Sveikos, gal galit kas parekomenduoti kur Šiauliuose užsisakyti tortuką? vaikui 3 metukai bus
Labas,
Ir mane domintu,kur galima butu isigyte skaniu tortuku siek tiek sventiskesniu,mums reiketu krikstynoms QUOTE(Nettle @ 2010 07 19, 09:39) Sveikos, gal galit kas parekomenduoti kur Šiauliuose užsisakyti tortuką? vaikui 3 metukai bus tai pas jus dar yra, o pas mane radviliskyje, tai tik maxima, IKI QUOTE(zuliaska @ 2010 06 30, 12:21) aš ir pritariu kad naminis tai nebus be E, bet tikrai bus DAUG MAŽIAU E negu pardoj. nededi standikliu, dar kokių nesamonių ir tikrai sumažėja E. bet be E tai nebus niekada Naminis tortas tiiikrai skiriasi nuo pirktiniu, kadangi pirktiniuose dedami kremai is bendro kibiro - pastos vadinamos... va jums ir tortai... geriau namie pasidaryti nelabai grazu, bet skanu, nei valgyti tas pastas... isvis, mano nuomone pasidare tokia, kad geriau pasidaryt tingini namie, nei pirkt torta belekoki... Papildyta: QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 08 31, 11:09) Jau permokejot man atrdoo tai ziauriai... jei ten tortai nuo 60 lt iki 200 lt uz kilograma....
Per vienas vestuves valgiau torta.... papuostas tai siap: su svirkstu papuostas baltu kremu (tokiu pat kaip ir pertepimas), primetyta geliu ziedlapiu raudonu. viskas. triju aukstu. pertepimas? visi tortai vienodi - baltas biskvitas ir kremas. a tas kremas tai nafik, atrodo is pakeliu ar is ko... bet jau toks be skonio. nesuprantu. toks sleikstokas. Uzsakytas buvo is kazkokios kepyklos grigiskese.
bet... kol bus kas uzsako tokius tortus, tol ir keps....
Aš gal ne į temą, bet ar pastebėjote kaip suprastėjo IKI konditerija?
paskutiniu metu tortų biskvitai visiškai permirkę, tiesiog žliaugia kažkokiu skysčiu, net dėžutė būna pilna skysčio. Daug metų pirkau jų tortukus ir labai džiaugiausi, bet pastaruoju metu išvien tokius tortus pardavinėja. Tokį tortą nusipirkęs būni išdurtas du kartus, nei tortas skanus, nei svoris tikras. Tikriausiai reiktų jiems kokią maisto inspekciją iškviesti, nes kaži ar leidžiama parduotuvėje maistą papildyti savais ingridiantais...
Pritariu, kad namuose kept geriausia
bet kai yra didesnė proga norisi kažko gražaus, išskirtinesnio todėl man irgi ši tema labai įdomi gal kas kokių atsiliepimų daug kas giria Gulbiniene... gal reik bandyt.. ar gal kas žino kur patikima ir kepa namuose
Vaje, Gulbiniene
Jau tikrai manau, kad VILNIUJE yra geresniu tortu QUOTE(saulyteee @ 2011 03 21, 16:53) Pritariu, kad namuose kept geriausia bet kai yra didesnė proga norisi kažko gražaus, išskirtinesnio todėl man irgi ši tema labai įdomi gal kas kokių atsiliepimų daug kas giria Gulbiniene... gal reik bandyt.. ar gal kas žino kur patikima ir kepa namuose Kol nekepiau pati namie tortu, uzsisakinejau Mazojoje ragaineje Vytenio g.(Svitrigailos g.) kieme tokiam.
Sveikos merginos, gal zinot kur kaune kepa skanius grybukus? Reikia vaikam, tai noreciau kad butu labai skanus
Kaune sedujos kepyjlelej labai skanus tortukai, ir manau kad tikrai nebrangus, cia Raudondvario pl., bent jau vestuviniu tortu tikrai nenusivyliau
Niekada nenusivyliau Bijolos tortais
QUOTE(indrius78 @ 2011 05 03, 19:45) O as kaz kaip nustojau pas juos pirkti Greit mums vel reikes torto
Bijolos labai skanus tortai 3 metus is eiles is ju pirkom...dabar arteja 4 sunaus gimtadienis, tai noretusi kazko kito:) Ir Gulbinienes nebenoriu, jau ismeginti Ir uzsakymas specifinis, reikia torto kompiurio formos
Gal turit kas kontaktu, kepanciu nerealaus skonio simtalapiu ? Busiu baisiai dekinga
sveikos seimininkes,siandien dariau torta (pirmaji gyvenime) ir idejau tik isbrinkinta zelatina,velaiu tik paskaiciau kad reikia istirpinti ir tada skysta ja deti i mase,ar skonio nesugadins?ka manot?
QUOTE(tabeliukas @ 2011 05 14, 14:07) draudziama siame forume skelbtis QUOTE(Rasmucka @ 2011 05 14, 14:29) sveikos seimininkes,siandien dariau torta (pirmaji gyvenime) ir idejau tik isbrinkinta zelatina,velaiu tik paskaiciau kad reikia istirpinti ir tada skysta ja deti i mase,ar skonio nesugadins?ka manot? ne cia pataiket bet atsakysiu,jei sudejot neisbrinkinta zelatina,tai tortas nesustings,jausis zelatino grudeliai,koks skonis bus nezinau,nesu taip bandziusi
tai kad as jau ji ir padariau is tokiu grudeliu,turiu dar viena biskvita,pabandysiu daryt su isbrinkinta,o ta torta itariu su arbata ar kava kaip nors istengsim
O kur Vilniuje rasti skanių šimtalapių?
Vyro 30-ciui uzsakinejau torta pas J. Gulbiniene tai esu ziauriai patenkinta, ir skanu, ir nebrangu, ir padare toki kokio reikejo, as tik jai pasakiau minti, ir gavau SUPER rezultata, patiko net patiems isrankiausiems... nereikejo nei vaziuot uzteko telefonu padaryt uzsakyma...arteja mazosios gimtadienis ir galvoju kad uzsakinesiu ten pat.
Vaikams gimtadieniams visada užsakinėju Bijoloj. Mums patinka, ypač Zodiakas
visada uzsakineju Bijoloje ir musu pats skaniausias Viktorija
QUOTE(pursliukas @ 2011 05 31, 14:12) Vyro 30-ciui uzsakinejau torta pas J. Gulbiniene tai esu ziauriai patenkinta, ir skanu, ir nebrangu, ir padare toki kokio reikejo, as tik jai pasakiau minti, ir gavau SUPER rezultata, patiko net patiems isrankiausiems... nereikejo nei vaziuot uzteko telefonu padaryt uzsakyma...arteja mazosios gimtadienis ir galvoju kad uzsakinesiu ten pat. Koki uzsakinejot? Dauguma jau isbandem ,atsibodo QUOTE(Bitulka @ 2004 10 28, 15:06) Va va Gulbinienes tortai tai fantastishki Nors neabejinga ir Bijolos tortams, mano mama kai dirbo parduotuveje, tai bendravo su tom savininkem Birute ir Jolanta, va is kur ta Bijola atsiradusi Zodziu as Kaune tai tik Bijolos ir Gulbinienes tortus uzsisakineju arba perku. Dar siaip patinka vienas torciukas UAB"Jukna ir Ko" gamybos vadinasi jis "Zagare" ir skanus ir nebrangus. O sausainius perku tik "Nijoles pyragai" gamybos, skanesniu turbut nebuna As daug kartu BIJOLOJ uzsakynejau, supeiniai tortai, ypac bananinis labai skanus ir tinkamas vaiku gimtadieniams, ligtai GENYS vadinasi
Mes uzsakinejome Vip saldumynuose, labai labai patenkinti ir grazu ir skanu
Bella Toscana Kaune - super! Tapau jų gerbėja
Sveiki, gal kas gali rekomenduoti kokią kepylėlę ar kepyklą Trakuose, kur keptų skanius ir gražius tortus?
Uzsakem ir mes bijoloj mamai jubiliejui tortuka Viktorija. Pasirodo, perkant tortuka kaina viena, o uzsakant vos nedvigubai brangesne. Taremes iki 2 kg, o padare 2,5 kg. Papuosimas, kaip taremes, tik aplink torta prilepinta sviestinio kremo, kuris ir svere tuos papildomus 0,5 kg, o uz ji teko sumoket kaip uz auksu lieta
Mes nusivylem,sumokejom uz tortuka 82 lt (mano visos dienos uzdarbis) ir likom nusivyle, nes eilinis tortas mums pasirode. Skanus sir tiek, uz tokia kaina norejosi mandresnio man ju aguoninis pyragas su karamele virsuj skanesnis netgi... QUOTE(Alincia @ 2011 12 09, 19:59) Uzsakem ir mes bijoloj mamai jubiliejui tortuka Viktorija. Pasirodo, perkant tortuka kaina viena, o uzsakant vos nedvigubai brangesne. Taremes iki 2 kg, o padare 2,5 kg. Papuosimas, kaip taremes, tik aplink torta prilepinta sviestinio kremo, kuris ir svere tuos papildomus 0,5 kg, o uz ji teko sumoket kaip uz auksu lieta Mes nusivylem,sumokejom uz tortuka 82 lt (mano visos dienos uzdarbis) ir likom nusivyle, nes eilinis tortas mums pasirode. Skanus sir tiek, uz tokia kaina norejosi mandresnio man ju aguoninis pyragas su karamele virsuj skanesnis netgi... As ir kai supykau ant tu pirktiniu ir esant reikalui pati iskepu ir pasipuosiu. Ir rami galva QUOTE(rivera @ 2011 12 09, 21:29) As ir kai supykau ant tu pirktiniu ir esant reikalui pati iskepu ir pasipuosiu. Ir rami galva
Na skoniu tai visokiu "nuostabiu" yra teke paragaut ir pelesinio kaip pardaveja sake sviezias sian veztas kaip tik vaikams
Bet viska persoko tortas pirktas norfoje, firmos nepamenu. Tik dziaugiuos kad pirmas paragavo vyras ,o ne kuris nors vaikas. Torte buvo metaliniu drozliu, tokiu plonu plonu, pailgu ir astriu. Kazkas panasaus kaip buna metalines plausines, tik cia astriau. Net vyras ne is kart suprato kame reikalas, o vaikas- butu valges ir nuryjes. Kas tada QUOTE(rivera @ 2012 02 27, 12:13) Na skoniu tai visokiu "nuostabiu" yra teke paragaut ir pelesinio kaip pardaveja sake sviezias sian veztas kaip tik vaikams Bet viska persoko tortas pirktas norfoje, firmos nepamenu. Tik dziaugiuos kad pirmas paragavo vyras ,o ne kuris nors vaikas. Torte buvo metaliniu drozliu, tokiu plonu plonu, pailgu ir astriu. Kazkas panasaus kaip buna metalines plausines, tik cia astriau. Net vyras ne is kart suprato kame reikalas, o vaikas- butu valges ir nuryjes. Kas tada
Sveiki, ieškau kas galėtų iškepti ir papuošti tortą dukrytės metukų proga. Reikia kovo 30 d. Vilnius. Į AŽ
Labai atsiprašau jei ne čia rašau.
Aš taip pat ieškau metukų proga, gal kas namuose kepa ir puosia tortus? Reikia Kaune. Jei atsiras tokių, laukiu laiškų AŽ.
O mums uzsakius bijoloj torta 1 eriu metuku proga irgi sumaise uzsakyma ir gavom torta su romu
sveikos, ieskau kas kepa skanius, grazius tortus mazeikiuose
laba, as ir ieskau kas kepa skanius tortukus kaune, gal butu galima kontaktus i AZ. Aciu
Sveikos
Sveikos, ar sulauksim kokiu kontaktu kaune skaniu tortu??...
QUOTE(liumcikas @ 2012 04 10, 16:09) Balandžio pirmąją buvo sūnaus vienerių metukų gimtadienis, tai ieškojau kas kepa namuose tortus... ir radau. Šilainiuose, truputį buvo baugu užsakyti nežinant ko tikėtis, bet visi likome labai patenkinti. Ragavome du tortus, napoleoną ir vaikišką: ![]() Va taip atrodė mano sūnelio pirmasis tortas Kontaktus ir nuotraukas galite rasti čia: www.manotortai.lt http://www.facebook.com/#!/pages/Mano-...290981724258964 Tikiuosi kam pagelbėsiu QUOTE(indrius78 @ 2011 05 03, 18:45) QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 23, 03:04) As daug kartu BIJOLOJ uzsakynejau, supeiniai tortai, ypac bananinis labai skanus ir tinkamas vaiku gimtadieniams, ligtai GENYS vadinasi Mergaities , man pavyko atkurti GENELIS torto recepta sakyciau skonis iseina indentiskas, kai visi valge torta, tai netikejo kad cia mano iskeptas tai pasidalinsiu ir su jumis, gal kas nores pats isbandyti RECEPTUKAS čia
Sveikos, ieškau kas kepa vestuvinius tortus Kaune
|