Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3
Ibi patria, ubi bene!
Sveikos, gal galit kas parekomenduoti kur Šiauliuose užsisakyti tortuką? vaikui 3 metukai bus ax.gif norisi kažką įpatingesniu, ar bent jau kad galėtų paveiksliukas ant paviršiaus išlietas būti biggrin.gif žinau, kad taip nuotraukas uždeda, bet kai pas mus toks kaimelis doh.gif
MonCheri
Labas,

Ir mane domintu,kur galima butu isigyte skaniu tortuku siek tiek sventiskesniu,mums reiketu krikstynoms 4u.gif .
Anema
QUOTE(Nettle @ 2010 07 19, 09:39)
Sveikos, gal galit kas parekomenduoti kur Šiauliuose užsisakyti tortuką? vaikui 3 metukai bus ax.gif norisi kažką įpatingesniu, ar bent jau kad galėtų paveiksliukas ant paviršiaus išlietas būti biggrin.gif žinau, kad taip nuotraukas uždeda, bet kai pas mus toks kaimelis doh.gif
*

tai pas jus dar yra, o pas mane radviliskyje, tai tik maxima, IKI doh.gif
rugiagele26
QUOTE(zuliaska @ 2010 06 30, 12:21)
aš ir pritariu kad naminis tai nebus be E, bet tikrai bus DAUG MAŽIAU E negu pardoj. nededi standikliu, dar kokių nesamonių ir tikrai sumažėja E. bet be E tai nebus niekada smile.gif va mano tėvai augina ekologiškai karves, ir grietinėlę pasidarau iš ekologiško pieno smile.gif o jei dar kur gaučiau naminių kiaušų tai ir taip kepčiau su jais. ir valgyčiau tortukus beveik be E smile.gif bet iš viso kad nebūtų tai manau nebus smile.gif
*

Naminis tortas tiiikrai skiriasi nuo pirktiniu, kadangi pirktiniuose dedami kremai is bendro kibiro - pastos vadinamos... va jums ir tortai... geriau namie pasidaryti nelabai grazu, bet skanu, nei valgyti tas pastas... isvis, mano nuomone pasidare tokia, kad geriau pasidaryt tingini namie, nei pirkt torta belekoki... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 08 31, 11:09)
vat mūsų tortas

*

Jau permokejot man atrdoo tai ziauriai... jei ten tortai nuo 60 lt iki 200 lt uz kilograma....
simisimi84
Per vienas vestuves valgiau torta.... papuostas tai siap: su svirkstu papuostas baltu kremu (tokiu pat kaip ir pertepimas), primetyta geliu ziedlapiu raudonu. viskas. triju aukstu. pertepimas? visi tortai vienodi - baltas biskvitas ir kremas. a tas kremas tai nafik, atrodo is pakeliu ar is ko... bet jau toks be skonio. nesuprantu. toks sleikstokas. Uzsakytas buvo is kazkokios kepyklos grigiskese.
bet... kol bus kas uzsako tokius tortus, tol ir keps....
Milera
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 08 31, 11:09)
vat mūsų tortas
*

jooo blink.gif jeigu jus ji toj reklamuotoj firmoj uzsisaket tai permokejot ziauriai blink.gif tos masinos remai sulinke, pacioj masej spalvos neisminkytos gerai, langai betkaip uzpeckioti doh.gif net nepasakyciau kad tai profesionalu darbas doh.gif
rara
Aš gal ne į temą, bet ar pastebėjote kaip suprastėjo IKI konditerija?

paskutiniu metu tortų biskvitai visiškai permirkę, tiesiog žliaugia kažkokiu skysčiu, net dėžutė būna pilna skysčio. Daug metų pirkau jų tortukus ir labai džiaugiausi, bet pastaruoju metu išvien tokius tortus pardavinėja. Tokį tortą nusipirkęs būni išdurtas du kartus, nei tortas skanus, nei svoris tikras. Tikriausiai reiktų jiems kokią maisto inspekciją iškviesti, nes kaži ar leidžiama parduotuvėje maistą papildyti savais ingridiantais... sad.gif
saulyteee
Pritariu, kad namuose kept geriausia 4u.gif

bet kai yra didesnė proga norisi kažko gražaus, išskirtinesnio bigsmile.gif kept moku pyragus.. o nesinori tokio eilinio pyrago ax.gif
todėl man irgi ši tema labai įdomi 4u.gif
gal kas kokių atsiliepimų bigsmile.gif Vilnius bigsmile.gif
daug kas giria Gulbiniene... gal reik bandyt.. g.gif

ar gal kas žino kur patikima ir kepa namuose 4u.gif ?
Bijuna
Vaje, Gulbiniene schmoll.gif mega_shok.gif
Jau tikrai manau, kad VILNIUJE yra geresniu tortu doh.gif
Ingerele
QUOTE(saulyteee @ 2011 03 21, 16:53)
Pritariu, kad namuose kept geriausia 4u.gif 

bet kai yra didesnė proga norisi kažko gražaus, išskirtinesnio bigsmile.gif  kept moku pyragus.. o nesinori tokio eilinio pyrago ax.gif 
todėl man irgi ši tema labai įdomi 4u.gif
gal kas kokių atsiliepimų bigsmile.gif Vilnius bigsmile.gif 
daug kas giria Gulbiniene... gal reik bandyt.. g.gif

ar gal kas žino kur patikima ir kepa namuose 4u.gif ?
*

Kol nekepiau pati namie tortu, uzsisakinejau Mazojoje ragaineje Vytenio g.(Svitrigailos g.) kieme tokiam. smile.gif Vestuvem uzsakinejom ten, likome patenkinti.
KRIAUKLELE
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 21, 15:03)
Vaje, Gulbiniene  schmoll.gif  mega_shok.gif
Jau tikrai manau, kad VILNIUJE yra geresniu tortu  doh.gif
*

Man ir nepatiko doh.gif
kutvela
Sveikos merginos, gal zinot kur kaune kepa skanius grybukus? Reikia vaikam, tai noreciau kad butu labai skanus blush2.gif
slitka
Kaune sedujos kepyjlelej labai skanus tortukai, ir manau kad tikrai nebrangus, cia Raudondvario pl., bent jau vestuviniu tortu tikrai nenusivyliau smile.gif
Lince J
QUOTE(kutvela @ 2011 04 03, 10:41)
Sveikos merginos, gal zinot kur kaune kepa skanius grybukus? Reikia vaikam, tai noreciau kad butu  labai skanus blush2.gif
*

Man labai patiko Gulbinienes grybukai , jei ne meduoliniai , vaikai dauguma tokiu nevalgo , o biskvitiniai, minkstuciai tirpsta burnoje, visada perku. 4u.gif
indrius78
Niekada nenusivyliau Bijolos tortais 4u.gif Ypac skanus Viktorijos,Trapus,o vaiku gimtadieniams Genelis wub.gif
Žaislų Karalienė
QUOTE(indrius78 @ 2011 05 03, 19:45)
Niekada nenusivyliau Bijolos tortais 4u.gif Ypac skanus Viktorijos,Trapus,o vaiku gimtadieniams Genelis wub.gif
*

O as kaz kaip nustojau pas juos pirkti verysad.gif nes pora kartu buvo neskaniu, pvz. Karaliskas , kai jie tik atsidare ( turiu ameny Fabijoniskiu g. Vilniuje), tikrai buvo daug skanesnis, o per praeita dukters gimtadieni dar labiau nusivyliau, sutartu laiku neatveze doh.gif bet tokiu kaip Jus rasote, neragavom, reikes uzeiti paziureti.
Greit mums vel reikes torto birthday.gif gal kas gali patarti kur dar Vilniuje verta pabandyti laimes ax.gif
Viotinola
Bijolos labai skanus tortai 3 metus is eiles is ju pirkom...dabar arteja 4 sunaus gimtadienis, tai noretusi kazko kito:) Ir Gulbinienes nebenoriu, jau ismeginti Ir uzsakymas specifinis, reikia torto kompiurio formos lotuliukas.gif plius kokio fainuolisko saldesio i darziuka... Kazin ar kepancios naminius islankstytu toki grozi blush2.gif

Gal turit kas kontaktu, kepanciu nerealaus skonio simtalapiu ?

Busiu baisiai dekinga smile.gif
Rasmucka
sveikos seimininkes,siandien dariau torta (pirmaji gyvenime) ir idejau tik isbrinkinta zelatina,velaiu tik paskaiciau kad reikia istirpinti ir tada skysta ja deti i mase,ar skonio nesugadins?ka manot?
k.lapelyte
QUOTE(tabeliukas @ 2011 05 14, 14:07)
va va tikrai sutinku  drinks_cheers.gif  kad labai gaila kad merginos cia nesiskelbia kuri kepa namuome tokius grozius
*

draudziama siame forume skelbtis 4u.gif
QUOTE(Rasmucka @ 2011 05 14, 14:29)
sveikos seimininkes,siandien dariau torta (pirmaji gyvenime) ir idejau tik isbrinkinta zelatina,velaiu tik paskaiciau kad reikia istirpinti ir tada skysta ja deti i mase,ar skonio nesugadins?ka manot?
*

ne cia pataiket
bet atsakysiu,jei sudejot neisbrinkinta zelatina,tai tortas nesustings,jausis zelatino grudeliai,koks skonis bus nezinau,nesu taip bandziusi biggrin.gif . dabar kad kremas sustingtu reikes vel deti kita porcija isbrinkintos ir ISTIRPINTOS zelatinos.bet jusu vietoj mesciau lauk krema ir daryciau kita
Rasmucka
tai kad as jau ji ir padariau is tokiu grudeliu,turiu dar viena biskvita,pabandysiu daryt su isbrinkinta,o ta torta itariu su arbata ar kava kaip nors istengsim smile.gif doh.gif
k.lapelyte
QUOTE(Rasmucka @ 2011 05 14, 15:12)
tai kad as jau ji ir padariau is tokiu grudeliu,turiu dar viena biskvita,pabandysiu daryt su isbrinkinta,o ta torta itariu su arbata ar kava kaip nors istengsim smile.gif doh.gif
*

jei kas klaus sakykit ,kad cia spec.priedai lotuliukas.gif thumbup.gif
JURJUR
O kur Vilniuje rasti skanių šimtalapių?
pursliukas
Vyro 30-ciui uzsakinejau torta pas J. Gulbiniene tai esu ziauriai patenkinta, ir skanu, ir nebrangu, ir padare toki kokio reikejo, as tik jai pasakiau minti, ir gavau SUPER rezultata, patiko net patiems isrankiausiems... nereikejo nei vaziuot uzteko telefonu padaryt uzsakyma...arteja mazosios gimtadienis ir galvoju kad uzsakinesiu ten pat.
*Laukinukė*
Vaikams gimtadieniams visada užsakinėju Bijoloj. Mums patinka, ypač Zodiakas ax.gif
irmulia

! 
Primenu, kad čia ne Skelbimų lenta, ir tokios žinutės kaip ieškau, kas iškeptų...;  parekomenduokite, kas namie kepa ir pan. yra griežtai draudžiamos.

Pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutes, jos bus pašalintos, o dalyviams skirtos  atitinkamos nuobaudos.

Taip pat , jei nuolat kartosis tokie pažeidimai, ši tema bus visam laikui uždaryta be galimybės vėl ją paskelbti.
Gailė
visada uzsakineju Bijoloje ir musu pats skaniausias Viktorija
Sabbatini
QUOTE(pursliukas @ 2011 05 31, 14:12)
Vyro 30-ciui uzsakinejau torta pas J. Gulbiniene tai esu ziauriai patenkinta, ir skanu, ir nebrangu, ir padare toki kokio reikejo, as tik jai pasakiau minti, ir gavau SUPER rezultata, patiko net patiems isrankiausiems... nereikejo nei vaziuot uzteko telefonu padaryt uzsakyma...arteja mazosios gimtadienis ir galvoju kad uzsakinesiu ten pat.
*

Koki uzsakinejot? Dauguma jau isbandem ,atsibodo ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(Bitulka @ 2004 10 28, 15:06)
Va va Gulbinienes tortai tai fantastishki  thumbup.gif Nesenai buvau svocia vestuvese, tai jaunoji toms vestuvems visus tortus ten uzsakinejo ir man svocios "karvoju" Tai kazkas nerealaus buvo...ir isvaizda ir skoniu  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif
Nors neabejinga ir Bijolos tortams, mano mama kai dirbo parduotuveje, tai bendravo su tom savininkem Birute ir Jolanta, va is kur ta Bijola atsiradusi  biggrin.gif
Zodziu as Kaune tai tik Bijolos ir Gulbinienes tortus uzsisakineju arba perku. Dar siaip patinka vienas torciukas UAB"Jukna ir Ko" gamybos vadinasi jis "Zagare" ir skanus ir nebrangus. O sausainius perku tik "Nijoles pyragai" gamybos, skanesniu turbut nebuna  thumbup.gif
*

As daug kartu BIJOLOJ uzsakynejau, supeiniai tortai, ypac bananinis labai skanus ir tinkamas vaiku gimtadieniams, ligtai GENYS vadinasi smile.gif noreciau toki ir pati ismokti kepti, tik kur receptuka gavus smile.gif
karolina888
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 23, 03:04)
As daug kartu BIJOLOJ uzsakynejau, supeiniai tortai, ypac bananinis labai skanus ir tinkamas vaiku gimtadieniams, ligtai GENYS vadinasi smile.gif noreciau toki ir pati ismokti kepti, tik kur receptuka gavus smile.gif
*

jo ten skanūs tortai:)
ginta1979
Mes uzsakinejome Vip saldumynuose, labai labai patenkinti ir grazu ir skanu smile.gif
perla69
Bella Toscana Kaune - super! Tapau jų gerbėja rolleyes.gif Tortas Mocartas thumbup.gif
alteja
QUOTE(Renatukx @ 2010 06 23, 19:35)
Nejaugi nieks nezino kur galima uzsakyti skanu sakoti sad.gif
*

Babarskienes firmos Vilniuje labai skanus sakociai, minksti, visada sviezus. As tai sakocius perku tik ten. Jie dar turi grybuku, riesutu su karamele viduj (na kaip Rududu). wub.gif
Nautica
Sveiki, gal kas gali rekomenduoti kokią kepylėlę ar kepyklą Trakuose, kur keptų skanius ir gražius tortus?
Alincia
Uzsakem ir mes bijoloj mamai jubiliejui tortuka Viktorija. Pasirodo, perkant tortuka kaina viena, o uzsakant vos nedvigubai brangesne. Taremes iki 2 kg, o padare 2,5 kg. Papuosimas, kaip taremes, tik aplink torta prilepinta sviestinio kremo, kuris ir svere tuos papildomus 0,5 kg, o uz ji teko sumoket kaip uz auksu lieta doh.gif
Mes nusivylem,sumokejom uz tortuka 82 lt (mano visos dienos uzdarbis) ir likom nusivyle, nes eilinis tortas mums pasirode. Skanus sir tiek, uz tokia kaina norejosi mandresnio
man ju aguoninis pyragas su karamele virsuj skanesnis netgi...
rivera
QUOTE(Alincia @ 2011 12 09, 19:59)
Uzsakem ir mes bijoloj mamai jubiliejui tortuka Viktorija. Pasirodo, perkant tortuka kaina viena, o uzsakant vos nedvigubai brangesne. Taremes iki 2 kg, o padare 2,5 kg. Papuosimas, kaip taremes, tik aplink torta prilepinta sviestinio kremo,  kuris ir svere tuos papildomus 0,5 kg, o uz ji teko sumoket kaip uz auksu lieta  doh.gif
Mes nusivylem,sumokejom uz tortuka 82 lt (mano visos dienos uzdarbis) ir likom nusivyle, nes eilinis tortas mums pasirode. Skanus sir tiek, uz tokia kaina norejosi mandresnio
man ju aguoninis pyragas su karamele virsuj skanesnis netgi...
*

drinks_cheers.gif bijola labai suprastejo ir jau seniai. Per daug uzsakymu, viskas daroma konvejeriu ir skonis konvejerinis gaunas.
As ir kai supykau ant tu pirktiniu ir esant reikalui pati iskepu ir pasipuosiu. Ir rami galva biggrin.gif
garbanėlė
QUOTE(rivera @ 2011 12 09, 21:29)
drinks_cheers.gif bijola labai suprastejo ir jau seniai. Per daug uzsakymu, viskas daroma konvejeriu ir skonis konvejerinis gaunas.
As ir kai supykau ant tu pirktiniu ir esant reikalui pati iskepu ir pasipuosiu. Ir rami galva biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif mes jau vestuvėm kai sakėmės tortą (prieš 5 metus), jau tada gavom ne tai ką užsisakėm... Akcentavau, kad nebūtų uogienės, kokio noriu papuošimo....Viskas buvo su uogiene....papuošimas ne toks (aptepta ne tuo kuo norėjau), ir šiaip, skonis ne tas, koks buvo ragaujant parduotuvėje... Kažkaip po to karto nelabai su Bijola draugaujam...
rivera
Na skoniu tai visokiu "nuostabiu" yra teke paragaut ir pelesinio kaip pardaveja sake sviezias sian veztas kaip tik vaikams doh.gif ir t.t.
Bet viska persoko tortas pirktas norfoje, firmos nepamenu. Tik dziaugiuos kad pirmas paragavo vyras ,o ne kuris nors vaikas. Torte buvo metaliniu drozliu, tokiu plonu plonu, pailgu ir astriu. Kazkas panasaus kaip buna metalines plausines, tik cia astriau. Net vyras ne is kart suprato kame reikalas, o vaikas- butu valges ir nuryjes. Kas tada blink.gif
k.lapelyte
QUOTE(rivera @ 2012 02 27, 12:13)
Na skoniu tai visokiu "nuostabiu" yra teke paragaut ir pelesinio  kaip pardaveja sake sviezias sian veztas kaip tik vaikams  doh.gif  ir t.t.
Bet viska persoko tortas pirktas norfoje, firmos nepamenu. Tik dziaugiuos kad pirmas paragavo vyras ,o ne kuris nors vaikas. Torte buvo metaliniu drozliu, tokiu plonu plonu, pailgu ir astriu. Kazkas panasaus kaip buna metalines plausines, tik cia astriau. Net vyras ne is kart suprato kame reikalas, o vaikas- butu valges ir nuryjes. Kas tada  blink.gif
*

blink.gif to dar nesu girdejusi,siaubas
ciombocka
Sveiki, ieškau kas galėtų iškepti ir papuošti tortą dukrytės metukų proga. Reikia kovo 30 d. Vilnius. Į AŽ
Labai atsiprašau jei ne čia rašau. 4u.gif
Simoo7e
QUOTE(ciombocka @ 2012 02 29, 16:20)
Sveiki, ieškau kas galėtų iškepti ir papuošti tortą dukrytės metukų proga. Reikia kovo 30 d. Vilnius. Į AŽ
Labai atsiprašau jei ne čia rašau.  4u.gif
*

Ciombocka, jeigu gausite kontaktus, prasau pasidalinkite. Dekoju 4u.gif
Sie_muska
Aš taip pat ieškau metukų proga, gal kas namuose kepa ir puosia tortus? Reikia Kaune. Jei atsiras tokių, laukiu laiškų AŽ.
kristinaite
O mums uzsakius bijoloj torta 1 eriu metuku proga irgi sumaise uzsakyma ir gavom torta su romu biggrin.gif
simisimi84
QUOTE(kristinaite @ 2012 03 15, 00:04)
O mums uzsakius bijoloj torta 1 eriu metuku proga irgi sumaise uzsakyma ir gavom torta su romu biggrin.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nesikreipėte paskui pas juos?
neila444
sveikos, ieskau kas kepa skanius, grazius tortus mazeikiuose smile.gif lauksiu pasiulymu cool.gif dekui 4u.gif
laurytem
laba, as ir ieskau kas kepa skanius tortukus kaune, gal butu galima kontaktus i AZ. Aciu 4u.gif
pudrine
Sveikos smile.gif norejau paklausti gal zinote kur Kaune galima uzsisakyti nebrangiai torciuka mergvakariui? smile.gif man jo reiktu ketvirtadieniui smile.gif
liumcikas
Sveikos, ar sulauksim kokiu kontaktu kaune skaniu tortu??...
Sie_muska
QUOTE(liumcikas @ 2012 04 10, 16:09)
Sveikos, ar sulauksim kokiu kontaktu kaune skaniu tortu??...
*

Balandžio pirmąją buvo sūnaus vienerių metukų gimtadienis, tai ieškojau kas kepa namuose tortus... ir radau. Šilainiuose, truputį buvo baugu užsakyti nežinant ko tikėtis, bet visi likome labai patenkinti. Ragavome du tortus, napoleoną ir vaikišką:

user posted image

Va taip atrodė mano sūnelio pirmasis tortas smile.gif Keksiukai buvo labai švieži ir skanūs, tai jų neliko pirmiausiai.

Kontaktus ir nuotraukas galite rasti čia:
www.manotortai.lt
http://www.facebook.com/#!/pages/Mano-...290981724258964

Tikiuosi kam pagelbėsiu 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(indrius78 @ 2011 05 03, 18:45)
*

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 23, 03:04)
*

Mergaities ,
man pavyko atkurti GENELIS torto recepta clap.gif
sakyciau skonis iseina indentiskas, kai visi valge torta, tai netikejo kad cia mano iskeptas bigsmile.gif
tai pasidalinsiu ir su jumis, gal kas nores pats isbandyti ax.gif (cia mano mylimiausias tortukas thumbup.gif )

user posted image RECEPTUKAS čia
SauluteeeR
Sveikos, ieškau kas kepa vestuvinius tortus Kaune 4u.gif Jei atsiras tokių, laukiu laiškų AŽ smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.