Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada prasidėjo gimdymas?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
~unique~
Maniske susiruose 2 savaitem anksciau, t.y. 38 sav. ir 2 dienu prasidejo gimdymas smile.gif o as ir dziaugiausi, kad neteks pernesiot ar nekantriai laukt tos nustatytos datos.. maziukai patys pasirenka, kada ateiti mirksiukas.gif
Dalita
pirmagimis 40 sav + 3 dienos biggrin.gif
antras laikas parodys biggrin.gif
Arinva
37 savaite ax.gif net daktaras su kurio buvau susitarus dar Alpes slidinejo biggrin.gif bet gal ir gerai nepajutau ka reiskia klausimai: ar dar ne? ir pastovus skambuciai biggrin.gif
Natalija.it
Pirmasis 35 sav.
Antrasis be 1 d. 40 sav.
lutute

Mūsų dukrytė gimė 40 sav. + 6 d.
nercep
Mano sūnaitėlis gimė 40 sav. + 6 d.
*Bambolina*
Mano boruzele gime 39 savaite wub.gif
Siracusa
Musu Rusnyte atkeliavo 41+3d wub.gif
*jurga*
Mano mazius gime 37 savaiciu ir 2 d.
Brooke
39. Dienų nežinau. Išvis tik prieš savaitę iki gimdymo sužinojau, kad jau kaip ir laikas biggrin.gif Pagal DD turėjau gimdyt spalio 28, o spalio 3 nueinam į echo, a ten pasakė, kad pagal išsivystymą ne daugiau kaip 2 sav. liko.. smile.gif Lygiai už savaitės ir pagimdžiau smile.gif
Buba
Manasis kavalierius gimė 39 sav. +2 dienos biggrin.gif
Kotri
Mano lelyte paskubejo ir atejo i si pasauleli 37 savaiciu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mylim mylim sia lelyte wub.gif wub.gif wub.gif
ilonux
Mano dukrytė gimė lygiai 38 savaičių.
Cypse
man gimdymo terminas buvo nustatytas nuo pat pradžių rugsėjo 8 d.dukriukas šią dieną ir atėjo į mūsų pasaulį biggrin.gif thumbup.gif
crocus
Pataikiau lygiai paskaičiuotą dieną pagal paskutines mėnesines tongue.gif
Taide
Terminas buvo rugpjūčio 13d, tą dieną apžiūrėjęs gydytojas pasakė, kad dar savaitę tikrai negimdysiu. Tai aš labai ramiai, be stresų pravaikščiojau tą savaitę, tik įkyrūs klausinėtojai "ar dar nepagimdei" kiek nervino. Rugpjūčio 19d. apsilankėme parodoje, o grižtant švietė toks fantastiškas pilnas mėnulis, tai kažkaip atėjo mintis - dabar jau greit...Ir sekmadienį jau supau ant rankų sūnelį tongue.gif .
Buriuke
Man supermamos skaičiuoklė paskaičiavo, kad gimdysiu gruodžio 14 d., tai taip ir pagimdžiau yahoo.gif
Incė
mano dukra nail.gif gime 37savaiciu ir6 dienu,o sunaitely pagimdziau kaip ir buvo nustatyta termino diena 40 savaiciu.
juratka
Mano angeliukas gimė savaite anksčiau biggrin.gif
Feniksa
Mano mergyte gime dviem savaitem veliau nei buvo paskaiciuota, kai tik suejo 42 savaite.Turejo 2005 06 20, o 2005 07 04 patys nuvaziavom ir iskrapstem:D, nes mamai buvo vis labiau neramu. Pagal ligonines gydytojus ir pagal echoskopu duomenis uzsibuvo tik savaite.
Gulia
Sunelio terminas buvo liepos 30d. pagimdziau 31d.bet saremiai prasidejo 30d.
Dukros spalio 16d. ax.gif o pavyko tik 25d.ir tai skatino
Isila
mano sūnus gime 4 dienom anksčiau nustatytos datos, nors pasirodė, kad gimdyt turėjau dar anksčiau - tik išėjus kamščiui, likus9 dienom iki numatytos datos., nes placenta jau buvo pradėjus dalintis, o echoskopas to nerodė.
stebukliuke
Mūsų Enytė gimė pačią paskutinę 42 savaitės dieną. Jei nebūtų suskubusi, kitą dieną būtų paskatinę... Labai džiaugiuosi, kad nereikėjo thumbup.gif
Laurite
Mano mazulukas gime 37 sav. ir 6 dienu, turejau gimdyt birzelio 23 d., o 8d. jis jau buvo su mumis.
besiba
Mūsu spirgute pagal daktarus turejo gimt 11.10, o gime 11.06 ax.gif -tad paciu laiku wub.gif
jurgaval
mano sunelis gime rugsejo 25, o pagal gydytoju skaiciavimus turejo rugsejo 13. smile.gif
ArTutė
Gimdymo veikla prasidejo nustatyta diena, bet gime tik kita diena smile.gif
Ramacka
Mums ligiai 40 sav. 4u.gif biggrin.gif

user posted image
vytule
Mums 39 savaitę, nė dienos mažiau ar daugiau thumbup.gif
chriss
Mano sunelis gime 38 sav. ir 5 dienu biggrin.gif
Žūžū
O mano mažylis per patį savo terminą..
mama Nastia
Mano sunelis gime vasario 24, kaip ir buvo pasakius gyditoja, diena i diena. Saremiai prasidejo ryte, o septynta vakare pagimdziau. O dabar su antru vaiku pasake turiu gimdyti balandzio 26. tai ziuresime kaip ten bvus istikruju smile.gif
kregzde
Mūsų stebuklas gimė be trijų dienų 40 savaitėlę mirksiukas.gif
LUNARIA
o as savo pirma dziaugsma pagimdziau veliau nustatyto termino.Turejau 06.14,o pagimdziau 06.25 ax.gif Ejo jau 42 savaite. ax.gif
Keiti
Kaip keista, maniau, kad nemažai leliukų gimsta kaip ir mano 36 savaitę, o pasirodo tai tikrai mažuma.
1234567
Mūsų Viliukas gimė 40sav+3d, neaišku, kiek jis būtų dar pilvelyje gyvenęs, jei ne skatinimas mūsų abiejų sveikatytės labui 4u.gif
Hmmm...
Nė nežinojau, kad taip daug gimdo virš 40 savaičių g.gif bigsmile.gif
Mano lelius tik 41 sav ir 1 d pasibeldė į šį pasaulį (be skatinimų, nors neužilgo jau planavo) ax.gif
gebene
Mūsų pirmasis gimė 3 dienelėm anksčiau, o antroji mergytė (kaip nekeista) 1ą dieną ilgiau užsibuvo pilvelyje smile.gif
smilciukas
Pirmasis sunelis gime 38 savaiciu,o antroji dukryte 40+1 diena smile.gif
PUMIKE
Šiaip jau pirma vaikaą kai gimdžiau buvo 37 savaitės,bet tai svoris ,ūgis ir t.t. buvo visškai normalus,tad manau,kad gyditoja tiesiog suklido termina nustatydama g.gif .O antras gimdymas tai 40 savaičiu ,3 dienom veliau termino rolleyes.gif p.s. abu gimdymai prasidejo naturaliai ir nebuvo skatinti
taniai
Man terminas buvo spalio 18, o pagimdzia 20spalio. Nors jokiu gi mdymo simptomu ebuvo vis tiek vaziavom. Ir ka manot gimdos kaklelis jau buvo atsidares 5 vm. O man jokiu saremiu:) Per 5 val pagimdziau sveika ir grazia dukryte.
Elė
Mano terminas buvo liepos 7 d. o pagymdžiau 17, taigi gaunasi 10 dienu veliau ax.gif bet mano vaikas neturejo jokių pernešiojimo požimių thumbup.gif
DaliaG
Mano terminas buvo kovo 6d. Cezaris buvo planuojamas vasario 25 dieną, o mažylis sugalvojo ateiti vasario 16 dieną. Buvo 37,5 sav. Viskas tvarkoje - 3,600 kg stiprus vyrutis thumbup.gif
Mazius_
gimdžiau lygiai tą dieną, kuri buvo nustatyta, t.y. lygiai 40 sav., tačiau vaikutis buvo kiek pernešiotas, vandenis buvo dar skaidrūs, bet jau pažaliavę
irmutem
as savo kudiki pernesiojau lygiai 1 savaite, t.y. gimdymas prasidejo 41sav. nors kai vaikas gime, gydytojai sake, kad jis visiskai nepernesiotas. tai suprask kaip nori, gal data neteisingai parinkta buvo?
Domuks
Mes gimėm beveik 37 savaičių.Dabar juokaudami sakom,kad gimė pernešiotas,nes gydytojai sakė,kad duok dieve išnešiočiau iki 7 mėnesių,labai jau jis nenorėjo pas mane tupėt schmoll.gif
laimav
gimdziau dviem dienom veliau nei buvo nustatytas terminas
Bretane
Gimdžiau 6 dienom anksčiau nei terminas ax.gif
BooMe
gimdziau 38sav ir 4d
Meka Pinavija
Pagimdžiau 41 sav. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.