Maniske susiruose 2 savaitem anksciau, t.y. 38 sav. ir 2 dienu prasidejo gimdymas
pirmagimis 40 sav + 3 dienos
antras laikas parodys
37 savaite
Pirmasis 35 sav.
Antrasis be 1 d. 40 sav. Mūsų dukrytė gimė 40 sav. + 6 d.
Mano sūnaitėlis gimė 40 sav. + 6 d.
Mano boruzele gime 39 savaite
Musu Rusnyte atkeliavo 41+3d
Mano mazius gime 37 savaiciu ir 2 d.
39. Dienų nežinau. Išvis tik prieš savaitę iki gimdymo sužinojau, kad jau kaip ir laikas
Manasis kavalierius gimė 39 sav. +2 dienos
Mano lelyte paskubejo ir atejo i si pasauleli 37 savaiciu.
Mylim mylim sia lelyte
Mano dukrytė gimė lygiai 38 savaičių.
man gimdymo terminas buvo nustatytas nuo pat pradžių rugsėjo 8 d.dukriukas šią dieną ir atėjo į mūsų pasaulį
Pataikiau lygiai paskaičiuotą dieną pagal paskutines mėnesines
Terminas buvo rugpjūčio 13d, tą dieną apžiūrėjęs gydytojas pasakė, kad dar savaitę tikrai negimdysiu. Tai aš labai ramiai, be stresų pravaikščiojau tą savaitę, tik įkyrūs klausinėtojai "ar dar nepagimdei" kiek nervino. Rugpjūčio 19d. apsilankėme parodoje, o grižtant švietė toks fantastiškas pilnas mėnulis, tai kažkaip atėjo mintis - dabar jau greit...Ir sekmadienį jau supau ant rankų sūnelį
Man supermamos skaičiuoklė paskaičiavo, kad gimdysiu gruodžio 14 d., tai taip ir pagimdžiau
mano dukra
Mano angeliukas gimė savaite anksčiau
Mano mergyte gime dviem savaitem veliau nei buvo paskaiciuota, kai tik suejo 42 savaite.Turejo 2005 06 20, o 2005 07 04 patys nuvaziavom ir iskrapstem:D, nes mamai buvo vis labiau neramu. Pagal ligonines gydytojus ir pagal echoskopu duomenis uzsibuvo tik savaite.
Sunelio terminas buvo liepos 30d. pagimdziau 31d.bet saremiai prasidejo 30d.
Dukros spalio 16d.
mano sūnus gime 4 dienom anksčiau nustatytos datos, nors pasirodė, kad gimdyt turėjau dar anksčiau - tik išėjus kamščiui, likus9 dienom iki numatytos datos., nes placenta jau buvo pradėjus dalintis, o echoskopas to nerodė.
Mūsų Enytė gimė pačią paskutinę 42 savaitės dieną. Jei nebūtų suskubusi, kitą dieną būtų paskatinę... Labai džiaugiuosi, kad nereikėjo
Mano mazulukas gime 37 sav. ir 6 dienu, turejau gimdyt birzelio 23 d., o 8d. jis jau buvo su mumis.
Mūsu spirgute pagal daktarus turejo gimt 11.10, o gime 11.06
mano sunelis gime rugsejo 25, o pagal gydytoju skaiciavimus turejo rugsejo 13.
Gimdymo veikla prasidejo nustatyta diena, bet gime tik kita diena
Mums 39 savaitę, nė dienos mažiau ar daugiau
Mano sunelis gime 38 sav. ir 5 dienu
O mano mažylis per patį savo terminą..
Mano sunelis gime vasario 24, kaip ir buvo pasakius gyditoja, diena i diena. Saremiai prasidejo ryte, o septynta vakare pagimdziau. O dabar su antru vaiku pasake turiu gimdyti balandzio 26. tai ziuresime kaip ten bvus istikruju
Mūsų stebuklas gimė be trijų dienų 40 savaitėlę
o as savo pirma dziaugsma pagimdziau veliau nustatyto termino.Turejau 06.14,o pagimdziau 06.25
Kaip keista, maniau, kad nemažai leliukų gimsta kaip ir mano 36 savaitę, o pasirodo tai tikrai mažuma.
Mūsų Viliukas gimė 40sav+3d, neaišku, kiek jis būtų dar pilvelyje gyvenęs, jei ne skatinimas mūsų abiejų sveikatytės labui
Nė nežinojau, kad taip daug gimdo virš 40 savaičių
Mano lelius tik 41 sav ir 1 d pasibeldė į šį pasaulį (be skatinimų, nors neužilgo jau planavo)
Mūsų pirmasis gimė 3 dienelėm anksčiau, o antroji mergytė (kaip nekeista) 1ą dieną ilgiau užsibuvo pilvelyje
Pirmasis sunelis gime 38 savaiciu,o antroji dukryte 40+1 diena
Šiaip jau pirma vaikaą kai gimdžiau buvo 37 savaitės,bet tai svoris ,ūgis ir t.t. buvo visškai normalus,tad manau,kad gyditoja tiesiog suklido termina nustatydama
Man terminas buvo spalio 18, o pagimdzia 20spalio. Nors jokiu gi mdymo simptomu ebuvo vis tiek vaziavom. Ir ka manot gimdos kaklelis jau buvo atsidares 5 vm. O man jokiu saremiu:) Per 5 val pagimdziau sveika ir grazia dukryte.
Mano terminas buvo liepos 7 d. o pagymdžiau 17, taigi gaunasi 10 dienu veliau
Mano terminas buvo kovo 6d. Cezaris buvo planuojamas vasario 25 dieną, o mažylis sugalvojo ateiti vasario 16 dieną. Buvo 37,5 sav. Viskas tvarkoje - 3,600 kg stiprus vyrutis
gimdžiau lygiai tą dieną, kuri buvo nustatyta, t.y. lygiai 40 sav., tačiau vaikutis buvo kiek pernešiotas, vandenis buvo dar skaidrūs, bet jau pažaliavę
as savo kudiki pernesiojau lygiai 1 savaite, t.y. gimdymas prasidejo 41sav. nors kai vaikas gime, gydytojai sake, kad jis visiskai nepernesiotas. tai suprask kaip nori, gal data neteisingai parinkta buvo?
Mes gimėm beveik 37 savaičių.Dabar juokaudami sakom,kad gimė pernešiotas,nes gydytojai sakė,kad duok dieve išnešiočiau iki 7 mėnesių,labai jau jis nenorėjo pas mane tupėt
gimdziau dviem dienom veliau nei buvo nustatytas terminas
Gimdžiau 6 dienom anksčiau nei terminas
gimdziau 38sav ir 4d
Pagimdžiau 41 sav.
|