idomu suzinoti kokia statistika?
39savaite 6diena
man niekada neprasides...busiu amzinai nescia...
jau trecia gimdymo termino data nustate: pirma - pagal echoskopa (praejo ne sonas nesudiege), antra - pagal kazkoki gydytoju kalendoriu (praejo ir nieko...), trecia data nustatyta pagal menstruacijas...ji bus poryt..sakau gal trecias kartas pagaliau nemeluos... Visa nestuma medikai aimanavo, kad as su prasiverusiu kakleliu duok dieve iki 38 savaites lialiuka isnesiociau...jauciu teks dar ir pernesiot troskis biskis...
Suejus terminui nuvaziavom gimdyt, ir vidurnakti jau pagimdziau.
Savo
Jauciu teks man tuipent i ligonine ir prasyt, kad krapstytu leliuka lauk...nes trecias kartas irgi pamalevo...
Terminas buvo sausio 14, o pagimdžiau sausio 29.JAu liepė iš ryto nieko nevalgyt, nes kitą diena būtų skatinę gimdymą, bet naktį prasidėjo sarėmiai
O mano gimdymas prasidejo ta diena, kaip ir buvo apskaiciuota. O pagimdziau kita diena. Nors dar dienele pries gimdyma lankiausi pas ginekologe, ji pareiske, kad dar maziausiai savaite turesiu laukt, nes pilvas nenusileides.
Beje, kai vandenys jau buvo nutekeje ir as atvaziavau gimdyti, gydytojas-akuseris net pora kartu pasitikslino, ar tikrai nutekejo vandenys. mat tai buvo pirmas atvejis jo praktikoje, kai gimdyti moteriske atvaziavo su nenusileidusiu pilvu.
prazilciau belaukdama....
Tos paskutinės dienos tikrai labai išvargina. Kiekvieną dieną atsibundi ir galvoji - gal jau šiandien. Taip sulauki vakaro ir vėl nieko... O dar tie skambučiai pribaigia... Gal jau? Ar nepagimdei? Dar ne? Maniškis "pavėlavo" 6 dienas - turėjo gimti gegužės 24, o gimė tik 30, tos dienos man slinko kaip amžinybė.
Lygiai 43 savaites septinta diena. Spejau dar pagimdyt kol 44 savaite neprasidejo
Argi taip buna?nesuklydai nieko cia rasydama - 43 savaite Manoji panele turejo gimt 14, o pasibelde 20.d
41 savaitę.
tfu,rimtai biski perlenkiau
Prasidejo 38 sav ir 4 diena...
as pagimdziau prasidejus 39 savaitei pagal gydytoju skaiciavimus, o pagal mano tuo metu ir turejau pagimdyti
Pirma gimdziau 38 savaiciu, antras 37 savaiciu, ir treciasis
BUvo 40 savaiciu ir 2 dienos-zodziu iki termino pabaigos dar spejom..
Kadangi prieš pat gimdymą teko atsigulti į ligoninę, tai ir gimdžiau kai pasakė gydytojai. Paklausė: "Kada terminas?" Sakau: "Rytoj." "Tai rytoj ir gimdysite." Dabar kai prisimenu, tai įdomu pasidaro kada iš tiesų būčiau pagimdžiusi
Saremiai prasidejo ta diena, kada pagal visus paskaichiavimus ir turejau gimdyti, zodziu dukryte punktualiai pasibelde
40sav+5d., gime lygiai 9menesiu nuo pradejimo
hm, man data buvo balandzio 5, bet islaukiau iki savo sesers gimtadienio (14) ir tada pagimdziau.
O dar sesuo labai prase kad negimdyciau per jos gimce, nes mazyte tada sako visa gimce sugadins 11 dienu virs termino:)
terminas pagal mmm buvo rugsejo 17d. pagal echo 19d. pagimdziau 20d. su siokiu tokiu skatinimu. bet gydytoja sake, kad ir taip buciau pagimdzius gal tik kokia diena veliau
Kai gimdžiau pirmąjį, tai pernešiojau ir gimė 42 savaičių, o antrojo nedanešiojau kelių dienų- gimė 39 savaitę.
mano maze atejo lygiai 40savaite. tiksliai ta diena kaip apskaiciavau pagal paskutiniu menesiniu pirma diena
Mano vyresnelis,vandenis isspyre 39-ta savaite (sedejo vyriokas),o antrasis irgi issikapste dviem dienom likus iki termino. Abu labai netiketai,net issigast nespejau
Maniškė aštuoniomis dienomis pavėlavo, gerai turbūt jai buvo pilvelyje.
Sakė būtų leidę dešimt dienų laukti virš termino, o tada būtų krapštę lauk.
Manoji gime 40sav. + 2 dienos
O manoji visiskai neskubejo islysti,jai ir ten buvo
o M iglute mano pilvuki uzsibuvo ti viena diena ilgiau, turejo gimti lapkricio 17 d o gime 18. Na bet jau tos paskutines dienos kaip ilgai ejo
na o manoji tai visai neaisku.Pirmas terminas buvo Liepos 13d., paskui kita daktare sake 22, ligonineje kai gulejau tai 22-26, o pagimdziau 29, nors sake kad nepernesiojau.Tai va ir nesuprasi kaip ten buvo.O pagal mano paskaiciavimus tai turejo gimti 23d. vadinasi pagimdziau 41 savaite
nu va pati paskelbiau kazkada sita tema o dabar galiu pasakyti kad mano pacios gimdymas prasidejo 39sav 4 diena
Mano mazius gime 38sav - 3600g, 51cm
mane priziurejusi gydytoja sake,kad tik bent iki 36savaiciu istemciau
Tu parasei mano atsakyma. Pataisa (berniukas)
41 sav. + 1 diena. Pats neprasidejo, skatino - neprasidejo, prakirpo vandenis ir prasidejo...
Saremiai prasidejo butent ta diena, kai ir buvo gydytoju numatyta. Tai buvo 40 savaiciu + 2 dienos.
Saremiai prasidejo 41 savaite +5 dienos. Bet uztat gime labai stuipri mergaite. Jau ligoninej sugebejo galva pakelt |
as gimdziau 40+3.
man prasidejo 39+5 dienos
39+3 dienos
40 + 2 dienos
40 ir 3 dienos
Pirmasis: 40+5 d.
Antrasis: lygiai nustatytą dieną
Lygiai 39 savaites kai gime dukryte 4kg 100g ir 52 cm.
manoji gime 40 savaiciu + 5 dienos
Dukrele gime lygiai nustatyta diena - 40 savaiciu.
|