Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Help! Po skiepo skauda kojytę
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Skiepai
Pages: 1, 2, 3
bevardė
Į kalendorių įrašyta 11 mėn. BCŽ1 /jei be vakcinacijos randelio/
bet jau ne vieneri metai kai šio skiepo yra atsisakyta dėl jo neveiksmingumo, taigi nuo TBC revakcinacija nebedaroma, net ir randeliui ant petuko nesusiformavus. Patarčiau mamytei labiau domėtis skiepais mirksiukas.gif
kristegri
QUOTE(bevardė @ 2007 11 22, 17:09)
Į kalendorių įrašyta 11 mėn. BCŽ1 /jei be vakcinacijos randelio/
bet jau ne vieneri metai kai šio skiepo yra atsisakyta dėl jo neveiksmingumo, taigi nuo TBC revakcinacija nebedaroma, net ir randeliui ant petuko nesusiformavus. Patarčiau mamytei labiau domėtis skiepais  mirksiukas.gif
*

tai uz tai ir klausiu, kad domiuos... komentaras ne i tema, aciu, kad parasiai, o kas nevietoj tai taikyk sau. bash.gif
bevardė
Nu jo bash.gif moki, o aplinkines temas apie vakcinavimą paskaityt tai jau ne. dar lyginti vakcinas ir reakcijas nuo visiškai skirtingų ligų. Ai tuščia tokiom ir atsakinėt irnesakyk.gif
gintariux.82
na jei gydytoja neilgai atostogaus, tai gal ir palauk g.gif mums šiek tiek virš dviejų mėnesiukų, tai irgi neseniai pūliai išbėęgo, bet nedidukas šašelis dar yra. kai buvo raudonas guzelis, tai gydytoja patarė nieko nedaryti ir nekrapštinėti ir praeis.
Drasita
O manajai nuo to skiepo prasidejo temperatura kai pradejo puliuoti.Visa savaite kankinomes.Daktare is pradziu nesuprato kodel vaikas karsciuoja.Visur siunte, klinikose begales tyrimu padare, ir viskas tipo gerai jom buvo.Poto po maudyniu truko.Bet po poros dienu naujas pulinukas prasidejo, nors ir steriliai laikiau neslapinau.Kai daktarei pasakiau kad vel puliuoja ji netikejo, sako taip negali but kad antra karta.Ir vel mazajai temperatura pakilo.Tik si karta as ta pulini isspaudziau ir su peroksidu pora dienu valiau.Ir baigesi visos problemos.Zinau kad taip negalima bet kai vaikas serga ir daktarai absoliuciai nesupranta kame reikalas, tik su savo tyrimais siuntineja ir maziuke mano bado, tai tikrai nera lengva. blush2.gif
Ir apskritai mane nustebino Kauno daktaru abejingumas ir laukimas pinigu.
Paranormali
Mano drauges dukryte uzvakar isoperavo.......... Nes kitos iseities nebuvo, operavo Vilniuje blush2.gif
Drasita
QUOTE(Paranormali @ 2007 12 16, 00:23)
Mano drauges dukryte uzvakar isoperavo.......... Nes kitos iseities nebuvo, operavo Vilniuje blush2.gif
*

o operavo del to guziuko?
gelite
QUOTE(kristegri @ 2007 11 19, 15:47)
sveikos mamytes, kaip jums sekes 11 menesi po skiepo? mano mazutei po sesto menesio skiepo buvo siek tiek pakilus temperatura, k0okias tris paras, 37,5 tai dabar labai pergyvenu del 11menesio skiepo g.gif
*

as skiepu kalendoriuje ziurejau,nera 11men skiepo .tik 15-16,6men MMR.
waiduliux
11mėn, skiepo nėra(taip daktarė sakė), bus tik 15mėn.
banginukas
Klausiau sesutes, kuri atlieka skiepus musu poliklinikoje,kada vel tas dziaugsmas laukia, tai sake 1metu ir 3 menesiu, t.y. 15 menesiu smile.gif Taigi anksciau rasiusi mamyte visai teisi, kad nera 11 menesiu skiepo 4u.gif
LinaJ.
11 men neskiepija schmoll.gif
loret30
Dukrytei buvo tokia pat reakcija-dar dabar atsimenu,nors jau tiek metų praėjo...Sūnaus neskiepiju nuo 3 mėnesio,nes čia pasiskaitinėjus apie poskiepines pasėkmes ir skiepų "naudą" plaukai pasišiaušė kiek jie gali padaryti nepataisomos žalos verysad.gif
kamilyte9
tai skiepas i raumenukus buvo ? gal as ne i tema parasysiu , bet man paciai leido vaistus i sedmenis, tai kojos nevaldziau gal savaite, pasirodo i nerva pataike sad.gif kai suaugusi, tai tepiau visokius tepalus kur atleidzia nervus, aisku ibufena geriau, nes jis ne tik temperaturai, bet ir uzdegimui tokiam, skausmui nuimti, taciau visu pirma, tai dydytojos savos pasiklausti reiketu. gal neteisingai ileido skiepa, pataike ne ten kur reikia verysad.gif
Tekantisaule
Mums taip pat buvo, kai paskiepyjom savo sunu paskutiniu skiepu. Vakare vaikui po skiepo skaudejo ta kojytes vieta kur skiepyjo, o ryte negalejo nei priminti, nei paeiti. Buvom issigande ir sutrike. Nieko nelauke is pat ryto paskambinom savo gydytojai, paklausti, kodel taip yra, kame cia reikalas, ir ar paraeis tas skausmas. Ji mus informavo ir patikino, kad po 2-3dienu vaikutis vel normaliai vaikscios. Taip ir buvo, po poros dienu, musu sunus kojyte jau primyne ir normaliai vaiksciojo. Manau, cia priklauso nuo organizmo. Kaip informavo gydytoja mus, tai retokai pasitaikantis reiskinys, bet visgi buna. Sekmes Jums.
Godulio mamyte
QUOTE(stropi mamyte @ 2006 12 19, 10:44)
Man tai sunku patikėt, kad šiais laikais galima tokia liga užsikrėsti... nebent labai netvarkingi namai... ar gyvūnų daug... kažkaip atrodo, kad mums tai negresia...  lotuliukas.gif
*

juokaujate jus cia mamyte turbut??? nuo netvarkingu namu lotuliukas.gif doh.gif
wytaute69
QUOTE(Tekantisaule @ 2009 03 24, 17:20)
Mums taip pat buvo, kai paskiepyjom savo sunu paskutiniu skiepu. Vakare vaikui po skiepo skaudejo ta kojytes vieta kur skiepyjo, o ryte negalejo nei priminti, nei paeiti. Buvom issigande ir sutrike. Nieko nelauke is pat ryto paskambinom savo gydytojai, paklausti, kodel taip yra, kame cia reikalas, ir ar paraeis tas skausmas. Ji mus informavo ir patikino, kad po 2-3dienu vaikutis vel normaliai vaikscios. Taip ir buvo, po poros dienu, musu sunus kojyte jau primyne ir normaliai vaiksciojo. Manau, cia priklauso nuo organizmo. Kaip informavo gydytoja mus, tai retokai pasitaikantis reiskinys, bet visgi buna. Sekmes Jums.
*

o as zinau mergyte kurios jau nebera. Zinoma, niekasnniekada nepripazino kad del skiepo viskas, bet...iki tol buvo normalus vaikas, na vienintelis keistumas kad neropojo bet ant uzpakalio atsisedus judejo. po skiepo kojytes skausmas liko, pradejo vilkti ta kojele, paskui sunkiai vaikscioti ir vis blogiau ir blogiau...galu gale nebesikeldavo is lovos. Nustate kazkokia genetine liga doh.gif sulaukus 7 metuku mergyte mire. Tai buvo daugiau nei pries 10 metu....
tigrin
Jei teisingai supratau, čia kalbate apie pusantrų metukų skiepą? Kai mum atėjo metas juo skiepytis, buvau prisiskaičius istorijų apie skaudamas kojytes po skiepų. Tada radau kt mamų pasisakymus, kad kartais į rankytę skiepija. Nuvažiavom skiepytis. Aš iškart sakau:
- Ar galit skiepyt į rankytę, o ne į kojytę?
Man atsakė sesutė, kad visi virš metukų yra skiepyjami tik į rankytę. Reakcijos neturėjo būt, išskyrus menką paraudimą. Mum truputį kitaip buvo, bet greičiausiai dėl skiepytojos nemokšiškumo. Pas ją esam du kartus nukentėję..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.