Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada prasidėjo gimdymas?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
bavtav
QUOTE(vikusituka @ 2010 03 03, 14:14)
tiek bijojau gimdyti, kad pernesiojau 6 dienom... taigi 40 savaiciu ir 6 dienos
*

drinks_cheers.gif Tik as gimdyt visai nebijojau, ir ne be reikalo - viskas praejo greitai ir palyginti lengvai thumbup.gif
astulka1
smagu, kai kai viskas lengvai ir greitai.... ax.gif
Ritusikas
QUOTE(astulka1 @ 2010 03 01, 15:42)
jus kai rasot, kad pvz., gimsta vaikelis anksciau nei 40 sav., gal galetumete mazdaug parasyti, kas issauke sakykim ta ankstesni gimdyma, jei nesunku  ax.gif
*

nu man nuo 27sav atsidarinejo gimdos kaklelis, tai buvo gulimas rezimas, o kas ji ishauke...tai galima infekcija, nors nei lytiniu santykiu , nieko nebuvo, kaip ja pasigaut...kaip sakant niekada tikrai nezinosi, kodel vaikiukas pasibelde anksciau..mes gimem 36sav, sverem 2.760 ir buvo 49cm svorio, bet plauciukai buvo subrandinti, tai jokiu inkubatoriu nereikejo smile.gif
astulka1
tai sveikinu smile.gif kad viskas gerai baigesi;
o gal zinot, pasigavot kur viesajame tualete prekybos centre kokiam ar degalineje - kelioneje, dauk kur tas zarazas galima pasigaut g.gif
Ritusikas
QUOTE(astulka1 @ 2010 03 05, 18:09)
tai sveikinu smile.gif kad viskas gerai baigesi;
o gal zinot, pasigavot kur viesajame tualete prekybos centre kokiam ar degalineje - kelioneje, dauk kur tas zarazas galima pasigaut  g.gif
*

niekada nezinosi, nebent darbe, nes tualetuose vieshuose nesedu atlikdama reikalus biggrin.gif rolleyes.gif
musik
Mano karalaitis atkeliavo pas mus 40sav, 3600g ir 54cm thumbup.gif Gimdyma prognozavo 28d, vandenys nutekejo 26, o gime 27d thumbup.gif
irmaba
pirmaji vaikuti pernesiojau, gimdyti teko su skatinamaisiais, o antrasis gime nustatyta data smile.gif
Isila
Antras gimė 2 sav. anksčiau laiko
Schiaurinė
antrasis gime pernesiotas rolleyes.gif
Natuke
trečias vėlavo 4u.gif
Dzolina
Man vėlavo lygiai savaitėlę doh.gif
Dalyte:)
terminas buvo 22 diena, gimdžiau 26, vadinasi 40sav 3d
twix'e
36 savaitę ax.gif
areida
bijau kad netektu per anksti..
gupija
Visi trys virš termino.
gosas
Pirmas turejo gimti 28Kovo ,o i pasauli atkeliavo tik 3 balandžio
astulka1
QUOTE(dowiliuke @ 2010 03 20, 01:25)
36 savaitę  ax.gif
*

o kodel 36? cool.gif
gal kas turejo itakos?

aciu
*Laurusha*
Pirma pernesiojau 14 d, labai tikiuosi, kad antras gims arciau termino ir be skatinimo smile.gif
uups
'oficiali' nuomone, kiek suprantu,- jei pirmas velavo- labai didele tikimybe, kad veluos ir sekantis. Ir ypatingai, jei ir jusu mama/sesuo/kitos kraujo giminaites linkusios perneshiot vaikus. Na, cia nekalbant apie 3-5 dienu 'perneshiojimus'. Mano pirmas gime 43 savaichiu. Niekas nedave ankstyvu prognoziu sekantiems neshtumams schmoll.gif
viti
pirmas gimė tiksliai nustatytą datą, antrą pernešiojau 11 d. ir skatino gimdymą smile.gif
Nanata
Pirmasis gimė 4 dienos iki termino (4290 g), antrasis 2 dienas po termino, o svėrė mažiau (3910 g).
riestaine
Pirmoji gime tiksliai laiku, antra pernesiojau 10 dienu, trecia velavo 2 dienas. rolleyes.gif
{ne}ishprotejus
pagal mmm terminą gimėm 39 ir 4 dienos,bet vaikas jau buvo pernešiotas,sausa odytė ir nagiukai ilgoki.bet gimė ne savo noru,kirpo vandenis ir krapštė lauk,nes vandenų mažai buvo ax.gif gal dėl to sunkiai sekėsi,nors atvažiavau su į cm atsidarymu doh.gif
*Clivia*
41sav. 4u.gif
astulka1
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2010 04 07, 23:07)
pagal mmm terminą gimėm 39 ir 4 dienos,bet vaikas jau buvo pernešiotas,sausa odytė ir nagiukai ilgoki.bet gimė ne savo noru,kirpo vandenis ir krapštė lauk,nes vandenų mažai buvo ax.gif gal dėl to sunkiai sekėsi,nors atvažiavau su į cm atsidarymu doh.gif
*

tikriausiai norejot pasakyti, kad kaklelis buvo atsidares 5 cm? ax.gif
o kaip nustate, kad mazi vandenu?
cia eilinio apziurejimo metu ta gali pamatyti? g.gif
{ne}ishprotejus
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 08, 13:34)
tikriausiai norejot pasakyti, kad kaklelis buvo atsidares 5 cm?  ax.gif
o kaip nustate, kad mazi vandenu?
cia eilinio apziurejimo metu ta gali pamatyti? g.gif
*

oj,tikrai 5 cm blush2.gif
na aš atvažiavau į gn nes man vis buvo drėgna kelnaitėse. vakare mama sako nuvažiuok pasitikrinti gal laša vandenys. nuvažiavau,bet nieko tokio nerado,o po poros dienų darant echo,pamatė kad yra tik 5,kai min riba 8 smile.gif todėl manau labai gerai būtų pasidaryti echo prieš galą dar,su antru taip ir darysiu ax.gif
astulka1
nu supratau .....
reiks pasiteirauti gines, kai del echo paskutinem savaitem blush2.gif
Auriuxe
40 savaiciu suejo ir prasidejo smile.gif
astulka1
QUOTE(Auriuxe @ 2010 04 11, 14:28)
40 savaiciu suejo ir prasidejo smile.gif
*

as kazkaip irgi labai noreciau, kad man viskas neuzsitestu ilgiau nei 40 sav. ax.gif
justmoon
Mums nustate gimdymo data pagl paskutiniu menesiniu pirmaja diena. Taigi buvo nustatyta gimdymo data 2009-08-07 o pagimdziau 2009-08-08 thumbup.gif
lauroone
Pagimdziau 40 sav.+2d.
astulka1
man siandiena dakatre sake, kad jau vaikelis isitaise poza zemyn galva... jau pasiruoses... tikiuosi ir man ilgai termino netems... ax.gif
Draugeliuke
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 14, 16:29)
man siandiena dakatre sake, kad jau vaikelis isitaise poza zemyn galva... jau pasiruoses... tikiuosi ir man ilgai termino netems...  ax.gif
*

tai, kad dar ankstoka sakyciau. Plauciukai dar nesubrende, tad skubint reikalo neverta, bent 37 sav. sulaukit ax.gif 4u.gif
astulka1
tai ne as ne del to.... as del to, kad ji nuramino, jog jei jau galva isitaise zemyn, tai jau vargu ar bepakeis poza, tad turetu viskas sklandziai praeiti... ax.gif
hedelix
Pirma gimdziau 42 sav., o antroji velevo 12 dienu 4u.gif
Gioia
Pirmąją gimdžiau dviem dienom vėliau po nustatyto termino, o dabar kaip bus nežianu, nes darė du echo ir vienas rodė didesnį vaikutį, kitas savitę mažesnį, tai man šviečiasi,kad gimdysiu vėliau nustatytos datos. doh.gif
rutene32
pirma pernesiojau savaite,antra-3d,tai dabar sakau gal laiku pavyks rolleyes.gif
vilira
Pirmasis gimė po savaitės (po numatyto termino), o antrasis tai dviem dienom anksčiau 4u.gif
Auksuole
Dukra gimė lygiai termino dieną biggrin.gif
astulka1
QUOTE(Auksuole @ 2010 05 26, 12:37)
Dukra gimė lygiai termino dieną  biggrin.gif
*

kai faina.... 4u.gif
sveikinu;

jau baisiai nenoreciau, jei maniskis veluotu.... ax.gif
Uksnė
pirmąją perneiojau 1-ą d., o antrasis gimė kaip laikrodukas - termino dieną smile.gif
Kyvis
pagal gyd. gimti turejo sausio 1, pagal mano pasiskaiciavimus - gruodzio 28, o gime gruodzio 27 biggrin.gif
garra
Pirmą pagimdžiau 40sav. + 1d. O dabar nenoriu tiek laukti verysad.gif
Wiva
As pirma pagimdziau 38sav.+5d. ax.gif Matysim kada antro sulauksim. Pernesioti tai tikrai nenoreciau schmoll.gif
Laruja
O as pagimdziau 36 sav. lygiai ax.gif, gavosi biski neisnesiotas vaikelis, bet nieko dabar viskas thumbup.gif thumbup.gif
astulka1
QUOTE(Laruja @ 2010 05 26, 19:56)
O as pagimdziau 36 sav. lygiai  ax.gif, gavosi biski neisnesiotas vaikelis, bet nieko dabar viskas  thumbup.gif  thumbup.gif
*

gal zinot, ar daktarai speja, kodel ankstokai gime leliukas?
Čeruti
Mano dukryte gime 38 sav., sūnelis be vienos dienos 39 sav. Abu gimdymai prasideje savaime. Šiaip ir buvau numačius kad gims anksčiau, nes per echoskopijas labai abu lenke savo laika pagal išsivystima. Abu vaikai labai planuoti, užtat žinau kada užkibe... blush2.gif tongue.gif
-Alice-
Gimdymas prasidėjo 40 sav. ir 6 dienos, pagimdžiau 40 sav. ir 7 dienos smile.gif
astulka1
39 savaite ir 6 dienos..... ax.gif
xxsxx
Mano zuikelis gime 34 savaite....
Todel jauciuosi taip, lyg is manes butu ateme paskutines vaikelio laukimo savaites.... doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.