Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drabužėliai lėlėms
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Jolancike
Peržiūrėjau visas temas ir neradau nieko lėlėms blush2.gif Parduotuvėse pirkt brangoka, brangiau negu vaikų drabužėliai doh.gif verysad.gif Tikriausiai nemažai mamyčių puošia dukrelių Barbes, Annabeles, Baby born ar kitas lėles savo sukurtais rūbeliais wub.gif biggrin.gif Galėtume pasidalinti patirtim, nuorodomis ar iškarpomis ir aprašymais. Gal ir aš ką savo dukrytės lėlėms padaryčiau, kol dar namie sėdžiu blush2.gif Didesnių darbelių daryt nėr kada doh.gif
Radau internete šiek tiek info rusiškai, yra keli ir aprašymai thumbup.gif

http://www.kimberly-club.ru/

http://www.dollplanet.ru/atelie.htm

http://www.dasmodells.narod.ru/

O čia tik paveikslėliai, bet labai wub.gif

http://www.andreakreativ.de/
VITA_V
Labai grazus rubeliai wub.gif O ir Baby Born lelytems yra thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Jolancike
Baby born lėlei ten nemažai rūbelių thumbup.gif Mane labiausiai lėlei kūdikiui ir domina bigsmile.gif Barbėms dar mes per mažos lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet gal kitom įdomu bus mirksiukas.gif

Labai gražūs man šitie wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Ir aprašymai yra thumbup.gif
AušraTa
Aš krikštodukrytės (nes mano dar maža ax.gif ) Barbei mezgiau suknelę, kelnes ir rankinuką. Kai ateis į svečius Barbės turėtoja būtinai nufotografuosiu ir įkelsiu 4u.gif . Ir siuvus doh.gif begalią drabužėlių, bet manau, kad kai kurie jau sunešioti blush2.gif , kiti šiaip kažkur pasiklydę tongue.gif , o be to Barbių drabužių mados irgi ateina ir praeina lotuliukas.gif .....
masiania
Sveiki forumo gyventojai wink.gif
O stai as kuriu leles wink.gif is tekstiles, is plasiku wink.gif Jaigu domina, tai galima pamatyti cia http://art.scene.lt/process.php/page.useri..._user;user.6631
idomi jusu nuomine, o gal kas taip pat uzsiima lelemis?
Papildyta:
Idomu, kaip ideti paveiksleli? wink.gif
Agute
Paziurekit kokios grozybes, cia ir savo maziams tokiu primegzti galima smile.gif
http://home.loqal.no/~marikirk/marit_produkter.htm
http://www.reverompadesign.com/Babyborn.htm
rulle
QUOTE(masiania @ 2006 09 16, 09:09)
Sveiki forumo gyventojai wink.gif
O stai as kuriu leles wink.gif is tekstiles, is plasiku wink.gif Jaigu domina, tai galima pamatyti cia http://art.scene.lt/process.php/page.useri..._user;user.6631
idomi jusu nuomine, o gal kas taip pat uzsiima lelemis?
Papildyta:
Idomu, kaip ideti paveiksleli? wink.gif
*

Sveika,dėk savo lėles į pagyrų puodą,ten visi gyriasi, o dėl nuotraukų -skaityk forumo pradinį puslpį 4u.gif
*sraige*
Radau netycia.... viena rusaite daro,,raso kaip pradejo daryt, uzsikabino, nebegali sustot... biggrin.gif labai kruopstu.
cia lygtai Barbes...auginu berna tai apie leles nei bum bum rolleyes.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

eina peklon, kuo toliau tuo graziau..pacios ziurekit va cia visus 21 puslapius wub.gif

Grazios Barbes
tinosiukas
QUOTE(*sraige* @ 2006 09 16, 21:23)
Radau netycia.... viena rusaite daro,,raso kaip pradejo daryt, uzsikabino, nebegali sustot... biggrin.gif  labai kruopstu.
  cia lygtai Barbes...auginu berna tai apie leles nei bum bum  rolleyes.gif
eina peklon, kuo toliau tuo graziau..pacios ziurekit  va cia visus 21 puslapius  wub.gif

Grazios Barbes
*

Pasaka!!!!!!!!!!!!!! Ir kiek kantrybės turi turėt žmogus kad sukurtų tokį grožį?.. g.gif
Jolancike
Jetau kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Aš irgi stebiuos, kokį grožį žmogaus rankos sukuria thumbup.gif Ir kiek kruopštumo reik kažką padaryt tokioms smulkioms lėlėms doh.gif
Bet Barbėms daugiausia gražių rūbų ir dėmesio skirta, kitos lėlės net kažkiek nuskriaustos verysad.gif g.gif
Laukiam ir supermamyčių darbelių nuotraukyčių ir idėjų ax.gif mirksiukas.gif
tinosiukas
Panašų į šitą komplektuką aš numezgiau savo dukrytei smile.gif Aišku mezgiau jau seniai, o šią lėlę tik dabar pamačiau smile.gif Čia mano megztas komplektukas smile.gif
Papildyta:
Mano dukrytė išsireikalavo, kad numegzčiau jos lėlei chalatą smile.gif Teko megzti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Jolancike
QUOTE(tinosiukas @ 2006 09 18, 14:02)
Panašų į šitą komplektuką aš numezgiau savo dukrytei smile.gif Aišku mezgiau jau seniai, o šią lėlę tik dabar pamačiau smile.gif Čia mano megztas komplektukas smile.gif
Papildyta:
Mano dukrytė išsireikalavo, kad numegzčiau jos lėlei chalatą smile.gif Teko megzti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
*

Labai gražu wub.gif wub.gif
Šaunuolė mamytė - ir dukrytę, ir lėlytę spėja apmegzti thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
Dar puslapis skirtas barbėms su darbelių aprašymaishttp://www.yarn.ru/natalia/model/barbie/barbie.htm
Dar http://photo.163.com/photos/goubian0526/16422911/
Papildyta:
Ir čia gražu wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Jolancike
Gal kas čia pasisems idėjų ax.gif

http://barbie.instructions.ru/
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Ir vėl Barbės lotuliukas.gif http://chastu.narod.ru/master.html thumbup.gif
tinosiukas
Čia puslapiukas apie barbių šeimyną, jų draugus ir gyvenimą smile.gif Viskas iki smulkmenų - kaip tikrų žmonių gyvenime smile.gif
Irmuliux
Oi kiek daug visokių dalykėlių čia radau thumbup.gif Ačiū jums, mergytės....
Tai va, pamėginau ir aš truputį su lėlėmis pažaisti. Nors vaikų dar neturiu, bet lėlės kažkaip visada traukė.
Tai parsinešiau iš dėvėtų rūbų parduotuvės kelias aptriušusias brbes ir ėmiausi darbo. Vienai plaukus iššukavaupagal rastas instrukcijas, kitom dviem išvis nusprendžiau persiūti. Plaukus ėmiau iš tokių senų šinjonų su segtukais (kažkada baisiai madinga buvo). Radau dar pirkti po kelis litus. Tai vienai jau pradėjau siūt tuos plaukus. Ir visai neblogai gaunas... biggrin.gif taigi lėlytės galų gale bus kaip ką tik iš parduotuvės ir dar geriau...
Jolancike
QUOTE(Irmuliux @ 2006 09 24, 10:18)
Oi kiek daug visokių dalykėlių čia radau  thumbup.gif  Ačiū jums, mergytės....
Tai va, pamėginau ir aš truputį su lėlėmis pažaisti. Nors vaikų dar neturiu, bet lėlės kažkaip visada traukė.
Tai parsinešiau iš dėvėtų rūbų parduotuvės kelias aptriušusias brbes ir ėmiausi darbo. Vienai plaukus iššukavaupagal rastas instrukcijas, kitom dviem išvis nusprendžiau persiūti. Plaukus ėmiau iš tokių senų šinjonų su segtukais (kažkada baisiai madinga buvo). Radau dar pirkti po kelis litus. Tai vienai jau pradėjau siūt tuos plaukus. Ir visai neblogai gaunas... biggrin.gif  taigi lėlytės galų gale bus kaip ką tik iš parduotuvės ir dar geriau...
*

Oho, ar yra kokios instrukcijos kaip iššukuot ir atnaujint lėlei plaukus ? Mes turim dar vyresniosios labai gražią lėlytę, bet nežinau, ką su jos plaukais daryt g.gif Tokie susivėlę ir kaip sulipę, išmesti gaila, nes lėlytė tvarkinga, dar su ja žaist ir žaist mirksiukas.gif
Irmuliux
Aha, visai nesudėtinga. Reikės kondicionieriaus plaukams (tiks bet koks) ir metalinių šukų. Geriausiai tinka tokios paprstos aštrios šunims šukuoti ar vilnai ten net nežinau. Bet jos tinka geriausiai, pajieškok zoologijos parduotuvėse. Ir svarbu, kad žmogus nebūtų šukuų naudojęs, nes šukos gauna riebalų nuo plaukų ir lėlėms nebetinka.
tai va, pimiausia sušlapini lėlės plaukus drungnu vandeniu, tada visą galvą gerai įtrini kondicionieriumi (patartina negailėti). Tada gerai išskalauji.
Taip išplovus galvą lėlytei, galima pradėt šukuot plaukus - šukuojam po nedidelę sruogelę, pradedant nuo galiukų ir kylant į viršų. Iššukuotas sruogas prisegam, kad nesimaišytų ir šukuojam, kol iššukuojam visus plaukus.
Pamėginkit - aš jau išbandžiau - veikia bigsmile.gif
Jolancike
QUOTE(Irmuliux @ 2006 09 25, 06:23)
Aha, visai nesudėtinga. Reikės kondicionieriaus plaukams (tiks bet koks) ir metalinių šukų. Geriausiai tinka tokios paprstos aštrios šunims šukuoti ar vilnai ten net nežinau. Bet jos tinka geriausiai, pajieškok zoologijos parduotuvėse. Ir svarbu, kad žmogus nebūtų šukuų naudojęs, nes šukos gauna riebalų nuo plaukų ir lėlėms nebetinka.
tai va, pimiausia sušlapini lėlės plaukus drungnu vandeniu, tada visą galvą gerai įtrini kondicionieriumi (patartina negailėti). Tada gerai išskalauji.
Taip išplovus galvą lėlytei, galima pradėt šukuot plaukus - šukuojam po nedidelę sruogelę, pradedant nuo galiukų ir kylant į viršų. Iššukuotas sruogas prisegam, kad nesimaišytų ir šukuojam, kol iššukuojam visus plaukus.
Pamėginkit - aš jau išbandžiau - veikia bigsmile.gif
*

Ačiū aciuks.gif Gelbėsim lėlytę thumbup.gif
Gal įdėtum čia savo darbelių nuotraukų ax.gif Kai papuoši savo Barbes mirksiukas.gif
Irmuliux
Kai tik turėsiu galimybę - būtinai pasidalinsiu viskuo...
Irmuliux
Jolancike, kaip sekės šukuot lėlytei plaukus??? Kai bus rezultatai būtinai parašyk... biggrin.gif
tinosiukas
Mano mergaičiukė prisižiūrėjo barbių suknelių čia internete, tai spėkit kokia to pasekmė? blink.gif Ogi aš turėjau ir jos barbes taip aprengti smile.gif Tai ir nėriau suknytes, kaip gi mažosios neklausysi lotuliukas.gif
user posted image
Lucidity
Stai kokius rubelius savajai barbei siuvau ir neriau, kai buvau kokiu 10-13 metu. didziaja dali kazkur nukisau, o gal ir ismeciau jau. ir galiu pasakyt, kad ne karto nenaudojau jokiu iskarpu, schemu ar pan. nuolat matuoji ir tiek mirksiukas.gif wisos taip sugebetu, juo labiau kiek paaugusios rolleyes.gif
sekmes bepuosiant dukryciu lelytes mirksiukas.gif kada nors ir as to vel imsiuos biggrin.gif

user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image
Irmuliux
Chuliganka, laaaabai gražu thumbup.gif , šaunuolė...
Tinosiuk, kai turėsi galimybę, parodyk savo grožius bigsmile.gif
O aš tai niekaip nebaigiu tų plaukų daryt - vis laiko nėr, bet rezultatas jau po truputį matos... bigsmile.gif
Ruta0
Aš norėčiau dukrai pasiūti ar numegzti ką nors BRATZ lėlėms, tik nieko nerandu internete schmoll.gif . Pirkti parduotuvėje rūbelius nerealiai brangu - 2 komplektai rūbelių apie 45 lt verysad.gif

Jei kas turi patirties įdėkite foto biggrin.gif
Lucidity
Ruta0, pasitelk savo fantazija arba nusiziurek koki drabuzio modeli, kad ir is Bratz internetinio puslapio. abejoju, ar tokioms mazu apimciu lelems reikia kazkokiu schemu. tiesiog siuvi (mezgi) ir matuoji nuolat. bent jau as taip darydavau ax.gif
Jolancike
QUOTE(Irmuliux @ 2006 09 27, 17:35)
Jolancike, kaip sekės šukuot lėlytei plaukus??? Kai bus rezultatai būtinai parašyk... biggrin.gif
*

Niekaip neprisiruošiau nufotkint lėlytės anksčiau blush2.gif Va kas man išėjo, turint omeny kokia buvo, tai dabar thumbup.gif Galai dar šiek tiek pasivėlę, bet jau niekaip neina labiau patvarkyt ax.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 02, 22:19)
Stai kokius rubelius savajai barbei siuvau ir neriau, kai buvau kokiu 10-13 metu.

Labai gražu wub.gif wub.gif

QUOTE(Ruta0 @ 2006 10 03, 10:21)
Aš norėčiau dukrai pasiūti ar numegzti ką nors BRATZ lėlėms, tik nieko nerandu internete schmoll.gif . Pirkti parduotuvėje rūbelius nerealiai brangu - 2 komplektai rūbelių apie 45 lt  verysad.gif

Jei kas turi patirties įdėkite foto  biggrin.gif
*

O Barbių rūbeliai netinka ? Arba šiek tiek pakoregavus iškarpas, juk Bratz šiek tiek smulkesnės mirksiukas.gif Gal paprasčiausiai siauresnius rūbus daryt g.gif Ir trumpesnius šiek tiek rolleyes.gif
tinosiukas
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 03, 10:20)
Tinosiuk, kai turėsi galimybę, parodyk savo grožius bigsmile.gif
*

Tai aš jau ten įdėjau savo barbių su nertom suknėm nuotraukytę smile.gif
Irmuliux
Tinosiuk, ką tik apžiūrėjau tavo rankdarbius. Viskas laaabai gražu... thumbup.gif
Jolancike, kokia graži lėlytė thumbup.gif , šaunuolė, kad ją sušukavai. Ko gero daugiau ir nelabai įmanoma padaryti, vis dėl to, tai nebe nauji plaukai. Bet vistiek labai gražu.
O dėl Bratz, tai pamėgink rusaičių paklausinėt, gal jo padės. Pamėgink įlyst į Kimberli portalą į forumus pasižvalgyt. nes rusaitės tai išvis pamišusios dėl lėlių, tiesiog profės.
Nors, nežinau kaip jums, bet man tos Bratz nepatinka - galvos dide;ės proporcijų nulis, Nu bet čia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Jolancike
QUOTE(Irmuliux @ 2006 10 03, 17:37)

Jolancike, kokia graži lėlytė  thumbup.gif , šaunuolė, kad ją sušukavai. Ko gero daugiau ir nelabai įmanoma padaryti, vis dėl to, tai nebe nauji plaukai. Bet vistiek labai gražu.

Nors, nežinau kaip jums, bet man tos Bratz nepatinka - galvos dide;ės proporcijų nulis, Nu bet čia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
*

Aha, man irgi ta lėlytė labai graži wub.gif , ji Mattel firmos, tik jau sena, bet net suknytę originalą išsaugojom thumbup.gif . Todėl kad graži ir stengiaus atgaivint, dabar mano mažė su ja galės žaist, kažkada ji sisiavo kaip baby born'as. lotuliukas.gif
Dėl Bratz tai jo - figūros siaubingos doh.gif Ir pasiūt ką nors tokiom sunku, bet turbūt dauguma mergaičių jomis kaip ir Barbėm perserga, mano didžiajai irgi buvo užėję lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar mažei viską ateičiai sukrovė doh.gif
Jolancike
Aptikau dar puslapiuką - megzti rūbeliai Baby born ir Annabelei http://www.strickmoden.de/strickdesign/pup...dung_maren.html
Gal kam pravers mirksiukas.gif
Jolancike
QUOTE(Ruta0 @ 2006 10 03, 10:21)
Aš norėčiau dukrai pasiūti ar numegzti ką nors BRATZ lėlėms, tik nieko nerandu internete schmoll.gif . Pirkti parduotuvėje rūbelius nerealiai brangu - 2 komplektai rūbelių apie 45 lt  verysad.gif

*

Kokią suknytę radau Bratz lėlei wub.gif

user posted image

Nors schemos nėra, bet kažką panašaus galima nunert, juk nesudėtinga mirksiukas.gif
Jagu

Va čia yra megzti drabužėliai ir mergytei ir jos šeimininkei lėlytei Barbei bigsmile.gif

Barbe ir aš

Papildyta:
Nu ir nesamonę parašiau blink.gif blush2.gif Norėjau parašyti, kad drabužėliai Barbei ir lėlyteis šeiminkei mergytei smile.gif
VITA_V
Dabar musu Baby Born nesusals ax.gif Tiesa, dar kelniu reikia blush-anim-cl.gif

user posted image
Jolancike
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 09, 14:43)
Dabar musu Baby Born nesusals ax.gif  Tiesa, dar kelniu reikia blush-anim-cl.gif

user posted image
*

Oho blink.gif Kaip gražu wub.gif wub.gif Čia suvelta ? mastau.gif thumb_yello.gif
VITA_V
QUOTE(Jolancike @ 2006 10 09, 15:27)
Oho  blink.gif  Kaip gražu  wub.gif  wub.gif  Čia suvelta ?  mastau.gif    thumb_yello.gif
*

Taip smile.gif
septyniuke
jei turėsiu mergytę tai tikrai tokių grožybių pridarysiu smile.gif labai primena vaikystę kai tuom užsiiminėjom iki išnaktų, mezgėm, siuvom, smagu prisimint wub.gif
Jolancike
Niu va, pagaliau galiu pasigirt blush2.gif biggrin.gif Papuošiau dukriuko lėlę
bigsmile.gif

user posted image

ax.gif
tinosiukas
QUOTE(Jolancike @ 2006 10 26, 22:47)
Niu va, pagaliau galiu pasigirt  blush2.gif  biggrin.gif  Papuošiau dukriuko lėlę 
bigsmile.gif

ax.gif
*

Labai gražu, aš ir savo mergaitę mielai taip puoščiau thumbup.gif
Zhuvycia
QUOTE(Jolancike @ 2006 10 26, 21:47)
Niu va, pagaliau galiu pasigirt  blush2.gif  biggrin.gif  Papuošiau dukriuko lėlę 
bigsmile.gif

user posted image

ax.gif
*

Ir ciulptukas kad pritaikytas graziai smile.gif Ech, mano viena dukryte tai dar drabuzeliais nelabai domisi, o kitai patinka tik dainuoti, i leles neziuri. Gal trecioji prasys, kad prigaminciau lelems drabuzeliu. blink.gif
Irmuliux
Tikrai laaaabai gražu thumbup.gif
Aš tai po truputį bandau savo malonumui lėlėm užsiiminėt. Gal kada nors kam nors padovanosiu, jei pati dukters neturėsiu (Bet tikiuos, kad turėsiu) bigsmile.gif
Jolancike
Ačiū, mergaitės bigsmile.gif Mano dukrytė irgi dar neprašo drabužėlių, tik lėles myluoja abu dvynukai. Bet kai didžiąją auginau irgi buvau pridarius lėlėms drabužėlių kol su mažute sėdėjau namie, paskui kai išeini į darbą dar mažiau lieka laiko. Tai paaugus dukrytė labai dėkinga buvo, visos draugės pavydėjo - dar iki šiol prisimena biggrin.gif Prisirinkau skuduryne visai arba beveik nenešiotų rankom megztų megztinukų leliukams, ten tokių pilna ir siūlai pigiai išeina mirksiukas.gif Tai va iš vieno jau ir numezgiau rolleyes.gif Kiti eilės laukia lotuliukas.gif Reik megzt dar thumbup.gif
Irmuliux
Šaunuolė, Jolancike... Oi lauksim lauksim, naujų darbelių lauksim... bigsmile.gif
Crystalline
QUOTE(Ruta0 @ 2006 10 03, 11:21)

*

Na, mūsų rūbeliai Bratz lėlytei nepretenduoja į aukštumas, bet turi vieną privalumą-labai greitai ir paprastai padaromi. Kažkada dukrelei prinėriau, primezgiau, apnėriau medžiagytes ir t.t. Juk mergaitės labai mėgsta lėles perrenginėti įvairiomis progomis. Keli ypač paprasti pavyzdėliai neturinčioms daug laisvo laiko mamytėms.
Nerta palaidinė, sijonėlis ir rankinukas:
user posted image

user posted image

Šilta žieminė suknelė ( arba trumpas paltukas):
user posted image

user posted image

Pliažinė suknutė ( arba sijonukas smile.gif ):
user posted image

Labai patogu rūbelius daryti sujuosiamus, surišamus arba susegamus mažomis prisiūtomis spaudytėmis. Rūbeliams tinka bet koks audinio gabalėlis, truputis siūlų ir išmonės.

VITA_V
Jolancike, citybird, saunuoles thumbup.gif labai grazu wub.gif
Crystalline
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 27, 21:37)
Jolancike, citybird, saunuoles thumbup.gif labai grazu wub.gif
*

Ačiū ax.gif . O tokiu veltu megztuku ir aš mielai puoščiausi smile.gif .
Dar Bratz lėlytei- megztas paltukas kimono rankovėmis:
user posted image

user posted image

Iš nugaros:
user posted image

Labai paprasta: iš bet kokių siūlų kokiu norite raštu mezgate stačiakampį, vieną jo dalį palenkiate tiek, kad lėlė galėtų įkišti rankas. Padarote rankoves- ties pažastimis prisiūnate ar prineriate, rankovių galus galite apnerti, o galite ir ne. Įsiuvate sagutę ir padarote jai kilpelę. Nuneriate dirželį ir jį perveriate per paltuko liemenį.

Jolancike, o koks raštelis megztuko ir kelnyčių apačioje, labai dailiai žiūrisi lėliuko rūbeliai?
Irmuliux
Gražūs tie Bratz rūbeliai ir tokie nesudėtingi... thumbup.gif
Bet pati lėlė man kažkodėl vistiek nepatinka lotuliukas.gif . Sorry, bet nepatinka...
O šiaip, tai viskas laaabai šaunu bigsmile.gif
mambu
QUOTE(Jolancike @ 2006 10 26, 21:47)
bigsmile.gif

user posted image

ax.gif
*

thumbup.gif
Mielai toki arba kazka apanasaus savo pupai numegzciau ax.gif
Jolancike
QUOTE(citybird @ 2006 10 27, 23:34)

Jolancike, o koks raštelis megztuko ir kelnyčių apačioje, labai dailiai žiūrisi lėliuko rūbeliai?
*

QUOTE(mambu @ 2006 10 28, 00:55)
thumbup.gif
Mielai toki arba kazka apanasaus savo pupai numegzciau ax.gif
*

Tai kad čia labai jau paprasta biggrin.gif Kraštai vien gerosiom mezgami ir geroj , ir blogoj pusėj, rusiškai vadinasi platočnaja viazka, lietuviškai net nepamenu. Po to mezgiau gerąsias eiles - gerom akim, išvirkščiom akim blogojoj pusėj, tik apačioj padariau po tris eiles skylučių kas penktą eilę - dvi sumezgi gerąją, vienas užmetimas, vėl dvi sumezgi, užmetimas ir t.t. mirksiukas.gif Paprasčiau nebūna. lotuliukas.gif
Crystalline
QUOTE(Jolancike @ 2006 10 28, 11:53)
Tai kad čia labai jau paprasta  biggrin.gif  Kraštai vien gerosiom mezgami ir geroj , ir blogoj pusėj, rusiškai vadinasi platočnaja viazka, lietuviškai net nepamenu. Po to mezgiau gerąsias eiles - gerom akim, išvirkščiom akim blogojoj pusėj, tik apačioj padariau po tris eiles skylučių kas penktą eilę - dvi sumezgi gerąją, vienas užmetimas, vėl dvi sumezgi, užmetimas  ir t.t.  mirksiukas.gif Paprasčiau nebūna.  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.