Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elektrinis virdulys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4
Auksiukė
Sveikos, supermamos. Būtų įdomu sužinoti, kokius elektrinius virdulius naudojate. O gal išvis geriau paprasti arbatinukai? Va noriu įsigyti naują virdulį ir nežinau, kokį. Kažkada nusipirkome iš turgaus el. virdulį, tai teko išmesti, nes smirdėjo plastmase, gal tada geriau metalinis, ar yra gerų plastmasinių. Šiaip tai man plastmasiniai gražesni. Aš manau, kad virdulio kokybė, kaip ir kitų prekių priklauso nuo kainos. Kokia Jūsų nuomonė?
Egle is Vilniaus
naudoju plastmasini, bet ne su spirale, o su kaitinimo plokstele ant dugno, daug paprasciau isvalyti... esu patenkinta... beabejo, kad pigus nebus ypatingos kokybes....

sekmes issirenkant....
4u.gif
Auksiukė
O kokios fimos Tavo virdulys?
Auksuole
Aš planuoju pirkti Philips Cucina kurį tais smile.gif Labiausiai man patinka, kur užvirus vandeniui pasigirsta toks skambaliukas (na, kaip mikrobangės cvaktelėjimas wink.gif ) Tosk apie 129 Lt mačiau kainuoja. Be 'pribumbasų' gali nusiprikti už 89-109 Lt (priklausomai kur rinksiesi smile.gif
Geriau rinktis ne su spirale, bus mažiau problemų prižiūrint.
puzzle
pirk philips, bet nepagailek 100lt, nes jei uz 30 lt ka nors pirksi bus blogai, mes turim viena jau daug metu ir viskas geraj, nieko nesmirda o kas pigius nusiperka tai keicia ir keicia
Auksiukė
Aš kaip tik ir žiūrinėjau philipsus, man jie patiko, ir į tuos su skambučiu atkreipiau dėmesį. O iš pat pradžių buvau nusprendusi, kad pirkti kokį paprastą pigų arbatinį ir keisti jį kas metai ar du, nes mūsų vanduo labai kietas ir taip prikalkėja, kad nespėju virinti nuo kalkių. Dabar galvoju, kad geriau pirkti gerą virdulį ir naudoti pirktinį geriamą vandenį. Ir vanduo skanesnis ir sveikesnis, ir su virduliu nebus problemų. O kokį vandenį jūs pilate į virdulį?
liusė
Aš turiu Bosh metalinį. kad be spiralės tai labai gerai ir dėl to, kad valyt paprasčiau, ir dėl to, kad patogu vaikui tyrelę pašildyt pastčius ant dugno. Bet maniškis man nepatinka, nes palyginti garsiai ūžia kol užverda.
Auksuole
QUOTE(vene @ 2006 09 17, 12:03)
Aš kaip tik ir žiūrinėjau philipsus, man jie patiko, ir į tuos su skambučiu atkreipiau dėmesį.
*

Tai ir sakau, kad jis geras smile.gif Aš tai turiu Brita filtrą ir iš jo pilu vandenį. Pas mane vanduo su juodom dalelėm smile.gif

Aišku, pirk truputį brangesnį, nereiks keisti greitu metu.
Isila
Mes kaip tik dabar pakeitėm. Plastmasinis, be spiralės. Binatone vadinas. Mokėjom 90lt. Kol kas patenkinti tongue.gif
another
QUOTE(vene @ 2006 09 17, 12:03)
Aš kaip tik ir žiūrinėjau philipsus, man jie patiko, ir į tuos su skambučiu atkreipiau dėmesį. O iš pat pradžių buvau nusprendusi, kad pirkti kokį paprastą pigų arbatinį ir keisti jį kas metai ar du, nes mūsų vanduo labai kietas ir taip prikalkėja, kad nespėju virinti nuo kalkių. Dabar galvoju, kad geriau pirkti gerą virdulį ir naudoti pirktinį geriamą vandenį. Ir vanduo skanesnis ir sveikesnis, ir su virduliu nebus problemų. O kokį vandenį jūs pilate į virdulį?
*

Mes perkam paprastus iš prekybos centrų. Bent porą metų veikia, kartais ir ilgiau. Renkuosi tik su ta plokštele dugne ir dabar jau žiūriu, kad šone nebūtų jokių "stikliukų" (ant jų paprastai būna surašyti kiekiai), nes paskutinis virdulysk, veikęs kelis metus ėmė leisti vandenį būtent pro tą stiliuką doh.gif
Tėvai turi tą Philips'ą, tai viskas ok, bet labai jau ilgai reikia laukti ko, užvirs doh.gif
O vandenį pilu tik pirktinį, nes tik tokį maistui vartojame blush2.gif
Kūzia
O man labiau patinka su spirale smile.gif . Turėjom tą su kaitinimo elementu, tai labai garsiai ūžia ir palyginus daug lėčiau užverda nei su spirale. O dėl valymo,tai man tas pats ax.gif ir su spirale ir su kaitinimo tuo dugneliu vienodai valosi smile.gif . Ir dar su spiralėm lengvesni biggrin.gif .
Auksiukė
Tai gal tada geriau su spirale, jei su kaitinimo elementu garsiai ūžia verysad.gif Bet gal ne visi tokie. Dėl užvirimo tai vistiek juk greitai užverda, ne taip kaip paprastas arbatinis. O tie philipsai kažin ar triukšmingi?
Isila
Mūsų tai nieko neūžia ir užverda normaliai. Kažkaip nepastebėjau skirtumo nuo to su spirale g.gif
Meka Pinavija
Pas mus Tefal Vitesse thumbup.gif Tikrai super daiktas thumbup.gif

Naudojam jį gal kokius jau 6-7us metus thumbup.gif Labai liuks daiktas, nei karto nebuvo sugedęs, tik kart nuo karto kalkes pavalau ir viskas. Dugne yra kaitinimo plokštelė.
Mrs Freken Bok
neseniai isigijom virduliuka be spirales, mokejom apie 95 lt, bet pastebejau, kad jis labai jau garsiai uzia unsure.gif o ta kur buvo su spirale veikdavo tyliai. firmos nepamenu, o siuo metu labai tingisi lekti i virtuve blush2.gif mirksiukas.gif
Auksiukė
Na va. Tu jau ne pirmoji sakai, kad su spirale garsiai ūžia unsure.gif
Papildyta:
Oi, atsiprašau blush2.gif norėjau pasakyti, kad be spiralės garsiai ūžia.
_Kere_
Mes irgi ne per seniausiai isigijom be spirales Eta, tai uzimas oi oi oi koks, kai kada net per nervus eina g.gif
MELDA
Mes turim Tefal, VEIKIA 8METAI, NETAISYTAS (tfu, tfu, tfu),bet prieš 8 metus mokėjom 139lt, tada buvo labai brangus.
jufka
Elektrinis virdulys tikrai gerai. Taciau tikriausiai mazai kas zino kad vienas virdulys ima mazdauk tiek pat elektros kiek 10 kompiuteriu biggrin.gif
Auksiukė
Čia tai geras blink.gif blink.gif blink.gif Bet juk vanduo labai greitai užverda, tai jis gal nespėja suryti daug elektros g.gif .
Xleopatra
Mano virduliukas tai is Clatronic... Pavirsius metalinis, viduje plastmae, su plokstele. Veikia tikrai nelabai garsiai ax.gif
Mokejau apie 70 lt, bet jis turi 2 metu garantija... Kol kas esu labai patenkinta - ir vanduo greitai uzverda ir graziai atrodo. Naudoju vandeni is ciaupo 4u.gif
KriuKriu
Mum tie Clatronic nepasiteisino. Gavom dovanu, tai prakiuro stikliukas, kur vandens lygi rodo. As pati esu dovanojus Clatronic, tai tam zmogui sugedo net garantiniam laikotarpiui nepraejus.
Dabar turim isvis kinietiska fufliaka Gotech, su kaitinimo elementu - be spirales. Padovanojo, tai ir naudojam. Nors ir nerimta firma, bet jau kokie 3 metai su juo viskas gerai. Nei uzia, nei genda.
Pazistami labai gyre Moulinex virdulius. O man paciai labai faini Brown metalo spalvos smile.gif

O ant virdulio juk parasyta kiek W jo galia. Kuo daugiau, tai tuo greiciau uzverda vanduo, bet ir elektros tiek suka kol ijungtas. Kad elektra taupyciau, virdulyje verdu tiek vandens, kiek tuo metu naudosiu. Kam virt maximum, jei gersi kava viena?
Kristin
mes naudojam breville firmos virduli,2in1 brita filtras ir virdulys viename, labai thumbup.gif .Jokio garso, greit uzverda,o taip pat ir is kart persifiltruoja thumbup.gif
Auksiukė
QUOTE(Kristin @ 2006 10 19, 00:20)
mes naudojam breville firmos virduli,2in1 brita filtras ir virdulys viename, labai thumbup.gif .Jokio garso, greit uzverda,o taip pat ir is kart persifiltruoja thumbup.gif
*

O jis su spirale ar be spiralės? Maždaug kas kiek laiko reikia keisti filtrą?
addicted
Turejau Siemens virduli,tai ir tyliai dirbo ir greitai uzvirdavo.O va Bosch garsiai dirba ir ilgai laukti reikia,kol uzvirs
kristal
Mes jau gera desimtmeti naudojames SIEMENS elektriniu virduliu (as dar is tevu ji pasiemiau blush2.gif ) Super virdulys, ir kita dabar jau ruosiuosi pirkti, nes sis musu senukas jau visai nusibaiges atrodo lotuliukas.gif
Ir pai ziuresiu ir kitom rekomenduociau pirkti tik plieninius (ne plastmasinius) virdulius, kur viduje nera jokiu spyraliu thumbup.gif Greitai issivalo, super gerai issilaiko ir veikia daugeli metu thumbup.gif thumbup.gif
As ruosiuosi tokio pacio Siemens ir pasieskoti vel... tik nebezinau kiek jie dabar kainuoja, bet nesvarbu, nes vertas kiekvieno cento sis daiktas manau!
JANIUKAS
Is turgaus turejom du,kurie grei atsisake.Dabar kokius 4m turim BOSCH is parduot. thumbup.gif
Wiedma
mes ka tik isigijom BOSCH a la metalini be spirales, labai smagus - su padu, sukiojas 360 laipsniu, patogus, nors uzia tai labai garsiai bet ir labai trumpai - ir daug vandens gana greit uzverda tai nenervina, nervina kita beda - kazkoks aitrus kavapas, paskui ir vanduo lyg vaistais smirda, nebesugalvoju kaip isnaikint ar reisk nest priduot atgal
ps vandeni naudojam geriamaji, ne is krano
Napo
QUOTE(Wiedma @ 2007 05 08, 14:14)
mes ka tik isigijom BOSCH a la metalini be spirales, labai smagus - su padu, sukiojas 360 laipsniu, patogus, nors uzia tai labai garsiai bet ir labai trumpai - ir daug vandens gana greit uzverda tai nenervina, nervina kita beda - kazkoks aitrus kavapas, paskui ir vanduo lyg vaistais smirda, nebesugalvoju kaip isnaikint ar reisk nest priduot atgal
*

Tai gal vanduo cia smirdi, o ne arbatinis. Kazkuris is tu buteliniu pakaites igauna ta vaistu kvapa, kad net arbata kai padarai jauciasi.

O del elektriniu arbatiniu, tai as savaji paslepiau i spintele, nors buvau labai juo patenkinta, ir greit uzvirdavo, ir grazus, ir valosi lengvai bet elektros per menesi jis mums prisukdavo 20-30kW/h. Kai paslepiau iskart pastebejau, kad elektros daug maziau besuvartojam.
ziza
Įtariu, kad tie virduliai laimės dalykas, kartais ir geros firmos prasti pasitaiko, o kartais ir kinietiški gerai laiko. Pas mane namuose virdulys net nepasakysiu kokios firmos ir kieno gamybos (neatsimenu ir tikrai negarsi ax.gif ), bet 3 metai, kaip vandenį verdam ir regis kaimynai nesiskundžia, kad triukšmas per didelis dėl virdulio ir prie stalo neužmiegam belaukdami kol užvirs hihihi.gif
Dykuma5
thumbup.gif Turiu seną Clatronic virdulį. Dar plastmasinis. Jam šią vasarą sukaks lygiai 9 metai, bet dar vis dirba, o naudojamas dažnai, kadangi mes turime elektrinę viryklę, tai paprasto arbatinuko net neturime. Prieš 9 metus jį mums padovanojo vestuvių proga. Tai nuo pat pirmos dienos jis dirba. Gal jau ir pabodo, bet leisim jam dirbti iki paskutinės jo gyvenimo akimirkos. thumbup.gif
emanacija
Mano tėvai nusipirko Vulcano - atrodo, ne iš tų pačių pigiausių, paslėptas kaitinimo elementas, bet nepatikėsit kad taip būna - iš pirmo karto neina uždėt jo ant stovo!!! Pati nesupratau problemos, kol nepabandžiau: užverda, nukeli, įsipili vandens, o uždėt - niekaip. Truputį pasuki, vėl bandai,ne, krinta ant šono, vėl pasuki - tada pukšt ir įsistato. Kažkoks arbatinukas nevykėlis... biggrin.gif Tėvai iš pradžių nervavosi, o dabar jau perprato, "atkalė" uždėjimo techniką...
O aš turiu metalinį, tai bent šveist yra ką. Visi lašeliai matosi sad.gif
Eura
Kiek esam naudoje virduliu tai patys geriausi ir ilgaamžiskiausi Bosh ir Tefal.Bet ju ir kaina didesne,bet manau verta nusipirk gera daikta,kuris tau atsipirks su kaupu,nei pirkt is Maximos po 16Lt ir keist kas puse metu. 4u.gif
vyšniux
QUOTE(Wiedma @ 2007 05 08, 14:14)
*

Mes taip pat si virduli naudojam,esu labai juo patenkinta ir jokiais pasaliniais kvapais jis pas mus nesmirdi schmoll.gif
Auksiukė
Pagaliau ir aš nusipirkau elektrinį virduliuką ax.gif . Pirkau Braun firmos- plastmasinį, kvapą kažkokį turi, bet manau su laiku jo neliks, o kai užsiplikau kavutę, tai jo nesijaučia, tik pats virdulys truputį smirda.
Liuks dalykėlis, šnypščia gana stipriai, betgi vanduo labai greitai užverda. Didelis patogumas, kad vanduo super greitai užverda thumbup.gif Žiūrėsim, kiek jis mums tarnaus smile.gif.
Sechmeta
nusipirkom Bomann virdulį. Gražiai atrodo-metalinis, bet.. labai jau garsiai užverda g.gif įjungus, pradeda stipriai šnypšti.Sakyčiau- net kiek per stipriai unsure.gif
Spinduliux
QUOTE(vene @ 2007 08 01, 16:55)
Pagaliau ir aš nusipirkau elektrinį virduliuką  ax.gif . Pirkau Braun firmos- plastmasinį, kvapą kažkokį turi, bet manau su laiku jo neliks, o kai užsiplikau kavutę, tai jo nesijaučia, tik pats virdulys truputį smirda.
Liuks dalykėlis, šnypščia gana stipriai, betgi vanduo labai greitai užverda. Didelis patogumas, kad vanduo super greitai užverda  thumbup.gif  Žiūrėsim, kiek jis mums tarnaus  smile.gif.
*

O jis su spirale ar kaitinimo elementu? Ir kiek kainavo? ax.gif
Auksiukė
QUOTE(Spinduliux @ 2007 08 08, 11:48)
O jis su spirale ar kaitinimo elementu? Ir kiek kainavo? ax.gif
*

Su kaitinimo elementu, mokėjau 139 Lt smile.gif .
panelevasara
Mes jau 1,5 metų naudojam BOSCH (BOSCH) labai intensyviai - kiekvieną rytą būtinai plikomės arbatos. Tarnauja puikiai, jokių kvapų, viskas veikia. O ir kaina priimtina (beje, per 1,5 m. nepasikeitė smile.gif) Tik garantiją kažkodėl išrašė 24 mėn., nors visur skelbia 36 mėn., bet "apsižiūrėjau" jau namie sad.gif
muminukas
Prispyrė reikalas pirkti virdulį. nusižiūrėjau Philips naujieną - eletrinis virdulys, turi funkciją KEEP WARM ir galima pasirinkti virimo temperatūrą 40,60,80,100 C laipsnių. kainuoja virš 200 litų. kaip manote, ar verta pirkti? gal kuri turi ir gali pasidalinti patirtimi?
rike
QUOTE(muminukas @ 2007 10 08, 21:14)
Prispyrė reikalas pirkti virdulį. nusižiūrėjau Philips naujieną - eletrinis virdulys, turi funkciją KEEP WARM ir galima pasirinkti virimo temperatūrą 40,60,80,100 C laipsnių. kainuoja virš 200 litų. kaip manote, ar verta pirkti? gal kuri turi ir gali pasidalinti patirtimi?
*

tikrai nemamau, kad verta, pati pagalvok kiek kartu tau prireiks 40, 60, 80 laipsniu temp. vandens.
Pati turiu Bosch, bet irgi nepatenkinta, nes labai garsiai uzia kai virina vandeni

muminukas
QUOTE(rike @ 2007 10 09, 13:31)
tikrai nemamau, kad verta, pati pagalvok kiek kartu tau prireiks 40, 60, 80 laipsniu temp. vandens.

*

ten net pademonstruota, kad 40 temp tinka vaikui gerti daryti, 60 nepamenu, 80 - arbatai. pareklamuota smile.gif
o koks bosh? reik pažiūrėt, ar yra parašyta, kiek decibelų ar ko ten skleidžia unsure.gif
comep
turiu elementariausia 'vido' pirkta uz 29lt jau pusantru metu
ir nesiskundziu ok.gif
Jurgitukas1
As pirkciau brangesni, nes tie pigesni greiciau luzta ir pan.. Nors.. Mes turim ta pati Bosch, tai jau 3 ar 4 metus naudojam ir jokiu problemu nebuvo schmoll.gif Kai tuo tarpu tevai jau 4 arbatinuka perka doh.gif
muminukas
tai va, mūsiškis baumatic ar kažkas pan. ėmė pro dugną vandenį leisti blink.gif nors šiaip kelerius metus tarnavo.
o man dabar taip nagus niežti tą philips pirkti ax.gif
ingapoc
Nusipirkom mes virduly brangesni (apie 100 lt) ,tai ka-metu net neistarnavo-dangtelis nuluzo, vanduo pro sona begt pradejo doh.gif ( nors as kazkaip itariu,kad kai isvyke su vyru buvom,kazkas ji numetes buvo g.gif ,nes nesinori tiket kad taip dviejuose vietose iskart problemos atsirado,bet nieks is namiskiu neprisipazista biggrin.gif ).
nors visai pigus irgi nieko gero-tevukas mano perka visokius po 16 lt,tai ir keicia kas pora men. tongue.gif
Viaula
Nusipirkau Clatronic iš turgaus gal už 40 Lt, nepamenu, tai jau kokie 4 metai tarnauja.. g.gif Darbe Philips po 1,5 metų sulūžo.. Mama perka pigiausius variantus, tai keičia kas metus... Na nežinau, man rodos nenaudosi tu tų "pribumbasų", o virduliai apskritai maksimum 4 metus tarnauja, jei ir nesulūžta, tai šiaip nusidėvi, nusitrina ir pačiam norisi pakeisti senuką į naujesnį. Taigi mano nuomone pirkti brangaus neverta.. schmoll.gif
zujka
http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050835976

Turėjom šitą, tai jokių problemų nebuvo 3 metus. Po to įskilo dangtelis, tai nusprendžiau, kad galim sau leisti brangesnį. Bet be reikalo. Turim http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050781848
Garsiai ūžia, kas mane labai nervina kai šalia kas miega. O ir šiaip jokio skirtumo nepastebėjau.
rike
QUOTE(muminukas @ 2007 10 09, 14:02)
ten net pademonstruota, kad 40 temp tinka vaikui gerti daryti, 60 nepamenu, 80 - arbatai. pareklamuota  smile.gif
o koks bosh? reik pažiūrėt, ar yra parašyta, kiek decibelų ar ko ten skleidžia  unsure.gif
*

pas mane stai toks:

user posted image

o del vaiko gerimo tai nesuprantu, ipilsi vandens is krano ir pasildysi iki 40 laipsniu, ar reikia tureti virinto vandens ir tik pasildyti, bet ko tada i ta vandeni ipilti??? g.gif
zujka
Aš vaikui turiu mažą termosiuką, tai ten padarau arbatytės. O jei nori vėsesnio tai neptūną su uogytėm šaldytom užmaišau ir čiki- vitaminų dozė smile.gif
O jei kiekvieną kartą šildyti vandenuką, tai po 200ml tikrai nežaisčiau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.