Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Peršalimas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Skiepai
Pages: 1, 2
Tigriukė@
QUOTE(gobridai @ 2009 03 24, 16:07)
mano suneliui siandiena suejo 2menesiukai,rytoj turetume skiepytis...bet jau nuo praeito antradieniojis gripuoja:sloga,ciaudo ir pakoseja...temperatura laikosi 37,6 ir 37,4..gyvename airijoje,neturiu su kuom pasitarti,kai bvom pas gydytoja,israse antibijotiku:100ml AMOXICILLIN..siandien jau penkta diena,kai juos geriame..ka man toliau daryti?ir ar nepadarysiu klaidos,jei nuvesiu skiepyti?ir kada galeciau jau maudyti mazyli,nes jau savaite nemaudytas unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

gobridai jokiu būdu skiepyti mažiuka negalima.
Benukas
Negalima, tik dar labiau gali paastreti ligos simptomai ir kad tik nebutu komplikaciju doh.gif
mamalopes
Jokiu budu negalima siepyti serganio vaiko net su sloga schmoll.gif Palaukit kai pasveiks ir tada skiepykit.
Baffie
Jokiais būdais negalima schmoll.gif
justukė
keista kad mama ieško atsakymą į šį klausimą SM. Yra vaiko gydytojas ir su juo reikia tartis. Ne vienas gydytojas neskiepys sergančio vaiko.
remonda
QUOTE(justukė @ 2009 08 07, 19:48)
keista kad mama ieško atsakymą į šį klausimą  SM. Yra vaiko gydytojas ir su juo reikia tartis. Ne vienas gydytojas neskiepys sergančio vaiko.
*

cia pas mus airijoje gydytojai netikrina vaiko pries kiekviena skiepa doh.gif Sesute ,kuri skiepina mamos paklausia kaip jauciasi mazylis. doh.gif
lenke555
tik sveika vaika skiepyja,nes taip rekomenduoja dauguma gyditoju
irbyte
na ir pamastymai temos autoriaus...toks vaizdas kad su gydytojais nebendraujama, aisku kad ne
Margareta
musu mazoji del tu slogu viena po kitos skiepyta tik 1 karta o jai tuoj 6 men doh.gif nes kai mes nueinam pas gyd. jeigu ji tik nusikosti ar koks snapliuklas nuo pasibaigusios slogos, vel atideda...nezinau ar cia ji nepersistengia? unsure.gif
vitavip184
mes veluojam 18 men.skiepa.mums jau 21 men.mergytes dar nepaskiepijom nes vis sirgulioja sloga uzsitese .tai pasveikstam lyg viskas gerai ziurek ir vel tas pats.skambinausi gydyt.sake nieko baisaus.bet man neramu.manau kaip pasveiks dukryte butinai darysim kraujo tyrimus nes ji isblyskusi ,labai baltute.bijau kad gali buti mazakraujiste.o gydytojai jokiu tyrimu neliepe daryti.paskutinis kraujo tyrimas buvo pirmas gal 4 ar 5 men.kazkaip gailetis pradedu kad pabegom is seskines.dabar fabijoniskiu med.centre prie bigo. nieko gero. wub.gif
Luttuke
Mums kazkada si men reiktu skiepytis 1,5 m skiepu... Bet vaikui pripazinti adenoidai, pries sav. sake lore, kad jie uzdegiminiai, paraude. Maziukas sniurkscioja nosimi, bet rimtos slogos nbera.
Turbut geriau butu atideti skipa, tiesa? Nes slogv pries tai vaikui buvo virs 3 men., tame tarpe kazkokia infekcija su temp 40.
Eureka
Vat ir mano mažius vis serga, tik susiruošiam eit paskiepyt, o jis susloguoja ar sukosti. Prieš 2,5 savaites susirgo laringitu. Gydytoja sako, va, ateikit kitą kartą (tai jau šią savaitę), paskiepysim, jei ir truputį nusikosės. O jis pakosti dar kaip reikiant, man taip atrodo. Man net baisu eit pas gydytoją, kad tik nesugalvotų dėl plano paskiepyti jį. O daug kas sako, kad 1,5 m. skiepas sunkus.
Sviesioji
QUOTE(Eureka @ 2011 04 18, 10:38)
Vat ir mano mažius vis serga, tik susiruošiam eit paskiepyt, o jis susloguoja ar sukosti. Prieš 2,5 savaites susirgo laringitu. Gydytoja sako, va, ateikit kitą kartą (tai jau šią savaitę), paskiepysim, jei ir truputį nusikosės. O jis pakosti dar kaip reikiant, man taip atrodo. Man net baisu eit pas gydytoją, kad tik nesugalvotų dėl plano paskiepyti jį. O daug kas sako, kad 1,5 m. skiepas sunkus.
*

Skiepai nera privalomu, ju galima ir atsisakyti. Ir atidet aisku laisvai ir patys galit. Juk su gydytojo nuomone galima ir nesutikti. Juk jus esat saVO vaiko tevai, o ne gydytoja ir tik jus galit pritarti ar nepritarti, paskutinis zodis jusu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.