sveikos,mamytes.Noriu jusu paklausti,ar jusu vaikiukai valgidami nespringsa.Musiskiai tik 3 savaites,tai kiekviena karta,valgidama pradeda spryngti,turiu istraugti buteliuka,palaikiti stacia,po to vel valgome iki kito springimo.Daktare sako,buna kazkoks susiaureimas,kuris iki3 menesiu praeina.Bet vaizdelis tai nekoks,labai baisu tai kekviena karta stebeti,ar kam taip yra buve,o gal jau isaugote
QUOTE(milocka @ 2006 09 15, 15:29) sveikos,mamytes.Noriu jusu paklausti,ar jusu vaikiukai valgidami nespringsa.Musiskiai tik 3 savaites,tai kiekviena karta,valgidama pradeda spryngti,turiu istraugti buteliuka,palaikiti stacia,po to vel valgome iki kito springimo.Daktare sako,buna kazkoks susiaureimas,kuris iki3 menesiu praeina.Bet vaizdelis tai nekoks,labai baisu tai kekviena karta stebeti,ar kam taip yra buve,o gal jau isaugote springdavo nes per godziai rydavo. po menesio dvieju jau ne nebeprisimename kad taip buvo... QUOTE(milocka @ 2006 09 15, 15:29) sveikos,mamytes.Noriu jusu paklausti,ar jusu vaikiukai valgidami nespringsa.Musiskiai tik 3 savaites,tai kiekviena karta,valgidama pradeda spryngti,turiu istraugti buteliuka,palaikiti stacia,po to vel valgome iki kito springimo.Daktare sako,buna kazkoks susiaureimas,kuris iki3 menesiu praeina.Bet vaizdelis tai nekoks,labai baisu tai kekviena karta stebeti,ar kam taip yra buve,o gal jau isaugote As maitinu krutimi, bet ir maniskis buna kartais uzsprigsta- pradeda koseti. Vaikas paprastai springsta jei valgydamas pritraukia oro ir valgo skubedamas. Taip paprastai buna jei prie pradedant valgyti vaikas verke. Svarbu ir kruties (buteliuko) padavimo teisingumas- padavineti taip kad valgyti jam butu patogu ir nepritrauktu oro- tam reiksme turi ir pacio vaiko padetis valgant- ar jis guli ant lovos ar ant ranku ir pan.
[paprasciausia pasuk ji ant sonelio ir tada tik maitink!pas mane ir buvo tokia problema,bet dabar mes valgome sonu,kad neuzspringtume.pabandyk!jei bus dar klausymu,parasyk
Maniskis irgi neviena kart spingdavo nes per godziai valgydavo o dabar gal paaugo (jam dabar 1,5men)nes ismoko ta godziai pritraukta i burnyte pienuka ispjaut pro sona lupyciu
nusipirk avent firmos soske,jos yra kur laisvai leidzia pienuka,normaliai ir sunkiau reikia traukti.tau patarciau kur sunkiau traukesi,jis pada leciau trauksis ir mazylis nesprings
ojojoi kai maniske pacioje pradzioje springdavo,nes l. stipriai pienas bego, tad nei kitokios pozos nepadejo. tad emiau nutraukti piena, kad taip stipriai nebegtu. padejo
QUOTE(milocka @ 2006 09 15, 17:29) sveikos,mamytes.Noriu jusu paklausti,ar jusu vaikiukai valgidami nespringsa.Musiskiai tik 3 savaites,tai kiekviena karta,valgidama pradeda spryngti,turiu istraugti buteliuka,palaikiti stacia,po to vel valgome iki kito springimo.Daktare sako,buna kazkoks susiaureimas,kuris iki3 menesiu praeina.Bet vaizdelis tai nekoks,labai baisu tai kekviena karta stebeti,ar kam taip yra buve,o gal jau isaugote buvo mums irgi taip pat... iki tol kol pradejau tyreles duoti...baisu,tai ne tas zodis Ka galiu passakyti-sekmes!!!!KANTRYBES!!!
Mano mažiulis rydavo labai godžiai,pradėdavo springt,pamiršdavo kvėpuot . Tai turbūt didžiausia mano baimė-springimas.Aš kiekvieną kartą labai išsigasdavau,savo reakcija dar labiau išgasdindavau vaiką.Kiekvienas valgymas man buvo kančia,nes bijojau.Bet dabar ,ačiū Dievui,abu išaugom-mano mažiulis išmoko ramiai valgyti,aš jau nebebijau :)Tiesiog reikia laiko ir kantrybės
vaikelis labai skuba gal darote per ilgas pertraukas tarp maitinimų ?
Maniškė irgi labai springdavo, nes pienukas iš krūties labai stipriai tekėdavo ir ji nespėdavo ryti. Aš prieš tai arba šiek tiek pienelio nusitraukdavau, arba po šiltu dušu nusiprausdavau ir pienelis pats šiek tiek ištekėdavo, tada dukrytei žindandt nepurkšdavo. O jeigu taip atsitinka valgant iš buteliuko, manau, padėtų valgymas šiek tiek stačiau.
mano springo ir krūtuim maitinamas ir iš buteliuko, bet radau išeitį - leliukas turi valgyti būtinai paguldytas maždaug 45 laispnių kampu ir tik ant šonelio...tada jam būna paprasta nuryti...maniškis irgi labai godžiai visada ryja, bet...valgydamas paguldytas ant pagalvės dalinai stačias jau nebespringsta.....ir dar, dėl buteliukų čia - gali būti per greita tėkmė...neskubėkit dėti labiau hbegančių žindukų....ilgiau valgys, labiau pavargs - bus ramesnis ir mažiau springs bei oro mažiau prisisiurbs
Mes irgi turime šią problemą
Maniske irgi springo, zinau, kaip baisu. Bet kaimyne patake nusipirkt DR.Brauno buteliuka - tikrai padejo. jame yra spec. vamzdelis, kuris neleidzia susidaryt orui (ar panasiai). tikrai geras daiktas.
manoji iki siolei springsta
ir maniskis springsta
matyt pienuko daug turite:))
po truputi duokite, paskui pats ismoks valgyti:)
mes ir labai springstam,net ligoninej buvom.israse vaistuku,pradejom sedint valgyt.zymiai geriau.jau buvau paranoja susirgus,pas save guldydavau.tikimes kad isaugsim
Na mum septyni menesiai, bet iki siol labai daznai springstam. Jis labai skuba valgyti nuo pat gimimo ir valgydamas daug mala kojytemis, sukeliojasi ir del to springsta.
|