukles ir atrodo, kad uz tuos 600 litu, mokytojai turi klausyti kaip 7 metu mokinukas aiskina, jog tevai nemokes pinigu jeigu as dar ji drausminsiu ar liepsiu namie knygele paskaityti, sorry, ne tam mokiausi kad su manimi nesiskaitytu. o tos valstybines mokyklos pilnos puikiu pedagogu ir nuosirdziu tevu, kuriems rupi ne tik ju paciu vaikai, bet ir mokytojai. sekmingai dirbu eilineje mokykloje ir nei karto negirdejau izeidimo, su tevais kalbame kaip su sau lygiais, nera jokiu pykciu, be to ir zinios vaiku puikios, niekuom nesiskiria nuo tu besimokanciu privaciose mokyklose, na nebent kad perkamos uz 600 ar daugiau litu. musu mokyklos vaikai daug keliauja, lankosi uzsienio salyse, taigi pinigai investuojami kitur, o mokymo programa niekuom nesikeicia, ar ji nemokama ar mokama. be to pasakymas, kad mokyklose pilna problemisku vaiku prajuokino, tai kaip tik vaikai mokosi gyventi ne siltnamio salygomis, o realiame nesukurtame gyvenime, kuriame bus visko. taigi mieli teveliai nemetykim pinigu vejais, geriau juos investuokime i bendra seimos laisvalaiki ar taupykime tolimesnems vaiko mokslams.
QUOTE(mėtėja @ 2007 06 26, 20:56) musu mokyklos vaikai daug keliauja, lankosi uzsienio salyse, taigi pinigai investuojami kitur, o mokymo programa niekuom nesikeicia, ar ji nemokama ar mokama. be to pasakymas, kad mokyklose pilna problemisku vaiku prajuokino, tai kaip tik vaikai mokosi gyventi ne siltnamio salygomis, o realiame nesukurtame gyvenime, kuriame bus visko. taigi mieli teveliai nemetykim pinigu vejais, geriau juos investuokime i bendra seimos laisvalaiki ar taupykime tolimesnems vaiko mokslams. Jei ne paslaptys apie kokia mokykla cia parasyta?
QUOTE(eris @ 2007 06 28, 13:38) Jei ne paslaptys apie kokia mokykla cia parasyta? 
QUOTE(eris @ 2007 06 28, 13:38) Jei ne paslaptys apie kokia mokykla cia parasyta?  nepaslaptis, tai gedminu pagrindine mokykla.
O apie "Vaivorykstes tako" pagr. mokykla gal kas nors gali parasyti?
QUOTE(Dilma @ 2007 02 22, 17:16) Galėčiau, bet ji tik po trejų metų pirmokus turės  o  kaip as noreciau kad mano vaikis butu meniskas, nes irgi minko pianino klavisus, ir muzika tai jam viskas, be jos negali gyventi  nu ziuresim kas cia bus. o jau apie mokykla ir as suku galva. buciau vedus i 8, as ja baigiau, bet kad nepriima pradinuku. sese baige 6, tai siulo ten, bet man kazkaip ji nelabai inponuoja. o kur vest nesvarbu, nes vistiek reiks vesti kasdien.
QUOTE(sonatarin @ 2007 07 22, 19:20) o  kaip as noreciau kad mano vaikis butu meniskas, nes irgi minko pianino klavisus, ir muzika tai jam viskas, be jos negali gyventi  nu ziuresim kas cia bus. o jau apie mokykla ir as suku galva. buciau vedus i 8, as ja baigiau, bet kad nepriima pradinuku. sese baige 6, tai siulo ten, bet man kazkaip ji nelabai inponuoja. o kur vest nesvarbu, nes vistiek reiks vesti kasdien. Kai jau reikalas tikrai pribręs, sakyk, darysim mytą su Aurute
QUOTE(eris @ 2007 06 29, 15:49) O apie "Vaivorykstes tako" pagr. mokykla gal kas nors gali parasyti? ,,Vaivorykštes tako" mokyklą lanko mano vaikas. Labai man patinka. Labai geri ir šilti tarpusavio santykiai tarp visų. Yra popamokinės veiklos būreliai, vaikai ten gali paruošti pamokas yra prižiūrimi iki 17.00. Labai patogu leisti pradinukus, jeigu tėvai dirba.
QUOTE(Dilma @ 2007 07 22, 23:29) butinai  as apie ja ir pagalvojau  ot turesim nuosava mokytoja
bialetti
2007 07 27, 11:06
QUOTE(red40 @ 2007 07 23, 08:36) ,,Vaivorykštes tako" mokyklą lanko mano vaikas. Labai man patinka. Labai geri ir šilti tarpusavio santykiai tarp visų. Yra popamokinės veiklos būreliai, vaikai ten gali paruošti pamokas yra prižiūrimi iki 17.00. Labai patogu leisti pradinukus, jeigu tėvai dirba. nenoreciau kad mano vaikai lankytu sia mokykla. Papildyta:Super parasyta, labai tiksliai pastebeta. As ir pvz nemetau pinigu vesdama vaikus i privacia mokykla. Nors siandien galeciau vaika pervesti i Vaivorykstes tako m-kla,buvau kviesta jau ne viena karta, kad atvesciau savo vaika,bet gaila pinigu visu pirma, as juos geriau seimos gerovei, poilsiui atostogoms pataupysiu, o antra-valstybinese mokyklose tikrai gerai paruosia vaikus.
QUOTE(coris @ 2007 07 27, 13:06) nenoreciau kad mano vaikai lankytu sia mokykla. Papildyta:Super parasyta, labai tiksliai pastebeta. As ir pvz nemetau pinigu vesdama vaikus i privacia mokykla. Nors siandien galeciau vaika pervesti i Vaivorykstes tako m-kla,buvau kviesta jau ne viena karta, kad atvesciau savo vaika,bet gaila pinigu visu pirma, as juos geriau seimos gerovei, poilsiui atostogoms pataupysiu, o antra-valstybinese mokyklose tikrai gerai paruosia vaikus. Kaip kas supranta šeimos ar vaiko gerovę...Kiekvieno teisė rinktis. Sėkmės.
bialetti
2007 08 02, 09:56
Man patinka Gilijos prad.m-kla. Ten vaikams tikrai saunu. Daug uzklasines veiklos. Pedagogai tikrai stiprus. Tik va problema, kad sunku tenai pakliuti.
QUOTE(coris @ 2007 08 02, 10:56) Man patinka Gilijos prad.m-kla. Ten vaikams tikrai saunu. Daug uzklasines veiklos. Pedagogai tikrai stiprus. Tik va problema, kad sunku tenai pakliuti.  Kodėl sunku? Nuėjom, pasakėm, kad norim lankyt, bet nelabai pagal gyvenamąją vietą tinkam, sako - prašom, nesvarbu, lankykit  . Niu, bet mes persigalvojom
bialetti
2007 08 02, 15:29
QUOTE(Dilma @ 2007 08 02, 11:35) Kodėl sunku? Nuėjom, pasakėm, kad norim lankyt, bet nelabai pagal gyvenamąją vietą tinkam, sako - prašom, nesvarbu, lankykit  . Niu, bet mes persigalvojom  ziurint kada buvot, jei koki balandi-geguze tai gal ir dar buvo vietu. O tai kodel persigalvojot, o dabar i kokia eisit?
QUOTE(coris @ 2007 08 02, 16:29) ziurint kada buvot, jei koki balandi-geguze tai gal ir dar buvo vietu. O tai kodel persigalvojot, o dabar i kokia eisit? na, taip, tai buvo gegužį kažkur. O persigalvojom, nes nelabai gerų atsiliepimų išgirdom, be to, daug kas sako, kad gilijukai paskui patiria daug sunkumų adaptuodamiesi prie pagrindinės mokyklos. Dabar lankysim M. Mažvydo pagrindinę
bialetti
2007 08 03, 10:23
QUOTE(Dilma @ 2007 08 02, 22:11) na, taip, tai buvo gegužį kažkur. O persigalvojom, nes nelabai gerų atsiliepimų išgirdom, be to, daug kas sako, kad gilijukai paskui patiria daug sunkumų adaptuodamiesi prie pagrindinės mokyklos. Dabar lankysim M. Mažvydo pagrindinę  nzn kazkaip cia su ta adaptacija sunkoka daugeliui. Mano vaikas ejo i Gilija, perejom i 5 kl. i kita mokykla jokiu sunkumu nebuvo.
QUOTE(coris @ 2007 08 03, 11:23) nzn kazkaip cia su ta adaptacija sunkoka daugeliui. Mano vaikas ejo i Gilija, perejom i 5 kl. i kita mokykla jokiu sunkumu nebuvo. Taigi ne visiems vaikams vienodai.
bialetti
2007 08 03, 19:15
QUOTE(Dilma @ 2007 08 03, 11:56) Taigi ne visiems vaikams vienodai.  taigi ne visiems vienodai, bet nereiketu sakyti, kad Gilija prasta mokykla, kad vaikams sunku paskui vidurinese.
QUOTE(coris @ 2007 08 03, 20:15) taigi ne visiems vienodai, bet nereiketu sakyti, kad Gilija prasta mokykla, kad vaikams sunku paskui vidurinese. O aš to ir nesakiau  . Aš paprasčiausiai nenoriu rizikuot savo vaiku, išgirdusi neigiamų atsiliepimų apie tą mokyklą
|
|